Keresés

Részletes keresés

exlexman Creative Commons License 2003.01.02 0 0 330
Kedves Fd,
Nem én voltam eddig sem, aki ahol tudott, furta a témát.Érteeeed:)

Ezzel az egésszel azt hiszem, az eddigi dolgok törvénytelen, jogsértő voltát bizonyitták be az RTL KLUB-ban! Sajnálom, de ugy látszik, eddig, a cinikusan általad összeesküvés elméletnek nevezett dolgok, mindenben valósággá váltak!

A VALÓ VILÁGBAN ugy látszik, a való világ, jogilag is felelős az eddigi dolgokért!

Olyan jó dolog, utólag azt látnom, hogy te mindenhez értesz, mindenki elméleteket gyárt, te pedig a helyzet magaslatán vihorászol rajtunk, cinikus megjegyzést sem sajnálva!

Pedig elég lett volna azt mondani, hogy bazzeg. exlexman tényleg igazad volt amit irtál!
Vagy ezt már nehéz elismerni, miután falig leelméleteztél!:) OK. Elég, ha én tudom, jó irányba indultam, és teljesitettem! A többit, a topictársak, ez alapján nyilvánvalóan konstatálni fogják!

Előzmény: fd (329)
fd Creative Commons License 2003.01.02 0 0 329
"Tel.szám csak vonalasról. SMS bármelyik hálózatról. Ez most így lesz amig alá nem írják a mobil-szolgáltatók a drop-chart egyezményt. Ha érted.. :)))"
Előzmény: exlexman (328)
exlexman Creative Commons License 2003.01.02 0 0 328
Kedves TOPICOLÓK!

Jó hirem van!:) Az RTL KLUB tegnapi beszavazó showjának eleján, Buci a következő kijelentést tette: A szavazás tisztaságát és nyomonkövethetőségét támadás érte.Ezért a szavazás során a 81-es telefon számot csak vezetékes számról hivják, SMS-az továbbra is mehet GSM-ről!

Ez tehát a nyilvánosan elismert "GÁZ" !

Lássuk, a hivatalos szervek, mit érnek el az ügyben! :)

exlexman Creative Commons License 2002.12.31 0 0 327
Köszönöm, baráti megjegyzésedet!:) Azonnal szólok, ha lépés történt a dolgokban, értem ezalatt, hogy ha efektiv lépés, lépések történtek!

Mindenkinek, Valóban Boldog Uj évet!:)

..és ha ebben én is segiteni tudok, irjon, akinek segithetek:)

Előzmény: Herold (326)
Herold Creative Commons License 2002.12.31 0 0 326
Ez utóbbi megjegyzés offtopic. Szerintem hagyjuk abba a vitatkozást, és szóljál, ha a végére jártál ama bizonyos csalásnak. Ha valóban csalás történt a szavazásnál, biztos lehet tenni valamit.
Előzmény: exlexman (325)
exlexman Creative Commons License 2002.12.31 0 0 325
Az ország lakosait, a kormány ugy irányitja, hogy tudomással se birjon arról amivel változtatni lehetne a körülményein. A TV-k és médiák, ezt a téveszmét favirozálják, hiszen ez a lételeme a dolgoknak.

A HIR csinálása egy olyan mechanizmus, ahol az embereket egy először érkezett hir után, nem érdeklik a második részek. Azt állitom rosszminőségű szolgáltatás, átverés, azt állitja egyből nem igaz! A média a második dobást csak nehezen teszi lehetővé, mert Ő maga is fél! Mindenkinek meg van a maga ellenfele!:) Az egyik ezt tudja a másikról, a másik azt! Ezért aztán, FD-sen fogalmazva, az olyanok mint én, aki összeesküvés elméleteket gyárt - szerinte az hmm...

...aztán azok meg akik 210Ft-ért, meg hülyék, mert nem tudták anonim, pereskedni mennek, megint hülyék!

...az adó beszedése régen pont igy működött: 1 katona körbe ment és közölte hogy 2 zsák extra búza adóba, a szárazság miatt! Aztán még kettő, mert a katonákra kell a háborúba!

Igy jött össze az államháztartás első gazdasági háttere! Ma az állam ezzel a módszerrel nem búzát, hanem adót szed!

Az ilyen MULTI cégek, meg a balekoktól sápot!:(
(ezt a balekok jelzőt, a topictársaktól idéztem, azokra szegezve akik anonimon telefonáltak)

Holló a hollónak nem kaparja ki a szemét? Az állam és média kapcsolata, a hatalom kommunikációs eszközeként töretlen, és biztos hátteret jelent! Egyenlőre ez látszik bizonyitottnak, mert senki nem lépett a két reality- show-média nyakára -de csak egyenlőre:)

Előzmény: vicc (324)
vicc Creative Commons License 2002.12.30 0 0 324
ez addig így lesz, míg az embereknek saját jólétük (vagy jókedvük vagy minek nevezzem) előrébb valóbb, mint más, számukra arctalan embereké, azaz, inkább költenek pénzt arra, hogy xy a szemük láttára nyerjen és mosolyra húzódjon szájuk, minthogy z alapítvány gazdagodjon némi apróval...
Előzmény: fd (323)
fd Creative Commons License 2002.12.29 0 0 323
A lélegeztető gépre, vagy immunológiai ezsközre alig jön össze a néhány millió, mert akkor nem vagyunk adakozóak...
...de a kib....szott, reality szavazásra, 10X annyian telefonálnak, azok, akik az előző héten még "piszok szegények voltak"!

Ezt is megbeszéltük, már ezerszer :(
Az RTL tény és való, elbaszarintotta a jótékony műsort, mert csak SMS-ben lehetett jótékonykodni, mig a 'reality-szavazás' ment sima hívással is...

Előzmény: exlexman (320)
exlexman Creative Commons License 2002.12.29 0 0 322
Mint irod:" eloszor a MATAV hivja fel, es engedelyt ker tole, hogy a szamat kiadhassa az RTL-nek."

Ez, igy az adatvédelmi törvénnyel, a jelenlegi hatályos jogszabályok közül többel is ellentétetes! A MATÁV, nem jogosult semmi ilyen közvetitő tevékenységre, ha arra a szolgáltatást igénybe vevő nem jogositotta föl előzetesen! Ez igy tehát, nem igazán megfelelő!

...de ötletnek nem volt rossz:)


Előzmény: Selindek (321)
Selindek Creative Commons License 2002.12.29 0 0 321
1. SMS szavazas.

A Magyarorszagi szolgaltatok minden SMS-ben tovabbitjak az SMS kuldojenek a telefonszamat. (Az SMS protokoll elmeletileg lehetoseget adna a kuldo szamanak a mellozesere, de nem hasznaljak.) Az SMS-ek feldolgozasa ugy tortenik, hogy a feldolgozo (egy akarmilyen kulso ceg) kozvetlen kapcsolattal kapcsolodik a mobilszolgaltatok SMSC-jehez (SMS Center), igy megkapjak a felado adatait is. Nem tudom, hogy hivoszamkijelzes tiltasa eseten egy telefonra kuldott SMS-nel mi tortenik, de itt ez nem is szamit.

2. Telefonos szavazas.

A telefonos szavazas kiertekeleset nem akarmilyen kulso ceg vegzi, hanem a maga a telefonszolgaltato. (Altalaban a MATAV, azt hiszem a tobbinek nics is ilyen szolgaltatasa.) Ok pedig garantaltan tudjak, hogy milyen telefonszamrol jottek a hivasok. Akkor is, ha van hivoszamkijelzes tiltas.) Azaz a hivoszamaok nem jutnak el a szavazas szervezojehez. Ok csak azt kapjak meg a MATAV-tol, hogy melyik szamot hanyan hivtak. Itt felmerulhet annak alehetosege, hogy kiadnak egy titkos szamot, de ez megoldhato ugy, hogy a nyertest - amuennyiben nala a hivoszamkijelzes le van tiltva - eloszor a MATAV hivja fel, es engedelyt ker tole, hogy a szamat kiadhassa az RTL-nek.

Szoval ez egy kicsit necces, de meg lehet oldani korrekten.

Az, hogy esetleg szerencsejateknak minosul-e a szavazas, mas kerdes:

Ha egy SMS jatekban a nyeremeny elnyeresehez kell - akarmilyen kicsi - targyi tudast is igenylo kerdesre valaszolni, akkor az mar nem szerencsejatek.
Erre a szelsoseges pelda az volt: Kuldje be SMS-ben edesanyja leanykori nevet, es nyerhet egy akarmit. Itt ugye volt egy kerdes, amire valaszolni kellett, ergo nem szerencsejatek.

Ugyancsak erdekes a termek vagy szolgaltatas vasarlasa melle kotott sorsolas. Pl. Coca-cola sorsolasok. Megveszed az uditot, aztan, ha bekuldod a kupakot/kodot/akarmit, akkor nyerhetsz. Ez ugye nem szerencsejatek, mert a termekert fizetsz, az hogy nyerhetsz is, az csupan a Coca-cola nagylelkusege. A jatekban ingyen veszel reszt.

Ennek analogiajara:
A szavazaskor azert fizetsz - emelt dijas hivassal, vagy SMS-el - ,hogy beleszolhass a musorba. Ezt vehetjuk egy szolgaltatasnak.
Az, hogy nyeremeny is van, csupan az RTL Klub nagylelkusege. Azt ok ingyen adjak, mert jofejek.

Ezzel az okoskodassal ki is van huzva a talaj a szerencsejatek felugyelet laba alol.

Na, jo hosszu lett, de remelem tartalmas is.

exlexman Creative Commons License 2002.12.29 0 0 320
Az, hogy az "állam bácsi" meg "jó kis ingyen reklám", meg a "mekkora segghulye aki azt hiszi ha letiltja a számát akkor látszik" - beszólásokat - nem látom el megjegyzésekkel. Az egész téma megnyitása azért történt, hogy azok, akiknek kellene oda figyeljenek arra, amire kellene! Magyarországon még nem igazán van hagyománya a fogyasztókkal kapcsolatos érdek képviseleteknek - egyenlőre! Az EU-hoz csatlakozni ezzel a lehuzzuk a németet, átbasszuk a magyart a balatonon stilusú, "ide vissza ne hozd a két napos cipőd, vidd a kermibe" stilussal...
...szóval ezzel, nem EURÓPA-i unió lesz, hanem EURÓPA szintű égés! Akkor amikor az EU országokban részletes, és igen szigorú fogyasztóvédelem, fogyasztói érdek képviselet van, ahol a boltban a cimke mindent tartalmaz, ki hol,mit tett hozzá a termékhez, ki a felelősség válaló, addig ez itt még nagyon nem megy! Az összes EU-s országban, mindent tételesen és szájba rágósan megtudhat a vásárló, nem mondják, hogy "te hulye, aki nem is tudod, hogy anonim a vonalad", hanem mindent részletesen ismertetnek! Azt pedig ha valaki hibázik nem agyon kaszabolják, hanem megbirságolják és kiképzik arra, hogy legközelebb ne kövessen el hibát.

Emberek vagyunk mindenki hibázhat! ..csak, hogy a Média irányitja ma a világ társadalmait, ami nagy felelősség!

A magyar média állitása az ami befolyásolja az embereket! Amikor azt mondja a TV egy táska lopásra hogy rablás, amikor egy utcán örizetbe vett személyre hogy letartóztatták, majd a gyanusitásra, hogy "azzal vádolja a rendőrség", nem meglepő ha a fogyasztó azt gondolja, " áhhh, nem fogok én 210 forintért vitázni, hát hülye voltam megszivtam". Ebből a hülye voltam megszivtamból ezek a "szivatós cégek" milliárdokat tesznek zsebre, mert mi, akiket SZIVATNAK, tétlenül szemléljük a dolgokat!

A lélegeztető gépre, vagy immunológiai ezsközre alig jön össze a néhány millió, mert akkor nem vagyunk adakozóak...

...de a kib....szott, reality szavazásra, 10X annyian telefonálnak, azok, akik az előző héten még "piszok szegények voltak"!

...ha tehetem, legalább kinyitok néhány szemet és ha az a pénz amit a nem megfelelő fogyasztói tájékoztatásból beszedtek, néhány rászoruló szervezet javára átutlaják, már nem volt hiába való a fáradozásom! Talán, néhányszor 15 millió csak befolyt, tisztességtelen üzletpolitikájuk miatt! ..és még akkor nem is fizettek néhány 10 millió fogyasztóvédelmi birságot sem!

moolder Creative Commons License 2002.12.29 0 0 319
Csak hogy néhány félreértést eloszlassak szeretnék pár dolgot leíni. Mind a GSM szolgáltatók, mind a vezetékesek MINDIG kötelesek minden hívás esetén átadni a hívó fél számát(az ún. A számot) a másik szolgáltatónak, csak mellé kell csatolni egy olyan információt is, hogy a hívó fél hogyan rendelkezett a hívószámának kijelezhetőségéről (CLIP/CLIR). Ez még akkor is igaz, ha a telefonszám titkos! Így képesek pl. a rosszakaratú hívások azonosítására.

Tehát a hívószámkijelzés tiltás nem azt jelenti, hogy a szolgáltatód nem küldheti tovább a számot, hanem hogy te nem engedted meg, hogy az más készülékén megjelenhessen.

Előzmény: exlexman (314)
gatlasTalan Creative Commons License 2002.12.29 0 0 318
Minden új nézetet ellenkezés fogad. A tv pedig olyan erővel bír, hogy az ottani állítást mindenki tényként fogja fel. (Nem is beszélve az _ismétlés törvényéről_, miszerint minél többször hallunk egy állítást, annál inkább elfogadjuk azt valóságnak)Mondván, amit ott bemutatnak, az csak igaz lehet. Csakhogy, amit már bizonygatni kell, azzal baj van.

Exlexman kolléga nagyon jól látja a dolgokat. Egy kis jogi ismeret, egy kis kérdés a szolgáltatók felé(meg persze felkelni a karosszékből)és kész az a valóságsók valósága. (VV :)
Nem a 210 Ft-ért kell sikítani, hanem a 210 x sok(k)millióért.

Csak azt lehet hülyére venni, aki hagyja. Kiváltképp, ha még szereti is ezt az állapotot. Mi legálább itt hangosan gondolkodunk...és cseréljük az eszmét.

Előzmény: fd (315)
tec1 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 317
exlexman!

Lehet, hogy ezen a kérdésen már régen túl vagy, de nem elképzelhető az a dolog, hogy a behívással szavazókat egy random "hívásmegfogással" sorsolták??
Értem ezen, hogy egy bizonyos véletlenszám generálása után a hívásokat fogadó komputer a nyertes hívást nem automatikusan visszaigazolja hanem átkapcsolja egy kezelőhöz.
Megkérdezte már valaki a VV vagy a BB szerkesztőségét, hogy pontosan miként is zajlott a sorsolás?
Igazán nem okoskodni akarok, de ez is lehet egy megoldás!

tec1

Előzmény: exlexman (314)
fd Creative Commons License 2002.12.29 0 0 316
bocs :)
fd Creative Commons License 2002.12.29 0 0 315
Kedves exlex!
Ennek az utánamenésnek megest az lesz az eredménye, hogy Te orrahuppansz, állambácsi meg elkölt egy kapal pénzt a semmire. Holott elég lett volna (ugy gondolom) egy levelet megereszteni a VV cimére... Persze nekik baromi jól jön az összes ilyen, hiszen mindegyik után tudják verni a mellüket, hogy őket hányszor és hányféleképp jelentik fel, és mégis állják a sarat... :))))) Tehát elsörendü reklámember lettél, gratulálok!

Más: ha már adatvédelem, nézz be a BB topicba, ott tényleg érdekes kérdést feszegetnek: Miért nem kell a BB2-re jelentkezőknek a tesztet kitölteniük, ha a BB1-re is jelentkeztek?

Előzmény: exlexman (314)
exlexman Creative Commons License 2002.12.29 0 0 314
Kedves Mindenki, és Fd főleg:)

Mint láthatod, a szolgáltatóktól megkérdeztem, azt mondták, hogy Ők nem oldották föl az azonositást! Tekintettel azonban mint honpolgárnak, a jogosultságom az információ lakossági részéig terjedhet ki, megtettem azt amit tehettem.

1. Levelet irtam a GSM szolgáltatóknak!
Válasz: Nem oldják föl a hivószám kijelzést!

2. Ennek tudatában levelet irtam az Adatvédelmi Biztosnak, az ORTT-nek hogy vizsgálják már ki, hogyan történt ott belül! Az ORTT joga ilyen kérdést feltenni! Ettől kezdve viszont nem csak hoga, de kötelessége is! Az adatvédelmi biztos pedig törvényi jogkörrel felruházva, vizsgálatot tud elrendelni, ami okán, nem kell attól tartani, hogy a más médiák félelmükben - értsd. az INDEX-sem ment utánna az alap információnak legalább csak addig ameddig én - meg sem jelentetik mert bagatelnek gondolják 210 forintért, az átvert "Marinénik, Józsibácsik" történetét!

Ugy gondolom, hogy az általam felfedett válaszok, okot adnak arra, hogy ha valóban azonositásra /is/ került,( amit nagyon remélek, hogy nem igaz,adatvédelmi okokból, és mint látod a GSM szolgáltatók ezt be is tartották !!! -mert nekik fontos az ügyféllel kötött szerződés betartása ) akkor a kedves valóságshokkk-ok, tényleg megszegték a törvényt, vagy "csak" jól átbaszarintották már megint kedves honditársaikat cirka 210Ft szorozva X alakalommal?

Mind kettő, gáz! ...de az egyik igaz! Nem ugy van, hogy egyik sem igaz, hanem valamelyik IGAZ!
Ez nem összeesküvés elmélet, hanem Tény!

Én, személy szerint utánna megyek a dolgoknak!

Előzmény: fd (312)
Szilvamagvacska Creative Commons License 2002.12.28 0 0 313
Igen, ez valóban érdekes kérdés: az azonosítás. Valószínűleg aki szavazott többet tud ez ügyben. Bár hirtelen nekem sem jutott ezsembe jobb és egyszerűbb módszer a rengeteg szavazattal járó adathalmaz megszerzésére ill. kezelésére, mint a hívószám azonosítás. Perzse lehet,hogy másként történt a dolog...
Egyébként Exlexman jogász? Nagyon vágja a törvényeket...:-)
Előzmény: fd (312)
fd Creative Commons License 2002.12.28 0 0 312
Tudod, az az egyetlen probléma, hogy exlex nem kérdezett utána, hogyan is történik a beazonosítás, csupán kiindult egy általa felállított felvetésből, és ez alapján, mondhatni, vádaskodik. Ezt mi néhányan kellö mosolygós csipkelődéssel jeleztük neki, de sajna nem veszi a lapot :(
Ugyanis amennyiben VAN azonosítás, és az NEM a hivószámkijelzésen alapul, akkor látványos kártyavárként összedőlt az ujabb összeesküvés-elmélete.

Stef

Előzmény: Szilvamagvacska (311)
Szilvamagvacska Creative Commons License 2002.12.28 0 0 311
Sziasztok! Én egyetértek bizonyos vonatkozásban Exlexmannal, mivel szerintem sem gondoltak bele elég sokan - akiknél elég nagy motiváló erő volt a felajánlott ajándék a szavazásra -, hogy hogyan is fogják Őket beazonosítani. És egyszer sem hallottam én sem, hogy legalább arra felhívták volna ezen figyelmetlen vagy "tudatlan" emberek figyelmét arra, hogy "ember, ha nyerni akarsz, akkor kapcsoltasd már be a hivószámkijelzésed a szolgáltatóddal". Ha csak a nyugdíjas falusi emberekre gondolok, telefonálni tud, de tényleg nem biztos, hogy végig gondolja ill tudja, hogy a hsz kijelzés mi fán terem. Nem beszélve a média tekintélyelvéről, ahogy próbálták sulykolni belénk ezt a telefonálni, telefonálni, telefonálni szöveget... még én is majdnem szavaztam egyet... aztán megjött a józan eszem...:-) Vagy csak tényleg egy mondatot eldarálhatott volna Stohl A. - úgyis annyit beszélt, egy mondattal több vagy kevesebb -,hogy a sorsoláson csak azok vehe4tnek részt, akiknek a hívószáma kijelzett. Így sokkal fair-ebb lett volna a dolog. Ez így valóban bolhából elefánt problémának tűnik, de sokan ezt használják ki, hogy 210 Ft-ért senki nem fog pereskedni....És sok kicsi ugye...millókat tesz ki.
Előzmény: exlexman (307)
fd Creative Commons License 2002.12.28 0 0 310
Bocsesz, de nem 75 volt, hanem 2002 :))
Ugyanis elromlott a porszivó, és kihozták a gömböcskéket...
Előzmény: exlexman (309)
exlexman Creative Commons License 2002.12.28 0 0 309
Jóóóóól van Fd,:DDDD
1975-ben még biztosan azt láttad a Mátra vagy Kékes TV-n:DDD ...te nyertél!:)
Előzmény: fd (308)
fd Creative Commons License 2002.12.28 0 0 308
Képzeld, ötös lottó húzása volt, mégis kézzel húzták!
Akkor ez most csalás? :DDDDD
Előzmény: exlexman (306)
exlexman Creative Commons License 2002.12.28 0 0 307
Egy ilyen tartalmú levél érkezett, az egyik szolgáltató cégtől: Tisztelt Előfizetőnk!

"Díjszabásunk szerint a 81-es körzetű hívószámok közül kizárólag a Távszavazás szolgáltatás (06-81-8xxxxx) hívható. Ebben az esetben -információink szerint- amennyiben Ön korlátozta számának küldését, azt a hívott fél nem láthatja.

Tisztelettel:"

...tehát: VV, BB - Anonim GSM vagy Vonalas Ugyfelek mérkőzés állása: 1:0

exlexman Creative Commons License 2002.12.28 0 0 306
Érdekes? :) Te, milyen figyelmes vagy! ...ez kb. arra volt válasz, hogy bocsika nem tudom, de lökök már valamit rá, mert hát kurvára igaz amit leirt, de van ám a 6-os lottó...

Kedves Fd, Miért csinálod olyankor ha az orrod elé tesznek olyan adatot ami valóban az igazság, akkor te gyerekes viccnek is halovány válaszokkal leped meg a másikat? Nehéz lenne azt mondani, hogy joooolvan, ez tényleg valóban az 5-ös lottó huzás, vagy - tényleg ebben igazad van?
...néha értékesen, néha meg a "ma beszólok" stilusban produkálod magad. :(

Előzmény: fd (303)
exlexman Creative Commons License 2002.12.28 0 0 305
Ez a normális magyar emberi reakció arra, ha valaki állit valamit, és aztán nem tudja alátámasztani! Erre mondják azt, ha a tehetetlenség alatt a másik özelében lenne az aki számon kéri a másikon azokat amit álitott, akkor érevelés helyett, jól álon vernéd! Erre alig kell több megjegyzés!
Előzmény: Herold (304)
Herold Creative Commons License 2002.12.28 0 0 304
Nem tudom, miért tőlünk követeled a szabályzatot! Írj egy levelet az illetékesnek, éz baszogasd őket a hülyeségeiddel!
Előzmény: exlexman (302)
fd Creative Commons License 2002.12.28 0 0 303
Ehhez képest én láttam lottóhúzást,ahol kézzel huzogatnak gömböcskéket...
Akkor most mi van? :)))
Előzmény: exlexman (302)
exlexman Creative Commons License 2002.12.28 0 0 302
Ez nem semmi tőled Fd, "állitsd már le magad"...:)

...mint irtam, a 2 db. porszivó motoros szavazást, a biztonságosan zárt szavazás előtti tároló helyiséget, a golyókat tároló fémkazettát, a LOTTO sorsolás előtt mutatta be a Szerencsejáték RT, azzal a célzattal, ki-ki maga lássa, mi, hogyan történik. Itt, a sorsoló gépet épitő cég képviselője elmondta, hogy tulajdonképpen ez két porszivó motor ami a sorsolást végzi, elektronikus vezérléssel. Időrésnyi időig az egyik motor befuj, a másik időrésnyi időben sziv. ekkor szippantja be az első sorsolt golyót. Ezt a golyót egy kiemelő szerkezet kitolja és bele guritja a sorsolási csatornába, ahol a kisorsolt szám kint marad a sorsolandó pl.90 szám közül. Bemutatták azt is, hogyan, milyen szin elosztás szerint, csövekből lefelé ejtve kerülnek a sorsolási golyók a sorsolási urnába. Ezt, igy, ugyebár nem felytettem ki, de ha kéred, erről irásos tájékoztatót küld neked (is) a: "Fogadással, játékokkal kapcsolatos kérdéseit írja az internet@szerencsejatek.hu címre."

Na: Ezek után, a 700 emberről, kérek ide, egy olyan tájékoztatót, vagy fogyasztói tájékoztatót, amiben ez benne volt, van! ..ha máshogyan nem, aki állitja, az bizonyitsa! Kérjen ilyet a BB-től vagy a VV-től!
.."mert itt bizonyiték kell" :)

Előzmény: fd (300)
exlexman Creative Commons License 2002.12.28 0 0 301
...érdekes sárcok vagytok! Idézitek az állitólagos 700 embert, még sincsen irásos nyoma! A vevő tájékoztatót elvitte a mikulás?:)
Előzmény: Degeczi (299)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!