Keresés

Részletes keresés

nellimami Creative Commons License 2008.10.21 0 0 549

Hogy fogtok fűteni? napelemekkel? Olvastam,hogy azzal lehetne spórolni, de nem tudom a módját. Mi még gázzal fűtünk, igy ki vagyunk szolgáltatva. De,sajnos nem túl sok a jövedelmünk, így meg van kötve a kezünk. Szélerőművet sem lehet a kertbe telepíteni:-) biztos, hogy valami módon meg fogják adóztatni,ha nem a hálózatokról vesz energiát az ember. Valahol láttam ablakra szerelhető napelemet, azt talán még meg tudnám venni, de az biztos nem segít sokat.

Visszatérve Jákotpusztára: van honlapjuk: valami SZIE mailje van,talán az egyetem így támogatja őket. Talán ismered azt az embert,mert klf természetvédelmi témákban vett részt: Füzér Zsolt. Beírtam a google-ba és kidobott egy csomó dolgot. Felemelte a szavát az erdőirtások ellen, amikor az a hatalmas esőzés volt. Állitólag a biomasszával való fűtést különösen értelmezi a lőrinczi hőerőmű: a más felhasználásra is alkalmas fákat vágják ki és égetik el.Ez borzalmas.

Előzmény: vargailles (546)
vz55 Creative Commons License 2008.10.20 0 0 548
Szép. Hol fotóztad? Jászberény előtt , a nagy kanyarban?
(Én igen)
Előzmény: nellimami (544)
vz55 Creative Commons License 2008.10.20 0 0 547
Na, a tállyai minusz 3 szintes pince se kutya............
Szép őszt mindenkinek.
Előzmény: Érd Emese (545)
vargailles Creative Commons License 2008.10.20 0 0 546
No látod, így változtatjuk meg lassan a világot :) Én is kaptam, tovább adtam, volt aki el is tudott menni, s most az is tovább adja. Pedig csak 1-2 ilyen család, s milyen erőt ad nekünk.

Én is egyre inkább úgy gondolom, hogy az egész korrupt és összekacsintó érdi közéletet a maga kiskirályaival hagyni kell a csudába, s megvalósítani inkább a példákat magunknak, s hírét vinni, hogy lehet más a világ. Én most építkezem. Lesz benne sok érdekes dolog, amire más azt mondja, hogy csak a mesében és a gazdagoknak van ilyen, én meg átlagárból kihozom. Nem lesz gázszámlám, aztán felőlem vitatkozhat az Orbán meg a Lendvai, hogy ki nem ígért nagyobb gázárat. Aztán majd ha elegen láttak már önfenntartó házat, harmadannyiból megoldva a szennyvízkezelést, mint a mostani csatornaprojekt, és online megnézik az épületgépészet állapotát jelző oldalamat, s látják, hogy lehet más a világ, akkor rájönnek, hogy ez a sok gazember nem értünk van, hanem belőlünk él, rajtunk élősködik, s csak gátol minket minden egyes lépésükkel, hogy ez a nemzet boldogulni tudjon. Van aki élelmiszertermelésből ad példát, én épített környezetből. Mi is máoktól tanultuk, szertnénk másoknak is megtanítani. Talán egy szép napon elegen leszünk ahhoz, hogy képesek legyünk elhinni, hogy a magunk lábára tudunk állni.

Információ, tudatosság, akarat.
Előzmény: nellimami (542)
Érd Emese Creative Commons License 2008.10.20 0 0 545

leg egyszerűbben így megy:

 

Elmentünk egy győnyörű szerencsi pincébe. (Tíz éve.) Akkor egy pince volt, egy Gyula bácsi, és sok - sok évjáratú, nagy készletben lévő Tokaji bor. Csodálatos volt, igen jól éreztük magunkat. Kb. 20 - an voltunk. Mindenki mesélte a barátainak. Azok - ránk hivatkozva - szintén elmentek. Ők is elmesélték, mennyire jól érezték magukat. Ismét elment vagy újabb 100 ember, akik ismét elmesélték...

 

Tavaly is voltunk. Már két pince van, szinte csak tavalyi bor, és néhány évjáratos Tokaji Aszú, készlet szinte niincs, szüretre elmegy minden! "Mindent elvisznek a barátaim." - mondja Gyula Bácsi, mosolyogva, és bemutatja a gépészmérnök vejét, aki - és most figyelj! - a honlapot és az e-mailen beérkező rendeléseket kezeli, amit a család postára is ad, még másnap! És Gyula bácsi boldog, így még nem ment az üzlet.

 

És pénteken megint megyünk, megint másik barátainkal. És ő csak azért tud nekünk kóstolót tartani, mert mi a legjobb barátai közé tartozunk, és mi adtuk neki az ötletet, a bankkártya elfogadáshoz is - mondja. Egyébként szüret van, és tele is a pince. Mindennap jön valamilyen csoport. Akkor is jött volna, de a kedvünkért előbbre hozta őket, és egy egész estét szán ránk! Most ránk....

 

Tudod ez az, amire gondoltam...

Előzmény: nellimami (544)
nellimami Creative Commons License 2008.10.20 0 0 544

Igazad van Emese, csak úgy lehet most már előbbre jutni,ha nem mérjük meg a másnak nyújtott segítséget.Én még vallásos nevelést kaptam 100 évvel ezelőtt....és most is boldoggá tesz,ha a kereteim közt segíthetek annak,aki  elfogadja.

 

na,végre,sukerült!!

Előzmény: Érd Emese (541)
nellimami Creative Commons License 2008.10.20 0 0 543
na,most lekicsinyitettem az egyik fotót,hátha most sikerül beillesztenem...hát,mi tagadás,nem vagyok egy nagy pc-tudor...:-))
nellimami Creative Commons License 2008.10.20 0 0 542

Illés, nekem az info azzal a hírlevélle jött, amit még Tőled ismertem meg.Köszönet érte.

Az egész család el volt ragadtatva, hogy ilyen nehézségek közé költöztek három kislánnyal, és vállalják ezt a küldetést.Én is fontolgatom,hogy írnom kéne a HirTv valamelyik mailcímére, hogy ehhez hasonlókat mutassanak meg a magyar nézőknek.

Valamit úgyis kitatlálunk,hogyan segíthetnénk. A lányom mindenesetre népszerűsiteni fogja őket a SZIE-n, és oda megy jövő nyáron gyakorlatra:-)))

Próbálok csatolni egy képet a szürkemarhákról,remélem sikerül.

Előzmény: vargailles (540)
Érd Emese Creative Commons License 2008.10.20 0 0 541

Nellimami kérdésére te már részben tudod a választ. Pont et voltál, aki lelkesen kommunikáltad a termelők azon kezdeményezését, hogy helyben, első kézből árulják a portékájukat.

 

Ha arra áhítozunk, hogy minél többen ismerjük meg a hasonló termelőket:

 

- A TV-k ne a füllentősöket hívják be, ne a tszelebeket interjúvolják, ne a saját riportereik, képernyőseik magánéleti történéseikkel reklámozzák saját magukat, hanem inkább ilyen emberekkel. (Elnézést a Hírtv-től, mert ők néha bemutatnak ilyeneket, de mivel ezek az emberek annyira tündériek, és igazi természetközeliek, hogy nemigen szidják a kormányt, így csak ímmel - ámmal maradhatnak képernyőn.)

 

- Azok a netezők, akik ilyen on-line szakmákat űznek, webkommunikátorok, weblapokat csinálók, vegyék a fáradtságot, és keressenek egy - egy ilyen gazdaságot, és csináljanak neki csodaoldalakat, olyat, amiket drágán, a cégeknek. A termelők meg adnak helyette kolbászt, sonkát.

 

- Aki csak teheti, és tudja, kommunikálja ezeket minél több fórumon.

Előzmény: vargailles (540)
vargailles Creative Commons License 2008.10.20 0 0 540
Örülök :)

Én sajna nem értem rá, de elraktároztam az infót (még Kajner Pétertől is), ha az építkezésem engedi, majd megyek a következő alkalmakra.
Előzmény: nellimami (539)
nellimami Creative Commons License 2008.10.20 0 0 539

Újra én:

szomorúan látom, hogy senkit nem érdekelt a jákotpusztai program...azért elmondom: nem mindennapi erőfeszitést tesz ott egy család az eredeti szilaj pásztorkodás,állattartás újrateremtéséért.

Ott jártunk vasárnap. Igen szerények a körülmények, de nagyon elszántan akarnak jó irányba menni. Szürkemarha, cigája, mangalica, erdélyi kopasznyakú  stb. Én már eldöntöttem, ott fogok mangalica húst beszerezni és szürkemarha húst is, pedig az utóbbi években csak szárnyast ettünk, mert féltem az áruházakban kapható húsoktól. Nem is tudom miért ?:-((

És még valami: ha összejön egy "vásárnap" szervezése, a környék összes kistermelője 10-15 km-es körzetből odaviszi a kis termékeit eladásra. A gyerekek lovagolhatnak a csacsikon, a két lovon, van szekeres körbejárás.

 

Itt elkezdődött valami és biztos, hogy több ilyen is van az országban, csak meg kéne ismernünk őket, és talán nekünk magunknak is valami más életformára kéne áthangolódnunk, ami valami másról szól, mint a fogyasztás túlhajszolásáról.

 

Köszönöm Neked, aki elolvastad, amit itt írtam.

vz55 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 538
Trópusi Nyár a télben. Nov. 7-8-9. Füvészkert . 1083. Bp. Illés u. 25.
tel.: 210- 1074.
nellimami Creative Commons License 2008.10.14 0 0 537
 

Emberek! Urak, hölgyek, gyermekek!

Remélem,időben szólok, talán szabad még a 7végétek:

Kaptam egy hírlevelet az Élőtiszától,hogy a hét végén OKTÓBER 19-én várnak mindenkit a GAZDÁK Jákotpusztán és Galgahévizen mindenféle helyi termékkel.

A buszos szervezésre nem jelentkeztek elegen, de egyénileg is lehet menni.Ha érdekel valakit,akkor beírom az elérhetőségeket.De előbb még be szeretném illeszteni,hogy milyen termékekkel várnak.

 

Bevásárlás Jákotpusztán:

Húsvéti Rozmaring alma, Kecskesajt, Kemencében sült fehér házikenyér, baromfi, szürkemarha gulyás hozzávalók, hecsedli (csipkebogyó) lekvár, méz, héjas dió, zöldség, Szátoki natur tehén joghurt és szilvás joghurt, Füstölt tehén sajt, natur tehénsajt, (a kedvencem) kőrözött, Orda, Szilvalekvár.

Liszt (régi malomból, magas sikér tartalommal) Ebédre kérhető szürkemarha gulyás: 800Ft/nagy adag A vásárlás értékének 10%-t a Jákoti szervezők kérésre beszámítják a vásárló gyermekének nyári tábor díjába. www.jakot.hu

 

és hazafelé jövet

 

Bevásárlás Galgahévizen a Galga Ökofarmon:

BIO: Túró(1/4kg: 360 Ft), puha tehénsajt (natur, fokhagymás, kapros, paprikás, 20dkg: 500Ft), érlelt sajt natur és füstölt (3000 Ft/kg), natur vaj (25 dkg: 284 Ft), tejföl (186 Ft/2dl), kőrözött 20dkg: 360 Ft, vaníliás krémtúró (25 dkg: 360 Ft), tej (1liter: 222Ft, 2 liter: 378Ft), Tönkölybúza kenyér (0,75 kg: 240 Ft), tönköly kifli, zsemle: 44Ft, tönköly császárzsemle (40 dkg: 144 Ft), tönköly pogácsa: 154 Ft, túrós édes péksütemény: 154 Ft, tönköly kalács: 204 Ft, tönköly és őszibúza finomliszt: 265Ft/kg, tönköly és őszibúza teljes kiörlésű liszt: 215 Ft/kg, extrudi (búza, kukorica): 145 Ft/csomag, natur 100% paradicsomlé (0,75 liter üveg: 350 Ft),

Kistermelői nem minősített de tartósítószer nélkül: Őszibarack (0.75 liter üveg: 600 Ft), Baracklekvár: 900 Ft/üveg, Szilvalekvár: 900 Ft/üveg,

meggybefőtt: 600 Ft/üveg, meggylé: 800 Ft/üveg, mangalica füstölt szalonna: 1200 Ft/kg.

Esetleg mangalica: töpörtő, hurka, kolbász, zsír.

Előzetesen be kell jelentkezni,hogy megyünK

Jákot: 06-35/384-715  www.jakot.hu  és

Galgahévíz: 06-28/591-611 www. gaiaalapitvany.hu

vz55 Creative Commons License 2008.09.24 0 0 536
Recsken péntek este Karpatia koncert a TÁBOR területén.
Én könnyen beszélek,  Novajban töltöm a hetet.
sziasztok.
vargailles Creative Commons License 2008.09.24 0 0 535
Előzmény: vargailles (532)
vargailles Creative Commons License 2008.09.24 0 0 534
A HírTV online is nézhető. Pl. az alábbi oldalon 1 órás késleltetéssel:
http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=701
Előzmény: mozo01 (533)
mozo01 Creative Commons License 2008.09.24 0 0 533
Mondták reggel a rádióban is, hogy lesz. Csak nincs HirTV-m. :(
Előzmény: vargailles (532)
vargailles Creative Commons License 2008.09.24 0 0 532
Talán még nem késő, s talán valaki hasznát veszi az infónak:
Ma este (szerda 21:30) a HírTV-n vetítik A nagy kiárusítást!
Ismétlik péntek 19:30-kor.

ismertető itt

Hogy is mondják? Kötelező olvasmány?
osz1972 Creative Commons License 2008.09.12 0 0 531

Ajánlom mindenki figyelmébe Érd és térsége, ingyenes, kétheti programajánlóját a Programod! magazint. Amelyben a "napi ajánló" rovatban ingyenes jelentetik meg a térség rendezvényeit.

Előzmény: Piros Hangszóró (530)
Piros Hangszóró Creative Commons License 2008.09.12 0 0 530
III. Parkvárosi Családi fesztivál

a Felső-Parkváros Egyesület szervezésében

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Pest Megyei Önkormányzat

támogatásával

Helyszín:Napközis Tábor (Favágó utca)
Kezdete:2008.09.20. szombat 11:00

11.00 megnyitó (T. Mészáros Andás polgármester és dr. Csőzik László alpolgármester)

11.15 lovag- és honfoglaláskori, harci bemutatók, kézműves foglalkozások

14.00 olasz zászlós felvonulás, dobosokkal, reneszánszkori jelmezes bevonulás, táncosok, csepűrágók, mutatványosok, hastáncosok a színpadon

15.00 gyermekszépségverseny (nevezés a helyszínen)

15.30 Tűzmadár együttes (modern táncbemutató)

16.00 Szalóki Ági és zenekara (koncert gyermekenek és felnőtteknek)

17.00 görög táncház

17.25 Pap Alexandra és növendékei aerobic bemutató

17.45 esküvői, alkalmi és báli ruha divatbemutató

18.20 tombolasorsolás

19.45 tűzzsonglőr show

20.00 zenés tűzijáték

Kísérő programok: sörsátor, honfoglaláskori jurtasátrak, nyilazás, pónilovaglás, óriás felfújható csúszda, trambulin, kézműves kirakodó vásár, termékbemutatók, autókiállítás, tűzoltóautók, középkori lovagi tornák, fegyverbemutató, paintball pálya, II. világháborús ejtőernyős hagyományőrző csapat.
Piros Hangszóró Creative Commons License 2008.09.10 0 0 529
Később érek oda, szülői értekezletre kell mennem.
Előzmény: vargailles (526)
vargailles Creative Commons License 2008.09.09 0 0 528
"A magyar állam tulajdona nemzeti vagyon."
(A Magyar Köztársaság Alkotmánya, 10. § (1)


A TULAJDONOSOK GYŰLÉSE
2008. szeptember 13-án, szombaton, 15 órakor ül össze
a Duna-parti Olimpiai Parkban
a Képviselői Irodaház mellett.

A gyűlésre hivatalos minden magyar állampolgár mint a nemzeti vagyon tulajdonosa.

Tárgy:
– beszámolók a vagyon helyzetének változásáról
– eszmecsere a vagyonkezelő elszámoltatásának módozatairól
– javaslatok a jogszerű működés helyreállítására

*

Egy évvel az Élőlánc Magyarországért tiltakozó megmozdulása után, melyet az állami vagyonról szóló törvény elfogadása ellen szervezett, beigazolva látjuk akkori aggályainkat. Az alkotmánysértő rendelkezések szabad kezet adtak a végrehajtó hatalomnak a közvagyon kiárusítására. Az ország természeti és ember-alkotta vagyonával folytatott rablógazdálkodás elszegényíti az utánunk jövőket, és a politikai közösséget az önrendelkezés anyagi alapjaitól fosztja meg. Iskolák százainak a bezárása, kórházak felszámolása és üzleti vállalkozóknak való átjátszása, a vasút tönkretétele, műemlék épületek lerombolása, stratégiai vállalatok elkótyavetyélése után most olyan alapvető természeti forrásaink is sorra kerülnek, mint a vízközművek és ivóvízbázisok vagy a Nemzeti Földalap földjei.

Bár a kormány semmiféle jelét nem adta, hogy törődne a közvéleménnyel, nekünk mint e vagyon jogos tulajdonosainak kötelességünk, hogy elszámoltassuk azokat, akik a mi nevünkben és a tőlünk kapott felhatalmazásra hivatkozva járnak el. Fel kell vetnünk a törvényhozók felelősségét, és meg kell vizsgálnunk az okozott tömeges kár helyrehozatalának lehetőségeit.

Ezért hívjuk és várjuk tulajdonostársainkat, a nemzet tagjait gyűlésünkre!

A gyűlés résztvevői kizárólag az alkalomhoz illő, ünneplő öltözékben fognak megjelenni.

Budapest, 2008. szeptember 3.


A szervezőbizottság nevében:
Ács Sándorné
az Élőlánc Magyarországért elnökségének tagja
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.09 0 0 527
Sok sikert a tali résztvevőinek!
Előzmény: vargailles (526)
vargailles Creative Commons License 2008.09.08 0 0 526
Most szerdán (08.09.10.) 18 órától a Civil Esték új helyszínen kerül megrendezésre. Az érdligeti kempingbe (Fürdő utca 4.) meghirdetett esten ezúttal tematizált, de kötetlen beszélgetést tartunk "Érdlakók feljegyzései, avagy közösségépítés a kibertérben" címmel. Az esemény egy amolyan topiktalálkozó, ahol elsősorban az Index Érdiek Fórumának tagjai ezúttal személyesen is eszmét cserélhetnek városunk ügyes-bajos dolgaiban. A találkozó természetesen ezúttal is nyitott, arra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Nem titkolt célunk, hogy az ismételten fellángoló viták és nézeteltérések ellenére a valódi párbeszédet segítsük elő, illetve javaslatot tegyünk a kibertér közgondolkodói számára a konstruktív jelenlétre, a lokális társadalomépítés lehetséges irányára.

A vendégeket ezúttal nem csak tea, de jó búzasör is várja.
vargailles Creative Commons License 2008.09.08 0 0 525
Most szerdán (08.09.10.) 18 órától a Civil Esték új helyszínen kerül megrendezésre. Az http://www.iranymagyarorszag.hu/terkep/I100109 (Fürdő utca 4.) meghirdetett esten ezúttal tematizált, de kötetlen beszélgetést tartunk "Érdlakók feljegyzései, avagy közösségépítés a kibertérben" címmel. Az esemény egy amolyan topiktalálkozó, ahol elsősorban az Index Érdiek Fórumának tagjai ezúttal személyesen is eszmét cserélhetnek városunk ügyes-bajos dolgaiban. A találkozó természetesen ezúttal is nyitott, arra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Nem titkolt célunk, hogy az ismételten fellángoló viták és nézeteltérések ellenére a valódi párbeszédet segítsük elő, illetve javaslatot tegyünk a kibertér közgondolkodói számára a konstruktív jelenlétre, a lokális társadalomépítés lehetséges irányára.

A vendégeket ezúttal nem csak tea, de jó búzasör is várja.
vargailles Creative Commons License 2008.09.08 0 0 524
De én is csak az Érdi Újságot kaptam meg :( Lehet, hogy a szórólapot is szórták?

Az Érdi Lap volt oly kedves és közölte a programokat, így tőlük értesülhettem, igaz azt is csak online olvasom.
Előzmény: Piros Hangszóró (523)
Piros Hangszóró Creative Commons License 2008.09.07 0 0 523
Külön műsorfüzet készült, külön terjesztették. Online elérhető ide kattintva
Előzmény: látószög (521)
Piros Hangszóró Creative Commons License 2008.09.07 0 0 522
Jövő héten az Érdi Napok keretében:

Fotókiállítás: Fénytünemények a Balatonon
Katona Katalin a Magyar Földrajzi Társaság titkára: Fénytünemények a Balatonon című fotókiállításának megnyitója

III. Balázs Dénes Tudománytörténeti Konferencia
III. Balázs Dénes Tudománytörténeti Konferencia a Magyar Földrajzi Múzeum fennállásának 25. évfordulója alkalmából

Velem minden útközben történik...
A Csuka Zoltán Városi Könyvtár vendége Osváth Korona Étterem és Cukrászdában Schäffer Erzsébet író (Nők Lapja!)

Fábry Sándor estje
Fábry Sándor előadóművész, humorista estje
látószög Creative Commons License 2008.09.06 0 0 521
Csak én nem látom az Érdi Újságban (tudjátok, amit a mi pénzünkből a mi tájékoztatásunkra csináltat az önkormányzat) az Érdi Napok és az Utcabál programját?

A címlap fele már hirdetés, tehát jó pénzért akár jó helyre is be lehet kerülni. Úgy látszik fizetett hirdetésben kell legközelebb a hivatalnak gondoskodni a programok közzétételéről
vargailles Creative Commons License 2008.09.06 0 0 520
ÁRH – szeptember 22-28.

TEdd, hisz teHETED!



A Central and Eastern European Citizens Network tagországai és tagszervezetei felhívással fordulnak mindazokhoz, akik fontosnak tartják a közösségi alapú társadalom kialakulását és ezért tenni is képesek/hajlandók, hogy alakítói, vagy résztvevői legyenek az Állampolgári Részvétel Hete nemzetközi eseményeinek!


Mi az Állampolgári részvétel hete?

Az ÁRH kampányhét, a közép-kelet európai hálózatok együttes és hangsúlyos megnyilatkozása annak érdekében, hogy az állampolgári részvétel problematikája erőteljesebben jelenjen meg az európai médiában, politikában és a civil társadalomban.

Olyan rendezvények sorozatából áll, amelyek harsányan, mindenki által érzékelhetően hívják fel a szűkebb és tágabb társadalmi környezet figyelmét a részvételi demokrácia fontosságára. A programok figyelemfelkeltő jellegűek, a közjó gyarapítását, a helyi közösségi és civil cselekvést helyezik a középpontba, s azt is bemutatják, hogy mindez lehetséges. Helyi, megyei és országos akciók, szakmai és civil találkozók, médiaesemények, nyilvános gyűlések, stb. adják össze az Állampolgári részvétel hetének programját.

Magyarországon a szervezést a Közösségfejlesztők Egyesülete, a Civil Kollégium Alapítvány, a Közösségi Kezdeményezéseket Támogató Szakmai Hálózat, a Szövetség a Közösségi Részvétel Fejlesztéséért Egyesület és a Magyar Művelődési Intézet vállalta.



Hogyan csatlakozhatsz?

Az ÁRH-hoz mindenki csatlakozhat, aki fontosnak érzi az emberi kezdeményezés, cselekvés és részvétel fejlesztését, a demokrácia és a civil társadalom erősítését. Örömmel fogadjuk olyanok érdeklődését, akik szívesen szerveznének az állampolgári részvételhez kapcsolódó programokat, de olyan szervezeteket is, amelyek az ÁRH-t hozzákapcsolnák meglévő, vagy futó kezdeményezéseikhez. Mindenki más is hozzájárulhat a program sikeréhez, aki ellátogat az ÁRH eseményeire, vagyis ha részt vesz a részvétel hetén.

Kérünk, hogy amennyiben szervezeted a szeptember 22-28-i héten valamilyen rendezvényt tart („előre megfontolt szándékkal", vagy friss elhatározásból), mielőbb jelentkezz a matev@kkapcsolat.hu email címen, hogy az esemény bekerülhessen az ARH naptárába, értesülhessen róla az ország közvéleménye és a sajtó.

A vállalkozó kedvű szervezetek részt vehetnek kérdőíves felmérésünk lebonyolításában, ehhez minden szükséges támogatást megadunk.





ÁRH 2007
- 205 rendezvény és kérdőíves akció valósult meg az ország egész területén

- Összesen több mint 4500 ember töltötte ki az ÁRH kibővített, a részvétel és identitás európai dimenziójával, illetve a közösségi vállalkozással, szövetkezéssel kapcsolatos állampolgári attitűddel egyaránt foglalkozó kérdőívét

- 2007-ben, nagyjából 65-75 alkalommal tudósított a hazai média az ÁRH-ról (Tv és rádióműsorok, újságcikkek, Internetes magazinok)

Események, eredmények, médiavisszhang: www.arh.kozossegfejlesztes.hu, képek: www.arh.blogol.hu



Azért érdemes részt venned, mert:

országszerte olyan témákról esik szó, melyek az emberekről és közösségeikről szólnak, nem az állandóan és mesterségesen gerjesztett politikai, illetve médiatematikákról, hanem helyi, kistérségi ügyekről, problémákról és megoldási alternatívákról. Terítékre kerül maga a részvétel, illetve a demokrácia fogalma, az aktív állampolgáriság, a beleszólás és a helyi cselekvés lehetőségei, láthatóvá válnak a hazai jó gyakorlatok

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!