Csak nekem új a Milka Collage csoki? Én tegnap találtam a Prímában málnás-mogyoróst. Tudom, hogy nem nagy ritkaság, de én most találkoztam vele először, szerintem érdemes kipróbálni.
Fekete bevonó csoki olvaszt - lehetőleg duplafalú melegvizes edényben - majd apránként tiszta tejszínt - 20dkg----->2dl - belekever, jó sűrűre:)))) És kész a púúúúr RigóJancsi:)))) De sajnos csak nagyon keveset ehetem belőle, azt is a délelőtt folyamán:((((
vááááá.... idáig mindet kipróbálnám amit írtatok! imádom a csokit. szinte minden nap eszem, ha jó kedvem akkor azért... ha meg rossz akkor azért. kedvenceim: cadbury, toblerone, a belga pralinékért egyszerűen odavagyok és még a lindtet is szeretem. ma pont szerencsés napom volt, az örök kedvencem a lindt narancsos étcsoki most csak 500 ft körül volt a Prímában, egyből betáraztam belőle... de nem tudom meddig lesz elég már most a felénél járok :P
ha valaki készít finom bon-bont megosztaná a bevált receptet? szerintem jó kis karácsonyi ajándék lenne barátaimnak. köszi.
Madécasse 80 %. Ahhoz képest, hogy magas kakaótartalmú csoki, feltűnően erős az aromája. Nagyon különleges íze van, nem ettem még ehhez hasonló csokit.
Én is igyekszem kerülni, és inkább a frisset veszem, csak arra céloztam, hogy csokiból a már vállalható minőséghez nem kell annyira mélyen zsebbe nyúlni, mint egyes más élelmiszerek esetén. Persze a Tibi vagy a Boci nem prémiumkategória, de már nyugodtan adható ajándékba is.
Azért érdemes megjegyezni, hogy egy középáras tartóskenyérben is több adalékanyag van, mint egy alsókategóriás, de már nem kakaómasszás, hanem tejcsokiban!
Inkább fizetek többet a minőségért, mint vegyek olcsbban olyat, ami inkább műanyag, mint csokoládé. Nekem megéri 1000 ft-ért igazi csokit enni, mint 3x300 ft-ért valami műanyag vegyszerekkel teli borzalmat. Sajnos nem veszek minden héten ilyen csokit, egyszeri alkalom volt.