Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.24 0 0 9500

„….. , béke veled! Ajánld fel Nekem a kezedet gyakrabban, hogy leírjad az Én Üzeneteimet! Amíg csak felajánlod Nekem a kezedet, Én megújítom az erődet, és ugyanakkor az Áldásomat kenetként ontom rád. Soha nem fogsz meggyengülni, amikor válaszolsz Hívásomra. Mindig megkenlek olajommal, Kedvesem, hogy megillatosítsalak téged, és rajtad keresztül azokat, akik hallgatnak rám. Az Én nevem olyan, mint egy jó illatú olaj, amivel azokat hintem meg, akiket kiválasztottam, hogy beszélgessek velük. Kendőzetlenül és édes találkozásaink áldásával, valamint Jelenlétem testi valóságban való megmutatkozásával most már saját Magaménak tudlak, Karjaimba zárlak. Ezt mondom az Írásban az Én szeretett tanítványomon, Jánoson keresztül:

 

„Akkor láttam, hogy a szent város, az új Jeruzsálem alászállt az égből, az Istentől. Olyan volt, mint a vőlegényének fölékesített menyasszony.”

 

Igen. Ez az Én Egyházam, mindenki, aki Bennem lakik, az Egyházamhoz tartozik. Bárki, aki kinyilvánítja a szeretetet, az Én menyasszonyom. Mindenkit, aki szentül él, és igaz életet él Bennem, jogosan neveznek Engem az ő Vőlegényüknek, és saját magukat az Én menyasszonyomnak, mert Én leszek az Ő Istenük, és ők lesznek az én gyermekeim. Rokonok leszünk… nincs nagyobb szeretet, mint az Én irántatok való Szeretetem. Nincs mélysége a Szerelmemnek az Én Szívemben, nemzedék.

 

….. , azért adtam neked ezt a különleges karizmát, hogy tanítsalak az Udvaraimban, és a saját Kezemmel formáljalak, hogy úgy használjalak, mint a táblámat, melyre felvésem isteni Üzeneteimet, hogy lángra gyújtsalak, hogy az Egység hírnöke legyél, és az Én visszhangom, és visszhangozz Engem minden Teremtményemnek, felrázva őket álmosságukból. Villámcsapásként csapj le azokra, akik süketek az Én Kegyelemteljes hívásomra. Félelem nélkül menj előre Egyházamban, és beszélj a Nevemben, vidd a békét oda, ahol nyugtalanság van, az életet oda, ahol halál, a reményt oda, ahol kilátástalanság, szeretetet oda, ahol gyűlölet és versengés, a vigaszt oda, ahol szenvedés és szomorúság, a gyógyulást oda, ahol gyötrelem van. Ó, ….. , vidd a Tüzet oda, ahol istentelenség van. Csillapítsd le az Atya haragját, Gyermekem, és hirdesd a világnak az Én Szent Nevemet, hogy Én vagyok a Csodatevő, a Mindenható Isten, a Béke Hercege, és Örök Atya. Vedd fel az Egység Keresztjét, melyet Örök Szeretetemből bizalommal felajánlottam Neked, és kövess Engem. Szeress Engem, ahogy Én szeretlek téged. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.23 0 0 9499

„Én vagyok, nézz a szemembe és ne nézz se jobbra, se balra! Rám nézz, a te Uradra! Én vagyok az Út, az Igazság és az örökké tartó Élet. Ne feledd, milyen nagy szeretettel tanítottalak Szavamra, és amit tudsz, azt tőlem  tanultad. Egész országom tele van csodákkal. Én vagyok az Alfa és az Omega. Szeress... Úgy viselkedj előttem, ahogy egy király előtt szokás, ajánld fel nekem minden szeretetedet! Arra teremtettelek, hogy szeress engem, add nekem minden szeretetedet! Tudom, mennyire gyenge és nyomorult vagy nélkülem, de azt is tudom, hogy csupán egyszerű gyermek, egy semmi van a kezemben, és Lelkem szabadon lélegezhet abban a térben, amelyet te nyitsz nekem. Engedd meg Lelkemnek, hogy alakítson és neveljen téged! Bármit tanulsz, az a Bölcsességtől származik, és én vagyok a Bölcsesség

Én vagyok. Gyermekem, figyelj! Akarsz-e továbbra is nekem, Uradnak dolgozni?
 Elfogadlak. A te kimondhatatlan gyengeséged vonz engem. Jöjj és meríts belőlem,  aki élsz és akit meggyógyítottam! Te szemtől szembe láttad az Igazságot. Én gyógyítottalak meg, én térítettelek meg, én emeltelek fel és fogadtalak Szent Szívembe. Én áldottalak meg, és amit elkezdtem veled, be is fogom fejezni. Az én csarnokomban maradsz, és csak én foglak táplálni. Én tettem fátylat szemed elé, hogy megőrizzelek a gonosztól. Nem szeretném, ha kevély lennél a kegyelmek miatt, amelyeket neked adok... Szent Szívemet ajánlottam neked otthonodul. Szállj le mélységeibe, rejtőzz mélységeibe, és soha többé ne hagyd el!  Én, az Úr mindvégig elrejtve foglak itt őrizni.

 Én vagyok. ….. , azoknak, akik elnyomnak téged, azt mondom: "Amíg ismét olyanokká nem váltok, mint a gyermekek, nem mentek be az Isten országába."   Gyermekem, eljön az idő, amikor minden látomást igaznak ismernek el. Megmondtam, hogy Egyházamban nem lesz tartalmatlan látomás vagy megtévesztő jövendölés. Amit mondtam, hamarosan beigazolódik. Amit kijelentek, még a te életedben  be is teljesítem.

Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.22 0 0 9498

„Kedvesem, arra akarlak emlékeztetni, hogy én vagyok a te pásztorod, aki keresett és végül megtalált téged. Holtan feküdtél a többi halott között. Én vagyok a Feltámadás, és csak rajtam keresztül találod meg az életet, az örök életet. Amikor azonban a pásztor visszatér, azt látja, hogy bárányai szétszóródtak, sokan közülük éheznek. A nyájat, amelyhez tartoztak szétverték, még pedig a pásztor saját barátai verték szét. Bárányaim a rossz bánásmód és az éhezés miatt holtan fekszenek. Azok a pásztorok, akikre nyájamat bíztam, nem engedelmeskedtek nekem. Hűtlenek voltak hozzám, ezért el kell őket mozdítanom, nehogy még nagyobb kárt okozzanak . Ez lesz Egyházam nagy megpróbáltatása. Jöjj, te most tanulsz. A Szeretet szeret téged.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.21 0 0 9497

„….. , megmondtam neked, hogy ujjammal fogok rámutatni Testem minden tövisére. "Azt az embert, aki ilyesmit tesz, el kellene távolítani a közösségből!””

11_11 Creative Commons License 2023.07.20 -1 0 9496

WASSULA nevü hölgy által közvetitve.

 

 Tudom !!

Ismerem és olvastam, a könyvet és  téged ,,,,,,,is ismerlek.

 

 Hölgyem szállj le a túl magas lovadról.

 

   Tudom nehéz elviselni, nincs lovam, nem lovon közlekedek ,

hát én nem  lapátolok

 

 

Ami a munkásságod a haszontalan zagyválás.

 

Ezt majd B. Jeftére  vagy a Teremtőre bízom, stb,,,,,,,

 

Más a könyv , és más a Biblia könyv, 70 éve olvasom.

Szenteknek a   Biblián keresztül  is közvetit a Teremtő.

Mindenkinek más adatott ! Én a Teremtő könyvét szeretem,

 

hasznos a tanításra és fedésre is, nem személy válogató  az Isten, hogy hazudjon .


       Ámen.

 

 

 

Előzmény: rhénai (9495)
rhénai Creative Commons License 2023.07.20 0 1 9495

Nagyságos asszonyom !

Itt ez a soha véget nem érö "profécia"-folyam a WASSULA nevü hölgy által közvetitve jelent meg sok nyelvre le lett orditva.Semmivel se pocsékabb mint amit  te ide lapátolsz a fórumra

TULSÁGOSAN

magabiztosan.

Isten törvényében van sokféle büntetés közöttük a zavaros teszetosze megfejthetetlen vagy gyakran kamu próféciák is.A jelenések könyvéről már SOK tanulmány készülz ,mindegyik máshol TÉVES.

Komoly ember nem hiszi hogy ővé a helyes közvetités mindenki más a sátántol jön :)))

Én 74 éves REBGETEG semmitérő meggyötró divináciot  stebvedtem el ma már csak NEVETEK ezeken persze tisztelettel mert isten akkor is javunkra dolgozik ha KINOZ !

AKIKET SZERETEK AZOKAT FEDDEM ÉS KINZOM......hol olvastuk ezt ?

 

Hölgyem szállj le a tul magas lovadrol.Ami a munkásságod a haszontalan zagyválás.

Előzmény: 11_11 (9494)
11_11 Creative Commons License 2023.07.20 0 1 9494

Ez nincs a Bibliában . Kedves  Szeretetláng !!!

Továbbra is, jóság-gyeplővel, szeretet- pórázon vezetlek   szorosan a Szívemen tartalak, ugyanazon a Szíven, melyhez legközelebb a Fiam, Jézus Krisztus áll.

 

Az  ember nem állat !!!  jóság-gyeplővel, szeretet- pórázon vezetlek

Hamis próféta beszéde, akik félre vezetik az embereket, még most is ?

Termtő Atya nem vezeti az ő gyermekeit – gyeplővel  és  pórázon. Csak a Sátánok!!!!!     A Teremtő  Atyát felcserélted a Sátánnal .

 

 

Kedvencek  törölve. ÁMEN.

Előzmény: Szeretetláng (9493)
Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.20 0 0 9493

„Boldog az a föld, mely befogadott engem!  Mivel befogadtad Szavamat, jegyesemmé tettelek. Édességemmel és gyengédségemmel isteni házasságban egyesítettem szívedet az enyémmel, így most „Vőlegényemnek..” szólíthatsz. Továbbra is jóság-gyeplővel, szeretet- pórázon vezetlek, szorosan a Szívemen tartalak, ugyanazon a Szíven, melyhez legközelebb a Fiam, Jézus Krisztus áll. Fiammal és a Szentlélekkel együtt átadtam generációtoknak az üdvözüléssel kapcsolatos ismereteket. Azért adtalak nekik téged, hogy javukra váljék mindaz, amit tanítottunk neked. Meg van írva, hogy az én Szavaim édesebbek a méznél, meg a csepegő lépes méznél. Ily módon formálom azokat, akiket kiválasztottam. Azt akarom, hogy rendíthetetlen, meg nem alkuvó módon tanítsd mindazt, amit adtam neked. Ezeket akartam elmondani neked.

 

Akik nem fogadják el a nyelvezetemet és megvádolnak téged, kedvesem, nem értették meg sem a méltóságomat, sem a barátságomat, és a Szavaimban rejlő tekintélyt sem ismerték fel. Semmibe veszik a próféciát és megsértik a kegyelem Lelkét. Pont a ti időtökben, amikor lázadás uralkodik, pont most ne lépnék közbe? Túlcsorduló könyörületem ellenére hallgassak?  Aki káromolja a kegyelem Lelkét és irgalmamat, súlyos ítélet alá fog esni… Közölt Szavaim a Szentírás tükörképei. Sokan azonban nem törekednek olyannak találni engem, amilyen vagyok édességemben és szépségemben. Ezek távol vannak az átisteniesüléstől és az átalakulástól. Aki még nem szemlélt engem, hogyan is ismerhetne?  Honnan tudhatna édességemről, ha még sohasem ízlelte meg azt? Külsőleg jámbornak és jól informáltnak mutatkoznak, de belül mocsarak és tele vannak rosszindulattal. Arcátlanul és elfogultan járnak-kelnek, rosszindulattal és gonoszsággal telve hatalmaskodnak azok felett, akik elfogadták a kegyelmet és a kegyelem által a Világosságot és az Életet, azaz az egyszerű szívűek, a Szentlelket birtokló szelíd és igaz nyáj felett. Ők fognak megdicsőíteni engem állhatatosságukkal, jó munkájukkal és velem együtt sokakat vonzanak majd az egyetemes Egyházba. Egész városok és falvak fognak megtérni választottaim áldozatai árán! Velük együtt gyökerestül ki fogjuk tépni a méltánytalan utálatot, hogy átadhassák nekem a szívüket. Tanítsd tovább a népeket és építs hidat ott, ahol nincs! Versenyfutásodnak nincs még vége, de veled vagyok. Segítelek, melletted vagyok. Bízd rám azokat, akik nem értékelik nagy Szeretetemet. Imádkozz papjaitokért, mert Fiam keserves könnyeket hullat miattuk, és kerüld megítélésüket! Esedezzél az ügyükért, azért, hogy egy nap ők is tömjénhez hasonló illatot árasszanak, az én illatom töltse el őket! Légy erős, gyermekem, és reménykedj bennem! Megáldalak, és Leheletem sóhaját hagyom homlokodon.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.19 0 0 9492

„Virágom, mint Isten szeretett leánya, képessé tettelek arra, hogy növekedj Bennem azáltal, hogy a szívedben élek és engedem, hogy növekedj Bennem. Meg akartam mutatni ennek és a következő nemzedéknek az Én jóságomat és irgalmamat, és azt, hogy milyen rendkívül gazdag vagyok a kegyelmekben.

 

Leányom, légy olyan, mint a tűz, mely szeretettől izzik népem iránt, és elég erőt adok neked ahhoz, hogy megdicsőíts Engem. Még nem fejeztem be Művemet benned, vannak még zenei dallamok, prófétai kijelentések és bizánci tanítások, melyeket át akarok adni ennek a nemzedéknek. 

 

Te vagy az örököse ezeknek az Üzeneteknek, ezért senkinek sincs joga elvetni téged. Mondom neked, azok, akik ellened prófétálnak, igazságosan megkapják majd a részüket Udvaraimban. Ha nem hallgatják, és nem figyelnek prófétáim szavaira, akiket fáradhatatlanul küldök hozzátok, akkor szigorúan fogok velük bánni, ahogyan megérdemlik. ….. , szavaimat komolyan kell venniük azoknak, akik hazugságokat gyártanak. Foguk akár a lándzsa és a nyíl, nyelvük pedig éles kard. ….. , látom, hogy egyesek milyen méltatlanul bánnak veled, elfelejtve azt, hogy Angyalaim jelenlétében, Én az Isten énekeltem neked, kentelek fel és formáltalak téged. Felékesítettem lelkedet bölcsességgel és tanácsokkal, hogy képviseld érdekeimet. Áldott, aki hallgat Engem!

 

Leányom, gyűjtsd össze a Hozzám hűségeseket, és ismertesd meg Szavaimat, melyeket Velem együtt írtál! Érted? Elérkezett az idő, hogy feltáruljanak Szavaim. Jöjj, szeretlek téged, leányom, szeress Engem és hirdesd tovább Szavaimat minden nemzetnek – Jahve a nevem. Én, az Isten, soha nem foglak elhagyni téged.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.18 0 0 9491

„Leányom, őrizz a szívedben mindenkor, hogy olyan legyek szívedben, mint a dicsérő ének! Látod, mennyire rajtad tartom tekintetemet? Királyi udvaromban folytatom a tanítást tudásomról, mindig megmutatom, melyik úton haladj. Mivel Tanácsadód és Tanítód is vagyok, mosolyogj, derüljön fel arcod, mert a kegyelem eláraszt téged. Palotámban és országom királyi udvarában felzeng dicsőségem, és itt mindenki "dicsőséget" kiált. Én, aki mindenható, király és uralkodó vagyok, abban a megtiszteltetésben részesítettelek, hogy zafírokon járhatsz vörösen izzó szén helyett.

Én vezettelek téged, és rajtad keresztül másokat az egység és a kiengesztelődés útján, de csupán ezen irgalmas cselekedtem miatt hamis tanúk keltek fel ellenem és kegyetlenül megtámadták Szavamat és benne mindazt, ami a lelkeket élteti.

Ne aggódj azonban, mert engem úgy ismernek, hogy megdöntöm a székeket, az érveket és a hatalmat. E napokban felfedem az egész világ előtt, hogy mit mondtam egyes pásztoraitok vakságáról.

E pásztorok áldozatomat magasztalva felém emelik kezüket a szentélyben, de nem tartják féken lelkükben a haragot és a büszkeséget, amikor félelmetes szikrák pattannak ki szemükből. Becsületesnek és igaznak mondják magukat, de valójában lábon járó holttestek. Fölényesen hangoztatják becsületességüket és hűségüket előttem, pedig nem félnek ellene mondani egész Evangéliumomnak mennybéli szentjeim és angyalaim előtt.

Parancsolataim a hűségről szólnak, és az ő ajkuknak a szent bölcsességet kellene hirdetniük, ám tőlük csak kérkedést hallok, ami egyre csak növeli képeimen omló könnyeim árját. Amikor egy pásztor ily mélyre süllyed, újból el kellene sajátítania, miként tanítsa módszereim, előírásaim és szeretetem törvényének alapelveit. Hiszen mondottam:

"Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből,
teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből,
felebarátodat pedig, mint önmagadat!"

 Nem tanulták, hogy az ítélet napján a Földön tanúsított szeretetük mértéke szerint lesznek megítélve? Miképpen hihetik, hogy énbennem élnek és belém vannak gyökerezve, amikor az ördög hatalmában vannak? A durva beszéd, a kegyetlen szív ellentétben áll az én Szívemmel. Ők nem fordulnak teljes figyelmükkel a szentség, a hit, a szeretet és a béke felé, ahogy a Szentírás tanítja nektek. Vajon miért nem olvasták: "Az Úr szolgájának nem szabad részt vennie a perlekedésekben, hanem jóságosnak kell lennie mindenkihez."

Egykor így szóltam: "Egyházam szétmorzsolódik, mint a korhadt fa, és csupán ezt hallom tőlük: "Talán szárazság van?" Rettenetes vádakkal illetik hűséges testvérüket és ezzel halálos bűnt követnek el. Így saját ajkukról, oszlásnak indult testükből jönnek elő a férgek, mert helyet adtak szívükben a kétkedésnek és az elbizakodottságnak. Mennyi sértést kell még eltűrnöm részükről?

Kiléptem képeimből, hogy figyelmeztessem őket, de jelemet saját javukra használták ki, és még nagyobb ellenségességgel fordultak felém. Szóltam hozzájuk, de nem hallgattak meg. Zokogtam előttük, mint a furulya hangja, de úgy tettek, mintha nem látták volna véres könnyeimet. Tiltakoztam haragjuk miatt, amit szívükben táplálnak testvérük ellen, de nem válaszoltak rá. Arra kényszerültem, hogy koldusként kérleljem őket, mert Szívemben elviselhetetlenné vált a fájdalom, de gondosan elkerültek engem. Kiáltottam utánuk, sírtam, hogy letérítsem őket a halál ösvényéről, de nem figyeltek rám.

Amikor majd Bíróként jövök hozzájuk, főúri méltóságban, és bűneik miatt fogom vádolni őket, mert valóban bűnök azok, akkor nagy hatalommal megmutatom nekik, miképpen csonkították meg Misztikus Testemet.
Akkor majd hova mennek? Hova mennek, hogy elmeneküljenek előlem? Hova futnak el jelenlétemből? A dombra? Az utakra? A keresztutakra? A szentélybe vagy annak kapujába?
Én ott leszek.
Ti határozottan tagadjátok a Szentírásban leírt kijelentéseimet, ám ha valóban olvastátok volna, akkor tudnátok, hogy

"ne vessétek meg az embert öreg korában"

hanem nyújtsátok feléje kezeteket! Ha ti, akik magatokat szentnek és igaznak mondjátok, haragot tápláltok valaki ellen, hogyan kérhettek könyörületet tőlem? Bocsássam meg bűneiteket, amikor haraggal gondoltok bátyátokra?

Mit tegyek nap mint nap elmondott "Kyrie eleison" könyörgésetekkel? Mit tegyek sok-sok áldozatotokkal és tömjénfüstötökkel? Ezek nem eszközlik ki bocsánatomat bűneitekért.

Figyelj rám! Sírtam bűneid miatt, testvér, de Szívem tele van szeretettel és irgalommal. Én vagyok az, aki új életet ad lelkednek és megtisztítja szemedet. Gyógyulást, életet és áldást adok. Ha hízelgő szavakat hallanál, azokat nem tőlem hallanád. Felsoroltam bűneidet, hogy bűnbánó szívvel térj vissza hozzám, és én meggyógyítalak. Szentjeim és angyalaim a mennyben most látják szégyenletes ruhátlanságodat.

Felfedted magad testvér, nemcsak a nemzetek, hanem az egész menny előtt. Elvisellek azonban félelmetes ruhátlanságod ellenére is és újból felruházlak magammal, ha megalázod magad, bűnbánatot tartasz és megszívleled, amit mondtam. Hajts térdet, Görögország, és kérj Nevemben bocsánatot! Kelj fel, támadj fel halálodból, és engedd meg Édesanyámnak, hogy vezesse léptedet, mint gyermeke lépteit a zafírok ösvényén a szentségbe. Fordulj hozzá, és engedd meg Szent Édesanyádnak, hogy kigyógyítson holt cselekedeteidből, és királyivá váljon előttem szolgálatod, amikor tiszta szívvel végzed. Engedd meg Boldogságos Anyádnak, hogy helyreállítsa szentségedet, és segítsen neked újból megmenekülni.

Fohászkodj a szentekhez, hogy mutassák meg neked az utat a világosság otthonába, akkor szavaid nem lesznek többé üresek, hanem a béke dallamává válnak, és vissza fogod vonni mindazt, amit ellenem beszéltél, és bűnbánatot tartasz porban és hamuban.

Mikor fogja Kelet háza szent csókkal üdvözölni Nyugat házát? IC


Leányom, nézz azokra a mély sebekre, amelyeket szájuk ejtett Testemen!
Áldott leányom, ne hajolj le azért, hogy engem keress! Feletted és melletted vagyok. Jöjj, lépj be Urad örömébe és békéjébe! Előre nézz, ne hátra és maradj belém oltva! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.17 0 0 9490

„Béke legyen veletek! Legyen ez a nap az öröm napja! Hamarosan megszabadítalak benneteket. Készüljetek fel fogadásomra! Rajtatok kívül, akiket már összegyűjtöttem Nevemben, vannak mások is, akiket össze fogok gyűjteni. Kérd meg gyermekeimet, hogy elmélkedjenek Izajás 54,5. versén!

 

"Mert maga Teremtőd lesz a hitvesed,
a Seregek Ura a neve." 

 

Mindenki nevezzen engem ma Vőlegénynek! Imádkozz a világ békéjéért! Imádkozz szándékainkért!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.16 0 0 9489

„Hallgass rám! Írva van, hogy „a bölcsesség jóra neveli fiait, s aki keresi, azt mind fölemeli,” és én bölcsességgel tanítottalak, ezért ne kételkedj! Engedd meg kicsim, hogy továbbra is bevonjalak a tervembe, és ne feledd, nagyon szeretlek téged!

 

Imádkozz, és maradj a közelemben! Mindig vágyakozz utánam, soha ne add fel a vágyat! Bárhol tartózkodsz, otthon vagy külföldön, Én mindig veled vagyok kegyelmemmel. Hirdesd Nevemet mindenhol, ahová csak mész! Azt akarom, hogy cáfold meg a folyamatos tévedéseket, akik viszont hallani akarnak, azok hallják meg, mit mond általad a Lelkem.

 

Téged választottalak arra, hogy tanúságot tegyél az Üzeneteimről és mindenről, amit leírtam és mondtam. Diadallal fogom koronázni mindazokat, akik buzgón követik Szavaimat. Mert közel van már az idő.

 

Újra mondom, kedvesem, ne félj, én vagyok a te lelki vezetőd és tanácsadód. Légy áldott! Menj és légy örömteli!

 

Én vagyok, aki veled van. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.14 0 0 9488

 „Én vagyok. Virágom, az egység a hozzám fűző kötelék. A hűség, a buzgóság hozzám emel téged. Imádj engem! Istened vagyok. Pihentess meg! Szent Társad vagyok. Vigasztalj meg! Jegyesed vagyok. Remélj bennem, és csak bennem remélj, mert én vagyok az, aki megment,

 

Jézus vagyok. 

 

Gyermekem, az én Lelkem van rajtad, az én kezem a te kezeden, az én Szavam a te ajkadon. Példabeszédeim lámpásként vezetik lépteidet. Maradj meg irántam való szeretetben, kövesd tanításomat, és tartsd meg parancsolataimat! A Szeretet és a Hűség sohasem hagy cserben téged.  Én leszek a te Reményed, és te az én örökösöm.  Minden gonoszságot legyőzök, ami körülvesz téged, gyermekem. Nem hagylak el, ha bajba jutsz, és te gyermekem, igazságomat és hatalmamat fogod hirdetni, amely még a porladó holttesteket is megmenti. Én vagyok a Feltámadás, és minden nemzet dicsőíteni és dicsérni fog engem.  Mindvégig  veletek leszek. Mi ketten?

 


Gyermekem, mi ketten?

Soha ne feledkezz meg arról, hogy én, a te Édesanyád, mindig a közeledben vagyok. Szüntelenül
 imádkozz!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.12 0 0 9487

„Szívem szeretettel sóhajt még a szökevényért is, nem vetted észre? Nem hallottad szeretetem sóhajait? Nem olvastad, hogy mit írtam szeretetemről egész teremtésem számára? Jöjj hozzám, hadd lássam, amint széttárod kezedet szentélyem előtt. Imádj és áldj engem éjjel és nappal, nappal és éjjel!  Áldott gyermekem, van egy kérdésem. Mondd: Szeretsz-e engem teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből?

Akkor most tüzet gyújtok bensődben!...

Ismerd be hibáidat mindig, és segítek, hogy legyőzd. Jöjj, az enyém vagy, az én tulajdonom! Azért vagy tulajdonom, mert szegény és esendő vagy. A nyomorúság vonz engem. Fel fogom éleszteni erődet, és bátorságot öntök beléd. Elárasztalak tömjénem illatával. Soha ne add fel gyermekem! Ne tagadd meg a helyet tőlem szívedben! A szegénység vonz engem. Szegénységet és nyomorúságot keresek. Magamhoz vettelek, hogy tüzem mindazok szeme láttára emésszen fel, akik látnak téged. Végtelen szeretetemet mutatom meg rajtad keresztül az egész világnak, hogy minden ember lássa és felismerje, hogy a szeretet Istene, emésztő tűz
 vagyok.

Megáldottam tulajdonomat... - őszinteségedben gyönyörűségemet lelem. Figyelj rám: Felemelem a szegényeket a porból, felemelem a nyomorúságosokat és Szentséges Szívembe teszem, majd bemutatom őket angyalaimnak. Tanítást adok nekik, Mesterük leszek, ők pedig az én tanítványaim. Megbocsátom bűneiket. Miként a hó és a jég a napsütésben, úgy olvadnak el bűneik. Majd megkérem a szenteket, hogy őrködjenek és imádkozzanak felettük, és kiárasztom rájuk az értelem Lelkét, hogy fel tudják ismerni az igazságot, és mélyebben megértsék tanításomat.

De igen, gyermekeim vagytok.

Megbánták bűneiket?

Gyermekem, még akkor sem látnak engem, ha megnyitom szemüket! Nem fognak látni, mert sötétségben vannak, ezért hogyan kívánhatod, hogy lássanak engem, még ha állandóan mellettük vagyok is? Sötétségük vakká teszi őket.
Ezért leányom, beszélj, és ne ijedj meg tőlük!
Ne ijedj meg attól, hogy kimondd az igazságot, és ne engedd, hogy elhallgattassanak!
Veled vagyok gyermekem, leányom!
Nem, ne hallgass, állj munkába Isteneddel együtt!
E küldetésre emeltelek fel, és erre neveltelek! Mint az ifjú, aki szűz leánnyal lép házasságra, én is felkínáltam neked Szívemet, és kértem a tiedet. Én vagyok az, Jézus, aki formált téged, és szent frigyre lépett veled. És miként a vőlegény örül menyasszonyának, úgy örvendek most én is szegénységednek és gyengeségednek
. Úgy követtelek, mint ifjú a leányt. Mindenfelé azt kerestem, milyen eszközökkel nyerhetnélek meg magamnak. És most, hogy enyém vagy, megőrizlek. 

A szegény és az egyszerű ember mindig dicsérte Nevemet, és dicsérni is fogja.
 Ezért köszönöm meg Atyámnak, hogy elrejtette a bölcsességet a tudósok és a tanultak elől, és csak az egyszerű gyermekeknek nyilatkoztatta ki.
Boldogok vagytok, mert szegények és nyomorúságosak vagytok, tiétek az Isten országa. Jaj azoknak, akik most bőségben vannak, mert éhezni fognak!
Boldogok vagytok, amikor az emberek szidalmaznak, üldöznek és mindenféle rágalmat szórnak rátok énmiattam. Örüljetek és örvendjetek, mert nagy lesz a ti jutalmatok a mennyben! A prófétákat is így üldözték előtted, leányom. Ne fáradj bele!
Folytasd a művet, amelyet neked adtam! Kövess engem, a te Uradat, és a legkisebb kétkedés nélkül járj nyomomban! Még jobban meg foglak alázni. Maradj szegény és gyenge, készséges és engedelmes! Szerezz nekem örömet, amikor rád tekintek!
 Szeress, és áldj engem!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.11 0 0 9486

„Én vagyok. Engedd, hogy a Szeretet vezessen téged, ne figyelj a tudósokra! Olyanok, mint amilyenek az írástudók voltak az én időmben. Szeretettel evangelizálj a Szeretetért! Éreztesd meg velük végtelen szeretetemet!

Kicsim, Szívem örvendez, mert érezlek, és hallom, amint azt mondod: Vágyódom utánad Uram! Ez a hűség gyümölcse. Légy az én tükörképem, az én másom! Vágyódj az Atya után! Amíg a Földön voltam, az Atya után vágyakoztam, szüntelenül imádkoztam, állandó kapcsolatban, a Szeretet
 egységében akartam lenni Atyámmal. Tanítvány, én vagyok a te Tanítód, aki bölcsességgel nevelt fel téged. Tölts el tehát örömmel, és légy állandó kapcsolatban velem! Engem helyezz az első helyre, és mindig engem akarj! Örülj, ha így találkozol velem! Maradj mellettem! Csak szeretetet  kérek tőled.

Megadtam nekik a szabadságot, hogy válasszanak a jó és a rossz között, de ők szeretetteljes könyörgéseim és felszólításaim ellenére a rosszat szerették.

Gyermek, te nem érted, hogy ők teljesen visszautasítottak engem! Én mindvégig szerettem őket. De ők inkább a Sátánt akarták követni. Még haláluk után is megnyilvánultam előttük, de a legkisebb habozás nélkül inkább a Sátánt követték. Ez teljesen az ő választásuk, mindörökre a poklot választották.

….. , soha ne engedd el a kezem
! Mi ketten mindörökre, a szeretet minden cseppjét felhasználom. Szeretetre van szükségem; hogy megmentsem a kárhozat útján járó lelkeket.  Jöjj!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.10 0 0 9485

„Ne félj! Lakóhelyet készítettünk magunknak benned! Csakugyan írótollammá formáltalak, hogy közléseimet írásba foglald. Közléseimet, melyekre emlékezni fog az összes eljövendő nemzedék. Kegyelmet öntöttem ajkadra, hogy tisztelettel tudd hirdetni nevemet. Felkentelek a boldogság olajával, ne engedd, hogy megtévedjen a szíved, inkább engedd, hogy az enyém legyen!  Ne feledd, hogy a végén én győzök.

 

Nem könnyű az út, amit neked választottam, de ne félj! Ne tántorogj meg, mert én vagyok az Úr, és királyi kormánypálcám igazságos pálca. Igazságosan emelem fel vagy engedem le. Mindazokat, akiket kiválasztottam és olajjal felkenve megáldottam, próbára teszem, mint az ezüstöt.  Tűzpróbának vetem alá őket, hogy méltóvá tegyem ajkaikat Szavam hirdetésére. Érezd, hogy szeretlek…. és örvendezz, mert én magam prédikáltam neked udvaraimban. Örvendezz, mert az, aki himnuszokat énekel neked, egy és ugyanaz, mint aki a mindenséget teremtette! Aki téged teremtett, és aki mindenek fölött áll, és aki mindent fenntart.

 

Én vagyok nyájam pásztora, misztikus testemnek, az egyháznak Feje.

 

Nem ontottam hiába Véremet, mert azáltal, hogy kiontottam a Kereszten, összebékítettem magamat mindennel. Békét adtam a földön élőknek, és azoknak is, akik a mennyben vannak.

 

….. , én nem meséket mondok neked, hanem az Igazságról beszélek. Ami igaz, arról prédikálni kell. Hirdesd Szavamat mindenhol egyházam érdekében! Hadd váljanak beszédeim és szentséges Szívem felbecsülhetetlen gazdagsága az egyház javára! Szavam megvilágosítja a szíveket, és Lelkem megerősíti azokat. Szívük felém fog fordulni. Soha ne veszítsd el a reményt, és sohase kételkedj hatalmas jelenlétemben!

 

Ó, mily kellemes helyre ültettem el Szavamat! Milyen jó, hogy erről a földről gyűjthetem be gyümölcsömet! További oltárokat emelek ezen a földön, és megsokszorozom templomaimat. ….. , mondd nekem ezeket a szavakat:

 

’Hatalmas az Úr,

nagylelkűen ad a szegénynek.

Igazságossága örökkön-örökké megmarad.

Megtartja az Úr a kicsinyeket.

Megalázott és megmentett engem.

Mit adhatnék én az Úrnak

mindazért, amit Ő nekem adott?'

 

 Ugyanakkora szeretetet adhatsz nekem, mint amekkorát én neked adok. Szeretetet a szeretetért. Tartsd meg és kövesd parancsaimat. Emlékezz, azért választottalak, hogy a házamért vállalt felajánlásaiddal tetszésemre légy. Én a te életed vagyok és megerősítem jelenlétemet benned, hogy tervem részesévé válj. – Kedvesem, a barátod vagyok, sohase kételkedj! Béke…. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.09 0 0 9484

„Megszámlálhatatlan jelet adtam teremtésemnek, figyelmeztettem őket. Szenteket támasztottam, hogy hirdessék kívánságaimat, de ki hallgatott rájuk? Megváltozott-e valami?

….. , ó ….. , sokan fognak félni - még olyanok is, akik hisznek  üzenetemben, és elismerik, hogy tőlem valók, de félni fognak attól, hogy kigúnyolják őket, és félni fognak feletteseiktől.  Sokan helyezik majd az irántam való tisztelet elé az emberek tiszteletét.  Engem tisztelj és terjeszd üzenetemet!

Felfüggeszteném igazságosságomat, ami nagy súllyal nehezedik rájuk.  De ők még mindig mérgezett nyilakat lőnek egymás felé, és megsebesítik Testemet. Mindig megosztottság lesz köztük, mert hiányzik a szeretet. ….. , ha követték volna azt a parancsomat, hogy úgy szeressék egymást, ahogyan én szeretem őket,  és megalázták volna magukat, Testem ma egyetértésben uralkodna. Megalázták magukat valaha is annyira, hogy megmosták egymás lábát? Nem azért adtam nektek ezt a példát; hogy ti is kövessétek azt, amit én tettem?

Hajoljatok meg, hajoljatok meg, hogy egyesülhessetek! Lélek, elérkezett az idő, amikor kedves szolgámnak, János Pálnak meg kellene hallania hangomat.
 Valóban meghallottam kiáltását. Kiáltása elérte a mennyet. Kiáltását az egész világmindenség visszhangozta. Kiáltása elérkezett hozzám! Hadd mondjam el neked, hogy rövidesen egy nyáj lesz és egy pásztor. Én magam fogom juhaimat vezetni, még azokat is, akik nem ebből az akolból valók. A Szeretet fog benneteket egyesíteni, de ezt rettenetes, rettenetes megpróbáltatások fogják megelőzni, amibe az egész menny beleremeg! Légy éber leányom, add tovább tanításomat, mind benne foglaltatik szent írásaimban. Meg fogod érteni,  amikor üzenetemet átadod.

 


….. , ne félj, tehetetlenséged elbűvöli Jézust - maradj kicsiny!

Kicsim, ez az isteni kinyilatkoztatás lesz az Ő utolsó figyelmeztetése. Ha nem akarják meghallani vagy megérteni, engedni fogom, hogy keze lesújtson rájuk és megfenyítse őket. ….. , neked mindössze csak szeretned kell Őt. Légy éber, mert a Sátán dühös és sokféle csapdát igyekszik állítani. Ne félj, megvédelek. 

 ….. , gyermekem, megáldalak.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.08 0 0 9483

„Én vagyok a Világosság. Én, Jézus, figyelmeztetni akarlak, nehogy valaha is a gonosz csapdájába ess! Sose higgy olyan üzenetnek, amely nyugtalanná tesz, ismerd fel, miért igyekszik annyira a gonosz, hogy leállítson téged! A gonosz ismét meg fogja kísérelni, hogy leállítson és elkedvetlenítsen téged. Én, aki Megváltód vagyok, biztosítalak téged, hogy mindazok az üzenetek amelyek az Atyától és tőlem származnak, amelyek szeretetre és békére hívnak, segítenek az elveszetteknek, hogy megtalálják a hozzám vezető utat. Ezért ne veszítsd el bátorságodat, bízzál bennem! Emlékeztetlek, ne higgy egyetlen olyan üzenetnek sem, amely nyugtalanná teszi szívedet! Én vagyok a Béke és érezd te is békésnek magad.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.07 0 0 9482

„Kelj fel gyermekem, és bízz bennem! Nem mutattam-e meg neked dicsőségemet és mindazt, amit szeretett népem számára tartogatok, amíg a Szentföldön voltál?

Figyelj rám! Volt egy ember, akiről mindenki tudta, hogy folyamatosan fújnia kellett a kemence tüzét, hogy az meleget adjon. Tudjuk, hogy a Nap háromszor erősebben átforrósítja a hegyeket, mint a kemence. Amikor azonban Lelkem, aki tiszta tűz, leereszkedik a magasságokból, egy szempillantás alatt felemészt és lángra lobbant mindent, amit megérint, mert ki tudna ellenállni tüzének? Lángra gyújtja mindazokat, akik szeretik Őt. Égő fáklyává alakítja őket, hogy szavuk világítson a ti sötét nemzedéketek éjszakájában. És ők mint fáklyák a sötétben felragyogtatják Szavamat. Ezt fogják kiáltani:

"Teremtés! Kelj útra,
hogy újból megtaláld hitvesedet!"

Felragyogtatják Szavaimat, melyek legyőzik eretnekségüket, és mindazt, ami romlott. Ők az én Nevemben fogják legyőzni a kétágú fegyvert. Meg akarom munkálni ezt a társadalmat, és megértetem az emberekkel, hogy azért halhatatlanok, mert rokonságban vannak Háromságos Szentségünkkel. Királyi bőkezűségünk megtartja állhatatosságukban azokat a választottakat.

Meg kell osztanom veled örömömet! Ó ….. , én megfigyeltem őt, és tetszésemre volt, amit láttam. Felszenteltem királyi adakozással és felkentem, hogy vezesse az imádást, és tanítsa Házamat rendelkezéseimre, világosítsa fel az országot, amelyben él, az én törvényemről, aminek alapja a szeretet. Bár lesznek, akik összefognak ellene, ő mégis sértetlen marad. Lesznek irigyei, akik üldözni fogják, de én az ő oldalán leszek.

Nem üdítettelek-e fel benneteket?
Nem adtam-e különleges kegyelmeket neked?
Ó ….. , Szent Arcmásom soha sem fog elhomályosodni szívedben, mert beléd véstem. Fenségben és ragyogásban én a Föld és a menny fölé magasodom, ezért soha ne csüggedj el, mert én vagyok a végső és felfoghatatlan Bölcsesség. Számíts bölcsességemre és ne feledd: egynél több mennyei fejedelemséget állítottam melléd, és ….. , én a te gyengeségeden keresztül fogom életre kelteni az egységet.

És neked, aki szavamat olvasod, azt mondom, maradj meg őszintén a szent bölcsességben és becsületességben, akkor akaratom szerint cselekszel.
Csupán "igent" kell mondanod, és én azonnal egységünkbe fogadlak téged és elárasztalak természetfeletti világosságommal, hogy befogadhasd háromságos istenségünk mindent betöltő teljességét, és felfogd azt is, hogy az egység köztünk akkor lesz csodálatos, ha alázattal, szeretettel és a háttérbe húzódva te is meghajtod a fejed. A Szentírás szerint az alázatos ember imája áttöri a felhőket, de áttöri a gonosz lélek földalatti börtöneit is és megrendíti terveit
. Az alázatos ember imája így kétszeresen kedves előttem.

Ha újból megkérdezik az emberek, ….. , hogy mit mond az Úr legújabb üzeneteiben? - így válaszolj:
"Az Úr, az én Istenem semmi újat nem mond, ezért maradjatok szilárdak és rendíthetetlenek hitetekben!
Azok számára pedig, akik még alusznak, a mi Megváltónk, Jézus Krisztus a következőket mondja:
"Ébredjetek fel kábultságotokból, ébredjetek fel végre, és ne vétkezzetek többet!"
Titeket is hívott az Isten, de ti mind a mai napig nem hallottátok meg. Visszautasítjátok Háromságos Szentségét és visszautasítjátok Őt, aki Szentlelkét adja nektek. Ha ti a Világossághoz tartoztok, akkor a nappalhoz tartoztok. Nappal pedig ébren kellene lennetek!

Ha azonban azt kérdezitek: "Mit mond az Úr legújabb üzenetében?" - ez azért van, mert ti még mindig nem gyökereztetek meg Istenben, aki benneteket teremtett, és még mindig nem értettétek meg Őt. Nincs fogalmatok Róla, a ti Istenetekről.

Ó, ha tudnátok, mily magával ragadó az Ő szeretete! És mily csodálatos kincseket rejt az Ő Szíve! Azóta hív benneteket, hogy megszülettetek. Még meddig akartok tévelyegni? Nem tudjátok, hogy ha az Ő szeme kísér titeket, akkor igaz békére leltek?

Te pedig, aki a pusztaságban élsz, ne keseredj el! Az emberiség Szerelmese, a mi Urunk és mindenünk közel van hozzád, hogy házába vezessen és saját szobájába vigyen, ahol isteni csókjaival tesz pecsétet a szívedre.
Akik akkor látnak, a "Szent Isten jegyesének" fognak nevezni téged, a szent Istenének, akié minden hatalom. Barátaid pedig megkérdezik majd, amikor látják, hogy előjössz a pusztaságból:
" - Ki az, aki feljön a pusztaságból és tiszta tömjénoszlopra támaszkodik, amelynek illata a szellővel szállva beborít minket?"

Akkor tiszta szeretetre gyulladva majd így válaszolsz:
" - Miként a fahéj és az akantuszlevél, jó illatot árasztottam a Szentlélekben, Őbenne és Őáltala leheltem a legfinomabb mirhához hasonló illatot. Teremtőm isteni szeretete alakított át engem."
" - De ki az, akire támaszkodtál?"
" - Hogy kicsoda Ő? Ő az Alfa és az Omega, Ő az emberiség Szerelmese, aki minden lelket magához vonz, hogy Őt kövesse.

Nem látjátok? Olyan voltam egykor, amikor megismertetek, mint őseink a pusztaságban, és hozzájuk hasonlóan én is haszontalanságokat követtem, míg magam is haszontalanná váltam. Most maga a Tavasz látogatott meg és virágoztatott fel engem. Ő illatosított meg és ékesítette fel lelkemet gardénia koszorúkkal. Ő áldotta meg lelkemet háromszor Szent Nevében."

És most én is mondhatom:
" - Nekem is van már fogalmam Istenről, akinek szeretete olyan, mint a fellobbanó tűz. Most már Isten gyermeke vagyok, úton az átisteniesülés felé, mivel elfogadtam Atyánkat és békét kötöttem Vele… Ó, mennyire örülök! Többé nincs határ, mi elválasztana Teremtőmtől. Semmilyen határ sincs többé!"

Ezentúl még a legnyomorúságosabb ember is részesülni fog az isteni látogatásban, mert igen közel van eljövetelem. Meg fogom látogatni azokat, akik még nem ismerik isteni műveimet.
Semmiségük miatt ők semmit sem szereztek és nincs tudomásuk rólam. Nem tudják, hogy ÉN VAGYOK, AKI VAGYOK az ő Mesterük és Istenük…
A ti időtökben, amikor e nemzedék nap mint nap bűnt és gonoszságot lélegez be, nagy szeretetem arra indít, hogy felkeljek trónomról, megnyissam a kegyelem tárházát a mennyben, és - bár nem szolgált rá - kiárasszam e nemzedékre és megmentsem.

Bátran nevezhetitek ezeket az időket a határtalan kegyelmek idejének.
Én küldöm hozzátok oly bőségben a Szentlelket, és mindezt nem érdemeitek miatt teszem, hanem szeretetem kimondhatatlan leereszkedésében.
Meg nem érdemelt kegyelmeket árasztok rád ebben a zűrzavarban, nemzedék! Belemerítelek kegyelmeimbe, majd oly méltóságra emellek mindannyiatokat, hogy amikor eljön a pillanat és bemutatlak benneteket az Atyának, lelketek aranyként fog csillogni, mert saját magamat adom ruházatul rátok.

Figyelj Dánielre, az őrangyalodra, mit mond ő tanúként: "Földi állapototokban ti nem járulhattok Isten trónja elé, Ő senkit sem fogad ebben az állapotban. Isten csak akkor fogad benneteket, csak akkor léphettek a mennybe, ha Krisztus lesz a ruházatotok. Isten csak akkor ismer fel benneteket…"

Igen, ezért adom magamat szüntelenül nektek. Egyre többet adok magamból. Hatalomban és kegyelemben nyilvánulok meg előttetek, amikor meglátogatlak benneteket, hogy fenséggel és csodákkal ékesítsem fel lelketeket. Széppé teszlek, isteni kegyelemmel és erényekkel díszítelek titeket, miként a menyasszonyt ékesítik fel az esküvőre. Szájam költeményekben énekli el nektek tanításomat. Saját bölcsességembe és tudásomba öltöztetlek benneteket, hogy tiszteletet nyújtsak Háromságos Szentségünknek.

Kegyességében maga a Király fogja átitatni lelketeket, hogy felemeljen testetek börtönéből és beléphessetek magasztos világosságomba, ami ezerszer fényesebb a Napnál. Közeledjetek ezért most hozzám, akik szeretnétek átisteniesülni és lépjetek be Háromságos Szentségünk örömébe, hogy a mi isteni egységünkben a részesedés által istenekké váljatok…


Neked pedig, ….. , aki kimondhatatlan gyengeségedben egyre inkább arra készteted Szívemet, hogy vágyódjon utánad, azt mondom: légy velem egy! Engedd, hogy oltalmazó kezem vezessen téged
! Engedd, hogy mindenkor én legyek a te egyedüli örömed, lelked napfénye, életed ragyogó ösvénye, elhatározásaid megvilágosítója! Rajtad pihen, rád van szegezve tekintetem.

Ne feledd, kedvesem, jöjj hozzám, a te Vőlegényedhez, ha szomjas vagy, nekem mindig lesz italom számodra. Ne halld meg a sziszegést, sem a vipera nyelvét! A Szentlélek megjelölt téged szent pecsétjével, pártfogásába vett és megjelölt mint miénket. Jöjj és örvendj a mibennünk eltöltött pihenés idejének! És ha egy járókelő megkérdezi: "Hol a te pihenőhelyed?" - így válaszolj neki: "Az én pihenőhelyem Jézus Krisztus Szívében van, Őnála, aki a legközelebb áll az Atya Szívéhez.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.05 0 0 9481

„Leányom, az én békémet  adom neked.
  Ha valaki megkérdezi, hogy miről szól mindez, így válaszolj:

A Könyörület és a Szeretet nyilvánítja ki magát az emberiség előtt. Az Üdvösség hajol le az égből, hogy elérje a nyomorúságosokat, és könyörögve kéri, hogy hagyjanak fel esztelenségükkel. Amit Isten ma nekünk mond, az béke, kiengesztelődés és szeretet,

 

végtelen Szeretet!”  

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.04 0 0 9480

„Szeretlek. Amíg el nem jövök, hogy megszabadítsalak, vakon higgy bennem., ….. . 

 

Virágom, törékeny vagy, és ezért éppen törékenységed  vonz engem. Hiszen tudom én mindezt kedvesem! Én vagyok a te erőd. 

 

….. , Garabandal a csodák folytatása. E csodák közt eltelt időben más jeleket is adtam. 

 

Írd le: Lourdes, aztán Fatima; Azt akarom, hogy most ezt írd: Garabandal San Sebastianban. Dicsőíts engem! Emlékezz rá, én vagyok e világ világossága 

 

Figyelj! Álmodban mutattam meg neked a látomást, hogy megéreztessem veled, nincs menekülés!

 

Nemcsak a szeretet Istene vagyok, hanem az igazságosságé is. 

 

Erőteljes engesztelést kérek most mindannyiotoktól!  Egyesüljetek és legyetek egyek! Szeressétek egymást! Higgyetek bennem, higgyetek mennyei műveimben, mert mindig köztetek vagyok!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.03 0 0 9479

„Megbocsátok. Szívesebben bocsátok meg, mint büntetek... Elhagyatott voltál és lakatlan, sivatagodról voltál híres. Olyan voltál, mint a kert víz nélkül. És én, mint csermely, a kerten át eljöttem hozzád, hogy megöntözzem talajod. Megmentettelek ellenségeid kezéből. Hála végtelen irgalmamnak, elment tőled az oroszlán, és földed kertté változott. Szabadítód vagyok, és Jézus a Nevem. Engedd, hogy leírjam a következő üzenetet egy rhodosi ember számára ... Én, az Úr, előtte állok, tüzet és vizet teszek elébe. Megadtam neki a szabadságot, hogy válasszon. Kezét arra nyújthatja, amerre akarja. Ismerem minden cselekedetét. Látom irántam való tudatos és nyílt őszinteségét, valamint tudatos és leplezetlen képmutatását is.  "Siess, jöjj hozzám, és felébresztem lángodat: a benned égő kis láng hamar ellobban! Örökké tartó szeretettel szeretlek, és irgalmam határtalan! Kegyelmemben  vagy!"

Sokan mondják manapság: együnk, igyunk, mert holnapra meghalunk! Ne hazudjatok magatoknak! Térjetek észhez, és nézzetek rám, Istenetekre! Törvényemnek engedelmeskedni annyi, mint szeretni engem, és aki szeretetben él, bennem él. Nincs szükségem a ti időtök tudósaira és bölcseire, sem tanítómestereire. Szegénységre... egyszerűségre van szükségem! Érted?

Eljönnek a napok, amikor szívetekbe írom törvényemet. Eljövök az irgalomnak ezen napjaiban, hogy felkészítsem a nemzeteket, és arra emlékeztessem őket, hogy meg tudom tisztítani bensőtöket a gonoszságtól és a halott cselekedetektől, amelyek az örök tűzre vethetnek benneteket. E nemzedék szíve azonban elromlott, és bár nyíltan szólok a nemzetekhez, még nem hallgatnak rám. Jöjj, vedd fel keresztedet, és kövess engem! Megáldom minden lépésedet! 

Sokakat meghívtam vendégségembe, de csak kevesen készek eljönni. Ezért mondom nektek: Menjetek most a szegényekhez! Menjetek a papokhoz! Némelyiket holtnak találjátok, de ne aggódjatok, életre fogom kelteni őket. Én emeltelek fel titeket, és másokat is fel fogok emelni.
Menjetek hát a szegényekhez, a betegekhez, és gondoskodjatok róla, hogy házam megteljék! Hadd csodálkozzanak azok, akiket elsőként hívtam meg vendégségembe, de visszautasítottak! Hadd csodálkozzanak, látva, hogy a vakok visszanyerik látásukat, hogy a szegények meggazdagodnak az én tudásommal, a halottak pedig életre kelnek!  Az én gazdagságomban gyarapodjatok! Ne sorvadjatok el! Tartsatok ki, és dolgozzatok dicsőségemért!...
Gyermekeim, hagyjatok fel önzéstekkel! Az én országom nagyon közel van hozzátok. Legyetek buzgók, és kövessétek Szavamat. Maradjatok tiszták, és tanuljatok meg semmivé válni, hogy Lelkem lélegezhessen bennetek !
Nem azért választottalak benneteket angyalaim, mert méltóak vagytok, hanem azért, mert szegények vagytok és nyomorúságosak. Dicsőítsétek meg Nevemet azzal, hogy újból találkoztok, és nekem szolgáltok! Tegyetek sok jót! Mindig veletek vagyok!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.02 0 0 9478

„Leányom, maradj bátor! én adom neked a bátorságot. Szavad hangozzék tekintéllyel, mivel maga a Tekintély küldött téged! Légy a visszhangom! Minden az én akaratom szerint fog történni, de ne felejts el meghalni önmagad számára! én, az Isten vagyok veled, hogy újból dicsőítést kapjon Nevem. Szívem mélyéről megáldalak. én, az Isten szeretlek.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.01 0 0 9477

„Én vagyok. …..  higgy, mert ezek az én Bölcsességem művei. Légy fogékony hangomra, és ne bosszankodj a többi miatt! Mindaz, aki részt vesz e műben, a béke és a szeretet keresztjében, az én keresztemben részesül. Soha ne hagyd, hogy a bölcsek megtévesszenek! Bennem bízzál mindvégig, engem imádj, ez a hozzám vezető út.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.30 0 0 9476

"Szentséges Szívem ….. ! Jobban tetszene, ha így mondanám, a Pantokrátor ….. ? Az én Nevemben vagy felajánlva. Egy vagyok és ugyanaz, de az emberek részekre osztottak. Aki megosztottságot vet, romlást arat. Aki előítéleteket vet, ostobaságot arat. Nem hallottátok, hogy az ostoba behajlítja karját, és megeszi saját húsát? Minden húsa elfogy, ami betakarta, és lélegzete is elfogy. Semmi más nem marad belőle, csak száraz csont.
  Mindegyik Nevem Szent, de az emberek megvetettek és kiűztek saját házamból, saját városomból és most saját szentélyemből. Elnyomnak és súlyosan rám nehezednek. Gőgjükben elbizakodtak, és elégedetten élnek a sivatagban. Az eljövendő napokban azonban ki fogom nyilvánítani nagy Nevem szentségét, amit megosztottságotok meggyalázott.

Leányom, megkérdezlek: Látod, milyen közönyös és elképesztően fásult magatartást tanúsít néped, amikor arra kerül sor, hogy az egységért dolgozzanak? Ezt nem fogom megengedni! Nemzeted legtávolabbi tájaira is ki fogom nyújtani kezemet, hogy legyőzzem ezeket a kufárokat, akik megakadályozzák, hogy népem egyesüljön. Azért támasztottalak fel, hogy az egység, az irgalom és hatalmam jele légy, de vakká tette őket makacs büszkeségük szenvedélye. Ma azt mondhatom: "égessék el csontjaikat", és megbosszulhatom őket. Özveggyé tehetem nemzeteteket, de irgalmamban és szeretetemben végül felemelek Keletről egyet, aki így fog szólni bátyjához: "Jöjj, és lépj földemre! Jöjj, és egyél asztalomról! Jöjj, és igyál velem! Kádjaimból kicsordul az új bor. Legeltessük együtt bárányainkat, és tegyük édenné legelőinket! Istenünk! Látod, mivé tette kezünk szentélyedet!"

Házamat Nyugaton kifosztják. Kértem őket, hogy gyülekezzenek Péter köré, de nem értették meg és az ellenkezőjét teszik. Sokan mondják abban a házban: "Miért szükséges, hogy legyen vezetőnk, különösen ez a vezető?" Figyelmeztettelek benneteket, hogy bíborosok fognak bíborosok ellen fordulni és papok papok ellen. Pétert azért választottam, hogy táplálja és őrizze bárányaimat, de a lázadás lelke olyan sikeresen halad, hogy a lázadás elérte csúcspontját. Ez az a nagy megpróbáltatás, amelyre figyelmeztettelek.

Házamat kifosztják Nyugaton, de Keletről fel fog támadni a szél és leheletem segítségével levetkőzteti a fosztogatót. Nemzeted sok tagja ellenáll egység-felhívásomnak, és lépteikkel saját útjukat járják. Gazdagnak nevezik magukat, de hol van gazdagságuk?... "Hogyan lehetséges, hogy elfajzott szőlővé váltatok? Mondhatjátok-e, hogy nem vétkeztetek? Van egyáltalán olyan hely, ahol nem vétkeztetek? Te, aki szentjeim barátja vagy! Aki édesanyám gyermeke vagy! Miért, miért lettél ilyen makacs? Mit ér számomra végtelen hosszú szertartásotok, ha csupán ajkatokkal dicsértek engem? Igen, ti megtartottátok hagyományomat, és ezért nem ér utol benneteket a kard, pedig félretoljátok két legnagyobb parancsolatomat, és nem követitek. Miért választjátok el a hagyományt a parancsolattól? Ha mirhával és tömjénnel takarnátok be magatokat, akkor is megérezném vétketek bűzét.

Nyissátok ki szájatokat, hadd tápláljalak benneteket, hogy életetek legyen. Ne mondjátok: ,Mi a saját utunkon akarunk járni!í Forduljatok vissza hozzám, és ismerjétek be vétketeket!" És te, leányom, kiáltsd világgá hangosan üzenetemet, és prófétálj! Mondd: Mindent tudok a nyugati parton lévő házamról, amely közel van az élet folyójához, és azt is tudom, ki maradt hűséges hozzám ebben a házban. Leányom, mit látsz a házon kívül?

Igen. Az oroszlán elhagyta barlangját. Leányom, egy romboló lélek jár körbe. Az angyalok egymást követve figyelmeztetnek benneteket arra, hogy a pusztító készül megrohanni nyugati parton lévő házamat, mégpedig nagy kegyetlenséggel, vagyis ellenzi és megtagadja törvényemet, hagyományomat és istenségemet. Egyetlen iszonyat lesz az egész ország.

Szentjeiteket, küldötteimet és prófétáimat meg fogják akadályozni, hogy folytassák művüket... Súlyos sötétség borul rátok, mialatt az ellenség, aki egy tudós, száműzi örök áldozatomat, azt gondolva, hogy tettei észrevétlenek maradnak rejtett bűneivel együtt. Hirtelen fog leszállni rá kezem és teljesen megsemmisíti. Ez az éjszaka meg van jövendölve a Szentírásban. Ő azonban másokkal együtt örömest tette le esküjét a vadállat szájába. Egyedül a vadállatot tisztelik, mert erejét adta nekik. Jaj a vadállat imádóinak! Sírni és sóhajtozni fognak. Leányom, most mit látsz a másik parton? Keleti házamat?

Figyelj és írd! Dicsőség ragyog fel a keleti partról. Ezért mondom a nyugati háznak: fordítsd szemedet Kelet felé! Ne sírj keservesen a hitehagyás és házad lerombolása miatt! Ne ess kétségbe, mert holnap együtt fogsz enni és inni keleti partról származó hajtásommal. Lelkem fog benneteket egyesíteni. Nem hallottad, hogy egy országgá lesz a Kelet és a Nyugat? Nem hallottad, hogy meg fogom valósítani az egyetlen dátumot?

Ki fogom nyújtani kezemet, és e szavakat vésem egy botra: Nyugati part, Péter háza és mindazok, akik hozzá hűségesek. Majd a másik botra ezt vésem: Keleti part, Pál háza mindazokkal együtt, akik hozzá hűségesek. és amikor a két ház lakói megkérdezik: "Uram mondd meg nekünk, most mi a szándékod?" Így válaszolok nekik: "Megfogom a botot, amelyre Pál és mindazok nevét véstem, akik hűségesek hozzá, hozzáillesztem Péter botjához, amelyen a hozzá hűségesek neve áll, és egyesítem a kettőt. Egy botot csinálok a kettőből, és egyként fogom kezemben tartani. Új Nevemmel fogom összekötni őket. Ez lesz a híd Nyugat és Kelet között. Szent Nevem fogja összekötni a hidat, úgy hogy e hídon keresztül fogjátok kicserélni mindazt, amitek van.
  A továbbiakban már nem fognak egyedül munkálkodni, hanem együtt, és én fogok felettük uralkodni.

Amit elterveztem, az meg fog történni; és ha az emberek azt mondanák neked, leányom, hogy e jelek nem tőlem valók, mondd nekik: "Ne féljetek! Nem hallottátok, hogy Ő nemcsak a Szentély, hanem a botlás Köve is? Hogy Ő az a Szikla, amely lerombolhatja a két házat, de újból felépítheti egyetlen házzá?" Ezt mondd nekik, leányom! én az Isten, veled vagyok. Még sok szívet fogok elárasztani Lelkemmel. Jöjj! Szeretlek! Fogadd békémet!”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.29 0 0 9475

„Az én Szívem a te lakóhelyed, ezt soha ne felejtsd el! Gyermekem, én, a Főpap mondom neked: Szeresd papjaimat és imádkozz értük! Most figyelj és írd: Tanítani fogom nemzedéketeket, hogy megértsék, amit könyvemben olvasnak.


  Oltár, engedd meg, hogy reád helyezzem tanításomat, Szentséges Szívem e kimeríthetetlen kincsét, hogy minden népből, fajtából, nyelvből és nemzetből való ember jöhessen és vehessen belőle! Ha megteszik, új életre keltem őket, és megvilágosítom szemüket, mert Szavam gyógyít.

Ha valaki szereti Szavamat, jöjjön ide, ha valaki szeret engem, megtartja Szavamat, és Atyám szeretni fogja őt. Eljövünk hozzá, és otthont készítünk magunknak nála. Kívánjátok Szentlelkemet, ahogy a levegőt kívánjátok a lélegzéshez! Kérjétek Szentlelkemet, az életadót, hogy jöjjön el hozzátok, és tegyen új csodákat lelketekben... Kérjétek Szentlelkemet, hogy fedje fel előttetek példabeszédeim és mondásaim rejtett értelmét és a ti időtök próféciáit! A várost nem lehet alapok nélkül felépíteni, mert nem lenne helye benne Szentlelkemnek.


  Jöjjetek, és értsétek meg! Akkor jön el az új ég és az új Föld, amikor elhelyezem bennetek trónomat, mert ingyen fogok vizet adni az élet forrásából mindenkinek, aki szomjazik. Engedjétek meg ezért Szentlelkemnek, hogy országomba és az örök életbe vigyen benneteket. A gonosznak ne legyen többé hatalma felettetek, nehogy meghaljatok! Ha szükséges lenne, bármelyik pillanatban habozás nélkül újból feláldoznám értetek életemet, hogy megmentselek benneteket.

Engedjétek, hogy Szentlelkem megművelje talajotokat, és földi édent készítsen bennetek. Szentlelkem alkosson új Földet, hogy virágba borítsa bennetek földeteket, hogy megsemmisüljön első földetek, amely az ördög birtoka volt. Akkor ismét fel fog ragyogni dicsőségem bennetek, és isteni világosságomban ki fog hajtani és fel fog növekedni minden isteni mag, amelyet Szentlelkem hintett el bennetek. Engedjétek, hogy Szentlelkem eljöjjön hozzátok, mint viharos tűz, és megtisztítson benneteket kiégetve belőletek a száraz növényeket és helyükbe égi palántákat és gyönyörűséges szőlőskerteket tegyen! Attól a naptól kezdve én leszek őrzőjük.

Kiáltson most hozzám régi földeket, ami nem más többé, mint pusztulás és rom, és meg fogok könyörülni szégyeneteken... kevés megmaradt fátok száraz és töredezett, tüzelőnek való csupán, engedjétek ezért, hogy Szentlelkem új Paradicsommá, új Földdé tegye lelketeket, amelyben otthont készíthetünk magunknak! Mert látjátok, elmúlt a tél, virágok nyílnak talajotokon. Látjátok? A szőlő kibontja első virágát, és illatba borul. Ez a mi Paradicsomunk, a mi mennyországunk. El fogunk jönni kertünkbe, hogy begyűjtsük gyümölcseit. El fogunk jönni kertünkbe, és megpihenünk erényeitek között, amelyek olyanok lesznek mint kútfők, mint az élő víz forrásai, mint tömjént termő fák dús völgyei, mint legelők és szőlőskertek, mint mirha hegyek. Mert tetszik nekünk az alázat, és örülünk a szeretetnek. A béke tiszteletet nyújt nekünk, és az öröm elbűvöl minket. Kertünk gyümölcsei valójában erények, melyeket szívesen lát szemünk.

Engedjétek ezért, hogy Szentlelkem tanítson benneteket, és megmutassa, hogy az igaz tanítás élet! Készítsetek helyet Szentlelkem számára, hogy lelketek közepében eresszen gyökeret és ott megtelepedjen! Ahol ezer tüskés bokor és tövis volt, ott lesz Szentlelkem bennetek az élet Fája. Jóságomból el fogjátok nyerni országomat, amely megszerzi nektek a feddhetetlenséget és az istenséget, hogy örök életetek legyen.

Hasonlítsd össze magadat most, ….. , korábbi éneddel! Érted? Látod, hogyan tette Szentlelkem régi földedet új Földdé? És hogy csak az Ő magjai hozhatnak bőséggel jó gyümölcsöt?
  És hogy az Ő jelenléte nélkül műveletlen, száraz és terméketlen föld maradt volna lelked?

Az új éggel? Az is bennetek lesz, amikor Szentlelkem szentségben fog uralkodni felettetek. Szentlelkem, aki velem együtt ül trónomon, fel fog ragyogni sötétségetekben mint ragyogó Nap az égbolton, mert meg fogjátok kapni a Szót, hogy úgy tudjátok kifejezni gondolataitokat és úgy beszéljetek, ahogyan én szeretném. Amit kimondotok, az egyetértésben lesz az én képmásommal és az én gondolatommal. Amit tesztek, azt hozzánk hasonlóan fogjátok tenni, mert Atyátok Lelke fog bennetek beszélni. És a ti új világotok együtt kel útra Szentlelkemmel, hogy meghódítsa az én dicsőségemre a csillagok maradékát és azokat, akik nem tisztelték törvényemet, akik múló árnyékként teljesen belesodródtak a sötétségbe, akik sohasem ismerték meg a reményt és a szentséget, amelyet a ti időtök számára tartottam fenn.

Az új ég, oltárom, akkor jön el, amikor Szentlelkem kiárad mindannyiatokra a magasságból, a legmagasabb égből. Igen, el fogom küldeni Szentlelkemet nektek, hogy új éggé tegye lelketeket, hogy ebben az új égben háromszorosan  megdicsőüljek. Miként kiegyenesedik azok ösvénye, akik megkapták Szentlelkemet, az ő sötétségük és homályuk is kivilágosodik. Felépülve lángoló csillagokká lesznek, amelyek mindörökre megvilágítják sötétségüket. Hamarosan el fog tűnni ez a Föld és ez az ég, mert trónom ragyogó dicsősége fog bennetek felragyogni. Én, Jézus mondom nektek: én, a Főpap, a legmagasabb égből hívlak benneteket, hogy jöjjetek és csatlakozzatok hozzám! Járuljatok a kegyelem trónja elé! Kéznyújtásnyira  van tőletek. Jöjjetek hozzám, és örökölni fogjátok mennybéli  országomat!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.28 0 0 9474

“Gyermekem, ma ismét az irántad érzett állandó szeretetemről szeretnélek biztosítani téged.  Szívem lilioma, Én vagyok a te lelkednek  Őre. Megóvlak a bűnösök sorsától, hogy ártatlanul élhesd az életedet. Életet leheltem beléd, és Szívem mélyébe zártalak. Légy ezért boldog! Hallgass szavamra és kövesd, nehogy tévútra térj. Az Én szavam élet. Ha megtartod, távol tart a bűntől, de ha mégis vétkeznél, van közbenjáród az Atyánál. Én vagyok az egyetlen, aki elveszi a bűneiteket, ezért emeljétek fel szemeteket, és lássátok dicsőségemet, lássátok korlátlan hatalmamat, lássátok a mennyet, azután fontoljátok meg, hogy ki ezeknek az Üzeneteknek a szerzője.

 

Az Ítélet Napján mindenkit meg fogok ítélni udvaraimban, szét fogom választani a bűnt az erénytől, a rosszat a jótól. Azután mérlegre teszem, mennyire szerettétek a felebarátotokat és Engem. Be fogom számítani tisztaságotok minden megnyilvánulását, minden szeretetből kimondott szavatokat, minden bűnbánó kiáltásotokat. Ezeket mind nagyra fogom értékelni. Minden léleknek Trónom elé kell majd állnia, férfiaknak és nőknek minden népből, nemzetből és nyelvből. Az angyaloknak összes kara jelen lesz  Ítélőszékemnél.

 

Mondom neked, nemzedék, már nincs sok időd, hogy eldöntsd, megalázod-e magad Előttem, vagy sem. Minden cselekedeted, minden jó és rossz gondolatod fel van jegyezve az Igazság Könyvében. Ha valaki úgy dönt, hogy Velem jár és Belém kapaszkodik, annak megvédem lépteit, és biztonságos helyre vezetem: haza! Igen, haza! A mennyország a ti végső rendeltetési helyetek, a mennyország a ti igazi otthonotok! Ott majd megtapasztaljátok az Én békémet, és hogy oda tartoztok, biztonságban fogjátok érezni magatokat. Felismeritek, hogy mindig is oda tartoztatok. Karjaimban megérzi majd lelketek, hogy örökkétartó öleléssel veszem körül.

 

Sőt, azt is fel fogjátok ismerni, hogy a Jegyesetek vagyok! Ezért mindenkinek mondom: ne pazaroljátok az időtöket erre a mulandó világra, mert életetek csak annyi, mint egy fuvallat, és máris véget ér. Minden lélek eltávozik előbb vagy utóbb. A mennyországban nem lesznek többé számlálva napjaitok, mert örökké tartanak majd. Ezért ne feledjétek, hogy mindnyájan, igen ti mindnyájan a Magasságbeli fiai és leányai vagytok, ne csináljatok hát isteneket anyagi dolgokból, és ne imádjátok azokat! Én mindig kész vagyok arra, hogy gyengéden gondotokat viseljem, és irgalmasan vezesselek benneteket. 

 

Ó ….. , kezem felkentje, akinek angyali küldetést adtam! Atyádat és Engem gyönyörködtet a Te irántunk tanúsított éhséged. Ezért, hogy kielégítsük éhségedet, felfedtük Magunkat előtted, mirhával és tömjénnel illatosított, zafírokkal kikövezett úton vezetünk téged.

 

Emeld fel hát szemedet, hogy tekintetemmel találkozzon, tekintetemmel, amely minden hiányodat, kétségedet vagy félelmedet meggyógyítja. Amikor tekinteted az Enyémmel találkozik, a szeretet végtelen mély égszínkék tengerét fogod látni; az Én mélységembe, a te Istened szeretetének mélységébe fogsz belelátni.

 

Kedvesem, légy boldog, amiért ajkadra adtam ezt az Új Éneket, a Megbocsátás Énekét, az Irgalom, a Szeretet Énekét, a Gyengédség és a Remény Énekét, a Bölcsesség és a Tisztaság Énekét, az Igazság és a Hűség Énekét, melyet az egész világon énekelni fognak, hogy minden élőlény hallhassa és meggyógyulhasson tőle.

 

A hegyek, a völgyek, a folyók és a tengerek, és mindenki, aki az egek alatt él, amikor meghallja ezt az Éneket, fel fogja ismerni, hogy az Isten, Akit ők elfelejtettek, sohasem felejtette el őket. A Szeretet az ajtajuk előtt áll és arra vár, hogy adják át magukat Neki. Ha kinyitják Nekem szívük ajtaját, megmondom nekik, hogy egy új éneket írtam számukra, melyet a szeretet húrjain kell eljátszaniuk, ami Nekem győzelmet, nekik pedig biztonságot fog adni. Ezután a tökéletesedés útjára hívom őket, és tökéletesíteni fogom őket Mibennünk mindaddig, amíg készségesen követnek Minket.

 

Imádkozz, ….. , hogy vegyék figyelembe Szavamat, és hogy felnyithassam a szemüket. A Szeretet szeret téged…  IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.27 0 0 9473

„Leányom, Szívem örvendez valahányszor csatlakozol a szentek imájához... Drága gyermekem, te ugyanabban a küzdelemben veszel részt, mint a mennybéli szentek. Én is jelen vagyok, ezért ne szabj határt Isten iránti engedelmességednek! Nézd, fogadj el mindent, amit Isten ad neked! Keze az Ő nagylelkű szándékára adja meg neked a lehetőséget, a szabadságot és az erőt, hogy az Egyház feléledéséért dolgozz. Ha tiszta tükör maradsz, Isten képmását tükrözöd, és művei továbbra is felragyognak rajtad, így majd minden nemzet olvassa az élet szavát, és nyitott szívvel fogadja Krisztust. Olyan sok gyógyítanivaló maradt, de légy bizalommal az Úr iránt, mert Ő maga a te Szent Társad.

Mivel azért támadtál fel, hogy Fiammal, Krisztussal légy, igaz életet kell élned Istenben. Mennyei dolgokkal törődjön minden gondolatod! Taníts meg másokat arra, hogy gondoljanak Istenre, beszéljenek Istenről és vágyakozzanak Isten után, akkor majd megtapasztalják, hogy Isten az élet, az öröm, a mennyei béke! Nézd, eljönnek a napok, amikor véget ér ez a rendkívüli kegyelem, amit Isten felkínált a világnak. ….. , tanuld meg és idézd a Szentírás e szavait azoknak, akik így beszélnek: "Minket nem kötelez egyetlen kánonjog sem arra, hogy bármely jövendölésre hallgassunk" Mondd meg nekik, hogy a Szentírás sohasem hazudik. Ezt mondja:

 

"Vigyázzatok, ne utasítsátok el
a hozzátok szólót!
Ha ugyanis nem menekültek meg azok,
akik a földön szólót elutasították,
mennyivel kevésbé mi,
akik a mennyből szólótól
fordulunk el.
Hangja akkor a földet rendítette meg,
most pedig azt ígéri:
,Még egyszer,
s akkor nemcsak a földet,
hanem az eget is megrendítem. "

Itt van már a büntetés, amelyet a menny ez istentelen nemzedéknek tart fenn. Továbbra is mellettetek maradok, és arra biztatlak, hogy imádkozzatok, böjtöljetek és éljetek igaz életet Istenben! Ha megengeditek, egyre közelebb viszlek benneteket Istenhez.  Én, "i Panayia" mindegyikőtöket  megáldalak, és mondom nektek, köpenyemet már rátok borítottam kicsinyeim, hogy eltakarjalak az ördög elől, aki mint oroszlán, állandóan  körülöttetek jár.

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.26 0 0 9472

„Béke legyen veled, gyermekem! Hallgass meg! Mindaz igaz, amit mondtál. Senki sem képes a maga erejéből felemelkedni, ha én fel nem emelem a kegyelem által. És most figyelj! Felemeltelek-e vagy sem, hogy szabadon járkálj ki és be mennyei udvaromban?

Hárfámmá tettelek-e vagy sem, hogy muzsikálj a nemzeteknek és ébreszd fel őket az énekszó dallamával?

Nem szóltam-e költeményekben azokhoz, akiket szeretek, hogy megsegítsem és megmentsem őket, mivel tudom, hogy az ember élete olyan, mint a fűé vagy a vadvirágé, és az első szélroham elragadja, ó jaj, pedig nem szeretném elveszíteni őket… Nem koronáztalak-e szeretettel és gyengédséggel, mézzel megtöltve szájadat és felkent kenetet öntve rád?

Mondd kedvesem, akkor milyen gond árnyékolja be a szemedet? A gonosz jogar nem uralkodott ezen az örökségen…

Kiváltságos barátaimat mindig göröngyös utakon vezettem, és hogy javukra váljék társaságom és együttérzésem, időnként megengedem, hogy elárvultnak és elhagyottnak érezzék magukat, és ne legyen, aki oltalmazva kíséri őket…
Kiváltságos barátaim jóindulatomnak örvendenek. Teremtésem mesterművei ők, mert zafírként csillognak, fényükkel széppé teszik az Egyházat és a világmindenséget is.

Kiváltságos barátaim oly értékesek számomra, hogy ó…  Oly nagy jóindulattal vagyok irántuk, hogy nem tudnám megfosztani őket a zaklatástól és a feléjük
 dobott kövektől sem. Talán azt gondoljátok, hogy érzéketlen vagyok, mert áthatolhatatlan felhők vesznek körül, túl vastagok ahhoz, hogy a kérések és az imák elérjenek engem, de értelmetlenség lenne részemről, ha könnyebbé tenném barátaim útját!

Nem tanultál tanításaimból? Menj akkor és mondd meg a szívednek, amit most tanultál:
"Az én osztályrészem Krisztus, és Vele együtt keresztje is éppúgy osztályrészem."
Nemhogy megalázlak, hanem felemelem lelkedet, hogy feljusson a mennyei magasságokba és olyanokat lásson, miket szem nem látott még. Én vagyok az, aki magammal vittelek, hogy világosságomban járj. Nem szükséges szakembernek vagy filozófusnak lenned, hogy ezt megértsd.

Kiváltságos barátom és illatos fám! Neked éltető, erős és rendkívüli illatot adtam. Nélkülözhetetlen volt haladásodhoz… Most figyelj rám, és írd le e szavakat:
Alapíts Beth Myriam-okat mindenütt, ahol csak tudsz! Emeld fel az elnyomottat és segítsd az árvát! Védj meg engem, ments meg a nyomortól, oltalmazz és táplálj, vedd át terhemet és fáradozásaimat, gyámolíts és bátoríts, de mindenekfelett szeress engem! Amit testvéreim közül a legkisebbnek teszel, azt nekem teszed… Megáldom életem támogatóit. Maradjanak erényesek és szeressenek mindenkit! Veled vagyok. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.25 0 0 9471

„Béke legyen veletek, érezzétek jelenlétemet! Közöttetek vagyok. Készítsétek fel szíveteket, hogy meghallgassátok és megértsétek Szavaimat!

 Szeretett gyermekeim, én, az Úr már több, mint egy éve vagyok veletek. Ilyen rendkívüli úton adom nektek üzeneteimet, és így mutattam meg nektek Szent Szívem Sebeit is. Megismertettem veletek Egyházam mai állapotát és Lelkem keserűségének okát. Megosztottam veletek a béke és a szeretet keresztjét. Megismertettem veletek legbensőbb vágyaimat. Szentlelkem folyamatosan emlékeztet parancsolataimra titeket, én pedig Egyházam tanítására emlékeztettelek benneteket. Összegyűjtöttelek benneteket, mert enyéim vagytok, és enyéimhez jövök, hogy megmutassam dicsőségemet. Bennetek vagyok és ti énbennem. Én vagyok a világ Világossága, és ti, kicsikéim, világosságomnak és a "Béke és szeretet"  üzenetnek hordozó edényei vagytok. Összegyűjtöttelek benneteket, miként a pásztor gyűjti juhait a nyájba, és átöleltelek két karommal. Vannak azonban más juhaim is, amelyeket szintén vezetnem kell.

Arra készítelek fel benneteket, hogy az új Ég alatt és az új Földön éljetek, mert közeledik az idő, amikor a Szeretetnek vissza kell térnie, és veletek fog élni. Hamarosan meghalljátok a visszatérő Szeretet lépteit az úton. Hangom ezért hallható az egész földkerekségen. Ezért látnak az ifjak látomásokat. Megmondtam, hogy az egész emberiségre kiárasztom Lelkemet. Fiaitok és leányaitok prófétálni fognak, és még a legkisebbet is megáldom. Igen, hangom ma belekiált a pusztaságba. Minden egyes embert hívok, bár némelyek nem értették meg, amit Lelkem mondott. Nem értették meg jeleimet és az ifjak látomását sem. Nem becsülik már Szívünk gyümölcseit, választott lelkeimet pedig hazugnak
 tartják.

Már csak rövid ideig maradok ily módon veletek, de nem hagylak el anélkül, hogy oltalomra és legelőre találnátok. Én vagyok a ti jó Pásztorotok, aki gondot visel rátok, én vagyok az Úr, aki őrként vigyáz rátok a magasból. Hogyan tudnék ellenállni nektek, hogyan tudnék távol maradni tőletek, és miért ne ragadnék meg minden eszközt, hogy elérjelek benneteket, amikor fájdalmas panaszotokat hallom? Hogyan tudnék ellenállni, és miért ne sietnék hozzátok, amikor azt látom, hogy egyenesen az örök tűzbe rohantok?

Nem azért jövök ily módon hozzátok, hogy elítéljelek, hanem azért, hogy felrázzalak benneteket. Nem azért jövök, hogy elítéljem a világot, hanem azért, hogy megmentsem, de a világ ismét tévesen ítéli meg az időket, ahogyan azt az időt is, amikor Messiásként jöttem. Nem ismertek fel, hanem tetszésük szerint bántak velem, és kiszolgáltattak a pogányoknak. A világ ismét tévesen ítéli meg az időt, mint annak eljövetelekor, akinek ki kellett egyenesítenie előttem az utakat. Nem ismerték fel Keresztelő Szent Jánost, aki épp olyan feddhetetlenül jött, mint Illés, hanem vele is úgy bántak, ahogy nekik tetszett
.

És ma a ti nemzedéketek újból nem ismeri fel az időket, mert ezek az idők nem kedveznek nekik. Megmondtam, hogy az eljövendő utolsó napokban elküldöm nektek Mózest és Illést a Földre, de nemzedéketek nem fogja őket felismerni. Nem fogják meghallani és felismerni őket, hanem rosszul bánnak velük, és visszautasítják őket, ahogy Keresztelő Szent Jánost, és engem, mint Messiást is visszautasítottak.

Megmondtam, hogy a végső napokban sok hamis krisztus támad, és figyelmeztettelek, hogy legyetek éberek, mert napjaitokban a hamis vallások lesznek a hamis krisztusok. Nektek adtam Szavamat, és óvtalak, hogy ne csatlakozzatok e szektákhoz! Péter gondjaira bíztam Egyházamat, és kértem, hogy tápláljon benneteket, ügyeljen rátok és szeressen benneteket!

 Bizony mondom nektek, hogy minden, amit mondtam nektek, megtörténik, mielőtt még e nemzedék elmúlik. Ne hagyjátok ezért, hogy megtévesszenek benneteket, hanem helyezkedjetek szembe ellenfeleitekkel, szegüljetek szembe azokkal, akik Péter ellen vannak. Én magam adok nektek olyan ékesszólást, hogy felismerjétek, mit mond ma a Lélek az Egyházaknak, ezért ne készüljetek fel a védekezésre!...

A fügefa termése beérett, és országom közel van hozzátok! Imádkozzatok azokért, akik nem értenek. A hit is olyan kegyelem, amelyet én adok. Én választottalak benneteket, és emiatt üldözni fognak, de ne aggódjék szívetek! Szeressétek egymást, és ne ítélkezzetek! Legyen új tanítványaim ismertetőjele az a szeretet, amelyet én mutattam nektek! Erről ismerjék fel, hogy az én nyájamból jöttök, Isten gyermekei vagytok, és Istenben
 vagytok. Kis gyermekeim, úgy szeressétek egymást, ahogyan én szeretlek benneteket! Ne kérjetek jeleket, elégedjetek meg azzal, amit a Lélek ad nektek! Bizony mondom nektek, hamarosan egyetlen nyáj lesz, amelyet majd egyetlen pásztor  vezet és terelget.

Lélek vagyok, és azt akarom, hogy lélekben és igazságban imádjatok engem, nem pedig holt szavakkal. Ezért tanuljatok meg szívetekkel
 imádkozni! Imádkozzatok az egész Egyházért! Legyetek Egyházam tömjéne, vagyis imádkozzatok azokért, akik Szavamat hirdetik, az engem képviselő helyettesemtől kezdve napjaitok apostolaiért és prófétáiért!

Imádkozzatok a papi és a szerzetesi lelkekért és a világiakért, hogy megértsék: egyetlen Test, az én Testem
12345 tagjai vagytok mindannyian, akiket felsoroltam. Igen, mindannyian egy testet alkottok bennem. Imádkozzatok azokért, akik nem akarnak hallani, hogy ne utasítsák el, hanem legyenek készek meghallgatni a Szentlélek által sugallott beszédet vagy kinyilatkoztatást. Imádkozzatok, hogy megértsék, milyen különböző módon munkálkodik, miképpen tanít, emlékeztet és óv benneteket Lelkem! Imádkozzatok azért, hogy engedjék szóhoz jutni  Lelkemet! Semmi újat nem fedek fel.

Mindezt azért mondtam el nektek előre, nehogy meginogjon hitetek, amikor nehezebb idők következnek. Ne feledjétek kicsinyeim, hogy aki még nem élt át megpróbáltatásokat, az igen keveset tud.
 Mindig vigyázni fogok rátok, tőletek viszont azt kérem, hogy ajánljátok fel, adjátok át magatokat teljesen nekem, hogy úgy alakíthassalak titeket, ahogy nekem tetszik. Azt akarom, hogy olyanok legyetek, mint az agyag a fazekas kezében. Újból isteni képmásommá akarlak alakítani benneteket. Szeretném visszaadni nektek az istenséget, amely egykor a tiétek volt, de elveszítettétek.  Virágaim! Én szeretlek benneteket a legjobban! Megáldalak benneteket, homlokotokon hagyva szeretetem leheletét. Legyetek eggyé! 
Jöjj, hallgasd meg Édesanyámat!



Fogadd üzenetemet, ….. ! Virágom megáldalak.

Béke legyen veletek! Jézus és én megáldunk benneteket. A Szent Isten van közöttetek, és tanítótok a Bölcsesség. Hallgass meg! Irántatok való szeretetünk olyan mértékű, hogy nincs ember a Földön, aki értelmével valaha meg tudná közelíteni. A Szent Isten felfedte nemzetetek előtt Szent Arcát. Felfedte szeretetét, és megmutatta Szentséges Szívének  Sebeit. Isten úgy szerette a világot, hogy egyszülött Fiát küldte áldozatul, aki elveszi bűneiteket. Ő, aki Isten jobbján, az Atya mellett foglal helyet, végtelen irgalmában leszállt, hogy ily különleges módon legyen veletek, és legyen jelen övéi körében. A Szentek Szentje jött el, hogy emlékeztesse nemzeteteket, éljen szentül, mivel Ő Szent. Eljött, nehogy elfeledjétek:

 

"Minden test olyan, mint a fűszál,
s egész dicsősége, mint mező virága:
Elhervad a fűszál és lehull a virág,
De az Úr igéje örökké megmarad."
 

Kis gyermekeim, napjaitokban egyre jobban kiterjed az Úr szőlője a földkerekségen, és az Úr hangját is egyre jobban meghallják pusztaságotokban. Sokasítani fogja országának kis oázisait, hogy olyan legyen országa a Földön is, mint a mennyben. Ne csodálkozzatok, és ne álmélkodjatok, hanem örüljetek! Örüljetek, hogy ily bőségesen árad ki Szentlelke minden nemzetre, és új tanítványokat támaszt. Bárcsak hallgatnátok ránk, és ne keményítenétek meg szíveteket, mint a lázadás idején!... Az idő elszáll. Esedezve kérlek, hallgassatok ránk, mert rövidesen már nem láthattok engem!

Drága gyermekeim, éljetek Krisztusban! Őbenne éljetek, legyetek mindig készen arra, hogy találkozzatok az Úrral, mert az Úr közöttetek van. Legyetek boldogok és velem együtt örvendezzetek! Folytassátok mindazt, amit tőlünk tanultatok! Éljetek üzeneteink szerint, és Isten majd világossá teszi előttetek. Elmélkedjetek szavainkon, hogy végül megvalósuljon Isten terve! Az a szándéka, hogy testeteket az Ő isteni képmására alakítsa, újból vissza akar vinni benneteket az istenségbe, és mindnyájatokból egyetlen tiszta és szent Testet akar formálni. Az egység egyedül csak Isten dicsőségére valósulhat meg. Jöjjetek hát, és dicsérjétek az Urat, ne legyetek olyanok, mint a pogányok, ne tegyetek különbséget egymás között Krisztusban! Ti, akik Krisztusban vagytok, segítsétek egymást, és így teljesítsétek Krisztus törvényét! Erre kér minden keresztényt a ti Uratok Édesanyja!

Erre a dicsőséges napra az Úr készít fel benneteket, akik Szent Nevét viselitek.
Igen, az Úr egyesíteni akarja népét, és meg akarja menteni minden gonoszságtól. Az irgalom és az igazságosság olyan csodákat művel, amilyenek azelőtt sohasem történtek nemzedékeken keresztül... és úgy száll le rátok az egység, mint a harmat, és olyan hirtelen, mint a kommunizmus bukása. Istentől jön, és a nemzetek úgy emlegetik majd, mint a nagy csodát, mint történelmetek
 boldog napját. Ez a csoda teljesen Isten dicsőségére lesz, az egész mennyország meg fogja ünnepelni, és örvendezni fog. Esedezve kérlek ezért gyermekeim, éljetek szüntelen imádságban, és szeressétek egymást! Teljesen adjátok át magatokat Istennek, és a többit  Ő teszi meg. Egyenként megáldok mindenkit! Hazatérve sokan fogják érezni jelenlétemet. Szeretlek benneteket!”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!