Keresés

Részletes keresés

zildi Creative Commons License 2014.06.21 0 0 19996

El fogod tudni engedni, ha már kifejlett madár lesz? Biztos fájni fog érte a szíved, de neki az lesz a jó.

Megmondanád kérlek, milyen magkeveréket kell kérni Pirikének a Verseny utcában? Férjem vett egy csomag magot, de az nem az, ami ti adtok a kanáriknak és én vettem a korábbiakban. Más az összetétele, nincs ráírva, hogy kanárinak, sok benne a köles és a nagy mag.

további kellemes napot

Előzmény: madárka91 (19995)
madárka91 Creative Commons License 2014.06.21 0 0 19995

Remekül van a kis éhenkórász :-) Már 11 napja van itt. Szépen fejlődnek a tollai. Egy ideje már nem is vette el kézből a kukacot, csak be kellett neki tenni. Tegnap viszont poénból utánoztam a hangját amit adni szokott erre odajött hozzám egész közel a rácsnál és gondolom arra számított nem üres kézzel megyek... jól gondoltam :-) Hanggal elvette a kukacot, viszont szórakozott velem egy sort mert fogta a kukacot, kitépte a belét vagy mit, aztán leejtette, és odajött hogy adjak neki másikat. Mivel olyan aranyos volt, adtam még 1-2-őt, de mivel sose ette meg ezért leálltam, mondtam neki ha megetted, lesz másik addig nem :-) Utána viszont a nap hátralévő részében mikor meglátott, már jött a rácshoz, meg lógott rajta. Azt hittem megzabálom :-) Ahogy tud pislogni.... tündérien aranyos, olyan kis pimasz feje van.

Előzmény: Böszőke (19994)
Böszőke Creative Commons License 2014.06.20 0 0 19994

Sziasztok!

Margó jobbulást!!Azt hiszem normális,kiegyensúlyozott időjárásra már nem is számíthatunk,a sok atomrobbantással meg egyebekkel tönkre tettek mindent,persze ha lehet hinni ezeknek a híreknek.....

Itt éppen most beborította az eget a fölhő,szerencsére míg porszívóztam szépen sütött és jó világos volt.Tudom tekintettel kell lenni egymásra,de ha családi házban laknék ,már hajnalban nekilátnék,itt ki kell várnom a 8 órát.

Tollhullás van bőségesen,úgy látom Csőrike befejezte és most a sirálykák kapcsoltak rá a vedlésre,adtam nekik tojásost,lehet kapnak 2x egy héten míg vedlenek.

Szép napot kívánok!

 

Katica,

hogy van a kis éhenkórász??Azt gondolom én már jóval" fejlettebb" korban kaptam meg a kis kék cinegémet,mint ez a kis fióka.

Előzmény: sz.margo (19993)
sz.margo Creative Commons License 2014.06.20 0 0 19993

Sziasztok!

 

Mindőtöknek szép napot, nekem nem jó!... már jó egy hete fáj a fejem!:(..ma hidegfront jött, tegnap meg már majdnem kánikula volt, csak győzzünk alkalmazkodni hozzá:(

sz.margo Creative Commons License 2014.06.18 0 0 19992

Szia Elzi, ez valóban jó móka lehetett:)....jól el lehet velük szórakozni, az biztos!:)

 

Most nemrég fürdött meg a Tücsi is, bezzeg délelőtt, amikor odasütött a nap is, akkor nem jutott ám eszébe, tiszta lökött!

 

Legyen kellemes, nyugis estétek!

Előzmény: Böszőke (19991)
Böszőke Creative Commons License 2014.06.18 0 0 19991

Sziasztok,

 nem is gondolnátok micsoda mókát találtam ki a papamamáknak:)Nem volt ebben semmi tudatos,de nem bírtak betelni vele,dolgoztak,dolgoztak....Az történt,hogy a fészkekből a kalitka takarításnál kipucoltam a sok mindenféle behordott,plusz összekakkantott szemetet és egy-egy összehajtott wc papír lapocskát tettem be nekik.Hát a kotlós fiúk azonnal kidobták,én vissza,így ment ez 5x 6x is már nem tudom pontosan,de elég jól összegyűrődött.Egyszer csak mit látok?? már vinnék vissza,csakhogy ahogy felcsippentette a szélét és felröppent vele szétnyílt és hiába szállt be a lelkem a fészekbe és húzta volna be,abban a pillanatban mikor elengedte,visszahullott:)újra és újra és újra ,nem unta meg!aztán én sajnáltam meg őket és széttéptem több darabra,így végre szépen visszahordták és ülnek rajta:)

sz.margo Creative Commons License 2014.06.18 0 0 19990

Judit még azt tanácsolnám, hogy ha lehet rakjál be nekik több ülőrudat, főleg a fészek közelébe, hogy könnyen vissza tudjanak majd menni, illetve kifelé is egyszerűbb, ha először csak kicsit kilépnek az ismeretlenbe...bármilyen ágacskát tudsz vágni, jobb, mint a készen vett egyenes rudak...nekem is azok vannak még pluszban berakva, ha kinagyítod a képeket, láthatod is!

További szép napot, jó leskelődést!:)

Előzmény: Morzsanya (19989)
Morzsanya Creative Commons License 2014.06.18 0 0 19989

Szia Margó és Többiek :)

 

Nagyon aranyosak, főleg mikor még olyan kajlák :) Tényleg számolom a napokat, alíg bírom kivárni, hogy már láthassam őket úgy álló helyzetben :). Most néha bekukkolok, fényképezek, de még nagyrész csukva van a szemük és alszogatnak. Már azért kiteszik a buksijukat a fészek szélére, éjjel is úgy aludtak. Néha szoktam lejátszani kanári csicsergést, és erre ma az egyik kicsi is csipogni kezdett csukott szemmel, de olyan erőtlenül és halkan szüszükél, hogy alig jön ki a fészekből a hangja :)

Előzmény: sz.margo (19988)
sz.margo Creative Commons License 2014.06.18 0 0 19988

Most meg nem mentek el a képek:(...újra próbálom őket...

19 napos..

 

itt még az eleján, ahogy a szülők gyönyörködnek bennük:)

 

 

A kis Gizmó:)

 

 

és már nagyok...

 

 

 

 

 

 

 

sz.margo Creative Commons License 2014.06.18 0 0 19987

Imádom őket ismét visszanézni, annyira édesek voltak:)..a Foltoska meg a kis Gizmó, aki a legutolsónak kelt és elég csúnyácska volt eleinte:)..aztán volt a Hárpika, aki a legacsarkodóbb volt:)

 

 

Előzmény: sz.margo (19986)
sz.margo Creative Commons License 2014.06.18 0 0 19986

Sziasztok!

 

Látom Judit már nagyon türelmetlenül várod a fejleményeket, ami nem csoda, én is így voltam velük akkoriban:)...és amikor már mind felnőttek és mentek neki vicsorogva a szülőknek, szinte félt tőlük a Pirkóm, na az volt ám a valami:)...én közben tettem be a fészkükbe tiszta papírtörlőt alájuk, de nem volt gond velük. Persze az igazi tenyésztők nyilván nem vacakolhatnak egyenként minddel annyit, de én megtehettem:)

A cseresznyével meg inkább ne ijesztgesd őket, jobb a békesség!:)

 

Megpróbálom iderakom a régi piros családomat egy kis nosztalgiázás gyanánt:)

 

két hetesek:

 

 

 

17 naposak:

 

 

és itt már pont 1 hónaposak, kint a szülőkkel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

madárka91 Creative Commons License 2014.06.17 0 0 19985

Nem lesz bajuk ha nem cseréled le a fészekanyagot, mi sem szoktuk egy fészkelés alatt, csak ha új fészkelés következik. A kicsik a szélére kakilnak, nem bele, attól olyan ronda, de nálunk volt olyan tojó amelyik mindig megette a kicsik kakiját (nem volt valami gusztusos....). Ha esetleg kiesik valamelyik visszateszed és ennyi. Kirepülni olyan 21 napos koruk körül szoktak kb., de pontos számot nem tudok. Mikor már teljesen tollasak, de az evezőtollaik még nem érték el a teljes hosszt. Ettől még tudnak a rúdon ülni és közlekedni, de repüléshez még nem elég ügyesek, sokszor lepottyannak és könnyű őket elkapni. A kiengedéssel szerintem ráérsz akkor ha teljes már a tollruhájuk és tökéletesen röpképesek.

Előzmény: Morzsanya (19984)
Morzsanya Creative Commons License 2014.06.17 0 0 19984

Sziasztok!

Köszönöm a segítségeteket. Még a legfontosabbat felejtettem el. Tényleg nagyon kakis a fészek. Azt olvastam, hogy anya az zelső 6 napon takarítja. hát szerintem ő nem takarított, inkább még az ő kakiját is ott látom. Nem kapnak fertőzést a kicsik ha ebben fekszenek, forognak még kb 8-9 napig? Félek kivenni a fészekanyagot, mert én nem tudok ugyanolat építeni. és ha ráteszem a kicsiket az általam épített új szalma-zsepi keverékre félek, hogy anya kihajigálja madarastól...  hogy működik ez?

Ma reggel voltak 1 hetesek. néha úgy fekszenek, hogy fenekük lent, a fejüket meg kitámasszák a fészek szélére, anya meg rajtuk tesped, csak a kis fejük látszik ki. Jó melegük van. Anya egy nap kétszer is megfürdik, aztán kis tollrázás után visszaül a fejükre :)

 

Raktam ma oda nekik egy szem cseresznyét, úgy félnek tőle mint a tűztől. fél órába telt mire meg merték közelíteni. Ha valami vészhelyzet van (mondjuk kukkoló vagy lesifotós (én) :) akkor a fiú hangosan nemtetszését fejezi ki. vinnyog. ha valamitől félnek pl cseresznye, akkor a lány szabályosan zavarja fiút oda, hogy "menj már nézd meg mi az" Műltkor erre Barnabásom inkább kirohant a kalitkától, de a cseresznyét nem merte megközelíteni.

Néha repül egy nagyon kis kört, aztán kívülről ráül a halcsontra és azt csipegeti. Most pl azon alszik. Belül pedig ott van mellette a fészekben Tarka és a gyerekek, rájuk lát, együtt a család.

 

Hogy zajlik az első repülés? Nem esnek le? Nekem mély a kalitka és  az ülő rudak is elég messze vannak egymástól! Hányadik napon repülnek ki? Most tudják, hogy még nem lehet kimászni onnan? Mikor közel van a fejük a fészek széléhez, néha megijedek nehogy kiessenek. Ha már kirepültek akkor is nyitva lehet a kalitka ajtaja? Kijöhetnek ide is?  (mindig nyitva, csak akkor csukom be ha elmegyek itthonról.)

madárka91 Creative Commons License 2014.06.16 0 0 19983

A kis cinege nagyon jól van, egy ideig még mi adtuk a csőrébe a kukacokat, aztán egy idő után ha odatartottuk a rácshoz, odajött és elvette, de most már a földről felszedi magának őket mikor bedobálom. Irtó jó az étvágya, aranyos ahogy próbálja széttépni a kukacokat, lefogja a lábával és tépdesi de nem jön szét, aztán megunja és lenyeli egyben. Néha odaverdesi még az ülőrúdhoz is, jól eljátszik velük :-)

Felfedezte a papagájodút, pár napig abba járt aludni, de már kint alszik megint. Imád fürdeni, minden nap jól eláztatja magát :-) Egyre virgoncabb és ügyesebb. Talán boldogulni fog majd a természetben. Azt tervezzük hogy majd Ócsán engedjük el, fokozottan védett természetvédelmi területen.

madárka91 Creative Commons License 2014.06.16 0 0 19982

Sziasztok!

 

Kiskanáriknak még a kirepülés után is kell lágykaja, míg teljesen át nem szoknak a magokra. Addig míg ez nem történik meg, a lágykaját jobban eszik mert azt ismerik és könnyű elfogyasztani nekik is. Szóval még vár rád jópár lágykaja keverés :-) Zöldségekkel ráérsz olyan 2 hónapos koruk körül (az újabbakra értem) meg amúgy nem is biztos hogy megeszik amit nem ismernek (enyémeknek már vagy 10-szer próbáltam banánt kínálni, mindegyik csak megpöckölte és otthagyta, ugyanígy szinte az összes, számunkra finom gyümölcsöt.... ).Kézbe venni kézbe veheted őket (mi is ki kell vegyük gyűrűzésnél és nincs bajuk) de arra kell figyelni míg ilyen kicsik hogy ne legyenek túl sokáig elvéve az anyától mert egyrészt még igénylik a melengetést, meg az etetés miatt is. Kanárit én sosem próbáltam fészekben szelídíteni, általában már annak is örülünk ha az anya jól nevel és inkább nem zavarjuk őket nehogy félremenjen valami. E téren nincs tapasztalatom... de mikor épphogy csak kirepültek, és még olyan kis bambák meg ügyetlenkék, akkor még nem félnek annyira tőled, talán akkor is meg lehet próbálni, nem tudom... én azt figyeltem meg a papagájaimnál is meg a többi madárnál hogy minél önállóbb és erősebb, annál jobban kerüli az embert, a kezeket.

sz.margo Creative Commons License 2014.06.16 0 0 19981

Sziasztok!

 

Jutka biztos jön majd Katica is, ha tud, de addig is én annyit tudok, hogy a lágy eleség még kell sokáig, amíg a kicsik fel nem nőnek...majd ha már látod, hogy ők is kijönnek és  maguktól is kezdenek csipegetni a magokból is...a zöldségekkel jobb, ha vársz még, nehogy hasmenésük legyen, bőven elég az alma is. Nálam a Tücsi pld. semmi más zöldséget, gyümölcsöt nem eszik, csak néha az almából csipeget, mégis megvan:)...hiába is kínáltam neki másik gyümölcsökből nem kérte, de pld. a kemény sajtért odavan!:)...egy csöppet adok neki, néha mákot is kap rá.

A piciket nyugodtan megfoghatod, amikor pld. kitakarítod őket, mert eléggé összetojják a fészkük környékét (én tettem közvetlen a fészek alá valami kis keményebb papírból  alátétet) akkor kirakhatod őket pld. egy papírtörlőre, utána sem fogják bántani őket a szülők miatta...legalábbis az enyémek nem tették !

Érdekes nálam szegény papa inkább lefogyott, mert ő nem győzte etetni a mamát, fiókákat is, bezzeg az anyuka volt a lustább, ő inkább magának evett!...látod, ők is különbőzek tudnak lenni:) Lehet, hogy majd ki kell mellőlük venned a papát, ha már látod, hogy nem eteti őket, nehogy tényleg nagyon elhízzon a sok lágyeleségtől, hisz nem neki kell zabálni!:)

 

Sokáig én sem tudtam felrakni ide képeket, aztán mégis sikerült:)...nálam is csak egy fekete csíkban jelenik meg a "kép feltöltése saját gépről" és megjelenik egy ablak, ahol zárolva, tiltva van, azt kellett engedélyezni és utána már ment is...persze a képeidet előtte jól le kell kicsinyítened, mert ha túl nagy, akkor nem tudod felrakni. Valaki biztos megoldja neked, akár a párod, aki talán jobban ért hozzá....nekem a fiam szokott segíteni ilyenekben.

Várjuk a további eseményeket!

Legyen szép napotok!

Előzmény: Morzsanya (19980)
Morzsanya Creative Commons License 2014.06.16 0 0 19980

Sziasztok!

Katica segíts nekem légyszi! Meddig kell ezt a lágyeleséget adni nekik? Mikortól adhatok a répán, almán kívűl mást is? (pl uborkát, paprikát, paradicsomot banánt, stb) Tegnap adtam pici salátát, amiből a fiú evett, de a lány okosan hozzá sem nyúlt. Aztán gyorsan el is vettem tőlük :)

Ma 6 naposak, már nyitva a szemük. Apuka annyit eszik mint egy disznó :) szerintem már jól elhízott. Ő csak módjával etet, olyan jut is marad is technikával. Pár falatot ad a kicsiknek, de hiába tátognak tovább, csak nézi őket, gondolja magába nekem is maradjon a begyembe valami :) Néha megeteti anyát is, de a nap nagy részében lakmározik saját örömére. Este szabályosan lefeszik a rúdra :) a hasa lóg lefelé lábai kisem látszanak alóla. meg a rúd sem :)

Mikor szabad kézbe venni a kicsiket? Vagy nem szabad? Ha kivenném őket valamikor a közeljövőben, akkor nem dobja ki az anyjuk a fészekből őket? Vagy nem hagyja abba az etetést? Mikor kezdjem el szelidíteni őket? A szülők fogják hagyni? A kicsik félnek tőlem??  Én már hiába füttyögök a kicsiknek, már nem emelik fel a fejüket, megismerik, hogy nem én vagyok anya. első 2 nap még nekem is tátogtak, de most már nem. Vannak jó képeim, videóim, de nem tudom ide felrakni. 

sz.margo Creative Commons License 2014.06.14 0 0 19979

Szia Elzi!

 

Nem is tudom egyes emberek hogy tudnak mindenféle dolgot kitalálni, megfejteni, felfedezni, csak bámulni tudom őket!:)...micsoda kitartás, türelem kell hozzá a sok ész mellett!:)

Ahogy látom ő már 15 éve meghalt, nincs több gondja!

 

Én is nagyon szeretem a cinkéket, de csak ritkán látogatnak ide a nagy diófára a konyha ablakom előtt, inkább a galambok lepnek bennünket, meg a verebek, -bár én azokat is szeretem, még ha károsak is:)- de sok rigó is van, amiket szintén imádok a hangjuk miatt, meg még a gerlék a kedvenceim:)..bírnám ha megint ide költenének a szemem elé:)

 

Végre jó kis idő van, nálam is tárva a Ny-i ablak, ajtó...aztán pont most mérgelődtem, mert pont itt vonult el a sok-sok motoros fesztiválos a házunk előtt és utána olyan büdös benzin vagy gázolajszag jött be, nem is gondoltam volna, mert akkor előre bezárom.

 

Szép is a Balaton környéke, nekem is a kedvencem...jó hogy ez legalább közel van hozzánk, így oda még ellátogatunk többször is kicsit sétálgatni, meg néha még a strandra is!:)...messzebb már úgysem szeretünk utazgatni.

 

További szép napot, jó időtöltést mindőtöknek!

Előzmény: Böszőke (19977)
Böszőke Creative Commons License 2014.06.14 0 0 19978

Margó,

megnéztem a fotókat,nagyon szépek,de nekem a balatoniak is tetszenek,szép emlékeket idéznek fel bennem.....

 

Előzmény: Böszőke (19977)
Böszőke Creative Commons License 2014.06.14 0 0 19977

Sziasztok!

 

itt is nagyon kedvemre való az idő,ablakok nyitva,nyugodtan fő az ebéd,nem jelent kellemetlen meleget:)Margó,nem hiszed el,de a cinke gyerek elfeledtette velem az undort:) pont úgy ahogy a halaim miatt képes voltam tubifexet tartani a hűtőmben és mosogatni naponta,pedig amikor először hallottam róla,nagyon pfújjogtam,hogy én ilyet aztán soha!!

Az a kis cinke mindenkit levett a lábáról,olyan tempramentumos volt,annyira eleven,tele élettel,hogy nem volt olyasmi amit el ne tűrtünk volna neki.Ráadásul mindenkinek örült aki jött,csak kellett az embert figyelmeztetni,hogy azonnal a fején terem:) nem szabad megijedni!Úgy tudom nem szabad őket befogva tartani,nekem legalább is ezt mondták,szerencsére valóban életképes példány lett belőle és megállta a helyét a többi között,kinn a természetben.(mondtam,hogy már nem irigylem Konrád Lorenz-et)

Előzmény: sz.margo (19976)
sz.margo Creative Commons License 2014.06.13 0 0 19976

Sziasztok!

 

Végre ideértem egy beköszönésre még lefekvés előtt:)...bár Tücsi már rosszalkodik, hiányolja a takaróját, amit még nem akarok neki odaadni, hisz süt a nap is!:)

Ma végre kicsit enyhült az idő, kellemes szél is fújdogált, de sajnos egy csepp eső sem lett a beígért zivatarokból, pedig nagyon kellene már mindenre.... szegény büdöskéim megint csak kókadoznak már, nem bír rendes nagy virágot hozni, hiába szedtem a szép nagyvirágú magokat is, pedig a férjem mindig meg is öntözi őket, de meg sem látszik már délutánra:(

 

Remélem a kis cinege is jól van Katica!...Elzi már felnevelt egyet, még ha kicsit viszolyogva is...remélem neked is sikerül!:)

 

Legyen kellemes szép estétek!

Böszőke Creative Commons License 2014.06.12 0 0 19975

Jó reggelt!

már korábban kelek mint a madaraim:)így bőven belefér az ételkészítés a szellőztetős időbe,7 -re már mindennel végeztem,s nagyon jól mulattam azon,hogy még Csőrikét is megelőztem.

Margó

képzelheted milyen boldog voltam,mikor a kis cinege gyerek a kapott lisztkukaccal leszállt a fotelra és ott állt neki falatozni,ami azt jelentette,hogy lefogta a kukacot és széttépte,valami fonalszerűt kihúzott belőle,azt nem ette,én pedig álltam mellette és a"maradékot" ugyancsak a csipesszel vittem a szemétbe.....

Szép napot!Várom én is a hűvösebbet,bár szerencsére még nem kellett a légkondit bekapcsolni,mert meleg van ugyan de ez nem az a fülledt,beposhadt meleg,így eddig jól bírtuk.

Előzmény: sz.margo (19974)
sz.margo Creative Commons License 2014.06.12 0 0 19974

Sziasztok!

 

Nekem is ez a bajom a kukacokkal, ezért is nem vettem gould amandinát sem, hiába tetszik, mert nem lenne gusztusom a kukaccal etetéshez:(

 

Tücsim most szépen énekelget az erkélyen, most van még odakint jó kis idő...valahogy még a mai napot kell kiszenvedni, aztán ahogy néztem, már hó végéig sem lesz ilyen eszement hőség, talán!:)

 

Legyen kellemes napotok!

 

Elzi raktam fel odaát sok-sok képet, a fiam kirándúlt a hét végén Ausztriába, gyönyörű helyeken jártak:)

Előzmény: Böszőke (19973)
Böszőke Creative Commons License 2014.06.11 0 0 19973

Soha nem fogdostam a kukacokat,van egy csipeszem és azzal etettem:)Olyan ronda a lisztkukac,arról nem beszélve hogy irtózom minden puhatestűtől,de azért a kismadárért még ezt is eltűrtem,olyan édes volt,hogy leírhatatlan.

Előzmény: zildi (19972)
zildi Creative Commons License 2014.06.11 0 0 19972

nagy élményben van részetek! Nem biztos, hogy én is életben tudnám tartani, kell az a tapasztalat, ami nektek van. A szomszéd néninek volt nagy gyakoralata a rigó fiókák életben tartásához. Ügyesen megetette, felnevelte és elengedte őket. A gilisztákkal volt kis gondja, nem szerette megfogni, de leküzdötte és etette a rigókat. 

Előzmény: madárka91 (19970)
sz.margo Creative Commons License 2014.06.11 0 0 19971

El is hiszem Katica, én már így is beleszerettem távolról!:)...lesz egy szelídített kis cinegéd...csak akkor leszel majd bajban, ha el karod engedni ki a vad világba, mi lesz akkor?:(

Előzmény: madárka91 (19970)
madárka91 Creative Commons License 2014.06.11 0 0 19970

Itt vagyunk, élünk, jól vagyunk :-) Reggel felkeltem fél4-kor, hogy még munka előtt megetethessem a kis gombóckát. Akkor még mindig küzdöttem vele, tömtem. Munkában egész végig azon izgultam, vajon párom boldogulni fog e az etetéssel, míg nem vagyok otthon. ő már egészben adta neki a kukacokat mert azt mondta darabokban nem sikerült, de még ő is tömte. Mire hazaértem fent ült az ülőrúdon. Egy idő után elkezdte felfedezni a kalitot, illegette-billegette magát mint a nagyok (a Lóri majd betojik tőle, főleg ha megmozdul, jókat röhögök rajta) egy idő után hallottam a szobából a jellegzetes kis cinke hangocskát. Eljött a következő etetés ideje, kíváncsi voltam hogy fogadja miután így felélénkült. Csodával határos módon nagyon hamar megtört a jég, mikor rájött mi következik már tátotta is a kis csőrét és totál erőszakmentesen simán megetettem. Végre nem kell találgatnom a mennyiséget se, mert jelzi ha már elég volt. Evés után rögtön bevágta a szunyát ott ahol volt, a tenyeremben, azóta is ott alszik, nem volt szívem letenni ha már ilyen jól elhelyezkedett :-) Néha felnéz hogy mit zörgök meg mocorgok de aztán visszadugja a kis fejét és alszik tovább. Teljesen beleszerettem :-))

Morzsanya Creative Commons License 2014.06.11 0 0 19969

Sziasztok!

Katica Nagyon cuki madarat örököltél :)  Imádom az ilyen kis gömböc tollaslabdákat :)

Az a baj, hogy szívem szerint megdögönyözném őket, de ezek a kis törékeny lények nem erre valók :) Nem tudok képet felrakni mert túl nagy :(

Előzmény: madárka91 (19963)
sz.margo Creative Commons License 2014.06.11 0 0 19968

Sziasztok!

 

Örülök, hogy zajlanak az események!:)..tüneményes a kis cinke, Katica te jó mamája leszel biztosan!:)

 

Mindenkinek további szép napot ebben a hőségben, én elég nehezen viselem:(..Attilától is kaptam egy névnapi köszöntőt, de többet nem írt sajnos!:(

Böszőke Creative Commons License 2014.06.10 0 0 19967

Nem tudom az összes gyerek cinkének egyforma hangja van-e,de az enyém rettentő lármás volt:)Olyan kitörő lelkesedéssel fogadta az érkeztemet,hogy én állattól olyat még soha nem láttam és be nem állt a szája.Őt a Battyány téren egy autó alatt találták.

Biztos meg fog maradni,ilyen rendes etetés mellett,engem a frász tört ki mert féltem,hogy szétpotyogtatja a kukacokat:)

Előzmény: madárka91 (19965)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!