Keresés

Részletes keresés

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.31 0 0 245

Zajlott :))), észérv semmi, vádaskodás 100%.

 

Először téged próbált támadni, azt gondolom láttad, onnan lepattant, miután megnéztem a linkeket, amiket bedobált, majd jöttem én, itt pedig belefutott az erdőbe ismét az "orvosi diploma nem kell" műtőember :). Tényleg egész jó ez a feketével kiemelősdi :).

 

Azt hitte, hogy módosítottam egy posztot, de annak se volt képes utánamenni, hogy lehet-e egyáltalán utólag változtatni a fórumposztokon, majd megvádolt, hogy a Sikos klinikát reklámozom (miközben egyre inkább vagyok úgy, hogy valszleg oda nem mennék, nekem sem nagyon szimpi az orvos). Mi lett volna, ha leírom, hogy szakmailag hitelesnek tűnik, azon masz...bált volna a kisgyerek egy hétig :), hogy na, te is reklámozol, nem csak én :))

 

 

Visszaolvastam egy korábbi posztomat, és még mindig igaz, tényleg semmi ész, csak vagdalkozás, de akkor egy másik álnéven írogathattak, csak mivel eleget írtak, mostanra kiderült, hogy tényleg megpróbáltak reklámozni (eddig csak sejteni lehetett):

 

"a menet általában ez :)))

 

  1. először támadnak, mert gondolom elolvassák Gabi összefoglalóját,
  2. miután bejutott a 3 bites fejükbe, hogy valaki felhívja a veszélyekre a figyelmet, személyeskednek kicsit, aztán átgondolják, hogy mit tudnának gyorsan tenni, jön 1-2 próbálkozás, mint a lenti fizetett cikk, de semmi észérv.
  3. ezeket amúgysem érdekli, hogy egészségügyi eljárás, és fontos a körültekintés,
  4. a lényeg: csak a kis jutalékukért kaparnak, a kis pénzük miatt vannak itt, és most valaki bekavart nekik, van akinek ez az élet :). "

 

 

Úgyhogy ennyi, szerintem elég, ha időnként bemásolod, hogy mire figyeljen valaki, mielőtt dönt, azzal úgysem tudnak semmit kezdeni. Gondolom ezek után 10x meggondolják, hogy mit írjanak, eléggé sikerült lejáratni magukat. Ezzel a "nem kell orvos a műtéthez, csak tanfolyam" dumával meg, azta...csodálkozom, hogy nem tiltották még ki a kisgyereket.

 

 

Előzmény: Gabivagyok11 (244)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.31 0 1 244

Ó, látom itt zajlott az élet. :)

 

Beleolvastam, ugyanaz a lemez, fizetett reklámok bedobálása, a hiteles véleményeket megpróbálta kihagyni, és vádaskodás. :))

 

Carlos Puig-et pedig egy ember véleménye alapján (aki ráadásul google.docs-ban osztotta meg a kifénymásolt oldalak képeit, komoly dokumentáció) szerette volna bemószerolni a reklámember. Valószínűleg egy elégedetlen betege, de nem bocsátkoznék feltételezésekbe, ettől függetlenül (ha mindez igaz), akkor nem véletlenül rakták ki az ISHRS elnöki székéből, szóval figyelnek, ellentétben a fekete piai viszonyokra, ahol nincs ellenőrzés.

 

 

Zimacharles, amit bemásoltál videó, az tényleg hiteles, a sebész elmondja, hogy nem kell feltétlenül Amerikában csináltatni, mert minden országban vannak minőségi, és kevésbé minőségi helyek, nem a reklámot csinálja, ez az egyenes, tényleg párttatlan vélemény, habár ez orvosként fura is lenne szerintem. Na, ez a megbízható videó. 

 

Újra belinkelem:

 

https://www.youtube.com/watch?v=-jdop_0_ALc

 

 

És igen, nem hairtransplantat, hanem hair transplant helyesen angolul. :)

 

 

De, hogy értelmes dologról is legyen szó, egy egész jó beszámoló, a srác természetes testépítő (tudom, nincs ilyen :), és megcsinltatta a haját, a donor rész miatt érdekes. Szerintem picit látszanak a helyek, de ez egyértelműen szép eredmény ott is, ahonnan kivették:

 

https://www.youtube.com/watch?v=WiurqrTEYBs - szép a donor, és a befogadó része is.

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.31 0 0 243

Pontosan, egyrészt nem tudta, azonnal vádaskodott. Aki reklámozni van a fórumon, és egyyszerűbb gondolkodású, az nem tudja elképzelni, hogy mások hobbiból, vagy érdeklődésből fórumoznak, nem érdekemberek itt. 

 

Egyébként, ha itthon csináltatom meg, valószínűleg nem Sikoshoz mennék, úgyhogy ez sem jött össze :)).

Előzmény: ForceHunter (242)
ForceHunter Creative Commons License 2021.07.31 0 0 242

Nem tudta, hogy nem lehet megváltoztani egy posztot utólag? És rögtön támad. Erre mondják, hogy nem zörög a haraszt? Aki sáros, az azt hiszi, hogy a másik is az..

Előzmény: Zimacharles (241)
Zimacharles Creative Commons License 2021.07.31 0 0 241

Igen, valamiért lapít, és vádaskodik, hogy meg lett változtatva egy poszt, itt, az indexen nem lehet megváltoztatni posztot, de törölni is csak moderációval :)), nem éppen eszes. 

 

Arról most lapít, hogy nem kell az orvos egy műtétnél :)), valószínűleg igen, vmi nagyon olcsó helyet próbált meg reklámozni, amig le nem bukott, de a viccet félretéve ez azért tényleg veszélyes. 

 

 

Előzmény: ForceHunter (237)
Zimacharles Creative Commons License 2021.07.31 0 0 240

- utólag

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.31 0 0 239

Én gerincesem leírom, hogy nem reklámozok senkit, te is megteszed ugyanezt Istenveled, Hashajto, Icsogyula, és még sorolhatnám a nick-eket?

 

Itt az index fórumon utólag nem lehet posztot módosítani utólag, ha picit több eszed lenne, tudnád ezt is. 

 

Fáj az igazság :)

Előzmény: hashajto (238)
hashajto Creative Commons License 2021.07.31 -1 0 238

Milyen reklám, kérlek szépen? Miről beszélsz? Megváltoztattad a posztod ahol Sikost említetted. Te vagy a reklám bzm

Előzmény: Zimacharles (236)
ForceHunter Creative Commons License 2021.07.31 0 0 237

Jó reggelt :))

 

Már megint ez az ember? Nem veszi észre, hogy rajta röhög már mindenki a fórumon?

 

Látom arról is elegánsan hallgatott, hogy nem is kell orvosnak lenni a műtét elvégzéséhez. Gondolom azért írta, mert olyan klinika béreli az embert, ahol nem orvosok végzik a műtétet. 

 

Na jól van, nem sokminden változik, megy a diskurzus, majd a törökök beépített embere idepiszkít, és szalad. :)

 

Szép napot srácok!

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.31 0 0 236

Szóval megint visszafelé sült el a dolog, ugyanis kiderült újra, amit Gabi már leírt:

 

  1. Nézz utána sok helyen, olvasni, informálódni kell (külföldi fórumokon, nem fizetett hírdetésekből) a döntés előtt.
  2. Az olcsó hely sajnos jó eséllyel hosszú távon drága lesz.
  3. Orvos műt, nem asszisztens.
  4. Idegen országba menni több szempontból is rizikós, részletek itt:

    https://www.youtube.com/watch?v=-jdop_0_ALc

     

  5. Aki erőszakosan nyomul a reklámokkal, annak hinni, hát, ezt is mindenki eldönti. :)
  6. A bemásolt reklámok, azok azért vannak, hogy rávegyenek, hogy vegyél már valamit. 
  7. A FÜGGETLEN, ORVOSI vélemények számítanak elsősorban.
  8. Ha valaki több nick mögül próbál egy helyet reklámozni, az nem az ember érdekét szolgálja, hanem a sajátját.

 

 

Az már csak bónusz, hogy itt reklámoz, de rendesen azt sem tudja leírni, hogy hair transplant (ehelyett vmi olyasmit másolt be, hogy hairtransplantat :), igényességet nem várunk reklámemberektől. 

 

És orvos végzi a műtétet :))

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.31 0 0 235

Bemásolt egy linket, ami között gondolom ott van a kinika, ahonnan ideküldték, csak sejtés :)).

 

Azért megnézegettem a linkeket, amiket a szerény képességű reklámozó másolt be, a nagy részük fizetett videó (érdekes, több fizetett videó egy klinikához tartozik, méghozzá az olcsó helyek egyikéhez :)), de van közöttük független videointerjú is orvosokkal, török klinikavezetővel, akik elmondják, hogy hogyan működik egy rendes klinika Törökországban, Amerikában, függetlenül a helytől:

 

 

Itt a sebész véleménye arról, hogy Törökországba érdemes-e menni, és mik a veszélyek, közben a török üzletember szintén kommentel, ezeket szakmailag kijavítja a sebész (van benne reklám bőven):

 

https://www.youtube.com/watch?v=-jdop_0_ALc

 

Teljesen korrekt módon elmondja, hogy vannak jó klinikák Törökországban (ahogyan Gabi is leírta), ami lényeges, hogy a nagyon olcsó helyekkel (ahol túl sok graftot vesznek ki egy nap alatt) kell vigyázni.

 

  • A sebész problémának látja a földrajzi távolságot, magyarul, ha bármi történik a műtét után, nem lehet csak úgy visszaugrani kontrollra. A műtét után visszamenni egy idegen országba, főleg most, nem éppen biztonságos ötlet, havonta pedig nem lehet repkedni.
  • A hajsebész (aki orvos, csak jelzem :) mondja el, hogy inkább rá kell szánni a két napot, de nem tönkretenni a páciensek donor részét.
  • A másik, amit elmond, hogy:  "A surgery alws comes with risk"!!!  - egy ilyen műtétnél bármi megtörténhet, a bőröd sérülhet (ez logikus) jobban, mint amire számítanak, mert minden szervezet más, a véredben kialakulhat reakció a beadott gyógyszerekre, amitől életveszélyes állapotba kerülhetsz, fertőzést lehet elkapni országtól függetlenül egy műtét során.  
  • Az is nagyon jó, hogy a török fazon az interjúban, hogy hosszú távra kell tervezni, ezért nem szabad rohanni a fiatal embereke műtésénél, és vigyázni kell a graftszámmal. Nem mindegy, hogy valaki 28 éves, vagy 60, amikor műtik (az orvosok:).
  • Az is érdekes, hogy sok olcsó klinika nyomja a DHI, meg Sapphire (zafír) reklámdunákat. Ez csak marketing: az egyik azt jelenti, hogy ezzel a kis tollszerű cuccal implantálnak (implanter=DHI), a másik pedig, hogy a penge élesebb (nem orvosi acél, hanem zafír az anyag), de ezzel is lehet hülyíteni az embereket, akik nem olvasnak utána kellően, ezeket a sebész tisztázza is.

 

Ilyenkor azért kinyílik a bicska, amikor ilyen sehonnani emberkék felkúszva a fórumra próbálnak pénzszerzés okán rávenni embereket kockázatos műtétekre, ez a szerencséjük, hogy ez egy fórum, ide nem kell névvel írni.

 

Már a legutóbbi vélemény után, miszerint "nem kell orvosnak lenni, te is műthetsz, csak végezz el egy tanfolyamot" :)) szerintem vagy meglincselték volna az embert, vagy pszichiátriai beutalóval távozik.

 

 

És jó lenne, ha ezeket a gagyi próbálkozásokat különböző fórum nick-ek mögül lassan abbahagynád, kisember. 

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.31 0 0 234

Ezt az óriáskamut: 

 

Meg tudja-e valaki mondani 100%-osan, hogy melyik a megfelelő hely? Te ma is sokat ihattál ember.

 

Itt senki nem állította, hogy 100%-osan meg tudja mondani, hogy melyik orvoshoz menj (igen, orvosok végzik a műtéteket, ezt tudtad?) de azt, hogy lehet csökkenteni annak az esélyét, hogy az ember belefusson egy rossz döntésbe lehet, méghozzá 100%-osan. 

 

Ezért írták le korábban, hogy sokat kell informálódni, persze nem az ilyen egyszerű gondolkodású reklámügynököktől, hanem lényegesen értelmesebb, tisztább tudatú emberek véleményével, olvasni külföldi fórumokat, és beszélni az operáló orvossal

 

Azzal próbálkozott a kis reklámember, hogy összemossa a klinikákat, csak hát ez sem jött össze. Utána kell nézni, méghozzá rendesen.

 

Arról a véleményről még mindíg halgat a török reklámember, hogy akkor nem-e baj, hogy nem orvosok végzik a műtéteket? Valószínűleg kitisztul a fej a tegnapi daj-dajozás után, és rájött, hogy amit leír, az itt is marad :).

 

 

Egyébként szerintem a most hirtelen regisztrált nick-ed, és több korábbi nick ugyanazt az embert takarja, aki itt reklámozza az olcsó helyeket. :) És csak időről-időre feljössz ide az iszapból, hogy valamit megpróbálj összehordani, szánalmas.

Előzmény: hashajto (230)
Zimacharles Creative Commons License 2021.07.31 0 0 233

Visszajött az élősködő, és vádaskodik meg csapkod, egy új nap.. :) Valakinek tehetsége van abban, hogyan járassa le magát :)

 

Megint gondoltál valamit, és nemtaláltad el :))))). Ez az ember egyre viccesebb, és egyre kevésbé ír magyarul.

 

 

Kisember, már régen elterjedt a hír, erről szól egy rakás beszámoló, te hol élsz? A török mészárszékkel kapcsolatban tizesével vannak fent a cikkek, és a beszámolók, nem tudsz olvasni, vagy ennyire sötét vagy? Ne menj törökországba, indiába műttetni, ha nem akarod megbánni, még én is tudom.

 

 

 

Te elolvastad, hogy mit másoltál be? Vagy copy-paste? Egy orvos, aki az ISHRS szervezet igazgatója volt, és túltolta a reklámot, valaki leírta a magánvéleményét :))) Ez a nagy bukás. :)). Azt ugye tudod, hogy az olcsó klinikák naponta végzik az etikátlan reklámot, és hogy mindenki tudja, hogy az olcsónak mik a veszélyei, és még meg is próbálnak beetetni kismajom? Ez megvan? :) Te meg itt tolod a szánalmas kis butaságcunamidat:).

 

Megint, a kisgyerek van annyira buta, hogy az orvosszövetséget támadja, ahelyett, hogy lapítana, elképesztő :). 

 

 

 

Azt írja a gyerek: 

 

 

"Annyi minden befolyásolhatja a transzplantáció kimenetelét, ezért azt mondani az országról, ahol napi szinten végzik őket, és amely széles körben meghatározza az esztétikai beavatkozások trendjét, hogy futószalagszerűen, vagy rosszul csinálják, ráadásul személyes tapasztalat nélkül," 

 

 

Most már nem írod, le, hogy te is elvégezhetsz egy tanfolyamot, és műthetsz? Ha már annyi minden befolyásolhatja az eredményt? 

 

 

"Ahogyan nem minden orvos egyformán pontos és nincs meg a szükséges szépérzéke, ugyanúgy nincs minden klinikán azonos kvalitású orvos. Ezt el lehetne mondani a plasztikai sebészet minden egyes területére."

 

 

 

Szóval, akkor nem kell orvosnak lenni, erre nem válaszoltál elegánsan kisember? Vagy tegnap sok volt a rum? :))

 

 

 

 

Előzmény: hashajto (230)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.31 0 1 229

Bemásolom egy korábbi hozzászólásomat, a lényeg benne van, ha valaki klinikát/orvost választ mire figyeljen:

 

 

Leírom tárgyilagosan, amit fontos figyelembe venni:

 

  • Orvosi eljárás, orvos végzi, nem asszisztens
  • Az orvos a műtét napján is bent van, nem végez több műtétet,
  • Megvannak az egészségügyi veszélyei, 
  • Igazolt helyre érdemes menni, ahová az ember visszajár a kötelező kontrollokra, amíg megvan a végeredmény, ami 12 hónap átlagosan, 4-5-6, az még csak a féleredmény.
  • és nem szabad kizárólag a pénz alapján dönteni, sőt. Inkább spóroljon valaki többet, de ne ugorjon be egy jó vásárnak tűnő dologba.

 

Amit fontos átgondolni, 

  • Ha megvan az eredmény, nem lehet visszavinni, hogy nem ezt kértem,
  • Az nem megoldás, hogy garanciában megcsinálják (ez a másik csali), ki szeretné ugyanott a második műtétet, ahol már elrontották egyszer, erre játszanak rá ügyesen marketing szemmel. 
  • Ne garanciát keressetek, hanem hiteles orvost, műtői team-et, és itt a lényeg, hogy erre rá kell szánni az időt, és informálódni előtte.

 

Ez a lényeg. 

Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.31 0 0 228

 

 

Itt egy nagyon jó videó-összefoglaló egy MattDominance nevű sráctól, aki Törökországban csináltatta meg a haját (mondjuk nekem nem tetszik a hajvonala, de ez magánvélemény), ő az egyik, ha nem a leghíresebb vlogger hajbeültetés témában, jól összefoglalja a 3 típusú hajklinikát Törökországban (de egyébként ez nem csak Törökorszgra érvényes, csak jelenleg ott van a legnagyobb "gáz" a szabályozatlanság miatt). 

 

  1. Csomagajánlatos klinikák: ide tartozik a Törökországban lévő klinikák 80%-a. Sok a reklám, nagyon szép review-k a klinikáról (jó értékelések, nyomják a marketinget), és röviden: gyenge, megbízhatatlan eredmények átlagban. Általában a fiatal, szűkös anyagiakkal rendelkező férfiak választják őket.. A két legnagyobb veszély: 
  • Túlharvesztálják a donor területet, magyarul túl sok graftot vesznek ki, és nem követik a sebészi mintázatot,  aminek egyszerű az oka, ahogyan a srác egyértelműen leírja, az, hogy ún. technikusok végzik a műtéteket, az orvost pedig csak a marketing, és az engedélyek miatt mutogatják, és azért, hogy ahogy a vlogger fogalmaz "You can trust us", azaz, hogy a jelentkező bizalmát elnyerjék, természetesen a műtétben gyakorlatilag nem vesz részt. Erről írtam korábban, és a trollok ezért is támadtak, köszönöm a megerősítést valaki hiteles ember szájából, aki nem reklámoz :). 
  • A másik jellemző kép, hogy nem válogatják megfelelően a graftokat, és a hajvonalat egyáltalán nem a természetes módon alakítják ki, hanem egy erős (3-4 hajszálas graftokból), természetellenes hajtömeget ("hairwall") ültetnek be (amit később általában korrigálni kell, ha marad donor rész). 
  • Ezeken a klinikákon a konzultációt egy (jó esetben) angolul tudó orvos végzi, majd ezután jön a műtét, ami orvost nyomokban tartalmaz csak, ez már sokszor kiveri a biztosítékot a pácienseknél, csak hát addig már fizettek, és ugye a műtőasztalon fekszenek. Csak mondom, ezt is leírtam korábban. :)
  1. Biztonságos klinikák alsó rétege: ez már egy közép-magas árfekvés, képzett orvosok, de az orvosok nem tudnak minden módszert (motor vs. kézi kivételi eszköz), és itt még egy nagy részét a műtétnek technikusok végzik, szóval nagyobb a hibalehetőség, mint a 3. csoportban. Lényegesen jobb döntés, mint a csomagos klinikák, de ez egy közép-jó minőség.
  2. Ténylegesen biztonságos klinikák Törökországban: ez a 3., és legköltségesebb csoport, azonban itt minden műtétet az orvos végez, nincsenek tömeges műtétek naponta, és az orvos ISHRS/IAHRS tag. Szóval ők is a vállalat részei :)). Nem akarom leírni, hogy erről papolok már hetek óta :). 

Ez a rövid összefoglaló, de sok hiteles anyagot talál mindenki a neten, csak nézzen körül, és ne higgyen a túl szépnek tűnő reklámnak. Beszéljen az orvossal, és győződjön meg róla, hogy jó kezekben lesz a műtét után is végig.

 

12 perces videó, érdemes végig nézni:

 

https://www.youtube.com/watch?v=KVXEdAmNTug

 

 

A slusszpoén: a srác egyértelműen elmondja, hogy sok klinika végez strip eljárást ma is (FUT=strip), ennyit arról, hogy azt már nem végzik, mert elavult. Olvasni kellene, nem reklámozni a butaságot. 

 

Nem akartam magamnak semmit igazolni ezzel, csak böngészgettem, és folamatosan jönnek a megerősítések, nyugaton már rég tudják, hogy ami rövid távon olcsó, az bizony hosszú távon nagyon-nagyon drága tud lenni. Az mostanra egyértelmű, hogy itt a fórumon időről-időre felbukkannak egyrészt nem szakmai alapú itthoni klinikák bérencei, vagy olyan ügynökök, akik török "budget" klinikákhoz akarnak kicsábítani embereket. 

 

Amit javasolhatok, és már korábban is leírtam, gyűjtsetek minél több információt, ne döntsetek hirtelen, és semmiképp sem kizárólag/elsődlegesen az ár alapján, mert könnyen lesz rémálom, a tervezett álomból. Itt a fórumon (még) van néhány nyerészkedő emberke, aki lesben áll, és butaságokat ír be szándékosan, hogy ferdítsen, csak a pénzeteket akarják. Ha valaki pongyolán fogalmaz, erőszakos, és a tényeknek nem néz utána kellően, az csak árusít vmi olcsó portékát.

 

Aki pedig leírja, hogy nem kell orvosnak lenni, annak sajnos a szellemi belátóképessége vhol életében vagy elveszett (magyarul van baj a fejében bőven), vagy nem is volt soha, de ez azt hiszem mindenki számára gyorsan világos lett. 

 

 

Mindenki vigyázzon a hajára! :)

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.30 0 0 227

Rá szoktam nézni, ott inkább még mindig a minoxidil, finaszterid téma megy, korábban felvetődött (kérdeztem) az új hajhullás elleni szerek fejlesztési stádiuma, de ott ezekről nincs sok infó. A Ru-nál láttam, te is beírtál, ezek szint te is olvastad külföldi fórumon, h. vannak súlyos mellékhatásai, de ész nélkül használják, kár, hogy nem szabályozzák jobban az online beszerzést. 

 

Na jóccakát!

Előzmény: Gabivagyok11 (226)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.30 0 0 226

Zimacharles, egyébként felüdülés néha hairgain fórumozni, ott rendes, építő diskurzus halad, mindenféle trollkodástól, keserű kicsinyes cicaharctól mentesen (jó, van a konteós faszi, de azon tényleg lehet nevetni :), néha nézz át oda is. 

Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.30 0 0 225

Értettem, amit írtál, de köszi :). 

 

Egyébként most is azon agyaltam, hogy hogyan zavarhatnak valakit/néhány valakit:) ennyire a tények, és hogy valaki leírja tisztázva a tényeket. De valószínűleg igazad lehet, egyrészt meg sem értik, hogy miért fontos a biztonság egy orvosi műtétnél (főleg miután azt a sokkoló posztot vmelyik troll kitette, hogy nem is kell ide orvos), másrészt pedig igazad lehet, egyszerűen kapaszkodnak az anyagiakba (valószínűleg tényleg érdekük fűződik ehhez), mert az értékrendjük kizárólag az anyagi dolgok körül mozog. Arra egyébként egyik sem veszi a fáradságot, hogy visszaolvasson, ha már arra kíváncsiak, hogy én ki vagyok. Sokfélék vagyunk, nem mindenki rezeg hasonló frekvencián. :) 

 

 

Előzmény: Zimacharles (223)
Fausto_gyermeke Creative Commons License 2021.07.30 0 0 224

Kemény, hogy miket írnak le tényleg, hogy a keresőben az orvosi szövetség van elöl (wtf :))), az ilyen nyílván nem azért van a fórumon, hogy segítsen nekünk, és hozzájáruljon az itteni közösséghez. Meg az egész stílus, nagyon alja.

Előzmény: Zimacharles (222)
Zimacharles Creative Commons License 2021.07.30 0 0 223

Lehet kicsit félreérthető volt a mondat, szóval nem beszólni akartam Gabivagyok-nak :)), ő tényleg segít nekünk, fórumozóknak, a felbukkanó reklámozó szerencsevadászok pedig csak "ugatnak", ez a lényeg.

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.30 0 1 222

Szerinted miért jó? Mert féltik a kis pénzüket.

 

Szerinted ki az aki olyat ír, hogy a klinikák nagy haszonnal dolgoznak, meg, hogy a keresőben elöl van az orvosi szövetség, egy másik mondatban pedig, hogy az éhhalál szélén vannak a klinikák itthon? Olyan aki egyrészt zavart, másrészt ideges, mert érdeke fűződne ahhoz, hogy objektíven ne legyenek a tények leírva. És ezt csinálja Gabivagyok :)).

 

Mindezt teszi úgy, hogy aznap regisztrált, és semmilyen építő hozzászólása nem volt semmilyen témához, pongyola magyar nyelvtannal, csak utána kell nézni, és kiderül.

 

Olyan, aki üzletileg próbál vmit összeügyeskedni (csak valószínűleg nem megy), és azokat egyértelműen zavarja pl. Gabivagyok, ezért kérdezgetik, hogy ki lehet, mert észérvekkel nem tudnak reagálni, és meg vannak rekedve, majd bedobálnak linkeket, amiknek utána sem néznek rendesen, felszínes a tudásuk, ezért nem is igazán tudnak vitatkozni, maximum vagdalkozni :)).

 

Nekem mókás ezt nézni, én sem tudok annyit a témáról (mondjuk náluk többet), de utánaolvasok, és átgondolom logikusan a dolgokat. Az egyre tisztábban kiderül, hogy mit, kiket próbáltak reklámozni, csak nincsenek ismereteik a területen, mert ahhoz utána kellene nézni, és azt csak az  teszi meg, aki tényleg érdeklődik, nem csak eladni akar. Sajnos ez van, amikor a fórumon nem hagyják a leből reklámozókat:), megy a sírás. 

Előzmény: Fausto_gyermeke (220)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.30 0 0 221

Azt már meg sem néztem, hogy mikori eredmény, de mindegy is, a többi sem volt igaz, amit írt, ez a legkevesebb. 

Előzmény: Fausto_gyermeke (220)
Fausto_gyermeke Creative Commons License 2021.07.30 0 0 220

Én másoltam be azt a képet, amiről beszéltetek, de az 2020-as eredmény, nem ahogy a csóka állítótta, hogy ezzel próbálták lejáratni a török klinikákat évekkel ezelőtt, ez most készült nemrég, és tényleg, ugyanolyan olcsó ajánlatos helyen, amitől óva intenek, szóval a fazon egyértelműen kamuzott, mondjuk ezt abból is le lehetett vágni, hogy regisztrál, aztán hozzászólások nélkül azonnal támad, és be is égeti magát.

 

Amúgy vicces, hogy 3-4 naponta feljövök a fórumra, van pár ember, akik normálisan kommunikálnak, és idetéved egy-egy ilyen török klinikára kell menni reklámozó. Korábban nyomta egy fazon azt a celebklinikát a kamumódszerrel, lebuktatta magát, most meg ugyanaz a forgatókönyv, csak a gagyi török klinikákkal, ez miért jó nekik? Ennyire lent van a szint?

ForceHunter Creative Commons License 2021.07.30 0 0 219

Szerintem ezek annyira átlátszóak, nem hiszem, hogy foglalkozni kell velük, elég a hozzászólásokat megnézni, azoka ott vannak feketén-fehéren.

 

De az orvos nem kell a műtéthez duma nálam is kiverte a biztosítékot, jó lenne azért tudni, ki volt ez, mert itt már nem csak információcsere van, hanem ez konkrétan necces. 

Előzmény: Gabivagyok11 (218)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.30 0 1 218

Igen, miután próbált valamit gyorsan belinkelni az ISHRS vállalat ellen (ez már marad :), belinkelt két szövetséget, ránéztem, az egyik a FUE-Europe, egy kisebb európai szövetség, aminek az elnöke írta le, hogy vigyázni kell az olcsó, csomagot áruló török klinikákkal, akik nagy graftszámokkal dolgoznak, van egy teljes cikk róla, hogy miért megbízhatatlanok, de ezeket már Törökországban is rég tudják (nemhogy Amerikában), csak egy-két gyenge próbálkozás volt még, az azutáni hozászülás az igazán ciki, és veszélyes, ezt még én is csak épp feldolgozom. 

 

A másik linket nem néztem meg, de talán sejthető, hogy ugyanezt írták :), szóval nagyobb öngólt nem is rúghatott volna. 

Előzmény: Zimacharles (217)
Zimacharles Creative Commons License 2021.07.30 0 0 217

Jaa, és pont azt az szövetséget idézte be, aki meg leírta, hogy óvakodj az occsó' klinikáktól?? :)))) Ezen sírok :))).

 

Mondjuk miután leírta, hogy nem is kell orvos a műtéthez, bárki elvégez egy tanfolyamot, és csinálja, többet nem is vártam, de ez az ember tényleg nem éppen okos. 

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.30 0 0 216

Ezért jó, hogy Gabivagyok jobban képben vagy, mert más nem tudna így reagálni a hazugságokra (csak ha sokat utánamegy), mondjuk már nem is nagyon kell, mert aki olvassa a hozzászólásokat, lát értelmes, komoly hsz-t, majd vmi mérges, magyarul is nehezen író, vagdalkozó butuskát, és már csak ez van a fórumon, hogy időnként az iszapból előjönnek, aztán vagy kapnak egy-két sallert, vagy maguknak adnak :)).

 

Azért mennyire kell kétségbeesettnek lennie vkinek a kis pénzéért, amit nem kap meg, ha nem paliz be valakit, ha már ilyeneket ír, és nem is szól neki senki, hogy buta vagy? 

 

 

Előzmény: Gabivagyok11 (215)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.30 0 1 215

 

 

És akkor az idézett orvos felhívása a műtétet fontolgatókhoz, akivel az ügynök próbálkozott (ez sem jött be):

 

https://www.fue-hlc.com/hair-transplant-cost/ - 

 

 

"Serious hair transplant clinics would not offer you 5000 Grafts over one day ! Please do not believe in this kind of offers and do your research, since you have only one head and the most important point is that your donor area is limited!"

 

Dr Öztürk írja, hogy: "komoly hajklinikák nem ajánlják fel 5000 graft átültetését egy nap alatt. Kérjük ne higgyék el az effajta ajánlatokat, és informálódjanak, ugyanis minden betegnek egy feje van, és a donor terület kapacitása limitált" - az elnök írja, valószínűleg így is van. 

 

Azért a FUE-Europe szervezet elnöke, aki több, mint 15 éve műt (az eredményeiket lehet látni) tud egy-két dolgot a FUE-műtétekről, kár volt őt beidézni, de bármelyik ország szakmai társasága ugynezt fogja írni, szóval nincs szerencséje a nyerészkedő reklámembernek, hacsak nem valami gagyi helyet idéz be kuponkóddal, hogy "foglalj ma"! :)

Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.07.30 0 1 214

Az tényleg nem vicces, amit az ostobaságok mellett összehordott ez a szappanügynök, mert butaságokat írhat bárki a fórumon, ezért van itt, hogy tanuljon. De itt nem ez a helyzet, hülyeségeket ír, és meg van győződve róla, hogy igaza van úgy, hogy az ISHRS-t vállalatnak nevezi, plusz minél többet fizet az orvos, annál magasab a beosztása, ez azért már szint.. 

 

De sajnos onnan látszódik a nagyon alacsony (inkább értékelhetetlen értelemhiány) viselkedés, amikor annyi erkölcsi tartás nincs valakiben, hogy ne tudja aggyal átgondolni, hogy egy műtétnél emberek kerülhetnek bajba, ráadásul írtam korábban, hogy haltak már meg emberek, és csonkítottak meg másokat FUE műtét során, tehát csak el kellett volna olvasni...

 

Ami viszint a még viccesebb, hogy a gyorsan regisztrált "valaki" belinkelte ezt az oldalt, hmert nem csak ISHRS létezik:

 

https://www.fue-europe.org/ - megnéztem, amire valószínűleg nem számított, és ki az elnöke ennek a "vállalat"-nak (csak viccelek), ennek a szervezetnek, Dr. Özgür Öztan, a HLC török klinikának a vezetője, aki leírta egyértelműen, hogy ne menjen senki az olcsó, futószalag klnikákhoz. Úgy látszik ez az elnök sem tudja még, hogy a FUE már elavult :))).

 

Sajnos még ez a próbálkozás sem jött össze, nem tudom visszafogni magam, mert aki leírja, hogy nyugodtan feküdj olyan ember tűje, kése alá, aki nem orvos, az nem érdemel kegyelmet, ez egy ténylegesen értékelhetetlenül alacsony emberi létforma, és viselkedés arra bátorítani embereket, hogy maguktól kockáztassák az egészségüket. 

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.30 0 0 213

Ez nem semmi...A stílus, és a szellemi mélység vicces, de amit vmelyik bejegyzésben ideböfögött a primitív kismókus, az nem vicces, hogy bárki elvégez egy tanfolyamot, aztán műt, legalább ennyi esze lett volna, hogy úgytesz, mint aki tudja, hogy a műtétet, ahol véreznek emberek, orvosok műtik:

 

"Ami a félelmetes, hogy nemhogy megpróbált úgy tenni, hogy persze, érti, hogy ez egy orvosi eljárás, hanem egyenesen leírja, hogy nem kell orvosnak lenni ehhez."

 

Az igaz, hogy most már az a menet itt, hogy zajlik a beszélgetés a fórumon, majd egy emberke, aki valószínűleg pénzt kap egy klinikától (vmi gagyi helyről gondolom a törököktől) leírja egy orvosszövetségre, hogy vállalat (mennyire kell butának lenni ehhez :))), aztán pongyola megfogalmazással összehord hetet-havat, majd leírja, hogy menjé' törökbe kisbarát, mer' az jó, meg ők olcsók, meg ügyesek, az se gáz, ha nem orvos műt téged, higgyé' nekem :)). Ennél nincs igazán lejjebb :).

 

1,5 mm-es tű, én nem vagyok szaki annyira, mint Gabi a témában, de ezt én is tudom, hogy butaság, ilyen nagy tűvel már az anyajegyet veszik le a ...különböző testrészedről. 

 

Azt is mindenki tudja, aki kicsit is utánanéz, hogy a FUE az a módszer, amit mindenhol csinálnak a világon, erre leírja az agyas, hogy ez már a múlt :))). 

 

Egyébként nekem van egy gyanúm, hogy ez az emberke írt már egy másik néven ide, mert kísértetiesen hasonló a szellemi színvonal, és ugyanaz a minta: támadás, félinformációk bedobálása, majd támadás, és a végén leírja, hogy a török klinika milyen gyors, meg olcsó (most kimaradt, hogy gyönyörű nyaralás Ázsiában :))). 

 

 

Most azt mondom, hogy miután a kismókus leírta, hogy nem kell orvosnak lenni a műtét elvégzéséhez, szerintem meg kellene nézni az összes ilyen parazitát, mert ez már több, mint emberi butaság.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!