Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Dalton mama Creative Commons License 2017.09.25 0 0 109

Depozit nem volt?

 

Nagyon fura nekem, hogy Angliában a depozit 220 GBP, Hollandiában meg 1350 euró - sokszorosa az angol díjnak, ugyanazért a kiskocsiért. Mindez az Avisnál a Rentalcarson keresztül. Ráadásul ezek számomra nem derültek ki, csak akkor, amikor már kifizettem a bérleti díjat.

 

Keresem azt a kölcsönzőt, ahol nincs ilyen depozit. 

Előzmény: nilachak (97)
Tamás Sz. Creative Commons License 2017.09.23 0 0 108

Igen, kisebb kölcsönzőknél gyakran elég a kártyás fizetés (pl. Gran Canaria) de nem zárolnak plusz összeget.

Cipruson már béreltünk úgy autót, hogy egyáltalán nem kértek kártyát v. kp letétet.

Előzmény: feher64 (105)
feher64 Creative Commons License 2017.09.22 0 0 107

Szia!

 

Én is Szíciliába szeretnénk menni.... Az említett autókölcsönzőnél volt foglaló? Kötözködtek a visszavételkor az autó állapotával,

Más téma: Szícilia hogy tetszett?

Előzmény: nilachak (97)
feher64 Creative Commons License 2017.09.22 0 0 106

Szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek a zAutoNoleggioone.it autóbérlési cégről? Más fórumban azt olvastam nem kell fizetni letétet, csak kp van.

Ezen kívül inkább az érdekelne, hogy az adott oldalon mi a különbség, akkor csak most fizetek, akkor milyen biztosításom van?

Illetve mi a különbség MaxiCasco és a FullCasco között az oldalon?

feher64 Creative Commons License 2017.09.22 0 0 105

Szia!

 

Szeretném kérdezni, hogy nálatok volt letét a másik kölcsönző cégnél?

Előzmény: Tamás_74 (102)
Tamás Sz. Creative Commons License 2017.09.20 0 0 104

Szia!

 

Az autóbérlés feltételeivel kapcsolatban szeretnék érdeklődni: van-e kártya letét, mikor és hogyan kell fizetni? Illetve bármi hasznos infó, mert Malagán bérelnénk autót.

Köszi

Előzmény: treva06 (100)
Kényelmeske Creative Commons License 2017.09.11 0 0 103

Sziasztok!

Érdekelne, hogy Olaszországban (Milánói reptérre kellene) tudtok olyan autó kölcsönzőt, ahol nincs letéti díj elhatárolása a kártyán?
Azért az elég húzós, hogy 600-1.000-1.300 € összeget lekötnek.
Görögországban sokszor béreltem már, ilyennel soha nem találkoztam.

 

Válaszokat előre is köszönöm.

Tamás_74 Creative Commons License 2017.09.04 0 0 102

Sziasztok!

 

Szicíliában nagyon megjártuk a Hertz-el. Másfél órás sorállás után (totális káosz, véletlenszerűen hívták a pultokhoz az embereket nem a sorszám alapján, eleinte két kiszolgáló volt, később már csak egy) kiderült, hogy a kártyánkat nem fogadják el. A hölgy azt mondta, nincs semmi gond nem kell fizetnünk semmit, csak menjünk egy másik céghez. Persze, hogy utólag büntetést kellett fizetnünk mert nem vettük át az autót.

Egyébként a HolidayCar-hoz mentünk, teljesen jó volt, Opel Mokka X-et kaptunk, a teljes biztosításért 100 eurót kellett fizetnünk, mondjuk Szicíliában javaslom mindenkinek a teljes biztosítást! :)

 

Üdv.

Tamás 

Dóó87 Creative Commons License 2017.08.30 0 0 101

Sziasztok,

 

mi szept elején utazunk Mallorcára, ott fogunk autót bérelni. Nekem az economycarrentals oldalt ajánlották, illetve ott amit választottunk a Centauro-nál lett befoglalva. Kaptam egy olyan tanácsot, hogy helyszínen kérjek csak hozzá plusz sofőrt és teljes biztosítást, mert jobb árat kaphatunk... attól félek hogy lehet hogy helyben drágább lenne mint előre foglalva. A honlapjukon 7 napra egy Fiat500 kategória plusz sofőrrel, teljes önrész nélküli biztosítással és kezelési ktg mentes maradék üzemanyag visszatérítéssel volt 194 Eur.  Valaki esetleg bérelt náluk, van tapasztalata az árkülönbségekkel kapcsolatban, hogy előre vagy helyszínen érdemes foglalni?:)

treva06 Creative Commons License 2017.08.29 0 1 100

Szia

 

Lehet, hogy már későn írok, mi Malagán ennél a cégnél béreltünk tavaly  www.allincarhire.com .  Ingyen van a gyerekülés emelő, második sofőr,  olcsó a mifi. Mi nagyon elégedettek voltunk velük .12 napra béreltünk autót, semmi gond nem volt.

Még tudok adni discount code-t is  ha érdekel. :)

Előzmény: epresfank (98)
varga_amanda Creative Commons License 2017.08.15 0 0 99

Sziasztok!

 

 

A napokban külföldről haza értem , béreltem a Globe Autó tól autót.

Sajnos a kauciómat leshetem, kitalálták miért ne kapjam vissza.

Soha többet tőlük! Vigyázzatok!

epresfank Creative Commons License 2017.08.10 0 0 98

Sziasztok!Malagára utazunk azeptember 9-én.Gondban vagyok az autóbérléssel.Néztem az összes kölcsönzőt amit feldobnak a gyűjtőoldalok de az ülèsmagasítót mindenki 50 euroért adja 7 napra.

Valaki esetleg berelt Malagán vagy a régióban autot vagy ismer helyi kis kölcsönzőt,kiingyen adja?

Tavay Korfun közvetlen egy helyi kölcsönzőnel foglaltam és ingyen volt.Vagy ha nagyon nincs ilyen,akkor valaki aki esetleg kivaltotta valami frappáns megoldással a magasítást?Köszónök minden infot!Nagyon fontos lenne!!

nilachak Creative Commons License 2017.07.22 0 0 97

Szia, Mi ugyan külföldön béreltünk, de ezen az oldalon, már többször is: http://rentalcars.com Szicíliában pl. nagyságrendekkel olcsóbban kaptuk meg ugyanazt az autót, mintha csak besétálunk a kölcsönzőbe.Vicces is volt, mert besétáltunk adott kölcsönzőbe, 3 napra 245 EUR árat mondtak. Erre bementünk egy szállodába, vettünk egy óra internetet, fent ajánlott oldalon foglaltunk egy autót, recepcióssal kinyomtattattuk a vouchert, majd mentünk átvenni az autót: kiderült, hogy ugyanoda, ahol az előbb a 245 EUR-t mondták. Vittük a vouchert 150 EUR-ról, és annyiért is kaptuk ugyanazt az autót.

Fxlali Creative Commons License 2017.05.16 0 0 96

Sziasztok!

 

Mi a véleményetek erről az oldalról? https://www.easyterra.com/

Próbálta már valaki?

Olaszországban bérelnénk autót. Eddig ez volt a legolcsóbb.

 

Köszi!

Mesikusz Creative Commons License 2017.05.09 0 0 95

Kedves Cukorka2016,

 

https://www.holidaycars.com/autoberles/ kapcsán vegyes véleményeket olvastam, saját tapasztalatom nincs.

 

Az http://www.autoeurope.it oldalát ajánlanám, én május 28-tól (Bari)1 hétre foglaltam rajtuk keresztül, de tavaly Cataniaban is itt foglaltunk. Az autoeurope nagyon segítőkész volt egy a helyszínen felmerülő probléma kapcsán (Névmódosítást kértünk, amit az olasz Hertz nem tudott eszközölni, de a német autoeurope központ telefonon pár perc alatt megoldotta a kérdést).

 

Ami a lényeg, hogy .it oldalon keress, így ugyanazt az árat fogja hozni mint az általad említett oldalon ( nekem pár € cent eltéréssel megegyezett - többször is ellenőriztem mindkét oldalt foglalás előtt).

 

Valami miatt a .com / .hu oldal magasabb árat ad ki, ezt már többen is megerősítették. A csekély hátránya, hogy olaszul kell végigvinni a foglalást és a visszaigazolás is olasz (ha nyelvet állítasz, akkor automatikusan átdob a .com-ra). de ettől ne ijedj meg, én nem tudok olaszul de eszközölhető a folyamat! :)

 

Üdv. Emese

Előzmény: Cukorka2016 (94)
Cukorka2016 Creative Commons License 2017.04.24 0 0 94

sziasztok.Mia  véleményetek a https://www.holidaycars.com/autoberles/  oldalról??Meglepően sokkal olcsóbban lehet mint máshol. Mi Olaszországban vennénk igénybe a szolgáltatásaikat.

 

 

Köszönöm 

nyil888 Creative Commons License 2017.04.20 0 0 93

Sziasztok !

 

Mindenki vigyázzon ha nyaraláskor Máltán vagy bárhol a goldcar-nál vesz ki autót...Béreltünk tőlük, mikor megkaptuk körbejártam az autót ,de a visszapillantó tükrön nem vettem észre egy kb 3-5-cm -es horzsolást a krómozott díszcsíkon...Nagyon lehúztak 447-Eurónk bánta a figyelmetlenséget.

Gondolom mi lehettünk a "17-dik" turisták akik kifizették ezt a jelentéktelen sérülést.

Nem tudom, hátha van valaki aki tanácsot tud adni, mi ilyenkor az eljárás, van e egyáltalán bármire is esély.

Mesikusz Creative Commons License 2017.03.23 0 0 91

Sziasztok!

 

Valakinek van tapasztalta Keddy-nél való autóbérlésről? Sajnos a bankszámlámra érkező jövedelmemhez képest túl magas hitelkeretet igényeltem a banknál (számítva a 2-3000 eurós depositra), és elutasították a hitelkérelmemet, ráadásul 3 hónapig nem igényelhetek újból (2 hónap és utazunk)...így a meglévő bankkártyámmal kell megoldanom a dolgot.

 

autoeurope.eu oldalán kerestem autót (Bari, 1 hétre), és a Keddynél találtam az alábbi feltételeket:

 

Mandatory Deposit Information

  • Credit Card Block Info.: Approx.EUR 300.00 will be blocked on the client's credit card at time of pick up.

Supplier Payment Policy Information

  • Cash Rentals: Not available
  • Credit Cards Accepted Locally: Access, American Express, Diners, Eurocard, Visa & Mastercard.
  • Debit Cards: the Visa, Mstercard, Amex and V Pay debit cards is accepted as a form of payment as long as the card is issued from a bank. If the car group requires 2 cards, the debit card will count as one. A standard credit card must also be provided in this instance.

 

Értelmezésem szerint ők el fogadnak Mastercard debit cardot is, amennyiben az autó kategóriája nem követel +biztosítékként egy credit cardot is, tehát pl. mini kategória esetén.

 

Jól gondolom? valaki esetleg személyes tapasztalatból meg tudja ezt erősíteni? Vagy tudtok ajánlani olyan céget ahol biztosan elfogadják a dombor nyomott Mastercard bankkártyámat? Depost nem lenne probléma...

 

Tavaly Cataniaban a Hertznél béreltünk, ahol ragaszkodtak a hitelkártyához, de a most is meglévő bankkártyámon nem volt feltüntetve a "debit card" elnevezés, így elfogadták a deposithoz. Mindenesetre nem szeretném a véletlenre bízni és elbukni a foglalás összegét majd dupla annyiért helyben foglalni.

 

 

Hálás lennék, pár megnyugtató visszajelzésért! :)

 

Üdv. Mse

Jazmina-da Creative Commons License 2017.02.15 0 0 90

Sziasztok! Minden évben neten rendelek autót az utazásaimhoz. Most is ezt tettem. A Bookingcar.eu-t hozta fel az oldal ahol ugye a megszokott több autókölcsönző ajánlatát hozta fel. Kiválasztottam egy Goldcar általi Volkswagen Polot. Elindítottam a foglalást az ajánlott árral,ami 150,94 EUR volt. Rákérdezett akarom e a teljes körű biztosítást. Aki gyakran bérel autót tudja kell mert szélvédő gumiabroncs stb. csak így van biztosítva.Ezt kértem további 84 EUR. A foglalás befejeztével jött a bankkártyámról a teljes összeg levonása,234,49 EUR Kaptam egy vouchert és a biztosítási dokumentumokat. A voucheren az állt, hogy a reptéren 0 EUR fizetendőm van illetve a full tank üzemanyag és némi kezelési költség ami 25-38 EUR lehet. Az adókat az összegek tartalmazzák. De meglepetésemre a reptéren elkérték a bankkártyámat amiről lekaptak plusz  290,95 EUR-t Természetesen azt hittem valami deposit de hazaérkezésem után írtam,hogy jó lenne megérteni mi történt. A Goldcar azt a választ adta,hogy őket nem érdekli,mit fizettem a közvetítő cégnek vagyis a Bookingcar.eu-nak ők a bérleti díjat vették le tőlem. Most írok minkét cégnek és megy a labda dobálás. Ti mit tennétek a helyemben ? Nem az árat tartom magasnak,hanem az eljárást,hogy egy hivatalos voucherrel megyek, amin az van,hogy ki van fizetve a kocsi de mégse.. ? Hova fordulhatok ? Kik ezeknek a felettes szerveik ? Ez azt jelenti,hogy ott vágnak át és hazudnak a képébe minden ügyfélnek ahogy  épp gondolják ?Köszi a válaszaitokat .

bettilove Creative Commons License 2017.02.09 0 0 89

Sziasztok!

 

Ha autóbérlés Budapesten, akkor csak és kizárólag a Holiday Car Rental Kft.

Nekem ők  maximálisan korrektnek bizonyultak.

Online ajánlatot kértem és  rövid időben belül megkaptam a választ, lefoglaltam az autót, amit kiválasztottam és minden zökkenőmentesen ment.

Nem kellett telefonálgatnom fölöslegesen, mindet elintéztem a  munkahelyemről.

Szóóóóval.... sok sikert mindenkinek.

BorsónéVica Creative Commons License 2017.02.01 0 0 88

ha az 1.-est választom 25 euro

ha a 2-est                    49    "

Előzmény: BorsónéVica (87)
BorsónéVica Creative Commons License 2017.02.01 0 0 87

EXCESS COVER FILTERS:

1. INCLUSIVE PACKAGE RATES

2. REFUNDABLE/ZERO EXCESS PACKAGE RATES

 

Valaki le forditaná nekem ezek mit jelentenek autóbérlésnél /google elég hülyén fordit/ 

köszönöm

allampapi Creative Commons License 2017.01.29 0 0 86

Lenne egy autóbérlésseel kapcsolatos kérdésem. S itt most azokhoz fordulnék, akik béreltek külföldön autót.
Van a CDW. Van a TPL. Amik megfelelnek a casconak és a kötelezőnek.
De ha én kimegyek Izlandra, akkor a rentacar képes rámterhelni elég csúnya önrészt. Ez hogyan működik?
Magyarul a CDW töréskár önrész mondjuk 200e ISK, a TP lopáskár 200e ISK, ezek barátok közt is ~1M Ft....ezt zárolják a kártyámon?
Vagy attól még ha a hitelkeret a számlámon 1.5M, akkor simán felhasználhatok 1.5M-t? Vagy már csak 0.5M-t, mivel 1M-t beterheltek?

Köszönöm?
Kicsit értetlenül állok ezek előtt.. :(

szabogi Creative Commons License 2016.11.09 0 0 85

"lefoglalom az autót a repülőtársaságnál és helyszínen az irodának kifizetem az SCDW-t akkor kell-e kauciót letennem? " igen, kell. Nem fogadja el egyik autókölcsönző sem a Ryanair-es biztosítást.

"Mert azt szeretném ha nem terhelnék meg a bankártyámat 1060 Euróval, mert arra a pénzre szükségem lenne és ahogy olvasom napokat eltarthat még feloldják a zárolást." Másik lehetőség, hogy a kölcsönzőnél egy kisebb biztosítási összeg kifizetése estén, nincs zárolás. 

A zárolt pénzt csak jóval később írják jóvá a számládon.

Általános tanács, hogy a Ryanairt mindenképpen ki kell hagyni a kölcsönzésből. A csábítónak hangzó kisebb összegű autókölcsönzés mellett, számítani kell a helyszínen eléddugdosott nem várt költségekre is. Akinek kisebb a kerete az utazáshoz, alaposan gondolja át az autókölcsönzést, mert sok előre ki nem számítható, nem várt költségekbe futhat bele.

Előzmény: Mubarak0 (83)
CarsForYou Creative Commons License 2016.10.01 0 0 84

Sziasztok,

 

Mi aránylag még újak vagyunk a piacon,de  nagyon jó áraink vannak. Nyugodtan írjatok nekünk az info@carsforyou.hu-n vagy keressétek fel oldalunk www.budapestautoberles.com .

 

Minden kategória megtalálható nálunk akár rövid akár hosszútávra gondolkoztok.

 

Üdv,

Cars For You

Tel.:  + 36 20 482 2556
info@carsforyou.hu

www.budapestautoberles.com

Mubarak0 Creative Commons License 2016.09.01 0 0 83

Sziasztok!

 

Sosem béreltem még autót, de most olyan helyre mennék ahol anélkül nehéz boldogulni. Azori szigetekről lenne szó, ahova a Ryanair-rel mennénk és rajta keresztül van lehetőség igen kedvező autóbérlésre. A Ryanair-nél lehet venni SCDW plussz biztosítást is, de ezt egy másik biztosítóval lehet kötni. Az autókölcsönző irodával már felvettem a kapcsolatot és megírták, hogy náluk mennyi a SCDW biztosítás. Tapasztalt autókölcsönzőket kérdezném, ha én lefoglalom az autót a repülőtársaságnál és helyszínen az irodának kifizetem az SCDW-t akkor kell-e kauciót letennem? Mert azt szeretném ha nem terhelnék meg a bankártyámat 1060 Euróval, mert arra a pénzre szükségem lenne és ahogy olvasom napokat eltarthat még feloldják a zárolást. Másik kérdésem, hogy a letét készpénzben fizethető-e és rögtön visszaadják-e miután leadtam a kocsit. A harmadik kérdésem, hogy helyszínen mindig drágább-e kocsit bérelni azaz mindig érdemes előre foglalni?

balatoniklub Creative Commons License 2016.08.18 0 0 82

Sem az avist, sem a budget-et NEM ajánlom ! Rettenetesen lehúzósak

epresfank Creative Commons License 2016.08.04 0 0 81

Sziasztok!Autoberles.online.hu n szeretnék foglal

ni korfun egy kiskategorias autot.Olmpyc rental cartol lenne az auto....valakinek van tapasztalata ezzel a céggel?Pont ettől szeretném magam megkímèlni a 4 éves gyerekkel,amit lentebb írt valaki a gold carról....a másik h gyerekülést 50 € ert akarnak adni,tök mindegy h csak ülésmagasító v ülés.Ezt túlzásnak tartom....valaknek ilyen jellegű tapasztalata h van e olcsóbb megoldás?

Janenorman Creative Commons License 2016.07.27 0 0 80

Szia

Próbáld meg a City Rent a Car Törökbálint Depo vagy a Lurdy Ház United Autókölcsönzőt. keress rá Google-n.

CharlesPeak Creative Commons License 2016.07.22 0 0 79

Sziasztok,

 

Autó flottakezelés, operatív lízing, tartós bérlet cégek részére, kedvezőbb feltételekkel és árakkal! Érdekel? Írj... :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!