Keresés

Részletes keresés

albinopiranha Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44345

 A Gyurcsi milyen válságot okozott ? Ne beszélj már félre légyszi ! Valami ténnyel ezt alá tudnád támasztani ?

Előzmény: palota43 (44343)
dörmögő-dömötör Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44344

Miről beszélsz ember? Láttad németet amikor a kamerába mondta, hogy az uszoda pedig meg fog épülni, sőt az uszodák a világon mindenütt így épülnek? Hallottad amikor letagadta, hogy részt vett volna a gárdatoborzón, mígnem meg nem jelent egy fotó, ami egyértelműsítette a helyzetet? Nos ha másban nem hazudott volna, ez is éppen elég lenne ahhoz, hogy hazug ripacsnak nevezzem. Nem szeretném felsorolni a nyilvános, és tévés szerepléseit, de hidd el nekem, hogy szinte bármelyikben minimum füllentésen, vagy csúsztatáson lehetett volna kapni.

Az meg, hogy kezdetben tisztességesek voltak a szándékai kutyaszart sem ér, mert aki látta azt a közvetítést az ominózus testületiűlésről, ahol a PAFE sorsáról döntöttek, az még jól emlékezhet arra, hogy ott nyiltan a város érdekei ellen lobbizott. Ha pedig egy pm-nek más érdekek fontosabbak, mint a saját városának az érdekei az bizony egy simlis gazember...

Előzmény: palota43 (44343)
palota43 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44343

Szerintem az akarjon várost vezetni, akibe szorult némi exhibicionizmus.

na nem kell túlzásba vinni, de azért ne úg ykelljen odatuszkolni a kamerák elé, hogy most pedig mondanod kell valamit, ha törik, ha szakad.

Én NÁ-ot nem tartom hazug ripacsnak. Mondtam már, várom a tényeket, bármi is derüljön ki. Én úgy éreztem, hogy ő szívvel-lélekkel Várpalotáért dolgozott, bármennyire is furcsának tűnik. Én így láttam, és ezt ne vitassa el tőlem senki - ez a saját véleményem.

Természetesen volt nagyon sok dolog, amiben nem értettem egyet vele, és nem is fogok - de hát miért is kellene mindenben egyetérteni?

 

És nem tartottam jónak, hogy Szpcs ott van ahol van. Máshol kellet tvolna dolgoznia a városért.

Nem atrtottam elégnek azt, hogy itt a PAFe, én egy csomó kikötést tettem volna a szerződésbe - ahogy azt már előbb leírtam.

 

Nem tartom jónak, hogy a városi kiadványban a mézutat akarjuk reklámozni (ami persze nem létezik) - pedig vannak más értékek.

 

Nem tartom jónak, hogy a művház úgy áll, ahogy van.

Sőt, szégyenteljes a jelenlegi állapot.

 

És a sávos fesztiválokat is helyre kellett volna tenni - vagyis nem ide.

 

Szerintem nem találta meg a szakembereket - és ez mondjuk elég nagy hiba! Mert az lett volna a dolga, hogy kiossza a feladatokat. Én, amennyit láttam az elképzelésekből, azok egy részét jónak találtam. Igen, sokmindent másképp kellett volna csinálni. De ezekről lehet beszélni, véleményeket megosztani, nem pedig ripacsozni meg anyázni.

Nehogymár NÁ legyen még a Gyurcsi által okozott válság oka is?

Előzmény: dörmögő-dömötör (44342)
dörmögő-dömötör Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44342

Hallottam, és nekem is az a véleményem, hogy nem egy szónok.

De nekem árpádsávos agymenései sem jöttek be. Az, hogy valaki folyamatosan beszél, de hülyeséget, szerinted mennyivel jobb?

Ráadásul német nagyon szerette hallani a saját hangját, szeretett szerepelni, de hamarosan kiderült róla, hogy csak egy ócska, hazug ripacs...

Előzmény: palota43 (44339)
La Rosa Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44341

Ez így kerek. Természetesen én ugyanúgy elítélem a fehér ellenes feketéket, vagy a magyar ellenes cigányokat. A rasszizmusnak teljesen mindegy, hogy ki az alanya, részemről elítelendő.

Előzmény: Vesalius (44340)
Vesalius Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44340

Ezzel teljesen egyetértek! De! Akkor a rasszizmus minden formáját üldözzük és moderáljuk mindenhonnan! Bárki, vagy bármilyen népcsoport mondja is.

Előzmény: La Rosa (44315)
palota43 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44339

Tárgyalókészség? Hallottad már a pm-et beszélni nyilvánosan?

ajánlom az ogy-i felszólalásokat - vagyis felolvasásokat

+ hallottál pl. gondolatokat? sajátokat?

Előzmény: dörmögő-dömötör (44338)
dörmögő-dömötör Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44338

árpádsávos elgombázta. A legjobb dolog ami történhetett a várossal az az volt, hogy kipöckölték.

Annak én sem örülök, hogy a városnak nem várpalotai lett a pm-re, de németet felülmúlnia nem lesz nehéz, tárgyalókészségben sem.

Előzmény: palota43 (44333)
palota43 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44337

ebben egyetértek.

várjuk a konkrétumokat

nekem csak ez a konkrétumok nélküli lebegtetés nem tetszik, és a városi pletykaáradat, amihez "valószínűleg semmi közük nincs"

Előzmény: őspalotai (44336)
őspalotai Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44336

a rágalmazást az igen..., a sárdobálást szintén..., de az a sár amit valaki feldobott, csak hulljon vissza rá..., ha a jelenlegi városvezetés talál vmi sötét dolgot az előző vezetés ténykedésében, akkor nemcsak joga, de kötelessége is lépni az ügyben..., ez munka..., ugyanis ez is a dolga... , ezt el is várjuk tőle...

Előzmény: palota43 (44333)
őspalotai Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44335

jaj..., de ugye nem vmi hollandust?

Előzmény: palota43 (44333)
őspalotai Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44334

igen, majd ott is lehet ilyesmiről beszélgetni, sőt minden bizonnyal sokkal érdekfeszítőbben és értelmesebben mint most itt, hiszen ehhez ki kell szűrni az analfabéta kapanyányi monyókokat... akik "szalámit pakolnak" a lemezborítókba...

nem mondhatnánk hogy legyen ez a fidesz belügye, mert nem az..., akárhogy is kesereg sértődötten zsolti a béka, ez bizony politika a "javából", és nagyon is várpalotai...

Előzmény: dörmögő-dömötör (44331)
palota43 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44333

Véleményem szerint a rágalmazásokat, sárdobálást ki kellene hagyni a közéletből.

De már felvilágosított egyik ismerősöm, amikor megkérdeztem, hogy miért van ez, és miért nem dolgoznak inkább... a válasz az volt, hogy azért, mert politikusok.

 

Azt hiszem, igaza van.

De miért van errefelé ennyi megélhetési politikus?

És hogy még máshonnan is ide jönnek...

 

Várjuk a mostani városvezetés eredményeit. (bár, nem tudom, hallottátok-e már mostani vezetőinket beszélni, meg saját véleményt megfogalamzni...) ha ebből indulok ki, akkor nem várok sokat.

 

Ha választani kell, én azért szívesebben nézném NÁ-t polgármesterként, mint a mait - valahogy legalább volt kiállása, tudott beszélni, voltak gondolatai...

(ha kettőből kell választani)

 

 

Én most arra vagyok kíváncsi, hogy ki lesz az, aki a mai városvezetésből képes lesz leülni egy befektetővel, és képviselni a várost, és elmondani a véleményét, gondolatait stb.és tárgyalni - szerintetek ki lesz az?

De lehet, hogy majd hoznak valahonnan valakit "külföldről".

őspalotai Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44332

hogy miért?

hiszen ezt már évekkel ezelőtt is megvitattuk itt párszor..., pecsenyét sütögetni csak annyian tudnak, ahányan odaférnek a tűzhöz..., vagy mert két "köcsög dudás" nem fér meg egy csárdában..., de persze nem ők kezdték...:-), van ebben bosszú is..., de mindez semmit sem számít abból a szempontból, hogy az előző városvezetés tényleg elkúrta a várost..., nem kicsit..., nagyon...

de számít most az hogy miféle párthoz tartoztak? ez egy cseppet sem érdekel...

a pedofilt sem azért vetjük meg mert esetleg fideszes, hanem azért ami...

Előzmény: palota43 (44330)
dörmögő-dömötör Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44331

Addig amíg csak egymást nyírnák nem is lennék túlzottan elkeseredve. Miért is sajnálnám szopacsot vagy éppen árpádsávost azért, mert lapátra kerültek miután, tönkretették a várost. Mondhatnánk legyen ez a fityesz belügye, hogy, hogy bünteti a saját bukott kádereit.

A baj csak az, hogy ezek a trógerek hosszú időre határozzák meg ennek a városnak a mozgásterét, mert az eltapsolt pénzek, még évekig hiányozni fognak a büdzséből...

 

A megmaradt képzőművészeti alkotásokról meg lehet majd beszélni az újonnan megnyílt topikban...

Előzmény: őspalotai (44329)
palota43 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44330

Azért is mondom, hogy ezek nagyon roszsindulatú pletykák. Majd ha mutatnak konkrétumokat, akkor tessék beszélni. Addig miért sározza a mostani pm idehozott ügyvédje a régieket?

 

Nem mondom, a Matzon gyűjtemény keserves sorsát én is láttam. :-(

Mert ugye már szpcs előtt sem volt kiállítva. aztán bennhagyták a galériában. és ott maradt a galéria felújításának idejére - amikor a munkások festettek, dolgoztak. Hát ez tényleg szomorú!

 

 

De azt már mondtam, hogy azt biztosan tudom, hogy milyen személyi ellentétek (már-már gyűlölet van) a fidesz (ha még van ilyen VÁrpalotán) belül - és ez nagyon szomorú....

és már csak ezért is, bármit találtak volna, az már ki lenne plakátolva!

 

azt nem értem, hogy mi célból kell ezt a lejáratást végig csinálni.... miért kellett a fideszen belül megüzenni, hogy húzzon el, mert most mások jönnek uralkodni.... és még mindig nem értem a fideszt.... de nem is akarom... miért akarják a másik fideszest összerugdosni, megalázni, széttaposni??? na, ezt árulja el nekem valaki?

 

Az rendben van, hogy átnézzük a szerződéseket. Keressük meg, javítsuk ki, és hozzuk nyilvánosságra, ha valami törvénytelent találunk. De ne rágalmazzunk.

 

De azért abban csak egyetért velem minden palotai, hogy ez a világ szégyene, hogy Várpalotának berhidai polgármestere van! Tőlem lehet Falussy, Deákné, vagy Máté a polgármester - a lényeg, hogy a városért dolgozzon. Egy született várpalotai hogy tud innentől kezdve tükörbe nézni?

Vagy nem?

őspalotai Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44329

súg itt már minden..., zörög a haraszt..., úton útfélen, taxiban buszon, orvosi váróteremben hivatali folyosókon..., zörög a haraszt, eltűnt képzőművészeti alkotásokról, szexuális aberráltakról, hihetetlen történetekről sohog az ősszel lehullt avar..., zörög a haraszt kövérig futó kapitányról...

és ez nem jó..., nagyon nem jó..., ki tudja mi igaz? és mi csak a baromságbeszéd? és honnan is tudhatnánk, ha nincs továbbra sem tájékoztatás...?

ha nem fidesznyikekről lenne szó, nem csak pletykák szintjén hallanánk ezekről, nemcsak a haraszt zörögne, de ettől zengene még az ég is...

 

Előzmény: dörmögő-dömötör (44326)
palota43 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44328

Dehogy akarok bárkit tisztára mosni. Szpcs-ről sem azt mondtam, hogy jó helyen volt. De a kapcsolataival és tudásával jól jöhetett volna még a városnak, csak nem a szimbábos helyén.

 

A szimbáb irodáit, meg a művház mára szinte bezárását ...én is ellenzem, és én sem értem a turulfesztiválokat. Ezért is nem volt/nincs jó helyen egyik ott dolgozó sem. Mert azt mindenki tudja, hogy tele vannak igazgatókkal meg vezetőkkel, de az tényleg komoly, hogy még egy meghívót sem tudnak normálisan összerakni. Ez pedig nagyrészt Szpcs és a volt pm hibája, felelőssége.

 

 

Egyszerűen csak nekem nincs infóm pl., az uszodáról, ezért nem mondok róla véleményt.

A Mázlóra ha odafigyelsz nem azt mondtam, hogy micsoda jólelkű üzletember. Az üzletember titulussal azt akartzam hangsúlyozni, hogy természetesen az ő érdeke a fesztivál és a minél kisebb költség.

Na nekünk meg Várpalota jóhírének növelése lenne a célunk - gondolom mindenkienk ez a célja itt.

Tehát le kellett volna vele ülni, és kicsit erősebben képviselni a város érdekeit.

 

A tisztogatási akcióról:

ez tényleg csak személyi ellentétekre épülhet, vagy nem? Azt ugye tudjuk, hogy az alpm azért jó sok mindenben szerepet játszott az elmúlt 4 évben.... pl az ő feladata lett volna a kulturális koncepció kidolgozása .. na van is a neten egy kezdemény, de ha ezt sikerült összehozni 4 év alatt, akkor nem kéne tovább erőltetni a dolgot.

Előzmény: deskedode (44327)
deskedode Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44327

Szerintem Te maga vagy vitéz árpádsávos németh árpád józsef vagy az előző városvezetés elkötelezett és vak támogatója. Bocs, de megszólalásaid alapján nem tudok másra gondolni. Turizmus, pafe, mázló mint üzletember?

Magyarul, aki tisztára akarja mosni az előző vezetést és akinek nem tetsik a jelenlegi garnitúra tisztogatási akciója.

Előzmény: palota43 (44321)
dörmögő-dömötör Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44326

Pedig p43 nagyon jólinformált. Szerintem valaki biztosan súgott neki...

Előzmény: albinopiranha (44323)
őspalotai Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44325

nem gondolom, hogy a jelenlegi fideszes városvezetés megalapozatlanul kígyót békát összehordana az előző fideszes városvezetés ellen..., azt viszon gondolom, hogy ha szabálytalanságokra bukkannak az előző időszakból, akkor meg kell tenniük a szükséges lépéseket, akár jogi úton is, hiszen ez is a dolguk...

szerencsére a várpalotai emberek többsége viszont pontosan tudja, hogy mit gondoljon a fesztivál körüli botrányokról, ahogy azt is, hogy mit gondoljanak a szindbádról, az uszodáról, a motorgyárról, mázló úrról, katolikus és idegenforgalmi központokról, palackozó üzemről, látványtervekről, elherdált milliókról, turizmusról és nagyonfontos dolgokról, bezárt művházról, galériáról, a bodzabizniszről, a szállodáról, a bio erűművekről, gigaprojektekről, akácosról és parkettagyárakról, a hazugságokról, trükkök százairól, náci fesztiválokról, lakomákról, tehetségtelen idiótákról, sogor-koma-jóbarátokról, kincstárról, kötvényről és egyéb hitelekről, milliárdos adósságról,  városi cégről, kvartélyházról, inotai egyházról, városházán tartott házkutatásról, szürkemarháról börtönbüntetésről, simliről, mutyiról stb...

és néhányan nemcsak gondolják, hanem el is mondják..., szerencsére...

 

 

dörmögő-dömötör Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44324

szalacsi annamária? mintha má' hallottam vóna róla... (szavónaróla)

Előzmény: Vesalius (44314)
albinopiranha Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44323

Ha nem zárt üléseken döntenének, akkor talán többet tudnánk. Vérlázító, hogy az adónkról döntenek és nem tudhatjuk, hogy mi a pálya...Ha aztán mutyit emlegetsz, akkor hálátlan vagy...Nem semmi.

 Emlegették azt a topicot is. Nem lett volna szükség erre, ha a SÉK vagy a városi tv....vagy bármi objektíven tájékoztatna. ( Pl . megérne egy misét az uszodával kapcsolatos interjúk felfűzése kronológikus sorrendben : Először leállították a szocik elképzelését. Jött az 50 méteres szauna meg minden, aztán osztották kettővel a méretet...és persze nem igazak a híresztelések, hogy nem lesz semmi... Szt felvonultak a munkagépek - bolond aki szerint itt nem lesz uszoda....A munkálatok hamar leálltak. Azt hintették el, hogy találtak egy csövet, aminek nem is ott kéne lenni. És ? Az újabb nyilatkozat szerint viszont azért nem lehet folytatni a munkálatokat, mert a palotaiak sok lóvéval tartoznak a közüzeminek. Kiderült, hogy a parasztpolgár a hibás. Ismét )

Előzmény: palota43 (44321)
albinopiranha Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44322

 T. P43-as !

  Nem tudom ki vagy és mióta figyeled a palotai eseményeket. 

 "Minden esetre nem tartom etikusnak azt, hogy a mostani vezetés mindenféle jogszerűtlenséget meg egyéb erkölcstelen ügyleteket lebegtet bármiféle bizonyíték nélkül. " - írod . No, hát ezt 4 évvel ezelőtt is leírhattad volna. Hónapokig bújták a szerződéseket, óriási leleplezéseket emlegettek . Erre a topicra is küldtek bértollnokot. Közben a hivatalban vigyázzt vezényeltek.

  Ami a fideszben történik semmi egyéb, mint a hatalom édes íze egy kis tehetségtelenséggel fűszerezve. A kultúrális életet letarolták . A tizenvalahány éve működő filmklubot becsukták, aztán a műv.házat. Nem vicces, hogy a td.képpen nem működő műv.házban 2 irodában szervezik a programokat ? ( vagy nem tudni mit csinálnak) A filmklub helyett szerveztek maguknak fasiszta zenekarokat. Az új pm. asszony szerintem nem ok nélkül rendelt el vizsgálatot a Szindbádnál ( azt mondják, hogy az egyesület vezetője a parlament elnökéig futott a panaszával - tudod, aki lenyelt egy prasztházat - , de ott sem talált támogatásra...vagy a pm.asszony mondta be az unalmast....nem mellékes, hogy az előző 4 év nyomulásában óriási cinizmussal beszélt- a most elutasított-, amikor ki kellett tolni valakit az állásából...lehetett az könyvtárigazgató vagy bárki )

Előzmény: palota43 (44320)
palota43 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44321

Én ezt a aPeFe ügyet sem értem egészen. Mindenki csak lebegteti, és úgy emlegeti, mint valami óriási mutyi.

De miért nem vesézik ki? Meg kellene ismerni a részleteket szerintem.

Teljes mértékben elismerem, hogy a PaFe szervező egy üzletember, aki próbál minél több hasznot húzni a fesztiválból.

De kérdem én, a város miért ne húzhatna minél több hasznot belőle?

Ami nem is lenne olyan nehéz.

Én úgy hallottam, hogy a közüzemi szolgáltatások számláit a PaFe kiegyenlítette.

Azt én is jobban szeretném, ha olyan megállapodás születne, hogy a városi cégek több szerepet kaphassanak.

(a vendéglátósok pl. kaphatnak, akkor, ha kifizetik a helypénzt annak a fővállalkozónak, aki megvette az egész fesztivál vendéglátós jogát a szervezőtől)

Őrző - védő cégünk volt most is a fesztiválon.

 

A többi meg szerintem a turisztikai "vezetés" dolga lett volna. Le kellett volna tenni egy javaslatot a pm úr elé a szerződéssel kapcsolatban:

miszerint a város a fesztivál megjelenési felületein milyen, mekkora szerepet kaphasson (a reklámokon, a weboldalon), a fesztiválos ajándéktárgyakon milyen felületet kapjon a város - és legyen a városnak is belőle jövedelme, aztán a fesztivál idejére toborozni városi szállásadókat, aztán a város kiadványában mi szerepelje a fesztiválról,

a fesztiválra kedvezményes belépőjegy a várpalotai lakosoknak, a PaFe idején városi programok szervezése-  a városba becsábítani a fesztiválozókat, a PaFe idején mindenféle kedvezmények akciók a városi vendégátóhelyeken,

lehessen Várpalotán jegyet vásárolni

a város népszerűsítése a PaFe-n - a városnak lehetett volna egy egész nagy sátra, ahol mindenféle programokat lehetett volna szervezni,

Higgyétek el, amúgy a fesztivál jót tesz Várpalota hírének!

a városi látnivalók hosszabbított nyitvatartása

a PaFe honalpján jó nagy adag információ a szállásadókról, a városról, stb.

egy egész csapat dolgozhatna a PaFe idején azon, hogy népszerűsítsék a várost

 

stb. biztosan lennének még ötletek

lehet, hogy aPaFe szervezői abba is belemennének, hogy egy egész saját standja legyen az utazás kiállításon pl. a fezstiválnak a várossal együtt (közös finanszírozásban) ki tudja?

közösen velük kellene megegyezni, megszervezni, hogy mindkét félnek jó legyen

 

bár azt ne felejtsük el, hogy a PAFe megvan Várpalota nélkül is

ők elég nagyok ahhoz, nincs ránk szükségük (mögöttük áll az egész szigetes szervezőgárda, stb. - ez a fesztiválosdi Magyarországon, ha jól sejtem egy csoportba fut össze - ők biztosítják a színpadot, technikát, szolgáltatásokat, fellépőket stb.)

 

 

de ezt mind-mind már most ki kellene találni ahhoz, hogy a következő pafen megvalósuljon

palota43 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44320

A szerződésekről pár mondat: Megkérdeztem egy bennfentest, ő mondta, hogy a szerzdőséek aláírása a köevtekzőképpen történik a hivatalban:

 

 először aláírják a partnerek

aztán a pm-hez kerül, aki ha elfogadhatónak tartja, aláírja

ezután kerül a jegyzőhöz, aki jól étnézi, ha nem tetszik valami, még átírja, stb.

 

tehát: persze, hogy van pár olyan szerződés az utolsók között, amin csak a pm aláírása szerepel egyéb ellenjegyzés nélkül

 

 

Szerintetek nem fura, hogy a mostani vezetés miért akarja mindenképpen lejáratni NÁ-t, HG-t, stb? Én azt sem értem, hogy Szpcs-t miért ilyen módon menesztették (azzal én is egyetértek, hogy nem volt jó helyen - de az eljárás mégiscsak "érdekes" vagy szégyenteljes) amúgy ha nem is várkapitányként, de higgyétek el, jobban jártunk volna, ha valamilyen tisztségben kihasználják SzPCs kapcsolatait és tudását - mert azért azt ne vitassa senki, hogy vannak ilyenek!

 

Szerintetek honnan származnak a pletykák?

Persze meg vannak sértődve. Személyes ellentétek vannak a háttérben. (ezek még a régi fideszes időkből valók, amikor NÁ leváltotta a fidesz elnökségből GSZ-t. innentől dúl a háború a felszín alatt vagy felett - most szeretne GSZ és TM bosszút állni.

Hogy van az, hogy olyan dolgok történhetnek, hogy a pm asszony által idehozott (bp-ről) ügyvéd a hivatalban azt terjsezti, hogy NÁ-t láncon kéne elvezetni stb.? ezeka rágalmazások igazán nem szépek tisztelt pm asszony!

 

Remélem nem igaz, de én azt is hallottam, hogy Várpalotát "Pápához csatolják". legalábbis onnan irányítják telefonon keresztül. :-(

 

Inkább tessék doglozni a Városért! Én várom a befektetőket. Meg a felszólalásokat a parlamentben. Meg mindenféle együttműködést (hiszen közel tetszik lenni a tűzhöz).

Várjuk a városmenedzser pm asszonyt!

 

Minden esetre nem tartom etikusnak azt, hogy a mostani vezetés mindenféle jogszerűtlenséget meg egyéb erkölcstelen ügyleteket lebegtet bármiféle bizonyíték nélkül. 

 

Személy szerint jobban díjaznám, ha dolgoznának a városért és történne valami-  ahelyett, hogy a régieket sározzák. Nem tartom etikusnak, sőt gyomorforgató.

Vagy ízt hiszik, így őket többre értékeljük, ha a régieket jól bemocskolják?

 

La Rosa Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44319

Megtörtént. Ha gondolod akár fel is keresheted.

Előzmény: csak egyszer (44306)
őspalotai Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44318

... egyeseknek halvány fogalmuk sincs arról hogy miről beszélnek amikor a sajtószabadságot emlegetik, de ez most mindegy is, hiszen nem sajtótermékről volt szó, hanem egy internetes közösségről, aminek saját szabályai vannak..., egy virtuális asztal, ahová bárki leülhet beszélgetni, de ha kiderül az illetőről hogy tahó, akkor az asztal törzsvendégei a saját szabályzatuk értelmében felszólíthatják az illető tahót hogy rontsa máshol a levegőt, és ha ennek a felszólításnak nem tesz eleget, akkor egyszerűen kiteszik a szűrét...

lehet jóizűt beszélgetni vagy akár vitázni értelmes emberekkel egy ilyen asztalnál, olyanokkal is akik esetleg teljesen másként vélekednek az élet dolgairól, de olyan monyókra, akik az orrukban túrkálnak, csámcsognak, szürcsölnek, böfögnek, finganak, és cigányoznak semmi szükség...

lehet a mónyóknak ettől függetlenül egy másik épületben egy másik asztaluk, felőlem ott akár le is hányhatják egymást...

 

de jobban érdekel ennél az, hogy most mi lesz Várpalotával, nem csak gazdasági értelemben, persze ez is egy "nagyonfontosdolog", hanem általában is..., és akik le akarnak ülni egy ilyen asztalhoz, azok elé kerüljön egy teríték, Isten hozott kedves polgártárs, akik meg böfögni jönnének, azoknak el lehet húzni...

Előzmény: La Rosa (44315)
őspalotai Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44317

... még nem végeztünk a melóval, csak késő este jöttem el..., a Syrah és egyéb finomságok egyenlőre csak a "bendőben", szerelmes lettem ebbe a faluba pedig még nem is volt időm rendesen körülzamatolni..., de az biztos hogy viszek haza ebből a fílingből jópár palackkal..., csütörtök-péntek megint Villány, még van pár hét vagy talán hónap  az átadó ünnepségig, ráadásul újabb megrendelők is érdeklődnek (még évek?), úgy hogy lesz még alkalom bőven...

azt hiszem itt rájöhet az ember mi kell a "turizmushoz", pazar táj, szép utcák és házak, vendégszerető emberek, remek borok, fenséges kaják és sok-sok munka és szakértelem..., és mégcsak nem is Mátyás király kedvenc helye...

Előzmény: La Rosa (44313)
öregpalotai(?) Creative Commons License 2010.11.20 0 0 44316

Mér? Amikor még tele volt a kassza, kisebb bűn volt lopni? 1 milliárd Ft netto nemhitel kötvény, 580 milla közüzemi hitel eltapsolása, PAFE, uszoda, az adófizetők legmilyenebb pénze hol vannak? Ehhez képest az a szerencsétlen páratlan kezű csak szeplős kiscica!Négy évig téged nem érdekelt semmi? Erre céloztam, tehát marad a későnérő típus.

 

Előzmény: palota43 (44294)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!