Keresés

Részletes keresés

Pap Pali Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18770

Képként tudom csatolni.

Íme az első:

Előzmény: elefada (18760)
Redlidike Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18769

Nekem is küldheted ha gondolod.

redlidus@gmail.com

Előzmény: elefada (18760)
JD-és Creative Commons License 2017.06.09 0 0 18768

Nem gyúrt.Oltom,szűröm,és préselem.Milyen segítség kellene?

Előzmény: elefada (18759)
elefada Creative Commons License 2017.06.08 0 0 18767

Átment?

Előzmény: Pap Pali (18762)
Pap Pali Creative Commons License 2017.06.08 0 0 18766

Köszönöm a reagálàst. 

Kidolgozás? Prèselès?

Előzmény: portos150 (18765)
portos150 Creative Commons License 2017.06.08 0 0 18765

Nincs köze a sóhoz, technológiai hiba.

 

Előzmény: Pap Pali (18763)
kljr Creative Commons License 2017.06.08 0 0 18764

kép esetleg van róla?

 

Előzmény: Pap Pali (18763)
Pap Pali Creative Commons License 2017.06.08 0 0 18763

Sziasztok!

Màr második alkalommal reped a trpappista meg a sólèben.

20%-os a só pontosan, technologiàban annyi változott, hogy talàn jobban prèselem.

Mi lehet az Oka?

Pap Pali Creative Commons License 2017.06.08 0 0 18762

gapati28gmail.com 

Köszönet!

Előzmény: elefada (18760)
kljr Creative Commons License 2017.06.08 0 0 18761

Ha este ráér akkor a kljrkukacfreemailponthu címen várom.

Előzmény: elefada (18760)
elefada Creative Commons License 2017.06.07 0 0 18760

Kecsketejjel dolgozók, fontos infót szeretnék megosztani veletek, de kellene a segítség.

Emailben elküldeném annak, aki fel tudná ide rakni. Jelentkező?

Előzmény: elefada (18759)
elefada Creative Commons License 2017.06.06 0 0 18759

Guszták! :-)

Gyurt, vagy gomolya az alap?

Előzmény: JD-és (18758)
JD-és Creative Commons License 2017.06.04 0 0 18758

Köszönöm a jó tanácsokat,készülnek,a finom füstölt kecskesajtok.Eladó is van belőle.

becőke73 Creative Commons License 2017.06.02 0 0 18757

Sziasztok, végre megint online! Mi is mennénk a sajtos talira elefadahoz, a vasárnapok nekünk is jók, csak ne a mostani legyen. A köv. vagy az azutáni már OK. Elefada szuper a sajtkonyhád, alig várom, hogy lássam!

elefada Creative Commons License 2017.06.01 0 0 18756

Nem kell alap, a gyártó adta a tervrajzot a kefnik lerakásához,daru emelte rá.

Vízet, villanyt utólag, helyben szerelték. Hűtés-fütés klíma.

Előzmény: szederinda.. (18752)
szederinda.. Creative Commons License 2017.05.31 0 0 18755

Köszönöm kedves Pali a választ! Úgy mindenkihez szoktak szólni a kérdéseim csak egy hsz.ba letudom,nagyon nehezen tölti be az indexetca telefon.örülök hogy egy egy hsz.t elküld:(

 

Kérdés...nincs valakinek Nárcisz féle kádpasztőr tapasztalat?Érdekelne a gyakorlatban kinek hogy vált be.Hátha olvassa valaki akinek pasztőrkádja van.

 

A konténerre visszatérve hogy fűtőtik,klímával?

Pap Pali Creative Commons License 2017.05.31 0 0 18754

Köszönöm, de màr folyamatban van a miénk. 

Előzmény: elefada (18751)
Pap Pali Creative Commons License 2017.05.30 0 0 18753

Bàr a kèrdès nem nekem jött, de nem engedély köteles, mert mobil ès "ideiglenes".😉

Betonalap nem kötelező, valaki csak a lábaknak csináltat pillèrt (4db vagy 6 db ez a konténer méretétől vagy elosztàsàtól függ, a 7x3-asnak màr 6 pillér kell.)

Viszont a betonplac javasolt a rágcsálók miatt, bàr ez függ az alja milyensègètől is. (van e benne rágcsáló védelem, szigetelés, stb.)

A szennyvíz elvezetès belülről történik a falakon és onnan megy ki egy maximum 110-es csövön egy minél közelebbi aknàba.

A vásárlásnál èrdemes utána menni, hogy a szendvicspanel milyen vastag lemezből készült ès, hogy maga a panel milyen anyagot tartalmaz.(nikecel, pur vagy pir hab.) Àrban nagy eltérések lehetnek, de ez valahol tükrözi a minősèget is.

Előzmény: szederinda.. (18752)
szederinda.. Creative Commons License 2017.05.30 0 0 18752

Megvárom a többiek mit látnának jónak és utána tudom mondani,hogy jó -e nekünk is.

 

Engem is érdekelne a konténer, nem kapunk úgy építési engedélyt ahogy akartunk volna bővíteni:(

Ennek a telpítéséhez kell valami engedélyezés?

Gondolom kell neki egy beton alap ,az becsövezve  a szennyvíznek.Fűtés hogy oldható meg benne?

Előzmény: elefada (18749)
elefada Creative Commons License 2017.05.30 0 0 18751

Nagyon örülnék, ha jönnétek. :-) 

Kész konténer 7x3 m-es, kinánság szerint az ajtó, ablak, víz villany nélkül 1,2m

Ha kell cím, adok!

Előzmény: Pap Pali (18750)
Pap Pali Creative Commons License 2017.05.29 0 0 18750

Egészséggel használd az új sajtkonyhàt!

Mit lehet tudni róla? Azt látom, hogy szendvicspanel, milyen vastag ès miből van?

Milyen mérettel rendelkezik? 

A miénk most készül.  

Ha körvonalazódik a találkozó időpontja, mi is szeretnénk részt venni ha lehetséges. 

 

Előzmény: elefada (18712)
elefada Creative Commons License 2017.05.25 0 0 18749

mikor jó neked?

 

Előzmény: szederinda.. (18747)
kljr Creative Commons License 2017.05.25 0 0 18748

Hát szerintem keressünk egy vasárnapot. Nekem a mostani nem jó, a jövőheti az Pünkösd, nekem azzal nincs bajom, csak nem tudom más mennyire ünnepli/hosszúhétvégézik, utána bármelyik jó.

Előzmény: elefada (18744)
szederinda.. Creative Commons License 2017.05.25 0 0 18747

Szeretnék menni €n is.Hátha jó lesz az időpont!:)

Előzmény: elefada (18744)
elefada Creative Commons License 2017.05.24 0 0 18746

Szuper :-)))

 

Előzmény: Kriszta721 (18745)
Kriszta721 Creative Commons License 2017.05.24 0 0 18745

Édes vagy, én is jövök!

Előzmény: elefada (18744)
elefada Creative Commons License 2017.05.23 0 0 18744

Szeretettel várlak!

Természetesen hétvégére gondoltam, s inkább vasárnapra, mint szombatra, megadva a lehetőséget annak is, aki piacozik.

Előzmény: kljr (18742)
Redlidike Creative Commons License 2017.05.22 0 0 18743

Napban hány fejést szoktál összevárni? Mert ha többet akkor érdemesebb lenne lefagyasztanod a tejet.

 

Előzmény: JD-s (18737)
kljr Creative Commons License 2017.05.22 0 0 18742

Nekem mindenképp lenne kedvem elefada-t látogatni, főleg hogy a mesterem is járt nála, és jókat mondott. Nekem a hétvégék lennének jók.

 

Előzmény: Redlidike (18730)
elefada Creative Commons License 2017.05.21 0 0 18741

Ha a tej hőmérséklete  18 fölött és 50 fok alatt, akkor müködik az oltó.

A hőmérséklet a sajt tipusát határozza meg. Pl: lágysajt, alacsonyabb hőmérséklet, félkemény, keménysajt magasabb.

A hőmérséklet még a tejsavbaktériumok szaporodását is befolyásolja.

Előzmény: JD-s (18737)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!