Keresés

Részletes keresés

solemsli Creative Commons License 2004.02.12 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

igazából azért írok, mert kíváncsi vagyok, jár-e valaki hasonló cipőben, és hátha van megoldás, illetve érdekel, hányan vagyunk.

Szóval vettem másfél éve egy szuper 120EFt-os Siemens mosógépet, rendben is van vele minden, műszaki szempontból.
De észrevettem, hogy a mosószer-adagoló fiók belseje tiszta fekete penész, és nagyon nehezen, sőt egyáltalán nem jön le.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondta a hölgy, hogy az a baj, hogy a mosóporok már tudnak 30 fokon mosni, és így a penészgomba nem hal meg, ezért néha mossunk 90fokon és el fog múlni, ha nem akkor néha tartsam kinyitva az adagolót, és csináljak üres mosást úgy, hogy a mosópor helyére beöntök 3 deci ecetet. Ettől biztos el fog múlni.

Persze nem múlt.

Kicsit dühösen felhívtam az ÜF-et,hogy küldjenek ki egy szerelőt és oldják meg, mire ki is jött 1 db szerelő (kiszállás: 4.000 Ft), és azt mondta, h rosszat mondtak korábban, nem 3 deci hanem 3 liter 20%-os ecet kell 90 fokos mosásba, azzal biztosan lejön, ha nem akkor rossz a víz.

Persze hogy nem jött le semmi, csak az hogy egy barom vagyok, hogy kihívtam a szerelőt, meg az hogy szerintük rossz a víz. Szerintem meg konstrukciós hibás a mosógép. Szóval, egyedül vagyok így?
Esetleg jó tippje valakinek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!