Keresés

Részletes keresés

Böbi baba Creative Commons License 2009.10.10 0 0 109

Sziasztok!

A "Csepke vagyok" című sorozatra emlékeztek?Éppen most járok utána  a neten hátha találok olyan oldalt ahol meglehetne nézni egy részt.Én nagyon bírtam.Volt még egy sorozat ahol egy kisfiú hajókázott a fürdőkádban azt hiszem és belekerült a kishajóba.Azt hiszem a "Hahó Öcsi!" volt a címe.Ez is milyen régi.Viszont van egy aminek nem tudom a címét.Ugyan nem sorozat volt csak egy ifjúsági film.Egy testvérpárról szólt akik ha jól emlékszem talán ikrek voltak,de nem biztos és nyaralni készültek,de mind a ketten külön-külön helyre mentek.Ja azt elfelejtettem leírni,hogy az egyik fiú volt a másik meg lány és arra már nem emlékszem pontosan,hogy véletlenül,vagy ők akarták így,de a összecserélődtek és a lány ment a fiú helyett,a fiú meg a lány helyett nyaralni és itt kezdődtek a kalamajkák,mivel ahová a lány került ott csak fiúk voltak és minden olyan dolgot csináltak amitől irtózott a lány ők pedig nem értették,hogy mi történt,hogy fél a békáktól,siklóktól,meg a többi fiús dolgoktól st.,stb..Emlékszik valaki erre?

mikkkro Creative Commons License 2009.10.10 0 0 108
hehe, én emlékszem rá! bátyámmal még sokáig idéztük robothangon a fenyegetését: "most ki-kapsz a fa-ka-nál-lal" :-D tényleg félelmetes volt! engem is érdekelne róla valami részletesebb, mi volt a címe pl.
Előzmény: ZilogR (107)
ZilogR Creative Commons License 2009.10.07 0 0 107
Üdv! Emlékszik valaki arra a - sejthetően - 80-as évek elején futó cseh ifjúsági sorozatra, amiben egy háztartási robotnőt kapott egy család (apa kapta a munkahelyről kipróbálni?) és egy egyenes hajú nagyon darabos mozgású, géphangon beszélő, időnként teljesen bezizzenő robotnőci volt a főszereplő, amitől én úgy fostam, mint még soha semmitől, de most szívesen megnéznék egy-egy jelenetet belőle... Ötlet?!?
Merci-autósbolt Creative Commons License 2009.09.08 0 0 106

A csillagok küldötte című sorozat nincs meg valakinek?

Majka az űrből jött kislány volt a  főszereplő.

A szinkronja kellene.

prix81 Creative Commons License 2009.09.07 0 0 105
Sziasztok!
Nemtudom ki emlékszik még rá, de volt olyan, h. Nyár Lesmonában. Ez szerintem az m2-ön ment, ugy délután 4 felé, és egy vöröses haju lányrol szolt, aki rokonoknál nyaralt, festegetett etc. kb. az 1880-90-es években játszodo történet.
A másik az Örökölt szerelem.Sehol se tudom letölteni ezt a két sorozatot :(
Valaki tud valamit?
(nady81@freemail.hu)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 104

Nekem éppen ma jutott eszembe egy sorozat, ami nagyon tetszett: Aki bújt, aki nem volt a címe. Amanda és Izzy voltak a főszereplők ha jól emlékszem. Ti emlékeztek rá?

bigrace Creative Commons License 2009.08.21 0 0 103

Sziasztok!

 

Üdv Mindenkinek ezen a topic-on is!

 

Nem tudom, a <B>Futótűz (Wildfire)</B> sorozat mennyire ifjusági, de most ezzel kapcsolatos segítség kéne. Kérdésem, hogy a Futótűz szinkronos verzióját honnan lehetne megszerezni DVD-n? Mind a 4 évad kellene. Találtam egy oldalt a neten, ahonnan le lehet töltögetni az első két évadot, de nem igazán vált be. Hiányosak a tömörített részek, vagy hibásak még sokadik letöltésre is:( Fontos lenne!

 

BR

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.19 0 0 102

Szia Indigo69!

 

Az általad elsőként említett sorozat a Northwood. Kanadai sorozat volt, nekem is csak részek maradtak meg belőle, de biztos hogy erről van szó az általad leírtak alapján. Nekem egy részlet maradt meg igazán, amikor bekábszereznek, és az egyik srácnak van egy madárpókja, mindenhol az a pók mászik. Na erre tipikusan emlékszem, mert akkor láttam először betépett embert, mégha a tv-n keresztül is :D. Maradandó élményként raktározódott el az agyamban.

A végére és magára a sorozatra sem emlékszem tisztán, arra sem hogy miről szólt (azon kívűl, hogy egy tolószékes srácról, aki mindenkit szivatott), de az biztos hogy 1994-1995 körül ment, mert éppen a minap találtam meg egy gyerekkori naplómat, amiben írtam róla. : ) Rákerestem, magyar oldal tényleg nincs róla, amerikai/kanadai oldalak is csak 1-2, főleg annak kapcsán, hogy mennyire jól közelítette meg a drog, fiatalkori terhesség, alkohol problémát.

Előzmény: Indigo69 (100)
Körtvélyesi Zsófi Creative Commons License 2009.07.10 0 0 101
Nekem a Roswell volt az egyik kedvencem. Látta valaki?
Indigo69 Creative Commons License 2009.07.06 0 0 100

Sziasztok!

 

Régóta gondolkodom sorozatcímeken, kettő nem jut eszembe. Az egyik, asszem, ifjúsági. Olyasmiről szólt, hogy egy társaságból az egyik fiú lebénul, a szép fekete hajú barátnője meg összejön egy hosszúhajú sráccal a bandából. Másra nem nagyon emlékszem. A béna fiú szinkronja Fekete Zoltán volt, de a szinkronos oldalakon sem találom ezt a sorozatcímet.

 

A másik nem ifjúsági, egy családról szól, ahol a gazdag nagyapa a családfő. Egy fiú és egy lányunokája van. A lány szerelmes egy srácba, de az mást szeret. A lány terhes is lesz tőle, de egy megrendezett (?) balesetben meghal, és a gazdag lány megkapja a fiút.

 

Hááát, kb ennyi:) Kíváncsi vagyok, tud-e valaki segíteni.

 

Köszi előre is.

Dózerbike Creative Commons License 2009.06.29 0 0 99
az MTV a Gyalogbékát kezdi ma délelöttöl.
dexter79 Creative Commons License 2009.06.21 0 0 98
Az általad keresett sorozat címe: Safari

Ez egy csehszlovák filmsorozat volt, és legutoljára 1991-ben vetítette az MTV

Egyébként jól emlékeztél, volt benne majom :)

Keresem én is a sorit, de eddig nem jártam sikerrel.
Előzmény: jlambert (91)
mikkkro Creative Commons License 2009.05.24 0 0 97
Utóbbi tényleg az volt, NKD sorozat, Spuk im Hochhaus
http://de.wikipedia.org/wiki/Spuk_im_Hochhaus
http://www.fernsehserien.de/index.php?serie=841
Előzmény: mikkkro (96)
mikkkro Creative Commons License 2009.05.24 0 0 96
Ezek közül a Szupernagyira emlékszem legjobban: Pernahajder Campbell és a skótkockás sapkás szupernagyi, akit nem igazán bírtam. És volt egy narrátor.

A vakáción helyet cserélő fiú-lány testvérpárról valami nagyon halványan rémlik, most, hogy így írod.

A boszorkányos sorozat: nem az volt, hogy anno boszorkányként elégették őket (mert azok is voltak), és most a szellemeik bolyonganak, míg jót nem tesznek? De közben már ez a kor van, toronyház, átmennek folyton a falakon, ilyesmi. Sőt mintha a címe is ilyesmi lett volna, hogy Szellemek a toronyházban...?
Előzmény: Glázser Bozsó (95)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2009.05.24 0 0 95
Olasz filmsorozat, szombat/vasárnap délutánonként ment: Egy pár cipő sok-sok kilométerre...

Főhőse egy 10-12 éves kissrác, Lillo, aki a haverjával (olyan 14 körüli) megszökött az intézetből, hogy megkeresse az anyját. Kicsit szociografikus jellegű sorozat volt, de nekem nagyon tetszett!

Ki emlékszik rá rajtam kívül?

És ezekre:

- Tomek és Tosca: lengyel kétpetéjű ikerpár, egyik fiú, másik lány. Toscának (lány) fejtetű miatt rövidre vágják a haját és emiatt folyton összetévesztik a tesójával. Innen jön az ötlet, hogy szerepet cserélnek, és a lány oda megy, ahová a fiút küldenék táborba, a fiú meg a nagyszülőkhöz vidékre. Kalandos vakáció! :)

- Valóraváltó gép: nekem is rémlik, német sorozat, egy szintén nagymamánál vakációzó testvérpárral.

- Német sorozat, címre nem emlékszem: 2 vagy 3 figura (egyikük nő) gonosz boszorkányok, akik egy rossz varázslat alól úgy szabadulhatnak, ha 10 jócselekedetet hajtanak végre az emberekkel. Kísérleteik mindig gellert kapnak... :)

- Szupernagyi (angol sorozat)




sz_imre Creative Commons License 2009.05.23 0 0 94
Nekem a Viharlovag tetszett nagyon. Manapság persze nyoma sincs sehol :(((
sasfezso Creative Commons License 2009.05.21 0 0 93
Valamikor a 70'-es évek vége felé készülhetett a "A rab ember fiai" című ifiusági sorozat Móra Ferenc azonos című regényéböl Garas Dezső játsza a "becsületes"Piszliczárt a gyermek szereplők pedig akik a kemény kalap és krumpli orrban szerepelnek. Ha valaki emlékszik rá vagy netalán tud segíteni, hogy DVD-n hol lehetne hozzájutni nagyon köszöném! Egy gyüjtö.
Hierro Nyh. Creative Commons License 2008.12.21 0 0 92
A Thomas és Thomas bácsira emlékszik még valaki?
jlambert Creative Commons License 2008.12.20 0 0 91
Látom jó régen írtatok már ide, mindenesetre kérdeznék egyet amit eddig még senki sem tudott.
Nagyon ködös sorozat, egyetlen elemére emlékszem, hogy egy erdő szélén (?) volt egy torony amiben valami kútféle vagy pince volt, és folyamatosan oda mászkált le ha jól emlékszem két gyerek. Talán volt valami majom is ebben a sorozatban, de erre nem esküdnék meg :)
TJRedfield Creative Commons License 2008.08.09 0 0 90

Helló!

 

Kellene a segítségetek... keresek egy régi ifjúsági sorozatot, aminek eddig nyomát se leltem sehol a neten, és senki mintha nem is hallott volna róla. Kezdem azt hinni, hogy képzelgek, meg ilyenek. :) Talán 1994-95 körül mehetett a tévében, és ha minden igaz, a Zűr hátán zűr címet viselte nálunk. Annyira emlékszem, hogy az egyik részben az elfoglalt anyuka odasiet a játszótéren sárban tapicskoló gyerekekhez, hogy hazavigye a fiát, de amikor otthon kihámozza a sárból, akkor jön rá, hogy egy másik gyereket hozott el, meg ehhez hasonló kalamajkák vannak benne. Valami rendőrre is emlékszem, aki folyton ilyen kis miniatűr embereket tartott magánál és vizsgált nagyítóval, vagy mikroszkóppal. Nagyon örülnék, ha valaki információval tudna szolgálni erről a sorozatról, (eredeti cím, stb) vagy tudna olyan helyet mutatni a neten, ahol van róla.

 

Kösz. :)

victoria vulgaris Creative Commons License 2005.11.28 0 0 89

Sziasztok!

 

Gery meg tudnád mondani, merre találtad meg Vrungel kapitány kalandjait?

 

Előre is kösz Vik

Előzmény: Gery CyberJunkie (85)
djkalo Creative Commons License 2005.01.19 0 0 88
Ahh a szupernagyi tényleg nagy volt... és hát a Benji....a legnagyobb: "Már minden elllenségem börtönben ül, csak Jubi herceg menekült a Föld nevű primitív bolygóra! Menjetek és hozzátok el nekem" ezzel a mondattal kezdődött minden rész :)
Előzmény: drast (48)
djkalo Creative Commons License 2005.01.19 0 0 87
Mindenkinek köszi, aki segített kideríteni, hogy a két film a Megszöktem otthonról és a Hetedik út titka. A hetedik út titkában tényleg volt egy motoros, arra én is emlékszem. Más: Időlabirintus azt írod: dőlabirintus: imádtam! És arra emlékeztek, hogy ezt mindig valamilyen magyar ifjúsági keretműsoron belül adták le? Volt benne két fickó, Szaki és Doki, meg a Straub Dezső is befigyelt néha még fiatalon. Ez sok mindent megmagyaráz, mert arra a keretműsorra én is emlékszem, csak nem tudtam, hogy azon belül ment az Időlabirintus. Ellenben a Szaki és Doki rémlik és régen a három fazon nevét is tudtam. Straub Dezsőn kívül a Szuhay Balázs volt az egyik, a harmadikra már nem emlékszem. Viszont konkrétan az a rész maradt meg, amikor Mikulás volt és mindannyian beöltöztek vminek, a Szuhay Balázs asszem vagy a Mikulás vagy a Krampusz volt...
Előzmény: mikkkro (36)
mikkkro Creative Commons License 2003.09.02 0 0 86
nehogy megnézd! elszállnak az illúzióid :)
Előzmény: Gery CyberJunkie (85)
Gery CyberJunkie Creative Commons License 2003.09.02 0 0 85
azlesszaz:)))))

Mitöbb, meg is találtam, csak nehezn megy a letöltés, viszont 13 rész van belőle!!!
(Cap_Vrungel*.avi)

Előzmény: mikkkro (84)
mikkkro Creative Commons License 2003.09.02 0 0 84
egy nagy bajuszos szivarozó szájjal álmodsz minden este? ;-)
Előzmény: Gery CyberJunkie (83)
Gery CyberJunkie Creative Commons License 2003.09.02 0 0 83
Vrungel kapitány FOREVER!!!

komoly trauma, hogy kb 10 éve nem láttam!!!!

timcsili Creative Commons License 2003.04.03 0 0 82
De-de! Ifivezetőt vagy mit játszott.
Előzmény: mikkkro (79)
Kőkapu Creative Commons License 2003.04.03 0 0 81
Én még ifjúsági voltam amikor néztem :-)
Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.03 0 0 80
A tavasz 17 pillanata
De nem nevezném ifjúságinak ;-)
Előzmény: Kőkapu (77)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!