Keresés

Részletes keresés

GroundZero Creative Commons License 2000.06.17 0 0 181
Hát, patrona, a nap nyúlását az én arcom követte el, amikor olvastam, hogy mennyi BB mp3-ad van... Elismerésem!
Figyu, lehet, hogy szívesen "+hallgatnám" a gyűjteményed, lehet róla szó valahogy? :))))))

Előzmény: patrona (177)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.17 0 0 180
Bocs, hogy csak most válaszolok...

Igen, dekoráltam már polót. Ha pirossal akarod csinálni - ezzel illene, ugyebár - akkor érdemes előbb fehérrel festeni, majd, alapos száradás után rávinni a pirosat, sokkal élénkebb, jobban látható lesz.

Ciki-e ilyet hordani? szerintem egyáltalán nem. Ugyenis: ciki csak akkor lehetne, ha azért akarnád hordani, mert divat, közben mégsem az. De, ha te azért akarod hordani, mert ki akarod fejezni, hogy szereted őket, akkor miért lenne ciki?
Nekem is csak egy DM-es polóm volt, vagy 15 éve, azóta sem vettem fel ilyet, se BB-set, mert nem az én stílusom, de ah te úgy érzed, hogy jól esne a szívednek, hát hajrá. Nyilván azt fogják gondolni, hogy kicsit el vagy maradva, de az kit érdekel, nem? :))))))))))))))

Előzmény: Topi1984 (176)
patrona Creative Commons License 2000.06.17 0 0 179
Mail ment a képekkel.
Hogy milyen BB cuccaim vannak? Hát a kérdéseden felbuzdulva megnéztem mindent, és kiderült, hogy több BB van a gépemen, mint Mode:-)))))) Köszönhető ez a kb 500 mega Mp3-nak, ami csak Bonanza.........
Ezen kívül még egy csomó kép, dalszöveg, stb. De ezket mind a netről szedtem, szóval semmi olyanom nincs, ami senki másnak. Annál is inkább, mert annyira kevés BB oldal van, hogy valszeg a kérdéses anyagokat már Te is láttad:-))))
Ja, ha tud valaki valami jó BB lapot, akkor szóljon! Meghálálom:-))))(Nem írok ide többet:-)))) )
Előzmény: Topi1984 (178)
Topi1984 Creative Commons License 2000.06.17 0 0 178
Patrona:
köszi, azon nagyon jó lenne, ha tudnál küldeni egyet, mondjuk a fehéret. Milyen méretű a kép és milyen típusú a jel ? És ha szabad kiváncsiskodnom, milyen cuccaid vannak még?...
Előzmény: patrona (177)
patrona Creative Commons License 2000.06.16 0 0 177
Topi1984: Ha kell a kép a jelről, akkor el tudom neked küldeni emilben.Van fehérben, pirosban, és szinesben(kék,zöld) is.

Hogy mit gondolok arról a személyről, aki Bonanzás pólóban közelít felém? Hát azt, hogy fel kéne rúgni!:-))))))))))) Áááááá, azért ennyire nem vészes. Semmi bajom a Bonanzásokkal. Meg ráadásul az összes barátnőm(nőnemű barát) imádja.Ezért elég sok bonanzás cucc van a gépemen:-)))))))

A pólókról már kifelytettem a véleményem a DM topicban, de röviden annyit, hogy én nem vennék föl soha ilyet(Még Mode-ost se!)

Topi1984 Creative Commons License 2000.06.16 0 0 176
Köszi a rengeteg tanácsot, majd megpróbálok valamit összehozni. Tényleg sokat segítettél. Nekem úgy tűnik, hogy van már gyakorlatod ilyesmiben, netán többet is csináltál már ?...

Egy ehhez kapcsolódó kérdésem lenne hozzád és a többiekhez (hol vannak?) : szerintetek nem 'ciki' manapság ilyen pólót hordani ? Mit gondoltok arról, ha valaki ilyen ruházatban megy el mellettetek ? Pl, hogy 'őskövület' ?

Előzmény: GroundZero (175)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.16 0 0 175
Hát at biza nehezebben, de több lehetőséged van rá.
A leg1*űbb, ha fénymásolóval jól fölnagyítog az eredetit, és az alapján. Én jobb szeretem pepecselve, kézzel, fél nap alatt megcsinálni...
Ha jól emléxem, azon a jelen maga a vonal sem volt egyszínű, belül sötétebb volt... Na, ezt festéssel ki lehet hozni rajta, de akkor nem árt előtte egy fekete rongyon gykorolnod!!! (tipp: mindíg várd meg, míg a próba mexárad, mert szárazon néha másképp néznek ki a dolgok...)
avagy, bár költségesebb megoldás: Ha beszkenneled és megfelelő nagyságúra nagyítod az eredetit, a Kopasz tábornoknál (Copy General) rányomják a polóra, bár nem olcsón dolgoznak.
Előzmény: Topi1984 (174)
Topi1984 Creative Commons License 2000.06.16 0 0 174
Köszi a választ, ez igazán részletes volt ! Már csak egy gondom van, mégpedig a Jel... Ugyanis én az újabb fajta, kettős jelet szeretném felfesteni (ami pl. a Régi és Új-on van), viszont azt kézzel lerajzolni nem túl egyszerű dolog... Tudod, olyan, mintha ecsettel festették volna, cakkosak a szélei, stb. Szóval ILYET hogyan tudok kivágni a tapétából ?... :-)
Előzmény: GroundZero (173)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.16 0 0 173
Úgy, hogy veszel valamelyik grafikus/művészboltban fehér textilfestéket (direkt polófestéshez is lehet kapni, de valami jobb féle kell, párszáz forint, max 6-8), megy valamilyen öntapadós tapétát, tudod, olyat, amilyennel a kirakatokra is fel szokták írni a szövegeket. Ezután leméretezed, hogy apolód hátuljára mekkora jel fér majd, illetve, hogy te mekkorát akarsz, és kivágod a tapétából, az így kapott sablont felragasztod a poló hátuljára, jól odanyomva, hogy nehogy aláfolyjon afesték, és megfested a Jelet. Vigyázz, hogy többször is átfesd, nehogy "csíkos" maradjon! (Tipp: érdemes rögtön fekete festéket is venni, hogy ha mégis túlfolyik a fehér, azzal korrigálni tudd. feketéből nem kell nagyon szuper, abból a zolcsóbbak is jól színeznek.)
Ilyen grafikusboltot találhatsz pölö az arany J. utcai metrómegállóból feljőve ha elindulsz a Nyugati felé, akkor a sarkon az első, sötétített ablakú épület az. Illetve a Blaháról, ha a belső íven elindulsz a Petőfi híd felé, kb. 100-150 méterre szintén vany egy Művészbolt. Ezt a kettőt nyugodtanmerem ajánlani, kipróbált, jó boltok! :)
Előzmény: Topi1984 (172)
Topi1984 Creative Commons License 2000.06.16 0 0 172
Hogyan? Vagyis honnan szerzek egy olyan nagy jelet ?
Előzmény: GroundZero (171)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.16 0 0 171
Háááááááát...
szerintem max nagy mázlival...
De akár csinálhatsz magad is, jóval olcsóbban is jönne ki, mint ha megvennéd - ha csak egy nagy logó kell a hátuljára... azt még így, manufakturálisan is igen jó minőségben lehet abszolválni!
Előzmény: Topi1984 (170)
Topi1984 Creative Commons License 2000.06.16 0 0 170
Sziasztok,

Eddig csak olvasgattam a listát, de teljesen egyetértek szig101-el, tényleg vissza kellene kanyarodni a BB-hoz, ha már ez a topic címe....

Szig101: lesz valami a honlapodon letölthető mp3-makból ? Szerintem mindannyian vevők lennénk néhány különleges BB felvételre...

Apropó, nem tudja valaki, hogy lehet-e még valahol BB polót venni ? Olyat ami tiszta fekete, és a hátulján van egy nagy fehér BB jel ?

Előzmény: szigi101 (168)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.16 0 0 169
Az is valami mp3-kereső prog?

OK, igazad van, teljesen jogos...

Nem tom, láttátok/hallottátok-e tegnap este az egyesen Akosh pajtás beszélt valami negyed órát a becsületről, sikerről, stb... Hát... nekem leginkább azok az iszonyatos táskák meradtak meg a szeme alatt... Szörnyű volt!
És nekem úgy tűnt, hogy nagyon mélyeket akart mondani, és kicsit izzadságszagúnak tűnt a mondókája.
Látta még valaki?

Előzmény: szigi101 (168)
szigi101 Creative Commons License 2000.06.16 0 0 168
Srácok, nem kéne kísérletképpen a Bonanza Banzairól beszélgetni? Szerintem érdekes lenne.
Előzmény: GroundZero (166)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.16 0 0 167
Úgy vettem észre, a "Title"-be írt szöveget keresi az mp3 filenévben, ha van benne ilyen részlet, akkor listás(hat)ja. Ugyanez lehet érvényes az "Artist"-ra is. Nem feltétlenül egész szó lesz! Pl. "rum and"-ra kijöhet Rum and Coca Cola, Drum and Bass, vagy per csatthas Warum Andrea ist deine Name? Alighanem nem case-érzékeny. (Én meg biztos elfelejtettem németül...)
Előzmény: GroundZero (166)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.16 0 0 166
Én általában 6-10 között vagyok a hálón (este), mármint otthon, mert a Napster ott lett installálva.
Igen, megosztottam, bár nálam sok mp3-at nem találnak, az tuti :)
Eleve aztválasztottam, hogy nioncs proxy... És mindíg azt írja ki, hogy nem sikerült beloggolni. A helpben külön kitérnek rá, hogy ez előfordul, mert sokan használják. Na de hogy csak ez fordul elő... (Na OK, legelőször beengedett, kerestem is vadul UVoxot, semmit sem talált, már kezdtem fikázni, amikor megláttam, hogy a nevet így írtam: Ulttravox... Két t-vel... Naná, hogy nem talált semmit :) Szóval sok hasznát még nem láttam, de nem adom fel!

kérdés: a title-hez csak számcímeket érdemes beírni, vagy lehet albumcímet is?

Előzmény: Bert Mikhael Tanen (165)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.16 0 0 165
GroundZero : hááát, passz. Annyit tudok mondani, hogy a Napster igazából 24 órás szerverekre van készítve, ahonnét a szupervigyorok tudják közzétenni a zenéket. Ha jelentkezel, akkor a te géped is egy szerverré válik, ha megosztassz, persze, ez nem müxik folyton, mert sokpíz lenne. Namármost, lehet hálózati hiba, de akkor a Net sem megyegetne. Talán újra kéne installálni a Napstert, ha megvan az a progi hozzá. (Szerintem nem érdemes.) Töröld le a Napstert, és fogadj el mindent, amit ekkor felkínál. (Ha tényleg azt töltötted le, amit a honlapon volt, az nem túl stabil verzió. Nálam megy, de én nappal jutok leginkább gépközelbe. Este lehet, hogy zsúfoltabb a háló. Nincs különösebb ötletem, mi lehert a hiba. Talán a File/Preferences menüből a Proxy fülnél válaszd ki az első sor dobozában, hogy nincs proxy servered. Talán ez zavarhat be, mert eddig más hálózati beállítást nem láttam rajta.)
Előzmény: GroundZero (163)
patrona Creative Commons License 2000.06.16 0 0 164
Srácok, ez jobb mint a Heti7es! Ne hagyjátok abba!!!!!
GroundZero Creative Commons License 2000.06.15 0 0 163
Azért veri őt az a valaki, aki tavaly a brifkómat nyúlta le...

Egyébként aszittem, más rajtam kívül nem vette észre azokat a lenyúlásokat, amiket +említettél. Olyan cikik, nem?

És azt láttad, hogy valamelyik kalóz DM koncertvidon Dave egyszercsak lenyúlt a rajongók közé?

Mai felfedezésem:
A DM Leave in silence-jét SZVSZ a Bonanza pogroól nyúlták!
Szerintem Bach is előszeretettel nyúlt Kozsó munkáihoz.

Napster: Most azt játssza pár napja, hogy nem enged fel. Nem talál accessable servert... Ennyire zsúfolt?

Előzmény: Bert Mikhael Tanen (162)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.15 0 0 162
Szerintem Patrona a legnagyobb lenyúló, mert Szűz Máriától csórta el a navét, akit már István óta Magyarország patónájaként (a.m. védelmező) tiszelt mindenki fatornyos kis hazánkban, valamint a Habsburgok is igencsak PR-olták.
Előzmény: GroundZero (155)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.15 0 0 161
!!!LE VAGYUNK sz... NYÚLVA!!!
Majdén megmutatom, mi az alapja a számoknak, és nem ám az additív egységelem multiplikatív inverze!
Szárnyas fejvadász - a bérelhető személyzetis angyali arcát mutatja
Question of time - a Big Ben karbantrtója szívrohamot kapott, mikor az óra megkérdezte, miárt esik ennyit az eső errefelé?
Kihalt minden - a T.Rexektől lopták, akik köztudott, hogy kihaltak
People are people - Az Elővilág Alapvető Renszertani Lexikona
Kicsi szív - azt a Pretóriában végreahjtott első, sikeres szívátültetés utáni izosorvadásos állapotból írták meg. Más magyarázatot is valószínűsítenek, csak Monica Lewinsky ehhez túl magas, sajna...
Forever Y(o)ung - hát, ezzel a fruedi pszihológiát nem teljesnek tekintőknek akartak egyesek kedveskedni, de valahogy nem túl eredeti módon.
Na, ennyi elég? Számoljatok utána: van az a nyomorult 12 darab hang, abból nem lehet végtelen sok véges dallamot kihozni, valahol átfedés KELL legyen.
Előzmény: GroundZero (155)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.14 0 0 160
Hát, ezt most így meg nem mondom neked, mert az otthoni gépen van. azt töltöttem le, amit felajánlott... Hogy az melyik volt...
Na, mind1, köszi a tippet, próbálkozok még.
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (159)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.14 0 0 159
Háát, az "Ultravox" névre nagyon sok találat van, ezért meg kéne adnod az albumcímet vagy a szám címét, amit keresel, inkább egy jellemző szót, nehogy pl. egy szótaghiány kiba...bráljon veled (bár úgyis a grebbelt névre számíthatsz). Nekem is kijött egy csomó rémix mag DJ, de akkor is előfordult néhány oroginal szám a listában, asz'szem. De nem vesződtem velük. Szűkitsd te is a keresést, ld. fent, kül.ben én is ezért kértem tőled a számok listáját.
A N. béta-verziót használod?
Előzmény: GroundZero (158)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.13 0 0 158
Te, figyu, nekem a napster nem talál UVoxot, ha beírom ezt a nevet, csak valami lengyel csapatot ad, akik valami hasonló zenét nyomnak - állítólag, UVoxot semmit! mit csinálok rosszul?
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (156)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.13 0 0 157
Csak hajrá!!!
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (156)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.13 0 0 156
A New Europeans, az I Remember végül is tetszik, csak nem másznak bele olyan gyorsan a fülbe, mint az első album(bevallom, nekem általában ?sok? időbe telik, amíg megbarátkozom egy zenével, na itt ez nem kellett). Aztán pl. Western promise-t még nem bírtam megtalálni. Még próbálkozok vele, meg a többivel.
Előzmény: GroundZero (155)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.13 0 0 155
Menczel-fater valóban mezőnyben volt, talán még gólt is lőtt az elődöntőben, vagy a döntőben...

BMT, a We stand alone, az I Remember, a New Europeans, a Western Promise nem tetszettek??? Hát....... :))))))))))))
Igen, lenyúlni veszélyes dolog, én tegnap a buszon nyúltam le, hogy megvakarjam a bokám, nem mevertem az ülésbe?

Apropó, lenyúlás!!!

EZENNEL MEGHIRDETEM AZ 1. PATRONA NYÚLÁS-KUPÁT !!!!
A versenyen részt vehet minden olyan jelentkező, aki kizárólag azért hallgat zenét, hogy hasonlóságokat fedezzen fel, és talált tuti lopásokat!!!

Első versenyző én lennék:
tuti hasonlóság:
Valami Véget ért - Sólet füstölt csülökkel.

Ja, és Patrona drága... amikor én 16 voltam, a legújabb DM-nótát még úgy hívták, hogy Question of time...

Előzmény: Bert Mikhael Tanen (153)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.13 0 0 154
Menczel-fater valóban mezőnyben volt, talán még gólt is lőtt az elődöntőben, vagy a döntőben...

BMT, a We stand alone, az I Remember, a New Europeans, a Western Promise nem tetszettek??? Hát....... :))))))))))))
Igen, lenyúlni veszélyes dolog, én tegnap a buszon nyúltam le, hogy megvakarjam a bokám, nem mevertem az ülésbe?

Apropó, lenyúlás!!!

EZENNEL MEGHIRDETEM AZ 1. PATRONA NYÚLÁS-KUPÁT !!!!
A versenyen részt vehet minden olyan jelentkező, aki kizárólag azért hallgat zenét, hogy hasonlóságokat fedezzen fel, és talált tuti lopásokat!!!

Első versenyző én lennék:
tuti hasonlóság:
Valami Véget ért - Sólet füstölt csülökkel.

Előzmény: Bert Mikhael Tanen (153)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.13 0 0 153
GZ: Az Accent on Youth, The Thin Wall, Passing strangers, nagyjából ezek tetszettek az Ultravox újabb számaiból. A többi nem tett rám nagy hatást, de az Quartethez képest ezek jóval gyengébbnek tűnnek... ez persze egy magánvélemény, még annak sem megalapozott, ahhoz legalább ötször meg kellene hallgatnom mindet, ami ((p+r)/2)rva sok idő, az+nincs/pillanat.
:) Vigyázzatok a lenyúlásokkal! Nekem pl. véletlenül sikerült tévénézés közben, amikor az asztalra a sóskekszes tál már nem fért rá és a földre tettem le! Csak utána vettem észre, mit is csináltam, jajj! :)
Előzmény: GroundZero (149)
szigi101 Creative Commons License 2000.06.13 0 0 152
Ladies From That House white house mix is van.
Előzmény: szigi101 (151)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!