Keresés

Részletes keresés

count_zero Creative Commons License 2001.06.22 0 0 29
Azt megkérdezhetem, hogy az a jpg file, amit küldtél, az valójában mi? Mert nem zip, nem arj, nem rar, nem ace... akkor? :)
fulgur Creative Commons License 2001.06.22 0 0 28
Egy kis nosztalgia:




fulgur Creative Commons License 2001.06.21 0 0 27
Kymas Turan mondja :))
Afféle chaotic evil figura.

Sajna nincsen hivatalos időpont, csak találgatások. Azok szerint az interplay adta volna ki, csakhát az Interplay csődbe ment, valószínűleg felvásárolja majd valaki a közeljövőben. Az orosz terjesztő (merthogy az már van!) októberre teszi a megjelenést. De hogy a világ többi részén mikor jön ki, azt talán senki sem tudja...

Előzmény: PPG (26)
PPG Creative Commons License 2001.06.21 0 0 26
Ezt valamelyik Dane mondja. Jo sokszor ossze lehet vele futni. A nevere mar nem emlexem, meg arra sem, hogy mi is a poen. Hiaba, 6-7 eve mar nem jatszottam vele.
En is kulfoldi forumokban olvasgattam valaha a Great Test megoldasa utan, es ekkor akadtam ra a Lodestone haszontalansagara is :)

Marhara birtam a Wizardry nyelvezetenek archaikussagat (?).

Most egyebkent mi a hivatalos megjelenesi idopontja a 8-nak? Tologatjak mar annyiszor, hogy a fene sem tudja kovetni. Remlik valami juli 15. Vagy meg mindig a kiadoval vannak gondjaik?

Előzmény: fulgur (25)
fulgur Creative Commons License 2001.06.21 0 0 25
A Great Test megoldásában a Galiene Stone segít.

A Lodestone nem jó semmire (csak ahogy egy külföldi fórumban olvastam "just load you down", mivel kurva nehéz...)

Repent, o' ye brothers, repent thy evil ways.
Hast thou hear the word?

Előzmény: PPG (24)
PPG Creative Commons License 2001.06.21 0 0 24
Passz. En mindig befeszitettem az ajtot. Vettem a kiralynotol Ankh Of Might-ot, ha tul pici volt az erom.
A rendes megoldasra nem jottem ra, bar egyszer valahol olvastam, hogy talan a Boat map szovegebol lehet rajonni a megfelelo sorrendre. Bar nem biztos, hogy a Boat volt.

Tul egyszeru volt a kerdes. :) Erdekes, hogy ez mondat kozel 10 ev utan is igy megmaradt bennem a versike.

Mire jo a Lodestone?

PPG

Előzmény: fulgur (23)
fulgur Creative Commons License 2001.06.21 0 0 23
Be thankful ye that hath an ear!

(You have learned the way of the Holy Sacrament :))

Tényleg Curse of Ra-Sep-Re-Tep van a Chamber of Gorrorsban ;)

Hogyan is kellet megoldani a Great Test harmadik próbáját?

Előzmény: PPG (22)
PPG Creative Commons License 2001.06.21 0 0 22
Hello!

Nem ugy van, hogy az elejen egy Horror of Ra-Sep-Re-Tep jon a vegen meg egy Curse of Ra-Sep-Re-Tep?
Aprosag, de en igy emlekszem. Egyebkent en sem csak ilyen tap party-val ruhaztam meg oket, csak az a critical emlekezetes maradt.
A 6-os meg nekem kisse bugos. Ha a BIOS-ban engedelyezem az Internal es External cache-ket, akkor nem indul el, de ha kikapcsolom, akkor meg elidul, de piszok lassu. Tipp?
Egyebkent a *SPOT*-ot (vagy hogy irjak) ti milyen szintu partyval vertetek le? O sem piskota a jatek elejen. Meg a T'Shober (vagy hogy hivjak a kompos munkot) szelleme sem...

Slay not he that cannot hear...
Ki emlekszik meg a folytatasra?

Udv:
kis P

Előzmény: fulgur (19)
fulgur Creative Commons License 2001.06.21 0 0 21
Ha irsz egy emilt, a válaszban megadok egy helyet, ahonnan egy tuti wiz6-ot letölthetsz (tuti, mert saját gyári verzióm az, gyárilag védelemmentesitve, PIII-ra szabva...)
Előzmény: count_zero (20)
count_zero Creative Commons License 2001.06.21 0 0 20
Na jó, akkor szánjatok meg egy Hatossal, mer' az nincs meg... :) Köszi
fulgur Creative Commons License 2001.06.21 0 0 19
Hall of Gorrors :))

A legjobb monszterek vannak ott, akik a legjobb cuccokat őrzik. Kár kihagyni őket. Egyébként egy 35-40-es szintű csapattal (ennyit el lehet eddigre érni becsületes játékkal) tapasztalatom szerint expert fokozaton is meg lehet verni mindet karakterhalálozás nélkül (persze mindenkinek tudnia kell a hide képességet), kivéve talán az 1000 szemű szörnyet, aki a legdurvább ellenfél az egész játékban (dazzling light spellt hajigál veszettül, az meg akkor is betalálhat, ha elbújt a karakter).

Legeslegfanatikusabb fanoknak egy kis érdekesség (ha még nem tudták volna):
A Wiz7 legeslegelső dungeon-e végén van a Horror of Ra-Sep-Re-Tep, aki egyébként poénból a Gorror-ok között is felbukkan. Nos, a Wizardry 6 hivatalos tesztelői között volt egy Peter Spear nevű figura, az ő nevét őrzi az első komolyabb ellenfél, kicsit megkavart betűkkel.

Előzmény: Rephyx (16)
Rephyx Creative Commons License 2001.06.21 0 0 18
Aaaa, hat ugy konnyu, en atlag 26 ? koruli partival mentem, mindegyiket le tudtam utni, de volt olyan, amelyiket csak ugy, hogy mindig elbujtam, meg blokkoltam a pajzsokkal, haritottam, stb, aztan neha kitamadtam. Blinkelos kari sem rossz. Viszont mindig meghalt (szinte) valakim.

r.

Előzmény: PPG (17)
PPG Creative Commons License 2001.06.21 0 0 17
Hello!

A Hall of Horrorsban a brutkokat en ugy vertem le, hogy elbujtam, es szortam rajuk a weakent. Az elejen nem nagyon jottek be, de minel tobbet benyelnek belole annal konnyebben hatnak a kesobbiek.
A vegen meg az 1000 szemut is egy criticallal utottem le. (Na jo, mondjuk a karakterem is 200. szint koruli lehetet...:)

Udv:
PPG

Előzmény: Rephyx (16)
Rephyx Creative Commons License 2001.06.18 0 0 16
Igen, valtozatos a jatek, de en utalom, hogy a legtobb jatekban a kard az udvozito jatekszer, alabard, meg ilyesmik, felesleges. En a vegen a *light* *sword* -al nyomultam, az eleg brutalis joszag :)
Ami szerintem sok embernek gondot okoz szerintem, az a hall of horrors, ha jol emlexem a nevere. Sok brutal szorny jon, expertben ketto is. 2-3at nem birtam beloluk lenyomni, vagy csak ugy hogy meghaltak csapattagok. Nagyon erosek.

r.

fulgur Creative Commons License 2001.06.18 0 0 15
Én jópárszor végigvittem a 7-et (a legutóbb egy hónapja, csakhogy meglegyen a partim a 8-hoz :)), volt úgy, hogy végig két karakterrel mentem (egy f ninja meg egy dracon monk, de persze minden tápot a ninjunak adtam, le is maradt szegény szerzetes az MKS-ben...) Mondjuk Godzillyt puszta kézzel, critical hittelni így sem sikerült - azóta is szkeptikus vagyok azzal a /akkor még simán csak/ Guru leírással szemben, ahol az író ezzel a hőstettel kérkedett. A varázslatokkal kapcsolatban: a 7-ben baromi sok van, de használni kb. 5-10-et lehet igazán (Lifesteal, Deathwish, Stamina, Heal wounds, etc.), inkább a pofonokon (hands&feet - lásd ninja, monk) van a hangsúly meg az ultimate fegyvereken (Excaliber, Cane corpus, etc.), ezek brutálisakat sebeznek, általában KIA-t is tudnak.
Előzmény: Rephyx (14)
Rephyx Creative Commons License 2001.06.18 0 0 14
Van mukodokepes verziom mindkettobol, (6/7) szerintem a pentium patch nincs rajta a te verziodon. Nem tudom mifele kiseloadast kene tartanom, a legegyszerubb, ha elindulsz, mesz, es csinalod. Nem tul nehez az eleje, meg ugy egyaltalan, az egesz nem nehez. Ments, rakd a nehezseget nagyra, sok monster, sok xp, ha nem megy, nagyon lenyomnak, akkor vedd lejjebb. (maxon a fomonsterekbol is 2 jon! :)
Mas, ha mar itt vagyunk, ki fogja meg ilyen atvitt partival vegigjatszani a dolgot ?
Nekem az a tapasztalatom, hogy igenis _nem_ eri meg atvinni a csapatot, es nem igazan eri meg ninnyaval, meg ijen mokakkal kezdeni. Eloszor is wiz6-wiz7 karakterkonvertalo total rnd modon vitte at a karaktereket, kb annyit szorakoztam vele mint a sima generalassal, hol targyakat nem, hol fegyvert nem, hol a varazslatokat nem.
Ha nagyon killer partit akarunk, akkor szerintem egykasztos magusokat inditsunk, vagy valami olyat, ami jol varazsol (alkimista, pap). Ezeket, miutan megvan az osszes varazslatuk a sajat kategoriajukbol, konvertaljuk (jatek 2/3-a korul kb, de elobb is lehet, ha konyvekkel rasegitunk a dologra) ellentetes magiat hasznalo harcos kasztba. Pl alkimistat szamurajba, varazslot nindzsaba. Igy jol tudnak majd pufolni is, es 2 fele orientalodtak magiaban is, eleg hatasosak lesznek. Mig ha inditunk egy sima nindzsat, az kb ennyi ido alatt a felet ha megtanulja az alkimista varazslatoknak, es a kuzedelem annyira nem szamit szerintem.

r.

Előzmény: count_zero (13)
count_zero Creative Commons License 2001.06.18 0 0 13
Tarthatnál kiselőadásokat, hogy hogy is műxik a game, mert nincs erőm elkezdeni... :) Időm viszont lesz rá asszem. A 6os nincs is meg, a 7es meg fagy...
Előzmény: Rephyx (12)
Rephyx Creative Commons License 2001.06.18 0 0 12
En azt hittem, hogy a kiadokkal vitaznak, esetleg nincs kesz a jatek, csusznak, stb, tul sokat akarnak. De mar szilveszter ota ugyanaz az allapot: nincs kiado (interplay-felvasarlos buli), keszen vagyunk, varunk. Ezt csak mi szivjuk meg, meg ok is, bar engem nem erdekel, hiaba jatszhatnek 1 eve a jatekkal, hiaba lesz randa, azert vegig fogom nyomni... :) Es persze a Wiz 6-ban inditott partimmal.
Turom allandoan a netet Wiz8-al kapcsolatban, eleg nagy a gaz sracok, senki sem tud semmit, a juni 15-os datum irrealisnak tunik, foleg hogy tulhaladtunk mar rajta... Novembert rebesgetnek, ami realis is, hiszen ha valaki kiadja, akkor reklam, stb, minden cecoval egyutt kb akkor tudunk majd jatszani vele. Kellemetlen.

r.

sycul Creative Commons License 2001.06.18 0 0 11
Nem ertem mit szarakodnak a jatek kiadasaval... Nem hiszem hogy a gyenge fogadtatastol felnek, hiszen a Wizardry sorozat minden idok legjobb RPG-je. Ha a jatek szar, akkor is megveszik a fanek. Mar csak a gyujtoszenvedely miatt is. DonnieBrasco! Tetszik az izlesed. :-) Udv: Sycul.
fulgur Creative Commons License 2001.06.17 0 0 10
A ruszki terjesztő oldalán a megjelenéshez október van írva, akit érdekel, nézze meg
itt!
Prince Tybalt Creative Commons License 2001.06.15 0 0 9
Én is erre a játékra várok titkon, jó régóta.

Go Wiz8 Go !

oz Creative Commons License 2001.06.15 0 0 8
Épp a CD Galaxis honlapját nézegettem, amikor felfedeztem, hogy elő lehet rendelni Wizardry8-ra (vásárlást nem jelent, csak szólnak, ha megjön). Ők 2001.07-re várják.
Rephyx Creative Commons License 2001.06.03 0 0 7
Hat ez elegge kellemetlen :( Interplay 10 eve is nagyon jo gamekat nyomott ki, Castles peldaul, jajj, ne, megveszik a japcsik, mangabirodalom lesz ez is ? :) En mar csak remenykedni tudok.

r.

Előzmény: fulgur (6)
fulgur Creative Commons License 2001.06.03 0 0 6
Hej, emberek, egy szomorú hírt kell, hogy ide másoljak az offisöl wiz8 boardról:

this little story might be why wiz 8 is delayed if interplay is the publisher....

http://gamespot.com/gamespot/stories/news/0,10870,2767991,00.html

small clip of the article....
"Interplay announced earlier this week that it was in discussions aimed at selling the company. No official announcement of a buyer has been made at this time."

Rephyx Creative Commons License 2001.05.29 0 0 5
Naja, de novemberben is ez volt mar! :))
Előzmény: DonnieBrasco (4)
DonnieBrasco Creative Commons License 2001.05.29 0 0 4
Aszongya a cikk vége:
"The game is completely finished at this point and we are very close to making an announcement with regard to publishing and availability of the product. "

Lássuk !

DonnieB

DonnieBrasco Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3
Én már nem merek semmit elhinni. A Wizardry7 a mai napig a legjobb RPG, nálam egyedül a Betrayal at Krondor tudta megszorongatni... azóta semmi nem ért a közelükbe...az a HANHULAT :)

Remélem egyszer végre valahára csak megjelenik... 3 vagy 4 éve ígérgetik ?

DonnieB

Rephyx Creative Commons License 2001.05.28 0 0 2
Kedvenc topic rulez :)
Lesz itt meg nagyon, nagyon sok iras... :)
Csak azt remelem, hogy csiszoljak meg a jatekot, hiszen mar honapokkal ezelott kesz volt. Nagyon szaroznak a kiadoval, szerintem szimplan tul sokat akarnak, a kiado meg gondolom nem var sok bevetelt ettol a programtol. Es lassan sajnos kimegy a "divatbol" a jatek, remelem nem fogom annyira csunyanak latni... :) Mondom, csak remenykedek, hogy foglalkoznak vele, es csiszolgatjak, nempedig kotlanak rajta modositas nelkul. Es jo lesz, legjobb, legalabbis remelem. :)

r.

fulgur Creative Commons License 2001.05.28 0 0 1
Azért is felhozom a kedvenc topikom... :)

Ezt nézzétek meg, még meg sem száradt rajta a virtuális tinta:

http://www.gamepower.com/games/html/20591review.html

Bihus Creative Commons License 2001.02.24 0 0 0
Majdcsak megjelenik... akkor 0
Előzmény: fulgur (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!