Keresés

Részletes keresés

Afrikaans8 Creative Commons License 2018.02.20 0 0 91
Afrikaans8 Creative Commons License 2018.02.12 0 0 89
Thomas1911 Creative Commons License 2018.01.13 0 0 88

Szerintem az iparos kamaránál.

Előzmény: Törölt nick (76)
atrego Creative Commons License 2017.12.27 0 0 87

ezért  a  kaláka   a  megoldás

Előzmény: Afrikaans8 (86)
Afrikaans8 Creative Commons License 2017.12.11 0 3 86

Ezek a figurák szabadon garázdálkodnak Magyarországon, és senki nem csap le rájuk. Ha netán valaki eltörné kezüket-lábukat, ahogy megérdemelnék, még az illetőt vennék elő önbíráskodástól kezdve súlyos testi sértésen át egy csomó jogcímen. Szívem szerint kiheréltetném az összes ilyen szélhámost, és a hajléktalanokkal együtt mennének életfogytig kényszermunkára. Naponta szöges dróttal korbácsolnám őket. A szélhámosság foka és mikéntje természetesen változó, de 80-90 százalékban ilyenekkel van teli Magyarországon az építőiparnak becézett szektor.

Előzmény: vakegér789 (85)
vakegér789 Creative Commons License 2017.12.11 0 1 85

hornyák zsolt tokaji tetőfedőtől óva intek mindenkit. Csal, hiteget, ígérget, gátlástalanul hazudik, a felvett előleggel nem számol el, a munkát van ahol állítólag befejezi, nálam nem ez történt, aki e-mailben megkeres, annak szivesen elmesélem, hogyan csapott be. Munkája szinvonala is kivánni valót hagy maga után.

zappee 13 Creative Commons License 2017.12.05 0 0 84

 

Sziasztok!

 

Kicsit off-topic témával fordulok hozzátok, kérlek segítsetek, ha tudtok.

 

A lakásomat építő cégtől etűnt pár doboz csempém, amit most nem tudok sehonnét sem pótolni.

Ha van valakinek elfekvő készlet, hálás lennék, ha szólna. Megvásárolnám a lenti mennyiséget.
Más árnyalatú lapok is érdekelnek!

 

  • Ragno Woodpassion Taupe - R44N (árnyalat: N12):      1 doboz
  • Ragno Woodpassion Beige - R44L (árnyalat: N11):       2 doboz

 

  • PLUR13 PAUL DUNE TAUPE MATT, 20x50, (árnyalat: 148 SC1 TE):    1 doboz
  • PLUROB PAUL LINEUP BISCUIT MATT, 20x50, (árnyalat: 50 SC1 TE): 2 doboz


Köszönöm,

Arnold

Afrikaans8 Creative Commons License 2017.11.30 0 0 83
atrego Creative Commons License 2017.11.23 0 0 81

Nem győzöm mondani,mindig az ember akkor jàr legjobban,ha mindent magànak csinàl.A cserépkàlyhàtól kezdve a burkolàsig,a tetőtől a festésig...

Nagyon kevés tisztességes szakember van,a kalàka ràadàsul sokkal olcsóbb!

A múlt rendszerben is tökéletesen működött a dolog....

Előzmény: norrantyu (75)
Csuripacsirta Creative Commons License 2017.11.16 0 0 79

Kedves Dzsuuusz!

Jutottál valamire a Balaton Házépítő Kft és Sárközi Csaba "építési vállalkozó" elleni küzdelemben? Elindítottad az ügyet a bíróságon? Engem nem sok jóval kecsegtetnek az ügyvédek, állítólag baromi nehéz bevasalni bárkin is az általa okozott kárt... Valaki tudott már nyerni hasonló ügyben a bíróságon a fórumozók közül??

 

Két kép a Balaton Házépítő munkájáról. Okuljon belőle mindenki, aki a google keresőn keresztül megtalálja ezt a bejegyzést pl. Balaton Házépítő, balatoni építkezés, nyaraló felújítás, Sárközi Csaba keresésre...

 

 

Előzmény: Dzsuuusz (70)
szobandi2 Creative Commons License 2017.11.15 0 0 78

Nevet, települést írd ki, mást ne tudjon becsapni...

Számla nélkül hogyan bizonyítasz? :(

Előzmény: Törölt nick (76)
Csuripacsirta Creative Commons License 2017.11.07 0 0 77

Kedves jenochef1968!

 

sárközi csabával es a Balaton Házépítő Kft-vel az a legnagyobb gond, hogy még mindig ebben a szakmában dolgozhat. Ha esetleg őt akarod megbízni egy munkával, akkor ne tedd!! Ha elküldöd a telefonszámod, szívesen mesélek a saját tapasztalataimról!

 

(Ha álnéven esetleg te vagy a "magát építési vállalkozónak mondó kókler", akkor pedig szégyelld magad! Remélem egyre több ember megtudja, hogy Sárközi Csabát és a Balaton Házépítőt érdemes kerülni!)

 

 

Előzmény: jenochef1968 (75)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.05 0 0 76

Sziasztok!

 

Az alábbi képeken látható munkáért lehet feljelentést tenni? Ha igen, hol?

 

Ami a képeken nem látszik, hogy ráadásul az épített zuhanyban le sem folyik a víz, mert nem jófelé lejt.

 

Számlát természetesen nem kaptunk.

 

jenochef1968 Creative Commons License 2017.11.02 0 0 75

Sziasztok!

Leírnátok, hogy mi volt a gond a Balatonfüredi vállakozóval ( Sárközi Csaba)?

norrantyu Creative Commons License 2017.10.18 0 0 75

Építési vállalkozónak nevezetesen Vitáris Tamásnak Budapesti, odaadtuk árajánlatra a tervrajzot.  /megemlítem, hogy már januárban beszéltem vele telefonon, hogy lesz egy házépítés elvállalja -e. Igent mondott/ Július elején elkészültek a tervrajzok, amit kézhez kapott. Többször rákérdeztünk, mikor küldi az árajánlatot,  a válasz az volt, hogy majd a jövő héten. Ez tartott október 18-ig, amikor is megelégeltem a dolgot és felhívtam az embert. Miután megérdeklődtem, hogy négy hónapja miért nem készült el az ajánlat , ő azt  válaszolta röviden és tömören,  röhögve, "ja azt már rég kidobtam"... Első pillanatban nem jutottam szóhoz, majd sms-ben megírtam neki, hogy ennek következménye lesz. Ő visszaírta, hogy menjek el a tervezőhöz és kérjek egy másik tervrajzot. 

Első kérdésem , hogy milyen alapon dobta kukába egy megrendelő tervrajzait? Másik kérdésem, meddig akart ülni rajta, miért nem tájékoztatott, hogy még sincs kedve megcsinálni. Harmadik kérdésem milyen munkát végez az, aki így beszél, ilyen a hozzáállása?

 

Szerintem óvakodni kell az ilyenektől. Egy jó azért van a dologban, hogy nem kezdett hozzá, mert akkor megszívtuk volna. Viszont vannak még rendes, becsületes, intelligens szakemberek, akik közül sikerült is találnom kimagaslóan megfelelőt, mint emberileg, mint szakmailag, aki nem rest megfogni a munkát és nem mással dolgoztat és dirigál, hanem maga csinálja a legmagasabb színvonalon. 

 

kutyus33 Creative Commons License 2017.09.28 0 0 73

Sziasztok!

 

Először is nagyon sajnálok mindenkit többször jártam én is így, szarok a törvények erre csak ez a szó a helyes. 

Én csak azt tudom tanácsolni mindenkinek ne mindent higgyetek el járjatok utána jó alaposan, hogy a céggel akivel dolgoztatnátok minden rendben van e?

Én ugyanis találkoztam egy olyannal akit itt fel raktak egy pár évvel ezelőtt azzal a cím szóval, hogy drága és többet kér mint amibe meg lett állapodva.

Na hát ez nem így volt mert volt szerződésük és volt többlet munka ezért lett több.

Ezt csak azért tudom mert dolgoztattam velük és én is kérdőre vontam őket, mert már akkor mikor ezt meg tudtam már meg állapodtam velük és nem szerettem volna én is újra porul járni.

Igaz nem mindenkire ez igaz mert sok az átverés de erre is figyeljetek hogy sokszor a fizetővel is gond van és erről érdekes nem olvasni de a közjegyzők többnyire tele vannak ilyen nem ki fizetéses ügyekkel hisz van rokonságba közjegyző ő is mondta, hogy ez divat lett SAJNOS! 

Arra még hagy térjek ki, hogy a sok csalódás és átverés után találtam egy bontó céget akik nagyon kedvesek pontosak és jó munkát végeztek csak akkor több náluk is az összeg ha van plussz munka. 

Mi is vásároltunk egy telket amin volt egy bontandó ház igaz nehezen mentünk a férjemmel bele, hogy bontóst keresünk az átverések után de meg próbáltuk. 

Be léptünk otthon a Google ba és be írtuk hogy "Budapest épületbontás" ki dobott egy jó pár épületbontót kértünk is árajánlatokat azt tudni kell, hogy veszélyes volt az épület mert rá volt építve egy nagyon szép házra és a tetőre is nehezen lehetett felmenni mert be volt ázva és hiányos volt meg mi egyebek.

Engedélyt kértünk az építéshatósági osztályon a bontásra amit meg is kaptunk,  nekünk a mindenesbudapest című web lap volt szimpi  meg néztük a web lapjukat utánuk érdeklődtünk az ügyvédünkkel semmi gond nem volt a céggel  és teljesen korrektek voltak amibe meg állapodtunk az úgy is volt. 

Volt felelős műszaki vezetőjük akivel Elektronikus naplót vezetek.

Őket ajánlani tudom van 3 gyermekük egy fiatal házaspár de ilyen munkát nem sűrűn látni amit ők végeztek, szó szerint össze sepregetek a szomszédainkkal nagyon jó viszonyba voltak ők is örültek, hogy ilyen céget vittem oda, hogy nem volt baj se a munkájukkal se velük. 

Nagy kár, hogy csak bontással foglalkoznak.

Mi velük még a házunkat is fel húzatnánk. 

Köszönöm, hogy el olvastátok és további sok sikert mindenkinek.

Remélem ez a kormány le lesz váltva és csak jobb lehet nekünk is szegény embereknek, és jó tett helyébe jót kapunk.

Csuripacsirta Creative Commons License 2017.09.22 0 0 72

Kedves Dzsuuusz!

Úgy tűnik, már ketten vagyunk a fórumban, akinek az a véleménye, hogy nem szabad Sárközi Csabával és a Balaton Házépítő Kft-vel dolgoztatni Balatonfüreden és környékén. Ki tudja, hány átvert ember lehet még, aki ezzel a céggel kötött szerződést balatoni nyaraló felújítására, házépítésre a Balaton környékén vagy egyéb munkákra. 

A google továbbra is sok keresőszóra a Balaton Házépítő Kft honlapját hozza az első helyen. Ez komoly probléma, mert biztosan sokan rátalálnak. Jó lenne őket is felvilágosítani, hogy mi már pórul jártunk.

Gondolkoztam rajta, hogy a facebook-on is lehetne egy kampányt indítani a Balaton Házépítő és Sárközi Csaba ellen. Végigjárom a jogi procedúrát, de egyelőre nem látom mikor lesz vége, és addig is hány ember kerül még bajba. 

Dzsuuusz, te hogyan küzdesz az igazadért? Valami jó ötlet, hogy mit tehet ilyenkor az ember??

Arglos Creative Commons License 2017.09.19 0 1 71

Kedves fórumozók!

Sajnos, mint itt többünket, Engem is átvert a vállalkozó. Ha véletlenül valaki tárolót szeretne építettni fából. Faházat, tárolót,garázst...Akkor messzire kerülje el BALOGH GÉZÁT Banáról. A jófogáson hirdeti magát ez a Mekk mester. (Sajnos kiderült,hogy nemcsak a mesében van...😊) Ugyan a faház elkészült, csak az a baj vele, hogy nem süt mindig a nap....ez a fránya eső....  Mindenhol beázik ahol lehet. Az esőcsatornából a víz el sem jut a levezetőig, már menet közben kifolyik. A beigért alapanyag helyett olcsóbb,rosszabb minőséget használt és még sorolhatnám. Vállalt rá 2 év garanciát szóban!!!! Csak nem ér rá kijönni javítani a hibákat. És a lényeg!!! Mint később kiderült az árajánlatát, referencia munkájáról fényképeket más cég honlapjáról töltött fel a csaló!!! A feljelentést megtettük...várom az eredményt...🤔 Csak remélem, hogy más nem szalad bele. Ezek a fórumok segítséget nyújthatnak Nekünk, jóhiszemű fogyasztóknak...Kár, hogy nem akadtam ŕá korábban, lehethogy elkerülhettem volna ezt a semmirekellőt. 😕

Dzsuuusz Creative Commons License 2017.09.19 0 0 70

Csatlakoznék azokhoz, akik már leírták a véleményüket: Sárközi Csaba és a Balaton Házépítő Kft. (Balatonfüred) kerülendő vállalkozás. Rossz minőség, átverés, hozzá nem értés. 

Várom a jelentkezését a fórumban azoknak, akik hozzám hasonlóan jártak.

 

Balaton környékén, házépítés, nyaraló felújítás, balatoni építési vállalkozó: ezekre a kifejezésekre nagyon jól szerepel a keresőben a Balaton Házépítő Kft és Sárközi Csaba, de nekem csak rossz tapasztalatom van a céggel kapcsolatban. Vigyazzatok!!! Nekem IS milliós kárt okozott és ki tudj, még hány embert csaphatott be?!?!

Gabóca61 Creative Commons License 2017.09.18 0 0 69

...Ezermester oldalon is hirdet SZATMÁRI ZOLTÁN, ne kössetek vele szerződést!!

Gabóca61 Creative Commons License 2017.09.18 0 1 68

Kedves Fórumozók!

Újabb "vállalkozót" ajánlok a figyelmetekbe: Szatmári Zoltán (cégei: Vitex Bau Invest, Szatlend, Prilo csoport, Bio Profit, Inindeco, Medical, Hun-Power...). Semmiképpen ne fogadjátok fel munkára. Hatalmas szövege van, ami teljesen profinak tűnik (30 éves lakásfelújíttatási múlttal a hátunk mögött is bedőltünk neki). A "Jószaki" oldalon akadtunk rá sajnos.

Elvégzett egy kisebb munkát a nyár elején (terasz burkolás és külső kiülő burkolása, teljesen szépen megcsinálták, időre kész is lett.....aztán kértünk ajánlatot házszigetelésre...bevállalta, szerződés, 1milla anyagelőleg és nem jelent meg a szerződésben rögzített időpontban. TELEFONT NEM VESZI FEL innentől kezdve soha. 2 hétig szine-nyoma nem volt, aztán végre egyik este 9 után sikerült telefonra kapni:....ja  holnap mennek a munkások. Másnap jöttek, de minek, mert anyag nem volt. Anyag hol volt, hol nem volt, a munkások 3 hétig csak lézengtek, néha dolgoztak...és pénzt kértek. Mi csak a fővállalkozónak fizetünk, aki persze telefonon elérhetetlen. Ott tartunk, hogy néha megjelenik, hoz a hóna alatt egy ablakkönyöklőt és köszönés nélkül eltűnik.

Most pénteken lejárt a szerződés, amiben kötbért kötöttünk ki. Most kaptuk a levelet, hogy nincs kötbér, mert olyan - a szerződésben ki nem kötött - munkákat kértünk, ami miatt csúszik. Miközben felszámolt pl 100 m2 állványt és összesen 2 db állványvég, meg 3 "állvány polc" van, azt hurcolásszák a munkások a ház körül...ezért még nekünk kellene fizetni, mert az állvány újraépítése naponta több idő??

Sajnos csak most néztünk utána jobban: SZATMÁRI ZOLTÁN többeket már ott hagyott el nem kezdett építkezéssel (pénzt zsebrevágva), vagy félbehagyva...persze telefont nem felvéve.

Lssan előkeresem a NAV-os ismerőseimet és a nyakába uszítom, ahogy az Optenből látom, már céget sem vezethet, több NAV-os eljárás van ellene.

 

Jó tanács (mi is kaptuk), fényképezzetek...pl. a mi vállalkozónk ellen munkavédelmi eljárás is van, az egyik  építtető lefényképezte a munkásait, amint minden védelem nélkül a raklapokból épített állványokon egyensúlyozva szigetelnek (mint nálunk). Aztán a fényképekkel feljelentette a pasit, aminek komoly bírság lett a vége.

Totesz74 Creative Commons License 2017.09.01 0 0 67

Sziasztok

 

Lenne egy ujabb vallalkozo.Mate Laszlo Jozsef(2723 Nyaregyhaza) aki most az Epitherm-Projekt Kft ceggel vegzi a munkat(elotte a Meister Service Kft volt de megszüntette).A regi tarsaval se szabad semmit csinaltatni,az o neve Sari Sandor(Dunaharasztiban lakik).Munkat nem vegzik el,csak hitegetes megy,a penzt lenyuljak,inkompetens alkalmazottak,nem a megfelelo mennyisegu es minosegu anyagot epitik be,hataridot meg veletlenul se ismerik(tudok olyan hazrol aminek az alapjat 2016.november vegen astak ki de 2016.dec-ben kellett volna atadni az ingatlant).Szerencsere 1,5 ev utan a helyzetem megoldodott de masok ne jarjanak igy.

Csuripacsirta Creative Commons License 2017.08.06 0 0 66

Napról-napra újabb és újabb hibák derülnek ki a Balaton Házépítő Kft által összecsapott munkával kapcsolatban. Még egyszer: SENKI SE DOLGOZZON SÁRKÖZI CSABÁVAL ÉS A BALATON HÁZÉPÍTŐ KFT-VEL!! Se házépítést, se felújítást ne bízzon rá senki.

Én megyek a bíróságra, de más ne essen abba a hibába, hogy munkát ad ennek az embernek.

Farkaslonci Creative Commons License 2017.07.25 0 0 65

Megtaláltam a cége nevét is: Mi-Sa Szig Bau Falszigetelési Bt. 

Előzmény: Farkaslonci (64)
Farkaslonci Creative Commons License 2017.07.25 0 1 64

Érdeklődni szeretnék egy Nagy Miklós nevezetű győri fiatalemberről, aki házak utólagos vízszigetelését vállalja. Megbízható?  

B. Anasztázia Creative Commons License 2017.06.06 0 0 63

Tudunk beszélni Csabával kapcsolatban?

Előzmény: Csuripacsirta (51)
Tidler Creative Commons License 2017.06.04 0 0 62

Szia!

 

Köszi szépen!

Utánuk nézek!😊

Hitelt én sem vennék fel az tuti!Az árajánlat után már okosabb leszek.😊

 

Szia!😊

Előzmény: atrego (61)
atrego Creative Commons License 2017.06.03 0 0 61

Nem mindenki bankàr,vezető,gengszter,politikus,vagy dolgozik zsìros pénzért külföldön

atrego Creative Commons License 2017.06.03 0 0 60

Eleve minden ilyen munkànak az àtlag,alkalmazotti fizetéssel megfizethetetlen àra van.Hitelt meg vegyenek fel az elmebetegek,megdöglésig is lehetetlen visszafizetni.

Ha magadnak csinàlod,mindenből megveheted a legjobbat,szerszàmokst,gépeket is és az utàna megmarad neked és még mindig marad pénzed(a munkadîj)

atrego Creative Commons License 2017.06.03 0 0 59

Ez bîztatóan hangzik,de ebben soha,semmi nem biztos.Talàn,ha valaki ismerösnél màr normàlisan megcsinàlt valamit,elfogadható àron,az màr bizakodàsra ad okot. 

 Legjobban mindenképpen a sajàt munkavégzéssel jàrsz

Előzmény: Tidler (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!