Keresés

Részletes keresés

Rephyx Creative Commons License 2001.06.18 0 0 14
Van mukodokepes verziom mindkettobol, (6/7) szerintem a pentium patch nincs rajta a te verziodon. Nem tudom mifele kiseloadast kene tartanom, a legegyszerubb, ha elindulsz, mesz, es csinalod. Nem tul nehez az eleje, meg ugy egyaltalan, az egesz nem nehez. Ments, rakd a nehezseget nagyra, sok monster, sok xp, ha nem megy, nagyon lenyomnak, akkor vedd lejjebb. (maxon a fomonsterekbol is 2 jon! :)
Mas, ha mar itt vagyunk, ki fogja meg ilyen atvitt partival vegigjatszani a dolgot ?
Nekem az a tapasztalatom, hogy igenis _nem_ eri meg atvinni a csapatot, es nem igazan eri meg ninnyaval, meg ijen mokakkal kezdeni. Eloszor is wiz6-wiz7 karakterkonvertalo total rnd modon vitte at a karaktereket, kb annyit szorakoztam vele mint a sima generalassal, hol targyakat nem, hol fegyvert nem, hol a varazslatokat nem.
Ha nagyon killer partit akarunk, akkor szerintem egykasztos magusokat inditsunk, vagy valami olyat, ami jol varazsol (alkimista, pap). Ezeket, miutan megvan az osszes varazslatuk a sajat kategoriajukbol, konvertaljuk (jatek 2/3-a korul kb, de elobb is lehet, ha konyvekkel rasegitunk a dologra) ellentetes magiat hasznalo harcos kasztba. Pl alkimistat szamurajba, varazslot nindzsaba. Igy jol tudnak majd pufolni is, es 2 fele orientalodtak magiaban is, eleg hatasosak lesznek. Mig ha inditunk egy sima nindzsat, az kb ennyi ido alatt a felet ha megtanulja az alkimista varazslatoknak, es a kuzedelem annyira nem szamit szerintem.

r.

Előzmény: count_zero (13)
count_zero Creative Commons License 2001.06.18 0 0 13
Tarthatnál kiselőadásokat, hogy hogy is műxik a game, mert nincs erőm elkezdeni... :) Időm viszont lesz rá asszem. A 6os nincs is meg, a 7es meg fagy...
Előzmény: Rephyx (12)
Rephyx Creative Commons License 2001.06.18 0 0 12
En azt hittem, hogy a kiadokkal vitaznak, esetleg nincs kesz a jatek, csusznak, stb, tul sokat akarnak. De mar szilveszter ota ugyanaz az allapot: nincs kiado (interplay-felvasarlos buli), keszen vagyunk, varunk. Ezt csak mi szivjuk meg, meg ok is, bar engem nem erdekel, hiaba jatszhatnek 1 eve a jatekkal, hiaba lesz randa, azert vegig fogom nyomni... :) Es persze a Wiz 6-ban inditott partimmal.
Turom allandoan a netet Wiz8-al kapcsolatban, eleg nagy a gaz sracok, senki sem tud semmit, a juni 15-os datum irrealisnak tunik, foleg hogy tulhaladtunk mar rajta... Novembert rebesgetnek, ami realis is, hiszen ha valaki kiadja, akkor reklam, stb, minden cecoval egyutt kb akkor tudunk majd jatszani vele. Kellemetlen.

r.

sycul Creative Commons License 2001.06.18 0 0 11
Nem ertem mit szarakodnak a jatek kiadasaval... Nem hiszem hogy a gyenge fogadtatastol felnek, hiszen a Wizardry sorozat minden idok legjobb RPG-je. Ha a jatek szar, akkor is megveszik a fanek. Mar csak a gyujtoszenvedely miatt is. DonnieBrasco! Tetszik az izlesed. :-) Udv: Sycul.
fulgur Creative Commons License 2001.06.17 0 0 10
A ruszki terjesztő oldalán a megjelenéshez október van írva, akit érdekel, nézze meg
itt!
Prince Tybalt Creative Commons License 2001.06.15 0 0 9
Én is erre a játékra várok titkon, jó régóta.

Go Wiz8 Go !

oz Creative Commons License 2001.06.15 0 0 8
Épp a CD Galaxis honlapját nézegettem, amikor felfedeztem, hogy elő lehet rendelni Wizardry8-ra (vásárlást nem jelent, csak szólnak, ha megjön). Ők 2001.07-re várják.
Rephyx Creative Commons License 2001.06.03 0 0 7
Hat ez elegge kellemetlen :( Interplay 10 eve is nagyon jo gamekat nyomott ki, Castles peldaul, jajj, ne, megveszik a japcsik, mangabirodalom lesz ez is ? :) En mar csak remenykedni tudok.

r.

Előzmény: fulgur (6)
fulgur Creative Commons License 2001.06.03 0 0 6
Hej, emberek, egy szomorú hírt kell, hogy ide másoljak az offisöl wiz8 boardról:

this little story might be why wiz 8 is delayed if interplay is the publisher....

http://gamespot.com/gamespot/stories/news/0,10870,2767991,00.html

small clip of the article....
"Interplay announced earlier this week that it was in discussions aimed at selling the company. No official announcement of a buyer has been made at this time."

Rephyx Creative Commons License 2001.05.29 0 0 5
Naja, de novemberben is ez volt mar! :))
Előzmény: DonnieBrasco (4)
DonnieBrasco Creative Commons License 2001.05.29 0 0 4
Aszongya a cikk vége:
"The game is completely finished at this point and we are very close to making an announcement with regard to publishing and availability of the product. "

Lássuk !

DonnieB

DonnieBrasco Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3
Én már nem merek semmit elhinni. A Wizardry7 a mai napig a legjobb RPG, nálam egyedül a Betrayal at Krondor tudta megszorongatni... azóta semmi nem ért a közelükbe...az a HANHULAT :)

Remélem egyszer végre valahára csak megjelenik... 3 vagy 4 éve ígérgetik ?

DonnieB

Rephyx Creative Commons License 2001.05.28 0 0 2
Kedvenc topic rulez :)
Lesz itt meg nagyon, nagyon sok iras... :)
Csak azt remelem, hogy csiszoljak meg a jatekot, hiszen mar honapokkal ezelott kesz volt. Nagyon szaroznak a kiadoval, szerintem szimplan tul sokat akarnak, a kiado meg gondolom nem var sok bevetelt ettol a programtol. Es lassan sajnos kimegy a "divatbol" a jatek, remelem nem fogom annyira csunyanak latni... :) Mondom, csak remenykedek, hogy foglalkoznak vele, es csiszolgatjak, nempedig kotlanak rajta modositas nelkul. Es jo lesz, legjobb, legalabbis remelem. :)

r.

fulgur Creative Commons License 2001.05.28 0 0 1
Azért is felhozom a kedvenc topikom... :)

Ezt nézzétek meg, még meg sem száradt rajta a virtuális tinta:

http://www.gamepower.com/games/html/20591review.html

Bihus Creative Commons License 2001.02.24 0 0 0
Majdcsak megjelenik... akkor 0
Előzmény: fulgur (-)
fulgur Creative Commons License 2001.02.24 0 0 topiknyitó
Hello minden RPG fan!

Úgy gondoltam, eljött az ideje ennek a topicnak is! Habár a hivatalos honlapon még semmi konkrét info nincs a megjelenés időpontja és a terjesztő kiléte felől, az EBworld.com-on már megrendelhető a W8 hintbook, az Amazon.com-on pedig maga a játék is (!!!), terjesztő az Interplay (ki más?)
Mindez, mégegyszer, nem hivatalos...

fulgur

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!