Keresés

Részletes keresés

A. Judit Creative Commons License 2022.09.05 0 0 458

sajnos a gőzölés utáni 6. nap is találtam élő példányt, pedig csípés nem volt a gőzölés óta. Az a fura, hogy még a méregmező is lent van, két hete fújták tele a lakást és azt is túlélte.

hogy lehet ez?

 

az elképzelhető, hogy a vegyszerezés során ami túléli, azt inkább arra ösztönzi a méreg, hogy szétterjedjen a lakásban olyan hely felé, ahol nincs méreg? 

Serwod Creative Commons License 2022.09.02 0 0 457

Szivesen. 

Előzmény: A. Judit (456)
A. Judit Creative Commons License 2022.09.02 0 0 456

köszönöm, gondoltam rá én is.

 

ennél a gőzölésnél még a ruhásszekrényben lévő ruhákat sem kell átmosni 60 fokban, a vegyszerezésnél kérték, hogy tegyem meg. Ez is mennyivel könnyebbség. Én már magától a vegyszerezéstől is kivoltam és attól , hogy úszott a parketta a vizezett méregtől. És az ágyam is.

Előzmény: Serwod (455)
Serwod Creative Commons License 2022.09.01 0 0 455

Két körben írtasson mert az a biztos. 

Előzmény: A. Judit (454)
A. Judit Creative Commons License 2022.08.31 0 0 454

Sziasztok,

 

nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, kb 6 hete jelent meg nálam az ágyi poloska, valószínű egy csomagban kapott használt ruhával.

Már 3x volt nálam vegyszerezés és hidegködképzés, a helyzet javult, de továbbra is volt csípés és bogarat is találtam.

Már nem tudtam mitévő legyek, az egész lakást eláztatta a rovarirtó, vegyszert is fújt ki rendesen, de mégsem volt teljesen hatásos.

Akkor találtam erre a fórumra és egyből hívtam, az itt párszor megadott szárazgőzös irtót. Két nap múlva jött is és már meg is csinálta nekem a lakást.

Mennyivel másabb módszer ez, tisztább, egészségesebb és hatékonyabb. Mivel most volt nálam, még benne vagyok a türelmi időben, hogy valóban eltúntek-e a poloskák.

 

Nagyon köszönöm nektek a sok hasznos infot és ajánlást.

 

Egy info, Nekem gondom volt bizonyos ruhák 60 fokos mosásával, tönkrementek volna. A gőzös rovarirtó mondta, hogy kádban vagy lavórban hideg vízbe nyomjam le kb fél-egy órára

ezeket a ruhákat és akkor megfulladnak a poloskák, ha esetleg lenne benne és még a petéik is, mivel azok is lélegeznek.

 

 

Ajkai Melinda Creative Commons License 2022.07.19 0 0 453

Szerintem ez itt egy mindent kimeritő válasz volt.

Előzmény: A-Toms (452)
A-Toms Creative Commons License 2022.07.19 0 0 452

Szia.Tudok.Röviden tömören mert nincs időm.

Utána jártam az Ágyi Poloska témának amikor én küzdöttem vele.

Az én saját tapasztalatom:

 

- Vegyszeres irtás nem pusztitja el a Poloska petéket azért is találsz mindig újabb kis bogarakat.

- Ezért is kell folyamatosan ismételni az irtást vegyszerrel. (soha nincs vége)

- A 120-180 fokos gőz nem válogat: baktérium,virus,atka,Ágyi Poloska,Mindent megöl,sterilizál.(petéket is)

- Ózongenerátor nem poloskára való irták sokan itt is.

- Tök mindegy hogy milyen az irtás ha visszakerül a kecóba a bogár. (szomszéd,barát-nő,rokon,stb)

- Gondolkozz el honnan vitted haza mert csak úgy kerülhet be. Kapcsolat megszakitása a hellyel.

- Ne fogadj vendéget,ne menj sehova! Mást is elfertőzhetsz!

- Akinek a számát itt megosztottam az OK! Azóta rendben vagyok poloska terén.

 

Ennyi röviden! Ez a saját tapasztalatom! Ha maradt kérdésed ird ki,ha nem is rögtön de adok rá választ! 

Szép Napot!

Előzmény: fbeaaa (447)
Serwod Creative Commons License 2022.07.19 0 0 451

"Hidd el nem szórakozni jöttem ide."

 

Én nem feltételeztem. Tőlem nyugodtan kérdezhetsz ha tudok segítek a tapasztalataim megosztásával. Tudod itt az indexen az új felhasználókkal kicsit mindenki bizalmatlan. Ne vedd komolyan nyugodtan kérdezz! Hívd vissza az irtót ha ennyire biztos a dolgában ahogy Melinda is írta. A szomorú az az,hogy a vegyszeres irtások nagy részében sajnos mindig marad vissza poloska. Nem egyedi amit leirtál. 

Előzmény: fbeaaa (448)
Ajkai Melinda Creative Commons License 2022.07.19 0 0 450

Szia! Csak néhány hsz-t kéne visszaolvasnod! :-) Bocs, csak tetszett ez a mondat. Nem tűnik úgy számomra hogy unalmadban szórakoztatnál minket ilyen hosszú történettel,így válaszolok rá. Ha ennyire biztosra állitja a vegyszeres irtó aki járt nálad,hogy ott bizony nem lehet már poloska akkor hívd ki újra és mutasd meg neki,hogy bizony itt még maradt. Csak néhány hsz-t kéne visszaolvasnod és láthatod,hogy sokan vegyszerrel nem tudták kiirtani a poloskát. Ha nem hiszed más fórumokon beszélgetős oldalakon is vannak erről beszámolók,hogy a vegyszer milyen. Csak néhány hsz-t kéne visszaolvasnod és látnád,hogy a szárazgőz irtás sokunknál bevált de sajnos mindenki a vegyszeressel kezdte mert az az elterjedtebb írtási mód.  Ami nagyon fontos,hogy megállapítsd,hogy került be hozzátok a rovar. Panel lakótelepen laksz? Ott könnyen átmászhat hozzátok. De akár a bkv buszokon is összeszedheted. De Csak néhány hsz-t kéne visszaolvasnod és találsz erről infót,hogy milyen lehetetlen helyekről is be lehet hurcolni a lakásba. Azt nem tudtam értelmezni,hogy most keresel másik írtót vagy nem akarsz abba a spirálba kerülni hogy másik irtót hivj,ez kicsit kusza volt nekem. Elnézést hogy a szójátékot belecsempésztem de ez tetszett nekem. Kérdezz nyugodtan,aki tud segít neked. 

Előzmény: fbeaaa (448)
Serwod Creative Commons License 2022.07.19 0 0 449

Hello! Jól tetted,hogy részletesebben leírtad a helyzeted mivel minden eset más. A te esetedben a leírtak alapján az lehet a gond, ha ennyire "tuti" és hatékony anyaggal dolgozott a vegyszeres irtó,hogy valahonnan visszakapod a poloskát. (szomszéd,stb,) 

Előzmény: fbeaaa (445)
fbeaaa Creative Commons License 2022.07.17 0 0 448

Olvastam a hozzászólásokat, azért írtam ennyire hosszan, mert hasonló cipőben járó emberek tapasztalatát szeretném megismerni. Hidd el nem szórakozni jöttem ide.

Előzmény: illetlenke (446)
fbeaaa Creative Commons License 2022.07.17 0 0 447

Szia! Tudnál a telefonszámon kívűl még infót adni?

Előzmény: A-Toms (433)
illetlenke Creative Commons License 2022.07.17 0 0 446

Csak néhány hsz-t kéne visszaolvasnod!

Előzmény: fbeaaa (445)
fbeaaa Creative Commons License 2022.07.17 0 0 445

Sziasztok! Tudtok ajánlani Bp.-n kipróbált ágyi poloska írtót? Kb. két hónappal ezelőtt szembesültünk vele, hogy kéretlen lakóink vannak a hálószobában. Kihívtam poloska írtót, ő kb. 1-2 hónaposnak saccolta a fertőzöttséget. Leszedetett, kiszedetett mindent az ágy környékéről és vegyszerrel lefújt mindent. Kérte hogy két hétig ne takarítsak. Mindent betartottam, két hét múlva megismételte, addig jöttek elő éjszakánként rendesen. Azzal ment el, hogy szerinte sikeres volt az írtás. Hát nem! Kihívtuk harmadszor is, akkor már nem kellett fizetni, elmondása szerint a huszonvalahány éves praxisa alatt egy kezén meg tudja számolni hányszor kellett harmadik írtás. Még a nagyon fertőzött lakásokban is elég kettő. Ehhez képest negyedszerre is hívnunk kellett. Most egy álítólag brutális szert használt, ami undorító szagú olajos cucc. Elmentünk a negyedik írtás után egy hétre. Tegnapelőtt jöttünk haza. Tegnap hetet, ma hármat szedtem össze. Élő, különböző nagyságú, vérrel teli egyedeket. Ami a legszomorúbb, hogy amikor elkezdődött az egész cirkusz, a párom válalta a hálóban alvást, mivel csak ott voltak a rohadékok, én pedig a nappaliban alszok a kinyitható kanapén. Egy héttel ezelőttig nem volt nyoma poloskának, mielőtt elmentünk találtam magamon két nap alatt három csípést és megfogtam egy viszonylag kicsi bogarat. Tegnap a lepedőmön volt pár fekete pötty éx ahogy forgattam előbukkank egy közepes poloska. Nagyon vigyáztam végig, a hálóból csak bezsákolva kerülhetett ki bármi, és azonnal ment főzőmosásba. Van infraszaunánk, mindent beteszek abba is 60-65 fokon legalább egy, másfél órára. Teljesen tanácstalan vagyok mostmár. Nem akarok belekerülni egy spirálba, hogy keresek egy másik írtót akivel újra kezdjük az egész folyamatot. Rámegy az egész nyarunk, van egy szép nagy használhatatlan teraszunk, mert tele van pakolva fekete zsákokkal. Ha valaki tud a fenti dolgok ismeretében egy kipróbált, jó szakembert ajánlani, az ne tartsa magában. Az ózonnal való írtásban nem hiszek, nem kérek róla tájékoztatót. Nagyon köszönöm hogy elolvastad!

Torok Norbert Creative Commons License 2022.06.08 0 0 444

Ez hasonlatos a bio kill nevű vegyszerek nem tartalmazó rovarölő sprayhez. Amikor piacra dobta a gyártó akkor szépen beharangozták hogy milyen nagyon jó az ágyi poloska irtásra. Utána kiderült hogy mégsem olyan nagyon jó,ha jól emlékszem akkor itt is volt aki kipróbálta és leirta hogy szinte semmit nem pusztított el a poloskákból,csak pár darabot. Ha jól rémlik még 10 literes kiszerelést is árultak harmincezer forint körül.

Előzmény: E.Gábor. (437)
Mari-pen Creative Commons License 2022.05.26 0 0 443

Gyanús! Nézzétek meg az ágy alját hátha van élő bogár. Ha nincs az se nyugtasson meg mert jól rejtőzködik. Vagy még csak pár darab van az is lehet.

Előzmény: 19912345 (441)
Torok Norbert Creative Commons License 2022.05.26 0 0 442

Hello! Ez erősen gyanús hogy Ágyi Poloska. Csipések ha lesznek rajtad akkor tutti az. 

Előzmény: 19912345 (441)
19912345 Creative Commons License 2022.05.26 0 0 441

Igazából így néztek ki, kicsik , fehérek, kemények..

Előzmény: Ajkai Melinda (440)
Ajkai Melinda Creative Commons License 2022.05.26 0 0 440

Szia! Ezt igy nehéz megállapitani,de ha az interneten megnézed a képeket a poloska petéiről,összetudod hasonlitani. Egyébként a poloska peték fehérek. Szerintem tüzetesebben nézd át az ágyat. Tehát van rá esély,hogy poloska pete vagy esetleg valamilyen póké.

Előzmény: 19912345 (439)
19912345 Creative Commons License 2022.05.25 0 0 439

Sziasztok! A mai nap folyamán talátam a takarómon pici kemény fehér petéket. Szerintetek az létezik, hogy az ágyi poloska petéje legyen?

 

 

Ajkai Melinda Creative Commons License 2022.05.16 0 0 438

Ez nem új. Kitárgyalták már más fórumozók,és sokan irták nem hatékony ez sem. Amióta elterjedtebb a poloska azóta kitalálták a forgalmazók ezt a flakonos spray-t. (üzleti céllal) Tehát akik próbálták ezzel irtani,sorra a hatástalanságáról számoltak be. Állitólag marha büdös ez a szer. :-(

Előzmény: E.Gábor. (437)
E.Gábor. Creative Commons License 2022.05.16 0 0 437

Hallott valaki már a protect B vagy C permetezőről? Csak és kizárólag Ágyi Poloska ellen árusitják.

Serwod Creative Commons License 2022.05.13 0 0 436

Én is a szárazgőzös irtást választottam. Nem csak mert hatékonyabb mint a vegyszeres,nem akartam a lakást összebüdösiteni vegyszerekkel,és abban az ágyban aludni amit eláztattak vegyszerekkel. 

Veresegyházi User Creative Commons License 2022.05.12 0 0 435

Köszönöm.

Előzmény: A-Toms (433)
Mari-pen Creative Commons License 2022.05.12 0 0 434

Nálam is ők voltak irtani és azóta nincs rovar. Itt ajánlották nekem is őket. Ajánlom én is.

Előzmény: A-Toms (433)
A-Toms Creative Commons License 2022.05.12 0 0 433

Hello! Ők Szárazgőzzel dolgoznak mérgek nélkül. Nálunk ők csinálták azóta nincs poloskánk.

 

06-30-29-66-627

Előzmény: Veresegyházi User (432)
Veresegyházi User Creative Commons License 2022.05.12 0 0 432

Syasztok! Nagy segítségre lenne szükségünk. Van itt közöttetek aki vállal ilyen szárazgőzzel történő poloska irtást? Vagy tudtok valakit ajánlani? Csak kizárólag ilyen irtási mód jöhet szóba bizonyos okok miatt. Köszönöm.

Serwod Creative Commons License 2022.05.12 0 0 431

Igy van ahogy leirtad. A vegyszerek esetleg az élő poloskát pusztitja el,de azt sem minden esetben mert kialakult egy bizonyos immunitás a rovarban. Tehát hozzászoknak a mérgekhez. A forró hő vagyis gőz az egy egyszerű de nagyszerű dolog ellenük. Mint köztudott a régi háziasszonyok kifőzték még az ágyneműket is igy fertőtlenitve azt. 100fokon elpusztul még a baktérium és a virus is steril lesz. Az ágyi poloska bármilyen szivós is nem birja esetleg csak a 60-70 fokot. Ami nagyon elönyös hogy még a tojásait is megöli igy megáll a szaporodási folyamat. A vegyszeres mérgek valamikor hatékonyak voltak amikor még erősebbre állitották be a koncentrációt,ma már ez nem lehetséges törvényi szabályozás miatt.

Előzmény: E.Gábor. (430)
E.Gábor. Creative Commons License 2022.05.12 0 0 430

Túlnyomórészben a vegyszerrel irtás az elterjedtebb. Viszont két hetente egyszer ismételni kell egy ideig hogy eltünjenek végleg és ne maradjon egy darab poloska sem,mert akkor kezdődik minden előlről. A Poloska lerakott petéit, tojásait nem öli meg a vegyszer valamiért,és ez lehet a fő gond.

Előzmény: Mari-pen (429)
Mari-pen Creative Commons License 2022.05.12 0 0 429

Itt a fórumon is a legtöbbünknek a gőzzelirtással sikerült megszadulnunk a poloskáktól.

Előzmény: yellow golden (428)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!