Keresés

Részletes keresés

Tulipántoss Creative Commons License 2024.03.20 0 3 574

Jé, mennyi rokon egy rakáson, egy kis sorozatban?! 😮🤣
(Ráadásul most jöttem rá, hogy hiába várom én, hogy Ibolykát (Esztergályos Cecília) kiírják majd a sorozatból!

Hiszen a sorozat írója Esztergályos Krisztina!  A  művésznő tesójának, Esztergályos Károlynak a lánya! Még szép, hogy írja a jobbnál jobb sztorikat ír  a nagynéninek?!) 😉

Előzmény: janderka (571)
Ilhilla Creative Commons License 2024.03.20 0 0 573

Én z első két rész után kicsit csalódtam: a színészek elég haloványak, mintha unnák, mintha fáradtak lennének. Kivételt képez Rja és -meglepő, de- Trixi játéka, még érdekel is, mi lesz velük.

Előzmény: Kőkapu1 (569)
Ilhilla Creative Commons License 2024.03.20 0 1 572

Orsi elment koncertezni, valószínű őt már nem látjuk a sorozatban?

 

Látjuk még: a sorozat nagy "beharangozójában" egy személygépkocsi volánjánál ül és teljes erőből, dühösen veri a kormányt! :D

Előzmény: Tulipántoss (570)
janderka Creative Commons License 2024.03.20 0 1 571

Meg is lepődtem volna, ha az IRL kislánya mellett ki bírt volna maradni a meséből. Ez is egy cdsk családi haveri vállalkozás. A producer neje, a gyerekszereplő apja, a csatorna celebje - meg a

postás, a rendőr, a villanyszerelő,
a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő,
a handlé, a szódás és a képkereskedő,
a házmester, a fia és a kéményseprő...

Előzmény: Tulipántoss (570)
Tulipántoss Creative Commons License 2024.03.20 0 3 570

Vártam a sorozatot, két rész után az alábbiak jutottak eszembe:

 

- Stohl András  úgy kellett a sorozatba, mint egy falat kenyér. Jaaa, nem!  (  Egyik reggeli műsorban elárulta, hogy most utazik majd ő is a Fülöp Szigetekre, mint az "Ázsia Expressz" játékosa.

(Érdekes, hogy ott van minden km kőnél, mint a Gáspár klán!) 

- Orsi elment koncertezni, valószínű őt már nem látjuk a sorozatban?

- Kárász Zénó alakítása, beszéde ugyanúgy zavar,  mint az első évadban. (Suttog, vagy susog? Vajon miért, minek?)

- Amikor meglátom Kamarás Ivánt a "haverjával,"  vagyis a távcsővel, hááát  jujj, jájj,  brrr! Ja, és még Őt is figyelik..... Lehet, hogy jön még egy figyelő, aki a figyelő 2-t figyeli?! (Ezekhez képest a szurikáták a fasorban sincsenek!)

- Virág  (Törőcsik Franciska) és  Kata (Hermányi Mariann) olyan soványkák. Virág arca olyan fehér volt tegnap is, mintha rizsport szórtak volna az arcába....

( Nekem úgy tűnt, hogy  Virág és Kata is élettelenek, életuntak, búval béleltek..... bizonyára lett volna tőlük kinézetre is mutatósabb, életrevalóbb, és nem besavanyodott kolléganő?! )

- Örömmel konstatáltam, hogy Takács Laci bácsi (Jordán Tamás) nem szerepel a történetben. Takácsné Ibolyka (Esztergályos Cecília) sem hiányozna részemről. Sosem szerettem a hiperaktív stílusát. Tegnap is túljátszotta a szerepét.  Szerintem.

- Jaskó Bálint, mint Raja tökéletesen hozza karakterét, akárcsak Tamás, (Hajmási Dávid) Mindkét színészt a "Bátrak földje" c. sorozatban kedveltem meg. Bálint a kosztümös sorozatban is, sőt az "Oltári csajok" c. sorozatban is negatív karaktert alakított. (Azt mondja a fáma, hogy egy színész számára sokkal nagyobb kihívás, lehetőség egy negatív szerep.) Remélem, nem hagyják, és nem ragad bele ebbe a szerepkörbe?!

- Megjelent Madár és csókolózott Katával. Bevallom, nem tudtam hirtelen ki ez a Madár (Mátyássy Bence) ?! Talán Ő az, aki miatt " az egész ügy" van Tamás körül, és ezért nem lehet rendőr, csak "felfüggesztett" ?! 

Kőkapu1 Creative Commons License 2024.03.20 0 0 569

Rájöttem, hogy mi a bajom ezzel a sorozattal (és a Renitenssel is). Nem tudom, hogy ez kinek a hibája, de valószínűleg nemcsak a színészeké: valahogy mindig az az érzésem, hogy színészeket látok, akik most éppen Tamást, Virágot, Trixit, stb. játszanak (talán egyedül Jaskó Bálint a kivétel, nála elhiszem, hogy ő Raja).

Mitől van ez vajon így? 

Nem nagyon nézek magyar sorozatokat, csak ezt a kettőt. Korábban, még az első 1-2 évadig néztem a Mi kis falunkat, Munkaügyeket, és néhány részt az Apatigrisből, ezeknél nagy általában nem volt ilyen érzésem. Az Aranyéletet, ott sem. Bár talán egy HBO produkcióval nem is kell ezeket összehasonlítani.  

janderka Creative Commons License 2024.03.19 0 0 568

Majd este rovancs előtt. :) Egyébként a nézéséből - ha direkt volt, mármint ha jól játszik a csaj - én azt sejtem, hogy gyanús volt neki Kata, meg az energiaitalos kismaffiózó muki is. És később infókat fog még talán adni róluk a rendőrgyereknek.

Előzmény: Beavis Butt-Head (567)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2024.03.19 0 0 567

Igen, de ez mindegy... de hogy a hülye boltos tyúk az egész pénzt bevágja a kasszába ahelyett, hogy a pluszt meg elrakná zsebbe...

Előzmény: janderka (566)
janderka Creative Commons License 2024.03.19 0 0 566

A teló viszont nem olcsóbb volt papírok nélkül, hanem egy tizessel drágább. 

Előzmény: Beavis Butt-Head (564)
janderka Creative Commons License 2024.03.19 0 0 565

Jordánt nem is baj, ha kiírják. Ritka idgesítő papuska volt. Mondjuk mehetett volna vele Eszetrgályos is. De ha csak ennyit engednek majd belőle mint itt, akkor kibírható lesz. A haja leglább javult a korábbi évadhoz képest. Stohl-t én is kívántam volna ide. Nekem már ez a rengeteg megfigyelőt megfigyelő megfigyeltetői szál is sok(k).

Előzmény: Beavis Butt-Head (564)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2024.03.19 0 0 564

Az se konzisztens, hogy Robi bácsi nem mint az R-GO frontembere volt jelen, és nem arról beszélt, hogy az egyik "gida" esett ki. (Tóth Andit persze a való életben sem tudnám elképzelni olyan beosztásban, meg azt se, hogy pont őt találná erre alkalmasnak a vén szentfazék...)

 

Sok helyen látszik egyébként, hogy mekkora csúszással folytatták, főleg Csapó Virágon és Tóth Andin tűnt fel, hogy legutóbb még nem így néztek ki - igaz, mindkettő előnyére változott. Száraz Dénest meg fel sem ismertem az ajánlóban, hogy ő Rajmund beépített hekusa.

 

Nekem elég rossz jelnek tűnik, hogy Stohlt is berántották, meg minek ez a Jack 2, aki Tamás után szimatol - ritka egy taszító figura Kamarás Iván karakterével ellentétben - noha egyre jobban látszik, hogy ez a korrupciós ügy jön a főszereplő után, amiben Kata - hú de nem bírom az ilyen nevű nőket, és ez is egy ritka savanyú uborka - is benne van, meg valószínűleg az öngyilkos gyerekkel is félrekefélt. Ellenben hová tűnt Jordán Tamás a főcímből? (De legalább a kacsák maradtak, remélhetőleg kapnak elég szerepet még. :-) )

 

Zita éjjeli kalandja majd valószínűleg jó oka lesz Zsiráfék összeveszésére - noha az öregasszony is látta, hogy az ott se volt - más annyira nem kiszámítható.

 

Viszont a valóság gyalázása a legjobb barátokközt hagyománnyal megy tovább a kisboltban (!!!) kapható telefonnal, ami pult alól, papírok nélkül még olcsóbban is beszerezhető...

Előzmény: Mazsola0070 (561)
janderka Creative Commons License 2024.03.19 0 0 563

Nadekérem, nem emlékszel, mekkorát énekelt Nyina temetésén? Na, pont onnnatól lett a sorozaton belül is hatalmas énekes! 

 

És ne felejtsük azt sem, hogy a második évadtól már szabad kezet kaptak (kértek) maguknak a TV2-sök a licence tulajoktól... Vagyis jön az ilyenkor szokásos buktasiprál...

Előzmény: Mazsola0070 (561)
gombóc63 Creative Commons License 2024.03.19 -2 0 562

Nekem tetszett az első rész, no de Szikora...:-((( az egy dolog, hogy 70 éves, de minek kellett ő?

Előzmény: Ilhilla (560)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.03.19 0 1 561

Arra egyébként volt bármilyen utalás is az előző évadban, hogy Urbán Orsi olyan, a szakmában is jól ismert énekes/vokalista lenne, hogy a nagy Szikora Robi is jól ismeri, és meghallgatás nélkül azonnal felkéri a turnéjára vokalistának?

 

Mert én semmi ilyenre nem emlékszem (lehet, hogy rosszul), ezt némileg a karakter és az azt adó Tóth Andi összemosásának éreztem (bár ő meg IRL nem vokalista, viszont Szikora nyilván ismeri).

 

Az állandóságot jól szimbolizálta Kárász Zénó művész úr, aki színészi eszköztárának továbbra is egy az egyben ugyanazt az elemeit hozta (búvalbaszott képpel néz ki a fejéből, és más ő is unja saját magát, meg fosik, hogy Raja ellátja a baját), mint az első évadban....:)  

Előzmény: Ilhilla (560)
Ilhilla Creative Commons License 2024.03.19 0 0 560

Kinizsi Ottó kreatív producer azt ígérte, sokkal "pörgősebb"lesz ez az évad.

Hát, ami a vágásokat illeti, valóban. Miért kell ennyi vágás, miért nem lehet végig mutatni egy-egy párbeszédet? Nagyon jellemző volt ez erre az első részre. 

 

...és Szikora nagyon megöregedett! 

Ilhilla Creative Commons License 2024.03.08 0 0 559

Nem azonnal, de hamarosan? 

Előzmény: luci87 (558)
luci87 Creative Commons License 2024.03.08 0 0 558

Szerintem nem írják ki az egyik főszereplőt.. csak az érdeklődést akarják felkelteni

Előzmény: Ilhilla (557)
Ilhilla Creative Commons License 2024.03.08 0 0 557

Csak nem egy komoly spoilert láttam Trixi sorsának alakulásáról? 

Ilhilla Creative Commons License 2024.03.06 0 0 556

Közben már megtudtam és sajnálom, hogy nem a Hazatalálsz lesz előbbi időpontban (a Házasság első...-t nem akarom nézni). Gondolom azért lesz így, mert -ahogy az előzetesből láttam- még az első évadnál is véresebb, durvább jelenetek lesznek a második évadban. 

Előzmény: Elhaym1 (554)
forgoszel Creative Commons License 2024.03.06 -1 0 555

Belenéztem, nem kellett volna. A főszereplő hölgy túljátszását nem bírom. Miből gondolja bárki is, hogy a folytonos gusztustalan rágózás az valami húde laza, húde izé. Hát nem, rohadt idegesítő! A történet meg felejtős koppintás.

Elhaym1 Creative Commons License 2024.03.06 0 0 554

Nem. A Szerencsekerék egy időre szünetre vonul. Most a Házasság első látásra lesz a helyén, aztán a Zsákbamacska, majd a Password. 

Előzmény: Ilhilla (552)
Ildi Tarlukács Creative Commons License 2024.03.06 0 0 553

Tavaly is március közepéig ment a Szerencsekerék, de akkor még készítettek elegendő adást ahhoz, hogy ne kelljen ismétléseket adni kb. egy hónapja egy hónapja mindig van egy adás, ami ismétlés. Most már nem nyernek vele nézettségi versenyt, sokat csökkent a nézőszám tavaly óta, mióta megy az Ugrás az RTL-en azóta a Szerencsekerék nem nagyon nyer 18 -49-ben.

Hazatalálszot most sem tették 19.50-re, pedig most abban a sávban nincs napi sorozat az RTL-en, az RTL-en egyenlőre nem változnak a napi műsorok. Házsasság első látásra nem lesz adásidőben olyan hosszú.

Még kilenc óra után is lehet jó nézettséget  elérni, legalábbis  a kincsvadászos műsornak sikerült. A falus sorozat ismétlését az RTL-en nem nézik olyan sokan. Elvileg egy ismétlés ellen illene nyerni. Érdekes lesz, hogy hány részes lesz a második évad.

Ilhilla Creative Commons License 2024.03.05 0 0 552

Csak nem a "Kaszakerék" lesz még mindig előtte? Már levehetnék műsorról, roppant idegesítő!

Előzmény: Elhaym1 (551)
Elhaym1 Creative Commons License 2024.03.05 0 0 551

Csak az első rész. A 2. résztől 21:10 a kezdési időpont és 22:20-kor jön egy új krimi sorozat is.  

Előzmény: szuszetti (550)
szuszetti Creative Commons License 2024.03.04 0 0 550

20.55 a Port szerint

Előzmény: Ilhilla (549)
Ilhilla Creative Commons License 2024.03.04 0 0 549

Írhatnák, hogy hány órakor kezdődik, mert lehet, át kell szervezni az estéimet. 

Előzmény: Mazsola0070 (548)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.03.04 0 0 548
Elhaym1 Creative Commons License 2024.01.16 0 1 547

Most úgy néz ki, hogy április 1-én jöhet a 2. évad. 22-től az első évad lesz újra 22:30-kor. 

Ilhilla Creative Commons License 2024.01.10 -1 0 546

Szerintem "ugrásra készen" várták az indítását, a tehenes sorozat fogadtatásától függően. Mivel az leszerepelt, a nézettség nincs veszélyben, ezért még kivárnak. Bár lehet, hogy a kincsvadászat előtti időpontban  mégis leadják, időben beleférne. 

Előzmény: Ildi Tarlukács (545)
Ildi Tarlukács Creative Commons License 2024.01.10 0 1 545

január 22.-én biztos, hogy nem indul, bár jön egy új műsor, Kincsvadászok címmel, ahol családi ereklyéket értékes régisé geket próbának eladni. Tavaly január 22.-én indult az első évada  a sorozatnak, de idén később fog indulni. A sorozatnak inkább az este nyolcas időpont lenne jó, nem a késő esti.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!