Keresés

Részletes keresés

kaviat Creative Commons License 2000.01.28 0 0 2
Kedves Mijo

koszonom into szavaidat, valoban regen volt amikor bemutatkoztam a torzsasztalon bar remelem mar reg tul jutottam az anonym statuszon, nevemet termeszetesen barmikor egy szemelyes talalkozason megadom, mint ahogy regota teszem. az iszoldaban jopar kepen felle7o vagyok, az az alacsony szakallas kopasz hapi vagyok. korom 30, csaladi allapotom nos, foglalkozasom rendszergazda.. amennyiben a kaviat nev /melyet barataim ismerosem lassan 20 eve hasznalnak azonositasomra/ nem eleg, nincs mas valasztasom mint szivembol jo forumozast kivanok nektek itt a Bajai regioban /melyhez ezuton felyezem ki gratulaciomat/.

udvozlettel:

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Mijo (0)
lecsó Creative Commons License 2000.01.28 0 0 1
Az például biztos, hogy 0 kg hallal lehetetlen igazi bajai halászlét főzni.
Előzmény: kaviat (-)
Mijo Creative Commons License 2000.01.28 0 0 0

Kedves Kaviat, reagálásom csak a Wágner úrra hivatkozásod miatt, meg részint azért, mert mint 3500-ast, jól ismerlek hozzászólásaid alapján a netről.
Következetesen: csak saját nevüket vállalókkal, és pár gondolatban bemutatkozókkal kívánunk szót váltani, az anonimeket alaphelyzeti eszmeiségből "átlépjük".
Megértéssel válassz lehetőséget.

Köszönöm: Mijo

Előzmény: kaviat (-)
kaviat Creative Commons License 2000.01.28 0 0 topiknyitó
hölgyeim /remélem vannak :)../ és uraim

bátorkodom megzavarni benneteket a komoly csevegés közepette, de a nem 7pecsétes szakmai titkokat szeretném tőletek kicsalni mézes mázos szavaimmal

hogy kell a legjobb halászlét csinálni, milyen halak kellenek, mik a trükkök ? Wágner úr lelkesített föl beszámolójával aki ráadásúl meg se kostóta csodálatos étketeket / hűen az alpokhoz, eme kiváló MesterSztrovacsek maradt a sernedü mellett :))/ :(

egy laikus konyhabolond, aki ugyan a konyhában max megfigyelőként szokott csak jelen lenni, de lelkes híve a jó ételeknek:

.kav]4t r.e.b.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!