Keresés

Részletes keresés

[virgo] Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2231
arra válaszolj: miért kell mennie a gárdának provokálnia?

Te figyu, azért nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát.
A gárda:= következmény, azoknak a mentsvára, akik hiába várják a rendőrségtől, hogy megvédje őket.

Ébredjetek már fel, mielőtt még késő lenne. Az ilyen helyeken mint pl Sajóbábony, a lakosság mindennapjai rettegésben telnek, ez jó és normális? Támogatandó? Milyen jogon mondod meg az ott élő embereknek, mi a jó és mi a rossz, ki a rasszista, ki az igazi demokrata stb???
Előzmény: ayantaqe (2221)
ayantaqe Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2230
nem válaszoltál a kérdésre, csak maszatolsz. felteszem újra:

miért kellett odamennie a gárdának provokálni?
Előzmény: balacy (2229)
balacy Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2229
gyenge.

természetesen.

arra válaszolj: miért kell mennie a gárdának provokálnia?

Természetesen a Gárda provokálta a szegény romákat, akik nagyon fel lettek provokálva. Ahogy azt kellett akkor és ott. Őket provokálják, ők csak reagálnak rá...

nem kell az álszent maszlag a demokráciáról, főleg nem a ti szátokból, mert kicsit hamisan szól!

Kik azok a "ti"? Hamisan? Hát... lehet, hogy más elképzeléseim vannak a demokráciáról, mint Neked. :)
Előzmény: ayantaqe (2221)
ayantaqe Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2227
yes-yes, whatever. :)
Előzmény: Wormie (2226)
Wormie Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2226
A magas kerítés mögött Budán a hozzád hasonló, napi valóságot tagadó liberrált szociológusok és áljogvédők laknak jellemzően.
Előzmény: ayantaqe (2220)
Wormie Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2225

Nem kicsit disszonáns ilyesmit leírni a konzervpanelokból épített várfal mögül... :-)

 

Halkan mondanám, hogy lehullott már az álca, és a patyomkinfalak is repedeznek.

De persze nem muszáj erről tudomást szerezni, lehet továbbra is a rózsaszín szemüveg és szemellenző duó mögül osztani az észt.

 

Az ország meg lángban áll. :-(

Előzmény: ayantaqe (2224)
ayantaqe Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2224
az, hogy nem csomagolom sztaniolba a stílusom mint te, az ne zavarjon meg, ez a tény nem predesztinál arra, hogy állíts magadnak valamiféle fals erkölcsi piedesztált. ahhoz el kéne tüntetned az itteni hozzászólásaidat -ugye- az ordas eszmék 'érdekében'.

egyben egyetértünk, azaz hogy nem lesz vita köztünk. aztán majd szólj, ha elkezdted használni az eszedet is, az eléd rakott konzerv befalása helyett.
Előzmény: borzimorzi (2222)
borzimorzi Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2223
+1b -> lejjebb
Előzmény: borzimorzi (2222)
borzimorzi Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2222
Ezzel a vádaskodással itt nem sokra mégy, mert aki visszaolvas, az láthatja, hogy ordas szövegeket, mocskolódó személyeskedéseket ide csak te és elvbarátaid írogatnak.

Részemről: vitatkozzon a fene az ilyen mocskolódókkal, mint te.

Ezek a viták amúgy sem itt dőlnek el, hanem a politikai küzdőtéren. Amikor majd kiesnek a jogállamot meghibbantó, a magántulajdon tiszteletét csak önmagukra és a saját tulajdonukra vonatkoztató, és a polgárok közti egyenlőséget a védenceik kedvéért kukába hajító politikusok a parlamentből, az lesz a pont a vita végén. Előbb-utóbb nem lesz az a marha, aki ezt az ámokfutást finanszírozza, aztán a netről is szépen el fogtok tünedezni a hisztériátokkal együtt.

Aztán, amikor a közpénzből kisíbolt források megcsappanása után szépen lejjeb csúszik az életszínvonalatok, s felültök - évtizedek óta először - a villamosra, akkor nagyon fogtok csodálkozni, hogy jéééé, hát itt egyesek nemcsak a falusi Mari néniktől lopják el a tyúkot, hanem tőletek is a brifkót? Majd akkor fogtok megvilágosodni.

Arról igazán nem tehetek, hogy a társadalom e téren messze előttetek jár.

Na, pá, snecike.
b
Előzmény: ayantaqe (2220)
ayantaqe Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2221
gyenge.

arra válaszolj: miért kell mennie a gárdának provokálnia? nem kell az álszent maszlag a demokráciáról, főleg nem a ti szátokból, mert kicsit hamisan szól!
Előzmény: balacy (2218)
ayantaqe Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2220
ne maszatolj, olyan ordas szövegeket írogattál itt anno, meg most is, hogy még egy hörgő jobbikos is megirigyelhetné. szép köntösbe burkolod, költőien stigmatizálsz kollektíven (pl.), ráadásul hülyének nézed a másikat és gond nélkül elvárod, hogy ezt a negédes tiltakozást be is nyalja.

próbálsz engem is besorolni a szerinted 'áljogvédők' közé (hiszen te fel vagy kenve arra, hogy eldöntsd, mi az igazi, és mi az ál, nemdebár?), miközben tudatosan rendre elsiklasz ama tény mellett, hogy én első kézből veszem a tapasztalataimat, mert részben köztük is élem napjaimat. ja, hogy ezt egy fotelből nehéz megérteni? ezt elfogadom, ahogy azt is látom, hogy a legjobban vicsorgó jobbant radikálisok jelentős része életében nem került close contactba cigányokkal, hiszen a budai oldalon a kerítés kurva magas.

de véletlenül se érts félre, eszem ágában nem áll egy újabb, meddő vitába bonyolódni veled, megtettem párszor, felesleges, se időm, se energiám rá. csak ha idejössz és iderittyentesz egy demagóg büfit, nem szagolom szó nélkül.
Előzmény: borzimorzi (2217)
borzimorzi Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2219
Sajnos, ebben igazad van.
Csót:
b
Előzmény: balacy (2218)
balacy Creative Commons License 2009.11.19 0 0 2218
Az utca: közterület. Igen, a Tavaszmező utca is, légy erős! Bárkinek joga van ott sétálni, még éjjel is.

Tévedsz. Ez azóta nem igaz, amióta hivatalos helyről egyszer elhangzott és azóta már meggyökeresedett vélekedés az, hogy "minek mentek oda és miért is voltak ott". Ez igaz akkor, ha csak az a kérdés, hogy éjszaka Budapesten megtámadtak, kiraboltak fiatalokat (a bp.-i rk nyilatkozata: mit keresnek a fiatalok este 10 után az utcán??? ) vagy csak arról, hogy a (számukra) nemszeretem politikai erők gyülekeznek valahol (jelen eset, de egyébként többről is hallottunk)

Valahol itt veszett el a demokrácia látszata.
Előzmény: borzimorzi (2217)
borzimorzi Creative Commons License 2009.11.18 0 0 2217
Nekem nincsenek elvtársaim, pláne nem a jobboldali radikálisok köreiben.

Amúgy meg mióta leszel te attól rongy, hogy egy piros Suzu végigmegy az utcádban? Hm? Vagy szerinted is az a természetes, hogy ilyenkor baltára kell kapnod, és szét kell verned a járművet? Huszadmagaddal?

?
?
?

Az utca: közterület. Igen, a Tavaszmező utca is, légy erős! Bárkinek joga van ott sétálni, még éjjel is. (Ha mer.) És nem, az ott lakó cigányoknak nincsn joguk az arra járó magányos egyetemistát agyonverni. Tudom, hogy a hozzád hasonló áljogvédők be akarják magyarázni, hogy de, a cigányoknak mindent szabad, de ettől ez még nem lesz így. Sem akkor, ha gyalogosan megy valaki valahol, sem akkor, ha piros Suzukival megy egy utcában.

Már mégiscsak kabaré, hogy amikor a cigány rabolni megy a más lakásába be, akkor még ő van felháborodva, ha a tulajdonos első dühből lekever neki egy méreteset, mikor azon kapja rajta, hogy éppen feszíti felfelé a sublótot. Magánterületen, magánlakásban! S ha a tulajdonos ilyenkor feltartóztatja a betörőt a rendőrök megérkezéséig, még jó eséllyel őt fogják majd perbe személyi szabadság megsértéséért...

Ehhez képest a cigánynak akkor is joga van valakit csoportosan megverni ill. valakinek az autóját baltával széjjelverni, ha az illető közterületen sétál/gurul. Szerintetek. Még az a szerencse, hogy lassan 1%-nyi szavazó sem azonosul ezekkel a marhaságokkal.

A baj csak az, hogy olyan jól elhitettétek ezt a sok zöldséget a cigányokkal, hogy amikor egy következő kormány idején mindenképpen helyre lesznek téve, és nem lesznek többé egyenlőbbek a többi polgárnál á la Állatfarm, majd nem fogják érteni, hogy mi történt. Hát, az történt, hogy jogállam lett Magyarországból.

Pontosabban ez fog történni. A pozitív diszkriminációt ugyanis sikerült odáig torzítanotok, hogy ma a cigányok egy részének már az is belefér, hogy őneki rabszolgákat, saját nyelvükön ún. csicskákat is szabad tartania. Hát, nem. Nem szabad. Ahogy nem szabad képzelt adósságok fejében gyermeklányokat sem prostituáltnak elvinni.

És ami meg azt illeti, hogy ez bizony sokak érdekeit sérteni fogja, hát, igen. A bűnözők valóban nem szeretik a rendet, származástól függetlenül. Zavarosban jobban lehet halászni. De e tekintetben Kókának van igaza: mikor le kell csapolni a mocsarat, akkor erről nem a békákat kell megkérdezni.

Ja, hogy nektek már Kóka sem elég liberális? Az már a ti problémátok, oldjátok meg.

Azt meg már úgyis megszoktam, hogy mivel én továbbra is elég liberális vagyok ahhoz, hogy szerintem bizony azokat is megilleti a szólásszabadság meg a gyülekezési jog, akikkel a legkevésbé sem értek egyet (pl. a Jobbikékat), szerintetek máris elvtársaim ezek a jobbantak. Mit lehessen erre mondani? Boldogok az agyi szegények, mert számukra egyszerű a világ.

Csót:
b

Előzmény: ayantaqe (2207)
balacy Creative Commons License 2009.11.18 0 0 2216
Kisebb kutatások elvégzése után az interneten, talán látható lenne, hogy ez a biznisz nagyon sok forrással bir. Az EU és a magyar saját források elosztása egyrészt az EU, másrészt a helyi szervek dolga. Gondolod, hogy a jelenlegi etnobiznisz szereplői olyan könnyen lemondanak ezekről? Felkorbácsolt helyzetek, mű és valódi balhék teremtése utján mutatják meg, hogy rájuk mennyre szükség van és aki ez ellen lép az .... (negatív jelzők sora).

Szép nagy torta ez, nem igazán lenne jó, ha most lekerülne az asztalról, amire van esély, ha egy másféle gondolkodású párt is bekerül a pakliba, aki esetleg a mostani SZDSZ helyett kicsi, de annál dominánsabb mérlegnyelve szerepet játszik majd, így egy kis image-transzfert csinálnak jobboldali politika-Jobbik-Gárdisták-náci, katonai szervezet-kiírtják a cigányokat-genocídium vonalat követve mossák össze a szerepekt és az emberekben kialakult képet.
Előzmény: ayantaqe (2215)
ayantaqe Creative Commons License 2009.11.18 0 0 2215
kik osztanak el forrásokat?
Előzmény: balacy (2214)
balacy Creative Commons License 2009.11.18 0 0 2214
2009. Magyarország/2010 választások., a helyek és források elosztásáról, arra való felkészülésről. Ja, hogy ezt sokan úgy élik meg, hogy a mocskosgárdistákok/mocskoscigányok ezt, meg azt csináltak, az legyen az ő dolguk. :)
Előzmény: ayantaqe (2213)
ayantaqe Creative Commons License 2009.11.18 0 0 2213
miről beszélsz?
Előzmény: balacy (2212)
balacy Creative Commons License 2009.11.18 0 0 2212
Igen, a töprengés ideje lejárt. Vicces lesz az elkövetkező szélmalomharc a helyek és pozíciók megszerzéséért a következő ciklusra, műbalhék, álérvek és néphülyítésekkel tele TV, újság és aktívisták a net-en...
Előzmény: borzimorzi (2206)
L-I--F-E Creative Commons License 2009.11.18 0 0 2211
Mondd, hány gárdatag volt jelen? Hány gárda egyenruhás törvénysértő lébecolt ott?

Vagyis a jobbik törvényt sért, amikor a gárgyultjait felvonultatja...

Nem láttad a képeket, videókat? Ejnye, javaslom, hogy nézd meg őket!
Előzmény: Wormie (2210)
Wormie Creative Commons License 2009.11.18 0 0 2210

LIFE, mire jó az, hogy tájékozódás nélkül vagdalkozol? Miben viszi előre ez a probléma megoldását...???

 

Nem a cigánysoron voltak (ha csak Sajóbábony egészét nem tekinted annak), hanem egy kisvárosba mentek lakossági fórumot tartani.

 

Ha szerinted ez törvényellenes, akkor örülnék, ha idéznéd azt a trv.cikkelyt, amely tiltja EP képviselettel rendelkező, és hamarosan kampányt indító, törvényesen bejegyzett pártnak azt, hogy "bizonyos" településen megjelenjen, ill. fórumot tartson.

 

Köszönöm előre is.

 

Ja, és ne fáraszd magadat (mások már megtették helyetted a sb-i topikon) azzal, hogy gárda minek ment oda, mert az már a cigányok betámadása UTÁN történt, vagyis mikor a rendőrség képtelen volt megvédeni a fórumot.

 

A JOBBIK nincs betiltva - jobb, ha tőlem tudod. :-)

Előzmény: L-I--F-E (2208)
L-I--F-E Creative Commons License 2009.11.18 0 0 2209
A széljobbantak által összetört, felgyújtott autók sokasága is ilyenkor nem téma...

Egy gárgyult jobbant suzukijának az ablakát beverni rendkívüli bűntett...

Hánynom kell a jobbant mocsoktól...:(
Előzmény: ayantaqe (2207)
L-I--F-E Creative Commons License 2009.11.18 0 0 2208
Finoman fogalmazva is képmutató a szöveg...

A harci bárdot a jobbik és köztörvényes gárdája emelte a magasba. Mit keresett egy törvényen kívüli, a hatályos törvényekre fittyet hányó, félkatonai bohóccsapat a cigánytelepen? Csak nem jótékonysági estet szerettek volna tartani, az éhező roma gyerekek javára?

A bohócseregnek az a szerencséje, hogy a romák nincsenek megszervezve...egyébként tojászáport kaptak volna...hisz tudjuk, tojást és tojásnak látszó tárgyat dobálni szabad, a nyikhaj jobbantak szerint.

Egyébként pedig, hogyan lehetséges az, hogy egy törvényileg betiltott szervezet demonstrációját nem veri azonnal szét a karhatalom??????

Előzmény: borzimorzi (2206)
ayantaqe Creative Commons License 2009.11.17 0 0 2207
hát igen, a nagy vitéz dragonyosok elég gyorsan besunnyogtak az általuk csak 'ávh'-nak titulált rendőrbácsik ülepe mögé, mikor szembegyütt az ezer cigány. nem szoktak hozzá, hogy ahol vonulgatnak, ottan a demokrácijja értelmezíse szerint lehet ellenvonulni is, no. tudom, tudom, a suzuki meg a satöbbi. érdekes, nekem még sosem akarták szép ótókámat széjjelveregetni a sok cigó szomszédom, mondjuk nem is parádézok előttük játék-uniformisban, mint egy meglett tízéves, de főleg nem ábrándozok hangosan a kiirtásukról, meg hasonlókról.

ezt akarták a vonáék, meg mindenki, aki besorolt mögéjük, mostan mit sipákoltok? egyszerűbb lett volna megkérdezni, borítékoltam volna, hogy nem fognak sunyítani és tűrni, hogy az utcájukban is rongyok legyenek pár felfuvalkodott turbomagyar miatt.

inkább örüljünk, hogy a rechradikal elvtársaid által lemészárolt ártatlan áldozatokért nem akarnak találomra revansot venni.
Előzmény: borzimorzi (2206)
borzimorzi Creative Commons License 2009.11.17 0 0 2206
A töprengések kora lejárt. Pedig sokan reménykedtünk benne, hogy a liszkai ítélet helyre teszi egyesek önértékelését és viselkedését. De nem. Sőt. A cigányok S.bábonyban eldöntötték, hogy kiássák a harci bárdot. Hát, lelkük rajta...
Csót:
b
Előzmény: balacy (2205)
balacy Creative Commons License 2009.10.19 0 0 2205
Hát már senki nem töpreng cigány ügyben?

Detonátor Creative Commons License 2009.09.29 0 0 2204
Háromszor húzatta meg veled magát a vasorrú bába, és te még mindig hiszel a mesékben.
Előzmény: Törölt nick (2203)
L-I--F-E Creative Commons License 2009.09.03 0 0 2202
L-I--F-E Creative Commons License 2009.08.15 0 0 2201
L-I--F-E Creative Commons License 2009.08.09 0 0 2200

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!