Keresés

Részletes keresés

izécske20 Creative Commons License 2013.10.31 0 0 2543

Kedves Fórumozók!

 

Örömmel közlöm, hogy bizony az Alsónémedi központban is olvassák a bejegyzéseiteket. Nem mást, mint maga Herr Brückner! Igaz Herr Kriegerig, már nem  jutnak el az itteni események, de azért mégis van, aki figyelemmel kíséri. Sőt a többi osztály is előszeretettel nézegeti unalmas oráiban, mert ez nincs letíltva, minta legtöbb blog és fórum a központi hálózaton.

 

Szomorú, hír azonban, hogy csak csemege az olvasmány, nem igazán van hatásotok semmire, a központ inkább egyéb dolgokkal van elfogalalva, amiket nem részleteznék, de néhány vezető gyors meggazdagodását segíti elő és itt nem a magas fizetésükre kell gondolni.

 

Kitartás és tudjátok, hogy a hálózatban sajnos nem igazán lesz jobb világ.

Pennysta Creative Commons License 2013.10.29 0 0 2542

Kíváncsi leszek az új kaparósra...

Ficzek Úr Creative Commons License 2013.10.10 0 0 2541

Köszi az együttérzést,de innen vidékről nehéz lesz munkát találni. Ráadásul ha találok is szerencse kell ahhoz hogy ne hernyókhoz kerüljek.De azért próbálkozom,valahogy élni kell. Így jártam. 13 éve jártam Pestre dolgozni,soha nem gondoltam hogy nem a munkám miatt rúgnak ki (azért nem tudtak,mert ha egy vidéki állást talál pesten,mindent megtesz hogy meg is tartsa),hanem azért mert vidékről járok be.Persze mivel próbaidőn belül küldtek el nem tehetek semmit,legfeljebb kiordíton a bajomat.

Előzmény: csak1pennys (2540)
csak1pennys Creative Commons License 2013.10.09 0 0 2540

sajnálom,hogy munkanélküli lettél. kívánom,hogy találj magadnak valamilyen munkát vagy kereskedelemben,de ha elég volt ez a ,,sors" akkor pedig olyan munkát, amivel élhető életet tudsz élni... mert ugyebár ez a célja mindenkinek...megéljen valahogy. persze mindenki azt szeretné,hogy ne kelljen filléreskedni,de a mai világban,és pláne a gazdasági helyzetet nézve az ,,átlag ember" örül ha legalább tud filléreskedni.

 

 

Előzmény: Ficzek Úr (2539)
Ficzek Úr Creative Commons License 2013.10.09 0 0 2539

Ezer éve vagyok a szakmába,és tegnaptól munkanélküli. A Match kivonult,helyét átvette a spar.Hagytak minket beindítani a boltot,most be fognak zárni átalakítás miatt.És kezdődött a tánc.Nekem azt mondta a főnöknő hogy az új üzletben nem akar olyan emberrel dolgozni,akinek probléma a hazajutás.Kirúgtak,mert vidékről járok be.És a héten több embert fognak elzavarni.Közben meg mókuskodnak a kártyás munkaidő rendszerrel,ha túlórád van eltűntetik (pl rögzítenek magántávozást),de ha jól állsz akkor pár óra hiányt összehoznak hogy ne érezd jól magad. Ha  túlórára köteleztek(pl most jött a kamion,a friss árut ki kell pakolni) akkor nem húzhattál kártyát,kézzel rögzítették a munkaidő végét,így nem is volt túlórád.Több szemétséget is csináltak,de nem írnék regényt. Csak azért írtam hogy nem csak a Pennynél tartanak rabszolgákat,máshol sem jobb a helyzet. Persze el kell ismerni hogy ez bv,vagy ter.vez. függő is,a sparnál is vannak emberek,és férgek is. Ha új helyre mész,nem tudhatod melyik részre jutottál.Az egész szakma legalább 70% aljas vezetőkből áll,akik mindenáron védik a (melósokhoz képest) horror fizetésüket. És a nagy munkanélküliség miatt találnak maguknak verebet bőven. Ez van.

susánka89 Creative Commons License 2013.10.07 0 0 2538

Haha! Nem szóltak vissza Pennyből de már úgy vagyok vele hogy nem érdekel. lehet nem tetszett nekik a beszólásom de az sem érdekel. Ja és úgy döntöttem hogy nem megyek vissza a kereskedelembe dolgozni, ez volt az utolsó hogy próbálkoztam. más területeket fogok megpályázni. Köszönöm a tanácsaitokat és kitartást aki ott dolgozik még! Üdv.

susánka89 Creative Commons License 2013.09.27 0 0 2537

Sziasztok! Na túl vagyok a tegnapi interjún! Én úgy érzem hogy elég jól sikerült. Bár az interjút úgy kezdték hogy elém toltak egy papírt 3 matematikai feladattal amin kicsit meglepődtem de hát ez sajnos egy kereskedelemben elengedhetetlen. Meg is kérdeztem hogy most ezen fog múlni hogy ki alkmas a munkára? Persze mondták hogy nem de ezt megkell csinálni mert azért még se vehetnek fel egy olyan embert aki nem tud számolni ami érthető. Azért úgy gondolom hogy a százalék számítást azt nem fogod a kasszánál fejben számolni. Azt mondták hogy 6 órába vennének fel bruttó 110 ezer ft-al + a kafetéria. Jó hangulat volt az interjún, nem feszengtem, sokat nevetgéltünk de ez még nem jelent semmit mert annyit mondtak a végén hogy jövőhét péntekig szólnak ha sikerült. Majd meglátjuk. :) 

Miskolci fogtündér Creative Commons License 2013.09.27 0 0 2536

Jól döntöttél! Ritka a jó megértő területvezető ennél a cégnél! És kemény a munka még 6 órában is nem hogy 8 órában. Ehez a munkához rengeteg kitartás,erő, és önfegyelem kell.Én tapasztaltam jó pár éven keresztül ennek a cégnek a munka tempóját.

Előzmény: kulist (2531)
Pennysta Creative Commons License 2013.09.25 0 0 2535

Ha itt visszaolvasol, akkor kaphatsz egy kis képet a Pennyről. De én azért akkor is azt mondom, hogy egy próbát megér. maximum otthagyod ha nagyon szar. Próbaidőn belül megteheted akármikor. Viszont ha nem mégy el, akkor meg csak magadat fogod okolni, ha munkanélküli leszel.

Előzmény: susánka89 (2534)
susánka89 Creative Commons License 2013.09.25 0 0 2534

persze mindehol kell keményen dolgozni de nem ilyen áron hogy az egészségem rá menjen úgy hogy kapok 46 ezer ft fizetést és közben egyfolytában 13 órát dolgozok. 

Előzmény: susánka89 (2533)
susánka89 Creative Commons License 2013.09.25 0 0 2533

Sziasztok! 1 hónapja adtam le az önéletrajzom asz Aszódi Pennybe és ma hívtak hogy másnap menjek be egy személyes beszélgetésre. Na most én tescoba dolgoztam 9 hónapig kínkeservesen mert hát én 6 órába voltam bejelentve de nem 6 órát dolgoztam ha nem 13 órákat ( rabszolga munka) na meg a fizetésről és az ottani kollégákról ne is beszéljünk. 50kg val mentem oda dolgozni pár hónap múlva már csak 40 kg voltam. Ezért is hagytam ott mert ez nekem nagyon stresszes munka volt.  Kíváncsi vagyok hogy ha netán felvennének a Pennybe mi vár ott rám? Nem akarok még egyszer ugyan abba a hibába bele esni hogy majd megszakadok a munkába az életemet elvette szinte és nem haladtam előre semmit a fizetés meg iszonyat kevés. Előre is köszönöm válaszatokat. Üdv: Zsu

Pennysta Creative Commons License 2013.09.25 0 0 2532

Köszönjük, hogy leírtad a tapasztalataidat! Sajnos sejtem én is, hogy csak a nevük más. Azért döntöttem a váltás mellett, mert akik elmentek tőlünk és másik láncnál vannak, ők csak dicsérik a Pennyhez képest az új helyüket. Nyugodtabbak, mosolygósabbak lettek és munkába menet nem látszik rajtuk az az utálat. Tulajdonképpen én nem a jót keresem, hanem a kisebbik rosszat.

Előzmény: kulist (2531)
kulist Creative Commons License 2013.09.25 0 0 2531

Kedves Pennysek !

Én az idén már két kereskedelmi láncot kipróbáltam, és egyik sem a penny volt, de a helyzet mindkét helyen hasonló volt. Az egyik helyen majdnem 3 hónapot, a másikon majdnem 3 hetet  dolgoztam az elszámolásoknál akadtak érdekességek. Természetesen próbaidő alatt sehol nem mondták meg, hogy miért is mondanak fel - hiszen nem kötelesek rá. A második helyen olyan hiányt akartak rám verni, ami valójában többlett volt, bár azt sem hiszem el, de ez őket baromira nem érdekelte. Annyira csalódtam bennük 10 év gyakorlat után, hogy most végzem a kereskedő OKj sulit, ami nagyon tetszik , de ami az üzletekben folyik az nagyon nem.

Az emberekkel a magyar vezetők úgy beszélnek, mint akit a seggükből húznak ki. Volt olkyan kolleganőm aki epilepsziás rohamot kapott a" nyugodt" légkörtől, de sírva én is fakadtam. Szóval csodák nincsenek, mindegyik egy kaptafa, csk a nevük más, az ígéreteket nem tartják be, a gerincességről pedig még hírből sem hallottak.

Aki még bírja annak sok kitartást kívánok. Én éppen most döntöttem el, hogy mégsem jelentkezek  a Pennybe.

Sziasztok.

 

Pennysta Creative Commons License 2013.09.24 0 0 2530

Az jó lehet. A Lidlre tippelek. :) Nekem vasárnap volt 1600 valahány forint többletem. A vásárlók azért szeretnek és igyekszem nem kivetíteni rájuk a szar kedvemet. (Azért is megmutatom, hogy én nem vagyok g--ci pénztáros! :) Meg nem is olyan a  természetem, hogy ha rossz a hangulatom, akkor mindenkit utálok, ha jó,akkor meg mindenkit szeretek.) Persze rá jött 500 Forint amit egy vevő talált és odahozott a kasszához(!). Vártam ,hogy visszajön valaki, de nem jött. (Én sem mentem volna vissza, tudom, hogy 3 percen belül megtalálják és annyi neki. ). Na mindegy, csak megkérdezte a bvh, hogy lehet e valósan ennyi, vagy valamit elszámolt. Persze amikor 26 Forint hiányom volt és nem volt nálam pénz, akkor meg húzta a száját, hogy beadja ő, majd megadom. Úgy csináltam a 26-ot egyébként, hogy bankkártyánál nyomtam egy 1 KP-t, hogy nyíljon a kassza 100-ast váltani egy kedves vevőmnek, de a bvh értetlenül állt előtte, nem tudta hogy lehet 26, én pedig nem mondtam meg. :) Azt mondta, hogy a bankkártya miatt van. :) Persze, csak épp a bankkártyán ha nincs annyi pénz, amennyi a vásárlás összege, akkor "076 nincs fedezet", mindegy. :) Viszont én nem is azt mondom, hogy adják oda nekem azt a pénzt, persze jó lenne,de ez gondolom azért van, hogy ne verjük át minden adandó alkalommala  vásárlóinkat. Ha a napi kajapénzem (ami egyre kevesebb, mert tudom, hogy nincs is időm enni...) meglenne, már jó lenne. :) De ha csinálnának mondjuk egy dobozkát, amibe beletennénk azt a pénzt és ha nekem mondjuk van 200 Ft többletem, a másiknak meg 70 Ft hiánya, akkor az én többletemből legyen fedezve és ne az ő pénzéből (vagy fordítva, teljesen mindegy).

Szivesen elmennék én is máshová, csak sajna én még össz-vissz egy évet tudok összekaparni kereskedelmi tapasztalatként és nem kapkodnak értem. :) Pedig minden érdekelne és tele vagyok kihívási vággyal. Minden érdekel és szívesen vállalnék akár több felelősséget is, csak minél sokoldalúbb és változatosabb lehessek. Szeretem az új kihívásokat és azt is, ha fontos dolgokat csinálhatok. Persze nem a Pennynél! Pedig ott is tudok egy csomó mindent, az érdeklődésemnek hála a kevés idő tapasztalatommal sem maradok alul (szerintem) egyik "veteránjukkal" szemben sem. Csak ez a Pennynél nem működik. Példának hoznám fel a sütőgépet. Soha egy gombot meg nem nyomtam rajta, azt sem tudom hogy működik, pedig több, mint fél éve ott van, és én is. Tudtam, hogy ha tudják, hogy tudom, akkor egy újabb felé kell szakadnom, nem csak 5-6 fele egyszerre...

 

És az a legszomorúbb, hogy egyre csendesebb vagyok, egyre jobban el vagyok magammal és egyre kevésbé vagyok el másokkal. Az ideg pedig egy nem köszönő, vagy  pénzt flegmán lelökő (akár akaratlanul is) vásárlótól is elkap, hogy alig bírom magamat türtőztetni. Én, aki a társaság közepe és hülyéje szoktam lenni. Nagyon érzem, hogy ez nem én vagyok és ez baromira fusztrál. Viszont inkább vagyok itt, minthogy munkanélküli legyek, csak a  tutira mennék el innen. Ha csak havi 75-85 ezret adnának, a munkaidőm nem lenne "végtelen" és legalább minimálisan megbecsülnék a munkámat, már jól érezném magamat és szívesen mennék be dolgozni.

Sundri bundri Creative Commons License 2013.09.24 0 0 2529

Sziasztok!

 

Én már kb két hónapja nem vagyok penny-s. Azóta elkezdtem hízni nyugodt vagyok! Az új munkahelyemen odafigyelnek a szabadságra h időarányosan ki legyen adva nem maradhat bent! Ezen meglepődtem, hogy még egy hónapja vagyok ott de már menjek két nap szabira mert nekem sok van. Mondom hát igen mert a pennynél nem nagyon sikerült szabira mennem! A többletet én úgy kezeltem h mikor zártam a kasszást és többlete lett min. 1000 ft akkor azt az ezrest kivettem neki és odaadtam! Nem a cégnek gyűjtöttem ja és kamerás üzletben csináltam. Tehát meglehet ezt okosba is csinálni ha jófej a vezető! Mint Én voltam! :)

csak1pennys Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2528

kedves sors társ,ugyan ez van nálunk is,igen szabi nap nálunk ilyen,hogy kb nem is értem valaki már a 3.szabiját tölti némelyik pedig semmit,majd kikapja...

hmm, ez apénz hiány pedig valóban érdekes kérdés,ha kapok borravalót ugye az nem az enyém az a pennyié,de ha esetleg hiányom van már fizessek....persze bevezették,hogy 2000 allatt nem vontathatod le a fizuból,de könyörgöm azok a plusszok hova lesznek??? nem tudom miért nem lehet a plusszt másképpen kezelni vmi dobozba vagy vmi,ha hiányod van abból fizeted....

mert sokszor tényleg nem az van,hogy rosszul adsz vissza,hiszen leszámolod a pénzt... na mind1 ez 1 ilyen dolog ,ez van :(

 

de igenis a pihenőidő jár és igenis nem vagyok 1 Ló,hogy álva egyek,ha tudok enni,és igen  már lassan gyomorfekélyt kapok a sok ideg miatt,és nem telik el nap,hogy ne bőgjek,hogy ennyit érek...és ne menjek el ezek után máshova dolgozni????

 

 

 

Előzmény: Pennysta (2525)
kibcsiné Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2527

Ja az igazsághoz hozzá tartozik nem vagyok PENNY dolgozo!!!!!

 

ÉS NEM IS JAVASLOM SENKINEK!!!!

kibcsiné Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2526

Hát igazad van még sok mindenről nem is írtam . Pedig most hogy mondod a szabad hétvége ismeretlen mióta elkerült a régi boltjából. Pedig akinek kamasz fia van bizony nagyon kéne neki egy anyú ki legalább vasárnap otthon van és rendes ételt tesz a gyereke elé. Szabadság? persze elmehetsz de reggel gyerebe rendelni aztán 1 napmúlva? ja! gyere vissza mert ember hiány van. Hát kérdezem én erre jó ilyenkor megfelel  nem kell bizonyítínia???!!!

 Vagy még is megbizható???  Ezek már mindent megengedhetnek maguknak a PENNYBEN????!!!

Csak  ami kmég nagyon elkeserítő hogy nem is a németek a szemetek hanem a magyar főnökség (kinek nem inge nem veszi magára.)Kis fiatal nyikhajokat kiveveznek légióvezetőnek az meg azt hiszi ő potyantotta ki a spanyolviaszt.

Pennysta Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2525

Ja és azokon a  munkahelyeimen, ahol nehéz volt a meló és nagy a hajtás, ott a munkások összetartottak, segítették egymást amennyire lehetett. Tudtuk, hogy egy csónakban evezünk és volt bennünk bajtársiasság, mégha a főnökök genyók is voltak. A Pennyben szerintem a dolgozók nagy része azt sem tudja mi az. Biztos jobban biztonságban érzik magukat, ha nyaliznak a  bv-nek és a tv-nek, avyg nem tudom. Más munkahelyeken az ilyeneket kinézik és kiközösítik, itt meg tartunk tőlük. Sőt, én arra is fel szoktam őket használni, hogy csak oylan dolgokat mondok el nekik, amiket azt akarom, hogy visszahalljon a vezetőség. Például ilyeneket, hogy már megint elvették a  pihenőmet, amíg a másiknak 3 van... "Bizalmas" beszélgetés volt,de a bvh negyed órán belül szólt, hogy miért nem vele beszélem meg a gondomat. :) Meg voltak több nagy hiányaim egymás után és elhintettem, hogy ennyire béna nem lehetek, biztos ki akarnak csinálni és nem kerül bele a váltó, úgysem tudom megszámolni, merta zárt kazit viszek le, reggel meg a vezető leviszi amíg pakolok. Másnapra már ők mondták, hogy előttem fogják lemérni a kazettát, azóta sem volt hiányom, max 100 Forint. :) Az is vicc, hogy a 8 órások talán már otthon vannak, a 6 órások meg még le sincsenek számolva. Vannak, kiknek a pihenőjük két egymást követő nap, akár hétvégén is és vanank olyanok, akik már 3-4-edjére mennek szabira míg más a heti 2 pihenőjéért küzd a vezetővel.

Nyilván nektek nem kell mondani, de jó így egy kicsit kiírni (a szabadidőmben, a családom mellett, mert már szinte ég a pofám, amikor ismét szóbahozom a semmiből a dolgot :S ).

Előzmény: Pennysta (2524)
Pennysta Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2524

Röhely, hogy olyan az írásod alapján, mintha egy boltban dolgoznánk. Pedig biztosan nem így van, csak a Penny ennyire gané mindenütt. :( És igen, az ember örül ha van munkája és igyekszik meghúzni magát, hogy legyen mit ennie. Csak az a baj, hogy az elfojtott ideg belülről emészti az embert. Én is azon kaptam magam, hogy ha nem is dolgozom éppen (ez nagyon ritka...), akkor is a Pennyről beszélek a családomnak is, hogy mennyire szemetek. A vásárlókat én is szeretem, persze a 90%-uk kimondottan utálatos, de a 10% ért, aki kedves megéri.

Mielőtt a kereskedelemben kezdtem dolgozni mindig azt hittem, hogy arany élet, fűtött-hűtött helység lóf..sz fizikai munka. Sokat dolgoztam a szabad ég alatt télen,nyáron iszonyú hajtásban. Viszont a kajaidővel soha sehol nem volt gond. Sőt, a legaljább csicskás, kutyaólban alvó alkoholista mocskos román vendégmunkásoknak is megvan a kajaidejük! Mert a főnökük tudja, hogy éhesen nem lehet dolgozni. Itt a Pennyben meg nem egy példa volt rá, hogy 12:30-kor szöktem ki inni!, mert már majdnem összeestem. Innivalónk sem lehet már kint, mert a tv letiltotta. Kimenni meg persze valósággal lehetetlen. Főleg csütörtökön és szombaton.

Előzmény: csak1pennys (2521)
kibcsiné Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2523

Sziasztok!

Még csak annyit az elöző levelemhez hogy így utólag olvasva vannak hibák benne elnézést érte.

kibcsiné Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2522

Nem tudom ki szorakozik velem de most már nagyon mérges vagyok.Fáj az igazság és azért nem engedik az írásomat megjelenni, de nem hagyom magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon szeretném tudni hogy a vezetők is olvassák-eamit ide írunk mint például aNÉMETEK résréről JENS KREIGER ügyvezető.

Hol is kezdjem hogy ne legyen túlhosszú, de azt hiszem sajna ezt röviden nem lehet megírni.

Vajon Németországban is megteheti egy légiós és egy területis hogy tönkre tegyék egy ember életét aki szinte csak a munkájának élt???!!! Több mint 15 éve dolgózik a pennynél abból 7 évig vezető beosztásban még pedig ugyan abban a boltban. Most meg hopp(azaz kb 3hónapja)nem felel meg és azt mondják neki hogy kap egy másik boltot ha ott bizonyit akkor ...De miért is kellene bizonyítania???!!!Jaj és valami oknálfogva még sem kapot egy másik boltott vagy is ott(de nem ő a vezető) van igaz közben  hol itt hol ott mikor hol mennek szabira. És lás csodát nem tud megfelelően bizonyitani mert 9-10óra keményen ledolgózott óra után haza merészel jönni a kamasz fiához kinek pont most van az anyukájára a legnagyobb szüksége(hogy ne kalodjon el). Na ezt a területis nem nézi jó szemmel mert aki vezető akar lenni (maradni) annak bizogy reggeltől estig bent kell lenni  most mondhatnánk azt is azért vannak helyetesek meg első eladok de ki tudja miért az nem számít..De még egyszer kérdezem miért is kellene bizonyítania????!!!!7évig jó volt bármikor mentek ellenőrizni a vezetőségtől mindig rendben találtak mindent ja és nem utolsó sorban az üzletvezetőt mindig kint az üzletben dolgózva és nem az irodában ülve találták . (lehet hogy ez volt a baj)

Szóval mit és miért is kellene bizonyitania!!! Na nem akarom azt állitani hogy nem fordultak elő hibák akár az ő részéről akár a dolgózi részéről. De csak azok hibáznak akik dolgoznak. Persze azt is fellehet hozni hogy egy kicsit szét eset a decemberi hónapban de kinem esik szét ha az egyik szüleje halálos beteg és csak napjai vannak hátra!!!!???? Vagy nem szabad emberségesnek lenni.Jaj és azt ki ne felejtsem már hogy az új helyen ahol van az természetes hogy megeszik az ebédjét ellopják az ebéd hozájárulásos kártyáját!!! na de azért" RENDESEK" voltak 2 hét múlve alőkerült Hát az igaz hogy a pénz lelet vásárolva róla. De ő bizonyitson na azt még nem tudom hogy gondolják két vezető egy boltban???!!! Bocsi a regényért de muszály volt igaz eddig imádot dolgózni menni most meg sírva fakad hogy mennie kell.Hát ezért írtam meg ezt a kis történetett ami gondolom nem egyedi!!! Most lemásolom és a facbookon is közéteszem.

csak1pennys Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2521

sziasztok!

olvasgatom a fórumot már 1ideje gondoltam megosztom a tapasztalataimat.

egy ideje Pennys dolgozó vagyok én is.

az elején jónak tünt,mert úgy voltam vele végre van munkehelyem,mert ugye a mai világba nem egyszerű a munkahely találása.

szeretek emberekkel foglalkozni,igazán udvarias vagyok meg türelmes,tehát úgy gondoltam nekem való ez a munka.

Telnek a hónapok igazán gyorsan,csak épp az idegeim oda vannak :/

először is váltópénz téma,hát igen,ez a ,,kéregessél aprót "nálunk is megy.

a létszámót illetően lenne mit javítani,mert ha 3an avgyunk 1 műszakban már boldogok vagyunk,hogy valahogy elbírjuk a boltot,de ez nagyon ritka ,álltalában 2en visszük a boltot.

 

nálunk  a válltással szokott nagy baj lenni, valamikor már 4szer csöngetek,hogy kérnék válltást,de nem jön a kedves kollegina,mert hát aki tölt annak kell enni,meg pakolni,az nem baj,hogy szegény főkasszás épp nem evett egésznap vagy épp bepisil,esetleg meg van neki,bírja  meg esetlegesen hiány van este  azárásnál,ne panaszkodjon,mert figyelmesnek kell lenni.

félóra szünet áll a szerződésben,hát mit ne mondjak nem nagyon van félóra szünetem,örülök,ha 10 perc van és azalatt tudok enni pár falatot

 

Nagyon sok múlik azon milyen a csapat...

 

szabad hétvége fogalmát nem ismerem már hónapok óta..

 

amint lesz lehetőségem válltok,de egyenlőre nincs más.

 

az erzsébet utalványok meg nem rosszak,csak ez az előre kell kérdezni stb stb herce-húrca elég gáz,mert a vevők tényleg hülyének néznek már.....

kibcsiné Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2520

Na hát most másképpen fogom csinálni lemásolom és meg osztom a facebookon is. Csak úgy sajnálom magamat hogy ilyen sok szor lekell írnom.

 

kibcsiné Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2519

Na hát ez megint nem ért ide!

Pennysta Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2518

Én úgy szoktam minden hosszabb, megfogalmazottabb szöveget beírni, hogy előtte kijelölöm és másolom. Millió-egy kommentem ment már sülylesztőbe nekem is.

Előzmény: kibcsiné (2517)
kibcsiné Creative Commons License 2013.09.23 0 0 2517

Na hát képzeljétek eltünt a hozászólásom!

Pennysta Creative Commons License 2013.09.20 0 0 2516

Nekem olyan kedves főnökeim vannak, hogy közeli hozzátartozó halálesete miatti rendkívüli 2 szabadnapot pihenőnek írták, a "hétfőn lesz a temetés" mondatomra az első reakció: "hétfőn leltár" hát a k....*/*** Az, hogy majdnem minden héten elveszik az egyik, vagy mindkét szabadnapomat valamelyik kollegám távolléte miatt, azt említésre sem méltatom, alap. Persze embert nem vesznek fel, mert elegen vagyunk. Persze, egy beteg (vagy csak kiíratta magát, mert másképpen esélytelen, hogy otthon legyen egybefüggő két napot pl. , szabadságról nem is álmodunk, az csak a nyalisok kiváltsága.) Szóval egy beteg és szív miatta legalább 3 másik. A PLU kódok változásáról sem szólnak előre, csak utólag tajtékzanak, amikor az ember már a fél árukészletet "rossz kódon" adta. Az, hogy a zgy kódlap minimum 5 héttel mindig le van maradva, az nem számít, alapból tudnunk kéne. Miért nem érdeklődünk? :) Kíváncsi lennék rá ha minden műszakkezdés előtt megkérdezném a drága vezetőt, hogy változott e valami. Gőze nem lenne(mert tényleg nincs) és még hülyének is lennék nézve (még ennél is jobban). De ami betette a kaput az az volt, hogy a gyermekem bent volt a boltban, a másodkasszából kijöttem és adtam neki egy puszit (nem csókolóztunk 20 percig, csak egy puszi volt),de a területvezető már rám szólt. Csak a rendkívüli önuralmam és a fent említett kis Angyalka léte tartott vissza, hogy ne hagyjam ott az egészert akkor és ott. Sajnos ez a megélhetésem és nem akarok elmenni amíg nincs másik hely, nem udnám elviselni, hogy az én "gyengeségem" miatt nélkülözik a gyerekem és családom.

Az a baj, hogy az egyszerű melóstól is annyit várnak el, mintha legalábbis társtulajdonos lenne abban a rohadt boltban. Persze a megbecsülés és elismerés nélkül. És persze a jövedelem mértéke nélkül. Pedig csak egyszerű alkalmazottaknak kellene, hogy legyünk. Azt megértem, hogy a bolt érdekeit kell néznünk, de ennyire azért szerintem nem.

kelet006 Creative Commons License 2013.09.20 0 0 2515
Eddig nem sok bajunk volt a pennyvel, de ez kezd egyre rosszabb lenni! Főleg ilyen "új" főnökkel!
matyuka Creative Commons License 2013.09.18 0 0 2514

Sziasztok!

Igazad van Pennysta!

Kész röhely ez az egész váltópénz téma!

Szerencsétlen kasszást sajnálom!!

Ez a Bözsi utalvány is röhelyes, ahogy a kasszásnak kérdezni kell a vásárlótól!!

Kiváncsi lennék arra az illetőre aki ezt kitalálta! Biztosan nem volt még kasszába!!

Nagyon erölködik a Penny!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!