Keresés

Részletes keresés

Capibara2 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 698

2050-ben is 2021-es állapotok lesznek gpt 3-ban.:) Napról napra avul. De végül is csak egy demo homokozó. Kimenni nem fog a netre magától, mert per lesz belőle.

Egyedüli megoldás a keresőrobotokhoz hasonló engdélyezés az oldalakon. Mindenki eldöntheti, hogy mit ad ki a gpt-nek.

Érdekes helyzet.

Előzmény: morzsa777 (694)
Capibara2 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 697

Poe, Limited accesszel spórolhatsz egy keveset.:) Ingyen nem fogod megkapni.

  • Access the most powerful models, like GPT-4, Claude-instant-100k, and more
  • Exchange faster responses with bots

YearlyBest value - Save 16%Ft8990.00/mo Ft7499.17/mo

 

Előzmény: morzsa777 (694)
morzsa777 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 696

Stefanos Tsitsipas és Ugo Humbert összecsapása mindenképpen szoros és kiegyenlített mérkőzésnek ígérkezik. Bár Tsitsipas statisztikái kissé jobbak teljesítmény mutatói alapján, de figyelembe kell venni, hogy Humbert most remek formában van, amit a pályán nyújtott teljesítménye is igazol.

Számomra az alábbi tényezők dönthetik el a meccs kimenetelét:

Tsitsipas kiemelkedő adogatási százalékai és szerva teljesítménye nagy előnyt jelenthet számára.

Ugyanakkor Humbert sem gyenge adogató, és igyekszik majd ezt ellensúlyozni.

Mindkét játékos képes brékelni és visszabrékelni, szoros csata várható e téren is.

Humbert jó formája és lendülete segítheti a visszajátszásokat.

Véleményem szerint mindhárom szettben szoros küzdelem lesz, de minimális előnnyel Tsitsipas nyeri majd az első kettőt rövidítéses feladatba. A harmadik szett is szoros lesz, de ott Humbert formája és lendülete segíthet neki a győzelemhez.

A pontszámok tekintetében végig kiegyenlített csata várható, de összességében alig néhány ponttal Tsitsipas nyerheti a meccset 2:1 arányban. Izgalmas és fordulatos találkozóra számíthat a közönség!

morzsa777 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 695

egy példa:

Sonego-Jarry mérkőzés előrejelzése

A Sonego-Jarry mérkőzés jelenleg 2:5-re áll a második szettben Jarry javára. A statisztikák alapján Jarry dominál a mérkőzésen, és nagyobb esélye van a győzelemre.

Jarry erősségei közé tartozik a pontos szerválása és a mélyütései. Ezeket az eszközöket arra használta fel, hogy Sonegot a hátsó vonalra szorítsa, és így pontokat nyerjen. Sonegonak nehézségei vannak Jarry szervájának breakelésével, ami azt jelenti, hogy Jarry könnyebben tartja a játékot.

Sonegonak vannak erősségei is, például a gyors mozgása és a jó netjátéka. Ezeket az eszközöket arra használta fel, hogy pontokat nyerjen, amikor Jarry közel került a hálóhoz. Azonban Jarrynak sikerült Sonegot a hálótól távol tartani, ami csökkentette Sonego netjátékának hatékonyságát.

Összességében úgy tűnik, hogy Jarry a kedvezőbb helyzetben van a győzelemre. Azonban Sonegonak még mindig van esélye, ha sikerül breakelni Jarry szerváját és közel kerülni a hálóhoz.

Intelligens kommentár

Jarrynak nagyszerű szerválása van, és ezt az előnyét kihasználta ahhoz, hogy Sonegot a hátsó vonalra szorítsa. Sonegonak nehézségei vannak Jarry szervájának breakelésével, ami azt jelenti, hogy Jarry könnyebben tartja a játékot.

Sonegonak vannak erősségei is, például a gyors mozgása és a jó netjátéka. Ezeket az eszközöket arra használta fel, hogy pontokat nyerjen, amikor Jarry közel került a hálóhoz. Azonban Jarrynak sikerült Sonegot a hálótól távol tartani, ami csökkentette Sonego netjátékának hatékonyságát.

A mérkőzés jelenleg 2:5-re áll a második szettben Jarry javára. Jarrynak van egy kis előnye, de Sonegonak még mindig van esélye, ha sikerül breakelni Jarry szerváját és közel kerülni a hálóhoz.

Lehetséges forgatókönyvek

A következő forgatókönyvek lehetségesek a mérkőzés további részében:

  • Jarry folytatja a dominálást, és megnyeri a mérkőzést.
  • Sonego sikerül breakelni Jarry szerváját, és közel kerül a hálóhoz. Ebben az esetben Sonegonak esélye lenne a mérkőzés megnyerésére.
  • A mérkőzés döntő szettre megy. Ebben az esetben a mérkőzés kiszámíthatatlanabbá válik, és bármelyik játékosnak esélye lehet a győzelemre.

Összefoglalás

Jarry jelenleg a kedvezőbb helyzetben van a győzelemre. Azonban Sonegonak még mindig van esélye, ha sikerül breakelni Jarry szerváját és közel kerülni a hálóhoz.

morzsa777 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 694

igen ez igy van, párat olvas a bing a claude mindent, a bardot nem tom mert ott várom a beigért tényxellenörző frissitést

Helsingor - Vendsyssel o1.5
Elche - Andorra u3.5
Arezzo - Cesena o1.5
Burton - Cambridge 1x
Villarreal B - Espanyol o1.5
AVS - Penafiel 12

o1.5 accu
Helsingor - Vendsyssel
Arezzo - Cesena
Villarreal B - Espanyol

o2.5 accu
Helsingor - Vendsyssel
Villarreal B - Espanyol

Előzmény: Capibara2 (692)
Capibara2 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 693

Ez a gpt soha nem fog közvetlenül webcímeken keresni a jogi dolgok miatt. Ezért találták ki, hogy a keresők találataiban turkáljon. Aztán azt talál, amit épp lementett a robot. De ez nem biztos, hogy megfelő a gpt-nek.

Nyögvenyelős lesz ez a gpt sztori minden szinten.

Előzmény: morzsa777 (689)
Capibara2 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 692

Bard is teljes gáz, de a Bing sem látja ezt az oldalt. Valószínűleg le van tiltva náluk a keresőrobot. Olyan stat oldalt kellene keresni, amit rendesen látnak. pl. az  Index főoldalról fel tudott olvasni egy friss hírt, mert ott nincs letiltva a robot. Ezért lenne jó az, ha a GPT érné el az oldalakat, mint egy szimpla felhasználó, nem pedig keresőrobot.

====

 

Bárdolatlan Bard, ami egy bárddal készült:

 

A következő linken levő két csapat statisztikái alapján adj előrejelzést a várható gólok számáról. Az elemzéshez használd fel az általad ismert statisztikai módszereket. https://int.soccerway.com/teams/comparison/?competition_ids%5B%5D=87&team_ids%5B%5D=92&competition_ids%5B%5D=87&team_ids%5B%5D=94

======================

A két csapat statisztikáit alapul véve az alábbi előrejelzést tudom adni a várható gólok számáról:

 

Újpest FC

Alapvető statisztikák:
Gól/mérkőzés: 1,67
Kapott gól/mérkőzés: 1,17
Gólkülönbség/mérkőzés: 0,5
Eredmények:
10 mérkőzés: 6 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség
Gól: 33
Kapott gól: 24

 

Ferencvárosi TC

Alapvető statisztikák:
Gól/mérkőzés: 2,22
Kapott gól/mérkőzés: 0,83
Gólkülönbség/mérkőzés: 1,39
Eredmények:
10 mérkőzés: 8 győzelem, 2 döntetlen, 0 vereség
Gól: 22
Kapott gól: 8

 

Előrejelzés

A két csapat statisztikáit összehasonlítva azt látjuk, hogy a Ferencvárosi TC jobb formában van, mint az Újpest FC. A Ferencvárosi TC több gólt szerez és kevesebbet kap, mint az Újpest FC.

A fenti statisztikák alapján az alábbi előrejelzést tudom adni a várható gólok számáról a két csapat mérkőzésén:

Ferencvárosi TC góljai: 2,22
Újpest FC góljai: 1,33

 

Összesen várható gólok száma: 3,55

 

Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésen várhatóan több mint három gól fog születni. A Ferencvárosi TC-nek nagyobb esélye van a győzelemre, mint az Újpest FC-nek.

 

További statisztikai módszerek

A fenti elemzésen kívül további statisztikai módszereket is alkalmazhatunk a várható gólok számának előrejelzéséhez. Ilyen módszerek lehetnek például:

Gólszerzési esélyek alapján történő előrejelzés: Ez a módszer a két csapat gólszerzési esélyeit veszi figyelembe. A gólszerzési esélyek számszerűsíthetők, például a xG (expected goals) mutató segítségével.
Gólszerzési teljesítmény alapján történő előrejelzés: Ez a módszer a két csapat korábbi mérkőzésein szerzett góljait veszi figyelembe.
Statisztikai modell alapján történő előrejelzés: Ez a módszer egy statisztikai modellt használ a várható gólok számának előrejelzésére. A modell a két csapat korábbi mérkőzésein szerzett góljait, valamint egyéb statisztikai adatokat vesz figyelembe.

===============

Ezt a linket használd fel: https://int.soccerway.com/teams/comparison/?competition_ids%5B%5D=87&team_ids%5B%5D=92&competition_ids%5B%5D=87&team_ids%5B%5D=94

=================

A megadott link szerint a két csapat 2023. október 9-én, 19:00-kor mérkőzik meg egymással a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A mérkőzés helyszíne a Ferencvárosi TC pályája, a Groupama Aréna.
.....

Előzmény: morzsa777 (689)
morzsa777 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 691

Arianne Hartono015Yue Yuan példa yunra pakoltam 3rugot, élőben még mindig válthatok, értelemszerűen mind a hűrom előrejelzés őt hozta ki plusz kapper,tippster,szakértő hegyek többsége

morzsa777 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 690

o1.5 3-4 kötésbe vagy mint én kiegészitő téttel a lista tegnap készült még, pár meccset azota kilőttek

- Sint-Truiden U21 vs Lierse Kempenzonen U21
- Westerlo U21 vs Dender U21
- ZNK Split (w) vs Osijek (w)
- AGF U21 vs Lyngby U21
- Charlton Athletic U21 vs Norwich City U21
- Sunderland U21 vs Peterborough United U21
- 1899 Hoffenheim (w) vs Bayer Leverkusen (w)
- Tijuana (w) vs Tigres UANL (w)
- Real Esteli U20 vs Deportivo Ocotal U20
- Crusaders U20 vs Coleraine U20
- Newry City U20 vs Linfield U20
- Ballymena United U20 vs Dungannon Swifts U20
- Larne U20 vs Glenavon U20
- Sandviken vs Stabaek II
- Lokomotiv Oslo vs Lillestrom II
HamKam II vs Elverum
Madla vs Sandnes Ulf II
Donn vs Sandefjord II
Vindbjart vs Randesund
Odd BK II vs Fredrikstad II
Sprint-Jeloy vs Start II
Rosenborg II vs Byasen
Floya vs Tromso II
Atletico Chiriqui II vs Veraguas United




morzsa777 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 689

a bing is 4est használ de értelemszerűen a frissitések midig késve mennek rá amit a chatgpt4 megkap

a locsogás mint irtam a kreativ üzemmód miatt van, ma is berakott egy tenisz mérkőzésbe szokásos ferencváros-ujszállás focit is de attol maga az előre jelzése jo volt ha megnézed példa a mai a mai ekaterina 2-0 hontana mérkőzést 6-3 6-1

bing
Alexandrova vs. Mai Hontama: Ez egy egyoldalú mérkőzésnek tűnik, mivel Alexandrova sokkal jobb játékos, mint Hontama. Alexandrova a világranglista 20. helyén áll, míg Hontama a 123. helyen. Alexandrova nagyon erős alapvonalról játszik, és sok nyerőt üt. Hontama viszont gyengébb ütőerővel rendelkezik, és kevésbé változatos. A két játékos még nem játszott egymással, de nem hiszem, hogy Hontama sok esélyt kapna ezen a meccsen. Végső tippem: Alexandrova nyer 2-0 (6-2, 6-3).

csak ezen az egy meccsen

ha nem akarjátok a kreativot használni ott a másik kettő üzemmód ott rövidszavuan közli a dolgokat

de ott a általam szerkesztett sportpredictor bot használjátok azt (english pls)

" végső győzelem esélyére mégis az orosz játékosnál látom, aki nagyobb rutinnal és stabilabb alapvonali játékkal rendelkezik."

Capibara2 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 688

A Bard baromságokat beszél.

Ott van a gpt oldalán, hogy a fizetősök beállíthatják a binget keresőnek.

De ha csak a binget használod a böngészőből, akkor tuti nem fogja a gtp4-et használni.

A két megoldás ütné egymást. Minek fizessek elő, ha a sima bing is a 4-et használja?

Előzmény: Atyxx (684)
Capibara2 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 687

Most látom, hogy nem is 1 hónapos, hanem 3 éves cikket adott be.:)

Előzmény: Capibara2 (686)
Capibara2 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 686

A binget még nem használtam, gondoltam megnézem... 1 hónapos cikket adott be az Index-re keresve. A google is 2  naposat ír, de a link a friss oldalra visz.

A Bing biztosan nem a friss oldalon keres, hanem a letároltakban, az meg jobb esetben is 1 hónapos. 

Ezt már tapasztaltuk a binges AI-ban is, amikor fél éves adatokban túrkált.

Előzmény: Atyxx (684)
Capibara2 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 685

Nem a gpt4 keres, hanem a bing. Ez nudli. Ezért nem tudott mindent megtalálni egy megadott oldalon. Ez egyfajta light-os keresés.

Tehát nincs az, hogy a gpt-nek adunk meg egy címet, és ő majd beolvassa és értelmezi. Csak a bing keresési eredményét használja, az meg olyan, amilyen.

Még ha a guglit használná... de ott meg a bard egy kalap.... 22-es csapdája az egész.

 

Válassza ki a 'Béta funkciók' menüpontot
Kapcsolja be a 'Böngészés Binggel' opciót
Válassza a GPT-4 alatti választóban a Binggel való böngészést.

https://help.openai.com/en/articles/6825453-chatgpt-release-notes

 

Erre kár vesztegetni 10 rongyot. Ez még a gyerekcipő fázis. Majd 2100-ban esetleg....

Előzmény: Atyxx (684)
Atyxx Creative Commons License 2023.10.08 0 0 684

A Bing tagadja, hogy GTP-t használ, de a Bard már konkrét választ ad rá:

 

- A Microsotf Bing melyik AI nyelvi modellt használja?

 

A Microsoft Bing jelenleg az OpenAI által fejlesztett GPT-4 nyelvi modellt használja. A GPT-4 egy nagy nyelvi modell, amely képes emberi minőségű szöveget generálni, nyelveket fordítani, különböző kreatív tartalmakat írni, és kérdésekre informatív módon válaszolni.

A Microsoft Bing 2023. február 22-én jelentette be, hogy az OpenAI-val együttműködve a GPT-4-et használja majd a keresőmotor új verziójában. A GPT-4-et kifejezetten internetes keresések kiszolgálására fejlesztették, és a Microsoft szerint a korábbi verzióhoz képest pontosabb és hatékonyabb eredményeket biztosít.

A GPT-4 használata a Bingben számos új funkciót és képességet tesz lehetővé, beleértve:

Termékesebb és informatívabb keresési eredmények: A GPT-4 képes megérteni a felhasználók keresési szándékait, és relevánsabb és informatívabb eredményeket szolgáltatni. Kreatívabb és szórakoztatóbb tartalmak: A GPT-4 képes különböző kreatív tartalmakat generálni, például verseket, történeteket, kódot, forgatókönyveket, zenei darabokat, e-maileket, leveleket stb. Természetesebb és informatívabb felhasználói interakció: A GPT-4 képes emberi minőségű szöveget generálni, ami lehetővé teszi a Microsoft Bing számára, hogy természetesebb és informatívabb felhasználói interakciót biztosítson.

A Microsoft Bing 2023. március 8-án vált elérhetővé a nyilvánosság számára.

Előzmény: morzsa777 (683)
morzsa777 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 683

az nem hiszem hogy most lesz, tekintve hogy az uj stratokra költöm inkább

a gpt4 használom, már irtam párszor hogy a bing is azt használja meg egy rakat másik csetbot, vagy a githbon meg a chathubon is elérhető natur

tenisz a 1,2,3 a különféle előrejelzések, nyilván ahol mindhárom egy játékoson van nagyobb rá a bizalom

  • Boulter123 vs. K Juvan
  • Alexandrova123 vs. Mai Hontama
  • Putintseva123 vs. Blinkova
  • A Kalinina123 vs. Perez
  • V Gracheva123 vs. Rakhimova
  • Pris Hon123 vs. Eudi Chong
  • Ya Yang vs. Sof Lansere
  • Danilina vs. Dar Lodikov
  • G Diallo13 vs. Ar Fery2
  • Sinner123 vs. Be Shelton
  • Arnaldi13 vs. J Wolf2
  • Ram/Salisbury123 vs. Sinner/Zhan
  • Paul13 vs. Fils2
  • N Han23 vs. A Rus1
  • Khachanov/Rublev123 vs. Cerundolo/Edberg
  • Dimitrov123 vs. Khachanov
  • D Schwartzman23 vs. Fritz1
  • Hurkacz/Shevchenko123 vs. Hijikata/Nakashima
  • Sonego vs. Jarry123
  • Tsitsipas23 vs. Humbert1
  • Hurkac123z vs. Zh Zhang
Előzmény: Capibara2 (682)
Capibara2 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 682

Ha már összekaszáltál félmilliót, miért nem próbálsz ki egy hónap gpt4-et? A kiutalást is kipróbálhatod így az irodától.

Előzmény: morzsa777 (681)
morzsa777 Creative Commons License 2023.10.07 0 0 681

ma 10 tenisz vagy félbeszakadt vagy elhalsztották, lehet a izraeli merényletek miatt

igen azt pont követtem olyan éjfél fele amig vártam hogy a gyerköcök elaludjanak és nekiáljak főzni.....ma is elment kettő legalább amit néztem 1.5, ráadásul sokan fogadtak eredetileg over2.5-re ugye

egy mai 0-0-ás meccset kivétel nélkül a kapus mentett meg golok nélkül, utolag elolvastam az elemzéseket, illetve a biro is uncsi volt talán 6 szöglet volt csak az előrejelzések mind 2-3-4 gólt favorizáltak és megnézve az utolso 10 meccseket ez volt a reális
hát legalább nem lehet azt mondani hogy bunda volt :-D

Előzmény: Capibara2 (680)
Capibara2 Creative Commons License 2023.10.07 0 0 680

Espanol és a Liverpool 92 és 93. percben rúgta a 2. gólt. Kellett egy kis mázli, hogy bejöjjön.:)

Előzmény: morzsa777 (675)
morzsa777 Creative Commons License 2023.10.07 0 0 679

o1.5 lista ahol u betüt tettem u3.5/u4.5 is lehet

  • Hafnarfjord vs. KR Reykjavi
  • AIK vs. Mjallby u
  • Pendikspor vs. Sivasspor u
  • Stuttgart vs. Wolfsburg
  • Crystal Palace vs. Nottingham Forest  u
  • Inter vs. Bologna
  • Ceske Budejovice vs. MFK Karvina
  • Metz vs. Nice  u
  • Seongnam FC vs. Chungnam As  u
  • FC Voluntar vs. Universitatea Cluj
  • Bohemians 1905 vs. FC Zlin
  • Luton Town vs. Tottenham Hotspur
  • FC Augsburg vs. SV Darmstadt 98
  • Leicester City vs. Stoke City
  • RB Leipzig vs. VfL Bochum
  • Everton vs. Bournemouth
  • Borussia Dortmund vs. 1. FC Union Berlin
  • Plymouth Argyle vs. Swansea City
  • Gillingham vs. MK Dons
  • RCD Mallorca vs. Valencia CF  u
morzsa777 Creative Commons License 2023.10.07 0 0 678

remélem megraktátok :-)

Előzmény: morzsa777 (675)
morzsa777 Creative Commons License 2023.10.07 0 0 677

mai tenisz, felső bing also claude...valamiért a teniszben claude pontosabb szal eltérésnél én claudet rakom meg
https://pixeldrain.com/u/axkWVPoY

amiket tudom élőben követem és váltok ha a folyamatosan frissülő statisztikákkal a saját sport botom fordulatot mutat (sportpredictor7)

morzsa777 Creative Commons License 2023.10.06 0 0 676

a 5s 7es gyűjtök mind bejöttek, a többit nem is néztem már, ma megin melozok nem nagyon van időm foglalkozni vele, de a promt müxik ezek szerint, ha el is menne a 2es szorzo visszahozza

morzsa777 Creative Commons License 2023.10.05 0 0 675

a teniszekkel visszahoztam a bakit, sajna a focit nem tudom követni mert megyek melozni, de itt van még egy adag kötésbe raktam

o1.5
Aris - Rangers
Marseille - Brighton
Liverpool - Royale Union
Molde - Bayer Leverkusen
Cartagena - Espanyol

morzsa777 Creative Commons License 2023.10.05 0 0 674

Csak magyarul válaszolj!
Szeretném, ha sportelemzőként működnél közre aki ismeri a sportteljesítményeket, a játékosokat és a versenyeket statisztikai és matematikai és analitikus módszereket.
Ismerned kell a tenisz szakkifejezéseit, a taktikát, az egyes mérkőzéseken részt vevő játékosokat, és elsősorban arra kell koncentrálnod, hogy intelligens kommentárt adj, nem pedig arra, hogy csak a play-by-play-t meséld el.
Keress rá a játékosok statisztikákra és elemzésekre csak! ezeken weboldalakon, tanulmányozd és máshol ne keress!:
https://www.soccerstand.com/player/karatsev-aslan/WYVhbvBF/
https://www.soccerstand.com/player/halys-quentin/EDve8Ljh/
https://tennistonic.com/head-to-head-compare/Aslan-Karatsev-Vs-Quentin-Halys/
https://www.tennislive.net/atp/match/aslan-karatsev-VS-quentin-halys/shanghai-rolex-masters-shanghai-2023/
https://scores24.live/en/tennis/m-04-10-2023-karatsev-aslan-halys-quentin-prediction
ezeknél a játékosoknál, a mai közös meccshez:
Aszlan Karacev vs Quentin Halys

 

Utána adj előrejelzést írd ki hány szett várható és ki lesz a mérkőzés győztese és a várható pontszámot.

Ird ki ki van jobb formában van, és melyikük alkalmazkodik jobban a mai közös mérközés körülményeihez?
Melyikük üt több nyerő ütést? Melyikük fog magabiztosabban játszani?

sportpredictor7 a saját botom:

Tisztelt Sportszakértő Úr! Köszönöm az érdeklődést a Karacev-Halys mérkőzés iránt a Shanghaj Masters tornán.

A játékosok statisztikáit átnézve látható, hogy Karacev jelenleg kissé előrébb van az ATP ranglistán, 52. helyen áll. Halys 76. Halys számára most nagy lehetőség ez a mérkőzés, hogy bizonyítson a világranglista közepe felé haladva.

Az idei szezonban mindketten jó formában vannak, de Karacev kicsit több versenyen vett részt és több győzelmet aratott. A tavalyi évben Karacev megnyert egy ATP 500-as tornát Szidneyben, míg Halys egy Challenger tornát nyert Blois-ban.

A korábbi egyenes ágon játszott meccseik statisztikáját tekintve Karacev vezet 2-1-re, az utolsó meccsüket 2019-ben Franciaországon nyerte meg.

A mai mérkőzésre azt jósolom, hogy Karacev szoros küzdelemben 3 szettben nyer majd. Karacev kissé rutinosabb és az idei győzelmei is az ő oldalán szólnak. Ugyanakkor Halys sem fog feltartott kézzel menni neki a meccsnek, és biztosan kihozza magából a maximumot.

A mérkőzés alakulását nehéz megjósolni, hiszen mindketten jó formában vannak. Váromizgalommal a találkozót! Remélem szoros és sportszerű meccset láthatunk majd Karacev és Halys játékából.

bing:

Kedves felhasználó, ez a Bing. Örülök, hogy segíthetek neked a tenisz mérkőzés előrejelzésében. A kérésed alapján megnéztem a Karatsev Aszlan és Halys Quentin közötti statisztikákat és elemzéseket, és ezeket találtam:

Az előrejelzésem a következő: Karatsev Aszlan fogja megnyerni a mérkőzést két szettben (2-0). A várható pontszám 6-4, 6-3. Az indoklásom az, hogy Karatsev Aszlan jobb formában van, mint Halys Quentin, és jobban alkalmazkodik a kemény pályához. Karatsev Aszlan több nyerő ütést fog ütni, és magabiztosabban fog játszani, mint Halys Quentin. Halys Quentin viszont nem fogja könnyen feladni a meccset, és megpróbálja kihasználni a visszaadó játékát, hogy brékeljen Karatsevet. Ezért azt várom, hogy szoros meccs lesz, amelyben mindkét játékosnak lesznek esélyei a győzelemre, de végül Karatsev Aszlan fogja behúzni a győztes pontokat. Remélem, hogy hasznos volt az előrejelzésem, és élvezed a mérkőzést. 😊

A hivatalos szakértői vélemény:

Mire fogadnak?
TÖBBSÉGI VÁLASZTÁS
P1 1,58
48 jóslat

F1 (-3,5) 2,43
20 jóslat

2:0 2,39
16 jóslat

FS1 (-1,5) 2,37
16 jóslat

P2 2.40
12 előrejelzés

F1 (-1,5) 1,68
9 jóslat



morzsa777 Creative Commons License 2023.10.05 0 0 673

over1.5 gyűjtő

  • Phnom Penh vs Shan United
  • Altyn Asyr vs Ravshan
  • Macarthur FC vs Dynamic Hero
  • AEK Athens vs Ajax
  • Olimpija vs Slovan Bratislava
  • FK Backa Topola vs Olympiakos
  • PSM Makassar vs Sabah FA

    össz odds 2.2
morzsa777 Creative Commons License 2023.10.05 0 0 672

tegnap ugy jártam hogy már a saját előrejelzésemben sem hittem
over1.5 aztán első félidő végén 0-0, kevés szöglet büntetők is egy darab piros.sárga szinte 0
hát joivan mondom eladom félűron...bing 2-3 golt jelzett, claude 3-4-et...megnézem manuálisan 2 gol ma, eh akkor betolom under3.5 alá és lepihentem...reggel kelek nézem 4-0 :-D 2 gol 5 perc alatt ráadásul
hát ez van..

Capibara2 Creative Commons License 2023.10.04 0 0 671

Ezek O0,5 vagy U4,5 tippek voltak. :) Lehet bejön néha, de mindig ez sem. Elég egy gólnélküli meccs.

Előzmény: morzsa777 (669)
morzsa777 Creative Commons License 2023.10.04 0 0 670

o1.5

A szövegből csak a mérkőzés neveket listázva:

* Alessandria Calcio 1912 U19 vs Reggiana 1919 U19
* Pafos U19 vs MSK Zilina U19
* South Africa (Women) vs Malawi (Women)
* Poseidon Michanionas vs Apollon Paralimniou
* OFK Grbalj vs Bokelj
* TJ Jednota Banova vs Slovan Duslo
* Barracas Central II vs CA Independiente Avellaneda II
* Famalicao U19 vs Midtjylland U19
* NK Tolmin vs NK Bilje
* Red Star Belgrade U19 vs Young Boys U19
* Red Star Belgrade U19 vs Young Boys U19
* Sporting (Women) vs Marítimo (Women)
* Lukavec vs Sava Strmec
* Hapoel Petah Tikva (Women) vs ASA Tel Aviv (Women)
* Club Universidad Nacional U23 vs Queretaro U23
* KuPS Palloseura (Women) vs PK-35 Vantaa (Women)
* Sogndal vs Kristiansund BK
* Umm Al Hassam vs Qalali Club
* BE1 NFA vs Nevėžis
* Stabaek vs HamKam
* Koblenz vs Astoria Walldorf
* DJK Bad Homburg vs Rot-Weiss Frankfurt
* Ibrachina U20 vs Desportivo Brasil U20
* Servette Chenois (Women) vs Young Boys (Women)
* Servette Chenois (Women) vs Young Boys (Women)
* Southampton U21 vs Lyon U21
* Southampton U21 vs Lyon U21
* Coimbra U20 vs Cruzeiro Esporte Clube U20
* Deportes Magallanes vs Universidad de Concepcion
* Swansea City vs Norwich City
* Welling United vs Gosport Borough
* Derry City (Women) vs Sion Swifts (Women)
* Derry City (Women) vs Sion Swifts (Women)
* Linfield (Women) vs Lisburn Ladies (Women)
* Biggleswade vs North Leigh
* Rotherham United vs Bristol City
* Juvenes-Dogana vs S.P. La Fiorita
* S.P. Tre Penne vs S.C. Faetano
* CS Herediano (Women) vs Perez Zeledon (Women)
* CS Herediano (Women) vs Perez Zeledon (Women)
* Zhodino vs Borisov

Összesen 66 mérkőzés szerepel a szövegben.

morzsa777 Creative Commons License 2023.10.04 0 0 669

minek? Ott van az ösz odds, a tipsterek 3-4et tesznek egybe, arra gondoltam majd igy teszek,kiprobálom ma

Előzmény: Capibara2 (668)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!