Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.25 0 0 341

Mielőtt félreértenéd, ezt nem én írtam, hanem egy idézet volt, ami amellett, hogy tele van ferdítésekkel és vállalhatatlan, számomra még nagy tanulsággal szolgált azzal kapcsolatban is, miként gondolkoznak itt a felhasználókról.

 

És most itt az újabb nagy pofon, az aranytallérok után a régi verzióban beküldött kérdéseket is eltüntették.

Előzmény: *Zolika (338)
*Zolika Creative Commons License 2014.01.25 0 0 340

EZT a problémát tökéletesen értem. Ennek azonban nem sok köze van a "fizetősség-ingyenesség" kérdéséhez.

Arra valószínűleg még emlékszel, amikor naponta magyaráztam el agyhalottaknak az átlagszámítás (JEP-VEP) rejtelmeit. Nagyon sokan nem értették. És teljes erővel azon voltak, hogy megváltozzon.

Nos, megváltozott. Szerintem nem az előnyére.

(Csak azt ne mondja senki, hogy az üzemeltetők nem voltak rugalmasak és nem változtatták meg a ranglistaszámítást.....)

 

A "csalásokkal" némileg más a helyzet, biztos volt értelme annak, hogy valaki segédeszközök használatával ért el jobb eredményt. lehetett például villogni vele a .... hol is? Nem jut eszembe hirtelen semmi. Vagy ha valaki 8000 JEP fölötti volt, az olcsóbban, jobban ..... mit is? Semmit.

De ez is változott, picit átírták a programot.

 

Hogy most ilyen? Hát, igen, most ilyen. Van ahol ezt szeretik, van ahol nem. Megváltoztatni egy oldalt nem a legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb dolgok egyike.

 

(Ismered ugye a kiírást: "Olcsón, jól és gyorsan dolgozunk! De csak kettőt tudunk egyszerre vállalni, tehát ha olcsó és jó, akkor nem gyors, ha jó és gyors, akkor nem olcsó, ha olcsó és gyors, akkor meg nem jó!")

 

Magas labda lesz ez utóbbi, de úgyis ír rá valaki noname valami ütőset, és sokkal boldogabbnak érzi majd magát, hogy ő hogy megmondta.

 

Ja: üzenem delej szaktársnak - és azoknak, akik eddig ne tudtak kérdést beküldeni (hogy topictémánál maradjak) - hogy lehet próbálkozni, elvileg működik.

 

Előzmény: Morningstar014 (339)
Morningstar014 Creative Commons License 2014.01.25 0 0 339

Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, aki főként azért szerette meg a Honfoglalót, mert itt más játékosokkal össze lehet mérni a (játék)tudásunkat, és ez a ranglisták - a progizás megjelenéséig - némileg tükrözték az adott játékosok éppen betöltött helyét a másokkal való összehasonlításban. Lehet ezt kissé pejoratívan "ranglistafüggésnek" nevezni, de ne felejtsük el, mégiscsak lehetett némi vonzereje azok számára, akik a játék fontos elemének, összetevőjének  tartják az egészséges mértékű versengő szellemet!

A jelenlegi ranglista azonban leginkább a függés mértéke, és nem a játéktudás szerint rangsorolja a játékosokat, ahol a tallérok fejében vásárolt szériamentésekkel megvehető egy jobb helyezés is. Szerintem ez elég ciki, a játék korábbi nívóját nagy mértékben hátrányosan befolyásoló tényező.

 

Sokan éppen azért vártuk az új verziót, hogy a programos csalást kiküszöbölve megmérethessük a játéktudásunkat tiszta viszonyok között. Nos a jelenlegi "függőséglista" erre nem alkalmas, és a harmadik oszlopos játék/XP kimutatások sem megfelelőek a reális játéktudás lemérésére, mivel a nem várazók eleve lemondanak a bónusz XP egy jelentős részéről.

 

Csodálkozom rajtad, hogy - régi motorosként - nem akarod érteni a problémánk lényegét.

 

Előzmény: *Zolika (337)
*Zolika Creative Commons License 2014.01.25 0 0 338

Sem hatásvadász nem vagyok, sem általánosítani nem szeretnék. És írói vénán sincs ("Egész jó írói vénád van Virág elvtárs, miért nem írsz?").

Hozzáteszem, hogy némileg nagyobb kommunikációt a kezdetektől el tudtam volna képzelni az oldalon, de aki valaha is megpróbálkozott vele az üzemeltetők részéről, azt a trollok/idióták/"jópofák" azonnal szétszedték. Így hát őket is megértem.

Persze azokat is, akiknek a komfortérzetébe nem fér be, hogy nem pont ugyanolyan a játék, amilyennek ők elképzelték.

Utóbbiak próbálkozzanak talán valamilyen netes játék megszervezésével. És ha beindult, akkor szóljanak, és én vállalom, hogy tizenegy év után megkeresem őket, hol tartanak. És ha megtalálom, akkor veszek egy kalapot és megemelem.

 

 

Előzmény: Törölt nick (335)
*Zolika Creative Commons License 2014.01.25 0 0 337

Engem is felháborít több minden.

Az az állítás is, hogy fizetős a Honfoglaló. NEM az. Lehetőség van arra, hogy ezért-azért fizessen a felhasználó, de csak akkor, ha ő is úgy gondolja. 

A csúsztatás az, hogy valaki azt állítja - a tapasztalatai, szokásait kivetítve mindenkire - hogy fizetni KELL a Honfoglalón. NEM KELL, de LEHET.

Ja, hogy valaki ranglistafüggő? Előfordul. Nem kell mindig a legújabb mobiltelefonokat sem megvenni azért, hogy telefonálni tudjon az ember, ugyanúgy megfelel a régi is. 

Előzmény: Morningstar014 (336)
Morningstar014 Creative Commons License 2014.01.25 0 0 336

Engem csak az háborít fel, hogy nem miért lehet nevén nevezni a dolgot!? Amellett érvelsz, hogy nem fizetős a Honfi, holott ez is legalább annyira csúsztatás, mint azt állítani, hogy fizetős. A dolgok többségéről igaz, hogy se nem fehér, se nem fekete. Így ez is.

Akkor már legalább fogalmazzunk pontosan, tényszerűen: A jelenlegi Honfoglaló ranglistáján elérhető eredmény nagyobb mértékben függ a játékban alkalmazható segítségek (boosterek) alkalmazásától, mint a korábbi verziókban, és ezeknek a segítségeknek a játékban történő megszerzése is sokkal nehezebb lett, mint korábban volt. A tendencia tehát kimutathatóan a fizetősség irányába mutat. Ez tény!

Előzmény: *Zolika (324)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.25 0 0 335

Nagyobb hatást értél volna egy ilyen szöveggel: "... Az a fajta felhasználói hozzáállás, ami van pedig szintén csak a magyar Honfoglalóra jellemző. A németektől rengeteg levelet kapok, hogy milyen újítások lesznek, mikor kerülnek ki, nagyon várják, totál lelkesek és ugyan ez jellemző minden országra. Egyedül itt megy mindenért a vergődés és a pocskondiázás és ez borzasztó szomorú és teljesen nyilvánvalóan látható számunkra, akik benne vannak az összes "Triviadorban". Mindenütt ugyan az a folyamat, mindenütt ugyan az az üzemeltető, fejlesztői és kommunikációs hozzáállás, és csak egyedül itt megy az őrjöngés mindenért. Mi meg állunk és nézünk, hogy mi a fasz baj van ezzel a kibaszott nemzettel ebben a szaros kárpát medencében, ahol semmit nem lehet fejleszteni, építeni, kiharcolni úgy, hogy valaki ne lenne elküldve érte a jó kurva anyjába..."

Előzmény: *Zolika (334)
*Zolika Creative Commons License 2014.01.25 0 0 334

Ja, ha te Conteoland nagykövete vagy, akkor előbb kellett volna szólnod. Összeesküvéselméletekről nem szeretek eszmét cserélni, kizárólag akkor, ha az eredetit én találtam ki.

 

Te ahhoz az embertípushoz hasonlítasz, aki felvet egy problémát és arra kap egy általa nem elfogadható választ, akkor kreál gyorsan egy másik problémát és kifogásolja, hogy "de még ez is" és/vagy leszánalmasozza a másikat.

 

További jó szenvedést. Azt a szívességet nem teszem meg egy mazochistának sem, hogy segítek rosszul (illetve jól) érezni magát. 

 

 

 

 

Előzmény: insantvízpor (332)
heroica Creative Commons License 2014.01.25 0 0 333

A "van már ilyen" nem lenne jó. Meggyőződésem, hogy olyan kérdések is kerülnek oda, amelyek már (!) játékban vannak, így könnyen kiszórhatná(n)k az értelmesebbjét is.  Nem eggyel találkoztam, amelyik egy az egyben ugyanolyan, mint a játékban lévők. Így aztán azt szokok csinálni, amelyiket egy kicsikét is - ráadásul még nyelvtanilag is helyes - játékban lévőnek gondolom, arra pozitív választ nyomok.

Legalább én ne legyek az, aki kiejti.

Előzmény: insantvízpor (317)
insantvízpor Creative Commons License 2014.01.24 0 0 332

 

2013.12.10. 15,44-kor 

Gondolod, mindenki olyan hülye, hogy elhiszi azt, amit odaírnak neki a jobb felső sarokba?

Ez meg az állapot, amit itt időnként bevillanni sokan látnak.

Szánalmas vagy tezo.

 

Évekig hivatalos adatokat kértél, minden statisztikát másként értelmeztél.

Tegyél ide wazzeg egyet. Egyetlernegyet. Tőlem kérhetsz az üzemeltetőtőktől is. Ami azt képes megmutatni, hogy időarányosa legalább a fele a látogatottság.

 

Nem kell, ne kérj sermmit, nem magyarázom el neked többet.

Szánalmas próbálkozásaid vannak.

Femacska Creative Commons License 2014.01.24 0 0 331

Találtam.

Előzmény: Femacska (330)
Femacska Creative Commons License 2014.01.24 0 0 330

Hetek óta napi egy, azaz egy játékot játszom élesben (a ládákért). Nem érdekel hogy mi lesz az eredmény. Utána robotokkal különszobázom, hogy lássam mennyit tudok, hány kérdésre tudok pontosan válaszolni. Nincs stressz, nincs anyázás, van viszont szórakozás, játékélmény és van időm rákeresni a valóban engem érdeklő új infókra. 

Javaslom kipróbálni a módszert.

Sokkal szórakoztatóbb, mint heti három-négyszáz játékot lejátszani egy csicsás várért. 

Persze jó lenne egy veplista, de tudomásul vettem hogy ilyen nem lesz. találtam helyette más megoldást.

*Zolika Creative Commons License 2014.01.24 0 0 329

Hát, akkor kell építened egy elefántcsonttornyot. Már ha van elefántcsontod. Mert ha nincs, meg kell szerezned valahogy. Vagy fogsz egy elefántot és megvárod, amíg magától odaadja, vagy megveszed. 

Előzmény: Morningstar014 (327)
*Zolika Creative Commons License 2014.01.24 0 0 328

Nyugodtan minősíthetsz. De előtte nem ártana megkérdezni valakit, hogy miről is szól a hozzászólásom, mert úgy látom, nem sikerült értelmezni.

 

De -mivel jó kedvem van- segítek:

Réges-régen (egy messze galaxisban) megjelent valaki az oldalon, aki rendszeresen (rendszertelenül) beírta azt a számot, amit éppen látott az oldalon - és mivel ezek a számok csökkentek, az oldal közeli halálát vizionálta. Mint látod, nem valósult meg a jóslata.

Most ez a látható szám -tetszik, nem tetszik- bizony emelkedik. Tavaly novemberben tizenezer volt, most huszonezer.

 

Én NEM állítottam, hogy az oldal látogatottsága emelkedik, csak megemlítettem, hogy aki azokból a számokból oldalhalált jósolt, az most is jöhetne, és elregélhetné, hogy miért emelkedik (mert ugye "rápillantással" emelkedik).

 

Elég legyen sporttárs rendelkezik bizonyos ismeretekkel, amiket idemásolt. Én ezekkel nem rendelkezem, így nem is vitázom velük, egyszerűen elfogadom.

Úgy gondolom, hogy ezeket a számokat -sőt még többet, esetleg trendeket, nemzetközi összehasonlításokat, miegyebeket- az üzemeltetők, sőt mi több a tulajdonosok is ismerik. Te meg nem ismered. 

 

Innentől kezdve talán először az értő olvasást kellene elsajátítanod, aztán meg megbékélni azzal, hogy ha valamiért nem kell fizetni, akkor az annak, aki nem fizet érte, ingyen van. Te nem fizetsz azért, hogy itt játszhass, tehát NEKED ingyenes az oldal. A mikrotranzakció fogalmát meg ismered.

 

Na további minden jót. Ha valamit nem értesz, nyugodtan szólj, elmagyarázom.

 

 

 

 

Előzmény: insantvízpor (326)
Morningstar014 Creative Commons License 2014.01.24 0 0 327

Épp most néztem meg a Wall Street farkasa c. filmet, amit egy játékostársam ajánlott éppen.

Amúgy pedig láttam eleget a "piacból" az életben is ahhoz, hogy még a puszta említésére is hányingerem legyen.

 

 

Előzmény: *Zolika (324)
insantvízpor Creative Commons License 2014.01.24 0 0 326

 

 

*Zolika 2014.01.22 19:50:36 ©
87

A játékosszám nem vélemény kérdése.

A "konkrétan" tartalmú állításokra kellene valami TÉNYT felmutatni.

Egyébként szeretettel várom azokat a számlovagokat, akik abból próbáltak meg különböző oldalhalál-variációkat felállítani, hogy beírták, hány játékos van az oldalon. Most, hogy 4 hónapja ez a szám egyértelműen emelkedik (így esténkénti rápillantással), várnám a megoldásokat, miért csökken mégis.

 

 

Ez tőled, szószerint  ..de tőlem le is tagadhatod.

Minősítselek?!?!

 

 

 

Előzmény: *Zolika (323)
pUxlock Creative Commons License 2014.01.24 0 0 325

Kérdésbeküldésnél nincs már megjegyzés rovat .ahol be lehet linkelni a helyes válasz forrását?

 

soha nem vettem még segítséget pénzért,mert kíváncsi vagyok hogy saját kútfőből mennyire tudok nyerni.

De amikor valaki csúnyán lealáz egy játékban,pontosan tudja minden kérdésre a választ és leváraz mindenkit, ott már felmerül bennem hogy

.vagy egy autista aki napi 15 órát ül a gép előtt és megjegyzett minden választ

.szuperintelligens "reneszánsz ember" aki mindenhez ért a világon

.vagy egy lúzer, aki hülye a válaszhoz de megveszi pénzért

 

Na persze nem lúzer. igazából pénzért vesz olyan tudást ami az iskolában nem ragadt rá, feltéve ha megmarad a fejében a helyes válasz.

*Zolika Creative Commons License 2014.01.24 0 0 324

Igaz, ha nincs játékos, akkor nincs oldal. Ez nem egyenlő azzal, hogy az oldal látogatásáért fizetni kell a játékosnak.

Ha áldoztál, akkor áldoztál, te tudod, mit engedhetsz meg magadnak és hogy az megéri-e. Én még soha nem fizettem azért, hogy a Honfoglalót látogathassam.

Be kellene ezt a "fizetős", "nem ingyenes" meg egyéb dolgokat fejezni, mert értelmetlenek.

 

Neked ajánlom meggondolásra: ha X azt akarja, hogy "zöld" legyen, Y azt, hogy "piros", W meg azt, hogy "kék", akkor mit KELL tenni a tulajnak, csíkosra "festetni"? Vagy inkább megalkotni egy koncepciót, azt megvalósítani, és kivárni az eredményét? És ha nem válik be, akkor esetleg módosítani? 

 

Valaki emlegette itt a piacot, meg a működését. Meg kellene ismerkedni vele - és nem a karosszékből. 

Előzmény: Morningstar014 (318)
*Zolika Creative Commons License 2014.01.24 0 0 323

"Vannak dolgok, amik nem úgy működnek, ahogy gondolod." - én is ezt mondom neked.

Szögezzük le: Neked itt egy megveszekedett fillért se kell fizetni azért, hogy játszhass.

A "Tehát"-tal kezdődő eszmefuttatásoddal nagyjából egyetértek.

Cserébe jelentsd ki, hogy a "mi itt pénzt érünk" kifejezés nem egyenlő azzal, hogy az oldal látogatásáért fizetni kell a játékosoknak. Illetve ki sem kell jelentened, aki tud olvasni és az olvasottakat értelmezni az rájön, hogy ezek nem szinonim fogalmak. Köszönöm, hogy te is megvilágítottad ezt.

Lehet, hogy te joggal vársz el valamit, a te dolgod. Te itt NEM VEVŐ vagy, hanem felhasználó. Az üzemeltetők felajánlották neked a lehetőséget, hogy itt játssz. Vagy élsz vele, vagy nem (ez is helyes következtetés).

Szóvá tenni, kérni, stb. természetesen lehet sok mindent, de követelni kevésbé. Vegyél tulajdonrészt, aztán beleszólhatsz az üzletpolitikába.

A piac ugyanis így (is) működik.

(Ha egy játékos azt kérné, hogy VEP-alapú sorsolás legyen, a másik meg azt, hogy JEP-alapú, a harmadik meg azt, hogy maradjon a mostani -legyen az akármi-, akkor a logikád szerint mind a három kívánságot teljesítenie kellene az üzemeltetőnek, nehogy úgy döntsön valamelyik, hogy elmegy. Hát ja.) 

Kérném szépen PONTOSAN, szöveghűen idézni azt, hogy hol írtam én tegnap a növekvő látogatottsági adatokról. De előtte javaslom, hogy olvasd el pontosan - és próbáld meg értelmezni - mit és miről is írtam.

 

Amit a beküldött kérdésekről írtál, az lebecsülése azoknak, akik kérdést (és jó kérdést) küldenek be. Mert nem csak olyanok vannak, amelyek komplett idiotizmusok.

 

" Legalább ha lenne egy olyan gomb, ami a "van már ilyen" feliratot tartalmazná, nem kéne állandóan az értelmetlenre" nyomni." - le vagy maradva egy (két) brossúrával - de nem fejtem ki.

 

További jó önkínzást kívánok.

 

Előzmény: insantvízpor (317)
bonviva Creative Commons License 2014.01.24 0 0 322

Viszont nincs reklám.

Előzmény: Törölt nick (321)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.24 0 0 321

hát a kalandka se  lesz túl hosszú életű... ingyenes reggel is csak 600 felhasználója lett (ebben is benne van jó pár renick), kíváncsi leszek ki fog ezek után regelni a kinevetavégén onlne változatára, pénzért

Morningstar014 Creative Commons License 2014.01.23 0 0 319

Köszi!:) Most már inkább nomádkodok.:) Aztán majd....meglátjuk.:)

Előzmény: Törölt nick (313)
Morningstar014 Creative Commons License 2014.01.23 0 0 318

Instantvízpor spori gondolatából kiindulva akkor mégiscsak igaz, hogy a játékosok jelenléte nélkül az egészet ..hattyák.

Márpedig a színvonal romlása, és a motiváció hiánya előbb-utóbb ahhoz vezet, hogy megunjuk. Akkor aztán játszhat itt néhány üzleti nagyobb üzleti szereplő egy tasak társasjátékért.

 

Én korábban áldoztam erre a játékra, - nem is keveset - még az előző verzióban, mert akkor se nagyon volt időm tallért gyűjtögetni.

Csakhogy, akkor valami ösztönzött, hogy állandóan javítsak a JEP-emen, a VEP -emen. Most viszont azért hajtsak, hogy én legyek a degeci származású várazóhuszár, és feszítsek egy 2100 XP/játék feletti átlaggal a 258 helyen? Ez nekem nem pálya, és szerintem a jó érzésű többségnek sem az!

Előzmény: *Zolika (315)
insantvízpor Creative Commons License 2014.01.23 0 0 317

Vannak dolgok, amik nem úgy működnek, ahogy gondolod. Tudod, a "nincs ingyen ebéd".

Tehát : addig lesz itt reklám, és ebből bevétel az oldalon, amig a reklámozó azt gondolja, jó helyre tette a hírdetését, azaz a pénzét, merthogy elegen látják. Lehet, te nem akarod megérteni, de mi itt pénzt érünk, és fizetünk. Mert ingyen ebéd nincs.

 

 

Példát azért ne hozz, mert nagyon ritkán sikerül jót találnod.

Én is ideírhatom, hogy elmagyarázta a Cink szerkesztősége Deutsch Tamásnak, hogy nem azért nincsenek reklámok ott, mert senki nem akar reklámozni. Vagy akár azt is, azért nem fizetsz TV előfizetést, mert a reklámozók tartják el  a kereskedekmieket, ugyancsak bízva abban, hogy a nézők által megtérül a befizetésük.

A nézők ott, a játékosok itt a részvételükkel fizetnek. Ha kevesebb lesz a néző/látogató, a reklámbevétel csökkenése is követni fogja.   (nem kívánom egyébként)

 

Egyet viszont igen! Én tudom, és mások is itt elegen, mi pénzt érünk. Joggal várom el a vevőnek járó kiszolgálást. S ha nem kapom meg? Eleinte szóvá teszem a régi jó kapcsolat érdekében, aztán ha nem változik semmi, máshol vásárolok. Mert a piac így működik.

 

 

(csendben, és ezt is csak neked : tegnap nagymellénnyel a folyamatosan növekvő látogatottsági számokról írtál, mindenféle adat hiányában. nem emlékezve arra a tényre, hogy tűzzel-vassal irtották itt az olyanokat, akik merészelték hiteles forrásokkal bizonyítani az egyébként teljesen nyílvánvalót. tessék, itt az alkalom, biztosan nem csak én szeretnék tőled látni négy évre visszamenőleg hurráoptimizmusra okot adó tényeket)

 

Mondjuk nem csodálkozom, hogy unalmadban a fórumon vagy ismét. Mindenki látja, milyen komoly kérdésekkel kell megbírkóznod mostanság elbírálás ügyben. Legalább ha lenne egy olyan gomb, ami a "van már ilyen" feliratot tartalmazná, nem kéne állandóan az "értelmetlenre" nyomni.

Előzmény: *Zolika (314)
*Zolika Creative Commons License 2014.01.23 0 0 316

Ja, valami nem stimmel. 

Hogy mi nem, abban valószínűleg eltér a véleményünk.

Előzmény: Törölt nick (313)
*Zolika Creative Commons License 2014.01.23 0 0 315

"A belépés és a játék persze ingyenes". Igen. És azt állítani, hogy ennek ellenére mégis fizetni kell érte, az egy logikai bukfenc. Mondhattam volna másképpen is, de valamiért nem teszem.

Igen, a PLUSZ lehetőségekért fizetni LEHET. Ezt hívják úgy, ahogy instantvízport sporttárs elmesélte.

Én még itt semmiért sem fizettem, pedig játszottam párat.

(De, hogy magamnak is ellentmondjak: ha egész hónapban nem kapcsolnám be a gépet, akkor is ugyanannyit fizetnék az internetért, és a reklámozók meg nem hiányolnának, hogy ugyan hová tűnt *Zolika)

 

Az Otthontérképes kérdésekről nekem is megvan a véleményem. Szerintem kissé kontraproduktív a dolog, de hát ki vagyok én, hogy tanácsot adjak.

Előzmény: Morningstar014 (311)
*Zolika Creative Commons License 2014.01.23 0 0 314

De, te teljesen ingyen játszol itt (ha attól eltekintünk, hogy internet nélkül ez nem lehetséges, azért meg valakinek fizetni kell).

HA - ismétlem: HA - többet - ismétlem: TÖBBET - szeretnél, mint az alap (INGYENES) játék, akkor lehetőséged - ismétlem: LEHETŐSÉGED - van arra, hogy fizess egy-két dologért.

 

Ha te máról kezdve nem járnál ide - mint egyén - attól a reklámozók még reklámoznának.

 

(De ha gondolod, akkor levezetheted, hogy ha az utcán járva meglátsz egy reklámtáblát, akkor te mivel fizettél azért és kinek.)

Előzmény: insantvízpor (312)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.23 0 0 313

Persze!   A NATO-s kérdések még lejjebb voltak,  és sosem kerültek ki a játékból:PPPP

 

Morning!

 

Tudjuk,hogy elértél mindent, megmutattad, első lettél ,és gratuzok.  Ezzel a formátummal, és a csilivili váraddal már csak pötyöghetsz, vagy új névvel, mint a mostani játékos, újra első leszel, ha van kitartásod.  Az pedig a Te döntésed, hogy vásárolsz tallért,  vagy gyűjtögetsz.  És akkor most mit is tegyen Tezo????  Egyszer a rohadt életben ,ismerje már el, hogy valami nem stimmel:PPPP

Előzmény: Morningstar014 (311)
insantvízpor Creative Commons License 2014.01.23 0 0 312

Mi NEM ingyen játszunk itt.

Azzal fizetünk, hogy belépünk, bizonyos időt eltöltünk az oldalon.  

Mert az itt megjelenő reklámozók hisznek abban, hogy jó helyen teszik ezt.

Ha nem így lenne, nem működne az oldal.

 

(nem azért, mert rosszat akarok ezen oldalnak, de nagyon hiszek benne, hogy a direkt érkező un. microtranzakciós díjak nagyon minimális részét képezik a bevételnek)

 

Eszébe ne jusson senkinek, hogy ingyen játszunk itt!

 

Morningstar014 Creative Commons License 2014.01.23 0 0 311

Kedves Tezo!

 

Azt állítani, hogy a Honfi fizetős, éppen olyan ferdítés, mint amikor azt mondjuk azt mondjuk, hogy nem fizetős, vagyis ingyenes.

A belépés és a játék persze ingyenes, de ha komoly eredményeket is szeretne elérni egy átlagos játékos, vagy csak éppen azt szeretné, hogy villámban ne szakadjon meg állandóan a sorozata a "booster"-ekkel várazó, hiénázó paprikajancsik miatt, akkor bizony nem árt a zsebébe nyúlnia.

Tallér nélkül különszobába lötyögni persze lehet, nem mondom, de ennyi sokunknak édes kevés!

 

Az otthontérkép: nos ettől rendesen kiakadtam. Volt, hogy egy játékon belül több ilyen kérdés is jött úgy, hogy előtte még soha.

Ezek a kérdések valóban nem ide való, ún. túl speciális kérdések, mivel olyan speciális adatokra kérdeznek rá, amelyek az ingatlanpiaci szakma területére, és nem éppen egy ilyen kvízjátékba valók.

Ezek szerint, úgy látszik van az a pénz......

 

Kíváncsi vagyok, van még lejjebb?

Előzmény: *Zolika (308)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!