Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2024.01.16 0 0 755

                                 UFOzzuummm... miEeee... Zoomboozók -woodoosok sirkősök sirAlom hallom alma? Kriptások temtlop oszt lopok állat áldozók kéjgyilkosok Canni Belü Bellákok vadölők dögölők dögöltek dögölnek lőttek harangoztak mind elmentek hamuUK hamukák ludörgőik szamáröszvér juhus a királyhágók -püfölők bikacsökevének muk mukiAIk? -bimm bamm bimm bamm...
                  4..: Kávézzuummm... tea, csacsacsa? A hirekbe, Grant Shad post set to send 20. 000 militari personál to eastern Europe prepard to difend OUR??? -nation... fideljed a Brtiha fél? -szigeten a nagy fekete mint egy Hold portolt? -fitallah, OUR KI AZ UR, AHOL A DISZNŐ TUR? .TURÁSAIK, ÓLJAIK? DOM BOOK HOMBOOK ZOOMBIZIDOM BORU HÁBORUUK? Mot ezt rögtön,az első hallásra, hogy az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, EGY KERGE BIRKA JUHUK HUKK LETT, ÉS OLYAN CIFRÁN... Fej juhfej, meg vértól áztatva, meghalt kinok között de olyak kéjpedofeka kémassahovita massinista kéj olyan szadista Canni Bellah belibe beee... előirt ritua recept szerint meg gyilkolássa...NA MOST, ÉN LÁTÓ VAGYOK, és most azt ami van? -mi van itt? Zna tegnap, itt a bal filem megett...fita, itt akik már eléték a ''mester'' fokozatot, na most nekem nincs nem lehet elelnségem, ami nem feltétlen az, hogy szentnek is nem maga felé hajlik a keze? -na itt akik látók, és akiket remoute viuwingek...na meg itt olyan, mint a ngosztik iratok, hogy csak szellemi világok vannak, és most WASTE OF TIMES, ami az hogy ezt kora gyerekKorom óta, hogy hogy lehetséged, csak olyan képzelet, hogy az ÉG ÉS FÖLD TERMTŐJE URA,(fita itt a naaa...SZOBOR AKI LÁDD A CAJUNUK KAJUNUKA NA KIA? TULAJDONOSA AKIK ÁBRÁM,NEKED ADOM A FÖLDET, HOGY CSAK OLYAN SEJTELEM,HOGY AZT MEG LEHET ÖLNI, (GODOK GODA KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE GATYA?) ÉS MAGA JUHUKKKÁ VARÁZSÖLETI (FITA, ITT MÉG AZT HOGYHA NEM... FITYA HA AZ ÖVÉ ÖVÉK ÖVÖN A LULI? -FITA TE ŐT NEM IS GONDO666....???) MAGÁT, AMI MIATT ÉN MOST IS, MAGA HOGY ILYET VALAKI VALAMI? -.TUD HINNI, Jna most most 2023 -10- 20? ---most megállt az digitóra 12-10perc, olyan kinom gyütrelmem vala,az miatt, mi lesz a gyerekéinkkel, mert EZ EGY OLYAN BORZALOM VALAMI, AMI SOSE VOLT LE$$$...NA ITT PÉNZ UR URAK, AMI IMÁDJAD LUCZI FERRY? -nincsak az az a Jéhu? -na de azt beléd hllucinázza... vagy amit az agyatokba, akar, irni INRI?
                   5..Most az, hogy HA JÉZUS, most van az a Jézus, ami magyar, és a magyarok ISTENFIAK, tehát olyan hogy az életem lettezem, meg felveszem, azaz megöletem magam, és most az Atam fel támaszTana de tanuk? NUK? Ez hasonlitana Bernuda, mikor a a aaa...na olyan. mnt most iraqba a Meduza ufo, (fita ezek azaz egy olyan elképesztó TEMTŐ INTELIGENES ROBOT ICA, AMIT TE EZZEL, EZ EGY ÁLLAT ÉS MI LÁT ÁL LÁT?) ami a fejemet (az agyamat) akarta csak, és olyan borzalom szoritásba kerültem hogy elkezdtem hangosan is kajabálni Jézus Jézus Jézus... és meg szabadultam! (FITA, ÉN NEM TUDTAM AZT GONDOLNI, AMIT EZEK NEM GONDOLKODNÁ NÁ NÁNÁ...) Na fita,vagy 7 százszor leirtam, hogy a mi csáDOMkba magyar ok testvérek közösÉgeink, NINCS OLYAN HOGY HALÁL, és Jézus? ÉL? (nincs hogy megölték, és ne csak az tudom, gondolni,aki FÉNY ÉS ÉN VAGYOK!!!-otthon te Jézus ikertesvére vagy, vagyis még többet, mert te is az vagy FÉNY -JÉZUS! -UFO?) Most itt van, ha velem bennem én benned nem leszünk egyek, akkor nem vagyunk az Atyánkkal se egy? Ez az, hogy az ÓRIÁS NEPTöKÖRBE TALÁLKOZOK JÉZUSOMMAL =MAGAMMAL ÉS AZ ÉN VAGYOK!!! FÉNY!!! Zna most mégis, ezt senkivel beszÉlni, kivéve akik az ENÉIMHEZ JÖTTEM, S VELTEK VAGYOK E VILÁG? VÉGE, JAJA HA EL SE SEDÓK MEG ÁRNYLÉNYEIK ÁRNYÉK SZÉKEK CSITT CSATT PADALATT BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT... ÉS AZOK A VAS-FÉM ÖTVÖZETIKBE TIK VANNAK, és azok, most teljesen MINDEN AMI ITTI, ANNAK A VÉRÉBEN, EVICKÁLNAK, KAKÁLNAK? KAKA! A kis unokám mindenre kivéve a kaja,kaka! Na most...ez az hogy az ÁCS MESTER!-mostha ő az Ég és föld teremTője, itt tulajdonUR az ATYA? -fita az UKások, OUR NATION? Érted, ábram sok nationnak a tuljadonosa leszel, végül mind? -minds? -egyzse?
                   6.: Most azt hogy AKAROM TUDNI MI A FENE AZ A GOLGOTA ÉS KERESZ...itt vissza hogy ezek kezdetüktől fogva favágók, templom épitók, és most monduk... egy olyan hellre kerültem, ahol szeged deszkák végtelene, és annak van egy luk, ürje, és annak a közepin találtam magam? Na most, olyan hogy mozdulatlan lettem, (fita ténleg NEM VAGYOK?) most az hogy te nem ÁLMODHATSZ, NEM KÉPZELŐDHETSZ, NEM GONDOLHARTSZ SEMMIRE, NEM VAGY! -EZ HASONLIT MIKOR BENESÉK DÖGÖLJ MEG HALJ MEG DÖGÖLJ MEG...NA MOST AKKOR IS...LÁDD CSAK BELÉM VÁGOTT A VILLÁM S LEIRTAM A NAPOMBÓL VAN, VALÓSÁG EGY FÉNY CSÓVÁM, ÉS MÉG TÖBB, TEHÁT MINDEN AMI BÜN, HA TE A HUSODNÁL PACALODNÁL ZSIRODNÁL TÖBB AKARNÁL LENNI, DE AZ AMI VAN, NA MOST MINDEN AZ,HOGY AZZAL, HA TE AZ ÉG ÉS FÖLD URÁT -TULJDONÖSÁT CSAK EGY OLYAN GGG...AZT SE TUDTAM, (FITA JAJA JAH GGG...VAGY? -ÉN MEG A GÖRÓDBE $$$... $e$$$...na azt se, de többet, és most mégis tudom hogy meghalta és mégzse --ezz az,mint Benesék sék sék olyan sék, ami ládd, tudják hogy mért vannak a feket s ég?) ÉS AZT IS, LÁDD EGY HANG, most vissza, ITT TE TUDZ BESZÉLNI, most hogy akik EZT A HAN GOD, RÁ GOD, A FA SZUK, VAGY NYALOD A KLOKÁÁÁ... MÁR NYALHATOD? DÖG, BELÉDVERIK, ÉJJEL NAPPAL NA AZOK AIDA IDŐ GÉPEK? Zitt az,hogy ha te egy gondolátot...NA AZ A KIVÁNCSISÁG, és az az amiért...na meg többért is, mert monduk, nekem vannak MAGYARAGYAM MAGYARAGYAROM szüleimék, testvéreimék, na az hogy gyerek? Talán az a meg bocsájthatatlan bün? Fita, ezeket az iratokat tartsátok meg, mert MI MAGYAR RULL TUDUNK TUDNUNK? -fita most az hogy... ITT most van a hellünk, és most az hogy, NA AZT AMIT EDDIG BE VILLOGOTAN,most ládd akik a Jézus jelenések, azok itti testvéreiket, mind kiiritották,(fita akik beadásUKkkal adó=halál!!!- ami most az, hogy ITT VAN AZ A CSODA FANTASZTICA ROBOT GÉPEZETRIK AMINEK A FEJE LUCZI FERRKÓ! (fita itt megint, nincsk olyan hogy rossz, vagy ellensegg jaja csak seggeskednek, esetleg) Na most, itt az ÉGIEK A FÉNYESEK BAXTAK, ÁT BAXTÁK LICZI FERKÓÉKAT? - ÁT CSINÁLTÁK A ROBOT GÉPEKET BOBOT BOT BÓT ICÁAIJUKKÁ,(NINCSAK JUD AZ JINI DZSINIK, GÉNIUSA MEG RUSSIA SYA?) ami most NEM TUDJÁK, MIT CSINÁLNAK, mondjad ez EGY NAGY MOÉ BOTOS RABB ICÁNAK, NAGY FICÁNGA FINANCIA PUCAPINA LUKAK, VAGY BIKÁNAK A NAGY CSÖK VAGY CSÖKVÉNYE? Na fita, van egy olyan, hogy katapulka, (ez az hogy napommal,össze vagyok kötve?) és azzal, csak katapultáltam magam, és ha te ténleg HA JUHOT,DE MONDUK EGY LUFA,ÁLDOZOL, TE ONNAN, LÁDD AKIK JÉ HUS ÁLDOZÓK, AZOK TÉNLEG ÉN NEM VAGYOK, HANEM ÉL BENNEM A KRISPI HUSUK, JÉHUS -JUHUS HA MAKULÁTLAN .SZEPLŐTLEN A BONUS UK? JÉ HUSOM ADTA ATA JÓ KIRÁLY UK?
                  Innennn... fita, ezt Ed Dam is akarta, és EZ EGY OLYAN BORZALOM VESZTÓ HELL, MOST fita,ha csak gondolátban is ölsz, vagy xexölx, nincsak itt én azért, mert olyan nincs, na meg most EGÉSZ ÉG FÖD -VILÁG AMI VALÓSÁG VELÜNK VAN, ÉS NE HAGYJUK EL EGYMÁST, (FITA NINCS VITA, NEM A HUSTÖMEGÜK, AZTÁN MÉG HOGY ŐK TEREKTETTÉK A VIZI TENGERI VILÁGAIKAT, JAJAJ A BÁLNA HANGJA AZ ABSZULU LÜTTE ULTIMMUTA FIDA AZ MUTÁL AZA A MUTÁCION HEGYEK HEGYEK HEGYE... DEMATARIZÁLLÓ,KIVÉVE A MAGYAROKAT...) AZAZ NINCSAK, ITT VAN AZ HOGY AKIK MÁR MEGTÉRTEK,AZOK KÉPTELENEK GONDOLNI IS,LÁDD A FIAIM, MERT MAGYAR KÖZÖSÉGBE TEMPT?LOMUKBA MUKK...EGYZSE CSAK MUKIJAKIK MOÉ BOTA,VERHETED BOTTAL... MENTÜNK, ÉS HA TE EZT ELHALLGATOD, TE NEM VAGY MAGYAR S FELÁLLTAK, ÉS KÖVETTEM ŐKET! -(na azok a szülink is, sose hagynak el? -de most ha te csak egy juhukat ember?---TE TE TE...TE AZT LÁTOL, megölél,fitaljal most az egéz föld lakósiat kosokat, lemossák,atomozzák) FITALJAD A PÉNZ??? -ŐK? MITÓL FÉLSZ, ÉS MIT IMÁD$$$...IMÁDJAD ŐT, ÉS FÉLJÉTEK A GAZ DOG DÖGJEIKET! Fita, ez olyan megsemmisitó és ez ugy,hogy ténleg, ez végleg elaludt, a gyertya is,Petróleum lámpa...és onnan, akik már áldozók =áldozatUK?- mindegy hogy mit, azokat te te te...na azok ha te csak szinleled is, hoogy érted,már véged, de ez az hogy a végbeled nek, csak az!- is vége?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (754)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.15 0 0 754

                                 UFOzzuummm... miEeee... Zoomboozók -woodoosok sirkősök sirAlom hallom alma? Kriptások temtlop oszt lopok állat áldozók kéjgyilkosok Canni Belü Bellákok vadölők dögölők dögöltek dögölnek lőttek harangoztak mind elmentek hamuUK hamukák ludörgőik szamáröszvér juhus a királyhágók -püfölők bikacsökevének muk mukiAIk? -bimm bamm bimm bamm...
                  1.: 1/15. A KÉP? Zitt a halotak hallottak, nem nem $$$$...00 $$$$... csak seggre, azaz szegre ne $$$... ami itt akik NEM HALNAK -HALLNAK? Fita, itt az amit KÉT GOLYÓ, AZ EGYIK AZ A FÖLDGOLYÓ AMI A SZÁRAZ FÖLD IS AZ, MEG A LEVEGŐ -LÉGGOLYÓ, (NA KETTŐ NEM KETTŐ MEG KÉT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZNA KI?) s mondhatni hogy a testünk az egy hal? -kezes lábas (lábasba sült hal keszege?) -RÜH- ruhába (hus) öltöztetve? Fita,miden ami vizbe hal? -hall? -cigán hal a vizbe, de pocsojája? Nincsak az állatok teste is, 70-80%kába viz? -osztán, aki ezt sirja hal, de hall, és meg hal? Na ezt nemfogják alla há há há? -Támbaxtatni a BÁLNÁK -CÁPÁK -NAGYHALAK, HALLAK? Fita, itt a TERMÉSZET ÓJ TERMÉSZET, MELY SZEM? Zitt rögtön, a MAGYAR -MAGYAROK ÉDESANYÁNK NYELVE VEZET, DE AHOZ A FÉNYE NYELVE, ÉS MOST (EGY SZEMÜNK ÜNKINKINKÜNK (ING?) FÉNYEYEBEN JÓ NEKÜNK, na itt van hogy...ha én álmodni tudok, na most ha emléxek RÁ RÁGOD?- A HUSUK, NAGY NAGY KIKNEK VAN A LEGNAGYOBBB... CSOKÁNUKIAIJAK? Azaz a NAGY HALAK HALLAK? -MEG MOST MÉG A KISHALAIK, A SZÁJUKBA VICÁNKÖLNAK, (FTELJUK A ZSÁKMÁNUK MONEYUK, TÉRIDŐ FEL OSZTÁS ÁT? -TRIJÁNYUK? -HORR HÁREMUK UK MUK NUK UK NUKIJAIK?) DE A MOSZATOK? MI KI MO MO MO...MOSZAT MESZE MESSZE A MASSZA MESYJAH SYA? $$$-ÁTOK? SZAHARRR... HORRR... ÁTOK, SIVIT SIVA A SIVATAGIAIJAK GYIÁÁÁ... TEVE VAN EGY PUPU, TÉVÉ VAN KÉT PUPU, FŐUR, KERÜLJE KI EZT A DANGÁT, VAGY TURKÁLJON TURKEVÉN IS?
                2.: Zitt elubb, a faszeg vala, na most ami érdeskés, hogy tegnap a c2c -on, a néna a (BbLila látba közzé nyomok?) teremtés előtti terem -tés és... minek, kinek? Zitt terr rorrr...a disznőtor örül neki a diszNŐ, MIK KIK MI KI MO MO MO---A MAGYAROK, és itt MI A MI FÉNYATYÁNKFÉNYMAMIÉNK, AZAZ FÉNYTESVÉREINKKEL, INKÜNKIN, MI CSINÁLJUK MAG -SZEM -MAGUNK INKUNKIN KIN A BÁRÁNUKI UK BENT A FARKAS UK? - NEM KIN, MAGUNKAT S MINDENT MAGUNKNAK,(KIN KINBA HALÁL A MEG VÁLTÁS VILÁG VÁLTÓ LONDON LOAN DON PEPE?) na most jönne be, hogy OLYAN HOGY HAL HÁL, ÁL?- A VIZBE? -Fita, álmomba verekedtem, mert NINCS OLYAN HOGY ÁLOM ÁLMOM VIZZIÓ!!! Fita, itt egy KIMONO KIKIKIKINDA... tRöha amit érintettem, tregnap, hogy egy olyan fekete feggette kinomondottan csak vas -carbon HADIPAR/PATTWAR szénpára? Fita, ezek NEM ITT VANNAK, ÉS MOST EGYÁLTALÁN, AMI VAN, AZ LÁTNUNK, AMIT RÖGTÖN LÁT666...NUK BAX666...? Na fita, az hogy az ÁCS MESTEREK, ÉS MESTEREK, NA MEG A MISKÁROK? -MESKÁROK A ME$$IÁS SIRÁSÓJAIAIK ALAKZATAIK? Fita, ezt a Mi is ufok vagyunk! -na most UFO-k? -made in Hu? -Whohhh... ugy hogy MiMUNK? -munka, s mikor 28 éves koromba, s leirtam,és hihetetlen frontos lenne a gyerekéinknek, mert azokért azokkal mi is örök gyerekéi vagyunk a MI FÉNYATYAMAMA MMM... MOM? -és itt arra menne menntek kell kufar sin?- a játékuk a KUKU UK MUKIAINAK, hogy KÖZZÉNK ÉKELŐDJENEK, ÉS FÉNYED LENYELIK, S MOST A HOMLOKODON EGY NAGY LÓGGÓ, VAGY EGY LUK TÁTOG, VONAGLIK? -HOGY A HORR ...HARMADIK SZEM, SZEMED NA AZ A LÁBAD KÖZT, DE NEM SOKÁIG?
                 3.: Na most, ami az, hogy ITT VAN SZIVEM, S NEKTEK IS VAN, ADÓM, MÁS DOM MONDUK DOM MOM? Fita, most van a fa, S ITT VAN A VILÁG URA TERMTŐJE A FÁRA KISZEGECCCIZVE, (fita ez nekik??? -olyan élvezet, NEKIK ÖDVÜD ÜDVÖZÖLLEK, CSAK AZ EREZ, JUHUSUMNAK SOK SEBÉBEN ZSEBÜKBE, GÓGYULOK MEG TELJESEN, TE NEKED NEKTEK HALOVÁNUK DEGELETT BOLHA FIN GOD?) fita itt az, hogy RÖGTÖN, ez az elcső, amit ide az első pinanyalát,hogy miEeee...Na most olyan, hogy akivel TALÁLKOZOM FENT AZ ÖRÖK FÉNYÜNKBEN, EGY NAGY NAPTÜKÖRREL, ÉS MOST UGYANAZ, MINT MIKOR MÁR TALÁLKZOTAM A MI ÉGI UFO!!!--MA UGY HIHAT666...NUK, TULRULL -TURULL FÉNY! -MADARAINKKAL, na valamit, ha ezt te olvasod,olvasztod,akkor TE IS FELTÖLTŐDÖL (fita a kór károkozo horrorrr mia, csak el lobbant?) AZZAL A FÉNYÜNKKEL KEL KELL, amivel feltöltöttek engem, és most az EGÉSZ VILÁGMINDENSÉG AZ ENYÉM IS, ÉS NINCS OLYAN GONDOLÁTOM ATOMOM? NEM IS TUDOK GONDOLNI, HOGY ÖLÖM ROMBOLOM ROM ROMBA TÖKÖLÖM ÖRÖM ÜROM ÉS MO MO MO...MÓRA DÖGÖLÖK? LÁDD JUHUSUK A KIRÁLY A GOLGOTÁN TÁN, LÁTATTAK EGY ZÁP NAPON, JÖTT MEG A FOLYÁSOM, JAJJ A FA SOM... (FITA EZ MEGINT HA ŐKLEVEZNEK, MOST TE IS, TUDOD CINTADRATTA...) Most nagy fita, na OLYAN HOGY AKIVEL TALÁLKOZOK, HUGY CSAK SEJTELEM,AMI HOGY TE TÉNLEG MEG HALTÁL, A BÜN TETŐIDÉRT? -FITA MÁS HALL ÁLL JAJA A HALUK? NINCS!!!! NINCS SEMMI, NA EZT GONDOLNI HA MOST A FELESÉGEMMEL, LEIRTAM, AZT MONDJA HOGY MÉG NEM AKAR MEGHALNI, MEG A FIAIT HA ELKÁRHOZNAK??? -NÁ NÁ NÁÁÁ... AKKOR Ő IS , ÉS A FIAIVAL MARAD!? Fita, ITT AZ HOGY ÁCS MESTERSÉG, na most hogy most... FITA,AZZAL HOGY AZ ÉG ÉS FÖLD URÁT, TEREMTŐJÉT? -MAG SZEM MAG, MAGYAROKAT...fita itt az jogy TE MEG MINDENKI AKIVEL EDDIG SZÓBA TUDTAM ÁLLNI, NINCS ÁLOM, CSAK AZ A VALÓSÁG... na most UGY HOGY A KISZEGEZÉS? -FITA,MIÉRT NEM FASZEG? (FITA HA VALMAIT VALAKIT LEHET VERNI KINOZNI, AZ AZ ÉLVEZET LEHET LEHET?) Zitt most mi benne vagyunk... EGY OLYAN DESZKA TÁKOLMÁNUK, na most, fita mert ITT NINCS VIZ ÉS VIZZIJÓ? -IGEN, TELJES EGÉSZÉGGBEN A SZÁRAZ FÖLDRE FÖLDÖNGRE KIVETETT HALAK (VASBÓLBÓL BÓTAIAK BOTAN ICA?) VALÁNAK CSAK, AZOK AKIK A SZEGET -SZEGED? -FEL TALÁLTÁK TÁK TÁK ÉS ELŐBB FA -KÓ TÁKOLÁMÁNUKIAIJAKIK? Tróha itt akikkel dolgunk van,azok KI SZEGEZ-seggesők, na most itt az hogy VIZIJÓ? WIZARD DUK UK NUKIAIKAJIK?.FITAMERT MOST IS ÖSZJÁTÉK UK KUKK...KUKTA NÁTOD, AZZAL HOGY A A JUHUS UK A KIRÁLY KISZEGEZTÉK SEGGEZIK MA IS, FITA,EZ AZ, HOGY AZZAL, NINCS TÖBBET, ÁLOM ÁL MUK MAK MAK MAK MA KING KONG?- CSAK MOST AZ AMI A VASSAL, VASALT,HASALT, EZ UGY, HOGY FÉNYESEBB A LÁNCNÁL A KARD, EZ A SZÓ SZÓL LEGSZAROSABB ÉFTELMÉDBEN AKARD, AZAZ AKAROK TISZTÁN TISZTA VIZIJÓ, LÁTNI, ÉS LÁTNI A JELENT, NEM JÁNYISUKNUK JELENTEIK, A SÖTÉTBEN -BANK KÁR RACCA MONGOL ICA YORK SIRE RÁCIA, FITA EZEK EGY OLYAN OTROMBA AJJA A LEGAJJA SINTETÜKE -ARATIFAKA -AIDÁK DÁRKOK ÁROK ÁRUK, S ROBBOTOS BÓTOS ICCÁKOK NAGY BOTTAL, S MOST CZIBORGÁGÉIKAT...na du, tea, megprószálom,mert irtt NEM HOGY ÁLOM ÁLMOM? -HANEM NINCS MESE, EMLÉKED $$$... sirásóink, hol népek suppp...
                   Innennn... fita, akik most tüzet -betüzet -fény, fita,azt csak én tudom meg tartani, de ugy hogy van valakim, láttál már igazi kémet, viccket a file, töve?
... a néne, fita én ahoval közel sem, mais ha véletlen rányitok a ufakrull conmolyan, befagy a conpucám? -mondom ha rá kattintok, véletlen, na a fiaimat...na mindehonnan, eddig kirugták rögtön őket, mert ezt nem hinni, hanem látni gondolkozni kell, és itt ming pénz urAlom halom hallom?- van, addig csak a feneketek meddig püfögtetitek pu pu pukk ... én nagyobb NUKIM VAN csomó vagyok, LÁSSUK A LUKATOK?- kicsi csomo nagyot kiván...MO MO MO ...hogy ne mán, bántsalak, neked van szemed, minek?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, ez az a kérdés, hogy mi volt a mi volt? - az adóságunk előtt, kinek vagyunk az adósa, apósa anyósa...Dózsa?
    ...oááá...

Előzmény: repcsepista (753)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.15 0 0 753

                                 UFOzzuummm... miEeee... Ugy látszék a ti világosságotok -fényetek? -ho ho hooo... Napok, Csillagok csillogok UFO-k? -made in Hu? -Whohhh... tüzet csinál-okád nem fényt? -mi a fény? -mia fene fene feneke?
                  4.: Kávézzuummm... tea délután, kammilla csilla csilla ...pille pille pilla szállj le, domb oldalára... A KÉP., hogy az hogy azt hogy...zna ami New Chikagók Buck Rodger filmek, meg nagyon sok ami most kimondottan, van két golyó, na azért tettem be a zöldgolyós (The Eart még lábakon de rogyadozk...) filmet, mert a növény -világ az a vizben van, azaz vizzel,és a léggolyó az a pára, (fita az állatokat, ami pára?) és itt most az van, hogy az a valami VASGOLYÓSOK, azok ellenséges a BIÓ -VILÁG, fita a vasukat a pára és viz rohasztja korroidálja,amit érzékeltetni akarnék, Ládd sok olyan filmek vannak, ami csak féligaságokat pukkantanak, mert most ollan, hogy azon a holtponton vagyunk, AMI MÁRAMIRAMÁRA A KÉP! Na akik most ezt uj eget fökdet teremtenek, előbb most...fita a viz allatti nagy VÁROSOKAT ami estleg eddig, hogy a földgömb rázzkódása eddig, na most máris a FÖLDGÖM MAGNES TEREIBE KÁHOSZ, mostrég nagy változások vannak... fita, eddig egy egy mondat volna? Na ahoz hogy valamit tudnék érzékeltetni, ami én akik tudatlanul is ártanának a a aaa...FÖLDÜNGNEK? (NEM ÉRZEM ŐKET!!!) Fita, eddig sárga arany üvegkwarc csillák -por homok dünákat láttam, most a KÉP. ezt ti si meg tudnátok Nátod látni, hogy egyre több krom por vastermékek(vasbeton dzsungeik) kerülnek a felszinre, és most ami van, hogy az hogy az egész felső réteg, vas korompor a levegő is, reszelékes lett, ami mat fekete -szürkés! Na most az összes eddig bevillgásaim, ami csak ugy,hogy ha nem bánt senkit, na azokkal az mi Fényes Tulrull Turull Madarink vannak, és itt mi vagyunk magyar ok a fiókáik csácsogó madarkáik, magyarkáink?-KAINUKIK? GIGAZ OK? KAJUNUKIKAIK? Abzulla ulktikukumukuk... fita azonnal a vasipart ami nem ekéket, a hadipart azonnal... már késő? -le le le...na most, ehez nekem ti magyarok, és akik nem bánt senkit, azokkal itt kezdemennyeztünk, s fita, itt a gyerekéink... fita, azok lettek a CZIBORGA GÁGÁGÉJAIK? -na most, ezt én nem fogom, csak egymást kezét, és a gyerekéinket körbe?-ugy ahogy réges srégen, egyenes bele a gatyába Atám, a kezedbe ADÓM!
                 5.: Nadon zépen zápon kérleg bennetek, hogy HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, ÉS OLYAN ISMERŐS, FITA AKIK NEM BÁNTANAK SENKIT, AZOK A FÉNYESEK? (FÉNY JESSZAMARINK AMI MÁD JES HUS, EZEK OLYAN OTROMBÁK AMIT TE HA NEM LÁTSZ,MERT ELEVE ÜKAPÁDBA ANALÁBA HÜLYE HALRA RÉSZIRTETTEK, AMIN MOST FITA, AKÁRMIT CSINÁLUNK, A GYEREKÉINKNEK ÁT KELL GÁZOLNI, VAGY BEGAZOL?...TELE A GATYA TELESTARUK?) Mott hogy hogy lehetsgéges...azaz OLYAN MEGVILÁGOSODÁSRA LENNE... aki akik most,most csak azok, akik monduk, itt MÉGIS EGYÜTT LEHETÜNK, ÉS vissza, hogy A TEJUTONOSAINKKAL VISSZE JÖVET, akkor hogy midnenütt, tehát a fölgömb területeink,(akiké a Nap, azé minden)hogy a földgömbün belül? -na most mind felÖltöttök az fekete ruhánkat, az lenne hogy magunkra vettük, e világ, büntetüket? Fita,most is csak habagok, de nem hőbörgök, na most ha mondjad, akkor a huszár nagyapám hangja, ami éles is meg mennydörgŐs, és most valami az, hogy ha most monduk, a magyar KÉPernyő alá, nem hanem hogy most mond meg a magyar igazat, jaja ide lüjjetek, vagy a bükőt, akkor előbb... hallva látni kéne,(fita ezaz a siratok, FÉNY!!!---EGYÉL IGYÁL, NÜL A BEGYETEK, és ebbe, senki rajtunk kivül, nem tud bele szólni? Ezt jobban akarom, hogy ahoz hogy ismét halljunk, ahoz kell egy olyan aki hall?-LÁT? Lehetetlen a MI MAGYAROK FÉNYES ÉGIEINK ( A KÖR BEZÁRULT MKOR AZ ÉGI FÉNYEK,((AZOK TE MEG ÉN))A TÜNDÖKLŐ SZARVAS JEGYÉBEN...SZAR VAS SZARANUK) NÉLKÜL,hogy bármit tudjunk NUK? -tenni seggit enni a magyar gyerekéinknek, pösze hogy a magyar ok, akik mennyei békére vágyunk? AmiKÉP fent, itt lent, de most vannak az al -viláGIAIKAIAI AJJA, ami egy olyan sintetüke -artifka-robot Ica kigyogyik a MO nagy bottal, na meg Czyborgágégéaik?
                 6.: Ma a feleségem hallotta, ment el, és iföcsémmel beszélgettem, és most azt mondta hogy a idöcsémmel van, mert ilyen hülységet .őröltséget ő se halott hall senkitól, (fita, az idöcsém, látt a nagy KRISTÁLY GÖMB UFONKAT, a kisöcsém is, amit most ő mutatott meg nekem, fita, ez igy igaz, és ti is meg láthat Nátok, mitgondoltok, miér menne a a aaa... fita, azért, mert igy midnenki huzza a farkát, és fita, ITT VAGYOK, ÉS most megprószálom, hogy hogy mükidik a fény ufonk,ami most mindeNŐtök, akik nem bánt senkit ITT EGY UFOOO...) FITA Ő TUDJA, DE UGYSE ÉRDEKEL SENKID KIVÉVE A TE KID?, A kisöcsédet sss... na mondom itt a fasom, akkor nem kelettél volna, ami most mondom, látod öcsém,csak igy kellek neki, és ő kezdte ezt az egészet, mert a kezdettől foga, mi örök egypárok vagyunk, na de ilyan hülyeségedet... jaja mert én mindenkinél előbb vagyok neked, nektek, és oda óda vissza, most ez az utolsó vacsora, rohamuk, hogy most azzá a robot bolgóluk, na a KÉP,és itt nincsk olyan hogy ...zitt én egyedül MAGYAR UFO-k? -made in Hu? Whohhh...amit elirtam, és ugy hogy egyedül, de most azt hogy én vagyok a vezetőd (most kihozod a kulák nagypám káronkodik fite nem átkzoott senkit, csak ordibált, amibe én is bel kontráztam ciffrázatam de hol van, ha csak akárkit kid meg bántottam,azonal ha ténleg, esetleg kinomba,de boccs...1001 boci?-jaja aran) hogy érted, mert MINDEN BENNED, ÉS NEKED KELL TUDNI! Itt ismét, ez az, hogy annal anál baxás, hogy te nem engeded hogy a másikod, hogy csak egy sik van, azaz ha egy sikongózik, puccoc seggel a bortva élen, akkor az mindenki meg teheti, és most az az, hogy én is...Fita, itt van hogy itt TELEJES SÖTÉT KOROM PORUK FÜSTBE VAGYUNK, ÉS AZT BELÉNK LEHELJÜK! EGYSZERÜHEN NICS MÁS, EZT KELL SZERETNI ENNI ETETNI, ÉS EZ FŐLEG OTTHON, RÁ GOD, RÁGHAT666... Zna amit beraktam a filmet, hogy csak örök fény Univerzek végtelene kell? - van, és ami hogy TE NEM GONDOLKOD666.... ITT MOST AZON PONTON FOG ELDÜLNI, AMIT Csicsáky Jencink, a MU (mult) az emberseg Szülőfölde, (mi nem a porhüvelyünk hülye? -hanem az lenne mi értünk?) - neked,nekem? - nincs olyan! Na az hogy az, na elénekeltük mindenütt a föld felülete felszinen alatta a Himnuszunkat, és azokótokó, fita ez sehogy, semillen KÉP, nem jelenhetett (JELEN?) volna meg, ha ti is nap arról fáról türül fakadtok, s figyejétek meg, ha van magyar ok az a magyarok HAN GOD?-DAL? DALOLUNK AZ ARCUNK NAPARC ARCCAL A NAP FELÉ...ALLA? BELE? Biver the hun, bihand te Sun?
              Innennn... fita olyan hogy valaminek vége, az esetleg ...ha van beled, vége? -most az te vagy?
   ...oááá...

Előzmény: repcsepista (752)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.14 0 0 752

                                 UFOzzuummm... miEeee... Ugy látszék a ti világosságotok -fényetek? -ho ho hooo... Napok, Csillagok csillgogok UFO-k? -made in Hu? -Whohhh... tüzet csinál-okád nem fényt? -mi a fény? -mia fene fene feneke?
                  1.: 1/14. A KÉP? - nincs és csak képzelet LETT? - képek vannak, és csak gépek, amik maguktól tranxformálódnak, mig egy vasgömbbé olvasztanak minden vasat? -neked van vasad -HASAD? -azaz pénzed ed edd? -addig mig meleg? -vered, a dikod a taknyod a nyálad? Hját a gunyám, hova tegyem, Ted ted ide, tedd oda? -oda teszi? Mot magam GONDOL OM OHM OHM OHM... ITT VAN AZ IRTÓZATOM ATOM MOM? -VASBÓL? VAS BÓL?(BILY) VAS HALMAK -HAT666---ALMA MAK MAK MAK...MA KING? Mott... A VAS (PÉN $$$...)BESZÉL ÉL? Aha fényesebb a láncnál a kard, az ez< ékesiti a kart, és mi mégis láncuk? -UK? cukiAIk gig gazok gaz dog god dög dögöd? Aki hüUK LUK UK? - maradt minde halálig, elnyerte az ÉLET KORONÁJÁT? EYE? Mott az hogy, rab-book legyünk vagy magyar -ok NAPOK? Tegnapra hogy apu, ho ho hooo.. hogy tartsam meg a gyere -kéINKet, ingünket gatya vagy az ő ők dikUK?-a VASA A HASA HUSAH USA RUSSIA CSAK VAS A CSUTORA S MOST EGY NAGY VAS HAS HASS...NA MEG EGY KORONA, MI A FITYMA< EGY KÓSER BODEGA? (FITA NEM MEREM JOBBAN CONTADRÁZNI...IGYIS, MOST IS AZ INGEM, GATYA MARAD,HA LENNE?) ha egyáltalán... MINDEMKIM CSAK A SEGGECSRÉM KÉNE, KÉNE? -VASAS HASASAH NAGY SEGGES NAGY FA SZU NAGY LUKU XUKU NUKUK KUKT KUKTA AKAR LENNI, ÉS CSAK HUST ZABÁLNI? Most amiről nagybaszó lenne,(FITA MI IS HALAK VAGYUNK, ÉS A AZOK IS LÁDD ATENGEREKBE CSAK NÖVÉNY EVŐLNEYELŐK,NA MOST ABBA IS BEL BAXTAK?) ki a legnagyobb BEEE BAAA XÓ XÓL JÁSZÓL? -SZÓLLAJON MEG A MUZSIKA HORRR...HARSONA, AZ UR ISMÉT EL JÖN? -KÖZBE CSINTADRATTA CSONDATRATTA AZ ATA A FIÁT, EGYSZÜLÖTT FIÁT EL KÖLDTE, ADTA, HOGYHA VALAKI HISZEN? AZ ESZ ESZEN, A FÁRÓL, LÁDD ÉVA, ÉS RÖGTÖN PUCCOS LÉSZEN ÉSZ ÉSZEN? ÉSZNÉL VAGY, NA MOST, ITT VANNAK A TÉNLEG TERMIT MENÜAIK? KIK? MI KI MOÉK?-ÉS JÖNNEK A MAGYAROK JÖNNEK, S ELSE SEDÓ -ADÓ? -ÁRNYÉK SZÉKEK ÁR PÁD PÁDRE A PADON, APAGYON? VÉN ASSZONUK ÜLNEK A PADON, A TEMETŐIK MEG ÜRESEK? RÜHHH... HESSS...FITA, OLYAN HOGY HAL ÁLL, HA IGEN A KÖVEK MEG CÖVEK MEG SZÓLALNAK MEG BAXNAK KÉSZ A BAXÓDÁ DÁ DÁ ...DÁKÓ DRÁKÓ OLJAIK?
                  2.: FIT FRITTY FIRITTY... ha te nem magad -mag -ad, maGODtól (a fa szuk rágod, a klokáttyá tátongANNA HANNA IDE LÜJETEK?) -LÜNEK? - vagy el VAGY ragadtatva még ijjen DÁK -DÁCÓ JÁCCOBBB... TE NEM VAGY, HANEM ÉL BENNED A KRISTI$$HUSUK, JUH JUHUSUK HUKKT VAGY, és most ládd...tRöha, a kis pa lesz, ládd ők, akik tudat ut uk, mi is magyaroOK vagyunk, avagga baga< a buga, BUNDA, hogy csak a magyar Ok rokonok konokoknak van még ugy tudat ut, luk LUK UK UT UK? -a mennyükbe RÁ GOD, MILLEN NAGY A FA SZUK S FOTYMA AHHH... NAGY NAGY NUKI JUK DE NUK KUKK?- hogy...most az hogy JÉ $$$... UT? Fita, hihetetlen de MI MAGYAROK ROKONOK RÁKUNOK A NAP -GYERE KID, roha, ahova je hova az ÉN AKARATOMMAL ATOMMAL JAJA ATILLA BOMBA BE VÁGÓDTAM... az az a kis MAGYAR TESTVÉREIM MMM... KÖZÖS ÉGÜNK, AKIK... fita, te el tudod KÉP, HOGY EZ MAGYAUR JELLEN, JELENÉSEK, és most... fita, A MINDEN KORI KORRR---HORRR...Fita, itt csak TI ÉRTETEK ÉRTETTEK, ÉS ÉN CSAK HOZZZ...ÁTOK JÖTTEM VOLNA? -SMIRNA! -FO$$$... NA Sa$$$... $$$...00 $$$... meg save, meg ugy kezdtem, na a HANG, A BAL agyam hátam megett, a pstizsákbank, VESTE OF TIMES!??? -fita,a hangok engem, na most itt csak panaszos baxxo$$$::: baxólAIk baxdüh és kangörcs...itt megint, a két és fél éves kis UNO? -DUE CSETERI csitriii... unokkám, fida csak ÖRÖK EGY FÉNYATYARAFÉNY MAMA MA IS FÉNYÜNK FÉNYE...SZEMINK FÉNYE, FÉNYÜKET ADTA, NEM MERT A MI FÉNY??? -TESTVÉREINK? NA MEG A GYEREKÉINK, nincsak a Mi is ufok vagyunk! -ti az hiszitek, amit belétek vertek a századok -ezredek, le mossuk fo$$$... aza haza hazátlaNUK? ÉHEN A KIRÁLYUK UK,de itt most az00k A SZENT SZISSZENT FENT AHOL A FAGY BALTÁJA BALTA BOLTA ZÁRT, BALTAZÁR BALTÁJA VILLOGNA NA NA NEEE...
                3.: Fita, most én sitim -pitim, mindenkinél EL LUBB, LUBRIKA LUBB ICA AZAZ TIMSOW ZZZ... ? -$$$... 00 $$$... HANYAT TÉRDRE HASRA CSUSSZ KUSSZ...MÁSZ KUCSMÁS? -KÖZBE TÁTOK A A AAA..SZÁD TOK TOKÁTOK SZÁTOK ÁTOK SZALLONÁTÓK NÁTOD? - VAGYOK, (FITA TRILLÓS BEFEKETESITÉS, AMIT MOST D EGY ...LDÁD AZ NAGY NAGYDURUNK SZOBORUK?) AZ ISTENNÉL IS, AKIT TE SOSE LÁTTÁL,(FITA MI MAGYAROKMI AMI A MISZEMÜNK NEM AZ ÖVÉK ÖV ALLATIJAIKIJAIK KÉ KÉNE? - LÁDD AZ A FÉNYEM = A MI ÖRÖK FÉNYATYANKMAMÁNK-FÉNYTESTÜNK (KARIMA KORONA KARIZMA? SMAMASZEMINK RÁMA) -VÉRÜNK, ÉS MAGYAROK FÉNYAPÁNKFÉNYANYÁNK NIMRÓD RODUNK RUDUNK UT MUTATÓNK, IRÁNY... (FIDA, VAN A TENGEREK GOLYÓNK, ÉS A SZÁRAZ FÖÖLD LÉGGÖMBÜNK, AZAZ FÖLD ÖLD BÖZSÉKÉNK FÉNYE, FENEKE? -VAGY AZ ŐŐK BOZSEMÓ MO MO MO... VASUT ÉS VASUTAS SÜKET NÉMA VAK AZ ÖZVEGY BAK BAKA KECSKE? - KALLAUZUK MEG UTUK, A MOM MAGYAROK FÉNY HON HON?- UNK (UK MUKK FA SZUT=VASUT HU HU HUUU... NA MEG KLOÁKÁTYOK KLOTTYOGTATOD TODIK? ADÓZ TATÓDIK ITT A DIK A MO MO MO ...) AMI MENNYÜNKBE (ÜKBE BUKBE BUKJ RÁ GOD) FEL VEZET, DE HA TE ÁT TÉR ÜRÜL ŐRÖLTÉL, ÜRÜ? -JUH HUKK HUSUK AZAZ FA SZUHUKK? -KLOÁKKÁTYUK?- LEHETSZ, S ÜRÜK LÉKÜK LETT TÉL TAIL? -LUK UK? CSIHA HA HAH...MEN A VONAT VONAGLIK KUCSISZIK SZIK? -SIK? KANIZSÁRA ÁRA, PESTIZSÁKBA KILÓG NA A LU LÁBA?) LOKO MO TIVA, TOVA GŐZGÁZAPÜFÖGÉSZETITOVALÖKÖDŐ LÖKÖTT LUDÖRGŐK SZAMÁR ÁLL ÖSZVÉR PÜFŐLŐK BIKA CSÖKÖK... NYAKTEREKRÉZETIMELLFEKVNECETEK NEM VICCKET... DOG DÖG DÖGÖLŐK? - ŐŐK, LOKO ŐK ŐK LÖKETÜK (FENEKETEK RAPITYA ÉGŐ KANÓCCAL DE EKRAZIT DYNA MIT, KI BE VAGYTOK LŐVE? AZ ÜR AZ ÜRBE, A SEGGIT NE TÜRD BE, MÁRIA SEGGIT? AZ UR, AKI NAGY DURRR...ÉJFÉLKOR VAGY HAJNALBA HAJA HAJJA HAJJA...
               Innen---fita ha most én fény vagyok, és ha te ezt látod a NAP POM? Fita, ha te ezt tudod olvasztani tani tani tanuulok, most benendis a szikra vet 666... pattogni fog, és most bennük? -NUK UK UT UK? EGY KRUK? -KURJÁTOK MEG MAGA TOK?
... Fita, itt egy film, s teljesen MÁSKÉP, ha te neked nem tudott senki adni észt? -mit eszel,na a fiaim szerint, olyan hogy te gondolkódol, olyan itt nincs, és ha igen, akkor ládd az Ég és föld TEMEMTJŐJUK LUK,MIELŐTT LETT VOLNA? SMINRA! VOLNA...TÖKÖNK SZURTA, AZAZ FITA, EZ OLYAN OCSMÁNKUR TURA, HOGY ITT CSAK ICCKIRI---DE AZ AZ HOGY NEM A GUNYUK, fita ezt mi felvettük,és figyeljed meg a bogaraik végülis, át kozz...fita mikor az ÁTOK, HOGY BOGARAIK, A BŐRÖTÖK ALLATT, NEM VCCKET...NA NEKEM A TEKEM, MOST HIÁBA VAKAROM, MERT BRLÜLRŐL VICCKET, AZ HO HO HOOO...
... NA MEG TARTOTOSZT, fita midnen a kivállasGOD-tokosok tökösAIka kaka, ládd minden szerEncse játék ...még a szere-csennek, nincsak aki a PÉNZ NYOMDA, (fita nincs olyan hogy ez jópénz, meg ez nem?) MEG MOST KON COWNT COUNTRIHA LAW LO BRASSÓ TERY BULLAH RULLA RULLER...
...https://www.coasttocoastam.com/
...The Day the Earth Stood Still
(2008) A woman (Jenifer Connely) Alien visitor (Cenu Reeves) itt amir mit, itt a velő? -na amt a Istenek a magnes mezőikból -tereik, hogy itt te mndenek előtt ládd én, VAGYOK, és magam csinálom, azaz itt amit nem tudhatunk meg soha napnján vasárnap, jött meg a folyásom...fita az a viz vér fény? - na azok a GÖMBÖK,az egybe és az vizzel csak VIZIÓ? -na most itt nncs olyan, hogy most vizzel = fényünk? -van csak meg tisztulás láss... le$$$...
...Fita a HAN HUN GOD, EL ÁRUL, niccsak én nem ufot láttam,hanem az vagyok,és ez nem lehet hall láss...nélkül,azaz ami örök nekem az a pinalát, nyisd ki a szemed, ha mered, azaz nyeled...azz a fény de csak HUN GOD -dal??? -na ha kölcsön vetted? -veszed, eszed, RÁ GOD A KEFÉT? RÁZZOD RÁZKÓDOL DÖGLŐD?- ÖL?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (751)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.14 0 0 751

                                 UFOzzuummm... miEeee... Éljen az Örök Magyarok Tesvéreink Égi -Földi -Tiz -Törzsünk SzövetsÉge Éljen a Magyar Tulrull Turul Madár Fészkeink szá szá szállj... Lumumba Szása?
                   4.: Kávézzuummm... tea, de harsfa mnt nem nem $$$... Olyan rohamok tranx -franx? -Na ez tegnapeste, hasonlitott 1986-Szilveszter, hogy valami olyan valami, hogy ez lenne a HEÉ? -ami ha neked, nekem? -ládd most is apuénkkal vagyok, jaja nincs halál, erre neked! De most az van, hogy ha ketten, már itt van MOM, magyar Nap FÉNY országom ohm ohm álmom, azaz fény honunk, ami ténleg örök bennünk van, és mi csak azt TUDJUK (NUK)FUJJ FFF...A KÉPED, AMIKÉPPEN FENT,UGY ITT IS, NA LE A KALAPPAL GATYA? Szóval,az olyan hogy NEM ÉRZEK SEMMIT, ( a testemet $$$---de azt se, most.hogy bármit tehetek,azaz az $$$...hogy végzek magammal, már elvégeztem, teletszar, hogy megált, mosdulatan de ugy, hogy ez lenne, csak most ezt én tudom, s ennél van szarabb...nem is érdekel semmi, az $$$...csak az hogy...fita mondom, akkor ládd egy hópihe -pehell, de ez biza hamu pihe, nem kamu? Zitt most csak röviden, hogy egy pillantás se, most OTTHON VAGYOK, A FÉNYBE, A FÉNY HONAINKBA, és most az aki...Apám, hogy lehet birni a strapát, na az a TIZ TÖRZSZOVETSÉGÜNK TESTVÉREM -CSALÁD TAGOM (NEM TAGLÓ, LU AZ ANGYAL, ÉS LUGAL, AZAZ MEGVAN A RANGSOROLÁSUK LÁSSUK $$$... SIKERES a legvérallá há há há...futásos,< ŐKET?) VALA, ÉS MOST...Na amióta te idinóta ezer éve annak, hogy magyarok vannak, na most rögtön megmutta, hogy azok aki ÉHEN A KIRÁLY LU KUK UK, most ezt először Swédenbruggónknál láttam, ahogy leirta hogy a vallásosok hogy két felül, na ülnek, vannak, a bal meg ajobb kéz felül, és most láttam, ládd mint egy olyan, mint a kajla ökör szarva,ami lefele kajla, a jok? KÖZBE ITT NEM AZ AMIT MI EMBER, HANEM ANGYALAIK VANNAK CSAK, A JOK MEG NEMJÓ AKIK A JOBBAK BAK? FITA, AZOK ITT A MENNYEBE VANNAK, ÉS ISTEN? -NEM HANEM... EZEK KÉPÜKET -SZOBRUKAT IMÁDJÁK, ÉS IMÁDTATJÁK, ÉS FÉLJED A RÁ GOD DUK UK, AKI MINDENKIT AKIN LUK VAN, MEG DUG? DUGOL, GOD DÖG ÖL?-FITA, KIMONODTTAM CSAK A KÉPÖK MEG SZOBRUK VAN, AZ AMIT TE... LÁDD SZELLEM E, NINCS, ÉS AKIK VELÖK FETRENGENEK AZOK SÖTÉT SZELLEMEK,AIDÁIK, FA SZUK LU LUKUK LÁDÁAIK? Na most hogy frigy láda,fita a szövetség ládáiAIk? Nincsak Lilit nem baxik? -na most ha Éva, a damamadam bordálya, Sárica egy gicsikét csunyácska, na meg butácska...MOék bota?
                 5.: Fita, itt tanulj tinó, ökör lehet belőled? Zna itt olyan gondolát nincs, hogy CSAK ÖRÖK FÉNY ÉLET VAN,és most az, amit a Mi is ufok vagyunk! -ba baba, most az hogy Jézus hus? Amit az hogy hogy találkozok Jézusommal, rendkivül tanulmányozandó, mert itt az van, HOGY HOGY VAN, HOGY ÉN NEM A JELENEM NEM?-MEN? JAJA HUMANŐ KI BE MENNŐK? Na olyan hogy Jézus volt, meg meghalt, meg ismét eljön, ennel rohasztóbb gané DOM BOOK, ezt valhalLogy, az az hogy megzse tudtam ...na ami van, hogy ho ho hooo...ÉN OLYAN VAGYOK AZ ÓRIÁS NAPTÜKÖRBEN MINT ÉN, NA FITA, EZ MEGINT, HOGY EZEK CSAK ANGYALOKAT TUDNAK...ONNAN HOGY FELVETTÜK EZT AZ ÁLLATI HUSVÉR GYUNYÁT, NA MOST ITT MINDEN OLYAN ROHADT ROHASZTÓ GUNUK, AMI SOSE VOLT LESS, ÉS EZEK BIZON NEM VÉLETLEN, HOGY MEG KELL HALNOD, ÉS UJJÁ NAGY LÁBUJJUK KÁ KÁKÁ KELL SZÜLETNETEK! Fita előbb, meg most is, kérdelek, te hogy tudnád az ezzel, és itt a MI MAGYAROK ÉDESNANYÁNK VOLT?-MOST SÁRA,MEG ABAHAMUK? -PORBÓL HAMUBÓL VÉTETTÉL?- NYÁLA,NA MEG TEJE AZ FÉNYE, most ITT, -fita,ha JÉZUS, akkor olyan kinba .gyötrelembe vagyok, mert most ezt itt, csak én, egymagam, és azért van, hogy ha NEM JÖTTÖK SEGGEM ENNI,JAJA ALÁH NYULNI, LÁDD HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BE SZÉL (SZELEMEM-FÉNYEM, MAGOM MAGYARJAIM MADARLAKOM FÉSZKEM? - LELEM? -AZ ISTÁLLÓBA JÁSZÓLBA? -ÉLJEN, ÉS OLYAN ISMERŐS, AMI MOST hogy monduk, ugy az Égieink mint apuék, ugy vannak velem, hogy mindent amit gondolok látnak! (FITA AZ AMIVEL NAGANAT ÁT IS, CSINÁLOM, HOGY LEGYEN MAGAMNAK -NEKTEK, TI UNIVERCE VEESE VISSZA? Na az Égieinkre,ládd féltéken vagyok, MERT ABZULLU ULTIMUKULLU PÁRTATLANOK, NA MIKOR A JUHUH SZEPLŐLTEN MAGKULÁTLAN, NA NEM KULÁLT, S ITT AZ MOST HA MOST A MAGYAROKAT...FITA MINDEN AMI HÁBORUUK, A MAGYAR EMLÉKE EL TÜNTETÉSE, LÁDD USA AZ MAGYAR OK ORSZÁGOK, ÉS EZT MOST HA MI NEM UGY MINT MIKOR HAZA A UK? -ÉS MA MÁR..AMI VAN, ISMÉT MOM ORSZÁGAINK S AZ ÉG EGY LETT!!! MA IS KULA, AZ AZ HOGY NEM TUDNAK, CSAK ÉLETET FÉNYT, NA MOST ITT AKIK EZT LÁSSÁTOK, BIZON EGYSZIN, MINDEM EMBER EGY NAP S HÁZA? -FITA EZ SZÓ SZÓP INTI RURINT RIKI TIKI TV?- MAGUNKHOZ FEL EMELNI, NA MOST...
                6.: Az ami hogy én feltételeztem, hogy akik a NEMESEINK, ládd én onnan jövök, grőfi szérü, és nagy nagy nagy földesurak föld birtokosok az anyai nagyszüleim, és hogy azok közt kellenek legyenek, akik MAGYAR EGYÜGYÜEK, ÉS NEM! Fita, tudom, én is hogy itt ...nem hanen főleg a Mi is ufok vagyunk? -hogy egg gigócsit, ládd most is ami most...NA IRTÓZATOS KINOM VOLT, MERT HA ELKEZDEK JÉZUSÓZNI, AKKOR MINDENKI MENEKÖLNI FOG, UGY AKIK...Zfita, az ÁTOK VALLÁST MEG JUHUS ÁLDOZÁST, A NAGYCSEGGES NEMESURAINK, LUFA, AMI AZ IDEGENYŐKTÓL TELJES EGÉSZÉBEN FEKETE,MEG KELL TISZTULNUNK, NUNK, (FITA, HA TE EZT TUDOD UGY OLVASNI, EZ TISZTA GÜGYE, TE EMLÉKEZNI FOGZ, HOGY HOL VOLT HOL NEM A CSÁCSOGÓ MARÁDKA, DE KETRECCBE?) NUK?- HOZTÁK BE, ÉS ONNAN...Zitt az hogy hogy lehetett volna kikerülnünk, hogy a legjobbjainkat, na MA IS, HOGY NE LEHESSEN HOGY ELLENSEGGÜNK LEGYEN,(CSAK AKKOR TUDUNK AZ FÉNYUFŐNKKEL HESS HESS HA$$$...DE ELEVE JZÉUS =FNY, ÉS TE IS AZ VAGY!!! -HUSUK, A HASUK KOROG?) AMI MOST CSAK UGY, HA KETTEN MOST MÁR MINDEN AMI A MI GYEREKÉINK,(TESTVÉREINK) BIZON UFO? Sóval, most álmomba láttam, hogy azt a KINT, ami most ...Im nagy Isten, na rögtön az te vagy! Szivem kitárom, tárogasd! Menedékem nincsen sehol, na végre, magahoz tértél? (fita teged senki, kivéve JÉZUS =FÉNY -FÉNYED KÉNYED? Na most, olyan nincs hogy MI NEM VAGYUNK EGYMÁS SZAMARA, SZÁM ÁRA? (NINCSAK EZEK ELŐBB AZ ATYJUHUKAT, KELL HOGY SZERESD AZ EREST?) Zitt most az jogy MAGYAROK JÉZUSA? -AZ EGY EMBER, ÉS ITT AZ HOGY CSAK EGY EMBERKÉNT, LÁDD EGY FÉNYATYAMAMAFÉNYAPA-ANYA, ÉS FÉNYATYAMAMA -TESTVÉRÜNK ÉS FÉNYAPAANYA TESTVÉRÜNK,(GYEREKID, DE SÁRBÓL?) ÉS EZ...fita ezt most ugy, hogy a iratUKbank is van érintve, DE EZEK JÁNUK8:44!-ÖRDÖG ATYA, VAN GATYA? -ÉS MOST FITA, CSAK EGY SZÜLÖTT FIA, AMI OLYAN RÖGTÖN, HOGY SZÜLLŐTT-LŐTTEK MEG SZÜLŐ, NA MEG MOST KIVÁLASTATÓDÁS TÓDÁS ÉLIÁS, TÓBIÁS, EGY TÁL DÖDÖLE, GULÁSZTA, ETTÉL BELŐLE, KERTBE MENTEK A TYUKOK, MIND MEG ETTÉK A MAGOT...
              Innennn... Fita, itt ha ketten, már itt a menyem, na meg együtt... hol az ufoooo...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (750)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.13 0 0 750

                                 UFOzzuummm... miEeee... Éljen az Örök Magyarok Tesvéreink Égi -Földi -Tiz -Törzsünk SzövetsÉge Éljen a Magyar Tulrull Turul Madár Fészkeink szá szá szállj... Lumumba Szása?
                    1.: 1/13. A KÉP? Olyan hogy halál madár? Az az ahogy a kakuk betojja a tojÁSát a másik madár fészkébe, és most gyorsabban nő, (husevő) és kiöli a másik madár fiókÁIt, (kAIn) és itt mikor UFO-k? -pontosan az történik, és ha véletlen, akit...ládd kiugrik-esik a családa FROGYLÁDA SZÖVETSEGGÜEK fészkéból, azok NEM MERÜNK MEG SE MUKKANI, ÉS JAJJ JAJJ JAJJJ... CSAK MEG NE TUDJÁK HOGY MI IS ÖNKÉNES, FITA AMIT FELVETTÜKN IS A FEKETE ZUBBONNUK?- RABUK VAGYUNK? Na most, ez az hogy CSAK A MAGYAR MADAROKNAK VAN ÖRÖK EGY (PÁROK PRÁBA SZÁRNYA SZÁNYA SZARNAK) MADARUNK, ÖRÖKEGYBE, MERT AKKOR NEM TUDNAK EL HALLGATTATNI ADNI? -na meg az ami az UJ NAGYLÁ
BUJ BUJ BUJ BUJJÁÁÁ... AZ ÁGY ALLÁ HÁ? Na velem ezt történt, meg akik a én magyar -tojáUNKból (sirjaink lufa, hol DOM BORUL, NINCS, AZ EMLÉKÜKET IS TÖRÖLTÉK, VAGY MAJD EZUTÁN, KIS UNBOKÁINK LEBORULNAK LU FA, AMIT MOST HA AMIT ITT VAN, A KIS siti piti, ÜNŐKÉTEK, ÉS VILÁBBÁ KENE KENE KÖRTÖLNMI, LEHELL...STBBB...) ki keltettek MAGATOKBULL ki vertek, és kiverik a szemünket is, s akik bedültnek, azok sajátmagukat vakitották, és az a MAGYAR HAL -HALL? -BEADTAD A GERINCEDET CSUSSZ MÁSSZ JÖJ HÁT VELÜNK ÉS CSÖSSZ...S TÖBBET TE CSAK A KUTYÁJUK AZ IS LYUKUK LEHETEL ETEL ESZEL? Sóval olyan hogy neked meg kell halni, és ujjá születni, ez mélyebb... ha valakik hogy én csunyán beszélek, te neked, halvány degelett bolha fingnyi hallovány FIN GOD $$$...nem nem men nem men $o$$$... fo$$$... itt azok, akik a FEKETE LEPELLÜKET, fitelellah az a RÁ OLVASÁS UK UT? GOLGOTA ÉS KERESZT,na most Juhusom fa som sokzsebében, gyógyulok meg teljesen, NA MÁRA TALÁKZOTAM akik a csaláDOMbaxok NAGY URAK VALÁNAK, és olyan hogy MAGYAROK VALÁNAK, HALÁL? CSAK MAGYAR HALL ÁLL VAN CSAK!!! Jaja harban dicsó szép a halál, szégyen akit ágyban, ágyáBÁN? -talál?
                 2.: Zna most, a halál az a szellemi -sötétsÉg és olyan tudatlenság, AMI MOST VEGYÜK A JÉZUS AKI PÁRTUSA( MAGYAR ORSZÁGOK MOM LÁDD USA?- DEEE... fita,tupaszazhogyminden embe egyenlő, mi van most a UK VAL CSAK ANGYALUZZÁK, FITA ITT MOST AZ A VÉGJÁTÉKUK, FITA TEODORE DÓ FON TIVADAR, BEINDUL AZ UTOLSŐ RUGÁSUK? -FITA EZT NEKÜNK KELL HELLRE -RENDBE RENEDBA REND ÉS FIGYELEM, VAN SZEME,NYISSA KI VAGY NAYAK RI$$$... RE MI FAK, FÁK, RÓZSÁK IS NYILNEK GÜLL COOL BABA SIRJÁN ) OK JÉZUSA TÖRTÉNETEKET.... aminél akik a SÖTÉTSEGG NAGY NAGY SEGGES WARRRAIK? Zna a birkom, el kezdőpdött ládd NEM TUDOM, DE MEG AKANÉM ÖLNI A KECSKÉMET, =DE MI LETT A KIS KECSKE GIDÁAINKKAL, AKIK EDDIG MEG TUDTUNK SZÖKNI, A BITÓFÁIAIAK JAKK...JUHUK HUKK...ÉS NEM TUDOM! Na fita, ez olyan, hogy esetleg szökő -szükdécselő CSELLÓ meee...özvegyvakabakakecske lehetsz,de ne ugrálj, na a nehézséggem, ami most át mentem ÁL-ÁL -ÁLL ÖRÖK ÁLL MOM DE FEKETE FEKETE FEKETÉBB NEM LEHET KÓVÁLYGOK MNT EGY GÓLYA TORCSUK? Zna most AZ HOGY JÉZUS? A Mi is ufok vagyunk! - amiket ugy, hogy most ADD MEG A WC -CSZARJAIKNAK AMI AZ ÖVÉK, fita ha eleve a TEREMTŐD (ha te magyar ok vagy,akkor neked oléyan nincs,Isten vagy, és EGYEK VAGYUNK MONDUK JÉZUSBANK DE JÉ HUS UK, AMI RÖGTÖN TE ANÁL ANGYALUKAT BAXTÁL, VAGY TÉGED ÉS BEDÜLTÉL? -HASRA -HANYATT VÁGTAD MAGAD??? BEDOBBTA A TÖRÖLKÖZ JAJA DE HA GATY SE, ATÁM, HOL A GATYÁM? NA MONDUK, MIKOR CHRISPIJUHUSUK A KERESZTFÁN, nicsak a felesÉgem, aki hülyére a gyerekéivel halálra volt rémülve, hogy olyan vagyok,(leszek? mint akik ...a gyerekéi, (abram, vedd a pacalat és vágd a zsákba, zsirzsák? -hátIzsák) NEM LÁTOD HOGY EZEK NEM OLYAN OK, MINT MI? Fita, most az amit AKAROK, hogy olyan borzalom mélység, ami most akik IDEGENYÓ - PREDITOR -ALIEN CANNIBAL IMÁDÓK, na azok büze, ládd az ÜR BORZALOM BÜZ, MONDJDÁK A BUZUUK, NA MOST KI MI MOÉK, VAGY HONNAN TUDJÁK, AKIK LÁDD MOST AZ ÉL ÉLEN JÁRÓINK? Zna fita, ez egy olyan borzalma alarm (fita minden iratuk, borzaDALmak mak mak mak...Ma King,making money?) valami, amit még tegnap este késő, meg most az álmomba fetrengek, hogy ezt meg LÁTNI? -GOND ÖL, tehát most MIKOR GONDOLKODOM, AZ A KÖDÖM? És most itt a krds, hogy MI KÖZE VAN JÉZUSUKNAK, NA FITA, ITT MÁR A MAGYAR VÉRTÓCSÁINK, ÉS TULRULL TURUL MADARAINK, ami most ha téged, meg tudtak ölni, az az EL TUDTAK HALLGATTATTNI ADNI? -FITELJAL RÖGTÖN A MAGYAR GYEREKÉINKET, AMI MONDUNK ZRINYI MIKIÉNK, NA MOST CSAK AZ LEHET, VAGY ECC PECC HA TE FEKETE SEGGÜ A LUKAD,MEHECC... és az te most ládd ha egy patkányukat meg vakitani TANA NAK?- az megveszett és megmar minden patkányt, amo most csak veszett patkáNUK FÉSZKES FENEK fészkei, és RÉM ÜLDÖZÉS, A GONDOLÁTTA IS, HOGY VANNAK NEM MEN NEM AZ Ő ŐK PATKÁNUK?
                 3.: Most a Mi is ufok vagyunk! -rendkivül frontos lenne, a kimondottan MAGYAR GYERE KID, na most, ezt megint most, mert ez a leg frontosabb...HA EGY? LEGYEN AZ HOGY SZENT ISTVÁNUK ÓTA, VANNAK CSAK MAGYAUROK, HA EGYET...FITA DALIA KUN LACINKAT MEGÖLIK RÖGTÖN, MERT SZÓL SZÓL SZERINT, AZ ÖRÖK ÉLET PÁRJÁT MEGTALÁLTA, (FITA AMIT EZEK KI OLVASZTANAK AZ ŐŐK IRATUKBÓL,ANNAL ANALABB XEX -ORGIÁIK AMI MOST FITA A VÉGBELÜAIAIK AJAJAJJJ... S$$$... itt csak, LÁDD a Mi is ufok vagyunk? -vagyonunk NUK? Hogy HORRR... ŐRDÖGÖKBŐL ANGYUL LUK LU UK? -LEHETNÉL HE ENGEM JOBBAN SZERETNÉL, AZ A KÖCSÖN ADOTT ADUTT FA SZU A PUK UK? NA MEG A HIT -ŐK, AMI RÖGTRÖN AZT BÜNTETI KIT SZERET, MÁSKÉP NEM LEHET, JUHUSUMNAK SOK SZEBÉBEN, BÜN TETŐK TETÜ TETOVÁLT KIVÁLASZ TOTTÁIK, NEM CSODA? NA GIG A SZELID IDOMITOTT JÓHUS LO HUS SZAMÁR DE JÖN MÁR A BIKA CSÖKÖSÖK ÁLLATAIK, ami most az hogy ÉN TALÁLKOZOK JÉZUSUNKAL CALL, na csak EGY FIA VAN A MAGYAR OK ISTENÜNK, amit most te neked,meg nekem, NEM MEG TAGADNI, HANEM ITT VAN A DELLIRIUM A VALLAG -GOD VILLOG666.... UK UT UK? ARAN BORNUK, ARAN BIKÁSAIK, ARANY WARROS UK? Miért kell NEKÜNK KÖLCSÖN HIT? -FITA AZ SZÓSZERINT A XEXXUÁLLATAIK, és csak a XEXI LÁDD A KRICZIFIX S VAN XEXXIBB? Fita, itt emlitettem, hogy egy ázsiai gyerekkel, akik legalább olyan jó vala, a szellemi -világjárásbank mint én, és nem létezeik, hogy nincs egy ilyan magyar IVADÉKUNK? -és valhalogy..LÁDD JÉZUS, ami pont az, hogy OLYAN HOGY HALÁL? NA MEG HOGY AZ CSAK A KIVÁLASZOTT MÉREG KIGYÓ ANAL ANAKONDÁAIK FAJUK FARKUK JÁTÉKAIK KAJA? NA MOST VOLT NEKI FEN TARTÁSA,ÉS MOST MEGTUDTA, ÉS FAKÉPNÉL HAGYOTT! (JÉZUSUNK SUN FÉNY!!! LEIRTAM A NAPTÜKRE, AMI VALÓBANK ÉN IS JÉZUSUNK DE HUS?) Fita, az egész FÖLD BÖZSIKE KEREKSEGGE MAGYAR -OK É/DES/ANYÁNK TEJE NYÁLA -KÖPETE!!!- DE MINDENEK ELŐTT FÉNYE KÉNE? -KÉNE? ISTEN SZAVA VAGY SAVA?
               ...Innenn, a gyrekéinkból SINTETÜKE TETÜIKET, S ARTIFAKA FAKZATAIKAT, S ITT VAN ROBOT NAGYBOTTAL ROBBOTOSOW HÁTIZSÁKUK SAVUK ICA? NA MEG A CZIBORGÁIK OLDAL BORDÁLYAIK BORDÉJ -CUPLERÁJAIK AJJAJAJAJJJ...Fita,csak magyar PÁRTOS JÉZUS (JUH-HUS BEEE... HASUK UK) UNK?- JESSZEMARINK VAN, ÉS MÁRIA SEGGIT! Fita, az hogy ANGYALUK, na az az...hogy ANGYALUK(AZ HOGY BUKKOT IS MEG TÉVESZTÓ MEG MOST AMIK NEM BUGA?) GYALUK JÉSUSHAIK HOKK HAKIK KAKIAIK? Fita, ezek vak vezeti a világtalant, elég egy kis sitim pitim, és berrobbant az egész buggugábigámiaaik bagázsiaAIAIk jakkk... Fita, most az hogy ha te JÉZUS, na most azt te NEM TUDOD JE HOVA TEGYEK? -Jaj a gunyám hove tegyem...és most te a fenektelen luKUKba KUKTA...azaz a szeretet etet JUHUST, ÁRJÁBA ÁRÁBA HULLA HULLA HOPP... ÉN IS ÖZVEGYVAKABAKAKECSKE VÉRT GULÁSZTA ISZOK?
... fita itt közel 80 milló (1010%UK,dragon) van tetüzva, amilád... csip csip csóka vak varjuska... zna meg hogy itt most, fita, itt csak ÁLLAT ÁLLOMÁNUKIAIK... egymást is nukiznák? Zna fita, mert most azok a vairáczioNUKisAIk, ládd fél bika fél Human Ica? -tutod hogy miért vagy bikás? -szukás?
...https://www.coasttocoastam.com/
... Ancient Aliens
S20 I E2 The Top Ten Extraordinary Creatures
...mistreries beats...(fita a KIGYÓ FAJUJAIKAIAIJUK?-UK?)
...oááá...

Előzmény: repcsepista (749)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.13 0 0 749

                                 UFOzzuummm... miEeee... Ég és föld elmulik, de a mérgeskigyó fajzatjaik, analkonádaik kondásAIk, diszNŐÓdisz öljaik, megvett -megveszet veszekedő ÜR UR patkányaik kártékon rowaejaik, örök veszettpatkán szin ROM -romjaik meg mardnak akiket drága pénezen véren megjelültek -megmartak Mark Máté Lukács és Jányos tied a város evengyilkolácc Cionaik koponya hulla hegyeik hegyesednek na meg rorrr... roHADÓ AADÓ ŐCSKA VAS HALMAZAIK RONCS TELEPEIK HAJA HAJJA HAJA...
                   4.: Kávézzuummm... tea, csalánt, csilánt? Most a hirekbe, hogy Russia X usa, forrditva, vagyfita az egykéz, azaz am az a három tik tak tik...Jár a toronyóra bimm bamm bimm bamm... a zsebóra azt kattogja tiki taki tiki taki ti ki? Fitra,minden ami károkozás rom rombol TATÁS KAKÁS, na most amiról szó van, hogy az első közvetlen halálos összecsapád usa és russia közt, ami fita a tengapra álmom, de azt is amit tegnapra, elkezdtem minek az UFO? Zna usa, miért irom kis Betty? -nincs sehol ha van magyarországuldöng, csak a magyarok, szivébe égetve égünk, jaja Magyar Ok testvérek közösÉgünk. Na fita, USA AZ MAGUSA ÉS MAGYAR OK OROSZÁGOK! -nem királyságok, és senki itt semillyen formában beadást adót nem fizethet senkinek,(ha csak ládd ...téged nem érdekel többet, mert te boltüódtál abra hami ham ham ha bozótába? Öhh... na most aki ami MO MO MO....azok ADÓ =HALÁL FIAI,na most megprószálok ládd a kis Yojokánk, tegnap Töröltnik? -na én akivel találkzotam a FÉNYÜNKBEN, azzal társalgok! Na még, The usa, Can End Fighting in the Middle East Today day Recognizing Palestiniie ...ami itt most VÉGE VÉGBELE KINT CSÜNG MINDENHOG VIG END RUDI, ENDRUNAK? Izráel sose volt, le$$$... mi le$$$...Fiteljatok a NAGY ALAKRA, MOST MINDEN AMI ITT HOMÁLY, TALÁN TÉNLEG VISZI ŐKET HAZA, AZAZ ITT VAN OLYAN, HOGY AZ UTÓD
ALARMUK ÁLLAMUKIAIK KUROMÁNUAIK, NEM MAGUSA, MERT AZ MAGYAR OK MOM ORSZÁGUNK, ÉS MARAD666...India sinpatizál, vége! -end of az YoázisUKnak?
                   5.:Most az hogy mi az ufo? nagyon röviden, és a Mi is ufok vagyunk! -az akkor mikor ez a NAGY... ELŐBB DURUNG, ÉS NAGY ÓRIÁS SZOBOR, akkor már a NAGY BUGÁNKKAL jöttem vissza, ami OLYAN HOGY MI AKIK MI FÉNY MÁGUS -JÉZUS FÉNY? Fita, a Mi is ufok vagyunk! _-rengkivül frontos lenne a gyerekéinknek, mert előbb...na előbb egy ostoba állatuk se voltam,mert rögtön,nem engesték a gyerkeket, na apu, hogy hungarista, most akkor reakciósok,(NEM A CORONÁS ORSZAGOD BITANGOK? -HANEM IGEN IGE MNDEN EMBER FÉNY MAGUS -JÉZUS FÉNY EGYENLŐ!!!- és ugy ma is, mipért nem ölték meg aput, akik a vásárokon utsarkokon, az állomásoknál OSZTOTTA A LE ANAL BOXOZTA ŐKET, és most...fita, ma már végezni tudnának ugy, hogy egyszerüen, ami itt nem a PRORHÖVELYÜNK VAGYUNK, és ezt ugy, hogy apuék NEKÜNK MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖSÉG, MI MINDIG VAGYUNK, és nincs halál? -amit most hogy végre kezdek haza jönni, NEKED! Fita akkor nem értettem, hogy NEKEM ELŐSZÖR KELL LENNEM, AZ AZ EGÉSZ ÉSZ VILÁGMIDNENSÉG A TIED? Fita, most vissza, hogy Watikanok kimennek elibe mennek Attiláéknak, és nem tallpat csókolni, hanem ATILLA A VILÁG URA! Itt az egész örület -bődület, mikod a magyarjainkkal (fita aki nem feizetünk beadást adót senkinek az Atilla! -katonája? -katona bácsi haptákba, beletojt a nadrágba...Zna akkor, itt NEM ITTENIEK, HANEM AMIT LERITAM HOGY MIKOR KÉSZ A FEHÉRHÁZ, ninsak FEHÉR HÁZ? LÁDD SZÉKESFEHÉR VÁR,ÉS FEHÉR VÁR, azaz késübb Nándor, hol a durr?
                   6.: Na mikor vége a valla GOD, világ hóditóknak, na mikor USA megszületik és független MOM ORSZÁGÁ LETT ÜTVE, és ma is a MI FÉNY UFÓSAINK IS... az ezt ugy akarom, hogy ÉN ELŐBB, MIKOR MEGHALTAM 28 ÉVESKOROMBA, VISSZAJÖHETTEM, ÉS AKKOR MÉG...NEM VOLT MEG A MAN IN BLACK FEKETE SEDÓ -HOMÁLY RUHA, RÜH? -és ha megérintettem, itt angyalUkat, rögtön a szőrös töte tepertyü, a légynek lett, és most rátaláltam a Tejut elágazásánál,magyarokra, na az lehet ládd Csabáék, visszajönnek addig Jó Népem Jó Napot,fide van fekete?- itt székelj, csüccs? (székell kapu?) Na az kétseggtelen Körpatkókühümedencénk! Most azzal, ládd előbb itt egy tehetelenebb mint a ma született szopós malacuk? -na egynapos bárányuk, FITA ITT AZOK CSINÁLTÁK A BUNDÁJUK BARANUK, ARANUK? Na most ezt ugy akarném,hogy a vak is meg lássa, láthatja,ja mert ITT MIDNENŐNKNEK ELŐBB FÉNY JÉZUS MAGYAR OK JÉZUSA RUHA, NAPBA ÖLTÖZETÜNK VAN, NAPARANY? Na most, miután felÖltöttük a rühüket, fita az az ANGYALI GÁGÉPEZEZETÜK, na apuék, nem egészen,(ezt okvelten, mert itt csak angyali nali KÉP? -.GÉP?) de ezek VASBA -VAS-FÉMÖTVÖZETEIKBA VANNAK,ÉS CSAK AZZAL VANNAK, ÉS EZEK LÁDD AZ EGY VAS -FÉNY -POR, amit ugy, hogy ezek VASUK VASUT FÉM FÉMESEK, ÉS FÉNYESEK, DE NEM FÉNYESEBBEK REPCSPITA VALLAGÁNÁL, HOGY A NAPNÁL? Za okvetlen, mert lehet te te te...ti ti ti...nincsak, AZ AMINEK, LÁDD ANNAK, HA MOST MIDNEN MAGUNK, A MI MAGUNK, MUGUNKHOZ (NAPUNK) ÉRTÜNK? - AKKOR CSAK HIRTELEN, MI VÓT A EEE...Na nagyon frontos,most itt EGY UFO MIND! Fita, ha egy... nem táplálozik FÉNY AMI MAGYAR OK FÉNYÜNK JÉZUSUNK FÉNYE, VÉGE! -de most fita, mind,ha nincs egy válalkozó? -ládd ha mnd dög, hogy tudz meghalni értük, érted? Da a vas eleve avas is meg tisztul tüllük! -hol vagy tiszteletes ur, lukat NÉZ fur kur s nagyokat kurjongat?
                 Innnenn...fita, maga a Mi is ufók vagyunk! -AHOZ LÁDD A VÉGTELEN VILÁGMINDENSÉGEK UNIVERZEK HOGY TÖRVÉNYE, NA A FÉNY NEM TUD BÁNTANI SEHOGY,SENKID SEMMID, MIG NA NINCS FO$$$... vissz ne né! Fita,ez az hogyha NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN? -AMI MOST UGYANAZ LÁDD KEZET NEM EMELSZ SENKIRE, MEG KÁRt NEM TESZEL SENKIBE, MÁR...HA MÉGIS, AKKOR LÁDD AZ AZ, BABYLÓNYA,ÉS NEM ÉRTIK EGYMÁST SE, ESZIK? -MEG A VÉRÉT SZIPOLYOZZÁK S HA NEM FEXEL, BIZON A VÉRED NEM KELL? -A HUSOD? -KIVÁNTATOD?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (748)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.12 0 0 748

                                 UFOzzuummm... miEeee... Ég és föld elmulik, de a mérgeskigyó fajzatjaik, analkonádaik kondásAIk, diszNŐÓdisz öljaik, megvett -megveszet veszekedő ÜR UR patkányaik kártékon rowaejaik, örök veszettpatkán szin ROM -romjaik meg mardnak akiket drága pénezen véren megjelültek -megmartak Mark Máté Lukács és Jányos tied a város evengyilkolácc Cionaik koponya hulla hegyeik hegyesednek na meg rorrr... roHADÓ AADÓ ŐCSKA VAS HALMAZAIK RONCS TELEPEIK HAJA HAJJA HAJA...
                 1.: 1/12. A KÉP? Na már elkezdtem ecet erre ecet arra, van eszed, eszed a kef-ét? Itt mentseggemre, meg seggetekre, ülj le, hogy EZ EGY ÁLOM, és én az első pinyalat óta, ébren Is álmodok, meg alva, halva, és nem tudtam hova tenni, azaz jaj jaj ajjj...hova tegyek, meg hova tegyem, mert állandóan éhes valék (CSAK A GYÖMŐCS KOSÁR,AMIT MINDEN REGGEL A KÉT NAGYAPÁM, AZ ÁGYAM ALLÁ RAKOTT, NA MEG MOST MINDEN AMI EHETŐ, MEG TANITOTTAK, HOGY NICS OLYAN HOGY ÉHEN HALÁS, HALÁSZ, HALL LÁSS?) meg kanos, ami észbontó is, meg elveszi az eszem? -Eszter?- Lenke? (FITA ESZTERT A A AAA...) -jaja ugy éreztem magam, hogy minden ami ez, én annak ajja, és annak is az ajja ajjj...ajajajajjj...Na most, én akármit ezek a ürpatkáNUKIAIK? - váncogtak -váncognak, és csak azt hallom, meg látom, hogyha hallom én, minden (fita ez valóásg, sőtt az egész végtelen világminden s Ég?) az eném,(azaz másKÉP??? -fita az elős hogy ide firika, azt is akaNÉM, de állandüan a Niknevem törÖLték Töröltnik) most sikitani akarok, és hellett hörgök, na meg fff...habos kan, meg jön már a bika fu az ora fff...na meg könyezek, amit a nagy néném, te mindig sirsz? -jaja sirok meg kacagok röhögök, zokogok m a gülümbBün? Aha jaja BÜNBE ZÜLLETTÉL? Na ó fej, mert vértól áztatva, meghalt kinok NAGY NAGY MOSTMEGGYÜTT E LEGNAGYOBB NUKI A PU UK? NUKISAIK SAH NAGY A HASA FA SZA KASZA KŐ? APU KASZA?- között, most ma is, fo fo fff...na tüszkÖLök magam, de nekem NINCS HALÁL? -azaz tudom hogy nincs halál, azonnal apuénk NEKED! Fita, tregnapra hogy nemcsak Észak amcsi, hanem az egész amicsit FÉLTÖKÖT NUKIZNI AKARNÁK, és azok akik NUKIZNI AKARNÁK, AZ USA NEMCSAK A KE-BELÉN (UK?) MÉRGES KIGYÓ FÉSZKEI, HANEM LÁDD A THNDERBŐ? -TUNDERBOL BULLI FILMET, A KIS TÖRPE GO GO GO MO MOM LÁNUK, A NYAKÁBA, ÉS A FARKA MÁR A SZEMÉT KIVERTE, ÉS MOST SZÁJUKBA VAN, -NA MÉG NEM IS MOROGNAK, UGYHOGY NAGYON ÉLVEZIK A JÁTÉKUKAT, KUKA?
                  2.: Zna én TULRULL TURULL MADARATOK ÁTOK, VAGYOK,és amit most FÉNY UFO? Ezt esetleg du.-mert amit tegnapra, az az, hogyha MÉGIS ATOMHÁBORUUK LETT, AZ...FITA, UKRÁNUK MEG MOST AZ EGÉSZ FÖLGÖMB FELETT, A MAGASSÁGOKBA, EGY ARANY KIGYÓ LEBEG,na apuék, nem teljes, na csak JuturospunaCszára felett? (FITA EZEK AZ ARAB TENGEREKET MEG A MAGYAROKAT AKA NÁ NÁ NÁÁÁ--- NA MIPÉRT VAGYOK ITT??? -Na leirtam, ls most is $$$..., rajtunk van a sor ostorUK? -ami forditva is fucca lenne, azaz egy nagy puca s luka Juhlika luka? -analuka kloákká klattyog, na meg szipog / vonaglik? Fita, ha törÖlni, ne ugy hogy hátba szurunk a tőröddel, fak, nekem nincs, ládd a TŐR TÖRVÉNY, AKI LUKA NEM SZUTTYOG, AZ NEM LETT MEG ZÜRBÖLVE, NEM LE$$$... $$$... 00 $$$...sóska, Jozsidó adta? -Sára? HA A LUKA RAPITYA, a parittya köve meg kén köves ut vasut sutt...a mennkő teli találta? -röff röff röff...refere, ez csak álom, és minden az, s van akinek van álma, na most itt az a sajátja, vagy kölcsön adták....$i$$$... ne vi$i$$$... na uggzse UZSDÁRÉ UZSEDOM MOD? Most vIssza a V V V...film sorozatra, hogy VÉGÜL IS MEG JÖTT A ME$$IRÁ$OWK SIR ÁSÓK MEGVESZETT VESZEKEDETT VIHÁNCULLÓ ÁLLANDÓAN HABIRUKUK PATKÁN SIN SZINDRÓMA VÁRVA VÁRT MESSIÁS SIR HOL MENZETEK MIND SUPP...UK? .EMLÉKE? Na itt teljsen az ami a BbLila lába közzé nyomuk, fita csak nekik?-proFácia NEGRA, teljesen a MEGYNYITOTT SENTE SERTÉS ÓLLAIK NYADITVA CSAK NAGYITÁSA KÁSA KORPA COORPRÁCIAONUKIAIK PU KIK, JÖJJETEK MEG VETT VESZETT DRÁGA PÉNZEN VÉREN VETT PAKÁNAIAIK MINDNYÁJAN JAJA ELŐL A JUHÁLLOMÁNIA JAVITJA MEG A HELLZETED, tRöha az utolső nyekk? -mikor minden patkáNUK kifeküdt, ládd ahogy RÁ TOK TALÁLTAM A PUSZTÁBA,ÉS UGY MINT A DR WHO TELEFON FÜLKE, ÉS MINDENKID DIK? AZ ÖVÉK?...fita mi magyar OK? -mi a MI GONMDOL LÁT VILÁGUNK LÁGEREINK HUNÁK HUNGÁRAINK INKÜNK ÜNKINK HU MEG VILÁGAINK BA BABA, VAGY BUBU PUPU LYUK?...
                  3.: Most bele bele? -se kezdtem, és kerülöm, hogy ugy hogy TÖRÖLTE$$ETEK? -tessék tssék teccék, csak seggre nem ejtsék, dre mindenre gondom dom modom, modos (valubank lufa UFO-tok!!!) vagyok, hiz ISTEN, és ti is azok vagyok, vagy mi a szösz pössz...hol a fejed? -csak nem a lábodydközt? Hogyha Lábam? -meg botolna?- Juhus kéznél van? -fita mag a gondoolát hogy te egy juh lapockát bordád, na ugyanaz a xexe jelenet,(KRUCZIFIX FAK) mint te me gén egy xexu seggszuhUK hus állat állomáNUK, NINCSAK FÉLJED FEJED AZ ISTENT, azaz az adrenalink IN? Zna, most HA NEM TUDJUK ETETNI PÉNZELNI TÖBBET, EZEKET AZ ÜR MÉRGES KIGYÓ NAGY ANAL KONDA, KINDÓIK APA RÁ TUSZOK, TOSZÓINKAT, KONDÁSAIKAT ÉS MEGVETT .VESZETT PATKANAIKAT TAN TANUK TANKUK SÁSKA HADAIK KAT? -AKKOR AZT AMI MOST...ismét... VAN A FÖLD -GÖMB BÖZSIKE,ÉS AZ KÉT ...LÁDD A FÖLD MEG A VIZE VIZELETTÜNK, EGYÜTT VAN EGY GÖMB BÖZSIKE, NA MOST VAN EGY MÁSIK, AMI UGYANOLYAN NAGY GÖMB,AZ A LÉGGÖMG,NA MOST EZEK AKIK A ADAKOZÓK HADAKOZÓK,EZEK AZ ÜR ÜRÜLÉKEK KIGYÓÓGYIKA MO MO DE MOM? FITA, CSAK NEMGONDOLOD, HOGY MOST ELKEZDEK PRÖCKÖLNI, ÉS BEREMEGET AZ EGÉSZ EGET FÖLDED ROBBASZTAÓ BAGÁZSIZSI HADAK HADA HADOBA VÉRMES MEGVETT MEGVESZETT ELEVE PATKÁNUKIAIK? Ezek nemhogy NINCS CSENNEK, PARANCSALNAK? CSALOM A SZÁD S SZEMED? HANEM EZEK HELLE CSAK AZ ÜR PUCOLÁSA ÁSSA, ÉS EZEKET CSAK NEM ETETJÜK, AMI AZONNAL, A PÉNZELÉST ELLETTETÉST, NICSAK A GAZ DÖGJEIK EGYRE EGED-FÖLDED EL NYELNEK, mig a NYOMOR UK, NO MOR NÖ ROM ROMBA TÖK-ÖLÉS, NA MOR NO NYOMOR!-ADÓ =HALÁL, HALLOD HAJA HAJJA HAJJA ... AZ ÉGNEK ÁLL?
                 6a a aaa...kinek van 6 alma? Most ugyanaz az GANÉ GÉN DOMMBOOKJAIK?- ha nem tudjuk ŐKET MEG ÁLLITANI ANNYI, AHA NINCS AÓDÓSÁG NAGYSEGGE KURÓAINK, NA NEM ENGEDJÜKBE ŐKET, AMIHEZ NEKTEK REPCSE PIT, na apuék, fita, most TULZOL, nem hanam a MAGYAROKNAK JÉZUS AZ FÉNY, S ÉN ÉS AMAGYAROK, NEM A ZSIDÓKÉ JÉZUS EGY FÉNY VAGYOK, MEG TI IS AKIK AZ ÉN GENYÓM VAGYTOK, ÉN IS $I$$$... FEL NAP, NE VI$I$$$... int egy ma született szopos malacUK? -ccc... azaz azonnal a PÉNZ, -NINCS? Értrem amit ezek Kossuth BANGÓ,AZ SEM,AMI JÓ LETT VOLNA, AZ A MUNKA EGYSÉG, de most ugyanazok, akik ÉHEN A KIRÁLYUK, (fita Derbő, és csak a két ketét hasitott nagy FA SZUK NUKI? -FITMYA, JAJA AZ A CORONA A FEJÜKONUK? -KONG... na az egy NAGY ÜR LUK UK? DE EZEK AKIK EZEKET BE ENGIDIK, AZOKBÓL IS ÜRÜKET, Fitlajlal FÉNY = JÉZUSA? NÉL KÜL? -ÜRÜLÉKUKÁK, fiteljad az Ő ŐK SZENT IRÁSUK SIRÁSUK, ÉS KÖZBE MEGESZIK A MAGZATUNKAT? MA GOD,CSAK VOLT MEG LE$$$... Zba most ISMÉT KÉT GÖMB, AZ MOST AZ EGYIK A FÖLD A VIZZÉVEL, FÖL .D, DIMENZIÓIVAL HALD MEG ZENKG AZ ÉGI KAR?- ÉS MOST VAN A LÉGGÖMB, A IONOS -STRATOS ÉS OLYAN MINT A SZIVÁRÁNY VÉDŐ BURKOK, és most ami van, hogy ezek akik az ARANY BORN JEWUK, ARANY BIKÁLYUK (BIRKA?) UK, ARANY BIKA SZÁLLÓAIK, ARANY VÁROSAIK, FITA, MOST AZT JOGY... NEM HIVÓD JAJA EGY SZOMORU VASÁRNAK MEGJÖTT A FOLYÁSOM...LÁDD ARANY BIKA GYERIDE, HANEM MOST EZEK, EGY OLYAN BOLGÓVÁ ÁT ÁTKOZZÁK, CSINÁLJÁK AMI EZEK HA HA HA...Na a MAGNES TEREINKKEL, AZT MI MAGYAR OK AMI GONDOLÁTTAINKKAL ÁLOM ÁLMOM most nem ugy hogy be vagyok szarva, HANEM MI ISTEN-KÉK -ZÖLD ÖVZETEK, tehát azonnal minden ETETÉSÜKET AKIK A EZT A KÉT GÖMBÖT, FITA, EZEK EGY ÜR ---NA AMIKET LÁTUNK AZ ÜR ÜRES ÉGITESTEKET, AZOKA ÜK AZ ÜR ÜRÜLÉK KÉK? - ÉS AZT IS MEGMESZTIK (VISSZAHIVŐK) EZEK AZOK AZ EMÉSZTÓ CSAK KÉNKÖVES TÓ TÓK TOK? - GÁZGÉPEZETEK, AMIKEN NEKED NEKEM FELÜL? Nizzitek, ITT PITU BÁTÁM, NEKETEK TEKEREG, NEKTEK EGY NAGY LU FA, KELL LEGYETEK,LUDÖRGŐ ÉS CSAK, NA MOST HIIÁBA A PICHÁBA TÖRÖLTÖK, CSAK AZ VAN, AZAZ MI? -vagy miki MOék, bota vagy te buta?
                 Innenn...fita, ÉN IS, TE IS MI IS UFOK VAGYUNK!!! -UFO-k? -made in Hu? -Whohhh... most vagy $$$...
... fita, ezek a már megvett veszett, fita, az hogy Golgóta és kereszt...na ezek ha MEGVESZETT -MEG MÉTELYEZET CSAK HUKK ÁLLOMÁNUK? Na most nem tudjuk el KÉP, -na az az első, hogy NINCS KÉP, CSAK ELVTÁRSAK, NEM A ZSEMLE HANEM POFÁTOKÁTOK...FITA TÖK ÉLES KAJA ÉS AKI MOROG,AKI NEM LÉP EGYZERRE,NEM KAP KAJÁT, AMI PONT ORDITVA FIRDITVA, MERT EZEKET NEM LEHET GONDOLNI? -GONDOLOD? KIK A KAJA KAJUHNUK ADÓK?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (747)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.12 0 0 747

                                 UFOzzuummm... miEeee... Aki én vagyok magyarok (Éva, madamadam vagy az árokba három kavics?-okádéka) ivadáka Álmos álomlátó apu, Emese mese ivadáka?
                   4.: Kávézzuummm... tea, csilánt, nem üt bele a menkü? Talán hogy minden előbb álom, elképzellés és most, na a mi magyarok agyunk, azzal hoztuk létre, a a aaa..ott ugy hivtam, velő, de zöld világ és övezetek,ami egybe, egy gömbbe van,és most előtte, egy másik gömb van, és az levegő gömb világ,(fita, az hogy világ, na most ezek fénekbe vertek, és onnan csak a tüzbe mehentek, és láttam az tüz tavaikat, fita a fém is meg tusztul tüllük!!!) ládd van a tengeri élét élő világ, és most szárazföldi,és most mi a gondoláttainkkal,magnes elektromnos magnes mazőket (fiteljal azt akartam az Istenek a magnes mezőkből terekből, mert minden benned bnnem, mint Katiba a cövek?)hozunk létra -látra, és az ami NEM ÉLŐ, NEM TETMÉSZETES VILÁGOK, AZOK A PUSZTITÓ UTONÁLLÓK, ÉS UTÁNZ-ATAIK,ami volt egy... fita,most abba ami a VELŐ, FITA AZ AZ AGY VALŐ, ADJ ENNEM, FÜGÉT? -naja az egyik Bermuda triangle (TRIANGOL? TRIÁNUK?) film,hogy a tengeri állatok, a ragadozók,az itt GÉPEK, PUSZTITÓ UTÁLLATUK? Ezt meglátni, rendkivül frontos lenne, mert most ládd...itt egy gicsit ki kell térnem, hogy ez? -miEeee...jobb lett volna ha soha nem lehetett? - volna, na most jobb lenne ha nem lettem volna, már késő késkisöreg,eső után köpet? Fita,én is a kezdettől fogva, ládd még nem járok iskolába és olvasom BbLiila, lábaközzé nyomok, na az eném? -tied? övéké csak? Mit tanitottok ti, mit olvasztottok ti ki (viack)a BbLiÁtokból, ami ezután, csak szörnyülködtem,(fita ma is, a legjobb juhdózsgákat nézem, főleg ha még nem jött meg a székletem, na ezkomoly, na meg most már...na már megjött...) és szerencs hogy apumék. Fita mos is figyelmeztettek miértn nem ülsz a töködön, ugyis tudod hogy máshol számodra nincsen hell,NA MOST ÉN A MODERÁTOROKNAK A KEZIT HA MEGENGEDIK,, NA AZT IS HA HAGYJÁK CSÓKOLOM! -NEKTEK IS, DE MONDUK NEKIK, GIGAZOK?
                   5.: Na az álmaim, ÁL-MOM, meg még mi áll? -fita, ez egy robot... na most irtóra bevadultam, mert a kis 2 1/2 éves unokám, tiszta egészen ugy, ahogy én szeretnék veletek is egyvelegni, most megjelent, és FITA, az ami mára is ház, én ki tudtam belőle jönni,(fita ténleg mindenek teteéjre, valóság!) meg be sem mentem, mert itt kézzel gépükkel csinált rom rom tökölés mo mora...most atom, mert ha korom fekete s Ég, nincs, mondom koromfekete, na most ha azt harapni lehet,akkor azok atomcsapások lehetnek, amire most ki akarok térni, de vissza, Most olyan hogy előttem van, mikor közös TÁMADÁSAIK, LÁDD MINDEN KÖRÖTTÜNK JÖNNEK A MONGOLOK -TÖRÖK -TATÁROK, AMI A VÉGZETES, AZ HOGY MEGSZÜNT VOLNA AZ A KAPCSOLÁTUNK AZ ÉGIEINKKEL,amit mármegprószáltam, de ho ho hooo...az UR csodásan müködik de utja rejve van,na az MÁR AZ, AMI ITT GONDOLÁT ÖL, VILÁGOK VANAK, ÉS most Sziveszterre a fiam, estére, hogy a PÉNZ AZ OKA, HOGY NEM GONDOLKODNAK AZ EMBEREK,ami mindig ITT OLYAN NINCS!!! Ez az, hogy te gondolod hogy a MAGYAROK ISTENÜNK, PÉNZRÉRT CSINÁLT BENNÜNKET, ÉS AD KÖLCSÖNT, ÉS MOST AZ TE LEDOLGOZOD, AMI BORZALOM AMIT ÁLLANDÓAN,nincsak itt a MAGYAR RULL GONOLKODÁSUAKAT, LÁDD NEKEM MENEKÜLNÖM KELLET, MERT AZ UNOKA TESTVÉREM A BELÜGYBE DOLGOZOTT, (fita a barátunkat (szintén belügyös, s kijött,de ők MH, ami otthon is népszerüsiteni, meg Jerusálomba,ottis reggisztráva voltak,. megölték?-mert megfertőztem? lufa... pont ellenkeccke, nem látod hogy... beteg... szint ur vacsoráztatók) ÉS piti, van hátra tiz napod, na hogy zerinte, az ünnepnapjAIkra, ádoldozott mutanak be, VÉRRENGZÓ IDEGNYÓK ALIENE NEEE... ITT EGY KOS, TULMÉREZETT A TÖKE? AMI AMIT ŐK IS, van olyan 70 -80 részvényes, tulajdonos? Na fita, itt ugyanaz azokKÉP másuk, van!
                   6.: Ez igy néz ki, ami olyan hogy HALÁL NINCS, azaz ezt a UJ HITRE -VALLÁSUKRA IDEGEN,(fita ők se értenek egy fon gott, god, azért jönnek dühbe, ha csak milyan GOD DUG, BUZOGANA NUKIA?-nincsk, itt CSAK EGÉSZ EGYÉN EGYEN EMBER VAN, és talán azt...na én olyan 28 éves koromba, ezt most jobban megláttam, mert amit láttam, hogy a kis unokám cziborGÁGéjuk lett, ami most mondom, leszálltam a tetőról,na érdekes, mert nem mertem mint ő leugrani, (fite az az ami ládd mikor a második fiam megszületik,na már ketten vagytok, énmenek helletkészitek nekte,nicsak micsodabódölete stoba állatuinak kell legyünk? -buuu...de találkoztam vele,és az ami ládd most is beteszem, az egyik Swarcanegger filmet, és egy olyan, ami látt AMIT MÁR ONDOLNAK GONDOLNAK, MEG MOST HA A KÉPEN ???-MEGJELENTIK, AZ VAN! Zna az unkáinkból, itt vissza, te eltudod az KÉP zzz...hogy azonnal a legegésÉgesebb gyerekéinkból katonÁIkat képezGÉpenek képeznek AIdomitanak, niccs itt nem lehetne egy ha ember, lédd én nem lőttem volna, (aki engem nem bánt,de az enyéimat ho ho hooo. na itt kijütt belőlem az UFOOO...de amiért meg maradtam, ládd mikor két évesen, tota puccosra lerabolnak bennünket, ami gondoljÁtok végig, CSAK MEG VILÁGOSODÁS VAN! Fita, nem tudjátok el képzelni, ami otthon valami olyan, ládd Nostrédamus mondja, EGY NAGY ÖRDÖG FOG, A MAGYAROKRA RÁ ÖLNI? Fita, itt csak GONDOL LÁT EMBER VAN, ami hihetetlen hogy kis unokám ami az ami ANGYAL az az hoogy ANGYALUKÁT .ÖRDÖGÖGÜKET.DEMONYUKAT, NA AZ AZ AMI ALIENKE LENKE,VAGY IDEGEN GENYÓK, AMIT JOBBAN MEG LÁTHAT666...NÁTOD? Na fita, mert három a párom, várom a nemzetinél, most ÉN MEG TE, CSAK TE OTT ..LÁDD ANNAK AKIK LÁTÓK, AZOKAT MOST IS, ÖRÖK OLYAN, HA MEG MERSZ MUKKANI, LE ATOMOZZUK A TE GENYÓIDAT, ami NEM, mert itt van velünk van, nem leszek siTIM piTIM mmm... Na előbb, 28 éves koromba, vissza jöttem, EZ MOST AZ, ÉN FOGOM ODAADNI EGY...FITA TUDOM,A FIAIM, NINCSAK AZOK TÉPNEK MARCINGA MEGESZNEK TE SZERENCSÉTLEN, A TIEID? Na fita, most találkoztam a Tejut elágazásánál, FITA ÉZ ÜGYBEN MAGYAR ÜGY? MEG CSAK MAGAMNAK MAGOMNAK ÉS MAGUNKNAK CSINÁLOK MINDENT, ami fita, ez amit iitt ezek csináltatnak, szar- rom? Na fita, ezt még be vilogom, mert az ami a hustestünk, az az elő AIDOMUK? MA DAM S MADAM?-na most, én nem hagyom el, magam! -fita egyek vagyunk? -oha Mi is ufók vagyunk! - pont vagy felkiáltó jel. azzal UFO-k? -made in Hu? Whohhh... láttad, lángot vágott a kipufogóm? Fita, itt nekem is nehezen jött le, apuék, mirt nem ugy beszÉlsz,meg TUDOM, NINCS HALÁL! AHA NEKED, NA MOST EZ LE KELL ESSEN NEKETEK, TEKEREG?
                 Innennn... azt hogy miért nem véd meg bennmünket a MAGYAR OK, ISTENÜNK? NA HA MI ROTTENTOTÁK $$$... TÁG TÁK TÁG...VAGYUNK?
...Ancient Alien Special Presentátiton
S2 I E12 Alien end the Unseen... főleg a Sedókat...
...Terminátor (Náto) 3: Rise of the Machines...czyborg of the future...(Arnold Swarcanegger)
...oááá...

Előzmény: repcsepista (746)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.11 0 0 746

                                  UFOzzuummm... miEeee... Aki én vagyok magyarok (Éva, madamadam vagy az árokba három kavics?-okádéka) ivadáka Álmos álomlátó apu, Emese mese ivadáka?
                   1.: 1/11. A KÉP? -megrázzó álMOM vala, hogy itt, hátul a kertben valák, és hirtelen olyan korom sötétség, ami itt EMP-nek hivnak, de annál is sötétebb, korom sötét lehetett harapni.Szaladok az utcára, mint mikot itt volt 7+ földrengés, ami az égsz föld himbállódzott, de olyan fények valának, ami nem a utca lámpák, hanem fény? No az utca ajtóig rohantam, és mi a fene, ezt igy nagyon ritkán, hogy valóban a a aaa...ebbe a házban vagyok, amin kersztül rohantam, de most... na meg nyomom az ajtónak a csengetőt, ami áram nélkül nem dolgozik, és most a tstemmel is fel orditok hááá... Fita, tegnapra hogy Washihington? -na az hogy F.Ház, most keresztül törtem azt a védő gyürüjüket, azaz itt...tegnap az Ancient Alien legujabb dokumentőn, Michió Kuki, hogy 11 dimenzió van, az a 11 -tiz parancsolát parancsalók lenne, látod láthatod? Na most, elérthetetlenül félre érthetetlenül szellemek vagyunk, ami szellek -szerellek az ő ők szelük fin god-tok sodorja a a szél sel ár?- ami csak azt gondol666... hogy itt midnennek van ára határa666... van? Ládd az ég és föld teremtőj (elÉve lóvé, el temetette magád MA GOD, HAN GOD DEAT DE AD? - is eleve le fizette az árát? -az érdek de ca$$$... csa ki érdeke, hogy hellettem lettem, jaja mint büdös gomba, s hogy hogy nem, az tutti frutti? Tróha irtózat nagyokat szenvedek-gyütrődök ládd a gecsemani monyi money mak mak mak... MA KING, MAKINK MONEY, s minden ki nem alszik, csak a monyát vakarná? - meg gyötrődög..., itt ugy 28 éves koromba,na nemcsak fizikai kinok kinjaink vannak, hanem az hogy mindenhonan, hon? -VALLAG KIK, GIGAZOK, KITILTOTTAK, na nemcsak a otthon iskulÁIAIKbull, hanem a KGST .WARSOW savak GOD DÖG savAI OSKULÁIAIKBÓL, mert én látó vagyok, s hogy mit látok, azt én tudom, na apuék, jobb lenne ha nem látnál semmit? -zakrolytye pofa, na Nátod? - s vájd ki a szemed, ládd VAJK TE VAJÁKOS? -s ha ő?- mindenkid dik? -csak az ő dikuk? - amit nem lehet, mert NEKÜNK, LÁTÓKNAK nincs olyan halál NNNN... HÁ HÁ HÁÁÁ...na ez kajabáltam mikor itt két hellen vagyunk, az egyik az aki ami vagyunk, magyar ok ivadáka magyarok Isten = Szellem, és nem az ő ők szelentés ASZONOM, ASSZONUK, HA LEDŐL INGYEN FEL CSINÁLOM, A TV ANTENNÁVAL? - vagyunk hanem mi is tudunk pu puzni?
                  2.. Most itt van Sanyink, Óh termézet örök dicső természet, mely szem? -nem láthat téged,na itt rögtön, hogy itt ténleg vannak humajajom aidiMOék bota te buta, formáju robotAIK (NUKIPUIAIKKALL) kakik, amik itt mikor a F.Ház épitik, itt sok RÉSZVÉNY TÁR$$$... $A$$ÁGAGAGÉIK (fita, itt vannak láthatatlaNUL? Parizsba jártál?) GÉPEIK PAC PAC PAC...(fita most apuénnk, ezékért is töröLni fognak, azaz itt AZ AMI A BALLANC ARANY ARÁNY, BORULT FEL, ÉS AZ NEKTEK, NEKÜK KELL VISSZA BALLANCIRÓZNI CIRÓKA BARÓKA HÁNYAT TOJTÁ AZ ÓLBA, ÉS ITT CSAK A GÁGÉPIPIK (FITA GÉ AZ GÉPET JELENT AZ A XEX AZ GÉPIES ((IM SO (HÁTSÓ HÁTIZSÁKOM KOMELOD?)) XEXY?) TOJÓ SZARÓ GALAMJAIK LEHETTEK? -VAGYTOK? A ÉRDEKELTSÉGEÉAIK VANNAK, -és msot amit a barátunk, tegnapra, hogy ez egy olyan,hogy itt végtelen OLYAN CSODA UNIVERZEK VANNAK, MINT AMILYAK ITT A SZELLEMI NYOMOR ÉS VAKSÁG, ÉS VALAKIK EZT A GÖMB BÖZSKÉNK ESZEM AZT CSAP KIS SZÁD, NÉLKÜLED MENNYORSZÁG? -VÁD? - KI SAJÁTITOTTÁK? Na a második álom, (leesett, meg a téli havak vak vak vak) hogy mi magyarok, és ivadéKAINk,.nagyon hó a Nénénk, tegnapra a c2c.-on, ami mindenkinek aki van, ezt én monMOMdom, kell legyan SAJÁT ÁLMA -GOMDOLÁTTA, EL KÉPZELÉSE MAGÁRÓL MEG A VILÁGÁRÓL ÁRA, AHA FÉNY,, és most itt van, SZÓ E SZÓ ESZÓ, ASZÓ-BAXÓ SZÓT, MEGMOONDOM -DOM DON KI VAGY? TE VAGY A TULLUK TULTKUK TULAJ AJJ AJAJJJ ..TULAJ-DON, UGGANÉSZ A TULAJDON, AKI A TEREMTŐD, (NEM AZ IS MINÁSUK KÁSA)CSAK NEKED, ÉS MAG -SZEM -MA GOD NAK NAK NAK...Fita, itt ami mindennél jobban karmol karma (VICCKET A TÖKÖM?) engem, hogy mi? -miki MOék, zazaz zacc ...ki voltam???- én, azaz magyarok ivadáka dákó de a jáccoBak?- és most hogy leszek, egyáltalán lehetek vagyok, te hogy vagy? -lehetek ha mit veszek -eszek? -Jna egy fogyasztó állat, itt a dölsztő, hogy nem az övéké?- vagyok, ami most ténleg, 250 pondrull, 164, aki sokat eszik, sokat termel, na most itt minél több trágya, annál nagyobb GANÉ GAN? - csomok, gané szar DOM BOOK, BÓTAIK? MOM AZ ÓSZLAGUK?
                  3.: Most a második álmom, zezz igen igen frorntos forintos, azaz ez msot az lenne ÉGI .HÁBORUUK, na az amit hogy ha meglátnál, fehérbe vagy fekete, amit te egyikket se (kigyógyik a MO? ) nem nem soha vasárnap, megjött a folyásom, bedagat mint a két tojásom...ZNA ISTENt TEN?- SOHA SENKI NEM LÁTHATTA, NEM LÁTTA, MERT AZ MI MAGYAR OK IVADÁKAINK INKÜNKINK ING ÁT LÁT SZÓ?-GATYA? -SÁRBA ÁRBA? - VAGYUNK!!! Most az hogy zöld övezetek, NA ITT AZ ARÁNY, AZAZ MI MAGYAROK AZ AGYUNK AZ ÓH TERMÉZET DICSÓ TERMÉSZET, TERMÉSZETES,na most, van az ÉLŐ VILÁGAINK, azzal ez az állat agyunk, ami tejesen EL LETT, TÖBBET CSAK ELLETNEK, TELJESEN EL VAN VÁGVA, AMI ITT GÖMBÖK VANNAK, ÉS VAN AZ AMI A VIZZEL -ZÖLDGÖMB ZÖLDINGÉS, nincsak borzalmas álmaim valának, ládd azért, 28 ÉVES KOROMBA, ABBA A KINBA, AMI NEM FIZIKAIK, ÉS ABBA HALTAM BELE, és most hogy mi lett a két öcséddel, olyan borzalom lett urrá rajtam, hogy az hogy vissza jöhetek, na most itt mind a két oldalon, FITA NINCS CSAK FÉNY S MOST OLDAL? -JAJA OL DAL? OLYAN TUDOMÁNUNK VAN, HOGY OLYAN HOGY VALAMI VÉGE, AZ AZ HA ELTUDTAK UGY ZÁRNI EL KIZÁRNI EGYMÁSTÓL,(=FITA, ITT PLÖDA?) HOGY TE NEM VAGY,most az, hogy ÉL BENNETEK CSAK A BELETEK, ÉS TEREMJETEK JÓ GYÜMÖLCSŐD LÁDD AZ JUHUSUK, CRHISRPIHUS, ÉS HA NEM, MEGESZNEK A KUTYÁIK? -NA MEG KELL A TRÁGYA, PORHANI-TANI A TALAJT?
                  Innenn..na most a második álMOM alarm, HOGY A TENGEREK UGY HOGY AZ ALTERNGEREKKEL IS KÖRÖZNEK KÖR FORGÁSBANK VANNAK, TISZTITJÁK MAGUKAT A MÉREG KEVERÉKÁIAIAIKTÓL ÉS ONYAN MNT A X-? -ezt most közelebb... meg figyeltem, vannak lukak,ami az fel meg az altengerekkel, most amiket láttam, csak X-? -lefele szörköl és egy X -formában. Fita, ezeket mindenki akinek van szeme, anti szem, meg láthatná, sőtt kötelesége Ége? Égei tengerek... na fita, itt ténleg, azok akik SEGGIT ENNI AKARNAK, ITT VANNAK!!! MÁRIA SEGGIT?
...Fitillah, a nénikénk, kivágta a rezet, Te réz Mária te lu...meg ágyu? Fita Ion Punett... én is szeretem, azaz itt az amit mára, azaz ezek tiszta, szent iratuk vak vak vak...na most, itt te ezt gondol od, és kell legyen hopp egy légy...saját odud? -na itt az a halál, uganés, valik ugy meg sápÖltek, ládd Géhus Krajzelerek, csak szent illt OD?-na meg a zsirod zsirotok perceg? -tepertyüük? -le tepertek? -nek nak nak...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (744)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.11 0 0 745

Mindegy, megromlott úgyhogy tényleg muszáj törölnöm. Nagyon sajnálom, legyen úgy ahogy te akarod.
Legalább tényleg sikerült: volt 3-4 vakitó fényes álmom, tudod olyan, amiben új dolgot tanulsz. (Ritka) A gondolatom meg az volt, hogy minél több ilyen hasztalannak látszó dolgot tanulok, annál tovább tart majd a túlvilági élet, mert az egyebekkel foglalkozás is kitölti az időt, meghosszabbitva azt.

+ A többi nem számit, mert ki lesznek szűrve, mert ha nem, akkor a mennyország is ugyanolyan lenne, mint a fizikai világ (ez egyszerű)
A többit tekintsd tárgytalannak.

 

 

repcsepista Creative Commons License 2024.01.11 0 0 744

                                 UFOzzuummm... miEeee... Miért vagyok én magyar madár jó madár? -te te te... ti ti ti ...tá tá tá... csácsogó madárka, mond meg hogy rab vagyok, rabölni akartak, de ők lettek a rabok, a rabok?- rabok legyünk, vagy magyar ok, ez a kérdés vallasszatok? Mi senikinek kinek, nem adunk semmit, meg nekünk $$$... hanem SÜSS FEL NAP? Kertek alatt kis báránkáim meg fagynak? -ha nincs Nap, egy szemse, anti szem vagy? -szem egy $$$...
                  4.: Kávézzuummm... tea, kamilla, csillah csillah pille pille pilla szállj le...Előbb, itt most az hogy angyal, azaz azokkal, amiket ők csináltak, azaz te is angyaLUK vagy, vagy most fita, a kis unokám végre, nyisd ki a szemed, mert itt minden szemet, rom romba, MO mo mora, na most itt azállatAIkból, angyaLUkAiINUKAIKATKET gyártanak, a hadiparosUK HAD HA HAGYOD? Na mot előbb, az aki az ÉN ANGYALOM, fita az az Én Képem másom, azaz ez egy állat?- na az bió -pára, párlat? Az állat agyunk, az a ZÖLD VELŐ GÖMB, azaz itt azt most, ládd PENGŐ, az arány a ballAnc felborult, borus háborus az idő? Zna most az ami 2018 -10/20. -na láttam az ANGYALOM GALAMBOM BOM BOM BANGG BIDI BANKA? Fita, mert mos ezeket én állandóan be akarném ide villogni, de fit...Most megint meg látogatott a Derbői barátunk Miki, (fita a MMUNK, leirtam, hogy a baráti köre, azok aki Derbő logagUKkák ütöt lobagoLÓAIk, jól nézünk mi ki, hogy az autója lámpája megint kigyuladt, és most nem csinálják meg a vizsgát, ami egy olyan hogy bedugott az egyik lukba, és ki mutassa a hibát, azaz pénzbe kerül? Osztán mikor nem lett hiba, ami most van olyan hogy nincs hiba meg hibbant? Emlékszel e az álmodra, na nem is figyelt, meg hülyeség, itt hogy hülyének néz, na ha nem emlékszel az álmodra, ki a hülye? -na fita, ténleg van övön aLuli és most felÜli? Ami történt, az első álmom, hogy az ami élet bennünk, az ténleg az amt a Kirlán foton, hogy övön felüli, és most az aluli is, trilliár kis szikrák, ami az hogy még csak nem is az atomok, mert előbb ezek a sejtek? -ténleg szövet, szövekezetek? - hanem ténleg elemi részecska, ami most oda vissza, most elől hátülrul, ténleg egy csillár, egy ember mojon alaku? (fita az állatok is! .csak alakja lakja?) -na ott is, most fita, az ami itt ANGYAL, AZ AZ HOGY AZ ÉN VAGYOK! Ebbe a fába most nem vágok bele, de most engem érdekelt mindig, ha meghalok, nevetnek rám az angyalok? -az övék övön aLuli jakikéAIk?) az eném, vagy az ő ők nagy fako faka lufakUK? -de van icika picika pacika, csiklandozik a lábod közöt, egy luk vagy analuk,kettő? -na kettő, mert a izé...azon is van luk? -csak azt funi ke? -fff...
                  5.: Most tegnap, hogy attól, most KIVÜL FEKETE BORITÁSUNK VAN, (zitt az, hogy itt most csak egrdül vagyok, és itt az is sokk?) ami belül az ember, és most hogy ha azt meg látNátok, na amit itt lehet látni, ami engem meg a budijukba (a seggtek a seggük? -Mária seggit? - dugom a fejem, nem az lenne mindenkinek a birizga ha van még a pucába vér, hogy ezeket meg látná? -Nátod? Na most fita, ÉN ELŐBB AZ A MADÁR VAGYOK, AMI FÉNY MADÁR, ÉS AZOK NEM TUDUNK OLYAN GONDOLÁT SINS HOGY GONDOLÁTBANK ÖLNI, MEG XEXÖLNI, NA AZ A RÉPA? -és annak borzalom következmennete van! A MiUNK? -érintettem, na az iratUKba is ... hogy ha NŐŐŐŐ...RE UGY NÉZEL, akkor a farkadra köss egy malom baxom követ, és a legmélyebb, ládd a fülepi árkok, vagy már van mélyebb, oda ugorj bele, de ha levágod, na az is valami, de még jobban hergel a heréd? -Zna akik fekete FÉNY? -MOST AZOK CSAK BEADÁS, A DEREKAD FEL TÉTLEN, NINCSK AKIK NEMADNAK BE SEMMIT, AZOK DEREKA, LÁDD A GERINCÜK TÖRVE, KUSZÓ MÁSZÓ DE LÁBA? -Na ha te azt hogy, ezektől, a PÉNZ -VERDÉAIKTÓL UGY, HOGY...fita, ebben pinalátban nincs beadás adó pássápölés többet, ami a MI AGYANK MAGYAR OK AGYABUGYA MAGYARAGYAM, FITA AZ A GOLYÓ, AMI AZ ÉLŐ BEIÓ NATURÁL VILÁG, és most itt vicca, a MiMUNK? -hogy a repülést el kezdeni, az az jogy TELJESEN A TISZT TÉSZTA A TERMÉSZETBE VAGYOK, és leirtam hogy előbb,na előbb ha az álmodra emlékszel a kezdet, (NEM SZÁMIT ,MERT MID A SZEMED, MIDEN ZÖLDSÉG?) azt is leirtam, aztán repüni kezdele de csak a zöld övetezek felett, onnan, talán ugy, hogy most mégis, most ha vonszoljuk is magukat,(FITA LERITAM, NINCS ARŐM, FELELE AZAZ MEGKELL MÁSZNOM A HEGYET, AMI MI VAN A HEGYEN TUL?) azaz kézem lábon, NA ELŐBB HASON CSUSZOM, DE MOST...?) mi a TERMÉSZET FELÉ AMI A FENSIKONGÓ...fitel a FEJED KONG, most kénytelen vagyok az álMOM,és most itt AZ HOGY KONGANAK A HARANGOK, MEG LŐTTEK, fita mert amit be villogtam, a pápáknak ténleg gumi kapalccsal ütik a fejüket, ami fita, VALAKIT KIRÁLYUKKÁ, LUK ANGYALUK LUK, LU LOVUK, LÓVÉ? -VÁ VÁ VÁÁÁ...
                    6. Fita, az UFO-k, vedd ugy, hogy azt is mi csináljuk, NA MOST AZ AMI A FEKA ANGYALUK? Az mi akkor vesszük fff... meg vetjuk le, amikor akarjuk!!! -Na most amit emlitettem, hogy először olyan mint Derbő, ami bezavart, most a feleségem, megint itt a Miki, aki Derbői, és nincsak, mikor elment, most volt itt miért jött? Zna fita, A CORONÁS BITANGOK NINCS SZENT STEFANUK KIRÁLUKUKTUKUKKÁ VERÉSE, na fita, hosszu lenne most be pötyögtetnem, de itt emlitettem, hogy találkoztam azokkal, akik DERBŐBE NYÉLBE ÜTIK A KIRÁLYSÁGUKAT, és itt is az le$$$... NA MOST akivek ... jobb ha save GOD DUK UK MINDENKIT MEG DUG MINDEM LUKAT FFF...azért hivták farkasnak, mert az minden lukat, és én voltan fossórje, meg dug, na annak, akikket itt kin találkozta, (fita, menetlveleket adott,nem tudtak el butatni?) na annak a rokanai voltak, és mikor később, hogy madafak, hogy nincs olyan cim? Na a rokonával, aki szintén farkas, na ne mondjam neki hogy farkas, ő nem farkas, mikor addig, na nem emlékszik...Na fita, AZ AMIVEL AZ ÉJJEL, UFO, most azon felségjel van, és minden ami ANGYALI TETŐK, ANNAK IS A TETTEJE VAGYOK, A FELSÉG JEL SZERINT? Na most mi legyen, na ugy, hogy most LÁDD AZT MONJÁK, HOGY AZ ÖRDÖGÖK AZAZ LENE A 5 ÁGU CSILLAG, NA MOST ÉN NEKEM, NEM ÁLLHAT SENKI, MOST FOKOZATAIK VANNAK, és most az ha te nem vagy, FELDERITÓ,(fita az HOGY ANGYALI HOERERCHIÁ ÁS KARAZTOK.MINDEN ANGYAL-UKNÁL VAN NAGYOBBB...) akkor te onnan fricskázva vagy, ami nállam, na amit előbb leritam, és most, monduk az ami 1948 -DERBŐ, BALESETT...na fiteljuk...juhuuu... fita, itt csak EGY KÉZ, IROKÉZ URALOM URHALOM HALLOM, HOGYHA HALLOM ÉN, ,SIKITANI AKARNÉK...OSZTÁN NEM JÖNKI HANG ( figyeljétek meg, és ezt miért hagy játok, hungárizni?) A SZÁDON, HANG INA SZÁDE, BAXÁDE? PUNA, JUHTURÓS PUNA CÁRA-SÁRA, PUNASZÁRÉ SZARTATALÁN GANDZSU DZSUNGANUK MO MO MO...
Innenen..habár fölül a GÁJUKGÉJUK de azért a viznek visznek,Ó eljön miértünk ó ŐK eljön miértünk, monjátok, mindenkiért meg halt EA AZ UR? -FITA ITT SZEM ÉLESEN, SZEMRÉRMESEN MESE A MESÉSIA ÉN ÉRTEM IS, ÉRTEM? eljön vagy elment, a repülő ür üres az álom más?
                    Innnennn... fita, szóltál vagy a fejed kong? Kip kop kip kop kalapács, itt kalapál a kovács...
      ...oááá...
...fit, itt van az egyik Swarcnegger film, és ez ma valóság, azaz ez ma, megsokkal több...megvlósult!!! Fita tegnap a c2c-on, ő még 7 ezer év, és uttána ez a gllobis csak Disny -land? -melles leg ma is az? -fitsaljal, mert az hoogyha anugalok , ha meghalok, azaz már teis az, egy eszközük esz?- We serve,van sérve, serve juh?

Előzmény: repcsepista (743)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.10 0 0 743

                                 UFOzzuummm... miEeee... Miért vagyok én magyar madár jó madár? -te te te... ti ti ti ...tá tá tá... csácsogó mdárka, mond meg hogy rab vagyok, rabölni akartak, de ők lettek a rabok, a rabok? rabok legyünk, vagy magyar ok, ez a kérdés vallasszatok? Mi senikinek kinek, nem adunk semmit, meg nekünk $$$... hanem SÜSS FEL NAP? Kertek alatt kis báránkáim meg fagynak? -ha nincs Nap, egy szemse, anti szem vagy?
                  1.: 1/10. A KÉP? -nizzitek, most olyan, hogy én sem értem, de valami olyan, hogy kimondottak egyolyan mint ahol egy rácsozatokkal körbe vett, és most olyan hogy van a látható, meg láthatalan sodronyok,ami olyan hogy a vasrácsos keritést... aolyan mint a sárgás olyan hogy azt mindennél keményebb láthatatlan ezzel az álatbarom -mojom szemmel, a Golgotán láttalak egy záp napon, vásárnap, s megjött a folyásom, na most itt...tRöha elkezdtem körözni, és ha azt mondom amit a TV -képekenk, na axz lenne Washington székhelle, de most NEM TUDOM HOL VAGYOK? Ez az, hogy voltak a filmek, ami most itt a szobrok, és hogy hogy ho ho hooo... Ez az hogy mikor jöttem ki, Pécset felmásztam a Szulejmán szobrára, elkezdett velem foroni... körötten a környezet, és leestem estem pestem volna, ha egy nő? -nem seggit le a lépcsőkönk, s lebugktam volna, ami mi? -fita, én nem akarok...ZITT NINCS SEMESE SEMMISE HANEM IGENIS IS MI MAGUNKAT CSINÁLJUK KI, VAGY BE? -JAJA DEKI VAGYMI BAXOTT BE,KI, BLÖKY? Zna én az első pinanyalt, hogy ho ho hooo...hol vagyok, és miEeee... Na amiket a Mi is ufok vagyunk! -ba baba össze herdáltam, összegecizve, igen igen ...szinte lehetetlen, de miért álmodom én, azaz olyan itt nincs, és most ha olyan lenne, lehetne ne NNNN...HÁ HÁ HÁ...NINCS HALÁL? Jna most is, van olya félelmem, hogy csak ugy itt a dácóm, a jáccóm? -mit jáccunk? Fita, ezt mi hogy vannak egyszerühen látók, és le látók? -azaz latrok létra, és allatta a himringyóiAIk, kinek van a legnagyobb harmAdo horrr...lába? ( a Dolf J?) Na meg az szent iratUK közte a BbLila lába közzé nyomok? Fita van kalapja kan apja, nincs van nics ...na most ha nincs fityma? -volt kalapja, jaja most szent corona, orszagAIk, szagod? -RÁ GOD? Fitlajunk, a husod, na most csak egy husuk husállatUK,azaz a ATA EGYTLEN FIÁT, NA JUH ÉS KOS? -ADTA ÉRTED, ÉRTED? A MEGVÁLTÁSRÓL OHHH...ZENGEJTEK...NA MOST...
                 2.: Itt az jogy eh haj, ZENG AZ ÉNEK, SZÉP AZ ÉLET, S ITT AZ HOGY ZEND ZONG KONG A FEJED, VICCHANG VAN CSAK, azaz NEM BESZÉLNEK TÖBBET HOZZÁNK, ÉHEM A KIRÁLY JUK ANGYALUK UK, és most... Zna előbb,itt is, TUDNI AKAROM TKRUNI AKAR ROM? Fita, most ezt ugy, hogy ez egy ROM HALMAZ UK, HAL MAZ MÁZ, na azami most az amit NEM LÁTSZ?- ezt otthon apuék, ami ma is, pitim, GONDOLKOZZ! NA most is az a BENSŐ EMBER, AZ A SZIKRA EMBER AZAZ A FÉNY GKÉFÉNYEMMEL LÁT ÁSS? -LÁT LÁ$$ Á ÁÁÁ... B B BBB...Á$$-SZITÁS, ÁT LÁTSZ A SZITÁN, SZITAKÖTŐ? Fiteljal aki a SZITÁT CSINÁLTA, VAGY A VILÁG GOD HAN GOD HUN GOD?-ADTA? -TEREMTETTE LÁTOD? Zzan, ezt esetleg a a aaa...most megkellett keressem hogy irják remoute -viewing... na az tuna gondolkozni, de nemtudja mi az, gondol od? Zna őket az ellen rimoute mout? -figya a szájaláss, na möst akik kezében van a PÉNZ NYOMOS MEG KONT COUNT KONT RULLER? -HER, NA A HERÉIK, azok adnak HANGOG A HAN GOD,s azzal te termtetted mag ad, mag od, mag unkl vagy neked olyan fog alam $$$... NEM NEM NEM.. $$$... ESZO E$$$... Esik eső, karikára, Kossuth Lajos kalap ára...Zna itt olyan, LÁDD MIKOR A FEHÉR HÁZAT ÉPITIK, AZ OLYAN HOGY NINCS PÉNZ, na most, rögtön hozzá ÉPITETTEK, amit most a remoute -viewing GKÉsek,na van olyan, hogy most KERINGEK BOLYONGOK A VÁROS PEREMÉN, nincsak hogy tovább tudjak, azaz körök mint egy NAGY SAS MADÁR? Na most, fekete de fekete de fekete...debül, ott a szikra, ami most jó jó vannak ÓRIÁSI KÉK KÉP KÉPZŐLD MENNYEK, na most jönne, hogy Zöldre van a zöldre zÖlre van a rácsozat festve, ami most ládd a gnosztik iratok? -fitellah, mit olvasztottok ki ti,a szent iartokbul bull? -bulli bulli azaz MOrahegyi orgia gyia gyia gyilkulah? -gyik kigyógyik a MO? - ne lépj a fejére, de a farka?
                  3: Most bele gyOrsitok, sóval átmentem a veres tengeren, ami ugynaz, és most külön, LÁDD MINT AKÉT ELLEN TÉT ELLEN SEGGEK, ugy az egyik,gyik, gyik a MO, mitn a másik, és most csek EGY ARANY KOCKA? Na fita, ezt magamnak is, de van ládd hogy óriás épit pit mennyeik, na most van egy királyi kamra, meg van a királyné kamrája? Zitt most van az arany kamra,ami olyan, ládd az amit a SZENT ÉYE, AZAZ SZENT ÉJ, AZ LÁDD AZ EGY SZEM, NA LÁDD HORRUX SZEME, és most az HOGY ANTI SZEM, AZ OLYAN, LÁDD TE NEM LÁTHA666... Zna itt van, amit a gyerekéinknek, és ezt irtózat szogoRÜHHH... NINCSAK A RÜH AZ MEGESZ MEGEC MINDENT, és most ime a KIRÁLY VÁLASZTÁS, ami most van a AZ ARANY KOCA VÁRUK? -most annak van... egy olyan, hogy van a lapos kocka ajja, ami megint, itt az hogy arany köd, az valami ládd harrmicszorosa annak, amit itt a legkeményebb vasötvözet, na az ténleg drágkó kő, Jewelrichek csek,kecs, és most egy uj olyan szoborUKat, csinálnak, amit most onnan belülrül, egy nagy kalapáccal csal, most van annak egy olyan, hogy most azt, azaz anak az ajja, pontosan az övéig, a fején, egy nagy kalapáccsal addig királyUKkká, UK? -KU? hogy itt a földbe a földdel az az IMÁDAT, hogy mindenki gig ELŐTTÜK TÉRDRE ( LÁDD A SZADAM FYLUKÁK LÜKÉK) NA MEG MOST CSAK ADDIG ÉS CSAK UGY HOGY ITT A FA SZOM, CSAK BAZINGER MEG KANGÖRCS, ÉS EZT UGY, HOGY... most reggelis, miEeee... hogy szószerint, a KIRÁLYUKAT EGYLYUK, ANGYALUK? NA MOST ITT ÉRDEKES, MERT ITT HA FÜLELSZ? ITT VAN A KIÁLYUK KIRÁLYA RULL ROYTOS SALANGOS A FARKA? A FRAKÁVAL LEFARKALTAK AZ ÉG 1 1/3 MADBA? Kiéve, Mi is ufok vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Whohhh... a kipufongómnk lángod vág meg szikra veti...
                 Innenn... Zna ha az amit (meat lófa) betettem, ami ládd azért most..ha hiszed ha nen, nagy csaták zajlanak a levegőbe, na de...fitella, hallhattátok a hirekbe, hogy amit én itt van a BUGA? -bruggózunk, zzimme zzummm... rece fice bum bum sakala bunggg...
... a gyerek, hogy 1 trilló...nem hanen az is hogy trilliózor x trillió az örök göbökön univerzek vannak, na ami érdekes, amit hogy ILYEN JÓ, TÖBB NINCS, na most hallotam hogy van, és azért... jaja látni akarom, jaja a káróm... meg vakarhAtom 666... jaja meg a kipufogó pak pak csattt...hiszed nen hiszed, jaja nyisd ki a szemed? -szemetek, jaja anti szeMÜveg? -itt káróm? -na az meg nagyitó, milyen nagy? -halál adó?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (742)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.10 0 0 742

                                 UFOzzuummm... miEeee... Hogy ho ho horrr... tartson meg hogy? -tartson meg az ő -ők szenyházUKba mindenkor minden horrr... vágó hidaik mészár székeik horrr... ááá...man manna?
                  4.: Kávézzuummm... tea, kamilla? Ime apuénk, hogy nem hogy miEeee... hanem mindent meg kell tudni, és minden bennünk, (összehasonLITÁsként kén) minden kérdésre a felelet, bennünk van, mondja Pitu bátám, meg hogy rá leszünk kényserülve, hogy gondolkozzunk, erre apuénk, MAGYAR RULL! Itt most megint ugy érzem magam, mint mikor az iskolába falnak állitottak, na a fiaimmal itt amcsi, ugyanaz, és kirugták az iskolából őket, ami most monmduk, a fiaiam, igy van jól, sőt a legjobb, mert együtt vagyunk! Ez az, hogy a sors keze, Óh mily sors óh mily sors leEnd? Fita a roma latin (lát in) na apuék becsengettek,mert nem kell mentegetőznöd, amit akartam hogy ember az szikra -veti is meg vető? Zitt vissza, hogy... fita a Mi is ufok vagyunk! -vagyonunk, rendkivülk frontos lenne, és most az hogy zsidók meg izrálerük, az sose volt meg le$$$... ha most monduk, magyarUSA (mi nemfizatünk beaádást meg adót senkinek semmi, az a halál, és a halálUK halála, hal? ) népei, észhez tér, fita az FÉNY TÉR TEREK TÖRÖK, MINdENT ÖSSZE TÖRÖK? -ha le csücsülök, nincs előttem a csülök) De apuenk tesvéreink, az élene haza vágták az UK-t, (fita most egy nagy fekete Hold portoluk megniyillot, menne hazz? -da King na az most az a Midle East, jaja az ténleg a MesiráSOWK KINGEK KINGE, fitelja, a $i$$e$i$e me$$e a me$e KINGEK KINGE bolha az inébe, fita eddig amit láttam a legngyobb NUKI PU A PU, SZOBORUK Zfita az utolsó rugásUK esetleg atom háboruUK? Jnamost ami van, özvegy suka süket buga vak angyaLUK, (fita ezek fál állatok,na nagy kigyó terkercseikba, fita, nincs benNUK élet!!! -bosszuja? Zitt fita, MEG LETT MONDOVA NEKTEK, GONDOLÁTBANK SE ÖLJ, MEG NE XEXÖLJ, ami ládd a Pártusok ládd JesszeMariénk, azok házas párok, NA ITT A HÁZ? NAP? Ha emlékeztek, hogy lehetne a Mi is ufok vagyunk! -ufo bevillogásaimat, röviditenni, ládd MUNK? -de nem a multunk, mert olyan nincs, és itt vannak akik HA A MULTAT VÉGLEG ELFELEDIK DIK?-JAJA DE NINCS OLYAN, ÉS MOST OLYAN FEL VAGY LESÜLÉSÜK KOZMA, LÁDD MINDEN VÉGÜL IS A NAPRA DERÜL, Zna möst ezek most... EGET FÖLDET FEL ROBBASZTANÁ ná Nátod?,- hogy hegyek SIONUKIAIK, esstek ránk, abeletekbe mi az akadálya az akkádAItok?
                  5.: Naz mikor A PÁRTUS BIRODALMUNK? Nizzitek, én ugy jöttem hozzÁtok, ládd bevillogtam a MUNK-ba, hogy a bátyám egy éves korában, itt hagyta a porhövelyét,és nagymamammm... egy olyan kis unokát kértem, akit nem lehet megölni (elhallgatani altatni, Szeent ne szellencs filuka aludáj) soha! Zna ez az, hogy mi nem vagyunk zsidók, sem izráleriták, (fita leirtam zázor hogy mikor a UK.-t magyar kálbáriások elől, hazavágják, most jöttek a analuk anala, kotrással--- nincsak Fon Hercog Tivadar, azaz fita, a magyarokon rokon, nem akik ránk ültek, azok az igazi gazi CORONA ORSZAGOD, SZAGOLOD? -EZ AZ, HOGY AZ IRATUK ÉS AZ VLÓRA, JAJA $$$...azaz MEGSZ-LETT-LETETT A KIS JACCA JACCA GOLDI MAMA MALACCA) azaz most ez az, hogy azt is leritam, hogy én nagyon is kijövök a zsidók gyerekéivel, és most itt mikor kijöttünk, nagyon teccet, mert összejöttünk minden szombaton imádkozni Jewrusálomért, és én egyszer, ma Budepest, akkor is ha feketére fest, na azonnal...soha többet nem ...na találkoztan később velük,itt kint nagy muftik lettek! Na fita, én magam csinálom, Nincisak a buRánk, ( nost most ha nem én ki?-csinált) mert az apAI nagyapám, ahoz hogy magyar testvér legyél, ahoz egyél, babot, mert neked előbb kell lenned,ládd én nem vagyok a gyerekéinknek (fita azok a testvéreink, és most azt akarom, mikor Juhus, szamár háton bevonyit Jewrusálomba, iá iá iá nagyszamár, na szüzvolt, baxod ahol megáll iá iá iá...am fita,itt olyan torzitás van, az sinc!!!) Zna OLYAN AMIT HALÁL, ez én rögtön otthon is, azután hogy nagymamám... két éves vagyok, és minden este felolvasott a BbLilábul, és olyanok, pl.-leirtam 10 ezer, hogy a kis Sámuel, hangokat hall és nagyapa, szóltál,na pontkefélt,mert pon egy uj lukat (suzi) tágitott meg járatott be,s nem,na megint, most kint van nagyapa töke,megint,most a szára is, mondjad Uram, hallja a kis szolgád, és most végre lerázta a kis kölyköt, és zürbölhetett?
                   6.: Na most, itt emLITettem,hogy mikor Pártába,mikor már királyság, amit Fercsi bátánk,mesebelü kis Hercog, na most vége, ládd előbb a Bizéncicis lánok, ültek a Tronba, és most Megjött a folyásunk, Santa StefaNUK,fita itt becurom, NA A MAGYAR GYREREKÉNKET,fita mindenütt ma is az a vér, meg denevér, azaz belüluk CZIOBOGÁIKAT, azaz JumurdIzsákukat, JuhmördörizsákAINUKkat, azaz fita, ez valami olyan, amit nem tudtok el képzelni,és most ládd, a kis unokám megmutatta, hogy a magyarok gyerekéinkból, fita mindenütt magya gén meg vér van... hogy mondjam ezt, keverve, és most ládd UGY KONSTANTINNÁPOLYI PIACAIK, NA JEWRUSÁLOM ŐS LAKÓ JEWBIZEUSOK VALÁNAK, NA MEG A HÉT GYÜLKEZET STBBB...NINCSAK A MAGYAR GYEREKÉINKÉRT EZERZER ANYIT ADNAK, MNT AZ ÖVÉKAIÉRT? Nincsak az APOSTOLI FAKERSZT, zn ahogy is monják, egzetikus...karizmos ...na tudjátok,magassan a NYUGATI ROM ROMBA TÖKÖLŐIIK, LÁDD A NYUGAT RANCOS -ROM -RICCES -NYEMEC WALLAGHÓDITÓIK, fita ezek mais most pánikba, mert kina néoessége csökkeNŐbe, na most mi lesz? Zna most, mikor a Pártus Napbirodalmunkkal, ládd vissza az ufo villogásaim, mert most ismét, ládd AMIKET BE VILLOGOK, te hogy tudnád, na most ténleg, FITA A GYEREKÉINKET, itt már az UNOKÁINKAT, MERT AZOKKAL CSINÁLTATJÁK MEG AZOKAT A BORALMUKAT, LÁDD AMIT A UTÓPINA, KROXXDEZERT na, Tranformátoros filmeikbe, mert MOST ITT AMIT TE GONOLSZ, NEKED CSAK AZ VAN! Most nem fejeztem be, TI IS ISTENEK VAGYTOK, azaz itt az, hogy MI EGYSZERRE, AKI NEM LÉP EGYSZERRE, NEM KAP RÉTEST ESTÉRE? Nafita, akkor ÉN, na most ha most te engem meglátnál ha ha ha...(NNNN...ha ha ha?) azaz FEKETE GUNYA, te azt nem élnéd tul! (kivéve ha génem vérem a pucátokba) Sóval, AKIK VAGYUNK, zitt hadd el hadd fejezem be, ez az, HA JÉZUS? -fita, itt az hogy a MAGYAROK, UFOS-OK! (fita, nem tudod kifia bornya vagy ha te nem sitim pitim, az ufónkba van hellem, hellen ha nem lenne, UFO-k stbbb..)Na ha valaki nem bánt bennünket, AKKOR OLYAN OK VAGYUNK MINT A BÁRÁNYOK, itt van az, amit Ő ŐK, akik elfarcoltak, le, azok ezt, mindent UGY FORDITJÁK, hogy a fejed, leveszem, de mi a fene, nincs nekik? -akkor a kalap, na az $$$...AKKOR ARANY AZAZ MINDEN EMBER EGYENLŐ, ARÁNY? -DE HA NEM? Fita, az amit leirtam, hogy olyan mint egy tojás, de óriás, és benne rotyogó láva, van,ami ezek... na ezek ROBOTOK, ÉS MOST ADDIG ÜTIK A VASAT,MIG FORRO -MELEG? Fita, még érthetóbben s értük?.-Monjátok, én értem is, érted, meghalt é az UR? -fiteled, most látod a FORDITOTT KÉPED?-a sötétbe?
                  Innennn... fiteljed, értem érted?- senki se hellesithet.de husod, (sonkád) a lerükbe, sperceg? -érzed az illatod? -át? -aromád?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (741)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.09 0 0 741

                                  UFOzzuummm... miEeee... Hogy ho ho horrr... tartson meg hogy? -tartson meg az ő -ők szenyházUKba mindenkor minden horrr... vágó hidaik mészár székeik horrr... ááá...man manna?
                  1.: 1/9. A KÉP, FA KÉP, VAS RÁCSOZATUK IRÁN A KASZTROLL... Mik kik mi ki Mo mo mo mo...mojmuk a magyarok? Most pontosan, hogy hogy és hova? -jöttem be, mint SZELLEM EMBER? Ezeket a testvéreimnek akik magyar gyerekek vagyunk, és ezért jöttem id ki a bilit be? -beee... Ime amit akarnék, hogy VAN A MAGYAROK MI MI MI...SZELLEM NEM SZELLE LENT ÉS Ő -ŐK, RAJTUNK URALKODÓK? SZELLEN TÉSEK? TÉS ASSZONUK KIS KURVÁIK, VAK LATRAIK HIMRINGYÓIK? Na most, ha most te az iratainkat eltünteted, nagy lett a jut alma? -álMUK mukiAIk? -a mu kikimult AIDÁKÓAIKAINIKIAI AJJAIAINAK, mikor? Ime amit 10 trillZozor be köhécseltem, ami az nélkül, ahol most a BESTIA DÖG? Na most jöttem vissza, és most mi NEM EZ AZ A BAROM ÁLLATUK VAGYUNK, ami most ha husban vagy, és hus eszel eszelsz, akkor te egy BESTIA DÖGÜK VAGY, és most...Fita, tehát ugy jövök be, hogy az amibe beültöztünk mikor a Tejut elágazásánál, találkozok magyar FÉNY (UFO) tesvéreinkkel, akikkel vissza jöttünk, és most akkor (2005 -8) voltak a töntetések, ami BIZON BIZÁNI SÁRI ÁRUHÁZAK, HUSOD ÁRU ÁRUK, HA NEM BÁNT SENKIT, JAJA A MAGYAR GYEREKÉINKET, AMI MI BIZONÁRA AZ VAGYUNK, HAD BESZÉLJEN, ÉLJEN NEM IDEGEN -ALIENK HANEM OI OI OI..ISMERŐS? Fita, ha a testemet nem látjátok, na ugyanaz a tok vagyok, mint te toko?
                  2.: Na most mit gondoltok,ami itt a HOMLOKOTTON CSÜNG, NA MEG NAGY FEKETE LUK VAN RAJTA, EGY SZEM, SZEMSE? EGY SZEM? Naz az hogy mi kik vagyunk magyarok, örök magyar NAPUNK FÉNYE...Szóval beöltöztünk feketébe, és most ami mára reggelre legelő,,hogy EGY ÉPÜLETBE HÁZBA AMI CSAK EGY HÁZ VAN! Most próáljunk MAGUNKBA BAZUGA NÉZNI, AZAZ EGY LUKUK VAGYUNK? HOGY LUKU? NA AZ TÉNEG AZ ANGYAL LUK LUKA PU? Na most, az hogy az a FÉNY FOLYAMAT SAKK MATTA HARY PATT? Mi tüllünk van a NAP, MEG A CSILLAGOK, MEG AZ HOGY CSILLOGOK AZAZ TULRULL TURUL MADÁR VAGYOK, AZAZ AMIT MOST UFO? -ÉS NEM AZ Ő ŐK JUHUK? AMI MOST AZ VAGY, AMI TE VAGY, HA VAGY, AZAZ TE MOST RÖGTÖN TE TE TE...CSINÁLOD MAGAD MAGA AD ADÓ ONDÓ BONDÓ? AZAZ TE MEG ÉN HA MAGYAR OK VAGYOK MONDOM MEG HOGY HOGY VAGYOK, ÉS KIÉRT MIÉRT ÉS A TESTVÉREM MEGÉRT? AZ ÉN VLREIM VEREBEK,VÉREBEK,ÉRTENEK MAGYAR RULL? Vissza Babylónya, és a magyarok értik egymás saját SÓHAJÁT nyelvünket, és aki nem, az bizon arra busul,a Busuló Juhászok éttermében borda? Zna msot EGY ÓRIÁS VAGYOK, ÉS A FÉNYEMET TELJESEN TUDOM URALNI, (nincsak az lenne itt a játékunk vagy te vagy a juhuk hukk?) UGY HOGY MOST ABBA A FEKETE KÖDBE? NEM MERT OLYAN MINTHA EGY EGYENRUHA LENNI, EMBER FEKET ÖL-TÖNYÉBEN, ÉBEN FEKETE MAN IN BLACK FILMBEN? Ime csak MATERIZÁLOM MAGAM, és az ahova, az NEM MEN NEM ITT VAN, mert itt állatAIk vagyunk, és most a HÁZBAN MARADT A GAZDA, S ANNAK A JUHA? -fita, mondtam hogy találkozok a ÉGI TULRULL TURULL MADARAINKKAL, AMI MA UFO? Fita mi is ufók vagyunk, és az ami HA NEM BÁNT SENKIT, na az lennem, hogy ÉN VAGYOK PÁL A PÁLOTT SZÁJUHAIK NINSAH PAULLU AZ A LEGNAGYOBB ÁRTÁNUK AKI VALHALLA, ÉS AZ Ő SUGAL-ATA AZ EGÉSZ HÜ BELÜ BESTIA DÖGJEIK ANAKONA KIGYÓ BIGYÓIK S FINANCIA MÉRGESKIGYÓ FAKZATAIK, VÁNCOGÓLYAIK ANC (UNC) VAY DROYYY...ROTTY...
                  3.: Na valami olyan, hogy A FIZIKAI KÖZÖNSÉGES NAPFÉNYRE A FEKETE BURNYÁKUNKKAL (JANUK8:44! -FITA AZT IS ŐK, FITA JAJJA NEKEM, SZÉTREPEDT AZ ELLENSEGGEN, NINCSAK VAGY A HUSÁNGOM SALLANG LETT?-RAPITYA) NEM LEHET, AZAZ EZ EGY GYEREKÜNUK KUNCOG, NINCSa A MAGYAR ISTEN S ÉG AZ ÖRÖK EGYBE, TEHÁT HOGY AKÁRKI KÖZ ZÜLÜNK MEG TUDNA HALNI? -NA MOST HA MAGYAR TUDAT UT VAGY,NIM RÓD UT, AKKOR OLYAN TE GONDOLNI SEJTENI SE TUDZZZ...TUDNÁL? Sóval most megérkezek,és rögtön ahogy MATERIZÁLLOM ÁLOM MAGAM, A HOGY BEJÖVÖK, EGY FÉM FÉLE ASZTALON, RAJTA VAN A HUS ADAGOM? AMIT LESEPERTEM, TEHÁT MI NEM ESZÜNK HUST, ÉS NEM RÁ GOD A HUSANGOD GOD UK FA SÁT A SÁTORBA RÁGOD? HANEM A BENSŐ, AZAZ ESETLEG NÖVÉNY FÉLÉKET, ami monduk, itt ha nem bántunk senkit, nem okolunk senkit, nem kritizálunk senkit, MERT MER MI MAGYAROK SZÓT ÉRTÜNK? ZNA MOST KI JÖTT RAJTAM AZ A KATONA AKI TUNNOL VAGY TUNÖL, fita, VAN AZ IGAZ GNOSZTIK IRAT OK SZELLEM VILÁGAIK?- VAGY MAGYARO EMBER VILÁGAINK? NA MOST, HA IDE BEGYÜTTÜNK VOLNA, FITA ITT MINDEM ELEVE HAZUGGSÁG UK UT? Zez az hogy olyan hogy volt meg le$$$... ez az, ha ezeket a siratokat (FITA MI AZ AMIT ŐK KILVASZTOTTAK A VAS UK BULL? ARANY BULL BILIIK? ARANY BORNYU -BIKA -VÁROS UK?- is TÖRÖLHETIK, fita minden a HAN GOD! Naz én a MAGYAROK TESTVÉREK KÖZÖNSÉG KÖZÖS ÉG? Zitt az, hogy TE NEM VAGY, HANEM ÉL, EZ NEM AZ, AMIT A MAGYAR ÉL? LÁDD FÉNYESEBB A LÁNCUKNÁL, TE EL TUDOD KÉPZELNI, HOGY ONNAN, HOGY AZ IDEGEN -ALIEN ZSOLDOSIAKKAL, MNT A MAI NAP? -NINCS, FITA SZÉP TÁJAINKBÓL KURVA LOFTY CUPLERÁJAIK EG ÉS VADÁSZ,KIRE VADÁSZTAK, HA NEM AZ OROSZLÁNOKRA,LÁDD DAVID ÉL? NINCSAK, MIÉRT RETTEGTEK A kis siti piti kis hülye gyerek, ki mi (MO?) neked?
                 Innennn...FITA, NEKEM NEKED NEKÜNK NNNN... HÁ HÁ HÁ...NA MOST, MIÉRT NEM ENGEDNEK PÉNZELNEK ENGEM,(DE FIZIKAILAG IS AZ UFO-NK LÁTHATÓ HIZZ TULRULL TURULL MADARAK A FÉNY HIONAINK BU BU BULL...AMI HA SENKI SE HALLHATJA, HALJA HAJJA HAJJA HAJJA...FITA, VALÓSÁG HOGY TALÁLKOZUNK, NEM A SANYINK SZOBRA,HANEM COBBRA? JÁKOBBRA $$$... $I$$TERE KUTÁNÁL, TE VAGY A KUTÁSÓ?
...Fita, ezek BESTIA DÖGÖK, ÉS ROM ROMBA TÖKÖLŐK, ÉS MÓR MORA DÖGÖLŐK, mig mi meg huzzuk magunkat a sarokba a szarUKba? Na fita,főleg a magyar gyerekéinket kid, ugy meg rémiszteték, hogy egy kuk, kuku? -zibzáruk... a szádon Matrix film?
...Hogy kinával kaccka, na ha az oroszokkal hábruUK,fita az angaolok, na most NAGY NAGY PORTOLUK A SZEMÜK, MÜ SZEM PILLA, MEGNYILOTT? Na kina, zitt HA MI MAGYAROK HALLGA, HARAPJ A SZARUKBA, MID VAN, MIT VESZHETSZ SZÜZE$$EGGITS MEG ISTENEM, MÁRIA SEGGIT?
...https://www.coasttocoastam.com/
..oááá...

Előzmény: repcsepista (740)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.09 0 0 740

                                  UFOzzuummm... miEeee...U.K. (United KinGDOM -OK) nagy mint a Hold, fekete -halál portoluk van, és ők a fekete haláL állat kinzók, és nekik menni kell vissza oda, ahonnan jöttek, honnan jöttetek?
                  4.: Kávézzuummm...tea, csalánt, nem csap beléd a villám? Hogy hogy ho ho hooo...tartsuk meg magunkat, ha lenne ami a mi játékunk, az lenne?-de annak a miekéiknek kell legyen, meg kell tudnia, de ha sehol egy magyarja az magyarOK IstenÜNKnek, fita ezért az azufos duma, pótolhatatlan, és nincs ellenségem! Most megint mindent csak egy kicsit csintradtattázom, hogy minden bennünk bel belünk, van, ami a tegnapi napi napi na, hogy mi az ami élő világAInk, azzal egyek vagyunk, (vissza 218 ufóvakl jöttem vissza, és NÖVÉNYZET, AKKOR lesirtam, na ténleg le is pisletem a növényeinket, meg jegyeztem,magyar NŐ?) azaz bennünk? -mi benne? Fita most hangokat hallottam, jaj de süsü...ami itt mi akik a Nap s Égifény és Fények Fénye, na otthon, én csak azt hallottam, hogy mi a Nap FiAI, na meg LányAI vagyunk, na most a Magyar (OK mert csak azok is, ládd Usa népei Isten országosok... csak most azt sejteni, 7szentség szentség törös, ég szakadás föld induáls, jaja CORONÁS BITANGÓK GO GO GO... MENJETEK HAZA?) TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, és az az, hogy nekünk nincs halál, ami azt most csak lófuttába? -ufo? Ha valamiról nem beszékhetünk, akkor az elsorvasztja a természetes életet meg(meg ténleg agysorvasztás, ez te is érezheted!!!) azzal az termézetes élő világot RÁ GOD? Ez az, hogy itt van egy olyan valami, ládd én az első rohamom, mikor jöttek az AVH-sokk, először van olyan torallak, ládd én leirtem egy jó párszor, na itt van a katona pajtim, és őtt is egyszer kihuztam a földéből,(fita az a porhülye hövelyünk?- hogy cseh razia volt, és mindket, képzeljétek, olyan szerencsénk volt, hogy minket a büntető század sehol, mi rabszolga kiszogáló szazad valánk, (jaja od csak a kiválaszttoak azaz néppárti?) és első bedobás lettünk völna, és itt a barátom, s mi azonnal lelépünk, az első alkalommal, és ez az... Ostobaság lett volna, a parancsot meg tagani, mert fejbe lőttek volna,(fita én ezért maradtam meg meg huszár nagyapám az ezredéból egyedül marad,hazajön, a románok élve eltemetik, s kimászik a közos sirbull, káronkodba, mer kis unokám,neked meg kellett születni) vagy a tank elötötte? -a kocsi -fita ezt hazudták, ami sok öngyilkos volt...
                  5: Na nem dobbtak be bár egész éjjel riadóztattak, s mert Brezsnyó, vissza adjuk szlovákiát a vengerenek, és vége! Na itt ha ember lenne, akkor az GONDOLÁTBAN SEM ÖL, SE NEM XEXÖL A ÖRÖK ÉLET PÁRJÁN KIVÜL, NA MOST HA EZT EGYÁLTALÁN NEM HOGY MEG MARAD, HANEM NINCS!!! Fita, ládd én, amit 2023 -ra apuék, meg kell mar...ha? Jaja nemfogtam volna fegyvert, hanem ládd még Álmos apunkénk, csak legyintsetek seje haj haj haj... s hullotak mint a legyek, jaja szőrös töte a légynyek, hanem hiszed, gyere nézd meg, na hol vannak?-vannak? Tegnapra, ez az agyunk... a fiam fo$$ vissza hátra ne né, nem is tudsz, de a hátad meg vakarni, azt se mert rajtak vagy a hátizsákuk? Jack azt mondja, a fejed se fordizsd irán a szent kinyesszent föld, mert brummm... már neki mentel a falnak? Na most, GONDOLKODOM ÉS VAGYOK, ez az hogy mi az? Most az hogy NNNN...HÁ HÁ HÁZI FELADAT? Fita én rögtön, amira emlékszem,szem, jaja szemembe könnyel golgotádon nagy a tád meg a szátok, nem a zsemle kicsi? Zna most, innen ki kell tudnunk NUK? -AZ IS EGY MEGOLDÁS, de most mégis amit te gondolsz, az számit jaja de tátva maradt? -várod az ostyád? Zna ott, hogy meztelenre vetkőztettek, ott hogy apunak, meg kellett volna védje magát, most én meg fogom védeni apumat, meg mindenkimet, mi ki MO? Sóval, nekem itt most is, csak az csiklandoz, és itt NINCS OLYAN, HOGY TE NEM VAGY, DE NEKEM? -FITA NEKEM KELL ÖRÖK KEZDEMENNYEZNEM? Na most az ennek a plafonja fon phon(Who ho hooo...) poni lu -lovam, vagy hogy ugratsz a tetőre lufa ufo, és mi a fene, NINCS SENKI CSAK A NAP FÉNYE, A BÜNTETŐK SEHOL A SEHOL BA A PICHÁBA SE $$$...
                  6.: Most akartam volna, ha volna, meg láttatni valamit,magamat mert én mindig vagyok nektek, ládd a MI ISTENÜNK, MAGÁT CSINÁLJA, MIG MOST ÉN IS MAGAM CSINÁLOM KI? VELE EGYSZERRE? -JAJA NEKI, ÉS NEKTEK MERT TI IT ISTENEK VAGYTOK, ÉS EZT NEM TUDTAM...SENKIVEL MA SE BESZÉLNI, na ma 11...11... hogy mi napraforgók vagyunk, és fény nap PAP? -nélkül, ami pont a szombatoták zenéje vala, volt, amit most is, TE IGY NEM BESZÉLHETEK VELE s labassza nova az idöcsém a telefont, többet ne hijjál, mert mondom pont ELLEN VAKABAKAÖZVEGYSZUKA A VAKABB KAB KABBE BAKAKECSKE, fita, itt minden-szemen szedett hazdás judás, na Fehér Matyu Jencink, ho ho hooo..te beleolvastál a Watikan titokzatos könyvtárAIba, ládd NapoLyion, na magyaroknak nem kell, mert látok de csak tök? -fital itt az van hogy ez az előbura,csakbérgyilKosAIk lehetsz, és mondom, ezek álma hogy CzyboGÁGÉiAIkat faragnak belóletek, na fita? Próbáljatok meg KÉRDÉSEKET fel teni tani tani magatoknak, és én ezt tettem, és én az álMOMba is, ládd mára... Na előbb, mielőtt az Mi is ufők batyunkat? Fita szószerin előbb ufa csaták vannak, és menjetek vissza, lehuznak bennünket, ami most fita, a BbLila lába közzé nyomok, na ezek 77 ezerzer a 77 göbökön torzitanak, tenát azt ami mégis, nem tudtak vele mit kezdeni, de mondjuk OLYAN HOGY HALÁL, az az hogy most olyan szekkerekeik vagyunk, főleg mi, ami sose volt le$$$... Znincsak, amit most beuFŐZtem, fő, mi a fő, ami a paszulyba fő,na ha már ketten, akkor velünk az Isten, ami aki fény! tRöha ládd hogy kezdődött a Mi is ufok vagyunk tópináSara? Monduk te elhinnéd, hogy ISTEN SZERET BENNÜNKET, s itt siti pititek, hagyNátok pitizni? Most mi legyen, mert én is...ez olyan irtózatos sokk-nak látszik,azaz FITA, ÉN EZ NEM AKAROMCSINÁLNI, GONDOLNI SE, HANEM AZT AMI NEKÜNK KÉNGA MAGUNKNAK NAK NAK NAK.. MAG -UNK, VAGY MAG UK?
                6 a a aaa... hatalmas, NA MOST NEKEM ADOATOTT MINDEN HATALOM,HALLOM, HOGY A GYEREKÉINK, A MIÉNK MARADHASS---NINCSK AZ HOGY HASS...KUSS? Na most, pószáljuk, hogy az összes ami ténleg ek vereztettek meg most ha megtuNák Nátod, ami ládd ja a BbLia, baxxátok meg nem birtatok kis tiz percet? Fita az energiád, az hogy ha ketten, mnt a kretének már ott van MOM? Mit tud csinálni a MagyarOk Istenünk, aki egy, örök egy és csak egy FiaApu? -IstenMamánk egy AnyaLánya, nyám nyám nyám...édes a teje,Sóval, ezt a dumát, eddig lehetettlen mert kellett volna egy ma született még egy magyar gyerek,na most MI CSAK A FÉNYEKFÉNYE SZÜLEINK ÉS MOST TESTVÉREINK =MI? KI? -MAGUNK?, SITT AZ, HOGY ÉN IS SZAROK VÉRZIK A SZIVEM,MERT A FIAIM, TUDOD NMIT TUDNAK A MAGYAROK, APÁM NICS PÉNZ? Fita,itt te gondold hogy enge, és itt van a csoda, hogy a kis felesÉgem, meg a két fia, tette ezt lehetővé, ami nekem EZ OLYAN NAGY, mert biztos vagy ketten esetleg hárman, három szabóbasz szab ad,ruha? - legének, elindultunk Bicskének? Zna most EGY ÓRIÁS amiket próbálok le festeni, SZOBOR, ÉS OLYAN ÖLTÖZET, AMI MOST ABBA INDEN MEEDLE ESAT PEÁCE PACÁKA (A ZSÁKBA MACSKA MOCSKA?)BENNE? MOST MÁRA fita vissza a eltöntettt iratokra ami töredékekek be az Ancien Alien kincskersők, hogy amit Fercsi bátánk is, hogy olyan 43 milló éves ez az egész hacca cucca hol a pina s punaszára? Na most ami az angol fél vagy egész sziget, ott megjelent egy NAGY FEKETE KORONG -GÖMB,és az bitos hogy a HALÁL BOLYGÓAIKRÓL, ami mennenék,na mikor, menjetek má aputok NAGY NUKI DÁKÓJÁRA? HŐCÖGNI HŐCC HŐCC KATONA...
                  Innne na mikor szidtam akárkit akármit, ami csak minden vissza az ere DETTY HELL HELL HELLE...LENNE? Körpatkókümedencénk bérceira, viissza szál, a magyar Turull Mádá csá csá cságogjájjj...potty?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (739)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.08 0 0 739

                                  UFOzzuummm... miEeee...U.K. (United KinGDOM -OK) nagy mint a Hold, fekete -halál portoluk van, és ők a fekete haláL állat kinzók, és nekik menni kell vissza oda, ahonnan jöttek, honnan jöttetek?
                   1.: 1/8. A KÉP? Amit már felirtam, csak annyi hogy egész oda, közelébe (de a Britha fél, mitől vagy egész sziget?) mentem annak a nagy fekete holtnak, hold, na ezek fogták meg a földet, és most közelebról, hogy a UK.- mi angoloknak (valubank angyal ök) hivjuk őket, ami nekik ugy kellene táncolni, ahogy mi magyarországosok fütyülünk?Fita, MAGUSA az egyetlen ország, aki hazavágta az anglókat, és most mégis jármuk MUKIAIK a nyakunkon, a kis ko ko jákő elől, koNUKAIkkal, fita az egész bagázsi angyal föld ÖLd de még nem egészen Ölt? Most az hogy az UK, -teljesen más mint a nem men nem OKe? Na mi ki vagyunk mi magyarok, mi ki MO? Zelőbb... na maga a közelekedésük, meg most minden tekintetben egyteljesen VALLAG HODITÓ BÓDITÓ CSAK ANGYAL SZÁSZOK HADIPAR PER PATWAR PARWAR GYÜLEVÉSZEK, azaz azzal hogy PÁS -SÁPÖLÉS, na az az igazi, mert most beadást -adót fizetni, az csak akik nem tudtak -tudnak BEDülni,(vagy a husuk nem kivánatos..figyeld meg az ószalgukat (drága pénzen véren vásárAikat) gyünyürü szép virág szállAIkat LU FAK,nekem nyiltál? -ha a klokátyog tátog?) na akik NEM NEM NEMES, KIVÁLASZTOTT S AZOKAT IMÁDÓ IMÁDTATÓ TETŐ BÜNTETAIK KUROMÁNAIK NUKSIAIK...BAXXTATÓK, BAXXADÓK ADÓK,S EGY MUK? -PI$$$...azokat állandóan kaszálják, répázzák (NEMESITIK SITIK SZARUK SZARJAIK GANÉ DOM BOOKOSOK OKOSOK) ELSŐ NÁJSZ ÉCCAKA KAKA BUNGA,(FITA MOST TÉNLEG MEGINT EGYSZERRE FOGOTOKKAL EL MENNI?) MEG LETTETEK ÁLDVA) és ládd a KRUCZIFIX XUKU XUKU XUKU UK JÉRCE?Semmi, de semmi ITT NEM IGAZ, NEMIGAZUK, az egész nemcsak a SIR SIRI IRATAIK, HANEM MINDEN AMIT MEGSÁPÖLTAK GÖRNYEZTETTEK, SZÖRNYEK LETTETEK? - LÁDD AZ IGE HIRDETÓIK, ÉS ADÓ BRESZEDŐIK, EGGENYES GÖRÉNYEK, MEG AKIEAIKAT PÉNZELL NYAK NYEK, VAGY TÖMNEK, XUKU XUKU XUKA JÉRCEJUK WC JUHUK JUHUUU...Fita azt az őrölTsegget,(Mi? -röm mi öröm? -lett az Uj Földöng? na fa sza Arany VárosUK? -je hove lett?) hogy AZT BÜNTETI KIT SZERET, AZAZ A PUHINTOTT JUHUS (sovinya mahavisita a swinya) S HA OLYANOK NEM LESZTEK, VAGYTOK?
                 2.: Fita, itt ténleg apuénk, pitim, miért nem ugy beszélsz, élsz vagy halsz hallasz, vagy gatyába sár? -kis Yojónk, látod szót fogadok, mert próbálnám meg nem, mert egy NŐnk vancsak, és egy Szülőnk,sulllynk, (schully) na meg fürj fütyfürütty.. meg felesÉg, (vagy seggság siksák na meg hátIzsák men a Möra hegyedre itthusim egyed?) és egy gyerek, gyere kid, de ha az ő ők dikuk dákó? -anal kotró, na ezis most az ami itt a sarok, utca vége sarok, meg piros lámpa? -na meg a sarki sarkok? Fita, ez az egész nem e nem men egy nagy KUROM A SZÁRTOK ITT A NUK, KUROMÁNÁJUK, YUKA TÁN?) kuplerájuk? LÁDD CUPPP... PIRAMISAIK ÉS VAN KUPJA NINCS VAN NINCS...KALAPJA VAN, NINCS VAN NINCS...NA MIRŐL LEHET MEG ISMERNI FEL, A BELTENYÉSZTETTEK KET? -KETRECEK? EGYNAGY HÁZ EGYHÁZ ÉS NINCS HÉZAG? -zaza urak ura kuratAIk, king ling lang danggg... is GOD? -kingek kinge godok goda dogok döge kinge, bolha az ingébe, látod, azaz csak a JUH-HÁT? HÁTIZSÁK, JUHUKK... A ZSÁKUKBA, HÁTIZSÁK? Fita, akik már rászoktak a juhusra, azok sintetüke -artifAIka ROBB BOTA NAGY LÁDDA FA LÁDA PINAKÓLA KINEK VAN A LEGNAGYOBB DÁCÓJA JÁTSZÓJA NUKIAMI EMI ROBBOT BOTOL ICCA,(HOGY LÁBAM MEG BOTOLNA LUFA MEG ÖL, XEXÖL) NAGY NAGY HARMADIK LÁBA, S CZYBORGÁJAGÉGÁIK, GÉ GÉ GÁ GÁ GÁ..ELŐL A GUNÁR? Egy pinalátra, hogy milyen lehetett a MAGYAR OK ORSZÁGA, mielótt ezek lettek volna? -smirna! -volna? -fo$$$... VISSZA NE NE? NNNN... HÁ HÁ HÁ ...MONYA siTIM piTIm a gizs tyitye boho ho ho hooo... sais the clawun, van crown? -jaja a kis fityin fityma? -de nem vasbull?-kacsak pöcse libmáj kacsmáj lugereráj ne degenerálj? Fita, onnan hogy ránk rontanak a FEKA FEKETE NAPHASUK FA SUK, na most tegyük be, ládd da Lement a nap, a maga járásán, sárga rigó szól a Tisza partján... na most itt MINDENG DÖGÖLt OLYAN GONDOL LÁT, HOGY?- NEKÜNK SOSE NAPJÁN VASÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSUNK...A NAP HA LEMENT (AHA LE MENT LE JÖTT REPCSEPIT, VALAMIT MID VILÁGIT) VOLNA, LE MENT, DE NEM EL, ESETLEG A KIS izém, le fel a fityma?- na ha a kis életpáromra gondoltam, mais ha ugy,de az az... hogy ahoz pont nem kell a kispti meg afityam le fel ki bel le fel, potn nem ke?-elment? -magátul, aha...na meg a rapülő, de nem az ámmolás, láss?
                   3.: Most itt az van, hogy ezek, ládd az első vallagháboRUHUKK, (nincsak a SZÉN FÖLDÉRT?-CSAK FITA IDE SZUDA JAPP JAJA PAPUK MAYA) hogy a magyarok nyereg alatt puhintot nyers hust ettek, na az EncikLOPédiáta betettem,(te ettél már nyes hust? RÁ GOD) most már nincs meg, de fita, ITT VICCA hogy a Babylónyai, ami volt az Ó meg most o o ooo... tündér kaszinó, benne a DSZINŐ... NŐ? -a diszNŐ ÖljAIkkal DISZNŐLKODUNK? KORPA PAPA? Most minden IRATUNKAT KAT, GONDLÁTUNK KAT, s itt arról vagyon nagybaszó, hogy monduk, ITT CSAK SZÓL SZÓ VAN, NAMEG HÁTSÓ ÉS CSAK HÁTIZSÁKUK, AMI KILÓG A LU LÁBA, -NA FITA, EZEK AZOK A KEVERÉKEK, HERÉK, AKIK A GÁ GÉ PÜKKEL PUCCU -PINYA KOLÁDÁAIK KEFÉLNEK? Ezt főleg a Mi is ufok vagyunk! -vagyonunk NUK, hogy csak az hogy EGY ATOMOTA VAGYON,NUKI PUCA, HOLA LUKA? AZ LENNE A IRATUK HOGY KETTEN EGY TEST -LÉLKEK, (LEL?) AZAZ CSAK ÖRÖK ÉLET PÁROK VANNAK, még az anyaGOkis párba és sorjába, sorakozz sorakozz tormára, és ezek csak segg x sexuh suh suhuk hukk..na most ITT AZ HOGY EGY EMBER PÁR, AZAZ CSAK EGY, ÉS AZ ÖRÖK VAN, AZAZ A TE VAGY? A FING AZ ÉN GATYÁMBA? NINCSAK FING UK? -KI FINGJA JAVA VAGY? Zna hogy mégis oda ne rohanjak, rohadjak, most ÉN TE Ő? MI TI ŐK? Amiket már be le(bel?) herdátam, a Mi is ufok vagyunk? -vagyunk vagy NUK? -FITELJALTOK NYALTOK, MNDEN AZ IJJECCGESÁSUK, azaz most amit te gondolsz magadba, az van, de te nem vagy!!! -HANEM AZ Ő MASZATUK -BAXXATUK VAGY??? BAXXUNK? -DE MIVEL? -KIVEL?
                  Innennn... Fita, ezt először hogy ténleg ezt GONDOL GONDÖL, TATA, ÉS SZADAMMAL, A KÖVETKECCÓ PINALÁT, A FEHÉR UNIVERZZUUMMM... Fita, most ezzel a dumáddal, na azért a MI ÉGI UFO RAJUNK, ptim, erre te vagy a leg leg leg...legelő legeltető? BÜN TETŐ? Zöld Öld Öld ÖVEZET, Ő VEZET? -JAJA A HUN GOD?-legelőre viszen, nem nincs, nem hogy volt meg lett, aha megellett? -gulászta, nem lehett hiány jáNUK, jelentése, semmiben, ha semmi? -szecska, szalma széna...alma? -álma?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, vak vezetheti 666.... azaz ezek csak vaksiAIjak, a termiNátorAIknak Nátod-csak akik itt siTIM piTIM, mikor meghellenik a MAGYAR MAGYAR OK ORSZÁGUNK, ELŐL MAGUSÁNKKAL?-jaja USA hol bagy,a gatyába $$$... Az Égen, na ha csak a szemeink ink link lank -lakatos...GONDOL KOZZ...GOND ÖL,NA MEG GON (GONORHIAIJAIK HIERACHIAIAJAIK) NA NE BAMEG DÖRRR... DIR DURRR... DÖREÖMBÖLNEK? A BUDIJUJAIKBA MINT FÁBA SZORULT (SZÉKLET SZÉK ALLATT) FÉRGEAIAIJAIK?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (738)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.08 0 0 738

                                 UFOzzuummm... miEeee... Föld -Gömb Bözsikénk azt izeni, elfogyott a türelem, és azt izeni, mindnyájunknak birkanyájak, mindent kibirika kabirka, meg kell szivlelni, a szivét megelelni, sziv küldi sziveseknek szivesen, küldök nektek két tráfkocsi szart, benne dobog a szivem szotty, kapaszkodj já já jájájájjj...
                  4.: Kávézzuummm... tea, levelenda? -ezeket a kutatás? -jövel az élet vizéhez, mindenhogy akik valami olyan, ezt itt én azzal jöttem be, akarom tudni akarom tudni akarom...(ROM MOR MO MO MO...)a akarom, nagy erőt érzek én mind a két karomba, nem vesztegetem az szérün és malomba,na itt senkinek, nem szabad lenne, beadást és adót fizetnie, és fita, ha engem nemcsak itt figyelnek, hanem itt FELETTÜNK ALLATUNK MEN AZ UFO CSATÁK? Maitt ha most te ezeket, tudod valahova tenni, akkor meg tudom neked nektek nekünk mutatbni ugy, hogy nincsak ott egy fészek? -apád részeg? Fita, ez az, most ténleg van olyan fészek, monduk fecske fészek, ben az istállóba, a plafon és fal, és ténleg apád részeg? -közel döglik a luvakhoz, most mit csinálsz, hát meg próbálod egy gicsit, mert a lovak ha meg tapossák, adonIsten fapapuc, fakapu? Most bejön az a rész, hogy te egy nagy senki de semmi, és te nem számitasz, na most itt van, hogy legbátrabbak is meg tántorodnak, és nekiálnak inni mint a góte? -fita itt minden kábitószar, főleg amit tömnek a fejedbe, -na itt van minden ami kábitás KÁBIT Ó SZAR, LÁDD AZ Ó SZÖVETKEZETEK TSCS? AZAZ A FENE MEGESZ, ÉSZ VAGY MÁR MEGETT, ami nállam is, és most is, ládd te ezt ezeket soha nem változtatod meg, sőttt... FITA JÖN A KIRLYUK KÁROLY, ROLLS ROYAL? Na most, ugy hogy eddig, ládd a rajunkon kivül, na most ha be hallupinálok puszi, akkor most JÖNNEK, ÉS UGY HOGY TRILLIÓ FÉNY MADÁR, MIKOR LESZ NYÁR, MIKOR APÁD, KASZÁLNI JÁR!
                5.: Itt most, hogy az hogy hogy ho hooo...lehet magyar testvéri közösÉg tag lenni, az az hogy előbb neked kell lenni, jaja de mi az Isten? -jaja Ő is Ő magát csinálja neked, te pedig magad neki, na meg nekem? Nini...nincsak ezekek eget földet robbasztó doomsday pokol gépezeteik vannak, és féltek attól s kis vakarcstól,ládd engem ütöttek vertek, mert kérdéseket mertem fel tenni, hol az Isten, meg miért kell nekem ha megdöglök, a kommunizmust épiteni, meg ha ne ölj gondolátban sem, ne xexölj gondolátban sem, akkor miért kellett az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJÉNEK, JENŐ? -Ma kérdem a iföcsém, mi a neve annak a fél hal, fél nő, és hogy sellő, na mi nem ugy hivtuk, akkor Jenő? -lángész ugyi? -ő nem fogja törni a fejét! Nosa, ami irtónehéz a ráz ágyu, na ha otthon tudtam volna maradni, és monduk annyink, hogy most csak ugy leölnek bennünket (fita, azóta hogy A HULLARLÓIK mint a pa lesz tinókat ökör esettleg ládd a kaffer tinoikbull kafferok, ezer éve, na meg minket 1023 éve, akkor ma az egész földöng egy lenne az Éggel? Ezt mondod, mint komolyan az ufokról roll...ja a vájuk a madár potya, ha potya a szánka potty? Várjuk vajuk kár kár kár...a szarkák szkar szkar szar...az Urat folyton vájuk az árkot, na most az első nájsz északa, és már több mint 10 ezer szüz a luk, közbe meg lett áldva a pap által a mennaszonááá...NUK, és az Ur népe eltünt? -egyzse? -izé Éva eset, megesett? -elbujt, most mi lesz? a kiváklasztott szüz népe, megesett, bünbe? Ne meg áldottak, azaz a BÜNTETŐK ÁLTAL, most ki a bünös? -akire rá já rudik, NAGY NAGY NUK, vagy akiket meg rudÖltek, banggg...
                 6.: Most az van, hogy MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST HAT666... FENEKET PATTOGHA HA? -PRÓBA 7? Zime zumm...hogy valaki megszóllaljon, azt ő teheti? Szólaljon meg zengjen a harsona, sofa, az Ur JesHus, mint juhus, ismét el jön, ami most itt valami olyan, hogy amit ládd az Indijányok, hogy esőt de háborut is tudnak csinálni, de az csak szimülácion, mert az indijánby nem lehet megölni, dugni?- tudtak csinálni annyi bábut mennyit? -mnt az idijanik? -nem bece kina kinba a pna? Krati, kih a picha pihé? -piheg? - na most legubbó a sedóik is, a árnyék székesüsüknek, na most az az...ami ez a NÖ-VÉNY? Amit reggel reggelira itt a reggeli, jó reggelt, és most AZ AMI AZ AGYUK, AZ HOGY AZ A VELŐ GÖMB, AZAZ MOST MI HA TISZTÁK (GÉN A SZEGÉN) VAGYUNK, AKKOR MOST MIDNENT AMI ITT ELEDEL, AZ UGY HOGY AZT AMI ITT A ZÖLD ÖVEZETEK,AMI CSAK AZ ÖVÉK, AZ ÖVÖN ALULI? MOST MINDENT MATARIZÁL, ÉS MINDENT MEG AD, AGYJ FÜGÉT, amit azonnal ad, és ezt azok, AKIK A FEKETE QWÉZÁROSOK,UFOsok? - TUDJÁK? Na most, csak az azzal, ládd a ZÖLDÖVEZETEK AZ AGYUNK? EZ LENNE A BIÓ GÖMB? Most mi, MAGYAROK, ami némi olyan, hogy A TANITVÁNYOK DE JA MINDEN BENNÜNK, A BELÜNK, LÁDD MI A BIA A FÖLD GÖMB GYOMRA? -NA A FEJ, AZ A SALÁTA? -KÁPOSZTA, HAGYMA?- valóban terülj asztalkánk...ami az lenne ami az Olajfák hegyen, egyen? Ezt a vasasok, ami most csak ha most MI? AMIK ITT MI MAGUNKNAK MAG UNK? Zitt az hogy GONDOLÁTTUNKRA SZAVUNKRA MOST UGY, HOGY MINDEN AMI KÁROS KÁRT OKOZ A TERMÉSZETNEK, AZOKAT MINDENÜTT, A HELLI LAKOSOKNAK KELL, DEMATWARIZÁLNI, AZONNAL MOST A FEGYVER GYÁRAIKAT MEG SZÜNTETNI, (FITA itt ezek feka okádodok, és itt csak hallod, jaja hogyha hallom én...) ÉS MOST NICS TÖBBET HOGY VALAKIT MEG RÉPÖLNEK, NINCS TÖBBET BEAÁS ADÓ, MERT NINCS OLYAN HOGY HALÁL, AZAZ HALL ÁLL? (fita,mindem ami tudatositás hira adás, a JÁNUK8:44! -AGYABUGYUK? NA ÉN ITT MARADOK ADDIG, MNG AZ ÉG ÉS FÖLD, ISMÉT EGY, S ÖRÖK EGY EGYBE , ÉS MINDEN TRESVÉREM IS EGÉSZ EGYBE, GONDOLJA MAGÁT, VAGY KI? AKIK EGYEK, EGYEN, NÖLJÖN MEG A BEGYE, BÖGYŐ? JÓ MADARAK CSÁMCSOGNAK CSÁCSOGNAK CSÁ!
                 Innn... most ugy, hogy ezeket a tudatositásokat meg kell tudja, minden magyar magyarok gyere kid, dik? -aki megtudja, az marad, aki nem...nem?-elment? -reptura?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (736)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.07 0 0 737

Sya see juh, Yojokám kám kánk kánk...
               ...Viccelsz, Winner sliccel sicc...na a sliccem nincs gomb de zipzár jáj jájjj....Nagyon jó érzem magam, csak a zsebpénz lenne több, most az összes irataim ami ufo siti gil gál mászkálsz piti bolyongása, itt a kása, sóskása? -na meg hogy féltettek, én is bennetek mnt a szemem fénye, benne vagytok,na meg ez a szerelem, (UFOm?) nekem mindennél többet ér!
... Ezt sokzor leittam a Mi is ufok vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Whohhh... na a kipuofogom lángot de szikra vakit, nem hanem szikra sikra vet? Olyat játszottunk, én vagyok az ur, te meg a paraszt, na ha valaki jobbágy, nálad bárgyubb nincs, nem lehet! Én nagyuri -grof családbuull szarmázam, és én mindig paraszt párti vagyok, és most az ugy, hogy ha valaki én vagyok ur, akkor a másik csak paraszt lehet,és én mindig az vagyok, és most én mindig...minden ur fetrenget előttem, a nagyobb erősebb fiuk is, mert vagy sipcsonton rugtam, vagy térden, de tökön, az nekem is fájt, nincsak van olyan? -még mindig fá fá fá...
             ... Most fel mentem pestre,a nagynéném meg szöktett, mert nemvolt mit ennünk, (ha egyel is több marad?) és most rögtön a belvárosiak közzé...én lettem a legnagyobb belvárosi,(ez igaz az öcsém, mert daliás vala) amit megint leirtam a Mi is ufok vagyunk? -hogy hogy nézni ki egy falusi lu fa, sudri bunkó? Na hazamentem,és elkeztem paszmeg pszmeg paszmeg pszmogni...anyum,te ugyanaz az sudribunkó vagy, még nagyobb...na fokozása most nem jön be...na meg az is, hogy te nem félsz, akkor verd az orod a a aaa...na fita,ládod hogy ...ba a kiskölyök, most, rohan és visszi a nagymaminak a melegitót, és olyan vagy mnt...na én fejeztem be, mint a papucs (férjed) nagyapád?-fita, ha te magyarNŐ, csak adin Isten fapapuc...vagy ember vagy? - mama mia a a aaa...
             ...Fita, juhturóspuna Csára, mindenütt a kép, fodrász manöken vala,s nagyon szép nagy darab zsidó lányok, na meg Charli, a skander bajnok,(na én lettem, meg karbirok, nem volt elenfelem,de kinek ke?) és most bent voltam Tótéknál, a HUngari együtted, Illés az Ifjuság park...Zuglóm nem jön be e neve, baszgitároztam stbbb...mindennek a közipin áztunk, na most a közvetlen szkörnyezetem, ha ricsi, (nin nncs jókedv?) na az az..hogy akkor már én voltam a csepeli maffia maflája?-meg több... hogy hogy történt, mindenki kapott május 1 -re ugy 3000 -hogy 5 -7, én nem, és felmeten a Harisköz 4-6 emeletek, és miért, na na na...nagy zsidó volt,(fita minden az orosz maffiáik, ládd ez egy roham osztaguk vala) na meg most akit lekaptak,én mondtam neki, hogy a drága köveket rakasd a cipód sarka tallpa, na akivel csináltatta az is zsidó volt, cipész ész, na boltja vala,és alkalmazottotAI és lebuktatta! -most nagy főnök ( na az egyik csajjal akart lelépni, lehet hogy az is) főnök lett, ba zsidó felesége meg gyerekéi voltak, na most a zsidók, itt az amit nekünk is kéne, hogy kiherélték! -most hogy nagy MAFFIA mafla lettem, ő megettem, na meg mentek a boritékokba az ezresek, hetente -havonta? Zitt az van, hogy aput megkérdeztem, hogy most fusizok mint soha, nem bün? -apu nem!
            ...Na az, hogy volt félelmem,és most olyan galibákba kerültem,hogy ...ezt most ahogy figyellek bennetek, én is olyan lettem volna? -smirna! volna! -fo$$$... vissza ne né? -jaja most tettem be, hogy a fény csak egy irányba terjed, na most az ürge, hogy nem folyik vissza, ládd a Tisza, nem folyik az többé vissza, de aki issza? Namost a kis felesÉgemet kirugták a gimiból, mert a gyerekeknek azt monda, hogy a Duna vize vissza folyik,ezt én is láttam (a közepin egy sodrása )és igaz? -nemigaz? Fita, engem eddig mndenhon, jaja hon? -csak ott van hon ho ho hooo...(fia motha rátok gondolok, azért sirtam, na meg uggis verekednünk,mert mindig voltak akik a partmat fodják?) pedig nem rugok vissza? - Tisza, temető a Tisza, mikor kivirágzik...Nincsak minden csak GONDOL LÁT? -NEM? VISSZ LÁT?
            ...Cuppp.fu fel a képed, nincsak ezt mi pöstiiek, (akiket belvárosi azok a legnagyobb falusi bunkók voltak, és engem le is buktatott...a kis falusi fruskó) én pis ti, ti pösti?
...Ne feledd, te is ufo? -ufózzuummm együtt... de fida,mikor Óh egy alfa Romeó, s azt hiszed, szöszi hajad fujja a szél... szeresss... ószeres?
sya

Előzmény: Törölt nick (735)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.07 0 0 736

                                UFOzzuummm... miEeee... Föld -Gömb Bözsikénk azt izeni, elfogyott a türelem, és azt izeni, mindnyájunknak birkanyájak, mindent kibirika kabirka, meg kell szivlelni, a szivét megelelni, sziv küldi sziveseknek szivesen, küldök nektek két tráfkocsi szart, benne dobog a szivem szotty, kapaszkodj já já jájájájjj...
                 1.: 1/7. A KÉP? -IME AZ HOGY FÖL -D -DIMEZIONOK VAGY NUK, GÖMBÖZETEINK, fita minden de mindem ÖRÖK EGY EGYÉN É? AKIK MI MAGYAR OK VAGYUNK, NEKÜNK NEMTUDTAKOLYAT RÁNVERNI,HOGY MINDENT MAGYAR -MAGYAROK TULRULL TURUL MADARAK (FÉNYUFO) HOGY A MI ÖRÖK EGYSÉGÜNKET AKÁRKI BÁRMI BARBINUK BARBIKÁAIK...NA HOL A HELLETEK? Fita, most Bözskénkkel elelmeztük mi lenne ez, ha lenne? Na it ttregnapra HO HO HO...OTTTARTUNK, ÉS KIFOLYATJÁK ALÓLUNK A TALAJT? Sóval most ITT AZ HOGY DIMENZION OK, na gömbök vagyis ÖVEK, vannak és tájak amik gömbökből vannak, sőtt minden, ami mi magyarok is OLYAN KRISTÁLY GÖMBÖKNŐL VAGYUNK, ami ÖRÖKKÉ...ládd mikor az KÉT HATALMAS ATOM GENERÁTORUKAT MEG AKARTAM ÁLLITANI, MOST OLYAN MINT A BÁLNÁK BUUU...KIVÁGOTT AZ ÜRBE, ÉS A GÖMJEIMET, AZ A TESTEM, SZÉR FRÖCS KÖLTE, ÉS AGÖMJEMIMET A MAGYAR MAGAOMMAM VISSZA ÉS ÖSSZE RAKTAM, UGY AHOGY VAN! Most az ami a kisunokám, hogy csak a BAL AGYUNK, és csak az szemünk van,ami most van a testünk, alakja, és minden fekete a ball állat agyunkon kivül,azaz vas fémy korom poruk, a GETHESEKNEK A SEDÓ -ÁRNYÉK SZKESEEINEK KOLOTYÓ FÉRGEIKNAK CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, SZÉKES FEHÉR VÁRAIK MEG EGY HÁZ,EGY NAGY RÖTYE BUDAIK ÉS EZEKET, MEG KELL LÁTNI! Fita, rögtön mindenütt...na vissz, az állatAIkbull sinteteüke sin az vas,fény és örvözeteik, artifak, kimondottan csak qpu (na fita, az ami ládd ahova Benesék mentek meg jönnek, azok lehetnek QwézáÁruk is) na itt te mikor most ebbe a buzu -gunyu butkAIkba be bujunk,ki? -most ami van, minden állatnál és minden ami növényzet, te NEM VAGY! -VAGY ŐK? AZ SEDŐ-ÁRNYÉK MINDEN CSAK HADIPAR BODEGE BUDJUK LETT, ÉS EZEKET TE NEM IS SEJTHETED 777... HETEDIK ÉG, VAGY HETEDICIG LEN?
                 2.: tRöha ruha vagy az Ő ŐK...na tegnap mikor Ő-Ők akiket te nem láthatod, nem gondol666...jaja ha a feneketek pattoghat...azaz fita,ezek ronggyl kanózzal a següükbe a az egekbe há hjá rotty..hogy azt szarnak vágják, a utca sarok, azaz fita itt most midnen sár többet, nincs más MINT GOLGÓTAK ÉS KERESD...AZ ESZED, AZAZ RÁ GOD A KEFÉT? Ime ami mára... tehát EZ A KIS CSAPATUNK, most fita,mert MI FÉNY -MADARAK VAGYUNK, és most MINDEN A GONDOL LÁT VAGY LÁTTUNK, AZAZ HALUNK, VESZÜNK, A BÜDÖS MÜANYAG UTÉNZAT TÖBBET MNDEN, SZARJAIKAT, ESZÜNK, JAJA A SZARUKAT? -FA SZUH? KÁRÓ? -KINEK KELL A DÁCÓ FART FARKUK, JÁCCÓ? AHA ITT A JÁCCÓBBB... Na most, akik fájdlamat okoz egy élőlénynek, az ugy, hogy az azokiránt, NEM ÉRZEK? Sóval, a két GÖMB, AZ EGYIKET AMI A LEG... FRONTOSABB AZ UGY HIVTAM HOGY VELÓ -ZÖLD GÖMB, ÖVEZETEK, ÉS AZ A VIZ ÉS MIDNEM AMI AZZAL ÉS AZ AZ AGYAUNK? Látod most...a fiam qwunkatott akar,és az ága a kis fáknak össze töredezett annyi qwunkat kis gyümülcsüket adott, Ó TERMÉZET DICSÓ TERMÉSZET MELL SZEME, ITT A MELLEM, SZIVEN URAM, NEKED ADÓM, IDE LÜJJETEK, LŐTTEK? tRöha az AGYUNK, AZ HOGY AGY VELŐ, ADJ VELÓT, AZ A CSODA MOST TISZTA MINTA KRISTÁLY GÖMB... ÉS AZ FOG EKŐBB ELTÖNNI, ÉS UTÁNNAK A MÁSODIK LEG FROTNOSABB GÖM, A LÉG GÖMB? Zna ez üzenet a FÖLD BÖZSIKE MAMA, MÁR EGY HETE CSAK A MAÁRA GONDOLOK, ÉS MOST ITT VAN? Fita a RÁ GOD A FA SZUK NYALOD A KLOKÁKÁ LUKAIKAT, olyan rémület van bennünk, hogy hogy tudnám magam elásni olyan mélyre, hogy soha többe seni kiásni ne tudna, ÉS ezt rögtön láthajuk A NAGY NAGY NUKISOK SOOK, akiket most csak aki KEZET EMELNE A MÁSIK ÉLŐ TESVÉRE, azt rögtön AZT A GONDOLÁT? -NEM GONDOL ÖL, ÉS A RÁ GOD A FA SZUK AMI MOST EGY NAGY OLYAN NAGY FAXUK LETT, ládd hogy mielőtt A PI$$$...IN THE MEEDLE EAST, EGY NAGY MINT ládd a láda, volt SU ami az egy sárkan kigyó ógyik a MO vala,most ez nagyobb, és mikor megjött,rögtön TÖRÖLTETTE A MI IS MAGYAROK VAGYUNK, MI IS UFOK VAGYUNK! DE MOST VISSZA JÖTTEM HETEHÉT AZ ÖRÖK KÖBÖKÖN 8-S ÜRES LETT A POLC...A MI IS UFOK VAGYUNK! -BUGA, UFO-k? made in Hu? Whohhh...
                3.: Ezt kék nefeljs ibolla, MINDEN AMI VAN, NAPNAK CSILAGOKNAK ÖRÖKRE MEG VAN A HELLE? -Zna azoknak akiket NEM LEHET LÁTNI, HA MEGLÁTTAD, RÖGTÖN A SZEMED KIPUUKNNT,LÁD TEGNAP, HOGY A FENE DÖGJEIK A SEDÓK MEG ARYÉK SZÁKEIK, CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, FIGYELJAL, ITT TÖBBET MIDNEN A SZARUK DÁGÁVÁNUK, na most most vagy siha, ezeknek az SIRATONAK, midnen ember keze szeme fénye! Na azonnak midnen fegyver gáyrat, a hellsionen a helli fényeseknek le kell állitani, és azokat akik mégis, azok mennek oda ahol Ben Ben horrr ..Besék és most ezeknek, ládd ha egy embert is meg kárositottak, most azt a FEKETE OKÁDAT SZELLEMET, nicsan merNÜNK, FITA SENKI SE MER, GONDOL LÁTNI SE, ezt az ifiifam, most Sizleveszterre, a pén létre hozói miatt, nem lehet gondolkozni, NA MOST A PÉNZ FOGA ALMA IS MEG SZÜNTETNI, NA MOST ITT VAN, OLYAM VICSORGÁS AMI SOSE VOLT LE$$$... siti piti jaja deee... ho ho hooo... ugyhogy ha te egy darab vasuk vasit irán az ARANY VÁROS VASUT HU HU HU...ami most TE A TE GONDOL LÁTOD? Na fida, ha nem lenne magyarIstók igaz, most én meg te, itt azért vagyunk, hogy mindenek előtt te meg renbe szadjük NUK, NA AKKOR IS TE VAGY, ÉS AZ HOGY BÁMRIT, MIT HA MEG MERTTÜK MERJÜK LÁTNI ŐKET, ÉS HELLRE RUTYUK HELLRE ÉS EZ AZ, HOGY MONDUK HA LÁTOL, LÁTOL, NEKIK IS MEG VAN A HELLÜK, ÉS AZAZ AHOL AKIK CSAK GONDOLÁTBANK IS ÖL, VAGY XEXÖL, VIDA CSAK ÖRÖK MAGYAR OK ISTENSZÜLŐVEL ÖRÖKISTEN HÁZASOK-ÖRÖK PÁROK, KERÉKPÁR, na az az hogy VALÓBAN KÉT EGYMÁSBA ÖLELKEZ KÖRÖK? Nincsak itt a kis csipiszkéijk vagy Káik? -te csak egy piszkafak lehetsz, és zitt... fita,ami ha valami,kihozna a sodROModbul, kard nyul barlanGODba RÖGTÖN GOROMBA? KÁR KARÓBA...NA NE NE NNNN...NEMODA BUDA, ESETLEG IITT DIDA FFF...
                   Innennn...NA EZZEL, LÁDD ITT MI AKARUNK LÁTNI, NAGY HŐBÖRGŐK LUDÖRGŐK SZAMÁR PÜFFÜLŐk JÖN MÁR A BIKA CSÖKE CSÖKE VÉNEK? Fita, rögtön hellbe akik csak kezet mernek emelni, legyen az hogy kárt tesznek a AGYUNKBA, MELEG ÁGYAK, nincsak az AGYUNK AZ A AGYVELŐ -ZÖLD MEZŐ? -na most azonnal a PÉNZ URAKAT NÉPEP NEPIK BIRÓSÁGA ELŐ, FELEŐSÉGRE VONNI,DE UGY, MINT SOHA NAPJÁN VARÁSNAP, JÖTT MEG A FOLYOSOM NANA NEM AZ HOGY ITT FA SZOM,HANEM SOM FA, FA FEJ, FEJ FA, VASKALAP?
...Zitt egy fiklm, ami ha azokat az álMUKat, na az sose napján vásárnap...én láttam már többzör, de nicsak ezek téridó? -ugranak, vagy most olyat,hogy többet, na na na...fite,akik tudnak csak e legkiseb fájdalmat is okozni, MAGUK NAK NAK NAK...NA AZ NEKED IS FÁJ? MÉG MINDIG FÁJ...LÁDD A BITÓFA... TE ÜKET BITÓFÁZATNÁL? NACSA TÜNJETEK EL, ÉS ELTÜNTEK? A TUNNELAIKBA FÖLD ALATTI BÜNKERAIKBA... A BÜN TETŐK TETÜIKKEL RUHA RÜHE BEGYULADA NA A FAKRUK ELŐBB... A KIS KÁROK MISKÁROK NAGY KÁR KÁR KÁR ...MINDENT TELE STÁROK KÁR KÁRA SZKAR SZKAR A SZARKA KRÁGOG A VARJU KÁROG KÁR KÁR KÁR...FITA, AZ AZ HOGY AMIT KÁROG $$$... AZ VAN?
      ...oááá...
...Terminátor genisys (2015) Kyle Reese goes back to 1984 to save Sara Coonor (Emila Clarke) ahogy MOricka el képzelte na midnen az? -azaz fo$$a a WC csak EGY BUDI T0BBET, WC FALAT, FITA, CSAK EGY PÉNZ TÖBBET, ÉS PENY PÉN PENY (PICHA) LÉNYEK? MI A LÉNYEG? GENY -ÉL? -SZEGÉNY? -SZEGEDEN? SZEGÉN? EGYZER VÓT 1 TÓT SEGGIN FÓT VÓT FÓT HÁTÁN HÁTÁN HIISZÁT A LU LÁBA KILÓG...HOL VAGY TÓT...
Fita, ezeket te nem gondol666...hol vagy, tok tek tök, toko? Fitleljad, a gyerekéink, most megmarnak? -nem, magUKhoz nyulnak, de már valakik...Királyi popság szent nemzetseggek...Geller AIIAEresek? Érsek, kiké a püspök falatod? Fita,ha az Ég és föld termtője, mielőtt ez? -lett volna, már kifingatták s a FIN GOD? KI FIN GOTT?

Előzmény: repcsepista (734)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.07 0 0 735

Ha nem lesz fejed, az a te hibád! (mondtam hogy ne káromkodj, annyit)

'|

\/

Példa

Mondok egy viccet; nem az van hogy megfogod a nyelved és azt mondod:

""Minden utca végén sarok"", hanem

Nem minden utca végén sarok., és ez ugyanaz a vicc...

Nagyon egyszerű.

Na sya

Előzmény: repcsepista (734)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.07 0 0 734

                                UFOzzuummm... miEeee... Van egh csndes dicsó ország, hol oly boldogság lenni, Naparany -arányos -virányos,oly boldogság élni, öröm -boldogság vég nékülii, MOM Nappal pappal? - leesett a pap az ágyról twist...
                 4.: Kávézzuummm... tea, bodza? Zna az hoy ő -Ő, s most valami történt, de itt van, nem hibáztatok senkit, nem bántok, nem okolok, itt magam? Most megpróbálok, próbálgatok ugy beszÉlni, ahogy apuénk, miért nem ugy beszÉlsz ho ho hooo... Most hogy ho ho hooo...Ezt hogy tudok beszélni apuék?-talán az, hogy mindenre születni kell, azaz azt hogy én ezért jöttem (nemvagyunk benne,meg nem is tudunk bele?) ebbe? -amit most a kisunkám, hogy miért nem emlékszünk vissza, hogy mielőtt meg születtünk, hogy előtte mi ki MO? -zitt nem bántok senkit, és itt azért nem tudok senkivel beszélni, mert ha kanos vagy dühös vagy haragos vagyok, akkor az tompit meg ha szidok valakit, ő a büdös dög?-azon a fájdalmamon, mamon, hogy szeretnék szeretni, és minden embert (élléyt)egésznek örömteli boldognak látni, amit nem lehet, hanem érezni? Olyan szempontból, hogy a megszállást, rögtön meg hogy valami borzalom történik velünk, mert mi emlékszünk mielőtt ez lett volna?-ami ma is a kis felesÉgemnek, de én is akarok lenni, és ez a lehetóség, nekem midnen álmom tul multa? Multe krumli dóre, etcódóre? Borzalom volt a gyrekkorom,és most vissza nézve, valamit akartam volna az Ur asztalára (terülj asztalkánk) tenni, de egy percnyi megállásom nem volt, és nem tudok ki kapcsolódni, és most, először 28 éves valék, és elérkeztem egy állapotos hellzethez, hogy nem tudom, ládd ez rögtön első osztály első óra, szivrohamot kaptam,mert én ezt nem fogom, nem tudom csinálni?
               5.: Most kell legyen olyan, hogy midenki aki ide beszületett, valamiért? -ért? -csak most az amit most a kisunokám, és én azért, hogy a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Na a Mi is ufok vagyunk! -nagyon sajnálom hogy mertem a kiválasztottak és azokat kiválasztotta kiváltságainkat...nemeseink, nem hogy elleNUK vagyok,na most ha NUKIZNAK, akiket el tudok érni ezzel...na azért olyan förmeteges gyerekes az irataim, mert talán, senki nem veszi komolyan, mégis mondtam valamit, hogy ennél NEM LENNI ENNI, na most meg fogjuk oldani, hogy gyomor -has nélkülis lehet...(nincs más ingyen szabad energia mint a fény)lenni, és most belövöm, hogy A MAGYAR OK CSAK CSAK ÖRÖK ÉLET PÁROKBA, azaz ez az,hogy ha nincs gyomor nyomor? -ami most azt is, hogy igenis mi magyarok, mi magunkat teremtettük, és most itt ...zitt a BÁBEL ZÜR ZAVAR, ami msot végre,VAN A SÖTÉT OLDAL,amit szertnék hogy az itt is itt van,és azok akik KISAJÁTITOTTAK MINDENT, és itt azok előbb... Babylónya Bábel,ami ezen épitkezések (miért minek?) ROM ok? Zna most az hogy SÖTÉT OLDAL? -FÉNY OLDAL?- ma beszéltem apuékkal, és azt hogy mi megszüntetjük (NEM!!!) azaz ez ami most, a BÁBEL TORNYAIK MEG SIONUKAIK az a TŐZSDE MEG STOCK MARAKETEIK, na most monduk a BRICS $$ e$$esek, az ugyanaz de pepitába? (nincsak oszdmeg őket?) Tehát, itt figyelmeztettek apuénk, ami nem mondják meg hogy mit gondolj mondjál,hanem gondolkozzál,és ládd Pitu bátám, minden kérdésedre a felelet benned van, és itt hogy A BÁBEL TORNYUK, (BRUssEL<) na most ezek,ládd olyan swéd csavarokat menetet vágnak a nyakunkon, hogy nem érzem, nincs fejem, fej fa?
                 6.: Most az ififiamat, hogy hátha, mert már találkoztam vele, azaz mikor gondolkodunk, az teljesen független mindentől, talán a fénytől is! Na ezeknek,ládd ha ziduk? Na az Ó ŐK gondolátukat, azaz most itt van, amikor megszülettünk, de előbb, hogy ÉN TUDOM, hogy köztünk sokkal jobbak vannak mint,én, de nekem az volt a bajom,ha egy kis baráti kört létre tudtam hozni, szétvertek? -fita itt szellemek vannak,ami vagy sötét, vagy most mi is sötét burájukba vagyunk,és ez van mind a mai napig! Na most hogy hozzá szólni, nem nagyon lehet, na meg most az az erő, ami MOST AZ AMI A PÉNZ = FÉM X FÉNY UR URAK ALMA HATALMA? -azt jobban fogom, de most mikor megszülettünk, nem hanem felvettük ezt a bürköt, büdös, akkor most itt van, egy robot alanyUK nyulak alánk nyulnak? - vagyunk, és most ládd az ami állat, na az is csak az hogy van az agyad, ami most ha ez a kitenyésztett állat, majmuk mukAik, akkor a FÉL BAL AGYUNK, az az állat, és most a MI TULRULL TURULL (fita hogy magyar RULL, szószerint az!) MADARAINK,én az vagyok,azaz ABBA ATYÁM A GATYÁM RAJUNKBA VAGYOK,és ők,ládd most azért lenne ez mindennél frontosabb,mert most ugy mondom, erre mindenki képes, csak most ez zerintem, az Égieink tejutonos magyarjaink nélkül, na én ugy vagyok,hogy ténleg, megtudjuk NUK tartani a gyerekéinket, na ugy mikor 28 éves vagyok, 1975 körül, hogy végleg elhagytam a porhüvelyem, most is a GONDOL LÁTOD, nem hanem figyeljed meg,amit most mindig akarok, azaz amit a M.Pita bátyám, aki életfogytiglak kényszermunkára lett itélve,hogy oááá...megkérkezik a kis unokám oááá... na most ugy, hogy fel kell vegyük az egy az egy kapcsoátot, a mi ÉGI FÉNYÓFOS TESTVÉREINKKEL, ÉS MOST, most akiket el tudok érni, azokkal itt vagyunk, ládd apuénk, mert mi sss...$$$... nem hagyjuk, mikor hagyjuk,azok már had teméssék el halotAIkat kat kat link lank lakatos...
                 Innennn... ez mehet, ládd ez meggy, csresznye...na addig, mig mehetnek? -te mehetnék?      Elmegyünk mi csengeribe tengeribe...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (732)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.06 0 0 732

UFOzzuummm... miEeee... Van egh csndes dicsó ország, hol oly boldogság lenni, Naparany .arányos -virányos,oly boldogság élni, öröm -boldogság vég nékülii, MOM Nappal pappal? - leesett a pap az ágyról twist...
                 1.: 1/6. A KÉP? -Szinte de ő
...öááá... sziNte, már mindent érintettünk, és mára AranyosMeggyesen voltam, ami nincsak most midnen mégis a SZAVAK VAK VAK VAK...na most magyarok mert arányosak, mnden ember boldog -EGÉSZ ÉGÉSZ ÉSZ, akarna lenni, már baj van, Kepecen? Az rögtön az, jogy most midnen embernek itt is midnene meg legyen, egyen de eszem, Hejj Piiroska eszem azt kis ruzsos szád,na most ténleg megeszed,vagy eszed? Zitt amcsiba a magyarok elől, OGY MINDEN EMBER EGYENLŐ, és olyan hogy te ADÓS RÖGTÖN DÓZSA? DÓZSA NÉPE, BONTSKI ZÁSZLÓD ITT A HELLED? Na hogy lett POKOL POKLLAIK ÉS NYOMOR, HELL HELL HELL...na az hogy ARÁNYTALAN, NINCSAK AZ ARANY BORNYUSTYUAIKAT, ARANY BIKA SZÁLLÓSAIKAT S ARANY VÁROSAIK? Na én ténleg az UTROLSÓK KZÖÖTT IS UTLOSÓ KARASÓ, HORRR... HORRORRR... HELLEUJA LEHELL TÜZED OKÁD, TÜZ TÜZ TÜZ... AHA CÉLT KI TÜZ, MOST ÖRDÖGÖT ÜZ, XUKU XUKU..NEM MERT CSAK HA EGYET FINGOK, BEGYULLADT A FARKUK? AZ ÖSSZES FARKASOKNAK? KASUK UK? NEM KOSSUTH UT? AMENNYBE FEL VEZET, DE VAN MENNYÜNK, MENNYEM? Na tegnap esta a yutubin, Light Can Go Backwarads Though Time, This Experiment Proves It Astrum na a yutubin meg találhat666... nincsak most ez olyan, mint mikor a Indexc HU fórumon, megjeleni, az UFOK -rull comolyan topina nmapi na, de nap nélkül, meg én FÉNY néklül, Tullrull Turul Mádá csá csá csá ...ne csácsogjál, Na a Mi is ufokvagyunk? -vagyoNUNK vagy NUK? Fita, ez az első pinanyalt után, láss anyum, meg kellett paskolja a popsid, mert olyan nyekergés nyakterkés, hogy a szülőnők, megijjedktek?
                  2.: Na most én tudtam rögtön az ÁMOM MAGYAR ÁLOM, ÉS MAGYAR ÁLLAM VASUTATOSOK,MIND SÜSÜ BOLONDSÁG ÉS KÉSZ A VESZED ELEM, ITT BEGYEN PECSEM PECSENYE, KALÓZOK? KÉREM AZ JEGYEKET, ANYAJEGY? ANYAKOCA MANGALICA YORKSIRE? -LOAN DON PEPE KIVONAT, PÉNZVÁLTÓ, A MEGVÁLTÓRÓL TORA OH ZENGJETEK, HOGY KRISZHUSOD BENNÜNKET, JA CSAK BENNETEK, UGY SZERETETT, LE JÖTTA MENYBŐL JUHUSSÁ VÁLT, ITT A HUSOM NEKED ADÓM? JÖN A VONAT, FITYIL A BAK TER HÁZ? Zna vegyük, Józsi azaz ADÓ, NA A ZSIDÓKNAK NEM PARANCSOL SENKI, DE ŐK IGEN, ÉS NEMFIZETNEK ADÓT, DE NEKIK LÁDD MILK TIZEDES, na monmduk a tehén pásztor, na melik nagyobb, a tején pásztor, jogy juh, ami most nincsak ők mai is mindenkit aki hátizsáka van, kilóg a luláb, na vagy marja vagy juhus, cipelig az OLTÁRUKRA, ami most, le vaggtok sár, itt van az a marha, na meg juh, ja de ki tidta azt megvenni enni .váltani, jaja itt egy sárka? -hol a szája sire, tát ki? -bünöd, mi a fene a a aaa...meg lett bocsájtva, el lett törÖlve az adó SÁ GOD, na csak egy évre? -jaja mindenkinek le kell tejelni, ládd ha AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE URA, LEFIZETT AZ ÁR ÁT, fita, most vissza, hogy miért kell NÉP SZÁMLÁLÁS? LÁSS? Mikor MAG UK ÁT, számolják, kiütött a tifusz?-na egy garashaper mint 100? -egymást mást, hampingolhatják?
                   3.: Na az első.. a muszkák menjenek haza, na most mára, már lrintettük, csak ha mindenki vasalláh fo$$$... fo$$$ ..az agyunk, na fita, itt most az, hogy ténleg vannak akik LÁT NÁ NA NA...Fita, itt amcsiva csiba csiba csipa a csipa, egy buzgó katólikos asszonkánk, mindig na na na... ha irtam valamit na na na...na fita, itt rögtön, amit most a kis unokám neme meg mutatott, hogy mikor ezt a bőruhát BŐRZE? -felvettük, na fita, ugy ahogy mondom, mint veltek a TETŐN MEGJELNET, ÉS CSODS RAGYOGÓ CSILLGOÓ FÉNYÉBEN,majd háttal, mert a tető sarkon jelent meg, lelépett! Mosoda rohantam, és EGY EGY OLYAN...LÁDD A TRANFORMÁTOR TORRR... HORRR...FILMEK, NA AMIT A TEREMTÉS KORONÁJA AIA AIDA DARK WÉDER, most rögtön itt, ha belenézel a tökörbe, akkor te a bal agyar meg szemed van csak meg, a több fekete azaz az, amibe mi amit leirtam, be Öltöztünk, és most fita, momduk valaki ez látja, és kérdem, te mire emléxel, ha nem is az övön aLuli álmod, mégis csak az mozgat666...Na fita, most én ténleg TulRull MOM Turull Tur -türbákullö madárka madárak, csácsogó madárka, na most fita, én ezért gyüttem hozz Átok? Beszél GE$$$... JAJA HA NEM BÁNT ALMA? Fitelunga BUNGA MUNKA MUNK? Ha nem bánt$$$... na pénzem nincs, hal pikkely, az $$$... hát sóm? -na hátizsák de az eném, igen, és az olyan nagy, ládd a nyakom érzem,seggem mily nehéz, de még most...na én rögtön kifeküdtem, mikor a hátizsákot... vedd fel a keresztet? Golgota és kerszt, neked üdvöt csak erez? Zitt ládd én sende sanda, hol a szanda, meg voltak gyózódve, ma is, hogy nálunk...soha senki NINCS NAGYOBB HÁTIZSÁDOSOK TELE HOMOKKAL? OSZTÁN HAMU? .FITA HAMU PEHELY HELL HELL HELL...

Előzmény: repcsepista (730)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.06 0 0 731

ufo ufff...

   -fita, megprószálom álom, kijavitani, de sokzor elvesztem, és ez is onnan...ho ho hooo--- ahol van több is...menünk tovább... veszünk skodát, de Óh egy fényufo...

repcsepista Creative Commons License 2024.01.06 0 0 730

UFOzzuummm... miEeee... Van egh csndes dicsó ország, hol oly boldogság lenni, Naparany .arányos -virányos,oly boldogság élni, ÃśrÃśm -boldogság vég nékülii, MOM Nappal pappal? - leesett a pap az ágyról twist...
1.: 1/6. A KÉP? -Szinte de ő
...ÃśÃ¡Ã¡Ã¡... sziNte, már mindent érintettünk, és mára AranyosMeggyesen voltam, ami nincsak most midnen mégis a SZAVAK VAK VAK VAK...na most magyarok mert arányosak, mnden ember boldog -EGÉSZ ÉGÉSZ ÉSZ, akarna lenni, már baj van, Kepecen? Az rÃśgtÃśn az, jogy most midnen embernek itt is midnene meg legyen, egyen de eszem, Hejj Piiroska eszem azt kis ruzsos szád,na most ténleg megeszed,vagy eszed? Zitt amcsiba a magyarok elől, OGY MINDEN EMBER EGYENLŐ, és olyan hogy te ADÓS RÖGTÖN DÓZSA? DÓZSA NÉPE, BONTSKI ZÁSZLÓD ITT A HELLED? Na hogy lett POKOL POKLLAIK ÉS NYOMOR, HELL HELL HELL...na az hogy ARÁNYTALAN, NINCSAK AZ ARANY BORNYUSTYUAIKAT, ARANY BIKA SZÁLLÓSAIKAT S ARANY VÁROSAIK? Na én ténleg az UTROLSÓK KZÖÖTT IS UTLOSÓ KARASÓ, HORRR... HORRORRR... HELLEUJA LEHELL TÃœZED OKÁD, TÃœZ TÃœZ TÃœZ... AHA CÉLT KI TÃœZ, MOST ÖRDÖGÖT ÃœZ, XUKU XUKU..NEM MERT CSAK HA EGYET FINGOK, BEGYULLADT A FARKUK? AZ ÖSSZES FARKASOKNAK? KASUK UK? NEM KOSSUTH UT? AMENNYBE FEL VEZET, DE VAN MENNYÃœNK, MENNYEM? Na tegnap esta a yutubin, Light Can Go Backwarads Though Time, This Experiment Proves It Astrum na a yutubin meg találhat666... nincsak most ez olyan, mint mikor a Indexc HU fórumon, megjeleni, az UFOK -rull comolyan topina nmapi na, de nap nélkül, meg én FÉNY néklül, Tullrull Turul Mádá csá csá csá ...ne csácsogjál, Na a Mi is ufokvagyunk? -vagyoNUNK vagy NUK? Fita, ez az első pinanyalt után, láss anyum, meg kellett paskolja a popsid, mert olyan nyekergés nyakterkés, hogy a szülőnők, megijjedktek?
2.: Na most én tudtam rÃśgtÃśn az ÁMOM MAGYAR ÁLOM, ÉS MAGYAR ÁLLAM VASUTATOSOK,MIND SÃœSÃœ BOLONDSÁG ÉS KÉSZ A VESZED ELEM, ITT BEGYEN PECSEM PECSENYE, KALÓZOK? KÉREM AZ JEGYEKET, ANYAJEGY? ANYAKOCA MANGALICA YORKSIRE? -LOAN DON PEPE KIVONAT, PÉNZVÁLTÓ, A MEGVÁLTÓRÓL TORA OH ZENGJETEK, HOGY KRISZHUSOD BENNÃœNKET, JA CSAK BENNETEK, UGY SZERETETT, LE JÖTTA MENYBŐL JUHUSSÁ VÁLT, ITT A HUSOM NEKED ADÓM? JÖN A VONAT, FITYIL A BAK TER HÁZ? Zna vegyük, Józsi azaz ADÓ, NA A ZSIDÓKNAK NEM PARANCSOL SENKI, DE ŐK IGEN, ÉS NEMFIZETNEK ADÓT, DE NEKIK LÁDD MILK TIZEDES, na monmduk a tehén pásztor, na melik nagyobb, a tején pásztor, jogy juh, ami most nincsak ők mai is mindenkit aki hátizsáka van, kilóg a luláb, na vagy marja vagy juhus, cipelig az OLTÁRUKRA, ami most, le vaggtok sár, itt van az a marha, na meg juh, ja de ki tidta azt megvenni enni .váltani, jaja itt egy sárka? -hol a szája sire, tát ki? -bünÃśd, mi a fene a a aaa...meg lett bocsájtva, el lett tÃśrÖlve az adó SÁ GOD, na csak egy évre? -jaja mindenkinek le kell tejelni, ládd ha AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE URA, LEFIZETT AZ ÁR ÁT, fita, most vissza, hogy miért kell NÉP SZÁMLÁLÁS? LÁSS? Mikor MAG UK ÁT, számolják, kiütÃśtt a tifusz?-na egy garashaper mint 100? -egymást mást, hampingolhatják?
3.: Na az első.. a muszkák menjenek haza, na most mára, már lrintettük, csak ha mindenki vasalláh fo$$$... fo$$$ ..az agyunk, na fita, itt most az, hogy ténleg vannak akik LÁT NÁ NA NA...Fita, itt amcsiva csiba csiba csipa a csipa, egy buzgó katólikos asszonkánk, mindig na na na... ha irtam valamit na na na...na fita, itt rÃśgtÃśn, amit most a kis unokám neme meg mutatott, hogy mikor ezt a bőruhát BŐRZE? -felvettük, na fita, ugy ahogy mondom, mint veltek a TETŐN MEGJELNET, ÉS CSODS RAGYOGÓ CSILLGOÓ FÉNYÉBEN,majd háttal, mert a tető sarkon jelent meg, lelépett! Mosoda rohantam, és EGY EGY OLYAN...LÁDD A TRANFORMÁTOR TORRR... HORRR...FILMEK, NA AMIT A TEREMTÉS KORONÁJA AIA AIDA DARK WÉDER, most rÃśgtÃśn itt, ha belenézel a tÃśkÃśrbe, akkor te a bal agyar meg szemed van csak meg, a tÃśbb fekete azaz az, amibe mi amit leirtam, be ÖltÃśztünk, és most fita, momduk valaki ez látja, és kérdem, te mire emléxel, ha nem is az ÃśvÃśn aLuli álmod, mégis csak az mozgat666...Na fita, most én ténleg TulRull MOM Turull Tur -türbákullÃś madárka madárak, csácsogó madárka, na most fita, én ezért gyüttem hozz Átok? Beszél GE$$$... JAJA HA NEM BÁNT ALMA? Fitelunga BUNGA MUNKA MUNK? Ha nem bánt$$$... na pénzem nincs, hal pikkely, az $$$... hát sóm? -na hátizsák de az eném, igen, és az olyan nagy, ládd a nyakom érzem,seggem mily nehéz, de még most...na én rÃśgtÃśn kifeküdtem, mikor a hátizsákot... vedd fel a keresztet? Golgota és kerszt, neked üdvÃśt csak erez? Zitt ládd én sende sanda, hol a szanda, meg voltak gyózódve, ma is, hogy nálunk...soha senki NINCS NAGYOBB HÁTIZSÁDOSOK TELE HOMOKKAL? OSZTÁN HAMU? .FITA HAMU PEHELY HELL HELL HELL...
...friti... msot igy tezem rakom fff...mert össze...ládd otthogy ő szinte, nagy Ő akartam,és össze tészta... de azért, mert amit ...fite nem ittiekkel van dolgunk, hane... hany horrnyi...fita, engem is át tudnak venni, de enni..

Előzmény: repcsepista (729)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.06 0 1 729

                                  UFOzzuummm... miEeee... Proba -próbálkozások mnt a kutya, sárból sár, porból lettél,por vagy, vagy lehetsz?- monduk hamu?
                   4.: Kávézzuummm... tea, bodza? Tegnapra. hogy FényUFO, Égi UFO, és földi,amit ma jobban, azaz most az, hogy azt ahigy itt gondokodnak?- az emberek? Fita itt csok tokok, de tokó tákó? Nemrég, megjött Miki, jól nézünk mi ki, (a fiát ugy hivják, itt nagy cselgáncs bajnok volt, mikimik MO?) és mondja, hogy itt miden romlandó és pénz csalás, mert megint kigyuladt a kocsi lámpa, ami bizon pénzbe kerül? Na hogy mászunk mi ebból mi ki, a kis feleségem,megérkezik, meghalunk, Miki kávét akar!-mondom mi van hacsak örök élet van, a barátunk mi ki jól názünk miki, NINCS! -zitt kérdem tőlletek is, tülletek, hogy mi van ha van,és mi van hacsakaz van? Fita, mert azok akik te ezt mgtudod emészteni, napösze pöcse, elébb fel kérődzeni, na az lenne hogy akarod tudni, hogy mibe haraptál, mar...ha? -ne harapj a palacsintádba? Lássuk meddig birom hogy Bettyi vas a crézi nighte, nyögte? Fita, tegnap ami csak olyan ládd előszél, és ellágyultam... na most kiment..naja hogy megilletődtem, és a testem csak elkezd könnyezni, ami most félre érthetetlenül, (lemerül) a szivem elkezdet vérzni, és nem szeretem, mert utánna legyengülök, ami be is következett...Hana nahogy előre már el lett döntve, el. (fite, az álmom, az elős pnyalat őta ládd egy idő tér? -amit a fiam is, az! -egybe lehet csak látni?)mert tegnap hogy a FÉNYBE, ami két UFO-nk van, és egy nagy nagy csillag csillogó, most figyeljetek mert az olyan mint a TÖMÖR FÉNY? -és most figyeLITek, van a földi ufo-nk, és ezt tegnapra, lehet hogy láttam, de máre feltétlen!
                 5.: Fita, most látom, és most megprózálom...vajon Sanyink,ha nem kell neki haza? -menni, na igazibu itt kell legyen, mert mi bennünk van, minden? -minden nap? Itt van, most az ami fény az itt fém? -ErotIca ReturIca és pénz? -azaz a fény a fény, ládd hiresség és amit földi nagyság, és csak az a földim vagy, Skotti bimm bam, bimmi up? - ufo, ami most...na azért is sirok kasztrajana marajadnaja, nagyon azon vagyok, hogy ezek piszkos iratok, és akik most te is akarszt lenni ennei, ládd ha te hiszed, az a husod, nadaj fita? Most hogy tudnám, itt most az, hogy ezeket te ti tá ...megtudjáték, azaz itt most az van, hogy elfogadom a RAJUNKTÓL... hogy ptim, te is katona...Turull Turbákuló Madár vagy, ami most tegnap, ládd ha lenne olyan,hogy rátok hagyon a köpetgenyem, na ezt én ugy tudom utálni, ami most megmagrrázom szemre, magyar rázztam magamatt, (fita, anum, vagy ember lesz belőled, vagy megdöglesz, apum, attól félek hogy a magyarságunk szamara, elveszel iá iá iá...na ez volt az utolsó szavuk, mikor a vonat lépcsőn... leritam szászzor) csillapodj...fita ez az amik az öngyilkossággi rohamAIm, ugganés...ezt leritam, hogyha van olyan, hogy csak ...ládd a legnagyobb PÁSZ-TOROK csak elalSzól, nincs semmi!-fita akkor mit ALLAHKOSKODTOK? DE NEKEM NINCS, MEG NEKED SESE SÜSÜ?-VASUTAS, KALÓZ VAGY? (NEM ADÓ BESZEDŐ, NA BÉRGYILKOSKOS -OKOS?)Na most, ezeket köröztem a Mi is ufok vagyunk! -fita nincs más vagyonunk! Zitt most fida, mert itt az hogy földi pénz ufóAIk, ládd gyekKoromba,(fita a korom az valóság) a megyei pártitkárnak csajkája vala, és a legszebb lányokat csajokat csajkázta? Na fita, mert az is ufo? -FÉNUFÓ, és fekete, azaz most oda, hogy Bob Lázárunk, az a söröskanna, s annyi hajtóeró van benne, hogy az univerzet lehet vele mozgatni! -azaz az M15.-ellem, amit most az hogy halál, olyan nincs, csak monduk akiket nem érdekel a pöcsükön kivül semmi, azok valóban por és hamu, itt az jogy szervetlen mig a hamu szerves, és ráadácsu katalizátor is?-a rohasztás...ládd a kocka cukorra hamut tettünk és begyulad?-elégett? -fita, msot olyan két vémet, csak ugy, hogy egmáshol köalibe hozzák, gignanti enregia mezőkeletkezik, és monduk, itt van, te ez soha soha napján vasárnap, jött meg a folyásom...na fita, ezekbe az a a aaa..koromporuk és és fita, akkor is szétfricskának, ha nem éhesek? Nincsak minden katonájuk, na valóban ördögök? -azaz az a piros ami a fekete NAP tojásba, az van a tojásukba?
                 6.: Fita most csak érintem, de azért rongenkivül frontos lenne a gyerekéinknek, fita itt csak az számit, hogy te az én gecim génem vérem fényem? -vagy? Na most a mag el lett vetve, fida anya GOD?-ÉdesAnyánk fénye nyelve nyeled, FÉNY az én vagyok, beszÉl, na had beszÉljen ha nem bánt senkit, ez az hogy OTTHON MÉG AKKOR, VOLTAK MAGYAR TESTVÉRI KÖZÖSÉG TAGOK!!! NA MEG OLYAN ISMER MERT CSÁCSOGNI ŐS MADÁR? Őseinknek rozsdás karadja,fogason függ rozsda marja, marha, na nem szabad lett volna...ládd most itt ha Sanyink megmarad, na megmaradt meg marakodik, de ha most itt kelepelhetne, na itt van! -köztünk, na leritam hogy akikkel találkoztam a sorompón tul?- mind üzentek meg Jitler is, azaz NINCS HALÁL, ez az, hogy senki hangját...ha nem bánt,kezet nem emel senkire, meg kárt...károghat? Fita, most Benesék? -Na az utololsódöffetet ő ők adták, ládd $$$...stici $trijáNUKisAik? Szóval, sóval hátsóval?-majdnem most az ami FEKETE NAP, tröha most 2023 Szilveszter, nincsak meg is feledkeztem, De van, fita zitt csak nagyon ugy, hogy mikor valakinek fekete meg piros szeme van, abba őrült ROM ROMBOLÓ TÖKÖLŐ erő x energia (fita ami a fekete gojhók, azaz a közepe irtó nyomás van, van, de az megemészt...na most, az hogy HELL HELL HELL...rokkantroll controll RULL ruller, az a PÉNZ X FÉNY X EROTICA ABCZULLU ULTIMAKA MAK MAK MAK ...MA KING, VALÓBAN PÉNZ, FITA AZ FÉNY, LÁDD FEKETE ARANY GÁZ, AMI LÁZ? Irtem, ládd én értem? -monjátok, monyosok, én értem?- is meghalt és az PÉNZ URKURÓAITOK? DVD DUK GOD DUK UK OK DOG GOD, MINDNKIT MINDEN LUKAT, MI VAN HA NIHCS, (KIPU FFF...GOD? AKKOR IS MEGDUG? Na az amit...most mi legyen... mert a feleségem, azt hiszed...na én nem hiszek, mert látni akarlak...
                  6 666... szakad a pad, van padajtó lekváros? Itt hogy az hogy HELLELUJA? -fita, mi felvettük a FEKETE...az az hogy a kis unokám most, ládd előbb megjelenik nekem a TETŐN, és ragyogó csillag, majd hátra lép, és lezuhant, most egy OLYAN, HOGY LÁDD A...aaa... most a Kroxaxerce..Tranformaxia MAXXAH see juh, na mi lett a juhukból, most ez ugy, hogy irtóra ugy beszartam mint soha, NA EZ AZ EGÉSZ NAGY NAGY AZ AMI A TRANFORMÁCIA REFOMÁCIAI fáBull vaskarika, RONCS RONCS ROM ROMBA CSAK, ÓCSKAVAS TELEPEIK, DE A VASBETON DZSUGELAIAIIÁAIÓLAK, na a hus kell hozzá, hogy betörjenek, azaz ITT MIDNEN AMI A MOJMOAIDOMUK DOM MOD? -GANÉ DOMBOOK? - az ládd, a kis unokám, na oda annak a borzallama...most olyan tranformácioNUK? - ami estetleg vastepeik az ürbe?- amit még filmeken nem láthattunk, onnan jön, és most mikor ezt a gunyuk NUK? -fita, ha te mégis... szemet kapol NUKIZNAK!!!- felvettük, fita az a SÖTÉT KOROM ANYA-GOD, na vicca, hogy az a FEKETE NAPUK, most ugy megfigyeltem, hogy az a a aaa...na ezek akik fekete monjuk ugy kufák? -jaja koPÁROK is, na az egy olyan mint az olvadt fröcsköl fröcsög szurok, és annak a füste gáza, mikor megszülettünk, vagy bebujtunk ide mama luka, lüke? Most az a FEKETE KOROM, és csak az állat tudat, ami szintén...ládd az TISZTA OLYAN, mint a szürkéik? Most az ami A FFF... NAPBA...na annak van KORONÁJA, Fita,ugyanaz mnt a NAP FÉNYE, CSAK AZ FEKETE KORMA PORA, GÁZA? - és az a fekete, de belül a OLVAD ROGYOGÓ VULVA MAMGA,(FITA ENNEK A GOLOBISNNAK IS VAN) AZ IRÓTAZATOS TOSZO TOSZT ENERGIA! Na innen, am most eleinte, ha figyeLITek,hogy pösze hogy, ezekkel kijönni be, mennybe be, mennyem-be? Fita, azok akik ...itt ezt a kis oáááá...FITA, igy is jó, talán hogy ha ha ha...nincsak, hogy ezeket be tudtuk...fita, a piros az ami nekünk a fény, de képtelen megbántani, ládd a napok csillagok fénye, mig az ami ezekbe, van, ninsakk az ha végül is, most az.hogy ha nem tudjuk NUK, akkor az amit prószáltam szá szá szátokba malna?-rágni, vagy szörp? csepgetetni, na ne jáccunk itt egy veddel vederrel?
                Innnn... ezeket, látd a BbLila lába közé nyomok, a tied? -most ezeket, neketek... le meg látni, vagy hiszi a paci, azaz pacal a hátIzsáKod?
...öááá...

Előzmény: repcsepista (728)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.05 0 0 728

                                 UFOzzuummm... miEeee... Proba -próbálkozások mnt a kutya, sárból sár, porból lettél,por vagy, vagylehetsz?- monduk hamu?
                   1.: 1/5. A KÉP? Ez most az, ami Képet mi Alkotunk, a mi gondolátóiAIkkal, vagy ezek-keze? -kazákó fá? Zmost ami a KÉP, hogy egy teljes 1000 Évike bugyija tele juhbilizés lenne, ami a felszin, egy hamu szürke réteg, és most az is hogy voltál, csak hogy hogy jelenbe vagy, és most mi van a kénköves -rádiaktivos felsőrétegebe, és most oda gondold magad? (fita csak az a gondod, amit te nem tudol öl, azt tudod?) Fita, engem az én MÁGUS -CSALÁD MAGYAROK SZÜLEIM,hogy nekünk nincs halál, na most annak ellenére, én is állandóan...ládd tegnap este sirt a testem, és az olyan, hogynehogy nem szeretem, hanem most a föld alláh há há há...azaz minden a gondolkodás és az csak egyéni lehet, ami Egyszer egy király fiLUK, mit gondolt magába, trallala trallala mit gondolt ÖLT? ÉS ÖLT? -na fita, az nem gondolta, ládd itt rajtam kivül, most csak ti vagyok, magyar ok, akik ugyan gondolkodtok, de az a Szent $i$$ent tü$$ent tü$$$usugalatruk g $em$uga $i$$i sugalatAIUK UT UK?- ami ha te azt tudod gondolni, TE NEM VAGY, HANEM TÉNLEG SÁRBAN GANÉ DOMBOOK, azaz ha eleve, te csak az alaNUK (fita el tudod képzelni?) vagy, tárgyuk, ÉS MOST itt van, hogy nem akkor haltál meg, mikor ezt a a aaa...Zett torrr... 9 kis gólya, ne menj ki a tóra, mert a VAD -VADÁSZ HADÁSZ ÉSZ, ott meg fog, és bele tett a zsebibe, belele bele le belibe tett a zsibibe? -nekünk van zsebünk? -aha sebünk? Oh fej de jufej, adta ATA Jé KirályUK? -juhus?- na pösz bunda -gyapot, vértól áztatva, meghalt kiNUK között, na fita? -fidizooda...ovoda?
                   2.: Amiről most okvetlen lovagolnunk (ufo) kell, hogy csak a GONDOL LÁTBANK, lehet olyan hogy halál? Nza az azok által van, akik ezt, azaz a hust? -szövetet .szövetkezeteiket, az Ó szövetségek és Uuuu...amit megint, tudom hogy sokat ismételgetek, ládd NapoLyon, (Avinyon)mit tanitottok ti a népeknek, na most leritam, jogy Fehér Matyó Jencinkkel, most az lehuzott Mi is ufok vgyunk! ---na zerinte az az, hogy kellett olvassam a WatikaNUK (fita itt fekete ufok, és azok vannak a fekete seggeikbe belibe luka bélrendszarAIk) alagut dugott könyhalmazokat, ami most itt csak ugg.. ugatok, MI KIK (MI KI MO? BUJÓZSIDÓSKODUNK, MTN HAJDAN HAJNALBA MOZI NÉPÉVEL? FITA, ITT NEKED MEG NEKEM, NEKEM KELL TUDNOM MI KI MO) A MAGYAR OK, és most az ha akárhogy..na fita, egy nagy olyan, HAMU SZÜRKE PAL PALÁS LÁSS? most az van, nem jönne, mert itt csak a TE SZEMED HA LENNE, ABBA VAN MINDEN EDD, LÁTOD?- MIT ESZEL ESZELSZ? Na fita, most is figylemeztettek apuénk, hogy ne hogy azt hidd, Hidló végén padló végén, karikás táncot járnak, nem a magyarok hanem PALócok? Fita, zitt azt jogy Pál apóstollah, fita a GÉNEK ÉNEK SZÁMITANAK CSAK, és te nem bégethecc de csak genyóJUK JUHUKK lehecc!!! -ugathacc... nindzsa Szent PALÓCUK: EGY KUTY UGATÁST TÖBBET NEM AKAR HALLANI, DE LÁTNI? TE TETTED EZT KIRÁLY? Zna most itt az hogy DÓZSÁNKAT KAT MEG ÉGETÉTEK, KOPPÁNUNK NUK, FEL NLÉGYELÉTEK, NINCSAK MOST CSAK EGY KRÜKK ÜK ÜNK? -fita, zitt most az van, zitt én kiborultam, MEGLE, HOL SIRJANIK DOMBORULNAK, hogy még vannak magyarok, testvÉrek s közösÉg? Fita, onnan, hogy letarolnak, MA IS, ládd akik várják a DICSÓ KIRÓ KARÓ NAGY NEKIK VAN A LEGNAGYOBB KARÓ, AZAZ FITELJUK HOGY KANUK SORRENDJÉT, ládd SaullUK, megöl 100-át, most fita, mi abba a rohadt rom romba tökölők állapotrohadt...fita, ami van, hoggy most AZ AMIT GONDOLNÁTOK?
                   3.: Rajunk, ládd ha nem egy az egben, még itt a testemben, estem pestem seggre, de á fff...Na most én magam elől meg szökni nem tudok? -ezt igy a leg stobBÁNK BANK BÁNAT BÁNK BÁNK, MAJD MEG BÁNYA,ARANYBÁNYA BANYA BARANYA BÁRÁNYA, nekem NINCS OLYAN HOGY HAL ÁLL? -mert mi HANG ÁROK, na most mi FÉNYEK ÉGI FÉNYEK VAGYUNK, és ezért...NA ITT AZ HOGY MOST A FÖLDDEL, NA ANNAK IS A MAGYAROK MOST AZON ALÓL VAGYUNK, ami most ŐK AKIK EBBÜL AZT, AMIT MOST 2023 SZILVA ESZTER? BESZRTERCSAHY MÁLÉ SZÁJU KISLÁNUK (GIZI GÜZÜ---NINCSAK AZ ASKENÁCIK, CSAK EGYMÁST KÖZT SZAPORUL LÁT) MEG TUDTÁ CSALNI? (NEM HANEM A CISS CURVAKUK GIZINEK NAGY BOTA MOÉBOTA VAGYON) Na ahol Benesék sék sék sék...csak seggre ne essék, itt az egy amit prószállok, hogy egy szurok -bitamin fekete (na itt a vasbetn dzsugeleik) de olyan,amit látni kell? -meg belül mint magma -vulva fortyogása kása, és rajta 12x 12 izzo rácsozat? (fiteljad a 2000 x 2000 x 2000 Kim kocka? -12 x 12 szarany) Zett torr az, hogy az LÁVA, most ezek ládd itt is, azt akaRÁnak, fita az az Ő NA PUK UK UT UK? -Akik most monduk ha elérkeztek, hogy minden LÁVA LOVÉ, akkor most annak, csak az a szürke hamuja, szénné ágett GETTY maradványa boritá el a felszint, jaja most ténleg lapos lett a föld felszin? -szin? (kietlen és puszta, ami itt forditott lenne a bugyijuk?-bögyő) -na most, ITT AZ IDŐ TÉR, az energia, (fény, és annak a árnya, és most ha minden napra, 1tolyás?)és az ami az ÉL?- GONDOL ÖL? VAGY GONDOL LÁT? Ha most a magyarok, NA FITA, semmi de semmi mint itt MI FÉNY -MADARAK, ami most amiért ugy sirok, hogy érzem a szivem vérzik a gyerekéinkért! -ért, nem de te ha van gyereked, akkor neked KÉNE, KÉNE? SZÜLI SULLY TANI TANTA? Zna most, csak MUNKA, ÉS MUNKÁSA...BUZÁS ZSIZSID BAXÁSKÁSA? RAKÁSA, AKA SOK REKORD? -REKORD? KURÁ$$$... KA$$A?
                Innnn...Nincsak, érzem hogy seggem a nyakom, *hol az eszem Domboru* ládd lehetetlen, ládd ha te neked... akárkinek beadást adót kell fizetni, ami most nem azt mondom, hanem apuék, a mult évikébe, nektek meg kell mar ...ha? Na most én is lehetetlen, az nem lehet, lehet? KÉT LUK...meLIKILLbe (bilibe) tegyek?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (727)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.05 0 0 727

                                 UFOzzuummm... miEeee...emelekedjünk fel az Égbe, van Égi UFO-nk, meg földi, Égim vagy, vagy csak por humu, de nem az enyém, kéne?
                   4.: Kávézzuummm... tea, hársfa? -bodza? Monduk az álmom, most a gurusunyi ajándékom, hogy a fiam, vissza álmosta, hogy mit álmodott 2019. -ami most figyeljuk meg, én az álmom álmomba MOM? - és most az mi? Ime a hellzet, most főleg mát du.- dudu? - hogy itt midnen perc, ha lenne, azaz mi az ami itt nem kin? -kinba -kinból, cseberből vederbe, ne sár a kutba, karima, ami nekem, én álmomba örök vagyok, és most én az én álmomat tudom csak álmodni, ami megint kinba vagyok, mert tupasz jogy örök élet van csak,erre apuék, neked! Most ez a gonmdol lát, na most álmodom dom? Fita most ezért...itt most rögtönk,hol a tönk, na apuék, ez nem olyan az, amit te akarsz, na ez egg gicsit cifráztam a Mi is ufok vagyunk? -MUNK? -hogy apuék, csak figyelmeztetnek ogy piTIM, gondolkozz! Itt az minden katasztrófa...figyljel mert most csak ez az egy fecske? Zitt kénytelen vagyok vissza menni, ládd az is olyan, hogy most én direkt a magyarok -testvéreim -közösÉg... na had (beszÉljen ha nem bánt senkit, egy árva KIVAXOLT kutyát $$$...ugathat666....) fejezzem be, ami ne, csak itt egy idevágó mint villám csapás NAP KELLETT, gondolát,hogy amire emlékszem, az az hogy olyan tupasz csak hogy itt is van valakim, kim? -Mi kim, mi ki MO? Zett megint, de ezt ugy, hogy most aput a falnál, mint akit tarkónk lőttek lőnek, én mellett, és kipucolnak mindent a nagy akkor még nagy hosszu zsidó házábul, és én...fita meg foglak védeni bennetek, (noncsa mán cukerszt mán,ufo votam?) de ahoz lennetek kellene, na most...lehet hogy most ez a vonyál, de most is ugy érzem, hogy nálam szerncsés -szerncsétlen, ládd ezt a felesÉgem nélkül, ami igaz hogy ezért jöttem lebe rnye hozÁtok, ládd ott állok, és nézem apum, és vidájj...na nem? -tudom az álmom? Zna a feleségem ugy csinált rendez most is midnent, hogy most...még nem monja itt a kévé, de gyere te ló? -paplÓ, nagyon féltek féltettek, térisd meg a magtyarjaidat. -fiteljal, itt minden mindenkibe benne mire való? -Gyi HannaH ha?
                   5.: Na ott is,miért nem öltek meg? -monduk azért mert 7zer 7 az örög göbökön, ládd a juhuk, van bunda amit állandóan nyirják na meg minden porcikája áldás kaja, (fiteled a turpit pit hogy mi az hogy józsidó? -látod rögtön juhukká hukk ---bukk humbook,humbe a szemed, tát ki szád ááá... át váltosztál Oszkár, talán tosztá, ujjá juhukká hip hip hopp...a csipód ki ficamodot, á négykézláb?) ami most az hogy hogyha hust eszel, ész, eszelesz, nem hanem otthon ugy mondtuk, eszelős a marha?-barma baromka barbina krin a pna, jaja de nem kinba, Fita, mert itt az van, hogy akarom hogy lássunk, mig most azt ha nincs fényed, akkor vagy az ő hulotok balekuk kukuccs...Zna most a kis unokám,nézzél bele a tüKörbe, na most csak a bal (ball, fita csak az!!!) agyad darabja (xex zinger zzz...inger $$$...) van, a több sötét fekete, és én most nagyon de nagyon beszartam, és lehet mégis...IGEN, azaz ezt is akakakaném...emLIT enni,na ott? -hogy itt most én megölném nem? -fita vissza, ITT SENKI SE GONDOLKÓDIK, MERT ITT CSAK XUKU XUKU XEXUÁLLAT BAR...BARBINŐ a bárba cuplrájAIkba, mninden amit valhalla épitettek az!!! mág a sátrukba is, ládd ábrám (RAM DE KOS?) a sátrad házad népe, a te magod, MA GOD? -na meg jön a bika barbika barbiqjuh? Naz most mikor a nagyamama, na azokat a részeket, hogy simi sémi semmi? - samu sámuel,leritam 10 ezer, hogy szól uram,hallja a kis szolgád, na olyan,ládd apai nagyapám, kis SZÓLgám, na ezt, ma már egy magyar gyerekéink,kid, dik, nincs hogy lehetet ma is hogy MI VAGYUNK A JUDÓ JUHÓ KERESZTÉNSÉGG VÉDŐ BÁSTAI -BESTIÁAI, UGGANÉS ITT TÉNLEG A MAGRA MEG A BABRA BARBINA KIN A PINA, BARBIKA, OLYAN BIKA, HOGY FFF...EGY F, ÉS FAK! Minden barbinő CSAK EGY ÖHHH... teHERrbe MÜPINA SÁRA CSZÁRA ÁRA? -TEHERBE esett? -meg let áldva? Te áldott sziv jövel? (FITA TE ITT NEM ÉRZED HOGY VALAMI AMI TÖRTÉN NE, ÉRZED, DE NEM LÁT666...HISZED? -EDD? VEDBE HIT HAJÓDBA, HAJÓCSAK JÓZSIKA NA A TIED? Mindenem az urnak adóm, na fita, most a kis juhusUK a királyUK? -na ki volt a kid juhus adta Ata JUH király, na most az Atya HUS Juhuuu...
                    6.: Most amit akarok, hogy HA AZ ATYA, NEM TUDJA MEG VÉDENI A FIÁT, ANNAL ANAL BORZAD ALMA ÁLMA MOST AMI LÁDD HOGY MIT MÜVEL A FIÁVAL, ANNAK AZ ELLENKEZŐJE SE LEHET IGAZ, NEMIGAZ? zNA én akarok találkozni RANDI a TULAJ AL? -ZITT TULAJDONODOSOKRÓOO... HOGY HÁNY RÉSZVÉNY TÁRSULATUK VAN, ezt a MiNUNK? -ez az hog MUK, azt mak mak mak ...Ma KING, makin money Sallamonya töke ragyog666... töke szára sallangba, na most itt rögtön, a magyar gyerek ha monduk, én azt hogy ládd mind kell ne a madár tojásból kell keresztül menni, ami az hogy GOL GÓTA MI VÓT A JAJA A BAK A KECSKE MEGSZKÖTT... MEG KERESD... Na fita, most HA MAGYAR RULL DOBOGNA A SZIVÜNK, HA VAN TÉ-LEG NEKÜNK ATYÁNK, AKKOR NEKI MEG KELLENE TUDNIA VÉDENI A KIS...PORBA INGÓ FINGÓ BINGÓ PINKÓ GYEREKÉT, AMI MOST HA AMIT ALLA PULLA, PILLA PILLA... na ezt megint be ke pu, a pu, szorritanom, hogy most HA NEM EGY AZ EGBEN, TALÁKOZOK A RAJOMMAL, A MI HOZZÁNK LEGKZÖELEBB FÉNY MADÁRAINKKAL, IGEN IGEN GENEM DE GENOM, TULRULL TURUL MADÁR, ÉS CSICSEREGNI KEZDTEK, PITINK THINK, TINKÓ,DINGÓ, NE HAGY EL A GYEREKÉIDET, MAGUKRA?- és most fita, ha azt mondom NINCS HALÁL! -VAN HEAVAN GYEREKESEBB SEBB SEBÜNK? -ZSEBÜNK? Zna én hogy ezt ami ládd ami a MEGVÁTÁS RULL ÓH ZNEGJETEK, KRIXZIFIXOL LÁSS? Na ennél mélyebb LUK? -EZ AMI AMI FENEKETLEN? Nincsak itt mag a GONDOL LÁT? Fita, ez az...hogy most két olyan, vagy ujjá szülecc, és elfeleded a magyar szüleidet, na most aziratAIm a magyar gyerekéinknek, fita itt nem számit a burnyája, hogy baxták orba szájba az ANALUK ÁT, zan mégis FITA, EZ AZ HOGY ÉN OLYAN MAGYAR TESTVÉREIMHEZ HOZZ REÁ JOBB KESZKENŐ, BŐ GATYA.,..INGE, BOLHA AZ INGÉBE, JÖTTEM, ma tüllünk senki nem veheti azt, ami a miént, na baxÁtok egymást...értitek, most AZ HOGY AZ ATYA MEG KELLE VÉDJEN BENNÜNKET, AMIT NEKÜNK LENNI ENNI FÜVET, HOGY MI IS VAGYUNK? Jaja mi is ufők vagyunk! -UFO-k? .mde in Hu? -Who hohhh... Sóval, Énekelj magyar ufjuhság... csuffság, fiteljal (zerintem senkit nem szaratnak aratnak fingatna fongod, GOD?) az Ő RÁ GOD A FA SZUK? CSINGA BINGA MO CSINGO GÓ GO GO...MI KI MO MO MO...Naz itt arRULL lenne nagybaxó, érteni magyar? -RULL, TulRULL Turull Madár szá szá szá...
                  Innnn.fita,amit akartam, ha belül, fény, kivül ISA USA FÉNY JÉZUSA? - a fényed megvéd teged, engem? -csak szeretni szerelni szerelem SZERELVÉNYED na te nem szereled, lehet, lehet? Fita, ez ha végre kezdünk, mi a fene, ténleg kinótt a a aaa...szárnyam nyam nyam... van? -az nélkül is tudok...bukfenc? Fita, ahoz hogy kinozni tudjanak, ahoz neked is kell legyék, és közre kézükre kezükbe...itt a termék, ho ho hooo... o o öhhh...na mégis a pop az első? -ki lenne enne, a követkecó? -nem-e eh eh öhhh...minden csatorna rom romba romába vezet? -a kuty is oda...ahol a nagyobb... hühó?
... Fita, ezek valamAI klamatyo motyo?- olyan, hogy magukra maradt, ténleg buggo bruggó angyalok? -Fita, itt nincs tulajdonos, (a nép?) ami monduk ha 1 mint a lunak, mind, s minds? -never minds...
       ...oááá...
...fita, ami most állandóan éget, hogy ha nekem örök élet, s monduk ha csak 1 mnt a lunak, már mi vgyunk aludörgők, (habar felül a gálya, de allulu a viznek az árja) na csak ezek csak látnak? - nem hanem fel vannak huzva? -jaja akik a másikát, az maga? -aha jó Józsiidó adó?- utat mutat, Mutassatok utat, a szegén legénnek...Nem találja házát...neki van? Serte sarta nézett hazájábank, kard nyul barlangjábang,jójó hogy nem a disznóódisz korpa közt vagy, na most ha a disznőik felfalnak,mi lettél? -a verebek ricsajoznak...vererekednek a piacon, fita ha juhus adta Jé királyUK, de ő meg a Pásztorkok pászka, most is? - na neked, ha mégis sikerált süz Juhusuk, lenni, na meg a hit, át varázsÖl, és juhuuu...itt a bunda? -Hejj..ihaj bunda csuhaj bunda...
NNNN... há há há...ezt meg kell ha ért? -enni? -sült gesztenye? -malac? -fita, csak formát vált? -át vált? Kirlán foto sto sto sto...sto eto? -eto karandási!
Drasztutyu tovaris, ketten vállaltuk a bunga? Nincsak az amics meg orosz népnek, de közÉpen éppen, mi az erdők közpin ázunk? Fita a fiaim, el kell kezdenünk össze röfff...jaja ufo fff... nem egymás ellen, mindegy ki baxta össze, na ha már...fita ez hogy ... hogy megpináljuk, jaja de hol a luk? Értem.nem?- csak az egész Körpatkókühükohomednce, hanem itt van az örök kezdemennyezzünk... a kezünkbe, vagy mi? UFO?
Mi MÓzi? -mimóza?

Előzmény: repcsepista (726)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.04 0 0 726

                                 UFOzzuummm... miEeee...emelekedjünk fel az Égbe, van Égi UFO-nk, meg földi, Égim vagy, vagy csak por humu, de nem az enyém, kéne?
                  1.: 1/4. A KÉP? Minden minden fényÜNKben, ben,ben ben, vagy mindent mindent bele bele a bele? Ezt eleinte, hogy ha most a 8,-iskolánkba mentem, akkor az nagyon messzinek tünik? .átváltottunk egy NAGY Égi fényes csillagba, vahon nem ezok a hulló csillagok, na most itt ne válasszunk magunknak, mindenki maga magának egy csillagot, de egyedül ül benne? -dönnyögnye? Óh óh tündérkaszinó disznő,akire jut a 102 az lett a hunyó? Jaja jó az álmodozás,(fita, itt az órület hogy vannak nem GONDOLÁT KANUK, hanem most eggest, minden zzz...zeg, mig $$$...$i$ek, pi $i$$$... egy édes csók? -UK? - Muzsa? Buzsa? Buzavirág koszoru, ma senkise szomoru, pitypangóból lánc, jaja arany lánc aranyláz, vagy ólom, alom álom? Ami itt bozALOM,az elmulás, azaz nincs semmi?-akkor hogy lehecc Anti Szemü? -vak pali vak pali mindent lát, szemüvegen szemüvegen át? -lát? Fita apuénk, NimRód vagy nincs ród, rud rád,jár a szád, na meg rodeAIk? -rotten TOTÁK AZ ANALOTOK, hótTok, mi voltunk, teTiták kloákká tátyog-szipog ja Tina Nina lesztek? Zna apuénk, itt Nimród apunkék, nemesek, mert csak egy Apa majom van? Na nem hivtam a miénket apamajom, de itt nem az a teremtés coronája, mája, libmáj kacsmáj denevér ne degenerálj? Fita, akik EZT TEREMTETÉK ETTÉK MEG ESZIK ISZIK ÉSZ? -ESZÜNK? -AZOK ...zitt nekem az uj hid -hithüJék, az UJ RÁ GOD A FA SZUK, NYALOD A FO$$$...na a rémember rém álmom, először a GOLGOTA ÉS KERSZT, NEKIK ÜDVÖT AZ EREZ, KINEK VAN NAGYOBB VÉRERES,VÉR ALLÁ FUTÁSOS SOS LÁDD MAIS MÁRKA MARIS, SIRALMA, SZENT DIK KID? STEFANUK? JUHUS ADTA JÉ ATA JÉ KIRÁRÁLYUK NAGY KÁR? KÁRÓ, aki ha ládd na bazda, barázda, hogy hivják...a szent iratUKát, na az is ANGYAL VALA? K KÁKÁ KAKTISZNOY KÁRROYI RULLY ROLLY GÁSPÁR? Fita azok az angyaluk, akiket ő ők ma is teremtenek, bizon NAGY SZELLENTÉSÜK TÉS ASSZONUK? LÁNUK, DE MÉG MILYAN NAGY A NUKI PUCI? Na most kell hozzá egyre tágabb ORSZÁG UT, HA VÉGIG MENEK RAJTATOK ÉN, NA MOST ITT LENNE A VÉGE? VÉG Ü ÜK BÜKK BÖKŐ BAKÓ BARBINA BARBIBNA KIN A PINA, VÉGLEG KINYULT, ELERNYED, S NEM KLOTYOG TRÖBBET BETTY...TUTUTT...LÁTOD A VÉG BELÜK? KÜL-EB, KÜLÖNBEK, DE HOL A GERINCED? VELŐ, MINDIG DIGI DAGI DAGANAT VELED Ő?
                 2.:Na most apuénk, pitim, miért nem ugy beszélsz, ami most itt van, NEKEM NINCS HALÁL!!! (fita nem a HAN GOD A HAN GOM HALLOM HALLÓ HALLŐ VAS A LÓ?) Gondolkozz, mert most mi van ezzel az őrÖlttel, (FITA, NEM LEHET EL HALLGA TE MARHA, NNNN... HA HA HA?)minek Őrültoszik? -fita ha nekem nincs halál, na most csak ugy közönseggel, jaja a köznsegg... Nincsa, a Mi is ufonkbank? -NUNK? NUKUK? -RÁ GOD, HARAPDÁL666... Zitt van, ha akiiknek van fili filemile fileminye MONYA, MAK MAK MAK...MA KING MAKINK MONEY SALLAH HALA HALLA SALANG A MONYA? Nincsak ezzel a gondol lát? -kit bántottunk meg? -te te te...ti ti ti --tá tá dá? -AIDÁSZOK? -AIDÁCUK? -JÁCCUK JÁCCUNK CIMIZZUUMMM... -zez ugy, hogy van ennél gyere ke$$ely, A SEGGIBE TESZEL TOSZOL, szentsegges persely szentsegges éj ájj elájuiltá EYE, ne gyerekeskedj? -no kiding dinga, mert babra barbina barbina bina bina nincs pina? -most gájok csak borro? -barbika? sTudom dom dugom, jaja je hova tegyem? Zitt az, hogy most mégis rám jött a szukabika kanxuka jérce barbinabarbika, pinabikfakinázhat666....Na állitólag, a halot az az végre,(elélvezik fata lágyul, töte puhul, ugy mulik ki, a világbull...) ládd egész attul a pinanyalat, görcsbe (a sejteid, amit sethetel Etel?) kangörcs, baxDÜH HÖD?- azaz mindent mindenki meg akar mászni, most az... ládd a LEGBIKSABBAIAINK, (FITA A NEMES OSZTÁLY?) AZ EGÉSZ EGED FÖLDET, NA MOST EGY NAGY FEKETE LUK? Amiket ket,(KETREXEXERE ÉDNEKERT KERETEIK CIFFRA PALOTÁAIK KÉJLAKJAIK CUPLERÁJAIK KLE SZOPHAT666... JAJA HA JUHUS, ZSENGE SZERPLŐTLEN BARANYUK ARA ARANYUK BUNDA GYAPJUHUK NA AZ LENNE, LÁDD ITT SOKK A RÉSZVÉNYESEK JAJA TORKOK CSIKLANADOZÓAIK, GECCYIK HEGYESEK BEGYESEK BÜGYŐSÖK... (ISMERŐS ŐS?) EREDETE) PUXIAI-KET, én itt bevilLógok LOgAtom csóválom...a fejem? -mint gyümölcs fán, ne!- kap be? Fita ha az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE JEEE... na most ezt le akartam volna vezetni, jad haha vak SZA VAK SZAR VAK SZAR VAS vezeti a világtalan ok? Fita faxAfej fej fa? -fita abbanapiNUKutun? -lukat lát? -pipa lett? Fita nem a lukát meg pöcsét a homlokodon? Zna ha NINCS ELMULÁS, SOSE LANKAD le a csutorád? DÜHÖD BAXDÜHÖS KANGYÜCS AKKOR BÜNEIK, FITA VAM BÜN TETŐD? -Fita itt az a görcs, a ómi GÁRDIUSA -RUSSIA SZIJUH, JUH EGYZSE TRÖBBET? DE SEMMI XEXKAKA PUCA XEXE -TEX XEX XEXEELET TESÉK TECCÉK TEXXELTESSÉK CÉGEREK LOBÁLJÁK A LU FÁT, LU DÖRGŐD SZAMÁR ÖSZVÉR PÜFÖLŐ BIKA CSÖK CSÖKYE-ÉNEK SÉK SÉK SÉK... FITA KIK A LEGNAGOBB TÖRTÉNELMI ELMENETÉL, JAJA A REPÜLŐ ÜRES LETT AZ ÁMMOLÁS, NINCS TÖBBET RÁ-MOLÁS LÁSS ÁSD EL MAGAD, FITA NEKIK FÖL ALATTI LUXIRAIAIK? -ROM BOMBA BAMBA A BAMBA A DAM MADAM MADBA ROMBA AROMBA AROMA TÖKÖL ÉS, MÓR MÓRA DÖGÖL ÉS? -ELŐL? -VAGY HÁTRA, ÜLJ A VASLAPÁTRA? TÁTRA MÁTRA FÁTRA FARTA, CSAK A HAN GOD A $$$... MEGJÖTTEK ONDÓVÁROD ZSIVÁNUK NÁTOD, SIVA TAGIAIK S EL $$$...- DAY, SEDÓK ARNYÉK SZÉKES FEHÁR VAROD AZ UDAD RUDYY FOLYTON VÁROD DE DOOMSDAY YAL, MOST ELÉLVEZTÉL? -FITA A HORR -MONUK, AZ MOZGATNA MIDNEN AMI HUS? -UK? HAS SAV VAS VASUT? Huhuhuhuuuu...
                3.: Sréges réEgen, egenest bele a gatyába, Atám a gatyám, na ha neki sincs gatya? -azt a pofátokba profán profétata verve?- hogy krispihusuk juhus adta AtA jé KiélályUK, hol a luk, ha egy szem se, de ANTI ANT, SZEMÜ, NÁTOD? Zna apuénk, fita, igaz hogy csak 1 pu? Nizzitek, monmduk mi lenne ha minden A PU NUK UK? -EGYZERRE EL ÉLVEZTETJUK ŐKET? Naz az hogy, most TÉNLEG BENESÉK, azaz hogy GONDOL LÁTTAL, LEHET MINDENT LÉTRE LÁTRA LÉTRA, ZNA AZ AMI AZ A A AAA... BÜN? AZ A BUNI,fitaljunk, HA CSAK RÁ GONDOLSZ, XEXY LÁDA? FRIGYLÁDA LÁDÁAIYY Na a nőket, a mi NŐ? -SÉG SEGG, GE$$$... ki tudja jobbank, a legjobban KI KURÁLNI, KURÁL TATNI MAGÁT? Zan most onnan hon? -honna? -jövök? -ah ah ahhhh... már el mentem, na nekem a fejembe, na most itt két fej van? -vagy minden forditott, ládda alatt fexik JuhusHOKK hokizol, csuklátsz megváltód?- na fita, a Mi is ufokbank? -Fita akik NUK NAKI KIK PUKINAKIAINK? SZÉP S ÉGEK? Fita, a XEXINGER, rögtöjn a FESZÜLET, AZAZ KRISTPIHUSOD A KESZTFÁN, fita az egy olyaN XEX XEXY INGER ZINGER, na most, fita, azt ha elkezdjuk ---TE AZT, NEM LÁTHAT666... FENEKETEK PATTOGHA666... NE GONDOLD? -MI A FENE, BELÉM A BELEMB LÁTTOK, TE VAGY A FING AZ ÉN GATYÁMBA? TI VAGYTOK TOK TEK TÖK TÖKÖLTÖK VAGY TÖKÖLLETTETEK, FIDA A BÜN? A BÜN (AZ SEBÜNK!!! S ÉRT VÁGNAK RAJTA TOK? OHHH...FEJ MERLY VÉRTÓL ÁZTATVA, MEGHALT???---FITA TE MEG ÉN A HAN GOD? A MI HUNGÁRA? -ÉS HA NINCS?) TETŐK AKIK A KANUUK AZ Ő CSAK KANAAIK KANNOLNAK, AZAZ KAN ÖLNEK, LÁDD SEHOL EGY KANSZUKA JÉRCE, TÖBBET, CSAK AZ Ő ŐK ANALUK? -SZUKANANUK NUK,AIDÁCOK, NICCSAK, pitim, miért nem ugy beszÉlsz, vagy hal, midenhogy a gatyádba SZAR? Fita, nekem az hogy mégis be tudtam baxatni magam, baxxunk? -onnanizálok NA ERDŐ KÖZPIN VASBETON ZSDINALUK DZSUNGA BUNKA KÖZEPIN ÁZUNK, ládd ránk verik az UJ VALLÁSOS TEMT LOP OSZTOK OSZT LOPOK KOPOL POKOL , na most onnan... fita lassan, mind, de egyszere ere kéne, ne menj főleg el arra, ára?-s aki nem lép egyszerre, nem kap rétest esTére...
                 Innn...Im nagy Istentectvérkéim KAIN, most előttetek, szivem kiitárom rom, menedÉkem (nektek a nekeket mentes és csiki csiki..) nincs sehol? -szurjam tökön magam magom magunk? Zitt onnanizálJUNK,NUNK? -NUNUKA? - rajz, hogy HA TE IS ÖRÖK ÉLET? Hejj élet élet kanos élet, ezt osztán az élet...Fite, a félelmünk elménk, hogy meg tudják, hogy mi is zzz...$$$... see ez maya babink, ellünk, első nixe nesz nesze nesztek, zsinat? -fita Józsidó az apuUK??? -na Mari, vahoon öh öh öhhh.. de józzz... $$$... sisss... vahon elélvezett szárazon? Fita másKÉP, -azaz az nélkül, ide te nem tudz lelépni a fal védőIAIAKtul? -egyen halat, jó falat...na meg vadat, szemnek szájnak ingere...
    ...öááá...
...most az hogy ...na van egy olyan, hogy csak most a gyomort -nyomort ki kapcsoljuk és most mi lett? Fita, itt azon van nagybaszó, hogy csak élet éle él lett, men nem tovább...fel bucsu cókra csakra csókra...nincs többet fulasztás, nyál ami laszt...nyalom a szátok tátog...
---fita, hogy mért, a tyuk... kié a püspök falat?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (724)
repcsepista Creative Commons License 2024.01.04 0 0 725

                                 Szija (see you juh juhuuu...) Yojókám kám kánk...
              ...Szürke hétköznapok szürke, na este, feketén bollingat az eperfa lombja...ugy olyan inkább az ünnepek után, sötét este, ládd a jövő? Pont az év utolso napján, szilveszter este, rád is gondoltam, meg minden gyerekre, s főleg a lány gyerekéink, hogy ez nem egy leány álom, azaz hogy dolgozni -robotolni rabot ölni kell, ami borzalom lehet mióta, rabuk book legyünk, vagy szabad ok? Na nem tudjuk az mi, azaz én utáltam az iskolát rögtön, na meg most szilvezter este, hogy akartam volna egy kicsit el merengeni együtt, deee...
              ...Most mikor iskolába jártam, irtóra rüheltem, most is, nem beszélve, mikor dolgoznom kellett, csak arra gondoltam, és csak annak éltem, és csodára vártam, hogy egyszer csak nem kell dolgozni? (fita, nem az van, ennek az orditott forditota pénz diktaturó és gulászta? Most a kis felesÉgem, azért dolgozunk hogy dolgozhassunk, na meg a fiaim is, csak a munkájuknak élnek! Senkivel nincs kapcsolatunk, és ez a MEGVÁLTÁSRÓL ÓH ZENGJETEK... na ha megdöglünk?- Jna a munka, ha te munkásuk vagy, az öl butit nyomorba dönt és el is kárhoztat tata? Ami én, ládd téleg örök élethü magyar testvéred vagyok, és most...
              ...Zitt amiről szó van, hogy én most ahoz, akivel találkoztam, én ahoz beszélek, ládd ez az...hogy rád is gondoltam, mert bizon...menni enni kell dolgozni, és itt én...miért nem mindenki magának dolgozik, ami zerintem az nem munka? -semmiért, meg miért nem tudjuk meg beszélni, hogy monduk, adjunk mindenkink kaja jegyet, amit monduk csak egyhónapra, az mellett van saját földe kertje, és most csak a legizletesebb meg szebb természetes zöldség gyümölcs lenne, és monduk azt elcserélem szerelemért? -jaja monduk akik a gyárakba dolgoznak, és mindent többet segéd gépeket meg lehet házilag javitani, na a testet is, sőt megujjitani, de ez csak azok, akik kiérdemlik, jaja most itt van, rögtön azonnal közkézbe lehetne venni, a kezetekbe adtam, deee...itt vannak az egyenlőbbek? -és mindenkinek meg a tudása hogy ho ho hooo...Na ez lehttséges, igen most rögtön azonnal ha nyal? -na látod, csak az!
             ... Most itt az van, hogy ÉN TÉNLEG, IGAZIBUL TALÁLKOZTAM VELED A TE SZIVÁRVÁNY GÖMB VILÁ-GOD-BAN, AHOL TE VAGY A GOD,JAJA A HAN GOD, NA INKÁBB ISTEN LÁNYA? Zitt az, hogy azért mert olvasod a villogásaim, vagy itt én először a felesÉgem láttam, ami nemigen az irásaim miatt, csoda fény, és csoda szinekben,mig téged mint tömör naparany de fehér (arany) fényben. Na most a feleségem nekem... na Ő az a lány, na meg te is, és monduk itt nem tudlak elKÉPzelni,azaz minden ami mulandó, az lehet látni?-na keresztül meg ténleg a kereszten, ami most le kelle tudni, azaz mielőtt ez lett vvolna... nincs? -jaja emLékezni? -azaz rajtuk lukat vágni, nem ke? Na most, csak örök életpárok vannak, és itt az lenne a megbocsájthatatlan bün s a bün tetők, ládd hogy valaki ..ezt először a Mi is ufok vagyunk? -bank banggg...na itt van egy olyan, LÁDD ITT MOST TE MEG ÉN GONDOLÁTBANK, azaz ahogy te érted, ládd azt a AIDA machina forditotta?
             ... Na ogy miért nehéz beszélgetni, az az hogy azok akik beszÉlhetnek, azok GÉPEK? KÉPEK ÉS ADDIG, VANNAK A LEGNAGYOBB KÉPÜÉK? RÉMEK? SGGECSKRÉMEK? Fita, azért zagyva az én villogásAIm, amit kora korom gyerekKrom óta,hogy nem lehet az álmod, elmondani meg hogy te mit álmodtá? Ugyan édes, párnám cuccsa, mit álmodtál, az éjszka? Na most... én azt hogy ha meghalok, most én azt mondom, hogy HA NEM HALOK MEG, MI LETT? Zna én minden alkalommal, most ha lehunyom behunyon a szemeimet, egy látomás szédit el, fekete fekete feka... minden csak feka trágyajuk? -dombók, dom book, és valhallogy, amit tudat ami tud át, monduk akik mégis gondolkodnak, azoknak egy GONDOL LÁT ÁT, azaz amit nem gondolhatunk, az az hogy te azt nem mondhatod ki? Már egy hete, csak mámára gondolok...
            ...van kérdéseim, ládd a fekete zokni vagy harisnya risnya, azaz ténleg ha most...most a hus -has -vas -sav, hogy ami van, hogy azzal sehova se engednek be, vagy a hasunk?- és ez az, hogy most azzal se, ami a robot kosztömünk, ami itt csak czyborgágéjuk bordájuk,lehetsz? -oldal borda?- Nami arról, hogy a kisunokámmal találkoztam, és végre, ládd itt csak a bal agyunk, és csak azzal láthatunk, és az abzoolu ultimakak mak mak mak...Ma King, makog és éhes disznő, nincs női meg férfi agy s evelő, csak NŐ, nem? -Fita a fejünk meg az agyunk lágya, hajunk körmünk, az elhalálozás után is NŐ? Aztan csak a HANG, LÁDD A KRUCZIFIX, és most mégis beszÉl? Zitt monduk én a BbLila iratokat, ami érdeskés, csiklandozza a nyakam, na meg a a aaa...mert ami emberi hang, az ténleg fény?
          ...Fita, van egy tucat kérdésem...na most az van, ha tudod is mi van, ládd azt...nem lehet hangoztatni? -ez az, hogy nem jön ki hang, han god? -a kersztfán, omlott piros véred...mehhalt, fura, mert mégis tud beszÉlni? -jaja csak a hangja, ládd ha neked nincs KIN GOD GONDOD? -DOG? -DÖG DÖGÖL DÖGÖLT? MÉGIS DÖGÖLÖK?
Nizzed, nekem mindennap, Krácsont, na meg Uj esztendőbe buj a kemcébe...
cupp...fujd fel a képed, szijuh see you?
          ...jah engen elégetnek,(fény?) az a legolcsóbb, egybül az égbe UFO menek, de ha ott vagyok, nevetnek... akkor ti is? -nem menek egyedül oda... ahol csak  angyalok?

Előzmény: repcsepista (724)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!