Keresés

Részletes keresés

nyunyola Creative Commons License 2008.09.29 0 0 847

szerintem minél több kennelt nézz végig mielött döntesz, sok helyre el kell menni ,és hallgas a szivedre itt van még roluk

 

ezt akartam belinkelni

 

 

http://www.blackbulls.co.uk/sale_hu.html

Előzmény: zolee1976 (845)
nyunyola Creative Commons License 2008.09.29 0 0 846

sziasztok

 

pedig nekem kiirta,hogy elküldte de mindegy az a vodafon szolgáltató mindig müvel csodákat,

http://www.blackbulls.co.uk/latestnews_hu.html

 

na erre gondoltam

 

 

 

 

 

Előzmény: zolee1976 (845)
zolee1976 Creative Commons License 2008.09.29 0 0 845
köszi
Előzmény: mustyi1 (843)
mustyi1 Creative Commons License 2008.09.29 0 0 844
Night Philadelphia Bulldog Kennel
Előzmény: zolee1976 (842)
mustyi1 Creative Commons License 2008.09.29 0 0 843

Szia!

 

Az e-dogon keresgéltem. / www.e-dog.hu /  Ott találtam Alit. Szarvasi volt a tenyésztő: Süd Russian Kennel . Elég sokat utaztunk érte.

 

Sámsonkertben van egy tenyésztő: valami Philadelphia Kennel, nekik van saját oldaluk is, szép kutyáik vannak, de mikor én kerestem, akkor nyaraltak, és ezért nem jött össze, meg akkorra már láttam Ali fotóját a hírdetésen, és nekem akkor már ő kellett:-))) Az e-dogot ajánlom, sok sikert!!!

Előzmény: zolee1976 (842)
zolee1976 Creative Commons License 2008.09.29 0 0 842
Ti honnan "szereztétek" a kis bulldogotokat?
ha elárulod egy debreceni leendő gazdinak...
Előzmény: mustyi1 (829)
zolee1976 Creative Commons License 2008.09.29 0 0 841
szia

nem jött semmi...
szellzoli@citromail.hu-ra küldted?
Előzmény: kocikám (837)
-Bettike- Creative Commons License 2008.09.28 0 0 840
Szió!
Nekem nem bullym van, hanem Yorkim és egy turmixom, de minden kutyát imádok, kutyakozmetikus vagyok :)

Szeretem ezt a topicot, olyan édesek a képek meg amiket írtok a kis disznókról :d
Előzmény: kocikám (837)
mustyi1 Creative Commons License 2008.09.28 0 0 839

Megnéztem az újságcikket, tényleg róluk olvastam, két éve az Új kutya c. magazinban , mopszokkal kapcsolatban. Övék a Jutadombi Kennel. nagyon kutyacentrikusnak tünnek:-)))

 

 

mustyi1 Creative Commons License 2008.09.28 0 0 838

A "cici"-s dolog két hétig tartott, leszoktattam magamról, mert nagyon fájt, mikor a kis tűhegyes fogával harapdált:-) Átszokott a párna sárkára, ugyhogy ha látok olcsón kispárnát mindig veszek neki, mert a tisztát nagyon szereti, meg egy perc alatt szétáztatja az anyagot:-)

 

gyönyörű a képen az angol bulldog:-) Gratula! Ali egy kicsit kövér, és az a pláne, h mióta a kertben van és kevesebbet is kap enni, nem fogyott. Itthon mindig tömtem, de ezek szerint nem emiatt hízott, hanem ilyen koca:-)))

Előzmény: kocikám (836)
kocikám Creative Commons License 2008.09.28 0 0 837

szia Bettike!

 

neked is van angol bulldogod vagy milyen kutyusod van.?

 

 

 

ZOLE megkaptad az emailkét.?????????????

Előzmény: -Bettike- (833)
kocikám Creative Commons License 2008.09.28 0 0 836

a a kép ahol a keritésen log nagyon király, olyan félelmetes feje van,

 

 

 

igen a Bánhidi család régen ujfulandit tenyésztett és ugy gondolták,hogy jó volna egy kisebb kutya a lakásban, gondoltak franciabullira, és egy külföldi kiállittáson mikor kiállitották a fundijukat látták meg egy pasinál, na attol azt hiszem egy-vagy két év mulva hoztak be egy kölyköt és később hozzá párt, nagyon minőségben dolgoznak az biztos de nem akárkinek adják el a kutyáikat bár most már szerintem nem tenyésztenek, voltam nálunk és az állományuk már elég öreg kutyusokból áll,

 

Én is ugy vagyok ha elment egy kölyköm és láttam nem jó helyen van akkor addig jártam oda, mig a végén vissza adták belátták,hogy igazam van, majdteszek fel képet az egyikről akivel iskolába járnak és nem mondom,hogy IPO1 vizsgát leteszi,de az engedelmest, azt megcélozták vele, és állitolag nagyon jól is halad.

 

 

 

énsosem gondoltam,hogy iskolába vigyem mindig aggodtam volna,hogy ne hogy valami baj érje, de ez a rosszcsont kimondottan élvezi, és mondjuk nagyon jó látni,hogy olyan kis fegyelmezett,

 

darázscsipéssel kapcsolatban az biztos,hogy ha rögtön ott észreveszed és legalább elsősegélyt kap mig elér az orvoshoz az életet ment ,de mi sajnos akkor dolgozni voltunk, és álmomban sem gondoltam,hogy a légyen kivül mást is bekap, nem tudom nem ismerik fel, hogy zümmög, vagy mi.

 

Mi nálunk sincs közel az orvos mert ez is a várostol egy kicsét odébb van ahol lakunk,

hát én már kezdek rosszul lenni mikor megláttom,hogy elkezd tolatni és ráadásul az öreg szukűk nem nagyon osztják ki, amin nagyon csodálkozom, lehet,hogy vénasszonyoknak be jön ez a fiu. (kuncogs smiley)

 

ez a cici dolog marha aranyos lehet, ez nyugatatja meg,

lejött vizuálisan is,  és meddig szopizik? mert most már elég cula tartani,

 

nálam is megesznek mindent de van mikor válogatnak, és szeretnének nassizni és akkor kapnak is egy egy falatkát, mert ha nem adol nekik kinézzik a szádból.

én is azért imádom őket mert lököttek, és mellette mikor megöregszenek a megtestesült nyugalom árad belölük,

 

alsóképen levő poz semsemmi gondolom jol belakott elötte,

 

 

 

Előzmény: mustyi1 (832)
kocikám Creative Commons License 2008.09.28 0 0 835

szia

 

 

irtó jó fejek ahogy áll a nagykutyával szemben , és a hempergős kép se semmi mopszocska meg nézzi.

teraszon ül, ?

Előzmény: mustyi1 (829)
kocikám Creative Commons License 2008.09.28 0 0 834

 

 

hát nagyon jó ötletett adtál mert kertem nekem is van és ott is kivitelezhető lenne ez a megoldás csak akkor házat kell nekik csinálni, ahova mind befér egy széles nagy ággyal, mert azon fekszenek  milyen keritéssel keritetted le?

és ha mondjuk kutyaházakat tennék be akkor az majd nem annyiba van, mintha egy kis házat felrakatnák oda, gondolom én, nekem mekkora az a kisház remélem nem egy palota

Előzmény: Bumburnyák (828)
-Bettike- Creative Commons License 2008.09.28 0 0 833
Ez valami irtó édes és a mellékelt kép is haláli! :)
Előzmény: mustyi1 (832)
mustyi1 Creative Commons License 2008.09.27 0 0 832

Szia!

 

Egy tavalyi kutyás újságban olvastam erről a Bánhidi családról, h ők az elsők, akik M.o.-on mopszot tenyésztettek. Asszem ők is hozták az országba.  Ők nagyon lelkiismeretes tenyésztők, és ha valaki nem úgy bánik a kutyával, vagy megunja, akkor inkább visszaveszik, minthogy menhelyre kerüljön:-)

 

Ez a darázs téma elég veszélyes, sose gondoltam még bele, hogy esetleg az enyémek is bekaphatják. Nem is tudom mit csinálnék. Nyáron kis mopszos barátnőm járt így, egy hajszálon múlott a kis mopszi élete. Nem tudom, hogy csinálta, milyen lélekjelenléttel, de megmentette. Mi Debrecentől 15 km-re lakunk, és ha baj van, akkor nem tudunk olyan gyorsan orsoshoz menni, ezért is csodálom, hogy időben odaértek!!!

 

A mi kan angolbullink is nagyon kanos. Már pár hetesen járt a segge,  nagyon sexes, nála fedeztük fel a leghamarabb ezt a mániát:-)))

 

Még a cici témára érzékeny. Úgy hoztuk el a tenyésztőtől, hogy szépen eszik, és ez igaz is volt, hihetetlen jó evő volt, nem kellett kínálgatni, a tápot minden fintor nélkül szépen ette, de a párom vádliján mindig a cicit kereste, és ha "megtalálta" annyira védte, hogy kénytelenek voltunk engedni, meg jót nevettünk rajta. Morgott és nem akart lecuppanni, nem lehetett arrébb mozdítani sem, ezt számtalan videóm őrzi.

 

Addig poénkodtunk, még a kutya ránk kapott, reggel 6 kor mikor sírt, kimentem hozzá, ölbevettem és egyből a karomra vetette magát és addig "szopizott " még el nem aludt, a karom tiszta karmolás volt, és sehogy sem tudtam leszoktatni róla. Mikor két hét múlva kikerült az udvarra, úgy voltam vele, hogy majd leszokik, de nem a mai napig úgy alszik el, hogy van egy párna, aminek a sarkát addig szopizza, még el nem alszik. Erről van is egy kép, majd felteszem. Sok párnát addig rágott, még a bélést le nem nyelte, ezzel is sok gondunk volt, még röntgenre is vittem, nehogy baj legyen, de hál' istennek, ennyi esze van. Ez a kutya nem normális és ezekért a kis hülyeségeiért is csípem.  

Előzmény: kocikám (831)
kocikám Creative Commons License 2008.09.27 0 0 831

szia

 

 

nagyon örültem levelednek, és megsugom neked én is imádom a mopszokat régen volt nekem még Bánhidi Marikától akkoriban igen csak borsosáron lehetett minőséget beszerezni, 12 évig volt a röffögőgépünk, imádtuk nagyon kivételezett volt a drága, de a párom minden álma egy bulldog volt, amit elöször eladtak nekünk mivel nem voltunk jártassak bulldogban, egy bulldog-staffi keverék volt, egy álom tkv-el azota a nőt kizárták a MEOE soraiból. mert ráadásul betetováltatta tkv-i számot a kutyába volt is belöle szép kis kalamajka.

 

na miután kertben volt és nem voltunk otthon mikor bekapott egy darazsat (mániákusan üldözte a legyet meg minden röpködö élölényt) mire hazaértünk már nem tudott rajta segiteni a doktor mert megfulladt bedagadt a darázscsipésre

na azota nem szivesen tartottm kint őket felügyelet nélkül, bár most nincs köztük ilyen hülyességgel rendelkező .

ezután lett Hófehérke, majd Picuka akit radiátoron hoztunk vissza az életbe, aztán lett Bafika és most meg Osztin a kefélőgép.

 

mellete van a szolgálatból kiöregedett rotti szukánk, és egy yorki az illatosról

na nálunk igy állunk moost.

Előzmény: mustyi1 (824)
mustyi1 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 830
mustyi1 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 829

Mostani képet nem tudok feltenni, mert ritkán viszek a kertbe gépet, de majd hétvégén csinálok egy párat. A felnőttkori képek közül a tavasziak a legfrissebbek. Voltak szemműtétei is, azóta érzékeny a szeme, és a könnytől sokszor allergiás a kis bőre, de nem vészes. Ali nagyon gyorsan fejlődött, 5 hetes kora óta minden héten 1 kg -t hízott, még 30 kg nem lett.  A doktornő csak annyit mondott hogy a levegőtől is hízik:-))

A szemébe belelógott a bőr, hol alul, hol felül, kikezdte a retináját. Asszem áprilisra már 3 ilyen műtéten esett át, nem volt olcsó, és már az állatorvos is restelte magát, hogy 3x is ugyanazzal a problémával mentünk vissza rövid időn belül. Legutólsó műtétnél nagyon megvágta a szeme alatt, pont azért, hogy többször már ez ne forduljon elő. Képzelhetitek. A gallért úgy ráhúzták, hogy a géz kikezdte a nyakát, teljes egészében felkopaszodott, aztán a körmeivel kipiszkálta a varratokat, és sose engedte, hogy cseppentsek a szemébe, nagyon szörnyű volt mindkettőnknek a tavalyi tél. Teszek fel lábadozós képet is:-)

Bumburnyák Creative Commons License 2008.09.26 0 0 828

..nekem nem kennelben vannak..

 

..a ház mellett van egy húsz méterszer három méteres rész, ebben mozognak szabadon..

 

..a terület egyik végében van egy kis ház, ennek bejárati ajtaján vágtam egy kutyabejárót, és ide bemehetnek, itt egyébként mindenféle lomot tárolok, télen meg a kerti bútorokat..szóval ide mennek be, ha szükségét érzik, ilyen értelemben nem hagyományos kutyaház, bár az angol bulldog azt is szerette..

Előzmény: kocikám (817)
Bumburnyák Creative Commons License 2008.09.26 0 0 827

..tökéletesen fogalmaztad meg a felnőtt angol bulldog mozgását..

 

:-))

Előzmény: mustyi1 (824)
zolee1976 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 826
szépek a kutyusok.
a bulliról nyomass fel egy mostani képet légyszi.

nem tud megállni, és nem tud kanyarodni:-)))...ezt elképzeltem és jót nevettem:DDD
Előzmény: mustyi1 (825)
mustyi1 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 825
mustyi1 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 824

Szia!

 

Nekünk 4 kaukázusink van, ők egy kertben vannak szabadon, velük semmi gond, ők őriznek. A hétvégi háznál van a bulldog, Alika, és egy közép-ázsiai kan, Trancsír. Ő sokáig egyedül volt, és nem örült a kis lakótársának, sokszor megcsípkete, de Alit nem érdekli, ugrik rá, és pimasz. Itthon pedig a szerelmeim vannak, két kis mopsz, ők okosak, kedvesek, rendesek, imádom őket:-) Kiváltottam a tenyésztőit, de én nem árulok kutyát, csak kedvezőbben tudok nekik tápot venni! Szeretném, ha lenne legalább egyszer kismopsz, mert szeretnék megtartani kiskutyát, és a családba lenne rá kereslet, de a kiscsaj nem akarja elkapni a legyet. Annyiból nem bánom, hogy nincs, mert így nem kell lemondani róluk, egyiket sem tudnám odaadni:-)) Korábban tettem fel képeket, majd megpróbálok újabbakat feltenni!!

 

A bulldog gyönyörű kan, őt elég drágán is vettük, szuka áron adták, ő volt a nagy álmom, 2 alomból tudtunk választani elsőként, 5 hetesen hoztuk el, úgy bántam vele, mint egy kisbabával, de már 5 hetesen visszafeleselt, nem lehett a hátához érni, és ha a hideg kőröl leakartam húzni, hogy a fekhelybe tegyem, már akkor morgott. Édes volt sokat nevettünk rajta, de  most is megkapna, ha a kedvenc játéka közben zavarnám, ezt mindig furcsáltam a két mopsz után, de a párom csak annyit mondott, h nem egy öleb, ne akarjam, h mopszként viselkedjen, de azért érdekes, h megtámad.  Igazi bika kutya, bulldózernek hívom, ha fut mindennek nekimegy, nem tud megállni, és nem tud kanyarodni:-)))

 

Teszek fel képeket!!

Előzmény: kocikám (821)
kocikám Creative Commons License 2008.09.25 0 0 823
igen még nem ért oda már rég elküldtem
Előzmény: zolee1976 (822)
zolee1976 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 822
várom a mail-od?a citromailra küldted?
Előzmény: kocikám (821)
kocikám Creative Commons License 2008.09.25 0 0 821

 

van igazad is valamennyire nálam a szukák nagyon jol kezelhetők de van egy 1éves kan nagyon jó vérvonal nagyon szép testfelépités,fej ,meg minden, de az rajtam is kifog Ő nem rág csak hát borzaszto szexuál mániás, a szukákat agyonüzi meindig meg akarja hágni na nála gondoltam én is arra,hogy a garázsba becsukom, de viszont sajnálnám,hogy egyedül ücsörögnön lent, vagy ötleted? eddig kint tartották ide hozták,hogy neveljem meg aztán most meg lemondtak rola,hogy félnek ,hogy megint szétrágja a kaputávirányitoszerkezetet, igy,hogy most én is dilemában vagyok, de az öreg rotti szukánk a garázsba jár aludni és azt ha csesztetni fogja az igen csak elfogja rendezni dolgát,

 

milyen kutyáid vannak még?

 

pont nekem is 8-van hallgattok is érte

Előzmény: mustyi1 (819)
mustyi1 Creative Commons License 2008.09.24 0 0 820

Szia!

 

Ne aggódj nem fog fázni, nagyon megvastagszik a bundája télen, én sem hittem el tavaly, de tényleg nem fázott, igaz ő két kis mopsz mellé került, de a mopszok mindig kiközösítették és kerülték, de megértem őket, mert mindig zaklatta őket:-)

Ha kökemény hideg volt, akkor fűtöttem rájuk, márcsak a mopik miatt is, ő nem igényelte volna. Egy kisház mindig jó ha van, ahová el tud bújni, mert imádja átaludni a hideg napokat:-)

Előzmény: Turbóó (813)
mustyi1 Creative Commons License 2008.09.24 0 0 819
Ez a "nevelés kérdése" nálunk nem jött be. Kértük szép szóval, mert foglalkozva van vele, de rá sem hederített. Én úgy vagyok vele, h az embernek kell okosabbnak lennie az állatnál, és sorra kapta a préseltbőr játékokat, főtt csontokat, de ami megtetszett neki, azt is megcsócsálta..... Ezután jött a kikapás, de mikor rácsaptam a kökemény popójára, akkor megfájdult a kezem, pedig nem ütöttem nagyot.  Szerintem a kutyáknál fejben is eldölnek dolgok, lehet túl engedékeny voltam, de 8 kutyánk van, mind jól nevelt, de Alival nem bírunk, a párom próbálta fegyelmezni, de rájött, h reménytelen. Elhitetitek ha a közép-ázsiai fegyelmezett, akkor egy kis bulli nem fog ki rajtunk, de igen.  Ez a kutya semmiből sem ért, most a közép-ázsiainkkal van egy kertben Alika, de az sem tudja fegyelmezni, ez van.
kocikám Creative Commons License 2008.09.24 0 0 818
nálam nincs meleg  sporolok
Előzmény: Bumburnyák (815)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!