Keresés

Részletes keresés

fantomas1 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4069

Sziasztok!

 

Ez csodás! Itt ülve olvasgatva a hozzászólásokat bennem is felmegy a pumpa. Annó mi is úgy választottunk házat és lakást, hogy milyen nagyszerű lesz , amikor a gyerekek lemennek majd később , egyedül!!!!! a játszótérre. Én gyerekkoromban így nőttem fel. Anyámék csak lenéztek a játszótérre, láttak minket és minden rendben volt. Most meg nézhetem a szemközt lévő játszótéren játszó SRII-s gyerekeket. 

A mai napon , amikor az öt éves gyerekem lenézett és azt mondta, szeretne lemenni a játszótérre, nehéz volt elmagyarázni, miért is kell nekünk Budaörsre!!!!! mennünk. 

Ott is vannak jó játszóterek, végül is van autónk, és el tudunk menni. Az már csak kár ( nekem ), hogy a tavalyi jó játszótéri csapat már csak befizetések után lehet a régi!!! És így tényleg nehéz jó közösséget alakítani, ( és itt nem csak a szülőkre gondolok, hanem elsősorban a gyerekekre) még úgy is, hogy most még csak a szülők forronganak. Mi ide hosszútávra költöztünk, és bíztunk benne, hogy a jó havererok is innen kerülnek majd ki. Mondom én ezt szülőként, aki közel két évig sétálgatott az előttünk elterülő "rét" bevezető útján két gyerekkel és alig várta, hogy végre elkészüljön a játszótér. Más kérdés, hogy amikor kész lett, két sikeres használat után lezárták a bevezető kaput. Én örültem legjobban, amikor a középső kapu újra kinyílt ( nem sokáig!!!)

Egy gyerek ezt meg sem érti, de nem is kell!

Szóval mostantól az az elképzelés, hogy a gyerekek játszóteres- kulcsos gyerekek lesznek!!! Nevetséges!!!!

 

Sajnálom hogy idáig jutottunk. Még mindig nem értem, miért ne lehetne este lezárni a középső kaput ( valaki biztosan vállalná ezt !) és érdekes módon ez máshol működik is!

Zöldharisnya Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4068

semmit........

Előzmény: Pocok-e (4061)
tºm Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4067

Pocok-e,

 

Félreértesz valamit. Jelenleg a mi gyerekeink vannak kizárva, ez a hihetetlen.

Négyszíves olvasd vissza, azt senki nem állította, hogy nincsenek költségek vele.  

Az ellenőrzéssel kapcsolatban, meg azon agyalj, a "majd biztos ellenőrzünk mindenkit"  -ben a majd -al van csak a baj, mert mint alább olvastam, hogy budaörsi gyerekek benn voltak, meg én is leírtam hogy jártam...

 

Nem akarok kötekedni de a "biztonsági őrt aki csekkolja a 4 éveseket" a nevetséges, meg az , hogy nem  közös megoldás felé (pld. a többi társasház befizet nektek az üzemeltetésre megegyezett összeget) indultatok el, hanem a gyerekekből akarjátok a pénzt kiverni.. Ha meg nem fizetnek ki vannak zárva! És itt csámcsog mindenki hogy ki fizetett meg ki nem! Ez a nevetséges!

 

 

Tom





Pocok-e Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4065

Hihetetlen hogy ez ekkora rosszallást vált ki... Mit nem lehet azon érteni hogy az SR II most is fizet fenntartási költséget a játszótérért mivel a mi területünkön van és ehhez kéne hozzájárulni az SR 1-3-nak hogy mindenki használhassa. És ha szétesik a hinta, akkor majd ki fog fizetni az újért, ha minden így marad?

 

És nem kéne rögtön lehurrogni minket, mert hogy majd biztos ellenőrzünk mindenkit, meg kérjük hogy mutassa fel a kulcsát, meg mit tudom én. Igen, legközelebb a közgyűlésen majd felvetem hogy tegyünk oda egy biztonsági őrt aki csekkolja a 4 éveseket.  Nevetséges!

Előzmény: tºm (4064)
tºm Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4064

Sziasztok,

 

Ma csuda jó dolgok történnek. Reggel lenn voltam a tárolómba, és 4 hónap után láttam a tárolómban: volt fény ! Ezen a fórumon is szeretném megköszönni, hogy ilyen gyorsan e roppant bonyolult üzemeltetési feladatot el tudott látni a Faraone ! Épp csak szóltam nekik és 3 hónapra rá már meg is csinálták az izzótest cseréjét ! Ha még hozzá vesztük a nagy tisztaságot is amiért fizetünk, a takarítás minőségtelenségét, akkor szerintem nem éri meg azzal szembe hogy ugyan annyit fizetek, mint előttük. Ebben a tekintetben visszasírom a Mekdant. Hál isten ők már kivonultak tőlünk, de nem vagyok biztos , hogy a Faraone-al megoldódott a kérdés végérvényesen.

 

A kocsimból csöpögött a motorolaj, és kb 30cm átmérőjű foltot eredményezett a műgyantán a mélygarázsban a vonalaim között. Megcsináltattam a kocsit, és ma feltakarítottam a foltot, mert amikor volt a garázs takarítás, nem mentek a rá gépükkel, gondolom azért hogy nehogy tönkremenjen az! De tök mindegy , mert tök mocsok az egész garázs megint.

 

Játszótér:

 

Mi kb 2-3 hete próbáltunk bejutni kislányommal (sr1-es csapat), és miközben szembesültünk vele, hogy be van zárva minden, és a kód sem megy, eközben egy feltehetőleg sr2-es hölgy sétált telefonálva a játszótér előtti úton. Megállt tőlünk nem messze, minket nézett , és telefonjába jól hallhatóan a következőt mondta: "... megint itt vannak ...  .....próbálnak bejutni a lakópart területére......  a nyitogatják az ajtókat, próbálgatják a kódokat, biztos át is fognak nyúlni...  ... szerinted a közös képveiselőt, vagy a rendőrséget hívjam ki ....   "



Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy hagyjuk, innen ki vagyunk zárva.. Nemsokkal később itt olvastam is, hogy bizony igen.

Ezért a feltételezett kicsinyes hozzáállás végett gondoltam, hogy a végén még egyesével ellenőrizgetni is fogjátok a gyerekeket. Ebből viszont tutira nem kérünk, ha így lesz.



Sokkal értelmesebb volna egy közös megoldás, mint pénzel sarcolni az SR1,3 játszó gyerek szüleit, akik vagy fognak vagy nem, mert beengedik egymást stb. (a kedves hölgy meg hívogathatja a rendőröket, mert belógott valaki)

De tartok tőle, hogy közös megoldás nem lesz. Nagyon csodálkoznék ha igen!

De ha fizetni kell gyerekenként akkor legyen benne valami szolgáltatás is. Például valaki lesöpri hetente a kavicsot. (tavaly ilyen elvétve (inkább se) fordult elő)

Vagy fizessen mindenki! Az SR2-es gyerekek is! És ebből a közös kalapból tartsátok fenn és üzemeltessétek, akkor volna rá közös érdek, és mindenki tesz hozzá. És talán így nem engednék be egymást a szülők se.

 

Üdv

haloween79 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4063

Én épp ismerek egy budaörsi fiatal családot, akiknek 2 kis gyermekük van, és biztosan tudom hogy a hosszú hétvégén látogatóban voltak az Sr II-ben lakó rokonuknál és a játszót is meglátogatták. :) Llehet, hogy épp ők voltak azok.

Így azt hiszem ők jogosan tartózkodtak ott. :)

 

Előzmény: ki24 (4062)
ki24 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4062

A játszótér kérdéséhez egy apró info: a külsősök kizárása olyan "jól" sikerült, hogy a múlt hétvégén az sr II -s gyerekek együtt játszottak a bezárt játszótéren egy budaörsi nagyival és unokáival. Miközben az SRI-es szülők épp azon tanakodtak, hogyan lehet bejutni a játszótérre ...

Előzmény: Zöldharisnya (4054)
Pocok-e Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4061

Kedves Zöldharisnya,

 

Tudom hogy már nem vagy SZB tag, de nem tudsz valamit a mekdán leváltásáról?

Előzmény: Zöldharisnya (4055)
Pocok-e Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4060

Higyjétek el, hogy mi már annak is örülnénk ha a saját dolgainkban megoldás születne, de sajnos  semmi sem történik, nincs zárcsere és nincs közgyűlés, április elejére ígérik, bár eddig mindent csak ígérnek! Tisztelt SZB lesz mekdán váltás????

Előzmény: haloween79 (4059)
haloween79 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4059

Mi tegnap szembesültünk vele, hogy zárva a játszótér előttünk. (SRIII-ban lakó család)

 

Sajnos nem annyira egyyszerű egy 3,5 éves és egy 1,5 éves gyerkőcnek megmagyarázni, hogy nem mehetünk be, főleg ha ott vagyunk a kapuban, de szerencsére nem volt gond.

Mi szerettünk oda járni - és szeretnénk a jövőben is - , én így abban bízom, hogy hamar lesz megoldás és újra játszhatnak ott a lányaim. Egyenlőre marad a buszozás valahova a XI kerületbe bentre, de azért itt jobb lenne.

 

Remélem az SR II-nek lesz hamarosan közgyűlése és ebben a kérdésben is döntenek.

Addig pedig várunk és remélem. :)

RMCR7 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4058

Hali,

 

Szánalmasnak tartom, hogy egy játszóter használatáról nem lehet közös megoldást találni fél éve. Min kell ezen annyit gondolkozni? Ha a Mekdánon múlik, akkor soha nem lesz megoldás... És a gyerekeink lassan felnőnek és nem lesz értelme beszélni erről :)

Ha kulcsos rendszer lesz, akkor lesz fejlesztés is a játszótéren? Csúszdapark? Élményelemekkel? Tiszta és rendszeresen karbantartott lesz a játszótér?

Miért nem szögesdróttal válasszuk el az egészet?

 

Ez az enyém, az a tiéd....legyen már megoldás mihamarabb Tisztelt illetékesek.....

 

 

 

Big Show Creative Commons License 2012.03.20 0 0 4057

IME A SOK FURÁS EREDMÉNYE LEKÖZELEBB RÁNK SZAKAD A HÁZ?

Előzmény: Big Show (4056)
Big Show Creative Commons License 2012.03.20 0 0 4056

IME A SOK FÚRÁS EREDMÉNYE! a Képet melékelem

Zöldharisnya Creative Commons License 2012.03.19 0 0 4055

Szia Moller,

..........ugye tudod, hogy egy fórum messze nem leképezése a mindennapjainknak…….itt a problémákat beszéljük meg , néha akár igen sajátos stílusban is, de alapvetően mindenki szeret ebben az unikum környezetben s közösségben élni.  De erről nem fórumozunk, mert ezt mindegyikünk tudja..........

Ha szépen megkérünk, megteszed -pláne ha ahogy írtad már találtál magadnak boldog lakhelyet - megkímélsz minket a negatív piszmogásaidtól…………még a végén mégis csak azt hisszük irígyelsz minket, hogy egy idegen közösség fórumában részt veszel..... :)

Előzmény: moler (4049)
Zöldharisnya Creative Commons License 2012.03.19 0 0 4054

Sziasztok!

 

Egyértelműen kulturáltabb lett volna nem a kapu előtt szembesülni a helyzettel egy játékra ácsingózó gyerekkel, hanem értesítést kapni a fejleményekről (……. ha bárkit megnyugtat erre még nekünk is rá kellet kérdezni, hogy most mi van a játszival…)  s kérek Tőletek elnézést a közös képviselet helyett az ügyintézés stílusáért……..

Lényeg: a játszóteret az elharapódzó idegenlégiósok miatt zárták le és nem az SRI-III miatt.  Kicsit empatikusabban is át lehet gondolni a helyzetet, az SRII lakói nem kisstílűek, eszében sincs senkinek sasados gyerekeket kizárni a térből, de szeretjük biztonságban tudni a tulajdonunkat, ahogy gondolom az SRI-III lakói is. A kódunk már köztudott volt az idejáró Börsiek között, s joggal idegesítette az SRII lakóit, hogy egy játszi miatt bárki bejöhet a kertünkbe/házainkba, mivel a kód oda is jó .

A zár elkészültéig a középső ajtó maradhatott volna nyitva, ahogy anno a közgyűlés is döntött, ……..de az SZB úgy tűnik nélkülem is felülbírálja a közösségi döntéseket  így most a középső ajtó is bezárásra került  a kód megváltoztatás mellett.

A MEKDAN ígérete szerint ez heteken belül megoldódik a kulcsos rendszer kialakításával, amihez az SRI-SRIII bármely lakója jelképes összegért vehet másolhatatlan kulcsot. Reméljük tényleg így lesz, bár már féléve várunk rá…………..

Előzmény: tºm (4052)
Pocok-e Creative Commons License 2012.03.19 0 0 4053

Előkerestem a jegyzőkönyvet a játszótérről, szóval azt szavaztuk meg hogy lezárjuk a játszóteret, egy olyan zár kerül rá, aminek a kulcsa nem másolható csak kódkártyával, és aki kulcsot szeretne venni az névre szólóan megteheti egy előre meghatározott összegért, ami még nincs meghatározva, szóval a 10 ezret csak emlékezetből mondtam.

Azt ígérték hogy ez április elején megtörténik, ne kérdezze senki, hogy miért zárták be ennyivel előre ha még nem történt meg a zárcsere.

Szeretnék mindenkit megnyugatatni hogy ez nem a gyerekek és szüleik ellen van. Ez az éjszaka közepén ott zajongó fiatalok ellen van, a játszótérre néz az ablakunk, szóval nem csak kitalálom, valamint azért van hogy a fenntartási költségeket ne csak az SR II viselje.

Valóban most még nincs nagy költség mert új a játszótér, de majd ha valamelyik játékot ki kell cserélni vagy javítani, akkor ez már probléma lehet. Nem hiszem hogy akár a 10 ezer forint évente, olyan szörnyű költség lenne.

A mostani rendszerrel az volt a probléma, hogy kiadták egymásnak a kodókat a szülők és ami engem nagyon zavart, hogy átjáróház lett az udvarunk és teljesen idegen emberek simán bejöttek a kapun, mivel a kód azonos, a bejáraton is bejöhetnek, és azért azt nem szeretnénk, mert akkor semmi értelme a biztonsági rendszernek.

Leszögezném még egyszer hogy nem a kedvesen játszó gyerekekre és szüleikre gondolok, illetve nem tőlük féltem az otthonom, de innen már csak egy lépés hogy illetéktelen rossz ember is tudomást szerezzen róla.

Szóval a kérdés áprilisban megoldódik, érdeklődjetek majd a kulcsvevés lehetőségéről!

Előzmény: tºm (4052)
tºm Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4052

Sziasztok,

 

3 éve lakunk itt mi is, és mi sem bántuk meg egy percre sem hogy ide költöztünk.

Most lehet hogy pont negatív dolgokat fogok megint írni, de a fórumot pont erre használjuk!

 

Nyílt fórumról:


SR1 esetében van ugye zárt fórum amit a Faraone üzemeltet, és moderál.

Részlet egyik lakótársunk bejegyzéséből ami kritikával folytatódik: "Nagyon szép, még el is távolították a hozzászólásomat! Akkor újra: ....."

Ebből én nem kérek! Inkább ide irok !

 


Játszótérről:

Én is gratulálnék SR2-nek!

Jól kiszúrtatok azzal a 6-7 bölcsis, ovis korú kisgyerekkel az SR1-ből.

Egy SR1-es apuka vagyok, minket és a 2 éves lányunkat érint a dolog, mert mi szerettünk oda járni. Felsorolhatnám ide a többi pici nevét is akik ki szoktak járni az SR1-ből, hogy lássátok, hogy kikkel szúrtatok ki, és kiket akartok megsarcolni.

 

Miért vetődött fel az ötlet, hogy közgyűlésre került nálatok ?

- Nagy volt a tömeg a játszótéren? És sok volt a napi átlagos senki helyett a délutáni 3-4 kisgyerek, és szülő ? Most lesz 1-2 ? Nem lesz nagy közösségi élet a játszótéren! Most vasárnap délután van, gyönyőrű idő, és senki sincs kinnt!

- Nagyok a vonatkozó üzemeltetési költségek? Tudja valaki mennyiről is van szó ?

- Vagy csak meggyőzőek voltak az érvek ellenük (pld.: elkoptatják a csúszdát, vagy a kavicsot tönkreteszik, hangosak, és ingyenélők :) ) Ezt valaki, vagy valakik gerjesztették ?

 

EDDIG AZT TUDOM MONDANI, MI NEM FOGUNK SE FIZETNI, SE BEMENNI!

 

Nem az összeg nem tetszik, hanem a koncepció: Lehetett volna megbeszélni ezt a társasházak között is. Gondolom a Mekdán-nal fennálló jogi viták végett már nincs érdemleges párbeszéd az SR1 képviseletével.

 

Az ok : Nem hiányzik, hogy ellenőrizgessetek játék közben. És még ez a jobb ha ellenőriz valaki, mint a belógást és nem fizetést feltételező rosszalló tekintetek. Én meg bizonygassam , hogy nem így van?

És hogy fogom ezt megtenni ? A számlát lobogtatva ? Esetleg rendőrt hívattok, ha nincs nálam ? Vagy lesz karszalag, vagy kitűző ? Hogy gondoltátok? Az se tiszta számomra , hogy a  10,000Ft gyerekenként értendő, vagy lakásonként. ( Más leviheti az én gyerekemet? Ha van kistestvér akkor mind a kettő mehet, vagy kétszer kell fizetni ?)

Pontosan mit szavaztatok meg ?

 

Ez az oka annak , hogy ebből nem kérünk.

 

 

 




csibe74 Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4051

Sziasztok!

Mi tulajdonképpen imádunk itt élni. Nagyon jól döntöttünk, hogy 2006-ban legfoglaltuk és 2009 márciusában beköltöztünk ide.

Nyilván az ember nem írja le nap , mint nap milyen szuper itt. Jelenleg az SRI abban a házában amelyben élek szuper a közösség.

A mi lakásunkban apróbb dolog voltak javítandók, de nem vészes egyik sem. pl. utólag fuga javítás

 

A játszótér elzárás a SR tulajdonosok elől egyébként szánalmas és piti dolog. 

Amikor lefoglaltuk a lakást a játszótér használat is természetes volt.

 

Ha már annyira ki akarunk másokat zárni (szerintem hülyeség, mert tömegek nem jönnek ide) az SRI/SR3 -as tulajoknak adhatnának egy belépő kódot.

Pl. az egyik SR2-es bizottsági tagtól lehetne elkérni.  

 

Üdv,

 

Imádokitlakni Károly 

 

 

 

 

 

Előzmény: moler (4049)
nincs kecmec Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4050

Lattal mar problema nelkul kozosseget ? A dolgokat jobb megbeszelni .

Ha gondolod utazgasd el az idod es penzed .

Mi szeretunk itt de az elegedett lakok ritkan uzennek mert elsosorban a problemas dolgok

megbeszelesere jott letre az oldal.

Jol dontottel ha megtalaltad  Velencen amit kerestel.

Előzmény: moler (4049)
moler Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4049

Sziasztok.

Nem irigyellek beneteket de szerintem más sem, sokáig gondolkodtam hogy én is a Sasad Resort videója által beígért csodalakásban éljek, a munkám miatt is ideálisabb lett volna.

Olvasatom szerint ha nem lemme semmi garanciális és egyéb gond, a beígért csoda akkor sem működne nálatok, miattatok.

Ennyi idő után már ki kellett volna alakulni az élhető lakóközösségnek, de nem így látom a fórum alapján és ez nem az építtető ill. üzemeltető miatt van.

Érthetetlen lemondások, játszótér lezárás, mintha az ovodában lennétek és nem egy nagy értékü ingatlan értékét nulláznátok le, a fórumotok a mai napig nyilvános, névtelen.

Regggelente amikor utazom fel vidékről, ahol igaziból megvan a természetközeliség, 5 percre a Velencei-hegység ill. a Velencei-tó, szerintem jól döntöttem.

Ti is csak .........

vrob98 Creative Commons License 2012.03.14 0 0 4048

Hi,

 

nálunk az SR2-ben a legtöbb ajtóra elfelejtették a szerelők - az egyébként gyári tartozék - szigeteléseket felrakni.

Majd nézd meg az ajtót. Ha csak egy körbefutó mélyedés van az ajtókeretben ahol az ajtóval érintkezik, akkor nálad is kimaradt.

Mi utólag bejelentettük. Nem volt probléma, gyorsan jöttek, pótolták a hiányosságot.

Így nekünk nincs problémánk az ajtó szag vagy hang szigetelésével sem.

 

..Persze nem kéne a lépcsőházba szellőztetni..

 

Üdv.

Előzmény: hardrockM (4047)
hardrockM Creative Commons License 2012.03.13 0 0 4047

Jó estét! csak szeretnék érdeklődni, hogy ma este kinek sikerült olyant főznie, hogy a Sasad1 C lépcsőházát teljesen beterítette kajaszaggal , úgy , hogy a lakásomban is érződik? legalább kiderült, hogy szar a szigetelése a bejárati ajtónak...de hogy este főzni hagymásat, odaégetni és ezt kiengedni a lépcsőházba....a szellőztetés más módja nem ismert? lassan 3 éve lakom itt, de ilyent még nem éreztem...viszont az étvágyamat elvette, úgyhogy köszi, de jó lenne néha egymásra is figyelemmel lenni

ja, a receptet nem kérem, csak azt , hogy legközelebb vmi finomabbat főzzön illetve tessék már a teraszajtót kinyitni.

Előre is köszönöm

vrob98 Creative Commons License 2012.03.13 0 0 4046

Szia,

 

páran a közgyűlésen döbbenten fogadtuk az eredményt.

Sokáig elhúzódott a szavazás, valószínűleg a többség aki arra szavazott, hogy kizárják a gyerekeket a játszótérről nem volt tisztában vele, hogy mire szavaz, fáradt volt.

Ráadásul nem tisztázott, hogy mit is zárnak be, ezért össze vissza egyszer a kinti egyszer a benti ajtókat zárják be.

 

Mondhatom, ha valahogyan bejutunk a saját játszóterünkre, mi be fogunk engedni :)

 

Üdv.

Előzmény: Sevenmo (4042)
Sevenmo Creative Commons License 2012.03.13 0 0 4045

Szia Pocok-e,

 

köszi az infót, majd megkérdem.

Üdv

Pocok-e Creative Commons License 2012.03.13 0 0 4044

Nem tudom miért letettek kizárva. A legutóbbi közgyűlésen arra jutottunk, hogy be lesz zárva de évi 10 ezer forintért lehet kulcsot kérni és lehet használni a játszóteret... Ilyenről nem tudtok?

Semmiképp nem akartuk elzárni a többi sasados elől ezért szavaztuk meg ezt hogy akkor így az is hozzájárul aki nem a II-ben lakik a költségekhez és lesz kulcsa.

De mondjuk a Mekdán elég töketlen népség, szóval lehet csak fogták és bezárták, ezért kérlek ne a házra legyetek mérgesek, mert mi olyan dolgokban sem jutunk egyről a kettőre ami a házban van, hát még ami a "kivülállókat" érinti.

Nekem már az emailemre se válaszolnak, folyton kitérnek a kérdések elől, szóval ha van lelkierőd őket kérdezd meg miért is van ez így mikor a közgyűlésen mást szavaztunk meg!!!

Előzmény: Sevenmo (4042)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.13 0 0 4043

Továbbra is úgy tudom, hogy a Sasad Resortnak nyilvános játszóteret kellett építenie az önkormányzat előírásai szerint. Így gondolom be lett csapva az önkori (nép) és be lettek csapva a tulajdonosok is...

Előzmény: Sevenmo (4042)
Sevenmo Creative Commons License 2012.03.13 0 0 4042

Sziasztok!

 

Köszönjük az SRII-nek, hogy a játszótérről kizárták a gyerekeket, akik nem abban az ütemben laknak. Talán a többi ütem közös képviselőjével egyeztetve találtunk volna mindenkinek elfogadható megoldást. Megértem,hogy akinek nincs gyereke nem akar egy olyan játszótérért fizetni, amit nem is használ, de én személy szerint szívesen megtettem volna. Keresünk másik helyet, amúgy is kocsival kell megoldani minden mást is, játszóteret is lehet találni, de azért , szóval.... szerintem nem volt szép dolog.

Üdv.

 

tºm Creative Commons License 2012.03.13 0 0 4041

Kedves Lakótársak!

 

SR I. A épületben a tárolóm előtt 4 hónapja ki van égve egy fénycső. Az egy dolog, hogy a gondnok nem veszi észre, és nekem kell szólnom (telefonon, az internetes hibalistán, személyesen), de első szólásom óta 3 hónap telt el. Azt mondta a közös képviselő a helyszíni ügyfélszolgálati fogadóóráján, hogy : nincs rá pénz ! Szerintem ha egy fénycsőre sincs pénz alapvető problémák vannak a gazdálkodásban, és az üzemeltetésben! Ha nincs pénz a kasszába fizessünk többet, de ezt így teljesen elfogadhatatlannak, és színvonaltalannak tartom, annak fényébe különösen, hogy havi negyven sokat fizetek, és ebből ugye egy ezrest csak a tárolóra a miért is? Vagy cseréljem ki én az izzótestet, de ezért fizetünk a Faraone-nak, és ezért van a gondnok.

Pocok-e Creative Commons License 2012.03.09 0 0 4040

Sziasztok SR II-sek!

 

Titeket nem aggaszt a garancia kérdése? Ugyanis írtam a mekdánnak hogy mit kéne tenni, ők meg azt válaszolták, hogy megkerestek egy ügyvédet aki azt mondta hogy nem érdemes perelni, mert nem is biztos hogy nyerünk, meg hogy egy per hosszú ideig tart és addigra megszűnhet a sasad, de akkor ezt most ennyiben hagyjuk???

Csak mert az egyik közgyűlésen mondták, hogy kb. 2 millió értékű az a garanciális javítás ami közösségi területen van, akkor azt majd zsebből álljuk?

 

Nem tudjátok mikor lesz végre közgyűlés, ahol végre le lehetne cserélni a mekdánt? Én nagyon úgy érzem hogy nem igazán képviselik a mi érdekeinket, végülis nekik mindegy, mindenképp megkapják a fizetésüket!

RMCR7 Creative Commons License 2012.03.06 0 0 4039

Sziasztok,

 

Továbbra is szeretném kérni a tisztelt lakókat, hogy ügyeljünk jobban a lakókörnyezetünk tisztaságára!!!!

 

Köszönettel

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!