Keresés

Részletes keresés

robin54 Creative Commons License 2008.11.18 0 0 3127

az O2 volt a 8. :)

Előzmény: Steffi21 (3126)
Steffi21 Creative Commons License 2008.11.17 0 0 3126
Köszi a beszámolót.-)
Hány BA koncerten voltál eddig?
Előzmény: robin54 (3120)
BAfan Creative Commons License 2008.11.12 0 0 3125
Nézzétek le a helyesírási hibákat, ez is a koncert hiányának köszönhető:)
BAfan Creative Commons License 2008.11.12 0 0 3124

Húúúú, állat lehetett:))))

Csak ma tudtam gép elé keveredni se megérte a várakozást!!!!

Játaszották a kedvenc dalomat???????? Akkor én is reméelm, hogy nem fogják törölni a setlistből és természetesen nálunk is játszáák majd el, csak jönnének már végre!!! Azt hiszem elért a BA hiány, koncertetre akarok menni...

robin54 Creative Commons License 2008.11.11 0 0 3123

http://good-times.webshots.com/video/3010016420059809233auxxIF

 

;) csak részlet, de a semminél több :)

Előzmény: Unit21 (3121)
robin54 Creative Commons License 2008.11.10 0 0 3122

pár napja szinte csak ezt hallgatom :

 

http://www.youtube.com/watch?v=1JlwOLFBWu0

 

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'm free ;)

Unit21 Creative Commons License 2008.11.10 0 0 3121

Nagyon jó beszámoló, köszi h fáradtál vele!!! És ha már ennyit mentél utánuk, meg is érdemelted amik történtek ;) Grat!

Azért bevallom nekem mégis akkor dobbant meg a szívem olvasás közben mikor írtad h játszott TIDAGTH-t! :D Szóval még van remény! ;) Na most már nagyon gyorsan jöjjenek ide is!

Előzmény: robin54 (3120)
robin54 Creative Commons License 2008.11.10 0 0 3120

Sziasztok :)

 

Íme a story, igyekszem nem túlrészletezni, ahol mégis, annak oka van ;-)

 

November 2

 

2án 11 után, kb 20 perces késéssel szállt fel a gépem London felé.
http://good-times.webshots.com/photo/2556770870059809233YSfixa

Mivel 13:30kor indult a transzfer buszom Lutonról, a késés miatt eléggé izgultam, hogy időben ott leszek-e. Aztán sikerült viszonylag időben kikeverednem a terminálra, gondolván, talán még elérem a transzfer buszt…Csakhogy az Easyjet nem így gondolta… miután már harmadszor ment el előttem ugyanaz a bőrönd a csomag-kiadó szalagon, és az én hátizsákom még sehol… sejtettem, hogy valami nem stimmel… És úgy is volt… nem hozták el a cuccomat Budapestről, mint utólag kiderült…


Így kitöltöttem a szükséges papírokat, kétségbeestem, és végül elértem a következő transzfer buszt… Szerencse - és jó tanács minden utazónak – hogy, a kézipoggyászomban benne volt egy váltás ruha, hasonló vészhelyzetek esetére. A transzfer busz időben beért Londonba, metróval pár perc alatt ott voltam az állomáson, jóval a cardiff-i vonat indulása előtt… sikerült felvennem a neten megvett jegyemet, és lassan kezdtem megnyugodni. Pár perccel a vonat indulása előtt hívott azt Easyjet, hogy megvan a csomagom, hova küldjék utánam ? Addigra átgondoltam a dolgokat, és úgy döntöttem, hogy 2 napot kibírok a cuccom nélkül, ami feltétlen szükséges, azt megveszem, és ahelyett, hogy kockáztatnám, hogy ismét eltűnik Cardiff felé, inkább vigyék ki a cuccomat a londoni hotelba.


Nagyjából időben értem Cardiffba, a vonaton aludtam is egy keveset… Amint kiléptem az állomás kapuján, valami olyan öröm szállt meg, amit régen nem éreztem: itt vagyok végre, és újra látni fogom Bryan-t és a bandát, yupiiiii :)

http://good-times.webshots.com/photo/2719583910059809233PSnrfV
 
Elsétáltam a szállásra, nem volt messze… Cardiff kisváros, minden fontosabb hely nagyon közel van egymáshoz.
Miután becsekkoltam, elregéltem a csomagom történetét, a recepciós csajszi szerzett nekem törülközőt, tusfürdőt… A hostelt, ahol megszálltam, (The Riverhouse Backpackers, Cardiff) csak ajánlani tudom. Kicsi, családias, jó helyen van, és nagyon kedvesek az emberek. Mint kiderült a csajszi is jött másnap a koncertre.


Miután lecuccoltam, visszamentem a városba, kerestem egy Mekit, hogy vacsizzak valamit, (lehet, hogy junk, de egy idegen helyen legalább ismerős, nekem mindig az az első, aztán utána kísérletezek a helyi éttermekben :) ) majd megkerestem a hotelt, ahol egy másik rajongó lakott, akivel e-maileztem korábban. Beültünk a bárba egy sörre, és dumcsiztunk.

 

November 3

 

Másnap reggel fél 9kor ott voltam az Arénánál. A kezemre a 8as sorszámot kaptam, ami egész jó :) A nap gyorsan eltelt, sokakat ismerek Bryan boardjáról, így barátok közt (khm… :) ) voltam. 
http://good-times.webshots.com/photo/2446492240059809233MRAjKB

http://good-times.webshots.com/photo/2934016480059809233WSQtfN


11 felé odajött hozzánk egy pasi és mondta, hogy a turné kamionok éppen most érkeztek meg a hátsó bejárathoz… Naná, hogy hátramentünk fényképezkedni :)
http://good-times.webshots.com/photo/2081787250059809233FPALbw

1 körül páran elmentünk egy Pizza Hut-ba kajcsizni… Menüt rendeltünk, és épp elindultunk, hogy feltöltsük a tányérjainkat, mikor Clara megtorpant és felkiáltott : it’s Bryan !
Nem mondom, hogy nem kaptam szívinfarktust :)) Rögtön kezdtünk körülnézni, hogy hol, hol ??? Aztán kiderült, hogy csak a hangszóróból szólt a Tonight We Have The Stars :)

 

5kor volt a meet and greet Keith-el azoknak, akik tagjai a fanclubnak. Mivel én még nem, gondoltam odamegyek és megkérdem, hogy regisztrálhatok-e ott a helyszínen, mert valahogy nem akaródzik postán küldeni a pénzt. Semmi akadálya nem volt, és végül én is bejutottam a meet and greetre… Annyira meg voltam illetődve, hogy az elején csak meghúzódtam a háttérben és néztem  ŐT teljes elragadtatásban (röpködő szivecskék smiley) :))) Mit nekem Bryan :DDD


Aztán én is odamentem fotózkodni, üdvözöltük egymást, segítettem neki, hogy honnan ismer (a koppenhágai gépről tavaly…), rögtön leesett neki, és nagyon örült, hogy újra lát :)
http://good-times.webshots.com/photo/2071016640059809233foMrHp

Dedikáltattam a backstage belépőmet,

http://good-times.webshots.com/photo/2173272530059809233DIVfym

majd megmutattam neki a tetkómat, amiről először nem hitte, hogy igazi, de mikor mondtam, hogy az, akkor rögtön előkapta a fényképezőgépét, hogy lefotózza :)

http://good-times.webshots.com/photo/2169073650059809233pDiBhY
  
Aztán hívták mobilon, hogy várják, mert próba van, így rohant, hogy odaérjen, de mondta, hogy még visszajön, várjuk meg. Kb 20 percet volt távol, ezalatt kinyitottuk az egyik ajtót, amelyik az arénába vezetett, és hallottunk pár percet a próbából :) Sajnos arra nem emlékszem, hogy melyik számot játszották éppen.


Keith visszajött elbúcsúzni tőlünk, megöleltem, aztán elindultam kifelé, mert közeledett a kapunyitás, és az első sor volt a cél :) Kemény futás volt, bár nem annyira, mint tavaly a hősök terén, és sikerült remek helyre érkeznem, Keith oldalán, természetesen !!! :)


Az előzenekar (Black Daniels) csak pár számot játszott, nem volt rossz, és a fickó folyton azt kérdezgette, hogy „Are you ready for Bryan Adams ?” Amire persze az egész aréna üvöltötte, hogy YESSSSSS :))


A srácok valamivel 9 előtt kezdtek a Can’t Stop This Thing We Started-al, B színpadon. Aztán Please Forgive Me (acoustic) Aztán Best Of Me, Bryan elindult előre és amikor elment előttem, pont az én kezemre szorított rá :)

Aztán nem sorrendben :
Somebody (Keith RAP szövegével  :) )
It’s Only Love (Keith szólójával)
Take Me Back (Keith, Norm és Bryan egy mikrofonnál, nagyon tetszett)
C’mon Everybody
Back To You
Run To You
I Thought I’d Seen Everything (ez nagyon vártam élőben, de nem győzött meg :( )
I Ain’t Loosing The Fight (jól szól :) )
The Only Thing That Looks Good On Me (mindig bejön :) )
When You’re Gone
18 Til I Die
Summer Of 69 (no comment needed :) )
Let’s Make A Night To Remember
I Thougth I Died And Gone To Heaven (!!! :) mert a rajongók kérték előző este)
Heaven (előbbivel egymás után, és aztán közölte, hogy „this was the heavenly part of the show :D )
This Time
Everything I Do (teljes)
Cuts Like A Knife
Straight From The Heart (ez mindig lenyűgöz)
http://good-times.webshots.com/photo/2768958450059809233bszLYn
Cloud #9
Vmikor 11 körül fejezte be az All For Love-al.
http://good-times.webshots.com/photo/2241796060059809233Kkxvyk
A koncert alatt többször összevigyorogtunk Keith-el és Bryan-el is. Gondolom jó volt nekik ismerős arcokat látni a tömegben (nem csak engem természetesen), és ezt mindig azzal hálálják meg, hogy kommunikálnak velünk :) Keith többször odajött elém, mikor a szólóit játszotta.

 

A koncert után hátramentünk a hátsó bejárathoz, ott már le kellett ülnöm, mert nem bírtak el a lábaim. Talán Keith autója ment el elsőként, de sajnos nem állt meg. Mind fáradtak voltunk, így nem vártunk tovább és páran beültünk a közeli bárba kicsit pihenni és beszélgetni. Jóval éjfél után értem vissza a szállásomra, a recepciós csajnak megmutattam a fotók egy részét, és pár percet beszélgettünk a koncertről. Neki ez volt az első, és nagyon odavolt :)

 

November 4

 

Másnap délben visszaindultam Londonba, minden időben volt, könnyen megtaláltam a szállásomat, és ahogy beléptem az első dolog, amit megláttam a csomagom volt. Micsoda megkönnyebbülés :) Ez a szállás is rendben volt, lecuccoltam, és felhívtam az öcsémet, aki kint lakik, hogy indulok fel a North Wembley-hez. Calogero még a városban volt, így csak este találkoztunk, miután mindketten visszaértünk a szállásra. Persze aztán későig beszélgettünk, mi másról, mint Bryan-ről, koncertekről, dalokról :)

 

November 5

 

Délelőtt még elmentünk megnézni a Parlamentet, a Big Bent és a London Eye-t,
 
aztán kimentünk az O2hoz körülnézni.
 
Ami rettentően furcsa volt, és őszintén szólva nekem csalódást okozott, az a poszterek teljes hiánya. Sem Cardiff-ban, sem Londonban nem láttunk egyetlen egy utalást sem arra, hogy Bryan Adams fellép. Az O2 kivetítőjén egy néhány másodperces hirdetés volt csak… Viszont az éttermek nagy részében Bryan dalai szóltak :) Megpróbáltuk elcserélni a jegyünket álló-jegyre, sajnos sikertelenül, így úgy döntöttünk, hogy elég fáradtak vagyunk ahhoz, hogy ne dekkoljunk ott egész nap, és elindultunk vissza a hotelba pár óra alvás reményében. Végre sikerült utaznom a híres londoni double-decker felső részén :)
Aztán tettünk egy kerülőt a Buckingham Palace felé, végigsétáltunk a St James Parkon (ugyanott, ahol márciusban, a 11-promo gig idején), fel a Piccadillyre,  
ahol betévedtünk egy CD boltba… Hát ott aztán alaposan elnézelődtük az időt :D Végül talán kb f6 körül értünk vissza  hotelbe, és alvás helyett dumáltunk és zenét hallgattunk. Találgattuk, hogy mi lesz este, készülnek-e a rajongók Bryan köszöntésére, írtunk egy setlistet, hogy mit szeretnénk hallani…

7 körül elindultunk vissza az O2hoz.

Rengeteg ember özönlött be a főbejáraton. 
http://good-times.webshots.com/photo/2543880040059809233SuVTps
Megkérdeztük egy boltban, ahol azt mondták, hogy az aréna több, mint 18000 férőhelyes… Ezt a számot hallva, olyan nagyon nem bántam, hogy nem lent állok a tömegben, bár azért a feeling egészen más, az tény…
A helyünk az aréna hátuljában, istentelen magasan volt. Én nem is mertem felállni az egész koncert alatt, mert attól féltem, hogy leszédülök… Viszont remekül beláttunk mindent.

http://good-times.webshots.com/photo/2166076430059809233EprXQd

Mikor bejött Bryan, és felzúgott a tömeg, az nagyon ász volt :) Szintén a B színpadon kezdett, ugyanazzal, mint Cardiffban, és utána a tömeg elkezdte énekelni neki a Happy Birthdayt :) kicsit sutára sikeredett, és szerintem ő is zavarba jött, mert hirtelen belevágott a Please Forgive Me-be, de biztos jól esett neki :)

Aztán :
Best Of Me
Somebody (Keith Happy Birthday RAP-jével :)) )
Hearts On Fire
18 Til I Die (előtte mondta a közönségnek, hogy ez egy különleges nap, mivelhogy ma van a szülinapja, illetve megemlítette Barack Obama győzelmét is, aminek külön örül)
Let’s Make A Night
Back To You
Ain’t Losing The Fight
Summer Of 69
Everything I Do
When You’re Gone
I Thought I Died And Gone To Heaven
She’s Only Happy When She’s Dancin’
Heaven
Take Me Back
Have You Ever Really Loved A Woman (maestro Keith Scott :) )
The Only Thing That Looks Good On Me
I Thought I’d Seen Everything
Run To You
Cloud #9
C’mon Everybody
Straight From The Heart (acoustic)
When The Night Comes
Walk On By
All For Love

 

A végén odamentünk a találkozóhelyre fényképezkedni a BAddiekkal, és elbúcsúzni egymástól, hiszen ki tudja mikor találkozunk legközelebb…

Reméljük egy újabb BA-koncerten, hamarosan, valahol Európában :)

http://good-times.webshots.com/photo/2697763980059809233eUIoHi

 

Cardiff album :

http://good-times.webshots.com/album/568472131bBEWgz

London album :

http://good-times.webshots.com/album/568597762ZBbQGt

London - O2 album :

http://community.webshots.com/album/568582153bJmoaZ

 

PS : azt azért nagyon remélem, hogy legközelebb erre jönnek, mert jó-jó, de itthon még jobb :)

_calogero Creative Commons License 2008.11.10 0 0 3119
Steffi21 Creative Commons License 2008.11.09 0 0 3118
Boldog Szülinapot így utólag is!
BAfan Creative Commons License 2008.11.07 0 0 3117

Szia Robin!

Várom én is a beszámolót. Láttama  fotókat! Megint hogy keveredtél ilyen helyzetbe???(tudod, mint a repülőn lassan másfél éve) BA-val nem sikerült ilyen szituba keveredni? NA de majd úgyis jöna  részletes beszámoló, I can't wait!!!

Amúgy a 2007.06.30-án mögötted álló soproni vagyok de más lett a  nick-em, nem bírtam belépni és újra regisztráltam)

Bocs,hogy eltűntem de az utóbbi idő költözésről szólt és a net kissé háttérbe szorult.

 

Valamikor szívesen megnézném a tribute zenekart BP-en de elég ritkán járok fővárosunkban:((

 

 

 

 

Előzmény: robin54 (3115)
tranziens76 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 3116

Nagyon várom a beszámolót!

Addig is jó volt látni a képeket! Köszi érte!

 

Aki meg nem tud külföldre koncertre menni, "hiánypótlásként"

ma este (20 óra) GitárPont Café-ban

(XX. Nagy Győri István u. 4-6.; http://www.gitarpont.hu/cafe/)

 

Room Service-Bryan Adams Tribute zenekar koncert!

 

A hangulat garantált!:-)

 

 

Előzmény: robin54 (3115)
robin54 Creative Commons License 2008.11.06 0 0 3115

Megjöttünk :) beszámoló vasárnap este, vagy a jövő hét elején ;)

 

ISTENI VOLT :)

 

Izelitő :

http://good-times.webshots.com/photo/2071016640059809233foMrHp

 

;)

 

Robin

BAfan Creative Commons License 2008.11.06 0 0 3114

Boldog szülinapot Neki!:)

(kicsit késve de tegnap nem voltam gép közelben)

Batalla Creative Commons License 2008.11.05 0 0 3113
Szülinap...............(mindenki gondoljon amit akar) a Legjobbnak és Legnagyobbnak ma van!!!
robin54 Creative Commons License 2008.11.01 0 0 3112

York review - az utsó mondat tetszik a legjobban :) Well done !

*********************************

Early Review!! From http://www.thepress.co.uk/whatson/music/3810304.Review__Bryan_Adams__Grand_Opera_House__York/ (picture at the stie too)

By Jon Butler »

If you think of Bryan Adams the rock star you probably think of stadium gigs as you reach for your air guitar, but it was Bryan Adams the songwriter who took to the stage at the Grand Opera House armed with just an acoustic guitar.

Last night’s audience were genuinely exhilarated as they got the chance to get up close and personal with an international star whose formula is not necessarily sophistication. He tends to lean towards the anthem.

But very well thought-out lyrics regarding relationships, romance and love, endear Adams the man and his emotional songs to his audience.

An excellent example of his craft being Have You Ever Really Loved A Woman? – a truly touching and thought-provoking song.

And what a nice guy. Interacting effortlessly with his fans, the evening became a very intimate experience.

The most adored busker York has ever known turned a good evening into a spectacular night with his charm. At one point he actually went off his set list to perform a song requested from the audience – something you will rarely, if ever, see.

His ready wit shone through as he subtlety mimicked some of the stars who have covered his work, including Joe Cocker and Tina Turner.

If you’ve never really got into Bryan Adams, you should. Because if you have just the smallest romantic bone in your body when you listen to his songs, it will be like you’ve missed him all your life.

*********************************************************

robin54 Creative Commons License 2008.11.01 0 0 3111

FYKI

 

Hey Everyone,

Apologies for the delays - technical and admin hitches with YT - but, as some of you have already spotted, BA's new, official channel has now gone live on YouTube ... .. check-out www.youtube.com/bryanadams ... .. these are v.early days and the channel shall be an ever-expanding / rotating resource for BA fans and BAddies everywhere ... .. there'll also be opportunities for fan vids to be featured on the channel (and not just as favs), so keep-a-look-out for details both here at BA.com and on the YT channel itself.

Hope you all enjoy it and please do give it time to grow (and we're sure that your suggestions and requests will all be taken on-board).

All The Best,

WEB SHERIFF

ashimon Creative Commons License 2008.11.01 0 0 3110

Hat szerintem ez szelmalom harc -- elobb-utobb a legtobb dolog vissza fog kerulni, vagy mostantol Bryannek orokke figyelnie/figyeltetnie kell a netet.

 

Jo hogy Bryan turelmesen magyarazta ezt a sajat boardjan -- de mondjuk ez eleg limitalt informacio (ha nem vagy ott jelen, akkor nem jutsz hozza).

 

Az elkepzeles, hogy a BA.com legyen a kozponti oldal jo -- de az oldal ebben a formaban szerintem alkalmatlan ra. Az hogy ennyi alternativ oldal mukodik (latogatjak, keresik) azt sugallja, hogy valami okbol szukseg van rajuk...

 

 

 

 

Előzmény: robin54 (3106)
bluebrill Creative Commons License 2008.11.01 0 0 3109

Szia Mindenki

Én is nagyon utálom,hogy eltüntek a youtube-ról a videók.Nem tudom,ki élhetett és milyen módon vissza az ott talált anyagokkal,amit Bryan ilyen módon megelégelt.

Nagyon sajnálom.

Most már csak olyanokat találsz fenn,hogy a No Thanks(brrr...) hogy énekelte az egyik koncertjén a Summer of 69-t.

Nagyon sajnálom,hogy a képekhez se lehet hozzáférni a www.bryanadams.nu oldalon.

Messze itt voltak a legjobb Bryan fotók.Még jobbak mint a weboldalán.

Kiváncsi leszek,Bryan mikor pakolja fel ezeket a saját oldalára.

Jók Legyetek

Pussz

robin54 Creative Commons License 2008.10.31 0 0 3108

http://www.youtube.com/user/bryanadams - ha jol értelmezem ez lett a hivatalos BA chanel a youtube-on ;)

 

A News átstrukturálásával abszolut egyetértek...

Előzmény: _calogero (3107)
_calogero Creative Commons License 2008.10.31 0 0 3107

Én ezt az ömlesztett 10 nyelvű cikkfordítós scannelős, belinkelős már-már használhatatlanul szar News részleget alaposan újraértelmezném. Első körben le kellene bontani külön-külön nyelvekre és tematikusan is be kellene sorolni őket, mint ahogyan az anno részben meg is volt (appearances, record news, stb. stb.)

És fasza lenne, ha bárki aki felvett akármit, akárhol, az feltölthetné a ba.comra (mint a YT-ra) így minden egy helyen lenne.

A budapesti Never Let Go videóm törlése miatt még mindig morcos vagyok. :s

 

Az egyik legnagyobb torrent siteról (m******a) is lekerült minden, így ha rákeresünk a bryan adams szavakra, NO RESULTS fogad a találati oldalon.

 

más..

Ma berobogott a postás az Io Vivo (In Te) maxival, 2 napja meg a Tonight We Have the Stars promo CD jött meg. :)

 

Már majdnem kész a teljes B-Sides & Non-Album Tracks lista, melybe évekre bontva összegyűjtöttem mindent ami hivatalos, de a Bryan Adams albumokról hiányzik.

Eddig 134 címet tartalmaz és még néhány belekerül. Ha kész, kiegészítem a számok forrásmegjelölésével és akkor publikálom ahol csak tudom, mivel érthetetlen módon sajnos egyetlen fanpage sem rendelkezik ilyen  "katalógussal".

Előzmény: robin54 (3106)
robin54 Creative Commons License 2008.10.31 0 0 3106

Állitolag minden vissza fog kerülni, legalábbis ami nem sért szerzői jogot. Csak ki akarták pucolni a netet, merthogy kezdtek itt-ott visszaélni a nevével, és Bryan megunta a dolgot...

Bryan maga magyarázta ezt el a saját boardján, és hihetetlen türelemmel válaszolgatott a kérdésekre. Websheriff-et ő fogadta fel.

 

A cél, hogy a bryanadams.com legyen az abszolut központi BA website...

 

R

Előzmény: _calogero (3105)
_calogero Creative Commons License 2008.10.31 0 0 3105

Hmmmm.....

Egyre nagyobb az esélye, hogy lesz a "The Way of the World" is, az egyik legnagyobb mindenkori kedvencemmé avanzsálódott 11 bonus track!

No meg remélem csak lányos zavarában váltotta le a Kids Wanna Rockot a HYERLAW-re. Természetesen az előbbit is mindenképp hallani akarom! :)

 

Sheffield gig review: http://18tilidie.co.uk/gigs/archive/2008/10-29-08sheffield/sheffield.htm

 

My hands are shankin'.. I can't wait! :)

_calogero Creative Commons License 2008.10.30 0 0 3104

Szvsz a bryanadams.nu oldal megszűnése mögött uaz a "bawebsheriff" vagy mi állhat, amely hetente 1000 Bryan videót illetve accountokat töröltet a youtuberól is.

 

Számtalan letölthető anyag volt elérhető, köztük igazi ritkaságok egy csokorba szedve.

 

Ha valaki vette a fáradtságot és letöltögette azt a jónéhány bootleg koncert DVD-t és az mp3 koncert archivumot ami a .nu-n volt, megtenné, hogy ír egy mailt: adamsmasher@citromail.hu

 

én marha csak halogattam és csak párat szedtem le.. :s

 

ezer hála és köszönet! :)

robin54 Creative Commons License 2008.10.29 0 0 3103
najo, rólad történetesen tudom :D
Előzmény: _calogero (3102)
_calogero Creative Commons License 2008.10.29 0 0 3102
akad.. :)
Előzmény: robin54 (3101)
robin54 Creative Commons License 2008.10.28 0 0 3101

Sziasztok,

 

vasárnap délelőtt indulok Angliába. A cardiff-i és londoni koncertekre megyek.

Van még vki innen aki szintén jön ? :)

 

Robin

Szani01 Creative Commons License 2008.10.24 0 0 3100

Szia bluebrill!

 

Köszönjük az ötletet. Hamarosan elkezdünk szervezkedni vidékre is, aztán meglátjuk mi lesz belőle...:)

 

Láttam, hogy a setlistes kérdésre már kaptál választ:)

Folyamatosan igyekszünk bőviteni a listát egyébként!

 

Tamás

Előzmény: bluebrill (3086)
Szani01 Creative Commons License 2008.10.24 0 0 3099

Üdv!
A ROOM SERVICE-Bryan Adams tribute zenekar szombati bulijára szívessen lát téged és barátaid!
Okt.25.GITÁRPONT CAFE,(XX.ker.Nagy Győri István u.4-6.)
A koncert 20 órakkor kezdődik!
info:http://roomservice.mystic.hu
ROOM SERVICE zenekar

tranziens76 Creative Commons License 2008.10.24 0 0 3098

Ja, csak november 29-én!

Arra valszeg tudok majd menni!

Bástya Klub!

Előzmény: tranziens76 (3097)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!