Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.12 -3 1 1591

Ennek a műsornak -kivételesen- nem olvastam a "végkifejletét", de mostanra eléggé kiszámíthatóvá váltak az események! 

Előzmény: Lamner (1587)
szévike Creative Commons License 2022.11.12 0 1 1590

Kérek mindenkit, hogy az elkövetkező pár napban legalább ide ne irja ki a győztes nevét.

Ha eddig sikerült elkerülnöm, akkor szeretném nem tudni.

Gondolom más is van igy vele.

Törölt nick Creative Commons License 2022.11.12 -2 0 1589

Valaki egyébként konkrétan beírta ide a Baukó-spoilert úgy hogy állítólag nem olvasott Éva "tippeket". Egy "tipp" már be is jött belőle (Timelláék kiesése).

Előzmény: Ilhilla (1585)
Lamner Creative Commons License 2022.11.12 0 0 1588

Úgy látszik nem egy generáció fog felnőni ezeken a sz*rkupacokon.

Előzmény: Mazsola0070 (1583)
Lamner Creative Commons License 2022.11.12 0 0 1587

"Olvasom a facebook-on a "végkifejletet" "

Így könnyű :)

Előzmény: Ilhilla (1585)
Lamner Creative Commons License 2022.11.12 -2 3 1586

Felteszem a kérdést hogy a Csekka-Kata páros racionális döntést hozott-e mikor kiválasztották maguk mellé a döntőbe a Gáspár családot?

Ugorjunk vissza egy kicsit. Még két hete majd mindenki azt hangoztatta, hogy érzelmi alapon dönt ha döntenie kell. Ez a múlt héten már megváltozott és MINDENKI elkezdett taktikai alapon dönteni. Addig míg a "verseny" közepén jártak még mondhatták azt, hogy lesz ami lesz de "egy" lépésre a 10 milliótól már másképp vélekedik az ember mert meglátja az esélyt.

Az esély növelésének mi a biztosabb útja? Olyat választasz magadnak a döntőbe ellenfélként aki nagyon erős vagy olyat aki jóval gyengébb mint a többiek?

Az emberek jó nagy része jogosan rühelli, utálja a Gáspár családot csakhogy nem mi vagyunk ott a versenyben.Nem nekünk kellett ott ellenfelet választani magunknak. Most, "egy" lépésre a 10 milliótól a legjobb döntést hozta a csajszi páros. Nem nekünk, nem a többi versenyző számára hanem a maguk szemszögéből.

Ehhez nem kellett a TV2-nek megmondania, hogy Győzőéket vigyék. Szerintem álszent és nem mond igazat az aki az ő helyükben a nem így választott volna. Más a nézői és más a versenyzői szempont.

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.12 -4 1 1585

Kíváncsiságból megnéztem a tegnapi rész elejét és legvégét:

 

- a dobozkák kinyitását előre meg tudtam tippelni. Na, azt nem, hogy kinek menni medál lesz benne, de azt igen, hogy Timiéknél lesz a döntés joga és Gáspárék ismét alul maradnak.

- amikor pedig Ernőék kikerültek a képből, már tudtam: Csekkán és Katán sok fog múlni, mert megkapták a duplázót.

- innen már nem nehéz volt kitalálni, hogy Kata szájába adták a szerkesztők a döntést és Gáspárék maradhatnak. 

- a vége ismét egyértelmű volt: Timiék csak a "vizet felzavarni" jöttek vissza, esélyük nem volt a győzelemre (bár sokan ezt hitték)!

 

Ami a győzelmi esélyeket illeti (nem ismerem a spoilert, ezért ez sem az):

- Csekka-Kata nem fog nyerni, megtették a "kötelességüket", hiába hajszáztak minden héten, hiába nem nyertek védettséget, csak rengeteg medált, mégis "más kutya csatorna kölykei", 

- Gáspárok megtették a "kötelességüket", hatalmas show-t csináltak, szórakoztattak  végig idegesítették a nézőket, ők gázsiban kapták meg az ellenszolgáltatást,

- Fanniéknak közül sincs a csatornához, ők csak a műsor részei voltak, ezért

- nem nyerhet más, csak a Darinka-Ernő páros, mert -ha jól tudom- ők a Jóban rosszban "sztárjai"!

 

 

 

Előzmény: Mazsola0070 (1584)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.11.12 0 3 1584

Először a már kiesett Gáspárokat visszahozzák, mert Maricsék, pont az ő javukra lépnek vissza.

 

Mondjuk már ezt sem értettem, hogyan lehet valakinek a javára visszalépni, Maricsék arról dönthettek, hogy visszalépnek, és kész (illetve, ahogy többen írták, már a műsor előtt is tudott volt, hogy eddig maradnak, ami az egész játékhét értelmét megkérőjelezi), de milyen alapon mondták ők meg, hogy melyik kiesett pár jöhet vissza?

 

Ha Maricsék azt mondják, hogy Királyék javára lépnek vissza, akkor ők jöhetnek újra? 

 

Most meg Méraiék (azok után, amit Mérai korábban mondott Győzőről, de ma is az arcára volt írva, hogy úgy egyébként mit gondol róla) beviszik közvetlenül a döntőbe a tökutolsó Gáspárokat.

 

Mi folyik ebben a műsorban? Ezek után meg is nyeretik a mindenki által a leggyengébbnek tartott Gáspárokkal? Miért is ne?

 

Elhiheti vajon az ember, hogy ez Maricsék és Méraiék döntése volt? Vagy ez is előre el volt döntve, hogy a Gáspárok az utolsó hétig maradnak, aztán erre "kissé" rásegítettek a készítők?

(Volt még az az eset is, amikor Gáspár pánikrohama után hogy-hogynem, ők kaptak azonnal védettséget, és ezzel több napos tengerparti pihengetést.)

 

Viszont jól írta valaki, hogy ezek után már minek nézze ezt a  műsort az ember?

 

A Gáspároknak és a Mérai Katalin-Gyebnár Ildikó párnak én az eddig történtek után nem tudok drukkolni, de igazából Hisztis 1. és Hisztis 2-éknek sem - valóban Armand lenne egyedül aki a megmaradtak közül megérdemelné, különösen azért, hogy el tudja viselni és tudja némileg kezelni a nője folyamatos hisztijeit.

 

(Az ilyen hisztirohamoknál én egyébként mindig arra gondolok, ha ezek ezt csinálják kamera előtt, vajon mit csinálhatnak a hétköznapokban, otthon a négy fal között, ahol nem látja őket senki?)

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.11.12 0 1 1583

Nem leszünk ennyire szerencsések, és hogy a Párharc és az Ázsia Expressz után se maradjunk Gáspárok nélkül, jön a Hal a tortán Béjjasszonnyal és a Farm Zsótival....

 

Sajnos manapság már szinte nem indulhat reality sorozat a kertévéken a Gáspár és/vagy a Sóbert-Rubint klánok valamelyik tagja nélkül, a készítők úgy gondolják, hogy a nézők nem tudnak ellenni a nélkül, hogy minden este Gáspárokat vagy Sóbert/Rubintokat nézzenek. 

Yaara Creative Commons License 2022.11.11 -2 1 1582

Ott is kéne hagyni őket, oda valók pontosan, a hőn imádott főnijük úgyis oda valahová vizionálja az ország jövőjét, ezt éppen ma nyilatkoztatta ki a türk tanácsban, valamelyik -isztán az áhított cél, ott a színvonal, amit az ország még képes megugrani a számításai szerint (nagyon afelé tartunk, valóban), szal szokják csak a gáspárok, a birkamenet után otthonos lesz nekik az ottani politikai és gazdasági klíma egyaránt.

Előzmény: shu14 (1578)
Yaara Creative Commons License 2022.11.11 0 2 1581

Sajnos nekem is. Egyedül Armandnak tudnék drukkolni szívből, de a rettenetes párja miatt elengedtem ezt is. A többiek nekem kuka. A Gáspárékat már nem ragoznám tovább, elmondott róluk mindenki már mindent is. A két banya, különösen Mérai nekem a legalja, Darinkáék.... mit is mondhatnék, amit nem látott mindenki? Én csak a gyereküket sajnálom, de tiszta szívből, hogy két ennyire frusztrált, rejtett (a játék során egyre kevésbé palástolt) agresszíótól túlfűtött idegbeteg felnőtt által kell nevelkednie... Mégis, kinek kéne szurkolnom? Sajnos nincs kinek ebből a választékból.

Előzmény: Hundo P (1579)
csiri bá Creative Commons License 2022.11.11 -2 3 1580

Na szerkik összehozták a 4 leggyökerebb párost, amire számítani is lehetett, hogy Geri semmiképp nem mehet tovább...

Előzmény: csiri bá (1577)
Hundo P Creative Commons License 2022.11.11 -1 3 1579

Na én eddig néztem. A két büdös banya, meg a másik két elmebeteg retek elvette kedvemet.

 

shu14 Creative Commons License 2022.11.11 0 3 1578

Timiék eddig kaptak szerződést gondolom. Az élősködő Gáspárékat el kell még vinni Üzbegisztánba még, szegénykék nem látták.

csiri bá Creative Commons License 2022.11.11 -2 6 1577

Na, csak összenő, ami összetartozik... Gáspárék meg a 2 csoroszlya... szerkesztők jól megdobták a többiek lelkesedését... a két csoroszlya meg.... hát ennyit érnek...

csiri bá Creative Commons License 2022.11.11 -1 2 1576

Én is tudom, hogy rég leforgatták, de nem lehetne utólag megoldani, hogy a Gáspárék kapják a köveket, a HP és toyboya a sok medált, amit Rozs Geriék elvesznek tőlük és nekik pedig a duplázó legyen a dobozukban? :D :D

DR.YES Creative Commons License 2022.11.11 0 9 1575

Gelencsér Tímeával egy szobába aludni … azt hiszem a tiltakozás és a menekülés az utolsó, ami nekem erről a szituációról eszembe jut.:))

 

Elcsépelt kifejezés, de nekem tényleg ez a nagybetűs szekunder szégyenérzetem van Győzikénk kapcsán. Magyar zászlós HUNGARY feliratú pólóban eszelősként óbégatja végig fél Ázsiát és egyik ország nyelvén sem hajlandó megtanulni a „köszönöm” szót.    

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.11 -4 1 1574

Bocsánatot kérek, a felvételen ez így nem látszott!

Előzmény: Lamner (1573)
Lamner Creative Commons License 2022.11.10 -3 5 1573

Szerintem a gyűlölettől, utálattól  még nem kéne gyengén látni. Én is rühellem őket de...

 

1. Az hogy kinek mennyire van feldagadva a nem licitálás kérdése mert a fájdalom nem a feldagadás méretével arányos.

 

2. Van mikor kívülről semmi sem látszik a bajból mégis rohadtul fáj.

 

Bejja lába meg tényleg sz*rul nézett ki. Rendesen fel volt dagadva. 

Talán észreveszed, hogy mi a probléma.

Előzmény: Ilhilla (1572)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.10 -4 1 1572

https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/gaspar-bea-gaspar-gyozo-azsia-expressz-kiborulas/4jhj1kt

 

Nagy színész ez a Bea is! Amikor mutatta a bokáját, hogy "be vagyok dagadva", nem látszott semmi! Látná csak az én bokámat esténként! :D

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.10 -3 3 1571

A "rettegett" szerintem szintén a pánikbetegségre utal. Melyik normális ember fél, retteg attól, ha egy játékban egy helyiségben (nem egy ágyban., mert volt ott egy különálló ágy is!) kell aludni az alkalmilag mellé tett párjával? 

 

Magyarázkodnak, magyarázkodnak, de azt, hogy azóta sem beszél Győző Tímeával, nem lehet kimagyarázni!

Előzmény: Lamner (1566)
Yaara Creative Commons License 2022.11.10 -2 4 1570

Megint egy büdös majd kamu! Szó nem volt "egy ágyban" alvásról, mert KÉT ágy volt a szobában! Egy dupla és egy szimpla. Én nem akarok itt 'cé'-zni, de ez valami fajtasajátosság náluk, ez az összevissza hazudozás, majd a "játékra" fogása mindennek? Mert a másik műsorban a lányuk is ugyanezt csinálja a gátlás legkisebb szikrája nélkül (és a Survivorban is dettó ugyanezt művelte).

 

Amúgy meg ha ilyen fenntartásai voltak az alvással, miért nem közölte mindjárt lent a recepción? Miért csak fent? És amiért ő lement, miért dobták ki a lányt is a szobájából? Az egész annyira a megrendezettség hatását keltette, sztem full kamu volt az egész vita, úgy, ahogy volt.

Előzmény: Lamner (1566)
nemtudhatom Creative Commons License 2022.11.09 0 4 1569

Maradjunk annyiban,hogy csupa hisztis maradt a versenyben ,....kb 10 perc alatt nezem meg,mert atugrom a hulyesegeket,bunkosagokat,hisztizeseket!

Előzmény: Bozócsek (1560)
csiri bá Creative Commons License 2022.11.09 0 0 1568

ők vagy a paxirazol reklám, válassz. :D :D

Előzmény: tavasz 77 (1567)
tavasz 77 Creative Commons License 2022.11.09 0 1 1567

Reklám alatt kapcsoltam ide, de mindíg a gáspárok vannak. Nem érdekel a reklám de inkább azt nézem.

Lamner Creative Commons License 2022.11.09 -2 0 1566

"Ahááá! Szó sincs semmiféle hagyományról, szokásról, mert akkor Bea ezt hozta volna fel indokul, de jött Győző "pánikbetegségével"!"

 

Mint írtam, megvan a véleményem Győzőről de amit írsz az egy kicsit ferdítés mert nem (csak) a pánikbetegségével indokolt.

 

A cikkből

 

"Rettegett attól, hogy netán kompromittáló helyzetbe kerülhet ezzel a lánnyal. Félt, hogy velem lesz konfliktusa ebből, vagy anyámék meg fogják őt kövezni amiatt, hogy egy ágyban alszik egy idegennel. Ezt Timinek figyelembe kellett volna venni akkor, abban a pillanatban, és keresni kellett volna egy köztes megoldást – nyilatkozta a Blikknek Bea,"

 

Számomra Győző egy szemét tróger alak de akkor is ...

Előzmény: Ilhilla (1562)
csakbámulok Creative Commons License 2022.11.09 -2 6 1565

Győzi már nem lesz jobb, fel sem tudja mérni, hogy mekkora ... - jellemzésére nem találom a szót! Úgy vélem, a csatornáknak kellene jobban válogatni, hiszen azzal, hogy tolják ezt a ...-t, komoly károkat okozhatnak a fiatalok, gyerekek gondolkodásában, ízlésében, azt a hamis képet alakíthatják ki bennük, hogy menő így viselkedni, s hogy a marhaság kifizetődő Magyarországon! 

mammamia28 Creative Commons License 2022.11.09 -2 1 1564

A Tények Pluszban (nézzétek vissza) most még azzal is megfejelte az egészet, hogy ő az ország showman-je és neki másnap csinálnia kellett a műsort. 

 

Előzmény: Ilhilla (1562)
mammamia28 Creative Commons License 2022.11.09 -3 8 1563

Bea nyilatkozata is akkora ótvar hazugság, mint amit a Győző is előadott. Utólag próbálja menteni a menthetőt, ott a helyszínen még ő is rászólt.

Mindenki látta, hogy mi történt, hogy viselkedett.

 

Most már -miután Győző arra hivatkozott, hogy ő cigány ember- éppen a cigányoknak kéne elhatárolódniuk tőle. 

Előzmény: Ilhilla (1562)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.09 -3 5 1562

https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/azsia-expressz-gaspar-gyozo-es-gelencser-timea-konfliktus-gaspar-bea-velemenye/k8j23g1

 

Ahááá! Szó sincs semmiféle hagyományról, szokásról, mert akkor Bea ezt hozta volna fel indokul, de jött Győző "pánikbetegségével"!

Akkor a kicsi megenyhülésemet ezennel visszavonom! :-)

 

Ha tudja, hogy pánikbeteg a férje, miért engedte el erre a játékra, az kevés, hogy vele ment,  "vigyázni rá", hiszen a játékban minden megtörténhet! 

Előzmény: Ilhilla (1561)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!