Keresés

Részletes keresés

wizardry8 Creative Commons License 2024.04.25 0 0 23011

de hát én azt hittem hogy még fiatal ez a de bruyne

Előzmény: double.up (23010)
double.up Creative Commons License 2024.04.25 0 1 23010

azért benne van a korban hosszú évekig ő nem tud PL-ben focizni. most is pl. elég fáradt pedig januárig sérült volt. sztem maximum még 2 szezon van benne, egy teljes ahol azért már menedzselni kell a perceit és egy erősen rotált szezon, sokszor padról beszállva.

 

 a kreativitását és góljait pótolni rettenet nehéz lesz. nekem ő mindenidők legjobb PL játékosa, kb. fele annyi idő alatt van  több asszisztja PL-ben mint Gerrard, Lampard, Rooney stb játékosoknak akik kb. 15 szezont toltak le PL-ben.

asszem csak Giggs előzi meg aki 600-700 PL meccset tolt le. De Bruyne kb. kevesebbet mint 300 PL meccs.

de őt is veri ha belevesszük sztem a teljes karrier számokat (Wolfsburg stb.)

gondolkodni kell ki tudja ha nem is pótolni, de elég magas szintet hozva beépülni a csapatba köv 1-2 éven belül. most nyáron tuti nem engedjük el még, mert még kurva fontos szerepe van a csapatban. meg azt se érzem hogy menni akarna mint Gundogan meg a felesége. :)

 

pl. a Pool lehet eladja Salaht szaudiaknak mert ő már meg van kopva erősen pedig fiatalabb mint KDB. ott inkább érzem hogy most nyáron váltanak. meg valszeg egy Klopp nélküli Poolt már nem Salah köré kell felépíteni ahogy majd egy Pep nélküli Cityt sem KDB köré.

 

 

én Rodri-Real Madrid pletykát láttam a napokban, na az bebaszna. :) inkább egy hosszbbítás kéne neki amivel lekötjük évekre.

Txiki inkább ilyen szintű új igazolásokon törje a fejét nyárra nézve mint a Phillips meg Nunes szintűeken.

Előzmény: david0020 (23008)
double.up Creative Commons License 2024.04.25 0 0 23009

mondtam hogy lesz pontvesztés, Everton szépet alakított. na most Arsenal köv. ellenfeleitől kéne egy kis extra teljesítmény, de nagyon gyorsan.

 

 

este Brightont bárhogy, akárhogy de verjük meg.

 

 

david0020 Creative Commons License 2024.04.25 0 0 23008

https://sport365.hu/nemzetkozi-foci,atigazolasi-hirek,kevin-de-bruyne-klubot-valthat-a-nyaront,167690

Csak hogy egy kicsit már a nyárról is beszéljünk. Egyre több helyen feldobták, hogy KDB-t állítólag igen szeretnék vinni a szaúdiak. Jövő nyárig van szerződése, ami azt jelenti, hogyha nem akarjuk elveszteni akkor nyáron hosszabbítani kellene vele. Az biztos, hogy ha esetlegesen őt elvesztenénk (ne így legyen) az óriási veszteség lenne a klubnak. És nem tudom, hogy kivel tudnánk őt pótolni. Azért idén is látszott, hogy azután javult fel a csapat teljesítménye, hogy ő visszatért. Addig azért több meccsen is döcögött a támadójáték. Én személy szerint nem szeretném ha elmenne, de nyilván ez az ő döntése. De jobban örülnék neki ha hosszabítana és még egy pár évet lehúzva nálunk vonulna vissza. Nyilván arra viszont lehet számítani, hogy már egyre kevesebb 90+ perces meccset fog kapni, mivel a fizikai állapota már azért nem vetekszik a fiatalokéval...

9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 23007

na az Everton oda mert allni focizni, igy kell ezt

 

ezzel a bennmaradas is tuti nekik

 

liverpooli kekek > liverpooli vorosok

 

Kloppnak most fel kell kotnie a gatyajat ha bajnok akar lenni, 86 pontot erhetnek el maximum es ahhoz meg le kell verni Spurst, Villat stb.

 

holnap Brighton ellen rajtunk a sor, meg kell tolni, clean sheet es 3 lott gol lenne a legjobb, de ennel alighanem nehezebb lesz:)

 

 

david0020 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 23006

Én már múltkor megírtam a Pool Palace elleni veresége után, hogy innentől ez egy Arsenal-City versenyfutás lesz, zsinórban másodszor. Ezzel a meccsel konkrétan végleg kiszáll a Pool, matematikailag ugyan még nem, se gyakorlatilag már igen. Ilyen kevéssel a vége előtt két ilyen pontvesztés sokba került nekik. 

Előzmény: 9dark_side9 (23005)
9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 23005

Everton 2-0, mi lesz itt, 2-3  vege?

 

figyelj oda Dyche!!

9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 23004

kivarnak a klubok mert nincs annyi top edzo igazabol amennyi top klub

 

fiatalabb edzokre meg kevesen mernek kockaztatni

 

Xabi Alonsot vittek volna tobben, de marad meg egy evet, mig Nagelsmann hosszabbitott a valogatottban

 

marad kb. Amorim, De Zerbi akik felfele lephetnek vhova, vagy az edzokeringos Tuchel aki nem sokat birja sehol se

 

most a Pool allitolag a Feyenoord edzojevel targyal, Arne Slot, aki kb. egy kopasz holland Ten Hag masolat, mellesleg szerelmes Pep Guardiola focijaba:)

 

rajtuk kivul meg ilyenek vannak mint Emery aki most hosszabbitott Villanal, Potter aki munkanelkuli de a Chelsea nagy falat volt neki

meg Klopp aki ki tudja mit csinal, valszeg 1 evet pihen mielott uj klubot vallal

Xavi meg lehet marad vegul, igazabbol nem belsos edzot meg hamarabb megenne az a kozeg ami ott van, nem veletlen probalnak ex-jatekosokra epiteni (Koeman, Luis Enriue, Xavi stb)

Bayernre leszek kivancsi, ott kire bizzak majd a csapatot, mert ott a Leverkusen bajnoki cime eleg varatlan nagy pofon volt nekik

 

Chelsea-MU is pont abban a problemaval kuzd hogy fizessek-e ki a kirugasi penzt az edzonek, ha nem biztos hogy biztos jobbat tudnak hozni

pl. Chelsea levaltotta Tuchelt Potterre, Pottert Pochettinora, es egyik valtassal sem jutottak egyrol a kettore, most mi a garancia hogy Pochettino utodja fixen jobb lesz

MU szinten atment par edzovaltason es nem jobbak mint 5 eve, sot rosszabbak talan, nem veletlen utolso szalmaszalba kapaszkodva a Citynel bizonyito stabot viszik a vezetosegbe, meg allitolag meg elviszik az itteni szertarost es o lesz majd a vmi foigazgato naluk:DD

 

 

Előzmény: double.up (23002)
9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 23003

vezet az Everton, de sajnos 1 felido meg van a meccsbol

 

hajra Dyche

 

Dyche a kiraly

 

Everton a kiraly:)

 

Előzmény: double.up (23001)
double.up Creative Commons License 2024.04.24 0 0 23002

különösen szemét volt a Chelsea 2 bajnokin is. előtte és utána lepra szar meccseik voltak, ellenünk nagyon akartuk hozni a döntetlent amit hagytunk is nekik. bezzeg Pool ellen meg Arsenal ellen idegenben orrba-szájba nyelték a gólokat, és a Liga-kupa döntőben ahol meg csomó helyzetük volt a tartalékos Pool ellen mindent kihagytak és hagyták nyerni őket. City ellen hazai pályán meg 4-4-re mentették a meccset. 

 

nem hiszem hogy Pochettino maradhat ilyen fosadék szezon után. konkrétan egy Chelsea játékos nincs aki ér vmit Palmeren kívül, pl. a szuperdrága Enzo-Caicedo páros úgy tolja mintha a C. Palace belső kp duója lennének.

most már Sterling is padozik, de akik váltották na azok még nála is gyengébbek.:). védelemben még mindig a kb. 58 éves Tiago Silva a legstabilabb arcuk.

mi lehet Eric Laviavál, én őt sztem nem is láttam Chelseaben. vmi jó 50m-ba került ő is nekik.

 

amúgy kitekintve elég fura hogy hónapok óta már bejelentették hogy új edzőt keres a Pool, Barca, Bayern de mai napig nincs meg ki az új edző nyártól. az is meglepne ha a Chelsea, MU nem váltana. 

igazából ebben a nagy felfordulásban lenne jó ha Pep hosszabbítana, de vannak pletykák hogy már neki sincs sok hátra a Citynél. 1 éve van a szerződéséből, az lenne a kilencedik. még egy évet rátehetne hogy kerek 10 szezon után távozzon.

 

azért kicsit tartok attól ki a francot tudunk hozni utána majd. pláne hogy Txiki már nyugdíjas korban van, ő is lépni fog.

Előzmény: 9dark_side9 (22999)
double.up Creative Commons License 2024.04.24 0 0 23001

nyugi, fog még hibázni az Arsenal, Pool, de mi is. nem olyan szezon ez ahol a végén vki 6-ból 6 meccset behúzzon.

Pool remélem ma este városi derbijükön hibázik. Everton most utoljára odaszarhat Klopp küszöbére. na ilyenkor szokott jönni 2 akkora Pickford baki hogy beejti a labdát, meg luftot rúg és begurul alatta.:)

 

úgy nézem a legutolsó fordulóig végig meccshátrányban leszünk, ami nem a legjobb szitu, nem tudunk így extra nyomást tenni a többiekre, hogy pl. 4 pontta megyünk mikor ők pályára lépnek. cserébe pont fordítva lehet mint most.

wizardry8 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 23000

Mert az MU az egy karakán manchesteri csapat! :-)

Előzmény: 9dark_side9 (22999)
9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 22999

hat ez a budos Chelsea hogy lefekudt tegnap, ennyit a nagy londoni rivalizalasrol

bohocok ezek a londoni rivalizasalok, most majd meg a Spurst kell figyelni akik City ellen felszivjak magukat Arsenal ellen majd le lehet fekudni:D

majd a MU-ban kell bizni megint, hogy ok nem fekszenek le az Arsenalnak, ahogy a Poolnak is odaalltak kupaban is bajnoksagban is

tobb tiszteletet erdemel Ten Hag:)

 

sok a londoni csapat PL-ben, 2/3 nyugodtan lemehetne a Champoba,, ezt a Chelsea-t amugy is csak Cole Palmer mentette meg a kieseses harctol, vicc:D

 

maradt 7 meccs, 6 bajnoki es 1 kupadonto

 

2 trofea megszerezheto, be kell gyujtani a raketakat holnaptol, ami ereje maradt a keretnek, azt most elo kell venni, es nyerni  a meccseket sorban

 

kar hogy a Coventrynek nem sikerult a kupadonto, tiziken ok is elcsusztak mint mi a Real ellen

 

szezon legnehezebb meccs jon, Brighton idegenben, Haaland serult, De Zerbinek viszont tobb serultje van tobb fontos jatekossal is, remelem a tobbi nem fog paradezni holnap

 

vesztett pontokban mi vagyunk a legjobbak, ezt tartani kell amig lehet

 

amugy kov. 5 bajnokibol 4x megyunk idegenbe, most kell megmutatni...

hajrá FOCI!!! Creative Commons License 2024.04.24 0 0 22998

Nektek 90 pont kell mert az Arsenalnak 89 pontja lesz, jobb gólkülönbséggel.

6 meccset kell nyernetek.

hajrá FOCI!!!

 

david0020 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 22997

Hát igen, és 4 pont hátrányból azért más játszani mintha előnybe lennénk, mivel most a győzelmi kényszer rajtunk van. Most tényleg ki fog derülni a csapat mentális ereje. Remélem ez a kupa továbbjutás most kicsit rendet rakott a fejekbe.🙂

Előzmény: wizardry8 (22996)
wizardry8 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 22996

Remélem így állnak hozzá hogy "csak" 6x nyerni kell.

Mert a tabellán nagyon le vagyunk maradva.

Előzmény: david0020 (22995)
david0020 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 22995

Hát ez nagyon csúnya volt Chelsea szempontból, főleg a második félidő... Igen, valszeg kelleni fog a 6/6, de rohadt nehéz lesz. Lesznek itt még komoly idegenbeli meccsek. De továbbra is az Arsenal sorsolása a legnehezebb, annak ellenére is, hogy a 3 rangadójukból 1et letudtak simán, de azért még ott lesz egy Spurs, MU idegenben. Amúgy a Spurs döntheti el, mivel mindhárom csapat játszik még vele:) Aki hibázik a Spurs ellen, valszeg bukja a PL-t.

Előzmény: cityzen_ (22994)
cityzen_ Creative Commons License 2024.04.23 0 0 22994

azert az nem semmi hogy mit jatszik a Chelsea a City ellen es mennyire nyitottan vedekeznek az Arsenal ellen par nappal kesobb. vagy szinten a Chelsea par honapja az Etihadban amikor megint eletukert vedekeztek.

hogy nem sul le Pochettino keperol a bor. :)

 

valszeg 6 meccset mind nyerni kell a bajnoki cimhez, nehez menet lesz.

 

david0020 Creative Commons License 2024.04.21 -1 0 22993

Csak összejött a tavalyi döntő megismétlése FA-kupában. Ismét összejött a városi derbi. Nem lesz könnyű, mert MU biztosan pokolian fel fogja magát szívni, nekik alapból ez az egyetlen esélyük, hogy nyerjenek valamilyen trófeát idén. Mondjuk ez kész vicc volt ez, amit ma is leműveltek, 3-0ás előnyt kis híján leadtak... Egy pár centi mentette meg őket a KO-tól, és egyenlőre Ten Hagot is a kirúgástól. Bár ha FA-kupát nem nyerik meg akkor valszeg kip*csázzák:) Trófea és BL nélküli szezont nem nagyon fog jól nézni a vezetőség... Most amúgy nem volt meglepetés a fordulóban, Arsenal és Pool is hozta a kötelezőt, így nekünk is kell nyerni Brighton ellen csütörtökön...

david0020 Creative Commons License 2024.04.20 0 0 22992

Mentálisan sokat érhet ez most. De azért az a Brighton elleni meccs nem lesz egy egyszerű feladat, ősszel is nagyon nehezen nyertünk ellenük otthon, De Zerbi okozott már egy pár taktikai meglepetést:) igaz, hogy Pephez hasonlóan sokszor túlvállalja, ami általában nála nem működik:) De én ott is kiegyeznék egy mai 1-0ás eredménnyel.

Előzmény: RaWF (22991)
RaWF Creative Commons License 2024.04.20 0 0 22991

huhh megvan! ez talán egy kicsit összerázza a csapatot, le a kalappal KDB-Walker-Akanji és Rodri előtt akik a szerdai 120 perc után is bevállalták az egész meccset. kiba.. szarul játszottunk, ugyan az az ötlettelen ki a labdát Grealishnek vagy később Dokunak és majd csak lesz valami. végül is lett egy gól ennyi volt ebben a meccsben.

 

valószínű az United majd nyer a másodosztályú Coventry ellen holnap de a nyomorult TFA-nak így kellett leosztani a meccset, hogy egy semmi középcsapat játszon vasárnap és egy olyan csapat játszon szombaton aki szerdán BL meccset játszott. az idén is City-United döntő lesz de szerencsére az majd májsus közepén.

 

csütörtökön az elmaradt bajnoki a Brighton ellen, talán ez majd ad tartást a csapatnak és csak meglesz az a zsinórban 4. bajnoki cím. olyan sem volt még a Pl történetében.

david0020 Creative Commons License 2024.04.20 0 0 22990

Ezt én se értettem megmondom őszintén:) itt egyértelműen járt volna a Chelseanek a büntető, és onnantól az egy teljesen más meccs lett volna.

Előzmény: FEKETkéz (22988)
david0020 Creative Commons License 2024.04.20 0 0 22989

Hát meglett, annak ellenére is hogy a játék hagyott kívánnivalót maga után. Tartom, hogy a PL-ben ez nagyon kevés lesz. Mindegy, a lényeg végülis az volt egy ilyen fárasztó BL meccs után, hogy valahogy lehozzuk. Bernardo most helyrehozta a hibáját a kihagyott tizi után, de egyébként se ő se a csapat nem játszott valami fényesen... De a lényeg most az hogy megvan a döntő, holnap meg várhatjuk az ellenfelet. Coventrynek egyértelműen jobban örülnék, és Fa-kupában kicsiknek is lehet keresnivalója, lásd Watford pl 2019ben döntőbe jutott:) igaz ott meg kapott egy 6ost:)

FEKETkéz Creative Commons License 2024.04.20 0 0 22988

Mennyit fizettetek a bírónak? Hogy a picsába nem volt tizenegyes a kezezés után?? Csaló olajosok!

beatang Creative Commons License 2024.04.20 0 0 22987

mondtam vagy mondtam, "nincs haaland lesz GYÖZELEM!"...:DDDD

9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.20 0 0 22986

ott van, meg van a donto, kurva hosszu szerda esti lefaradas utan is, Chelsea meg frissen, kipihenve jatszhatott vegig

 

na akkor most a Coventry Cityn a sor, legyen a dontoben ket City:))

es ok is vilagoskekek

9dark_side9 Creative Commons License 2024.04.20 0 0 22985

na most nem jojjenek vissza ebbol

 

1-0 Bernardooooooo

david0020 Creative Commons License 2024.04.20 0 0 22984

Erre értettem én is, igen... Azért olyanra nagyon régen emlékszem, hogy nem volt kaput eltaláló lövésünk egy egész félidő alatt. Pedig ahogy te mondod, valahogy kéne nyerni...

Előzmény: RaWF (22983)
RaWF Creative Commons License 2024.04.20 0 0 22983

háát nem volt kaput eltaláló lövésünk, az azért elég gáz. Bernardo Silva harmatgyenge, de amúgy az egész csapat. 10 perc után Pep is rájött hogy Stones kevés lesz fellépni, és Akanji sem jó megoldás. KDB lépni is alig bír egy félidő után, úgy hogy most valami nagyon nagyot kell kitalálni az öltözőbe mert ez a pozíciós játék ma kevés lesz.

 

az biztos, hogy egy győzelem sokat dobna a csapat morálján és az kell is a bajnokikra is. a legnagyobb gond, hogy nincs csere. egy idióta volt az aki engedte a Palmer tradet a két hulladékért.

Előzmény: david0020 (22982)
david0020 Creative Commons License 2024.04.20 0 0 22982

Eddig úgy néz ki, hogy nagyon magunk alatt vagyunk mentálisan, ami nem jó előjel a PL-re nézve se...

Előzmény: RaWF (22979)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!