Keresés

Részletes keresés

Janos32 Creative Commons License 2019.12.18 0 1 12177

Nem, nem mindenhol fizetosek ezek a szolgaltatasok. Van ahol a SPA, fodrasz, sot meg a kirandulasok is benne vannak az arban. 

Az rendben van, hogy az akciokat a hajostarsasag hirdeti. Viszont az irodanak nem mindegy, hogy az "akcios" tarifaval foglal vagy a normallal. 

 

Előzmény: ancsikancsesz (12176)
ancsikancsesz Creative Commons License 2019.12.18 -1 0 12176
Csak gratulálni tudok! Ez elképesztően magas szám. Nem gondoltam volna, hogy ennyien hajózunk mi magyarok. Azt meg ugye nem tudhatjuk, más irodáknál mennyien lehetünk... Egyébként a lényeg nem a 6 vagy 8 dolláron van. Mi elégedettek voltunk, nem éreztük magunkat becsapva. Egyszer megnéztük az itallapot, utána már tudtuk, mit ihatunk és mit nem. Szerencsére nincsenek nagyobb igényeink. Az akciókat nem a magyar irodák, hanem a hajótársaság hirdeti. Az alap ellátásban igazából szállás, étel, ital és szórakoztatás nagyon sokféle van. A világ pénzét el lehet költeni egy ilyen hajón vagy úton, ha nem figyelünk oda. De ha nem mindegy minden, akkor plusz költségek nélkül is megúszhatjuk. Ez persze lemondásokkal járhat. Gondolok itt extra szolgáltatásokra, fogyasztásra, fakultatív kirándulásokra... Más hajótársaságoknál is vagy szállodáknál is fizetős a fodrász a masszázs a szervezett kirándulások stb. Azt gondolom, mindenki megtalálhatja a magának való társaságot, utazási irodát, útvonalat mert korlátlan a kínálat. Én mindenkinek élményekben gazdag hajózást kívánok! A Hunameca Travelnek pedig további sok sikert és kitartást!
Előzmény: Hunameca Travel (12173)
searchman Creative Commons License 2019.12.18 0 0 12175

Szia, rám tudnál írni e-mailben? Lenne kérdésem.

Köszi

 

Előzmény: lapaz45 (12160)
Badó Creative Commons License 2019.12.18 0 0 12174

Az éttermi víz/ üdítő adagolókból higiéniai okokból nem szabad saját kulacsot megtölteni. Az AIDA hajókon a fitness-ben szokott lenni ivókút, ahonnan meg lehet tölteni saját kulacsot vízzel. (és szerencsére náluk már semmi extra költség nincs a hajóút árán felül)

Hunameca Travel Creative Commons License 2019.12.18 -2 1 12173

Fapados osszehasonlitas : Nem konkretan a repulest hasonlitottam a hajozassal, hanem az uzleti modellt, mivel az MSC is hasonlo elveken mukodik. Az alap tarifaba nem sok minden van benne, mindenert kulon kell fizetni - ugyanugy mint az emlitett legitarsasagoknal. 

 

 

A magyar irodakrol a tapasztalatot az evi 10,000 magyarorszagi ugyfeltol szereztem. Olyat senki nem ir, hogy nem kedvesek, ellenben azt altalanosan tapasztalom, hogy egyaltalan semmilyen ismeretuk nincs az ugyintezoknek a hajozasrol. Masreszt a kedvezmenyeket szinte soha (de biztos akadnak kivetelek) nem ervenyesitik az utasok fele. Ismereteik, tapasztalataik hianyaban nem tudnak segiteni pl olyan esetekben, hogy mi eri meg es mi nem (pl az emlitett italcsomagok), melyik tarsasagnal milyen elonyok vagy hatranyok vannak. 

 

Az itteni irodak szemelyesen ismerik a hajok 90 szazalekat, mivel ha egy ceg forgalomba allit egy uj hajot, arra az elso idokben folyamatosan hivja az utazasi irodakat 2-3 napos demo utakra. De ugyanaz a tarsasag atlag 2-3 evente ujra es ujra szervez ilyen utakat, ahol bemutatjak, elmagyarazzak az idokozbeni valtozasokat. 

Egy magyar iroda evente par tucat hajos utat ertekesit. Itt egy atlag iroda evente 100,000 felett. Ez mar eleve egy nagyobb "rutint", szelesebb ismereteket feltetelez, de az utasoktol torteno visszajelzesek szama is joval magasabb. 

 

Nem csak az ar szamit ha osszehasonlitasz. Lehet, hogy az "otthon" kapott olcso ar a vegen dragabb lesz mintha itt vetted volna meg egy picit tobbert mint amennyiert a magyar iroda adta. 

Az ugyfeleink 90%-a visszatero. Ahogy irtam, Magyarorszagrol evente atlagosan 10,000 utat ertekesitunk, de azoknak az ugyfeleknek is a 80-90 szazaleka evek ota visszajaro ugyfel. 

AMikor valamit osszehasonlitok eszak amerika-Magyarorszag viszonylatban, azok altalban a toluk erkezo informaciokbol tortennek, nem magamtol talalom ki. 

Az ar mellett (szerintem - es az emlitett allando ugyfelkor szerint is) meg fontosak azok az ismeretek is amiket meg adunk egy egyszeru foglalas-fizetes melle, amivel konnyebbe, egyszerubbe tehetunk egy eleg bonyolult, "kezdo" utazok szamara gyakran atlathatatlan kaotikusnak tuno nyaralast. 

 

Egyaltalan nem mindegy, hogy $6 vagy $8 az italcsomagban szereplo ertekhatar. Pont azok a kepek mutatjak a lenyeget amit becsatoltam. A legtobb ital $6.25 - nem veletlenul. ($8 eseten nyilvan megerne, mert abba mar szinte minden kategoriabol belefer a legtobb ital, de eppen ezert nem $8 hanem $6). 

Pontositsunk : a fedelzeten mar nem tesznek ra plusz borravalot. Mert elore kifizetted. Nem csak arra amit elfogyasztottal, hanem meg arra is, amit esetleg mar nem tudtal. Az az extra $130 amit elozoleg levezettem, az pontosan ez. Sot, meg igy is dragabb mint tetelenkent kifizetni. 

Előzmény: ancsikancsesz (12172)
ancsikancsesz Creative Commons License 2019.12.18 0 0 12172
Bocsánat! Én azért nem szerettem volna véletlenül sem vitatkozni, de a poszt amire ezt írtam az először is azzal kezdődik, hogy az MSC - t összehasonlítja a 2 fapados légitársasággal. Aztán meg a magyar irodákról amit írt... Nekem nem volt rossz tapasztalatom. Készséggel álltak a rendelkezésünkre telefonon és e-mailban is. Én személyesen mindent körbejártam, mindent megkérdeztem és utána olvastam. Tudtuk, hogy mire és mennyi pénzt adunk ki.
Ugyanakkor ajánlatot kértem külföldi irodától is ugyanarra az útra és nem volt jobb az ár, sőt drágább lett volna italcsomag nélkül. Ez az én véleményem. Önöket nem ismerem. Bizonyára sokkal több rálátásuk és hozzáértésük van az utazásokra, mint itt nekem vagy bárki másnak. Azért is vagyunk itt, hogy informálódjunk. Az hogy 6 vagy 8 usd az ital végül is mindegy. Valóban nincs benne minden. Viszont ahogy írtam pl. Heineken sört az alap. Ha van csomagunk, nem jön rá borravaló sem. Egyébként meg mindenkinek más az igénye...
Maradok tisztelettel!
Előzmény: Hunameca Travel (12163)
Hunameca Travel Creative Commons License 2019.12.18 0 1 12171

Na csak, hogy lasd mennyire inkorrekt is vagyok, itt egy randomra kivalasztott aprilis utazas as MSC seaside-dal:

 

Ez a szuper akcios "Free drink" tarifa amiben az easy package van benne:

 

(mindket ar 2 felnott egy kabinban). 

Ez pedig a "cruise only", italcsomag nelkul:

 

Amint latod, a kulombseg $620, a ket szemely reszere az easy package ara pedig 2x$245 = $490. Vagyis $130-cal dragabb az "ingyenes" italcsomag. 

 

Egyebkent az elozo megjegyzesem (az utas azt hiszi, hogy a tengerbol kell innia) arra vonatkozott, hogy a topictars ugy gondolta (vagy ugy tajekoztattak), hogy ha nincs italcsomag nem jar neki egyaltalan semmi, maganak kell az innivalorol gondoskodnia.

Előzmény: ancsikancsesz (12166)
Hunameca Travel Creative Commons License 2019.12.18 0 2 12170

Meg azt is hozzatennem az inkorrektseg jegyeben (es a tisztesseges magyar utazasi irodak vedelmeben), hogy amikor "benne volt" az easy package az arban, akkor megkerdeztetek az irodat (vagy ok, csak korrektseg keppen elmondtak-e), hogy mennyi az ar ha eppen ez nincs benne? Ugyanis mindket modon lehet foglalni. Amikor az MSC "akciosan" hirdeti, hogy benne van az arban az easy package, akkor altalaban $100-zal tobbet ker, mintha megvenned az italcsomag nelkuli "cruise only" tarifat PLUSZ kulon hozza az italcsomagot. Tudom, ez igy a korrekt, az meg nem, ha en erre felhivom a figyelmet. Bocsanat. 

Előzmény: Hunameca Travel (12168)
Hunameca Travel Creative Commons License 2019.12.18 0 1 12169

A kepek lemaradtak valahogy, ugyhogy ujra:

 

Szerintem maradjunk abban, hogy $6 az 8...

Itt pedig egy par pelda, hogy mennyire korrektul be van mindez love:

 

 

Minden ugy, hogy EPPENHOGY tobb legyen mint $6...

AKkor most az en kommentem az inkorrekt, vagy az, hogy felhivom erre az emberek figyelmet?

 

Nem csak a british airways-nel, hanem mar az OSSZES legitarsagnal van "light", "Basic" vagy hasonlo fantazianevvel ellatott tarifa ami nem tartalmazza a csomagot es az ulohelyvalasztast csak kulon dij elleneben. 

Akkor megintcsak inkorrekt leszek, de sok legitarsasag eseteben itt is erdemes szamolni. A legtobb esetben ugyanis a csomagfelar tobb, mint annak a tarifanak a felara ami mar a csomagot, ulohelyet, stb tartalmazza. (Pl Air Canada : a "fapados" es a normal tarifa kozott $30-$35 a kulombseg. Egy feladott poggyasz meg $65. 

 

A repulest es a hajozast ne hasonlitsuk ossze szerintem mert nem ugyanaz a kategoria. 

Hunameca Travel Creative Commons License 2019.12.18 0 1 12168

Szerintem maradjunk abban, hogy $6 az 8...

Itt pedig egy par pelda, hogy mennyire korrektul be van mindez love:

 

 

Minden ugy, hogy EPPENHOGY tobb legyen mint $6...

AKkor most az en kommentem az inkorrekt, vagy az, hogy felhivom erre az emberek figyelmet?

 

Nem csak a british airways-nel, hanem mar az OSSZES legitarsagnal van "light", "Basic" vagy hasonlo fantazianevvel ellatott tarifa ami nem tartalmazza a csomagot es az ulohelyvalasztast csak kulon dij elleneben. 

Akkor megintcsak inkorrekt leszek, de sok legitarsasag eseteben itt is erdemes szamolni. A legtobb esetben ugyanis a csomagfelar tobb, mint annak a tarifanak a felara ami mar a csomagot, ulohelyet, stb tartalmazza. (Pl Air Canada : a "fapados" es a normal tarifa kozott $30-$35 a kulombseg. Egy feladott poggyasz meg $65. 

 

A repulest es a hajozast ne hasonlitsuk ossze szerintem mert nem ugyanaz a kategoria. 

Előzmény: ancsikancsesz (12166)
ancsikancsesz Creative Commons License 2019.12.17 0 0 12167
Még az is eszembe jutott, hogy British Airways - el utaztunk, londoni átszállással Miamiba. A bőröndök ára ugyanúgy nem volt at árban, mint ahogy a fapadosoknál sem. London-Budapest között pedig semmi ellátás nincs a jegy árában. Szóval nem kell feltétlenül Wizzel vagy Ryannal utazni, hogy legyen némi plusz költségünk.
ancsikancsesz Creative Commons License 2019.12.17 -1 0 12166
Ez nem éppen korrekt komment egy utazási irodától!
Semmi nem kötelező, még elutazni sem. Ahogy már írtam, mi pl. nem fizettünk az italcsomagért, hanem a foglaláskor éppen ezt adták az úthoz. Persze ez nincs mindig, de figyelni kell, résen kell lenni. Az Easy csomagban nem 6 hanem 8 dollárig vannak az italok. Ezért pl Heineken sört ihattunk, vagy Aperolt is... Szóval azért nem kell lefikázni. Aki extrábbat akar, az persze már árban is extra. Ha meg kellett volna vennünk, akkor nem biztos, hogy megéri, még ezt sem. Nyilván attól függ, ki mennyit tud inni. De erről korábban már írtam...
És akkor sem haltunk volna szomjan, ha nincs csomagunk.
MSC Seaside :-)
Előzmény: Hunameca Travel (12163)
NGGB Creative Commons License 2019.12.17 0 0 12165

Szia lapaz45! MSC hajóval voltunk tavasszal. Mi megvettük az italcsomagokat (Easy Package), amit le is ittunk kb. De azért ittunk minden nap legdrágább forró csokikat, hogy lefogyasszuk a pénzt. Szóval legközelebb nem fogunk venni és akkor kb feléből kijön az italfogyasztás. Viszont úgy láttuk, hogy víz automata elérhető napközben több helyen is. Műanyag poharak vannak kirakva az automaták mellé, illetve a reggelinél van még szénsavmentes üdítő és kávé automata is, illetve teázni is lehetett. 

Előzmény: lapaz45 (12157)
POtti0113 Creative Commons License 2019.12.17 0 0 12164

Sziasztok.

Van valakinek tapasztalata  a hajórahívó magyar utazási irodával?Elég komoly árkülönbözet van javukra a konkurens irodával szemben.

Köszi az infót

Hunameca Travel Creative Commons License 2019.12.16 0 1 12163

Az "italcsomag" az MSC parasztvakitása. Úgy működik az egész társaság mint a Ryanair és  a Wizzair. 

Van egy nagyon olcsó "hajójegy" aztán útközben elköltöd a dupláját úgyis. Ami máshol ingyenes, az MSC-nél az is fizetős, vagy ha máshol is fizetni kell azért a szolgáltatásért, az az MSC-nél kétszeres-háromszoros áron van. A magyar iroda persze hogy tolni fogja az italcsomagot, mert az "easy"- van 25, a legdrágábbon meg 75 dollár jutaléka utasonként. De arra már nem futja az erejükből a jutalékokért cserébe, hogy elmondják az utasnak, hogy ha nem vesz italcsomagot, attól még nem a tengerből kell innia, mert tételenként is kifizethető minden ital. 

 

Előzmény: lapaz45 (12160)
mona-lisa Creative Commons License 2019.12.16 0 2 12162

ne érezd magad kellemetlenül a hasonló kérdések miatt.

mi abszolút fapados verzióban szoktuk tolni a hajózást. 3an 4en eg szobában barátok és minden olyan extra költséget próbálunk mellőzni amit csak lehet. italcsomag eleve off és probálunk programokat is magánban olcsóbban szervezni.

MSCvel még nem utaztam de ivóvíz és alap üditők mint ice tea es pár gagyibb gyümilé kévé tea reggelikor minden hajón van ingyen. a gyümilé kivételével a többi 0-24

mi esetleg 1-1 kis péksütit banánt szoktunk még zsákmányolni, de sokan még szendivcset is kérnek a deli pultnál és elviszik becsomagolva. arra kell figyelni hogy vannak kikötők ahol tilos bármiféle élelmiszert bevinni és ott ezt elveszik (pl Mexiko) de amugy kekszet nasit otthonról is vihettek fel a hajora.

kulacsot vigyetek mindnekinek! a sok hülye cruise packing essentials videon ahol azt  mutogatják h vigyél hajszárítot mert amit adnak az túl basic.. felejtős. ami igazán jól jön azt kevésbé reklámozzák.

kulacs nagyon fontos lehetőleg nagyobb szájú (h a jég beleférjen), vizet vinni a kiszállós napokon meg a hajón is a szobába és ez nem csak sporolás de környezetbarát is, napágyhoz akár thermos pohár is jol jön hasonló funkció pl hidegen tartani az üdcsit mig napozol

nyakba akasztó a kártyának

óriás csipesz ha van a strand törcsinek hogy ne fujja el a szél

mágnesek hogy a szoba falára ki tudd tenni a programokat illetve az ajtón kivül dekorálni, gyerekeknek pl hogy megismerjék melyik szoba a tiétek

plusz egy akasztos ikeás tárolót is szoktunk vinni amit egy szobai fogasra felraksz és szuperül lehet benne rendszerezni a kis apróságokat, pipere, teló töltö stb. könnyebb a staffnak is takaritani és te is megtalálsz mindent.

Előzmény: lapaz45 (12160)
ritola Creative Commons License 2019.12.16 0 0 12161

A hajón mindig lehet találni automatát ahol van víz + "vizezett" üdítőital.A kikötőkben a felszálláskor 1 flakon vízért nem szólnak, az alkoholos üvegeket is fel lehet vinni, de azt elkérik és depozitba teszik, amit az út végén visszaadnak.

Ha nagyon szűk a kereted, az üres vizes flakonokat meg tudod tölteni reggelinél , ebédnél, vacsoránál. Kicsit gáz, de többször láttunk töltögetőket, senki nem nézte le őket, és nem szólt rájuk senki.

Előzmény: lapaz45 (12160)
lapaz45 Creative Commons License 2019.12.16 0 0 12160
Szia! Már nincs tapasztalatunk, emiatt volt a kérdés.. Repülőjegyünk Miamiba szűk 100 ezer/ fő, a hajójegy akcióban illetékkel együtt 90 ezer/fő volt. Nekünk nincs keretünk ennél többet kifizetni utazásra átlag fizetés és kisgyerek mellett. Viszont az információkat köszönjük szépen,! Megnyugtató, hogy az utasok nincsenek rákènyszeritve arra, drágább legyen az, ne pusztuljanak szomjan, ha nem szeretnének többet kifizetni az ital csomagra mint a komplett hajóút árára..
Előzmény: maritimer (12159)
maritimer Creative Commons License 2019.12.15 0 0 12159

Most komolyan! De tenyleg komolyan kerdezem! Kifizetsz repjeggyel egyutt tobb mint 1 millio Forintot egy ilyen utazasert es egy szaros $1.95-os asvanyvizen akadsz fel? Egy asvanyviz $1.95, az uditoitalok pedig $2.00 - $2.95 kozott vannak. A borravalot el ne felejtsd a szar szolgaltatasi szinvonalra hivatkozva mar az elso nap lemondani ;-)

De akar lehet menni normalis hajostarsasaggal is, ahol lesulne a bor a kepukrol ha penzt kernenek a vizert meg a gyumolcslevekert.... - De ez csak az en velemenyem. 

 

Egyebkent az italcsomag fetisisztaktol kerdezem, hogy utana szoktatok szamolni, hogy megeri-e? A legnepszerubb italcsomag az "easy package". Csak olyan italt tartalmaz ami $6 alatt van (tehat $5.99-ig). Ebbe belefer a viz, az udito, a legolcsobb sor es a legolcsobb kannas bor. Minden mas $6.95-tol kezdodik.

Ez easy package ara $245/fo es mindenkinek meg kell vennie aki egy kabinban utazik. Vagyis 2 fore kifizetsz $490-et. Egy udito atlag $2.50, vagyis vettel magadnak 196 pohar kolat vagy 245 uveg asvanyvizet! 
Megiszol ennyit egy het alatt?

A dragabb csomagok eseten is egy premium package $434x2 $868. Egy likor $7, egy koktel $7-8, egy bor $8-$10, sor $6 vagyis kb 120-125 ital jon ki belole. Napi atlag 17-18. Eleg kemenyen kell nyomni, hogy ezt elfogyaszd. 

Előzmény: lapaz45 (12157)
Janos32 Creative Commons License 2019.12.15 0 0 12158

Minden ételt és italt elvesznek amit fel akarsz vinni (különben az összes kelet-európai, főleg a románok bevásárolnának a helyi "tesco"-ban és azt vinnék fel a fedélzetre - az élelmesebb magyarok még árulnák is az igy felvitt italokat). 

 

A "La brasseire" étteremben délig vannak gyümölcslevek, viz, tea, kávé. Utána a jég automatákból engedhetsz magadnak vizet. 

 

 

Előzmény: lapaz45 (12157)
lapaz45 Creative Commons License 2019.12.15 0 0 12157
Sziasztok! Segítséget szeretnénk kérni! Január végén indulunk 7 napos hajóútra Miamiból, az MSC társaság Armonia nevű hajójával. Olyan kérdésünk lenne, mivel a 7 napos hajóútra a legolcsóbb, alkoholmentes ital csomag ára is bő 400 USD 2 főre, tudja-e valaki, hogy ezen a hajón vagy az MSC társaság hajóin vannak elhelyezve ingyenes víz automaták amikből tudunk inni? Ha minden igaz, kb 1 literes palackos víz ára is kb 4 Eur a hajón.. A másik kèrdèsünk az lenne, a hajó 1-1 ő kikötőben való megállása után, amikor visszatérnek a hajóra az utasok, ha esetleg bármilyen italt, akár palackos vizet vinnènk fel a hajóra magunknak, azt várhatóan el fogják venni tőlünk? Köszönöm előre is az infót
POtti0113 Creative Commons License 2019.12.07 0 0 12156

From Miami to FL

 

https://www.tri-rail.com/

Janos32 Creative Commons License 2019.12.07 0 0 12155

Ugy erted, hogy Miami repuloterrol a Fort Lauderdale-i kikotobe? Vagy forditva?

Előzmény: KMGabriella (12153)
moonwalkr Creative Commons License 2019.12.06 0 0 12154

Vonattal (vagy HÉV-vel, nem tudom minek számít)

A reptérről indul, kultúrált, gyors, és azt hiszem óránként jár és olcsó.

Előzmény: KMGabriella (12153)
KMGabriella Creative Commons License 2019.12.06 0 0 12153

Tud  Valaki  segíteni,  hogy  Miamiból  Fort Lauderdaleba  átmenni  mivel  a  legegyszerűbb ?

abcdefgh0000 Creative Commons License 2019.12.03 0 0 12152

köszi livcsi rajta vagyok...

Előzmény: Livcsi30 (12151)
Livcsi30 Creative Commons License 2019.12.02 0 0 12151

Szia,

 

Esetleg kérj àrajànlatot belsö kabinra, és akkor màr olcsòbb lesz szerintem. Mi tavaly nyàron voltunk két hetet karibikon Kubàbòl, kettö belsö kabinban, de böven elég volt.  Nem volt idönk a kabinban ücsörögni, éppen hogy csak àtöltöztünk, meg éjjel aludtunk. Totàl jò volt.

Most nyàrra foglaltam RC-re balkonost, mert csak azt engedte 5 fönek, utàna majd nyilatkozom megérte e az àràt. Bàr nem tudom elképzelni.

 

Tovàbbi jô tervezgetést. Egyébként szerintem ha menni akartok foglalj minél elöbb. A jövö jûliusi ùtunkat idén màrciusban foglaltam, és màr ez is necces volt. Mondjuk mi 5en vagyunk, ami nehezìtö körülmény kabinok szempontjàbôl.

 

 

Előzmény: abcdefgh0000 (12150)
abcdefgh0000 Creative Commons License 2019.12.01 0 0 12150

szia,

még nincs lefoglalva, az álmodozás ill tervezés szintjén van én még itt a kezdő szinten(se) vagyok.

az én tervem:

Msc Seaside Miamiból 7 éj- hogy azon túl merre fogalmam sincs.

egyelőre elég magas ajánlatokat kaptam bella balkonos kabin is alsó hangon 3000 doll italcsomaggal 2 gyerekkel. ha van ötleted szívesen veszem hogy milyen utirodával és hová mentetek.

szetm 2021 február lesz-talán az már biztosabb a meleg szempontjából.

ha priviben szeretnél tudunk beszélni esetleg a címem: hajduberuhazas@gmail.com

nagyon köszönöm!!!

Előzmény: Lincsi8 (12148)
moonwalkr Creative Commons License 2019.11.29 0 0 12149

És ebből januárban lehet elég hideg is az északi részen (pl. Bahamák, Kuba), vagy MiamibÁN (ás szem valaki ajánlotta, hogy maradjatok még ott pár napra, ehhez én is csatlakozom)

Előzmény: abcdefgh0000 (12146)
Lincsi8 Creative Commons License 2019.11.29 0 0 12148
Szia! Mi egy gyerekkel voltunk, megyünk, de igazából csak a repjegy él van lényege. British airways - el mentünk Pestről. Most bécs air france. 200000/ fő +-10000 Ft a repjegy 23kg csomaggal. 2 éj szállás Miamiban 350 doll 3fő 1 hét hajó MSC seaside balkonos fantastica kabin itallal 1400€|3fő. Ha bármiben tudok segíteni írj email címet szívesen segítek. Mere mentek melyik útvonalon és milyen hajóval?
Előzmény: abcdefgh0000 (12147)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!