Keresés

Részletes keresés

acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.03 0 0 38411

"A magyarokat gyalázó külügyminiszternő egyébként az ultraliberális MR tagja. Hadja Lahbib a neve, 54 éves és már külügyminiszterré választása is botrányos volt. Semmiféle politikai tapasztalata nem volt a migráns hátterű, a muszlim vallásról buddhizmusra áttért újságírónőnek. Az orosz-ukrán háború kitörése előtt egyébként szélsőséges oroszbarátsággal vádolták, talán ezt ellensúlyozandó, Hadja Lahbib az ukránok egyik leghangosabb támogatójává vált. (Korábbi, még tévériporterként tett krími látogatása idején az ukrán internetes oldalak egyik leggyűlöltebb szereplője volt.)

 

Már külügyminiszterként került botrányba, amikor kiderült, enyhén szólva nem tett meg mindent, hogy a Hezbollah terroristacsoportot ne tudják pénzelni Belgiumból. 

 

Hadja Lahbib egyébként harcos LMBTQ-aktivista, amikor például a Balkánon járt diplomáciai körúton, provokatívan elsősorban ezzel a kérdéssel foglalkozott."

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38404)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.03 0 0 38410

Gondoltam, de jó alkalom volt az alsó kép beillesztésére.

Előzmény: Zotmund.. (38409)
Zotmund.. Creative Commons License 2024.06.03 0 0 38409

Ismerem a történetet. :)

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38407)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.03 0 0 38408

Lassan összeáll a kép

 

Azt gondolom, hogy Sorosék elérkezettnek látják az időt, hogy egész egyszerűen eltüntessék mindenhonnan a magyar miniszterelnököt.

 

"A csíksomlyói zarándoklat eltüntetése után teljes joggal feltételezhetjük, hogy ezt a Facebook magától csinálta. Nyilván van egy algoritmusuk, amelyik automatikusan durvának, erőszakosnak és veszélyesnek minősít minden nemzeti szimbólumot, minden fehér, keresztény tömeget, békepárti politikust. Ez is világos. De azért akad itt még valami.

  • Magyar Péter EP-listájának második helyezettje, egy bizonyos Dávid Dóra. Szakmai önéletrajza szerint ő a Meta jogtanácsosa.

A Meta pedig maga a Facebook, Mark Zuckerberg Bábel tornya, a világ tönkretételének egyik leghatékonyabb eszköze. Továbbá: Magyar Péter éppen a békemenet délutánján jelentette be, hogy feljelenti Orbán Viktort többek között a »közösségi média platformjain« rémhírterjesztésért.

 

Ó, nem állítunk mi semmit, dehogy is állítunk, hogy is merészelnénk bármit is állítani, mindössze felsoroltunk néhány tényt, aztán mindenki gondoljon, amit akar.

  • Én például azt gondolom, hogy Sorosék elérkezettnek látják az időt, hogy egész egyszerűen eltüntessék mindenhonnan a magyar miniszterelnököt.

Kitöröljék a közösségi médiából. Például. S ehhez megvannak idehaza (is) a megfelelő beszélő szerszámjaik. Jaj, el ne felejtsük! A belga külügyminiszter, bizonyos Hadja Lahbib – van-e, ki e nevet nem ismeri? – éppen most tartotta szükségesnek bejelenteni, miszerint ideje végre végigvinni Magyarországgal szemben a hetes cikkely szerinti eljárást, amelynek végén meg kell fosztani országunkat szavazati és vétójogától.

 

Jaj, még valami! A Süddeutsche Zeitung kolumnistája, bizonyos Josef Kelnberger – van-e, ki e nevet nem ismeri? – szükségesnek látta megírni, miszerint – figyelj! –

  • Orbán Viktor magyar miniszterelnök a brüsszeli buborék (!) legádázabb ellenfele, s az Európai Uniónak meg kell változnia ahhoz, hogy hosszú távon legyőzze a jobboldali hullámot.«

Ehhez a remek ötlethez pedig egy ötpontos cselekvési tervet is mellékelt. A negyedik pont címe így szól: »Orbán megfosztása hatalmától.« Ó, hát hogyne! Mi sem természetesebb ennél! Majd az EU meg egy idióta, becstelen firkász fogja megfosztani hatalmától a magyar miniszterelnököt.

 

Ja! El ne felejtsük: ma ezt nevezik demokráciának! Tényleg minden világos. Aki nem őrült még meg, s aki például útjában áll az EU háborús elmebajának, azt majd ezek megfosztják a hatalomtól. Mi pedig csak nézünk majd, ugye?”

acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.03 0 0 38407

A tanító nénijét.

 

 

 

Előzmény: Zotmund.. (38406)
Zotmund.. Creative Commons License 2024.06.03 0 0 38406

Nem ez a srác vette el az anyukájának a barátnőjét? Vagy a nagyiét? Most meg átvenné a staféta botot a német báró nagyitól.

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38405)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.03 0 0 38405

A fura srác az atomtöltettel

 

A Nyugat belehajtotta magát olyan háborúba, amelyre semmilyen szempontból nem volt felkészülve. Arra, hogy nem lesz felkészülve, főleg nem volt felkészülve.

 

"Biden kétségbeesetten próbálja magát második ciklusos elnökké tenni, ez pedig mindent felülír, az amerikaiakat legkevésbé érdeklő amerikai külpolitikát elsősorban. George Clooney és Julia Roberts sokkal trendibb társaság most, mint a savanya arcú Zelenszkij, aki csak pityog, átkozódik és követel, a pokolba Svájccal és a felesleges békekonferenciával, amelyről amúgy is mindenki ugyanazt gondolja: tök felesleges.

  

A francia elnök éppen időben találta meg a geopolitikai rést, hogy magát gyömöszölje bele: Macron ámokfutása februárban kezdődött, amikor először pendítette meg, hogy nem ördögtől való a nyugati csapatok Ukrajnában állomásoztatása, persze  

  • nem oroszt gyilkolni indulnának a fiúk, csak logisztikai kommandósként, a helyszínen kiképezni az ukrán kényszersorozottakat, így azoknak nem kellene annyit utazni külföldre, hamarabb lehet őket kizavarni a frontra.  

És már mennek is. Az ötletére több NATO-tagnak is leesett az álla, kivéve a habzó szájú oroszgyűlölőket, főként a lengyeleket és a balti államokat, ahol az észt kiskezitcsókolom annyira akarja az eszkalációt, hogy lassan katonai és geopolitikai nagyhatalomnak vizionálja országát, amely amúgy még légierővel sem rendelkezik. (Szívesen, a Magyar Honvédség nevében is, a hazai Gripenek 2025-ben az ő fenekét is védik majd.)"

 

Hosszú, továbbiak itt.

acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.03 0 0 38404

Belgiumnak elege van: leszámolnának Magyarországgal az Európai Unióban

 

"a belga külügyminiszter arról beszélt, hogy itt az ideje annak, hogy az EU végre bátor legyen, és a hetes cikk szerinti eljárás értelmében felfüggessze Magyarország szavazati jogát az uniós döntéshozatalban"

 

Aki nem áll be a sorba, azt ellehetetlenítjük. A többi hülye meg lelkesen tapsol, nem gondol arra, hogy ők is sorra kerülhetnek.

Előre a Lenini úton! Sztálin elvtárs meg pironkodik a pokolban, hogy milyen puha pöcs demokrata volt.

acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.03 0 0 38403

Meghalt a rendőr.

 

Előzmény: 8601301 (38366)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.02 0 0 38402

Maldives decides to amend laws to ban Israeli passport holders

Lényeg: kitiltják az izraeli útlevéllel rendelkezőket a palesztinok miatt, és gyűjtést rendeznek a palesztinok támogatására.

 

Ne gyűjtögessenek, fogadjanak be palesztin bevándorlókat. Ezek is olyanok, mint a liberálisaink. Harcolnak az iskolai szegregáció ellen, de biztos, ami biztos alapon a kölkeiket nem átlagos iskolákba járatják.

Mertnemkáder Creative Commons License 2024.06.02 0 0 38401

Pedig ugyi most a buzifelvonulások hónapja van. Nagyon várjuk már a tangásokat a seggükbe dugott pávatollal!

Előzmény: plankenhorst (38400)
plankenhorst Creative Commons License 2024.06.02 0 0 38400

Az előbb kifelejtettem azt, hogy minden nő és férfi rendesen fel volt öltözve. 

plankenhorst Creative Commons License 2024.06.02 0 1 38399

plankenhorst Creative Commons License 2024.06.02 0 0 38398

Elvtársak! Rettegjünk már egy kicsit! Már nem merek antiszemitázni, mert az lassan már dicsőséges dolog lesz. De az antihungarizmus az él és virul. Tehát szörnyűlködjünk, féljünk, azt a Donáth-csajt pedig küldjük Brüsszelbe árulkodni! 

 

acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.02 0 0 38397

„Orbán Viktor a magyarok pénzéből finanszírozza Putyin ukrajnai háborúját” – reakciók a kormányfő beszédére

 

"Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-listavezetője azt írta: „Orbán Viktor egy »béke« felirat mögött ma állást foglalt Oroszország totális győzelme és Ukrajna veresége mellett”.

  • De aki békepárti, az nem Oroszország, hanem Ukrajna mellett áll. Egyedül Ukrajna képes ugyanis megvédeni Európa békéjét. Ma az ukrán katonák azok, akik megállítják Putyint Európa határainál

– írta Donáth Anna"

Hp. Putyinnak fáj a foga Európa nyersanyagaira. Vagy miért is foglalná el?

 

 

"Dobrev Klára, a DK–MSZP–Párbeszéd EP-listavezetője azt írta: „Orbán Viktor az egyetlen háborúpárti politikus Európában. Orbán Viktor kötött piszkos gázalkut Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, ami miatt Európa legmagasabb gázárát fizetik a magyarok”.

  • Orbán Viktor a magyarok pénzéből finanszírozza Putyin ukrajnai háborúját. Orbán Viktort kell leváltanunk ahhoz, hogy a magyarok pénzéből ne költhessenek orosz fegyverekre. A béke egyetlen útja, ha Putyin hadserege kivonul a megszállt ukrán területekről, és befejezi a háborút"

Hülyének nézi a választóit, amiben van némi igazság. Gázár becsípődésük van. Amióta "nem lesz gázáremelkedés" és "Kutus nézi a gázórát" örök téma. Rendszeresen összevetik a 2022 nyarán beszerzett gáz árát a mostanival, és megállapítják, hogy a zÓrbán drágán vásárolt. Milyen jó lett volna két évig gáz nélkül! Elmondják, hogy a világpiaci ár ennyi, meg annyi. Azt sosem teszik hozzá, hogy az a cső másik végén annyi, arra még jön a tranzitdíj, azt tárolni is kell.

Mennyi is ez?

"Akár 30 százalékkal is drágíthatja ezen a télen a magyarországi gáz árát egy új bolgár adó, amit kifejezetten az orosz gázra vetettek ki."
https://www.valaszonline.hu/2023/10/26/bolgar-tranzit-orosz-gaz-dragulas-magyarazat/

Az orosz gáz ára a Magyarországon levő átvételi pontra vonatkozik!

 

Sevket Iyidere Creative Commons License 2024.06.02 0 0 38396

Egészen biztos vagyok abban, hogy az emberek feletti hatalom gyakorlásának megvannak a maguk szakmai fogásaik. Hasonlóképp, mint a malterkeverésnek, vagy a hajvágásnak. Csak ezek - érthető okokból - nem nyilvánosak. 

A filmen szereplő lény mindjárt az elején jelzi, hogy csak szemezget a demagógia fegyvertárából. A hazugság ismételgetésével kapcsolatosakat már a klasszikus dr. Goebbels is megaszonta.

 

Előzmény: Zotmund.. (38395)
Zotmund.. Creative Commons License 2024.06.02 0 0 38395

Kössz! Hiába, ezek a libernyák-komcsi alapvetések felülmúlhatatlanok.Ezt elviszem másoknak is.

Előzmény: FD 6667 (38393)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.02 0 0 38394

2024.03.07. 08:42 Deansdale

Már többször találkoztam woke idiótáknál azzal az érveléssel, hogy valami amit a jobbosok szeretnének elkerülni az "nem valós veszély". Pl. ilyen a migráció Magyarországon, hiszen nem vagyunk tele négerekkel, vagy a gyerekek transzneműsítése, hiszen nem vagyunk tele levágott pöcsű/mellű tinédzserekkel, szóval ezek Magyarországon nem léteznek, mindez csak hülye jobbos fantomrettegés.

Mindig elszomorít, amikor ezeknek a kérődző hülyéknek olyan alapvető fogalmi dolgokat kell elmagyarázni, hogy veszély nem akkor van, amikor már megtörtént a baj. Olyasmit próbálnak nekünk bemagyarázni, hogy nyugodtan száguldozhatsz részegen 120-al, hiszen még nem ütöttél el senkit, nyugodtan rámehetsz a vékony jégre, hiszen még nem szakadtál be, és nyugodtan beengedhetjük a migránsokat, hiszen még nincs migránsválság. Mintha a csoffadt agyuk képtelen lenne felfogni, hogy nem az a veszély, amikor a bíró elítél ittas gázolásért vagy a hullád a tó jege alá fagyott, hanem amikor fölösleges kockázatot vállalsz, amiről bármely épelméjű ember előre megmondja neked, hogy bajt fog okozni. Pedig igazából faék egyszerűségű koncepció, józan paraszti ésszel a leginkább magától értetődő alapvetés, hogy az a normális ha megelőzzük a problémákat, és nem az, ha tevékenyen részt veszünk a létrejöttükben és aztán siránkozunk az eredmény láttán. Triplán igaz ez olyan esetekben, amikor a következmény súlyos és visszavonhatatlan. Kis gyorshajtásért legföljebb megbüntet a rendőr, nem a világvége, de megcsonkított gyerekeket soha senki nem fog tudni újra egésszé tenni.

Szorosan hozzátartozik ehhez a balos ostobasághoz egy másik is, amikor megpróbálják másokkal elhitetni, hogy ami az egész világon ugyanúgy megy, na az itt nem lesz, mert csak. Hát hogy képzelik a magyar jobbosok, hogy itt transzgyerekek lesznek, hiszen a magyar balosok nem lobbiznak ilyesmiért... Mintha nem tudnák, hogy semmilyen más balosok sem lobbiztak ezügyben sehol a világon cirka 10 évvel ezelőttig, aztán sorra jött a pálfordulás mindenütt, felső utasításra, és hirtelen minden woke balosnál szívügy lett a kiskorúak tömeges sterilizálása. És ezek a gyökerek vagy azt képzelik, hogy ők majd kivételek lesznek, vagy azt, hogy ezt el tudják velünk hitetni legalább addig, amíg beüt krach, mert utána ugye már mindegy.

Az emberben felmerül, hogy ennyire tökkelütöttek nem lehetnek, szóval valószínűbb, hogy gerinctelenek, és pontosan értik amit itt leírtam, csak szándékosan hazudoznak a témáról. A csúsztatásokkal inkább hülyének tettetik magukat, mert ha őszintén kellene beszélniük, azt egyrészt a saját lelkiismeretük se bírná, másrészt az igazmondással alapból és azonnal elveszítenének minden vitát. Woke balostól olyat sosem fogunk látni, hogy őszinte lenne, és valami ilyesmit írna:

"Tudom, hogy a nyugat által kijelölt útirányt követjük, és csak idő kérdése hogy itt is az legyen ami most ott van, de ezt nem vallhatom be, mert akkor meg kellene magyaráznom, hogy miért támogatok valamit ami nyilvánvalóan embertelen, aljas, undorító és felháborító. Csak úgy követhetem a woke ideológiát, ha közben tettetem, hogy nem tudom hová vezet, és akik rámutatnak, azokat megpróbálom hazugságokkal leszerelni. Az egyetlen "érv", ami megmaradt számomra az az, hogy a mai útirány nem befolyásolja, hová jutunk holnap - a világ egymással össze nem függő pillanatképek sorozata, amiben nincsenek következmények, és ha mi pontosan ugyanazt csináljuk ami a nyugatot tönkretette, az minket az utópiába fog vezetni."

 

https://deansdale.blog.hu/2024/03/07/nem_valos_veszely?token=13927fca66e0a568dcf2a8d2aecc5691

FD 6667 Creative Commons License 2024.06.02 0 0 38393

Tanulni, tanulni, tanulni! 

 

https://www.facebook.com/kocsismate/videos/808235076778146

 

Holnap kikérdezem.

 

Mertnemkáder Creative Commons License 2024.06.01 0 0 38392

A felvételen jól hallható az egyik legfontosabb lengyel szó:

 

 

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38390)
Mertnemkáder Creative Commons License 2024.06.01 0 0 38391

Ez a legújabb VERES sorozata Elvtársam...

 

Ennél PÁRTszerűbbet már elképzelni sem lehet!

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38388)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.01 0 0 38390

(Jogállamiság, Lengyelország)

 

Íme, így fogadják a lengyelek a zöldhatáros bevándorlókat

 

https://www.youtube.com/watch?v=M5qAKPucErc

 

Dezodoroznak, megizzadtak az úton.

 

 

 

Ideje Magyarország ellen új eljárást indítani! Hetes cikkely, heti hetes...

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38301)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.01 0 0 38389

acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.01 0 0 38388

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38387)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.01 0 0 38387

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38386)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.01 0 0 38386

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38385)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.01 0 0 38385

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38384)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.01 0 0 38384

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38383)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.01 0 0 38383

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38382)
acsudasemakarta,demuszáj Creative Commons License 2024.06.01 0 0 38382

Előzmény: acsudasemakarta,demuszáj (38381)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!