Keresés

Részletes keresés

Doree86 Creative Commons License 2013.12.10 0 0 54

Sziasztok. Az en kutyusom is epilepszias. Menhelyrol hoztuk, kb 4 honapja van nalunk. 1 honap utan jelentkezett az elso tunet. Azota mar 3 allatorvosnal jartunk. Belgyogyaszatilag minden rendben. Viszontnem azok a tipikus epilepszia tunetink vannak hogy remeges bepisiles habzo szaj stb. Eloszor csak nagyokat nyel, mint ha valamit le akarna tuszkolni a szajan, majd a nyelvet dugdossa, muntha fagyizna, majd korbenyalja a butorokat, parkettat, es megeszik ilyenkor mindnet amit talal ( papirzsepi, celofan, madzag stb.) Izlelesi ragasi es nyelesi inger szeru van rajta. Tegretolt kap es glicerin szitupot, de sajnos a tunetei nem hogy elmulnanak, hanem besurusodtek. Van mas is, akineknilyen jellegu epilepsziaja van a kutyusanak? Eddig meg nem talaltam senkit :( Vagy van valami hasznos otletetek? Mindig felek amikor egyedul kell hagynom a kutyat, hogy mire hazaerek volt e rohama, es hab igen, miket evett meg. Nem tudok neli segiteni olyankor. Koszonom 

totikabel Creative Commons License 2013.11.19 0 0 53

Sziasztok! Nekem is epilepsziás a kutyám. Ha rohamot tapasztalsz akkor keresd fel feltétlenül az állatorvosodat.Sokféle gyógyszer van ami javithat a rohamok számán.dr.Kiss Gabriella kerülendö,60 ezer ft nála egy konzultácio ahol arrol beszélgettek hogy honnan van a kutyád,mi a kedvenc játéka...bla bla bla....,lehúzás az egész!!!!Nekem sevenelettat kap a kutya,a rohamok alig jönnek,kivéve a telihold es a front..Mi megprobáltuk a homeopátias orvost,igy a két kezelés hatásos.Ne adjátok fel,küzdeni kell,kitartás minden gazdinak!!!!!!!!!!!!!!!

manóka <3 Creative Commons License 2013.11.02 0 0 52
Kedves kobra58! Én szeretném a segítségedet kérni! Van egy keverék tacskó kutyusom aki 1 éves. Múlthét kedden jelentkezett először egy epilepsziás roham, és azóta egyre gyakrabban! Kérlek ha ezt látod seg&#236;ts nekem! Nagyon szeretem a kutyust és nem akarom elveszíteni!! Előre is köszönöm!
petrozsenyi55 Creative Commons License 2013.10.29 0 0 51

Segítséget szeretnék kérni.

Van egy 13 éves keverék kan kutyusunk. Eddig soha nem tapasztalt dolog történt vele. Tegnap délután nyáladzás kíséretében rángatózni kezdett mind a négy lába, fetrengett az udvaron, nem tudom maga alá vizelt-e vagy csak a magas testhőmérséklete miatt lett vizes a beton alatta. Néhány percig tartott az egész, majd úgy viselkedett, mint korábban.

Sajnos ez a roham - állítólag epilepszia -, ma délelőtt megismétlődött.

Utána járkált az udvaron, mint aki nem találja a helyét.

Itattunk vele tejet, megebédelt rendesen. Egyszer kap enni dél körül, beáztatott száraz tápot, kicsit konyhai maradékkal megízesítve.

Folyadékot - vizet-, fogyaszt rendesen.

Jelenleg normális a viselkedése.

Milyen gyógyszert adjunk neki, hogy ez a valószínűsíthetően epilepsziás roham minél ritkábban, uram bocsá', ne forduljon elő többet.

Minden segítséget előre is köszönök.

kobra58 Creative Commons License 2013.10.27 0 0 50

Szeretnék sok kutyuson segiteni. nekünk van egy yorkshire terrier 2 éveskutyusunk. Neki a jobb agykamrája nagyob és vizzel volt teli és nyomta az agyat ezért epilepszia rohamai  voltak , és 2-3 oránként kapta el. mindent megadtam ct revittem emerinre viték , sokfajta gyogyszert probáltunk ki ,de nem használt, Mi is voltunk a DR KISS Gabriellánál is de a sok dumán kivül semmit nem tudot csinálni. Van most egy gyogyszer KEVERÉK amit szed regel és este azota töb mint két honapja semi rohama nincse söt sokat hizot nyugot sokat szeret a testvérével szaladgálni. A gyoszert ithon minden patikába lehet kapni. és nem drága. HA VALAKIT ÉRDEKEL KÉREM HIVJON FEL SZIVESEN ADOK ÉS SEGITEK NEM KÉREK ÉRTE SEMMIT!!!!!!!! CSAK AZA FONTOS MINÉL TÖB KUTYUS NE SZENVEDJEN. AZOTA NEM CSAK AZ ÉN KUTYUSOM ON SEGITETT, ELNÉZÉSÜKET KÉREM A ROSSZ IRÁSÉRT MIVEL GÖRÖG VAGYOK NEM JOLTUDOK IRNI. ÉN TÁRNOKON LAKOM , TELE 06306299508 NESZTOR

apródmanó Creative Commons License 2013.09.30 0 0 49

Sziasztok

 

 

Nekünk egy beagle kutyusunk van aki egy stresszes nap után lett epilepsziás.Próbából az állatorvos adott seduxent ,görcs és szorongás ellen.Igazából nem sokat ért.Ezután felkerestem Pilisvörösváron egy homeopátiás állatorvost ,mivel a gyógyszeres kezelésben ,mint ember sem nagyon hiszek és kutya epilepszia ügyben is sok rosszat olvastam róla.Hogy rövidre fogjam23 ezer forintomba került cakk-pakk az egész kezelés és a gyógyszerek.A 2 szer 3 hetes kúra alatt mindössze egy nap volt roham aug.5.-én.Előtte napi szinten és többször is egy nap.A kezelés megkezdése után 6 hétig semmi és amint írtam 5.én 2 roham.Azóta vége a kúrának és a kutyusom boldog ,kiegyensúlyozott,jó kedvű.Volt azóta több időjárási front és kertes házban naponta csaholnak ha valaki arra jön,ami állítólag az izgalom miatt veszélyes lehet.Nálunk semmi gond nincs és csak azért nem írtam eddig,mert nem akartam elkiabálni a dolgot.Remélem nem teszem,a célom,hogy segítsek ,ha valaki ilyen helyzetbe kerül bátran keresse fel Andreát ,akinek ezuton is köszönök mindent.

decoltha Creative Commons License 2013.09.15 0 0 48

Szeretném mindenkivel megosztani a tapasztalataimat a kutyaepilepsziával kapcsolatban,hogy mások is meg tudják menteni kedvencüket. Van egy fiatal erdélyi kopó keverék kutyám,akinek évek óta súlyos epilepsziás rohamai voltak. Próbáltam sevenallal,tegretollal kezelni, mindhiába. Legutóbb már félóránlént-óránkét jöttek a nagyrohamok napokon keresztül,hogy átmenetileg meg is vakult. Már az állatorvos is az elaltatást javasolta. Ekkor szereztem Misolyne tablettát! Most már két és fél hónapja tünetmentes,pedig ezt megelőzően 2-3 hetente jött a krízis. Kutyám nagytestű,45-50 kg, a tabletta 250 mg-mos,egy felet kap reggel,egy felet este. A gyógyszert sajnos Magyarországon nem lehet kapni,én Ausztriából szerzem be.Receptre 30 Euró.Egy dobozban 100 db van ami száz napi adag.

decoltha Creative Commons License 2013.09.15 0 0 47

Szeretném mindenkivel megosztani a tapasztalataimat a kutyaepilepsziával kapcsolatban,hogy mások is meg tudják menteni kedvencüket. Van egy fiatal erdélyi kopó keverék kutyám,akinek évek óta súlyos epilepsziás rohamai voltak. Próbáltam sevenallal,tegretollal kezelni, mindhiába. Legutóbb már félóránlént-óránkét jöttek a nagyrohamok napokon keresztül,hogy átmenetileg meg is vakult. Már az állatorvos is az elaltatást javasolta. Ekkor szereztem Misolyne tablettát! Most már két és fél hónapja tünetmentes,pedig ezt megelőzően 2-3 hetente jött a krízis. Kutyám nagytestű,45-50 kg, a tabletta 250 mg-mos,egy felet kap reggel,egy felet este. A gyógyszert sajnos Magyarországon nem lehet kapni,én Ausztriából szerzem be.Receptre 30 Euró.Egy dobozban 100 db van ami száz napi adag.

lorena33 Creative Commons License 2013.08.11 0 0 46

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Kedves Martha76  Köszönöm az együttérzésedet !

 

" Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, s ezt mondjak: "Az emberektől lopja el az érzéseket, melyeket a kutyáira pazarol! önző, rideg fráter!" - ne törődj velük. Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot és egy-egy simogatást. Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ok, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért te sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz; s Isten tudja ezt."

                                                                                                Márai Sándor: Füves könyv

 

Befor:  http://kephost.hu/share-EFBB_51A8DA37.html

After:   http://kephost.hu/share-990A_51A8CF2A.html

 

 

Előzmény: Martha76 (44)
KittiFülöp Creative Commons License 2013.06.18 0 0 45

Szia!
Ketogén diétának hívják, sportolók is használják szálkásításra. Embernél a gyógyszerre nem reagáló epilepsziák igen nagy százalékát gyógyítja, tudsz róla olvasni itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ketog%C3%A9n_di%C3%A9ta

Vagy egyszerűbben leírva itt: http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20120703-fogyjunk-szalonnaval-a-ketogen-dieta.html

 

Előzmény: Martha76 (42)
Martha76 Creative Commons License 2013.06.15 0 0 44

Kedves lerona33,

 

Nagyon sajnálom ami veletek történt. Őszinte részvétem! Egy kedvenc elvesztése mindíg nagy fájadalom.

Amit írtál az tényleg eléggé elszomorító, mert ebben az esetben bennem felmerül, hogy már nem a gyógyítás hanem a profit a cél :( szerintem az orvoslás legyen hivatás és ne szakma, de természetesen ez csak az én véleményem. Azzal visszaélni, hogy a gazdi megkeresi a szakértőt és bízik benne, szerintem nem szép dolog.

A mi állatorvosaink tündérek, jól bánnak az állatokkal és látszik, hogy nekik ez hivatás, szeretik az állatokat és a munkájukat is.

 

Remélem hamarosan enyhül a fájdalmad.

 

 

Előzmény: lorena33 (43)
lorena33 Creative Commons License 2013.06.15 0 0 43

Korábban én ajánlottam nektek Dr. Kiss Gabriellát , de így utólag a sikertelen kezelés végett átkell értékeltem.

(Nagy valószínűséggel a mi esetünk gyógyíthatatlan volt)  

 

Azt hogy ért ahhoz amit csinál nagy részt megvagyok győzve ,de financiálisan talán nem a  legegyenesebb.

Visszatérve a korábbi leírásomhoz ,mielőtt elmentünk én e-mailen átküldtem neki a  rohamnaplót-feltudott volna belőle készülni.

 

Órákon át csak ugyanazokat a kérdésköröket jártuk át- időhúzás!

Beadott neki vizelet hajtót  2x is ,ami indokolatlannak tűnik mivel napközben nem voltak rohamai a kutyánknak ,

csak esténként- ez is időhúzás !

Ha óradíjban számolnak,nem mindegy.  

Amikor már ott voltunk,akkor  derült ki,hogy éppen nem működik a gépe .

Adott egy pár gyógyszert,kúpot – a gyógyszerekért 10ezret kért.  

Kavarognak bennem a gondolatok, érzések és nagyon hiányzik a kutyuskánk :-( 

 

* Eredményes nyónyulásokat kívánok mindenkinek.  

Előzmény: lorena33 (39)
Martha76 Creative Commons License 2013.06.10 0 1 42

Sziasztok,

Egyik kedves ismerősöm mesélte, hogy epilepsziás a kedvence és most egy új módszert szeretnének kipróbálni. A kutyus egy specális étrend szerint eszik és így a rohamok hamar megszüntethetők. Ti hallottatok már erről? A neten nem találok erre utalást :(

a válaszokat előre is köszi.

lorena33 Creative Commons License 2013.05.25 0 0 41

Sajnos mi elvesztettük a harcot.

A GM  az egyre több gyógyszer és módszerek ellenére besűrűsödtek és egyre agresszívabbá váltak. Az eszméletvesztés,oldalra fordulás,rángógörcs,bepisilés mellé a bélsárürítés is fellépett. Elkezdett  még eszméletlen  állapotbanolyan keservesen vonyítani sírni ,hogy a   szívem majd megszakadt  hallani.

Sajnos egyre több időbe telt a regenerálódása 3 -4 órán át csak le-fel járkált stb.

 

 

Egy híd köti össze a földet az Éggel.
Ez a szivárványhíd, mely csodás színekkel ragyogón ível
földig érő tarka ívvel.

Innenső oldalán a hídnak
pompázó virágok nyílnak, friss-zöldek a pázsitos rétek,
üdék a völgyek, dombvidékek.

Örök a tavasz, nem esik a hó.
Van bőséggel ennivaló, mindig lágy-meleg az idő,
a víz is mindig frissítő.

Ha egy kedvencünk kihűl, erre a szép helyre kerül.
Az agg, megtört állatok, itt lesznek újra fiatalok,
újra épek a megcsonkultak és egész nap csak játszadoznak.

Az én kutyám is itt lakik, és nagyon vár már valakit.
Hisz egy hiányzik csak neki:
Nincs itt vele, ki szereti;
hát hancúrozik egész nap, míg el nem jő a pillanat.

Most hirtelen abbahagyja:
-orra tágul, füle feláll, lába remeg, szűkül a szempár,
rohanni kezd: megjött a gazda! -

S hogy megérkezett s meglátott:
hozzád rohan a barátod, felkapod kitárt karodba,
csókolgatod újra meg újra, belenézel hűséges szemébe,
s indultok. Majd elérve a csodák útjának végére,
a szivárványhídon együtt mentek át és ez lesz nektek az igazi mennyország.                                

 

  

cxf264 Creative Commons License 2013.05.22 0 0 40

Sziasztok! 
Nekünk egy foxink van, a rohamai egyre gyakrabban jelentkeznek. A állatorvos azt mondta adjunk neki valeriánát.

Kérdésem neorotop retard segítene rajta?

 

lorena33 Creative Commons License 2013.05.11 0 0 39

Sziasztok !

 

Kutya,macska epilepsziánál én is Dr. Kiss Gabriellát ajánlom .

Pontosan megérted a betegséget,felállítják a gyógyszerezést amit rendszeresen szed az állatod + lesz mellette egy ’’S.O.S gyógyszeres ládikád,, a rohamokra és nem kell éjszaka futkározni sehova Te magad az oktatás alapján tudod kezelni a helyzetet.

 

Gazditól függ tud-e anyagi áldozatot hozni az állatáért ,mert nem olcsó.

Vagy személyesen Őt vagy a lakhelyedhez legközelebb lévő általa oktatott orvoshoz mész.

Nagyjából a diagnózis 2 ½ -3 órát vesz igénybe kb. 20e óránként.

Vannak a gyógyszerek között 7-8 ezres is és még ott vannak a gépi vizsgálatok költségei –ha szükséges.

A gyógyszerezés mindenkinél más mert egyszerre több agyi gócból is kiindulhat a roham ,ezeknek mind külön-külön más a megoldása.

 

NAGYON FONTOS ,hogy az  1 rohamoktól kezdve  jegyzeteljél le mindent(roham regiszter) ,mert ez sokat segít a diagnózisban. Minden kis apróságnak van jelentősége.

 

Pl.: időpont,mennyi ideig tartott,volt –e valami előjele,roham utána hogy viselkedett, fronthatások, viselkedéséről mindent,rágcsálás- mit?,fagyizás-nyelv öltögetés,etetések ,séta, nyüsszögés,ugatás indokulatlanúl,mitől fél,emberekhez-fajtársaihoz hogyan viszonyul, ha befogadott tudunk-e valamit az előéletéről testi-lelki traumák,tenyésztőtől vett kutya esetén nincs e valami örökletességi hiba stb.

 

Oda kell innentől figyelned az állatodra,jegyzetelni,kapcsolatot tartani az orvossal,gondoskodni kell a gyógyszerekről-ne fogyjál ki belőle váratlanúl.Család,munka a mi saját problémáink mellett még egy beteg állat nem könnyű feladat, de nekik csak mi gazdáik vagyunk a lehetőség. Sajnos nem minden eset megoldható(ha köz v. ön veszélyessé válik az állat stb.)

 

KÍVÁNOK GYORS ÉS TARTÓS TÜNETMENTES MINÉL TÖBB  IDŐSZAKOKAT !

 

A SZERETET SOK MINDENRE KÉPES !

 

http://www.mrns.hu/hirek/interju-dr-kiss-gabriellaval

 

német anna Creative Commons License 2012.12.15 0 0 38

szia megkérdezhetném mit dsz a kutyusodnak?

Előzmény: Sütimüti (8)
német anna Creative Commons License 2012.12.15 0 0 37

sziasztok megtudnátok nekem irni hogy mi  a neve annak a kúpnak ami kutyáknak jó epilepsziára??vagy esetleg más,szirup vagy valami?

edite72 Creative Commons License 2012.08.28 0 0 36

Kedves MI4N4!

 

 

Az én mail címem koved72@gmail.com. 

A mi kutyusunk is epilepsziás, homeopátiás szerekkel és sevenalettával kezeljük. 

Kérlek írj nekem egy mail-t, vagy keress meg facebook-on kérlek. Kutyapilepszia néven találod meg az oldalunkat. 

Köszönöm: Edit

MI4N4 Creative Commons License 2012.08.23 0 0 35

Mivel a sikertörténetek sora véges, szeretnék én is egyről beszámolni.

 

Manónak fél éven keresztül voltak epilepsziás rohamai, eleinte gyógyszeres kezelés,  - Sevenaletta, stb. – hatására besűrűsödtek, a végén már hetente jelentkezett a nagyroham.

 

Tanácstalan voltam és dühös, nem akartam, hogy ez végezzen hosszútávon az 5 éves kutyámmal.

 

Tudtam, hogy a gyógyszerek nem jó út, a Kiss Gabriella féle intézményt pedig megfizetni nem tudom. Így alternatív megoldást próbáltam keresni. Dr. Németh Vendel József homeopata állatorvost novemberben sikerült elérnem, ő kezdte meg az állat kínai bogyókkal történő kezelését. Először az idegrendszerét erősítettük és teljes mértékben átszoktunk a nyers hússal való táplálásra (mindent eszik, kivéve sertést). Vendi, ahogy én hívom amolyan Csernus doki-féle emberke, aki keményen megmondja a frankót a gazdi szemébe, sok mindenre rávilágítva a lényeget. Nekem nagyon sokat segített, annyit jártam oda, mint egy pszichológushoz, rendszerint 2-3 órát beszélgetéssel töltöttünk a rendelőben.

 

Bennem is van/volt hiba, voltak olyan dolgaim, amik rányomták bélyegét a hangulatomra és sajnos a kutya megérezte ezt. Így hát decemberben felkerestem egy kineziológust, aki még többet segített és utána már sokkal enyhébb lefolyású volt a kutya rohama. Januárban áttértünk egy májregeneráló kínai bogyós terápiára, amely a viselkedés zavarral kombinálva, szinte 100%-os javulást eredményezett.

 

A végeredmény:  4 hónapos „kezelés” alatt kb. 20 ezer Ft-ot költöttem a pszichológus állatdokimra+kineziológsra. De elmondhatom végre, hogy én is állatorvoshoz járok, jártam kezelésre, és a kutya fél éve és 11 napja tünetmentes.

 

Köszönöm Dr. Németh Vendel Józsefnek.

borjudit Creative Commons License 2012.02.25 0 0 34

Sziasztok!

 

Sajnos a mi kutyusunknak is (8 hónapos argentin dog) volt 2 rohama. Benti kutya, úgyhogy az első rohamot párom vette észre, a másodikat pedig az édesanyja. Mindkét alkalommal álmában kapta el, mondanom sem kell nagyon megijedtünk és még jelenleg is rettegünk...

Szép, egészséges, a korának megfelelően fejlődő kutyus, ezért soha nem gondoltuk volna, hogy velünk egyszer ilyen fog történni, de az első roham után szinte biztosak voltunk benne, hogy epilepsziás rohama volt.

Párom felkereste telefonon Darkos doktor bácsiját és hát "szerencsére" szabadságon volt, ezért egy helyettes doktor néninek mesélte el párom, hogy mi történt.

Majd másnap a lakhelyünkhöz közelebbi állatorvost (tiszti főorvost) kerestük fel, aki ki is jött a szemünk fényéhez, kérdezősködött és megkaptuk a Sevenaletta nevű tablettát. Azt mondta, hogy mivel 30 szem van benne, ezért egy hónapig tudja szedni napi 1-szer, ha közben nem lesz rohama, akkor abba lehet hagyni a gyógyszer szedését. A doktor úr elég sietősre vette a vizsgálatot (munkájából és beosztásából adódóan rohant), ezért sok kérdés maradt bennünk. Amúgy nem ítélem el! Ki merem jelenteni, hogy Fejér megyében a legjobb orvosok táborát erősítti.

 

Mikor előzőleg megtudtuk, hogy Darkos doktor bácsija szabin van, megbeszéltük, hogy ha visszamegy szabiról az első dolgunk az lesz, hogy visszük hozzá, ebből adódóan a tiszti főorvos úr felületességén túlságosan nem akadtunk fenn mivel tudtuk, hogy a gyógyszer amit kapott segíteni fog neki, ezért vártunk/várunk.

Ma szombat van, Darkos rohamai csütörtökön voltak, a dokija hétfőn lesz újra. Szóval elmondhatatlanul várjuk a hétfőt, hogy végre valaki megvizsgálja rendesen és megerősítse a tiszti főorvos úr diagnosztizálását.

 

Darkos doktor bácsijával nagyon meg vagyunk elégedve, mert igen alapos, sokat magyaráz a gazdinak, bármikor lehet rá számíttani, homeopátiás gyógyszerekkel gyógyít és nem utolsó sorban nem drága. :)

 

REMÉNYKEDÜNK!!!

mara671 Creative Commons License 2012.02.04 0 0 33

Sziasztok!

 

Erről a gyógyszerről hallott már vki, ill., használta már vki a kutyájánál?

 

http://www.vetcentre.com/ujsagok/ujsagok/Info4_2010-2.pdf

 

Előre is köszönöm a választ!

mara

Cherri0412 Creative Commons License 2012.01.19 0 0 32

Sziasztok!

 

Sajnos mi elvesztettük a harcot az epilepsziával szemben, drága Rodney-m 4 éves lett volna márciusban:((( Folyamatos rohamok után sajnos a gyógyszerek ellenére elvesztette az eszméletét és nem tért magához többet. Arra gondoltam hogy akinek esetleg Sevenalettát kap a kutyusa annak szívesen felajánlom a megmaradt gyógyszerünket (3 szem hiányzik belőle) egy felbélyegzett válaszboríték ellenében amiben el tudom postázni.Én már úgyse tudok vele mit kezdeni maximum kidobni...

 

Kriszta

Saturn08 Creative Commons License 2011.12.30 0 0 31

Szia! Az újpesti a lehető legjobb hely, a doktornő a kutyaepi specialistája. Nem olcsó dolog a teljes kivizsgálás, de megéri. Csakis őt ajánlom!!!

Előzmény: MI4N4 (30)
MI4N4 Creative Commons License 2011.12.20 0 0 30

Sziasztok!

 

Nekem is epilepsziás az egyik kutyusom.... :( Eddig 4 rohama volt, amit én láttam (a napi 9 óra meló elég sok... :((( ). Kezdetben szedett Sevenalettát, most átváltottunk 2-3 hete egy másik gyógyszerre, de tegnap megint volt rohama.. szeretném specialistához vinni, de nem tudom kihez fordulhatnék, aki nem sarlatán, és tényleg jó?

Ez a homeopátiás módszer engem is érdekelne? Ki az a doki, aki ezzel gyógyít? Elérhetőséget tudnátok esetleg mondani? Az újpesti epilepsziás centrumot is nézegettem....

Köszönöm előre is a válaszokat.

 

Maussy Creative Commons License 2011.10.17 0 0 29

Kedves Sütimti!

 

Legyél kedves megosztani, hogy vagytok most?!

 

Az én kutyám, Nero 3 éves (kuvasz és labrador keverék)  és 2011. szeptember közepén lett (tudomásunk szerint) először epilepsziás rohamam. Akkor azonnal elvittünk a klinikára, ahol teljes vérképet nézetek nála, mindent rendben találtak. Rövid ideig tartott a roham, habzott a szája, bepisilt, bekakilt, utána hosszú percekig bizonytanalul "tipegett".

Tegnap, 2011. otóbr 16-án ismételeten rohama volt (u.a. tűnetekkel). Nem bent él a lakásban, hanem kint az udvaron de nagyon ismerjük a kutyáinkat, nagyon ritka, hogy valaki ne lenne otthon. Úgy gondolom, gondoljuk, hogy nem volt szeptember óta rohama.

Tegnap este már kapott egy negyed Sevenalt, amit napjában kétszer kell kapnia.

 

Nagyon elrémített, amiket olvastam, szószerint beparáztam, hogy alig van biztató, pozitív hozzászólás. :( :(

 

Kérlek mesélj a homeopátiás kezelésről!!!!

 

Köszönettel: Szabó Ildikó

Előzmény: Sütimüti (27)
Fannika2008 Creative Commons License 2011.06.25 0 0 28

Szia!

Nekem is epilepsziás kiskutyám van. December közepe óta szedi a Sevenelettát. Sok orvosnál jártam, és sajnos mindenki mást mondott. Meg szeretném tőled kérdezni, hogy bevált-e a homeopátiás kezelés? hogy van a kutyusod? Várom válaszod. szia

Előzmény: Sütimüti (27)
Sütimüti Creative Commons License 2010.11.10 0 0 27

Sajnálom, ami veletek történt. :(

 

Mi is sevenalt (sevenalettát egészen pontosan) kaptunk, január 5-től május 17-ig kapta, elején 2xnegyedet, de volt olyan is, hogy már 2x1-et szedett... aztán a homeopátiára váltottunk, így május 18-tól nem szed semmilyen gyógyszert,  a homeopátiás bogyókat is beleszámítva. Január 16. óta nem volt rohama sem, semmilyen. Vele kevesebb, mint 1 hónap alatt éltük meg a pici rohamokat, és az egybefüggő rohamsorozatot.

Előzmény: nico8484 (26)
nico8484 Creative Commons License 2010.10.23 0 0 26

szia.ha segitség sztem keress másik állatorvost mert a sevenal nem túl jó neki mert pillanatnyilag rohammentessé teszi de hosszabb távon csak besürüsiti a rohamokat.

nézz szét a kutyaepilepszia.hu oldalon dr. Kiss Gabriella oldala ő specialista könyvet is irt a kutyaepilepsziáról a libriben be tudod szerezni.nekünk is staff-kanári szigeteki kutyánk volt nála is 6 évesen jött ki az epi a hidegfronttól..több mint 8 hónapig kezelte  Gabriella nagyon jól haladtunk már egyre ritkábban jöttek a rohamok.mi is heti egy rohammal kezdtük majd ez kihuzódott 2 havonta 1 rohamra már csak.mi tegretol,kepra,rivotril,foly.glicerin variációval kezeltük és nagyon bevált.nálunk is ez a legdurvább roham volt mindig,amit még nehezitett is hogy a roham utáni agynyomás agressziót váltott ki nála,amit ugy képzelj el hogy feláll se kép se hang csak meg akar ölni.minden orvos egyből altatást javasolt volna egyedül gabriella állt neki beállitani a gyógyszert neki.kemény idők voltak mivel mindig pontos időben naponta a gyógyszer.mivel lakásba laktunk és nem egyedüli kutya volt napközbe külön kellett tennünk,de mivel nem akartuk mindig elkülöniteni gyakorlatilag az éjszakáink is ugy teltek hogy készenlétbe voltunk,mivel legtöbbször még az ágyba is velünk aludtak:)ha jött a roham volt kb .3 percünk hogy a többi kutyát kimentsük mi is kimenjünk a szobából és készenlétbe álljunk a gyógyzserrel.1 hónap se telt el már szinte teljesen megszünt az agresszió is a gyógyszerektől...sajnos juniusban el kellett altatnunk mert a nagy hideg-meleg fronttól halmozott rohama lett.szájon át be se tudtuk adni neki a gyógyszert mert annyi idő se volt a köv rohamig hogy talpraálljon, a kúp is hatástalan volt mert a köv.roham nyomta is ki belőle.ez ment vagy 2 óráig mert sehogyse értük el a kezelőorvost éjszaka,igy kihivtuk az Oxivet non-stop orvost házhoz mivel szállitani nem tudtuk igy.akiknek sikerült jól EL...NiUK mindent!!hiába adtam oda a kezelési lapját milyen gyógyszereket kap,a feléről fogalma nem volt mi az!!!de ő magabiztosan adta neki az infuziót meg a nyugtatót intravénásan.szépen ki is ütötte de a roham megszünt.reggel már mentünk is vele be a kezelőorvosunkhoz,aki nagyon nem örült annak amit látott,mert a tehetséges doki az infuzióval mégnagyobb agynyomást csinált neki amit mi nem tudtunk lévén ő az orvos ezzel csinálva neki egy agyvérzést! a nyugtatót amit adott neki is csak nagy telefonalgátás után tudta meg csak a doktornő hogy csak eutanáziára használják!na ő ezt adta be a kutyánknak kissebb adagba,és hagyott itt fecskendőbe is hogy adjam én be neki ha jönne a roham és nyugodtan adjam neki reggel be a gyógyszereit!!amit jó hogy nem tettem meg mert már akkor többet fel se kelt volna.ezután jött csak a rémálom!!mivel amit kapott szuri 48 órán belül ürül igy hiába kapta a gyóygyszereit nem hatottak,pedig akkor is csak azt kellett volna kapnia intravénásan és nincs semmi baj.igy küzdöttünk az agyvérzés utótüneteivel is már az automatikus fejmozgatással,és és szemremegéssel,igy gyakorlatilag se feküdni se aludni nem tudott,2 napra rá még felállt nézett rám majd ismét rohamok....megállás nélkül...senkinek nem kivánom azt a látványt..hosszas huzavona után miután 3 szor jöttek ki érte hogy beszállitattjuk elaltatni mert már nem birtuk nézni ahogy szenved,mindig jól lett ahogy kiértek érte..a végére már annyira roncsoloódott az agya hogy nem volt más választásunk..ugyhogy ennyit a magyar állatorvosokról akik nagy részének fogalma sincs mit kell csinálni egy epilepsziás kutyával,csak a jól bevállt sevenalt adják mert mást nem tanultak...és még nekiállnak okoskodni...és csak lehuzzák az embert!!!

ugyhogy érdemes megkeresned a doktornőt mert ő meg tudja mondani nektek mi okozhatja ezt nála,mert lehet ugye öröklött,de annak már akkor ki kellett volna jönnie eddig,de ugyanugy lehet hidegfronti hatás,kölyök vagy felnőttkori sokk,idegrendszeri gyengeség...és még sok..

a tel száma:061-360-0334 1045.bp tó utca 70. alatt található a rendelője.nem mondom hogy olcsó mulatság de sztem bármennyi pénzt megér ha még melletted maradhat sokáig.....

Előzmény: Mutyikutyi (25)
Mutyikutyi Creative Commons License 2010.10.13 0 0 25
Sziasztok! Staffordshire Terrier kutyusunknál 6 évesen jött elő az epilepszia. A rohamoknál eszméletvesztés, görcs, rángás, nyáladzás, bepisilés és néha bekakilás is van. 1-2 perc az egész, és kb. hetente jelentkezik (van hogy egymást követő két nap is). Az utóbbi 4-5 rohamnál figyeltünk fel arra, hogy kivétel nélkül mindig akkor lesz rosszul, ha mi eszünk. Kunyerál és mindegy hogy kap vagy nem, minden esetben előfordul a roham. Szobakutyus, mindig velünk van. Gyógyszer: reggel este fél-fél Sevenal. Diphedannal kezdtünk nagyon sűrűn volt rohama, ezzel ritkult. Más is találkozott olyannal, hogy így lesz rosszul a kutyája (miközben mi eszünk), mert az orvosok csak néznek ha elmesélem?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!