Keresés

Részletes keresés

dojcstomi Creative Commons License 2024.04.13 0 0 875

És nektek hogy tetszik ez a plázaribanc-nyelvezet, amit Bettike villogtat?

 

Kövi, futi stb.. tök mindegy mi az, csak i-re végződjön. :D

 

Ez a széfnyitogatás már az első évadban is volt nem?

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.13 0 2 874

Csak úgy kíváncsiságból rákerestem, cca. 30 másodperc alatt lehet megtalálni, hogy hol a Pénzügyőr pálya és mellette milyen étterem van.......

 

A másik, hogy Gergő azt hadoválta, hogy "miközben vezettem" (már hogy amikor keresték a negyedik helyszínt, ő vezetett), holott hosszan mutatták, hogy jó ideig álló kocsiban keresték az új helyszínt, azaz vagy ő is kereste, csak pont úgy nem találta, mint a két lány, vagy nem is kereste......(illetve csak akkor, amikor már semmi jelentősége nem volt, hogy megtalálta)....

 

Úgyhogy szerintem nettó igazságtalan volt Anna kirúgása, mert egyáltalán nem volt hibásabb az utolsó helyükben, mint a másik kettő.

 

És az egyébként jó megoldás lett volna, ha az étterembe elmenés nélkül visszamennek az irodába ofiszba (mert ez volt Gergő ötlete), és a negyedik számot végigpróbálgatják? Ez valóban nem lett volna sok idő, de akkor meg nem azért zárják ki őket, mert nem úgy teljesítették a feladatsort, ahogy elő volt írva? (lsd. pl. limonádés feladat)

 

Mert ha nem, akkor az miért is volt probléma, hogy Anna ötletelt, és legalább megpróbált valamit? (Ez is bizonyítja egyébként, hogy Gergő csak a rossz helyszínre elmenés után kezdett utánanézni, hogy mi lehet a helyszín, azaz amikor egy helyben álltak, akkor nem....)

 

De ha már Gergőt fel is mentette a hiba alól, akkor Esztert vajon miért?

 

Jól átgondolta vajon ezt az egészet Zsenielnökúr?  Nekem több sebből vérzik a döntése. 

 

Egyébként ha már egyfolytában "csapat"-ozik Elnökúr, akkor hogy lehet egy csapattagot felelőssé tenni a csapat kudarcáért? 

 

Ez olyan, mintha egy focicsapat kikap, mert a kapus lepkézett egy baromi nagyot, és csak a kapus esik ki a kupából, a csapat nem, mert a többiek jól fociztak a vereség ellenére is.....

 

A másik meg, hogy azért a Zsenielnökúr megnézhette volna a felvételeken, hogy a többi csapat tagjai közül ki mit csinált... (pl. a Zsuzsa nevű nő nem vett részt a 4. feladatban, mert csak a két srác evett, akkor Elnökúr logikája alapján ő miért nem esett ki?) 

dojcstomi Creative Commons License 2024.04.13 0 0 873

ezeknek lesz valami jelentősége, de aztán nem derült ki, hogy volt-e, és ha igen, mi volt az.

 

Hacsak az nem, hogy a szobrocska kihelyezéssel erősen programozta a jelöltek agyát. (és mint kiderült nem pozitív irányba)
Kíváncsi lettem volna, hogy ő mikre gondolt, mert így technológia meg amúgy, 3D nyomtatás meg blabla, de úgy láttam, hogy az elkészült művekkel sem volt elégedett.

 

Ebből a szempontból Csapy kezdeti ötlete azzal a ventillátoros izével egész formabontó lett volna. De le lett gyalulva azzal, hogy ne tegyük nevetségessé az elnök urat.

Mondjuk az is kérdés, hogy ezeknél a tárgyaknál a reklám a fontos vagy a használhatóság.

Előzmény: Mazsola0070 (848)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.13 0 0 872

Hmm... jó kérdés. Lehet, hogy közben, ha éppen látják valakin, hogy "jobban ráér".

 

Külső helyszíneken is nyilatkozgattak, nem hiszem, hogy csak azért utána külön kimentek a helyszínre, hogy ott nyilatkoztassák őket.

Előzmény: 46-80 (842)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.13 0 0 871

Csak mától? Én min. 10 éve leszoktam róla, akkor kezdett el megkeseredni a vizük. A mostani már rég nem az az íz, amiért anno a Szentkirályi szerethető volt.

Arról nem beszélve, hogy egyszer-kétszer "dobott olyat a gép", hogy valami mocskot a nem megfelelő tárolás kioldott a palackból és ilyen büdös, kénes szaga volt. Természetesen így az íz is megváltozik. Na most ennek a jelenségnek az előfordulása a Szentkirályi vizeknél kicsit gyakrabban volt tapasztalható. De hogy ne csak őket ekézzem tapasztaltam anno az Apentánál és a Natur Aquanál is.

 

Egyesek szerint a ftalátok okozzák, de így utánanézve azt találtam, hogy szagtalanok. Szóval időnként felbukkan egy-egy jellegzetes szagot árasztó palack más márkáknál is. A vegyület nevére, aminek ilyen szaga van, nagyon kíváncsi lennék. De nem emiatt lett keserű a vizük, hanem általában is romlott a íze a régi verzióhoz képest.

Előzmény: Apádfüle (840)
triola2 Creative Commons License 2024.04.13 0 0 870

Na, azt a párosítást megnézném! :D

Előzmény: Sportsfan (867)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.13 0 2 869

Én lassan 40 éve dolgozom, de soha, sehol nem hívtuk a cég első számú vezetőjét a kollektívában egymás között elnökúrnak, vezérigazgatóúrnak vagy (90 előtt) elnökelvtársnak. (Zsuzsi még a kiesése utáni interjúban is Elnökúrnak mondta, lehet, tényleg számít nála egy testőri állásra? Mert egyébként miért nem lehetett volna ekkor már Baloghnak nevezni?)

 

A legtöbb munkahelyemen az első számú vezetőt általában "a Kovácsnak" emlegettük egymás között (fiktív név, bármivel behelyettesíthető), egy helyen volt  "a Péter", egy másik helyen pedig (eléggé el nem ítélhető módon) "a Köcsög" (erre azért kitartó, szívós munkával rá is szolgált).

 

A mindenhez IS értő Sajátbrandépítő Nagy Balogh Elnökúr Leventének az nem tűnt fel, hogy amit ebben a műsorban művel, különösen az általad írt kényszeres önfényezés baromi nem tesz jót a sajátbrandjének, sőt, inkább rombolja azt? Pedig ahogy ez is elhangzott a szerénység jegyében, ehhez ő baromira ért.

 

Többektől is hallottam, hogy döbbenetes, ami a műsorban folyik, tényleg nem sokban különbözik a személyi kultusztól. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Balogh cégeinél az a valóságban is így megy?

 

Egyébként ma már - mint ahogy másik hozzászóló is írta a topicban - én sem Szentkirályit vettem, persze tudom, a kutya ugat, a karaván halad....

Előzmény: Alpári Gnác (865)
dojcstomi Creative Commons License 2024.04.13 0 0 868

https://i.imgur.com/Xwjy9wS.png

 

Az igen! Szerkesztői utasítások a 14. részben. Két képkocka összesen, de csak az nem vette észre, aki nem akarta. :D Persze tele helyesírási hibával. Gondolom 2 másodperc alatt írták. :D

 

Megint ez a baromság, hogy közelin simán elolvasod, hogy a honlap, amit böngésznek a Macma, távolabbi képeken meg eltakarva. Ennek így kb. semmi értelme.

Elég sajátos módszer a médiatörvénynek való megfeleléshez. LOL Közeli logó nem reklám, csak a távoli. Raklapkeresgélésnél ugyanez volt a hiba.

 

Az ilyen klisés merchandise vackokat ki szereti egyáltalán?

 

Bettike: "kávét, teát, kakaót mindenki iszik".... kivéve aki nem. :D

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.13 0 2 867

Lehet akkor itt lenne az ideje most már, hogy Csapy legközelebb például Bettivel legyen egy csapatban :) Asszem ott is lennének cifra konfliktusok. Mi nézők nem unatkoznánk, az biztos :)

Előzmény: triola2 (863)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.13 0 0 866

Nem tudom őszintén szólva, hogy van-e ennek realitása :( Nem tudom hogy tavaly is mennyire volt ez a program része, vagy csak egy hirtelen spontán ötlet volt. Nekem az rémlik hogy hiába ment vissza anno Gergő, valahogy már messze nem tudott úgy felpörögni és aztán kb. 3 nap múlva simán kiesett újra, és akkor már senkinek sem hiányzott már. Szerintem ha valaki kiesik, lehet bármennyire is csalódott, valahogy azért le is zárja ezt az egészet magában. És ha esetleg még vissza is hívják és vissza is megy, talán már ő sem tud ugyanúgy hozzáállni.

Ráadásul az ilyesmi valahol megint Balogh Leventének lenne egy presztizsveszteség, hogy újra csak azt a bizonyost csinálta a szájából és nem lehet komolyan venni a döntéseit.

De ez csak az én véleményem, majd meglátjuk :)) Tegnap is pl. simán arra gondoltam hogy valamelyik ex-játékos (akár az 1. vagy a mostani szériából) lesz a betörő, aztán nem úgy lett.

Előzmény: Ilhilla (859)
Alpári Gnác Creative Commons License 2024.04.13 0 2 865

Be kell vallanom, az előző évadot szinte egyáltalán nem néztem, ez esetben viszont belefutottam egy-egy epizódba, bár törzsnéző szerintem sosem leszek.

 

Na de az is ennyire kínos volt?

 

Mert a szekunder szégyen mardos, egyszerűen nem vagyok képes ezt a műsort huzamosabb ideig nézni.

 

Már az állandó és kényszeres "Elnökurazás" is idegesít, látok nagy cégeket, általános a tegeződés, mindenki mindenkivel és a főnököt nem elnökurazzák, hanem ami a neve neki.

Talán ma hangzott el, hogy az elnökúr köztudottan kifinomult ízlése, hát hányok, de tényleg... A Louis Vuitton sál aztán a kifinomult ízlés csimborasszója, mint egy Rogán Cili.

 

Aztán a kényszeres önfényezés. Hogy ha a targoncás, akinek ez a szakmája nem tud levenni egy raklapot, elnökúr majd leveszi, meg ha a kamionos nem tud beállni, elnökúr majd beáll, hát közröhej!

 

Meg ez az elnöki asszisztens is vidám, mintha lenne ilyen állás...

Ön nem alkalmas elnöki asszisztensnek, a faszom se akarna egy ekkora faszparasztnak dolgozni.

 

És mi ez a merchandise dolog? Értem, hogy a bögre nem valami fantáziadús ötlet, na de el tud képzelni valaki bármit, de tényleg bármit, amiért emberek igazi pénzt adnak, csak mert az elnökúrhoz köthető? Ez utoljára Lance Armstrongnak sikerült, aztán abból is mi lett... Ámbár a másik elnökúr, mármint Trump is csinálja, lehet tőle szülinapi köszöntést venni 300 USD-ért, szóval lehet, hogy nekem szegényes a fantáziám.

 

Az egész műsor borzasztó, pláne, hogy a Cápák közöttben elnökúr a szimpatikusabb szereplők között van.

triola2 Creative Commons License 2024.04.13 0 1 864

Jó lenne! :) Sajnáltam én is, hogy kiesett.

Előzmény: Ilhilla (859)
triola2 Creative Commons License 2024.04.13 0 1 863

"Szerintem az egy nagyon fontos tényező, hogy amikor ezt a műsort forgatták akkor Levente nem látta úgy napközben a játékosokat, mint ahogy most mi látjuk a TV műsorban. Nem ő követi őket napközben úgy, mint ahogy akár a forgató stáb is követte őket végig. Valószínűleg ő azt sem látta, hogy Gergő Anna és Eszter csapata a 3. helyszínig még vezetett és tuti befutónak tűnt. Minthogy valószínűleg azt sem látta, hogy Ráhel és Csapy "mennyire" tudtak "együttműködni" a nap során." Igen, nekem is ez jutott eszembe. Meg még az, hogy Csapyval sem Zsuzsi, sem Ráhel nem tudott együttműködni.

Előzmény: Sportsfan (858)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.13 0 0 862

ezen leginkább Betti, Rachel és 1-2 fiú fog felhordulni, de Mátézás biztos nem lesz. 

Előzmény: Törölt nick (861)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.13 0 0 861

Előtte még lehet lesz 1-2 rész ♡Eszter♡ szünet, majd lesz egy feladat amit senki sem tud megoldani, a végén az ügyvéd úr: "Ezt a feladatot egy valaki tudta volna megoldani te döntesz" .....       ♡Eszter♡ holnap reggel várom....

Előzmény: Törölt nick (860)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.13 0 0 860

Top3 tipp: Betti, ♡Eszter♡,  Andi. Andi lesz "Marcell" majd a TOP2ből ♡Eszter♡ lesz Detti, és Betti lesz új Balázs. 

Ilhilla Creative Commons License 2024.04.13 0 1 859

Ezek után: ha lesz idén visszahívás, lehet, hogy Anna lesz az?

Előzmény: Sportsfan (858)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.13 0 3 858

Szerintem az egy nagyon fontos tényező, hogy amikor ezt a műsort forgatták akkor Levente nem látta úgy napközben a játékosokat, mint ahogy most mi látjuk a TV műsorban. Nem ő követi őket napközben úgy, mint ahogy akár a forgató stáb is követte őket végig. Valószínűleg ő azt sem látta, hogy Gergő Anna és Eszter csapata a 3. helyszínig még vezetett és tuti befutónak tűnt. Minthogy valószínűleg azt sem látta, hogy Ráhel és Csapy "mennyire" tudtak "együttműködni" a nap során.

 

Ő csak egy dolgot látott az egészből: azt hogy a nap végén az ő hármasuk jött be utoljára. És aztán már megint csak azon múlott minden, hogy a vesztes csapatból ki tudott a leggenyóbb és legönzőbb lenni. Gergő elmondta hogy aztán a 4. helyszínt ő fejtette meg, Anna pedig bevallotta, hogy az ő ötlete volt a rossz helyszín. És ennyi. Ezen a 2 mondaton múlott minden. És az hogy az egész nap során ki mennyire volt jó vagy rossz, az nem számított. Messze nem ez volt az első alkalom hogy Levente csak ez alapján hozott döntést, és valószínűleg nem is ez volt az utolsó.

 

Mi nézők akik most tavasszal nézzük ezt a műsort, valószínüleg sokkal jobban megismerjük a jelölteket, mint Levente anno tavaly ősszel, amikor ez az egész készült és Levente meghozta a végső döntést a győztesről.

Előzmény: Ilhilla (856)
Ilhilla Creative Commons License 2024.04.13 0 1 857

Lehet, hogy lesz, mert az ügyvéd nagyon elfogult a "nagy macival", Lara pedig a már kiesett testőr Zsuzsival volt az! 

Előzmény: Törölt nick (854)
Ilhilla Creative Commons License 2024.04.13 -1 1 856

A végét nem láttam.

Szóval az az Anna esett ki, aki nem hagyta, hogy úgy menjenek vissza az irodába, hogy meg sem próbálták az utolsó feladatot? 

Értem ám! El kell takarítani az útból, mert Levi bácsi mást szemelt ki (éppen most egy csapatban voltak) és veszélyt jelentene rá, hiszen szinte a legrátermettebb versenyző volt! Talán Levi még ott tart, hogy az első nap után Annát tartották a többiek a "legbefolyásolhatóbbnak"? 

Előzmény: shadoe (853)
zo73 Creative Commons License 2024.04.13 0 4 855

Húú, ettől a Rachel nevű ri...ctól kiver a víz. Nam vagyok egy Csapy fan, de mikor kb.ötödszöri kérésre sem volt hajlandó mondani hogy hol kell balra kanyarodni akkor kilöktem volna a kocsiból.

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.12 0 1 854

vajon lesz újra "Gergő forgatókönyv" is? Lesz egy feladat, senki sem oldja meg, az ügyvéd úr mondja, hogy ezt egy valaki tudta volna megoldani és Levi visszahívja.... Biztos lesz ilyen mert a nagy taktikusok ezzel tesztelődnek hogy mennyire akadnak ki.... 

Előzmény: shadoe (853)
shadoe Creative Commons License 2024.04.12 0 2 853

Elég kurtán-furcsán alakult ki ez a végső Top 10. Kiesnek olyan versenyzők, mint Balu, Zsuzsanna vagy Anna, akikben szerintem vagy volt még tartalék, vagy emberileg voltak szimpatikusak, és azt látom, hogy az összeférhetetlen és végtelenül ellenszenves Csapy ott van a legjobb tízben, az említett három pedig alatta végez.

Miféle szelektálás ez, ebben hol van a szakmaiság? 

Sportsfan Creative Commons License 2024.04.12 0 2 852

Fura volt ez a mai rész. A játék vagy feladat szempontjából talán az eddigi legjobb, aztán a végén mégis az egyik legszimpatikusabb jelöltnek kellett távoznia. 

Csapy meg Ráhel maradhattak. Pedig a mai napot látva, nyugodtan repülhettek volna mindketten. 

Ilhilla Creative Commons License 2024.04.12 0 2 851

Mit nem adna pedig azért, hogy ÁTLAGOS legyen (már ami a testmagasságát illeti)! Azt hiszi, ha ilyen nagy az egója, akkor magasabbnak látszik? 

Előzmény: Mazsola0070 (839)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.12 0 0 850

vajon most is lesz majd "gergő effektus" ? valakit majd visszahiv????

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.12 0 3 849

A műsor honlapja szerint a csaj egyik foglalkozása testőr, a hobbija a box, úgyhogy valóban jó lenne Elnökúr mellé testőrnek....

 

Érdekes egyébként a honlap, mert a Küldökkikandikálós csávó azóta sem került fel a jelöltek közé (még a kiesettek közé sem), ez megerősíteni látszik azt a gyanút, hogy egy beszervezett troll lehetett.

 

De érdekes az is, hogy milyen alapon használhat valaki egy ilyen "állásinterjú" során becenevet?

 

A honlap szerint a "Csapy"-nak (így, y-nal) hívott csávó neve Csapó Péter, a már kiesett "Balu" pedig Szilvásy Balázs. De tavaly is volt egy ürge, aki meg Pégének hívatta magát.

 

Akkor ha azzal megy oda valaki, hogy a beceneve Pinabubus vagy Csöcsike, azzal is el lehet indulni?

 

Én biztosan a "Levifan" becenévvel próbálkoznék, ha netán jelentkeznék ebbe a műsorba...:)

 

Előzmény: DömiMami (844)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.12 0 1 848

Feltűnő volt az is, hogy az Elnökúr szobrocska önjáró lehetett, mert a különböző csapatok prezentációja során (amelyek között elvileg nem telt el sok idő) legalább 3-4 helyen lehetett látni Balogh asztalán, elég messze eső helyen a korábbitól.

 

Én azt hittem, hogy ezeknek lesz valami jelentősége, de aztán nem derült ki, hogy volt-e, és ha igen, mi volt az.

 

Az biztos, hogy a Balogh szobortól többen is ihletet kaptak (a Balogh-fejű korsó különösen tetszett, az tényleg úgy nézett ki, mint egykor a Lenin-fej a nagyemberek asztalán.....:) ), viszont egyik szobros ötlet sem volt nyerő, ezek szerint ez nem valami sugalmazás volt a jelölteknek.

Előzmény: DömiMami (843)
-laller- Creative Commons License 2024.04.12 0 0 847

"Én a 80-as évek elején kezdtem dolgozni, akkor még sok főnök asztalán volt Lenin szobrocska"

 

 

Hát és az előző évadban amikor az életéből kellett vizsgázni? Hogy mit szeret enni, inni, hogy hívták a kiskutyáját? Nem tudom ez a személyi kultusz a formátum része-e de itt keleteurópában különösen visszataszító.

 

Ez legalább vicces:

 

https://www.youtube.com/watch?v=frr4GKDPd08

Előzmény: Mazsola0070 (836)
Sportsfan Creative Commons License 2024.04.12 0 0 846

Van is itt egy extra riport vele, ami nemrég készülhetett :)

 

https://rtl.hu/az-alommelo/2024/04/11/kovacs-zsuzsanna-kieses-elnoki-asszisztens-kritika-kommentelok

Előzmény: DömiMami (844)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!