Keresés

Részletes keresés

Redlidike Creative Commons License 2017.06.14 0 0 18800

Elefada!

Küldtem emailt, majd ha lesz egy kis időd olvasd már el. Köszönöm :)

Előzmény: elefada (18798)
Redlidike Creative Commons License 2017.06.14 0 0 18799

Átjött mindkettő, köszönöm :) Már nyomtatom is ki a sajtleírást.

Szerinted a Klárit nem lehetne meghívni a sajtos talira? Sokan nem is ismerik, azt sem tudjuk, hogy van ez a cég, honlapjuk sem működik még. Lehet ott tudnánk vele okosságokról beszélgetni, nagyjából bemutatná nekünk, hogy miket forgalmaznak. Csak egy kósza gondolat.

Ha megkapod a camembert papír árát majd írd már meg, kíváncsi vagyok rá, lehet én is rendelnék, igaz még mindig nincs kész az érlelőm hozzá.

Illetve ennek a francia lágysajtnak a formáját ha van neked lefotóznád? Illetve a méreteit megadnád? Míg nem tudok venni addig valami helyettesítőt keresnék hozzá. Ahogy lesz majd rá időd. Köszönöm!

Előzmény: elefada (18798)
elefada Creative Commons License 2017.06.14 0 0 18798

Most? Átment?

Előzmény: Redlidike (18796)
elefada Creative Commons License 2017.06.14 0 0 18797

Melyiket?

Előzmény: JD-és (18793)
Redlidike Creative Commons License 2017.06.14 0 0 18796

Elefada!

Írtad facebookon, hogy átkülted a lágysajt leírását. Ha emailen akkor nem jött át.

Majd ha lesz időd nézd már meg. Köszönöm!

redlidus@gmail.com

Redlidike Creative Commons License 2017.06.13 0 0 18795

Elefada, ehez a lágy francia kecskesajthoz formát hol lehet venni?

Előzmény: elefada (18792)
Redlidike Creative Commons License 2017.06.13 0 0 18794

Becőke73, küld már át nekem emailben mert innen a sajt leírását normál olvasható méretben nem tudom kimenteni. Köszönöm!

redlidus@gmail.com

Előzmény: becőke73 (18782)
JD-és Creative Commons License 2017.06.13 0 0 18793

Sajtkultúrát,hogyan kell alkalmazni?Mikor,és hogyan a tejbe?Kecsketejhez,melyik való?

elefada Creative Commons License 2017.06.12 0 0 18792

Próbáltam mindkét formát a talpas igaz drágább, de sokkal  könnyebben kezelhető.

Friss fűszerrel beforgatva is mutatós. Szívószállal is működik.

 

 

Előzmény: perika53 (18789)
Redlidike Creative Commons License 2017.06.12 0 0 18791

Köszönöm :)

Egyik sajtos facebook oldalán ki van rakva henger alakú sajt fűszeres kéregben és azt írja, hogy francia jellegű lágysajt akkor elvileg ez a Sainte-Maure de Touraine lenne szerinted? Majd küld már el nekem emailben mert innen nem tudtam kimenteni. Köszönöm!

redlidus@gmail.com

Előzmény: elefada (18790)
elefada Creative Commons License 2017.06.12 0 0 18790

Hú, ez nagyon jó! :-) :-) :-)

Előzmény: Redlidike (18788)
perika53 Creative Commons License 2017.06.12 0 0 18789

No gondolom ez az a sajt, amiért évek óta nyaggat a lányom! Köszi a megosztást mindkettőtöknek!

Előzmény: elefada (18760)
Redlidike Creative Commons License 2017.06.12 0 1 18788

Az eddigi legszebb sonkás sajttekercsek, füstölés után is szépen megmaradt a minta, hétvégén készültek :)

 

Redlidike Creative Commons License 2017.06.12 0 0 18787

Elefada!

Kérlek küld már át nekem azt az emailt amiben az a kecskesajt leírás van. Nem tudom kimenteni normális méretben a képeket. Vagy ha valaki elmondja, hogy hogyan kell lementeni az is jó :)

Redlidike Creative Commons License 2017.06.12 0 0 18786

Minket is írhatsz a listára, megyünk az emberrel :)

Előzmény: elefada (18780)
elefada Creative Commons License 2017.06.11 0 0 18785

Sólé hütve, 14-16C-ra?

Előzmény: Pap Pali (18763)
portos150 Creative Commons License 2017.06.11 0 0 18784

Több oka lehet a repedésnek, de nálad valszeg a magas víztartalom lesz. Ezt okozhatja a túl gyors kimelegítés, (kérget kapnak a szemcsék és nem tudják leadni a vizet), de okozhatja a túl gyors és erős préselés .... (olyan gyorsan és erősen nyomod össze a töretet, hogy kívül lezár a széle és nem engedi ki a vizet, hiába nyomod már utána.

Előzmény: Pap Pali (18766)
becőke73 Creative Commons License 2017.06.10 0 0 18783

Ránk számíthatsz!!! :-) Bevéstem!

Alig várom!

Előzmény: elefada (18780)
becőke73 Creative Commons License 2017.06.10 0 0 18782

Szia!

A St. Maure igen, a formák sajnos nem. Megpróbálnád még 1x? 

Köszi!

Pussz!

Előzmény: elefada (18779)
kljr Creative Commons License 2017.06.10 0 0 18781

Részemről megfelel, és mennék.

 

Előzmény: elefada (18780)
elefada Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18780

Senki nem akar időpontot írni? 

Nos, akkor írok én. Julius 02, ha minden igaz  esőmentes, napos vasárnap.

Kit várhatunk? Vagy esetleg legyen más időpont?

Előzmény: becőke73 (18776)
elefada Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18779

Átment mindkettő?

Előzmény: becőke73 (18775)
elefada Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18778

Hát neked meg mi bajod van?

 

Előzmény: gombászok (18777)
gombászok Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18777

pappali, te megsértetted a fórum elveit, ráadásul rohadt drágán be akarod palizni a sajtozókat, szíveskedjél távozni!!!

Előzmény: Pap Pali (18772)
becőke73 Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18776

Sajtos-tali időpont körvonalazódik? Jó lenne tudni, hogy tervezzünk, szervezzünk...

Üdv mindenkinek!

becőke73 Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18775

Szia,

El tudnád nekem küldeni mail-ben? Légyszi! Telefonon sajnos Pali képeit nem tudom kezelni, pedig hasznosnak látszik nagyon!!!

Pont formák kellenének...

Előre is köszönöm!

Előzmény: elefada (18760)
Redlidike Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18774

Valaki segítség!!!!

A Beerodalomtól rendeltem kultúrát amit ma adtak fel. Akárhogy számolom három napig a postán fog kallódni. Nem lesz ennek valami baja???? Nem értem meg, hogy egy ilyen dolgot miért adnak fel pénteki napon amit hétvégén nem fognak kiszállítani

Ááááááááá mindjárt agylobot kapok!!!

Pap Pali Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18773

Elvileg feltettem mindent ami a levélben volt.

Amúgy nèhàny napja mi is megkaptuk ezt a listát. 😁

Minden jót!

 

Előzmény: elefada (18767)
Pap Pali Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18772

Kínálatunkat francia sajtformákkal bővítettük.  Ezek között számos olyan forma van, amit kifejezetten ill. kizárólag kecskesajt készítéséhez használnak.

E formákból összeállítottunk egy bemutatócsomagot, melynek ára:   4.680,- Ft   (az ár az ÁFÁ-t és a száll. költséget magában foglalja).

 

A csomag az alábbi formákat tartalmazza:

173393"Pélardon" sajtforma

175363"Chevre" lábakkal

172143"Charollais" sajtforma

174433 Kúpos sajtforma

173433 Piramis, "Valencay"

 

 

Mellékletként küldjük a teljes árlistát szíves tájékoztatásra; a bemutatócsomaghoz  a listán található bármelyik formából rendelhető próba-darab  az első oszlopban szereplő egységáron.

A St. Maure formákhoz  formánként 20 db műanyag „szalmaszálat” mellékelünk és információs anyagot a sajt készítéséről.

 

Figyelmébe ajánljuk a Choozit MA 11  kultúrát, mely vegyes alvasztású sajtok készítéséhez kiváló (1 csomag =  400-500 liter tej kultúrázására alkalmas);

a bemutatócsomag ára  1 db kultúrával:   6.960,-Ft.

 

 

Előzmény: Pap Pali (18771)
Pap Pali Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18771

Előzmény: Pap Pali (18770)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!