Keresés

Részletes keresés

quad-imádó Creative Commons License 2011.01.22 0 0 2024

Van is igazságod, meg nincs, is, mert sok kicsi sokra megy alapon mérlegelsz. Én mindezek ellenére kitartok azok mellett amit lekarcoltam. És mindezek ellenére letettem a Polgárőr esküt is. És segíteni fogok ezután is akár lakótársam kér, akár rendőr ,akár közteres. Nekem nem a ruházat, és nem az ebédidő eltöltésekor sétálgatás szabja meg kiről mi a véleményem.

Személyes, majdnem mindenkihez kötődő eddigi munkám alapján mondhatok véleményt. És sajnálom, hogy olyan kollégák mentek el, mennek el, akik igen jó EMBEREK voltak(és még remélem sokáig meg is maradnak). Igaz ez a hivatalra és a Yardra is...

Előzmény: Törölt nick (2020)
Bunkovadasz3 Creative Commons License 2011.01.22 0 0 2023

Ilyen megközelítésben nem látom másképp, vagy csak kicsit..Azt mondom, a bunkók sokkal szembetűnőbbek, sokkal többen vannak az utóbbi években pedig pláne és erről nem a politika tehet, mielőtt valaki elkezdene ebbe az irányba beszélni.

 

Az egész életünkre vetítve valóban, kicsit mindenki gyarló, de szerintem a hangsúly azokon a szabálytalanságokon van és ez is egy olyan, amikor jól láthatóan, szó szerint lexarja a delikvens, hogy szabályt szeg, mert ő úgy gondolja, neki ezt lehet, mert ő, valamilyen vélt okból ezt megteheti!

 

Ezekből az emberekből lett, van most már egyre több és ők azok, akik ellen fel kel(ene) lépni, mondjuk ahogy itt írod, mint Singapore-ban..Én nagyon üdvözölném, ha egy ilyen fajta parkolást és az ehhez hasonló, lesz arom szabályszegéseket, sokszor, durván és anyagi helyzethez mérten büntetnének!

 

Szépen, lassan megtanulnák azok is, akik most még sebezhetetlennek érzik magukat!

Előzmény: BringasLevy (2022)
BringasLevy Creative Commons License 2011.01.21 0 0 2022

Ha leszűkítjük a kérdést a parkolási problémákra, akkor egészen biztosan tévedek. Magam is úgy gondolom a parkolással kapcsolatban, mint Te. Az más kérdés, hogy mi vezeti oda a halandót, hogy levetkőzze magáról azt, ami emberré teszi, de ennek is sok oka lehet.

 

Ha azonban az élet minden területére vetítjük a kérdést, ha az összes szabály és törvény, bármely pontjának a megszegőit nézzük, másként fog festeni a dolog.

Akkor sem biztos, hogy helytálló a következtetésem, hiszem sem viselkedéskutató nem vagyok, sem egyéb a témában érintett szakma képviselője. De mint laikus, fentartom a véleményemet. Mint laikus úgy gondolom, hogy az élet bármely területén, ha kiragadunk egy-egy esetet és azt vizsgáljuk, akkor mindig másik "elkövetői kör" lesz a jellemző. De ez az igazi okot sosemfogja mutatni, így a vélt megoldás sem lesz célra vezető. Ezért mindig szélesebbre tárni a vizsgálandó kérdést.

 

Szerintem a példádban említett szabálytalanúl parkolók csak a tünetei egy nagyobb, egy súlyossabb problémának! Ez az a probléma, ami miatt pl Svájcban, kevesebb olyan autóst látsz, aki oda áll, ahová nem szabad és nem azért, mert jobban megtanúltak parkolni.

 

A szemléletben van a különbség szerintem, amit nagyon lassan lehet csak formálni. Ahol szabály tisztelőbbek az emberek, ott sok 100éves hagyománya van a következetes szabály betartásnak és ott sok 100éve nagy a lebukás veszélye.

Persze ez alól is van kivétel. Singapore-ban nincsen nagy hagyománya a törvényességnek, legalábbis nem a mai értelemben vett törvényeségnek. Ott nagyon magas rendőri jelenléttel és kimagaslóan "kegyetlen" büntetéssel pótolják a tradíciót. (sok száz USD büntetés jár annak, akit köztrerületen azon kapnak, hogy rágógumit rág...)

Ám jellemzőbb, hogy magának a tisztességes állampolgárnak csípi a szemét a szabálytalanság és ő maga jelzi a hatóságok felé, ha lát ilyet. A hatóságok, meg nem lerázzák az ügyet azzal, hogy az elkövető ismeretlen, vagy túl piti az ügy, hanem a végére járnak.

Nem a feljelentő adatait adják ki az elkövetőnek, hanem sok helyen a szabálytalanságon ért emberke adatainak egy nagy része kerül be a sajtóba.

 

De azt is megértem, ha Te másként látod. Attól (IS) szép ez a világ, hogy nem vagyunk egyformák... :-)

Előzmény: Bunkovadasz3 (2021)
Bunkovadasz3 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 2021

Levy!

 

Tudod, miért nincs, szerencsére igazad? Azt mondod, ahol a felderítés magasabb, ott kisebb az elkövetések száma és ebből arra következtetsz, hogy minden ember gyarló, ezért ahol nem látják, mindeni vagy majdnem mindenki szegi a szabályt. Szeencsére ez az érvelés hibás.

Egyszerűen csak arról van szó, hogy a büdösbunkó nem hülye. Ha megbüntetik valahol, valamiért, többet, ott nem teszi. Ezért ezután nem látod többet...

 

Ebből Te arra következtetsz, hogy igazad van, de nem! Tudod, a normális ember, akit a szülei megneveltek, sosem teszi!Nem parkol így, nem parkol mozgáskorlátozott helyre, sőt, aki jó érzéső, nem hal bele, haa családi helyet nem foglalhatja el. Sosem tudnék oda állni, ha egyedül vagyok! Soha, pedig ezt máég a KRESZ sem tiltja...

 

Életemben nem parkoltam még így és sosem fogok, de ezerszer álltam már le ilyenekkel harcolni. A Szhalombattai tecso előtt pl. ugyanígy oda állnak a sávba, mintha az nem egy forgali sáv lenne. Én meg mögé állok és nyomom a dudát, amíg meg nem jön a paraszt..Szoktak nézni, nagyon, de kit érdekel? Csak az ő szintjükön lehet velük komunikálni...

 

Szóval, hidd el, a normális emberek ilyetnem tesznek. Akik azon miatt van szükség a magas felderítési és büntetési mutatókra...

 

Egyébként a képen látható helyen rendszeresen büntetnek a rendőrök, de szinte semmit nem ér...

 

 

 

 

Előzmény: BringasLevy (2015)
sélliagrav Creative Commons License 2011.01.21 0 0 2019

Odáig már eljutottunk, hogy zsidózni és cigányozni nem szalonképes, s még a "szőkenőzés"-t sem lehet komolyan csinálni. Ez talán a rendőrvicekkel van rokonságban. De köztisztviselőzni meg közterületisezni még lehet büntetlenül.

 

Pedig visszájára csap. Még a jószándékkal elkövetett kritika is. Mert vannak ügyek, vannak elhibázott döntések, vannak hiányosságok, vannak túlkapások, vannak rossz munkaerők ... és vannak sértett, tudatlan állampolgárok is, meg maffiózók is, meg figyelmetlen emberek is ... de ha az egyedi esetekből általánosítunk, akkor a megbélyegzett törvény őrét, a megbélyegzett rend fenntartóját nem veszik komolyan, s sokkal könnyebben parkolnak ezeke a böhöm autók is a tilosra, öntik a szemetet az árokba ... és nehezebben intézkedik a közhatalom felkentje ...

 

Konkrét ügyekben ért sérelmeinkre a jogorvoslat lehetősége áll rendelkezésünkre.

Előzmény: quad-imádó (2018)
quad-imádó Creative Commons License 2011.01.21 0 0 2018

Láttam én már ablakon kihúzott nagyhangút, hidd el. Csak úgy sírt a motorháztetőn...

A köztereseket meg ne ócsárold, nem rossz emberek. A munkájuk olyan, hogy senki nem szereti őket, mert megpróbálják betartatni az előírásokat. De neked valszeg beletiport valaki a lelkivilágodba, hogy ilyen véleményt fogalmazol meg olyanokról, akiket nem is ismersz. Bizton állíthatom, volt köztük olyan, aki nem odavaló, nem rátermett, sőt még valamikor régen én is kerültem összetűzésbe  az egyik felügyelővel, aki engem megbüntetett. Volt a házam előtt egy kupac sóder (mivel akkor építkeztem), de a piréz háza előtt tornyosuló vashulladék és szemét nem zavarta. De ettől függetlenül, nem mondtam a többiekről semmi rosszat, nem mindegyikük ilyen.Sőt, sokuk különb a hivatalban dolgozó 1-2 VOLT vezetőtől.

Arról nem is beszélve, hogy nem kéne rágalmazni a rend őreit. Mindenhol vannak sunyi emberek, akik szeretik a zavarost. De azzal, hogy általánosan fogalmazol, a többieket sérted meg, akik becsülettel végzik a munkájukat. Akár 50 kilósak akár 110...

Előzmény: Törölt nick (2014)
quad-imádó Creative Commons License 2011.01.21 0 0 2017

Ne már... Miért kell kiforgatni a szavaimat? Bár most, hogy mondod, lehet össze kéne szedni pár nagydarab fószert, hátha... De én nem a kopasz, kigyúrt, fuxosokra gondoltam(azok úgyis csak a sajátjukat védenék), hanem arra a néhány tűzoltó, rendőr, közteres, polgárőr, gyári munkás, meg mentős kollégámra, akikre számíthatok, ha menni kell...

Előzmény: aramjs1 (2013)
quad-imádó Creative Commons License 2011.01.21 0 0 2016

Hát igen...

Előzmény: BringasLevy (2015)
BringasLevy Creative Commons License 2011.01.20 0 0 2015

Sok igazság van abban amit írtál, de az emberiség kisebbik részére érvényes igazságok ezek. Az ember bizony gyarló, önző, lusta, stb. Lehet, hogy a tilosban parkolást kevesebben követik el, de azon emberek jó része is szeg valamilyen szabályt más területen. Ilyenek vagyunk. A legtöbb ember számára az egyszerűbb, könnyebb út a helyes út. Akkor is, ha az esetleg szabályba ütközik. És igen, van aki azért csinálja, hogy provokáljon. 

 

De észre vettem egy érdekes valamit a közlekedésben. Ott, ahol telepített trafipax van -és ismert is a helye- sokkal kevesebben követnek el gyorshajtást, mint másutt.

Ha valóban a neveltetés volna a megoldás kulcsa, akkor az általm hozott példa nem volna életszerű. viszont nagyon is valóságos. Ráadásúl, nem csak magyar jelenség.

Nagyon is igaz a mondás, hogy minen szabály annyit ér, amennyit betatratnak belőle.

Nem kívánok kitérni arra, hogy mi okozhatja a rend őrzésére hivatott szervezetek inpotenciáját, de tény, hogy következetesebb fellépéssel, elejét lehetne a legtöbb ilyen bosszantó jelenségnek venni.

Lehet a rendszert automatizálni, de akár személyes járőrözéssel is megoldható a dolog. Az elöbbi akkor is olcsóbb, ha a kamera nem 4pixeles képet rögzít, viszont az utóbbi minden esetben hatékonyabb.

 

Mikor azt írom, hogy érthető az ilyen viselkedés egyesek részéről, akkor azt nem úgy értem, hogy elfogadható a viselkedésük! Nem, nem elfogadható. De ha pusztán -vagy jellemzően- csak a lelkiismeret tart vissza a szabályok, törvények áthágásától, akkor annak pont ez az eredménye. 

Nem kell minden ember mellé rendőr! Elég, ha 100 "tévedésből" 50-60 következményel jár. A következmény, nem feltétlen kell, hogy fél milliós bírság legyen. Gyakran elég, ha rá szól a rendőr a tilosban járóra. Előszőr, csak figyelmeztet. De ha holnap is rajta kap, akkor már kiró valami jelképes bírságot. A jövőhéten, meg mikor ismét lebukok valamivel, nagyobb bírság.

 

Meggyőződésem, hogy ez hatékonyabb, mint a lelkiismeret. Meggyőződésem, hogy ha valakit nem hagyunk így parkolni, akkor a tettei kisebb esélyel jutnak el a nagyobb bűnökig.

Persze, tévedhetek!

Előzmény: quad-imádó (2010)
aramjs1 Creative Commons License 2011.01.20 0 0 2013

"De ne álmodjunk, hogy a tilosban parkolók egyszer megjavulnak, akkor, amikor sokkal nagyobb gondok vannak. Mert én úgy érzem, hogy a megélhetési rétinéger bűnözéssel sokkal nagyobb gondok lehetnek a közeljövőben..."

 

Na, most jöttem rá, hogy a rend éber őrei miért nem basztatják a 130 kilós kopaszokat, akik hamis rokkantigazolvánnyal parkolnak. Nem akarják megharagítani őket, mert kell még a segítségük. Majd amikor a 800 ezer cigánybűnöző ellen kell véres utcai harcokat vívnia a haldokló magyar nemzetnek.

Bazdmeg, te egy idióta vagy.

Előzmény: quad-imádó (2010)
RA-TATA Creative Commons License 2011.01.20 0 0 2012

Tökölön a kémia faktot kitűnőre végezte! Nagyon jól ismeri a Fe-t, Cu kábelt, abból is a vöröset, valamint az Al kábel a kedvence!:)

Előzmény: racsi69 (2011)
racsi69 Creative Commons License 2011.01.20 0 0 2011

Bizony én se szoktam odaállni a mozgássérült parkolóba.Nehogymá a 25 éves 130 kilós kopasz csávó a dzsipójával megerőltesse magát és 10 méterrel többet gyalogoljon.

Neki jár a parkoló,hisz kifizette az aluljáróban az igazolványt.Elolvasni igaz nem tudja,mert van 6 osztály(3 első meg 3 második).

Minden ember egyenlő,csak van aki egyenlőbb.

quad-imádó Creative Commons License 2011.01.20 0 0 2010

,,De valahol érthető az amit tesz és az is, hogy egyre többen teszik."

 

Nem, nem érthető. Akkor amikor én, és még velem együtt nagyon sokan megtanultuk szüleinktől, tanárainktól, a többi embertársunktól a tiszteletet és a rendet, ezek a tetvek (bocs ha elragadtatom magam), nemhogy a rendre hangolódnának, hanem még inkább csinálják, hogy szítsák a tüzet. Mert nagyon kevesen vannak akik oda mernek szólni, hogy nem kéne, pláne nem így. Mondom ezt azért, mert édesanyám rokkant, és igen soxor nem tudom megállni szó nélkül. No meg gyüjtöm a fényképeket..

 

Némi igazságod van is meg nincs is. Elvárható lenne, hogy minden tetüt megvágjanak ez igaz, rendőr is van és közterületfelügyelet is, ez is igaz, de ezekben az emberekben is van tolerancia és empátia, nem akarnak kivégezni egyből egy ilyenért, és valljuk be azt is, hogy nem lehetnek ott mindenütt, mert kevesen vannak. Nehéz dió ez, és nehéz is lesz megoldani, de meg kéne már végre tanítani ezt a vadkapitalista társadalmat a rend tiszteletére. De ne álmodjunk, hogy a tilosban parkolók egyszer megjavulnak, akkor, amikor sokkal nagyobb gondok vannak. Mert én úgy érzem, hogy a megélhetési rétinéger bűnözéssel sokkal nagyobb gondok lehetnek a közeljövőben...

Előzmény: BringasLevy (2009)
BringasLevy Creative Commons License 2011.01.19 0 0 2009

Nem védeni akarom az ilyet, mert nem méltó rá. De valahol érthető az amit tesz és az is, hogy egyre többen teszik.

 

Az, hogy 1000 esetből 999.9 szer büntetlenűl meg lehet az ilyet tenni, az nem arra ösztökél senkit, hogy ne tegye meg. Ez az arány meg nem a bunkók miatt ilyen elkeserítő, hanem a rend éber őrei miatt (ide értendő az összes olyan szerv, ami a rend fentartásában és védelmében hivatott a közt szolgálni, rendőrség, közterület felügyelet, bíróságok, stb.).

 

Magam mindig azt vallottam, hogy ha bármiylen kihágás is legalább 70-80% valószínűsággel vonna maga után felelősségre vonást, akkor már némi vissza erő tudna lenni. Persze az arány mellett fontos, hogy valóban minden vétségre igaz legyen! Még elrettentő összegű bírságok sem kellenének, ha a büntetés mértéke egyre nőne az elkövetett "bűnök" számának arányában.

 

Persze, ez csak egy vélemyény.

Előzmény: quad-imádó (2008)
quad-imádó Creative Commons License 2011.01.19 0 0 2008

Sajnos ez az a bunkó fajta, ami nemhogy kikopni nem fog a világból, hanem egyre több lesz belőlük. És ha szólsz neki, még meg is van sértődve. Mentősként sokáig csináltam kamerás felvételeket az autóból, hogy majd készítek az emberi hülyeségről is egy filmet, de olyan sok idióta van az úton, hogy meguntam...

Előzmény: Bunkovadasz3 (2006)
Érdrisk Creative Commons License 2011.01.15 0 0 2007

Van valami fejlemény autólopás ügyben ?

Előzmény: csicsergo (2005)
Bunkovadasz3 Creative Commons License 2011.01.14 0 0 2006

 

Befelé még megjegyeztük, hogy na milyen jó, nemrég dolgoztak a rend őrei, láttük, megbüntették a büdös bunkókat, akik a bejáratba állnak, szabadok a mozgáskorlátozott helyek, éppen parkol egy mozgáskorlátozott, , de kifelé ezt láttuk. A bunkóházi parasztrohadék szemrebbenés nélkül oda állt, ami azért (is) bosszantó, mert az én autóm onnan 14 lépésre állt, a tök üres parkolóban, csak 14 lépés!!! Mi kell ahhoz, hogy az ilyenek eltűnjenek a világból???

 

Remélem szarrá büntetik legközelebb...Ja és az üzi! Egy fiatal srác is ott volt, aki éppen azt taglalta, az ilyen szarhászi autóját végig kell spriccelni kromofággal..Nem is rossz ötlet...

csicsergo Creative Commons License 2010.12.24 0 0 2005

Tudom hogy ilyen topic nincs , de szörnyű dolog történt :

Segítséget kérek! Ellopták a ház előtt parkoló autót

Rendszám: KNB-704
Márka: Peugeot
Típus: Partner
Szín: fehér
Eltulajdonítás helye: Érdparkváros
Eltulajdonítás időpontja: December 22, 2010 - éjfél és hajnal 4 között a ház elől (ablak alól) . Még a kutyánk sem ugatott:-(
Sérülések: nincs
Különleges ismertetőjegyek: Két oldalán www.to-hotel.hu felirattal
tel: 30 27 88 333

quad-imádó Creative Commons License 2010.12.05 0 0 2004

Hét éve megkerestem a Kőrösi igazgatóját, hogy hová lehetne kamerát felszerelni, és megkerestem a Yardot is ezzel a kérdéssel. Akkoriban még nem volt kiforrott a kamerákkal kapcsolatos hozzáállás, és nem lehetett feltenni, pedig saját pénzen megcsináltuk volna!

Ezen a zebrán gázolták el volt katonatársam kisfiát.

AZ ILLETŐ TETTE: 65 KM/H A 30-AS TÁBLÁNÁL, PIROSRA VÁLTOTT A LÁMPA, TELEFONNAL           A                           KEZÉBEN ÜTÖTTE EL A GYERMEKET.

Bízom benne, hogy a sors előbb-utóbb igazságot szolgáltat!! Ha én ítélkezem, egész életében a börtönben rohadna, de mivel ez a bíróságok dolga, kapott némi pénzbüntetést...

Előzmény: Érd Emese (2000)
Érd Emese Creative Commons License 2010.11.18 0 0 2003

Na lehet, hogy ez ügyben pont ez lesz a megoldás. Lehet. Meglátjuk. Ha úgy lesz, egy - két kolléga beszippantja ott a cca. 100.000.- HUF bírságot. Két - három ilyen bírság és meg is fog oldódni a zebra kérdés....

Előzmény: aabroncs (2002)
aabroncs Creative Commons License 2010.11.17 0 0 2002

Így van.

 

Nem csak a gyorshajtáson kell lovagolni, sőt azon belül is minősíthető gyorshajtások léteznek..Hiszen nem mindegy,hogy az iskola előtt léped át a megengedett sebességet 20%-kal vagy egy autópályán..Sajnos ez az egyszerű pénz a Yard-nak, amivel törődni kéne, az a gyalogátkelő, a lakó-pihenő övezet, a parkolási rend, az irányjelző használata, az autók műszaki állapota, a lassú hajtás bünetése, a tompított fényszoró használata..

 

Sorolhatnám...

Előzmény: Törölt nick (2001)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.17 0 0 2001

Spanyolországban nem egy helyen...sőt sok gyalogátkelő helynél térfigyelő kamera van kihelyezve.

A rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak erre a dologra. Ugye köztudott a mediterrán országok vezetési kúltúrája...és mégis, ez rendben működik.

Az autósoknak eszük ágában sincs áthajtani a zebrán, ha gyalogos áll amellett és jelzi szándékát a lelépésre.

Súlyos büntetés vár az ilyesfajta idiótákra, akik nem állnak meg..

De hát ugye ez nem Spanyolország...sőt, nincs itt visszatartó erő.

Valóban sokkal több kamerára lenne szükség és persze arra, hogy az ilyesfajta barmokat a tettenérés után alaposan meg kellene megbüntetni!!!

Érd Emese Creative Commons License 2010.11.17 0 0 2000

Azt én sem kívánom, hogy ártatlanok kárára átkozódjunk. Én pusztán azt kívánom, hogy az ilyen szabályszegő zsiványok legyenek megbüntetve, legyenek elkapva! Tehát kamerákat, trafipaxokat kívánok az iskola zebrájához!

Előzmény: vz55 (1999)
vz55 Creative Commons License 2010.11.17 0 0 1999

Én is tapasztaltam hasonlót Ennek ellenére nem kívánom, hogy az ő gyerekei közé hajtson be valaki egy Hummer-rel. Elegendő lenne kukoricára térdepeltetni.

Előzmény: Érd Emese (1998)
Érd Emese Creative Commons License 2010.11.17 0 0 1998

AZ LHA-29.... rendszámú, új Opel Astra (mogyorószín, 5 ajtós kivitel,) vezetőjének üzenem:

 

Attól, hogy visszanéz, a fékre lép, még sok - sok felnőtt, gyerek és autós szeme láttára hajtott át a piros lámpán a Kőrösi előtti zebrán! A döbbent visszanézés nem mentesítheti a súlyos szabálysértés elkövetése alól. A hatályos jogszabályok szerint kiemelt szabálysértést követett el!

 

Szégyellje magát! Az elkövetett szabálysértése felér egy emberölési kísérlettel!

sélliagrav Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1997
:)
Előzmény: aabroncs (1996)
aabroncs Creative Commons License 2010.09.16 0 0 1996
Jó! :-))

Ugyanazt linkeltük be mindketten:-))
Előzmény: sélliagrav (1995)
sélliagrav Creative Commons License 2010.09.15 0 0 1995
Nem érdi, de jellemző mentalitás.
http://homar.blog.hu/2010/09/15/egyre_erzekenyebb_a_parkolasra_a_rendorseg
aabroncs Creative Commons License 2010.09.15 0 0 1994
Az én verzióm kicsit gyorsabb és hatékonyabb.A társadalmilag érzékeny szabálysértések, kiemelt szabálysértések, mint a mozgáskorlátozott helyre, családi parkolóra (miért nem került még bele a KRESZ-be?) parkolás esetében kiemelt bírságokat alkalmaznék. Természetesen valóban a felderítéseknek is sokkal nagyobb számban kell történnie. Csatlakozhat hozzá közmunka, benne vagyok:-) A lényeg, drákói szigor, higgyétek el! Ezeknek a kiemelt fontosságú szabálysértéseknek (biztosan bővíthető a sor: lakó-pihenő övezetben történt sebesség túl lépés, gyalogos átkelőhelyen az elsőbbség nem megadása, sebesség korlátozás átlépése, óvoda, iskola közelében, sorolhatnám) ezeknek erkölcsi üzenete van, nem is akármilyen! Az egész napom bearanyozza egy ilyen hír:


Végre büntetnek a rendőrök?

A posztoló véleménye igen sokat mondó. Ezen nem változtat egy figyelmeztetés és 5.000 Ft bírság. Azonban nézd csak, mit ér egy 30.000 Ft-os csekk? Mindjárt a fejéhez kapott a csávó! Az,hogy az autó BMW, csak hab a tortán...
Előzmény: BringasLevy (1990)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.15 0 0 1993
"Én azt vallom, hogy olyan mély anarchiában vagyunk, hogy ezen a helyzeten számtalan megoldás javítani tud, csak és kizárólag jogalkotói és végrehajtói hatalmi akarat kérdése az egész. Az estek 95%-át kezelni lehetne."

Sajnos tökéletesen igazad van.

A héten lefotóztak egy érdi nőt Bálinton 120-al.
Helyszínen elvették a jogsiját.
Ez is egyfajta visszatartó erő.
Nem kis bonyolultság lesz mindennapi dolgait elintézni. Filózhat a buszmegállóban.
Maximálisan megérdemli.
Előzmény: sélliagrav (1991)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!