Keresés

Részletes keresés

White Feri Creative Commons License 2012.12.31 0 0 2421

Hiába a sok elrettentő példa, én ennek ellenére szivesen kipróbálnám magam ezen a munkahelyen. Nyalni én is tudok és egy férfitől ezt bizosan jobb néven veszi egy bv. és a helyettesei. Fizikailag pedig szinte korlátozás nélkül terhelhetnének. Amennyiben azt mondanák én futásban is végezném a feladatokat, és vállalnám az itt már többször visszatérő fehérköpenyt is. Csak sajnos többszöri próbálkozásom ellenére nem sikerült bizonyitási lehetőséget kapnom.  Boldog Újévet mindenkinek főleg a Boltvezetőknek akiktől még mindig várom a lehetőséget!

Sundri bundri Creative Commons License 2012.12.30 0 0 2420

Azt, hogy gyorsan közlik veled nem kell itt dolgozni sztem nem kell megilyedni tőle. Szinte minden boltban emberhiány van nem csesznek ki olyan könnyen ha már letelt a 3 hónapod főleg ha egyébként meg jól is dolgozol. Nekem tavaly volt egy ilyen beszélgetésem a góréval a téma lényegtelen, de amikor benyögte, hogy jó nem kell akkor visszajönnöd ide a szabi után azt mondtam neki OKÉ akkor nem jövök vissza lesz*rom és hátat fordítottam és mentem vissza gályázni! Érdekes módon fél óra múlva már más hangnemben beszélt velem. Tehát ha már letettél néhány dolgot az asztalra és hajtod a melót és nem nyafogsz mindenért és tudják, hogy lehet rád számítani utána már beleszólhatsz néhány dologba.

Sajnos amiket ide leírtak a hozzászólók az mind igaz ez van ennél a cégnél. Legyen szép tiszta a bolt és teli áruval, de kevés emberrel nagy forgalommal és NULLÁS termékekkel nem mindíg fog menni. Általában ezek a dolgok akkor jönnek össze mikor lejön vmi agyon iskolázott mindent tudó "tapasztalt" nagyfejű némediről és hullhatnak a fejek. BÚÉK!

Parancsnokod Creative Commons License 2012.12.30 0 0 2419

Vannak bizonyos eltérések még látom köztünk. Becsüllek mert beláttad hogy nem megy kiléptél a cégtöl. Igazad van nem dolgoztam még boltban, de hosszúköpenyben sok időt töltöttem és nem látom miben akadályoz a viselése. Persze beszélgetni akarok erröl nem vitatkozni, beszélgethetünk priviben is ha gondolod. cimem nyilvános de szivesen leirom. parancsolo@citromail.hu            B U É K!

Előzmény: senora58 (2418)
senora58 Creative Commons License 2012.12.29 0 0 2418

. És közben szól a csengő, hogy áll a sor a kasszádnál, és rohannod kell, az egyetlen kézmosó pedig oly távol... A szép piros póló izzadtan tapad a hátadra,de nincs lehetőséged felvenni valami meleget, pedig a kassza az ajtóhoz közel van, és ez pl télen nem igazán egészséges  Hamar és igen sűrűn közlik a dolgozókkal, hogy nem muszáj itt dolgozni ha nem akarsz, vagyha nem megy !!! Tudod ezt hívják  "mobbing "-nak. Nézz utánna, és annak is hogy már rövid távon mit okozhat ! A vödröt és a felmosórongyot pedig felejtsd el ! Tudod mekkora 1 átlag Penny alapterülete , és hány dolgozó kellene és mennyi idő naponta többször valóban tisztára felmosni ? A max 3 ember 1 műszakban mást sem tudna egész nap csinálni ! Mindeközben a Nagy Testvér ( biztonsági őr ) vigyázó szeme mindig figyel, ( és jelentést ír rólad ) mert a Pennynél őket a dolgozók folyamatos és megalázó ellenőrzésére tartják, és nem a lopások megelőzésére, vagy ne adj' isten a dolgozók védelmére, de nem ám ! Hát így megy ez....

Mindezek után fenntartva az előző hsz-emben leírtakat azokról a vezetőkről és boltokról ahol nem ez a helyzet, Neked is és mindenkinek aki látogatja ezt a fórumot, BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK !

 

Előzmény: Parancsnokod (2416)
senora58 Creative Commons License 2012.12.29 0 0 2417

                                                                      Üdv. Parancsnokod ! 

Köszi a reakciódat, amiből világossá vált számomra, hogy nem vagy, és sohasem voltál kereskedő, legalábbis a multik világában nem ! Mint említettem, minden amit leírtam, saját tapasztalaton alapul. Nemcsak a Penny-nél eltöltött idő, de 40 évnyi kereskedelmi munka tapasztalatán. Dolgoztál valaha "hosszúköpeny"-ben ? Én igen ...Ne kívánd ! A farmer a munkaruha része, kötelező abban dolgozni ! Egyet fizetnek, legalább 3 kell, ha mindennap tisztát akarsz felvenni, de ennek semmi értelme, mert nézd meg kezdés után 1 órával ! A kesztyűt megveheted magadnak, ha szükségét érzed, de úgy hidd el ahogy leírom : nincs időd fel-le hűzogatni, és minden munkaterületen váltogatni ( kassza, tej, zöldség, hús, rámpa, takarítás stb... ) Pólóból 3 van, nehezen száradó anyagból, de akár 1-2 óra alatt is olyan mocskos lehet, hogy 1 napra sem elég a három, ha mindig tiszta és ápolt akarnál lenni ! Bár megsúgom Neked, gyorsan eljön az idő, amikor nem ez lesz a legfőbb gondod, és különben se hagynak időt, holmi öltözködésre ! A kézmosásról már nem is beszélve... Az ebédidőről meg ( amit ledolgoztatnak pedig 6 órás műszak után törvénytelen !  ) de kivenni nem lehet, különösen nem.... A rohangálásról : amikor kb egyidőben kapsz 4-5 különböző utasítást, ( lehetőleg tegnapelőttre végrehajtva ) és 5 percen belül számonkérik rajtad hogy elvégezted-e mindet, Te is fejvesztve rohangálsz majd, és megpróbálsz megbirkózni a lehetetlennel.

 

Előzmény: Parancsnokod (2416)
Parancsnokod Creative Commons License 2012.12.27 0 0 2416

Üdv Senora!

 

Szerintem meg nem jó a meglátásod ezzel kapcsolatban. Miért dolgozik egy árufeltöltő a saját farmerjában?  Miért nem kapnak munkaruhát?  Vagy csak nem viselik? Miért nem lehet tényleg hosszúköpenyt rendszeresiteni számukra ami szennyeződéstől függően többször is cserélhető? Talán sapkával, hajhálóval a csodás haj is megóvható lenne. Koszos kéz? Vannak már olyan kesztyük amikben pénztárt kezelni is lehet, de gondolom kézmosókat is épitettek annakidején az üzletekbe! Rohangál? Szerintem dolgozni ment oda, más helyeken sem állhat meg a dolgozó amikor akar! Gondot okoz a Rozit huzni? Fogjon egy vödör vizet és egy felmosórongyot és hajrá.

Előzmény: senora58 (2415)
senora58 Creative Commons License 2012.12.24 0 0 2415

Tudod, Feri javaslom,hogy nézd meg 1 hónap múlva a csodás hölgy vadonatúj farmerját, a gyönyörű hajkölteményét, és a munkatempóját. Teszteld le a türelmes kiszolgálást is, mert valszeg a hölgy új dolgozó, ( hatalmas a fluktoáció a cégnél ) ezért van ideje és energiája ezekkel foglalkozni. Amikor majd izzadtan, kócosan és iszonyú koszos kézzel rohangál fejvesztve a kassza, a raklappakolás, az üvegvisszaváltó, a zöldséghűtő és a rámpa között, és közben a fülével húzza maga után a Rozit ( egyes helyeken így hívják a takarítógépet ) mert fel is kellene mosnia mindezen tevékenységek közben....!!?? A tetejébe pedig úgy beszélnek vele, ahogy a kutyámmal sem beszélnék soha, de madaram van ! Ha pedig 13,30-ig szól a munkaideje, örülhet ha 15-kor leváltják a kasszából, és még el is kell számolnia Ez csak a jéghegy csúcsa, és mindez személyes tapasztalat. Csak fél évig dolgoztam a Pennynél, de úgy döntöttem, hogy nem leszek rabszolga !!!!  Ezzel nem akarom azt mondani, hogy mindenhol ez a helyzet, de úgy gonolom, az üzletek többségénél így van. Tisztelet azoknak a vezetőknek és ter. vezeknek ahol emberszámba veszik a dolgozókat és megbecsülik a munkájukat !      Mindenkinek áldott békés és boldog Karácsonyt Kívánok !

Előzmény: White Feri (2413)
Fagyi! Creative Commons License 2012.12.03 0 0 2414

Na de Ferenc nem itt kellene irogatnod! Ott helyben megkérdezted volna Hölgyet hogy szabad-e egy táncra, ha olyan udvarias ahogy irtad biztos rajtad is segitett volna! Nem csak bámulhattad volna a fénylő fekete haját hanem bele is turhattál volna. Na és nem utolsószempont hogy betekinhettél volna az új farmer alá is. Ha itt irogatsz attol még nem ugranak anyakadba!

Előzmény: White Feri (2413)
White Feri Creative Commons License 2012.12.02 0 0 2413

 Ma délelött Szhely-Za..ti ut  45-50körüli szimpatikus eladónő, igényes,ápolt (csodásan csillog a gyönyörü fekete haja, vadonatúj farmer) és folyamatosan dolgozik,raklapot tol, rakodik. Mindekinek köszön, aki kéri utbaigazitja udvariasan. Kell ennél több? Ez a Hölgy maga volt a csoda. Tudom csak a dolgát tette, de nem lehet csak a rossztapasztalatokat emlegetni és lázadozni ,jelentgetni őket. Igenis megkell irni a jót is. A társa már itt sem volt egy tündöklő jelenség!

White Feri Creative Commons License 2012.11.28 0 0 2412

Tegnap elküldtem a jelentkezésemet a Pennyhez. Részletesen leirtam hogy mit vállalok, és még sugalltam hogy árulkodó tipus vagyok. Kiváncsi leszek válaszolnak-e ha igen akkor mikor.

White Feri Creative Commons License 2012.11.19 0 0 2411

Szerintem jobb ha dolgoztatják az embert ,jobban telik az idő. Én 24/24 -ben vagyok magánsofőr, ha megyek telik az idő de ha készenlétben egy 2x2 méteres helyiségben álldogálok(mert egy szék nincs a helyiségben) beöltözve minden felszereléssel 18 órát egy,nagy tükörrel szemben amiben egész idő alatt magamat látom bohócként akkor nagyon nem megy az idő! Persze mire letelne, mehetnék haza arra kiküldenek még pár órára dolgozni. (szivatás) Szóval Én ezért mennék szivesen még a pennybe is dolgozni.

scherry Creative Commons License 2012.11.19 0 0 2410

Teljes mértékben igazad van, minden észre vételed a valóságot tükrözi, Nálunk pl-ul amikor infóban jött, hogy várható a régióvezeteő akkor a boltvezető senkit sem engedett haza, mondván okádék a bolt és ő ezért meg azért van az üzletben nem pedig azért, hogy mondjuk elmossa saját maga után a poharat. Számára mindenki csak csicska és másodrendű ember, csak azt nem értem miért, amikor a kereskedelemhez annyi köze van mint tyúknak az ÁBC-hez. Valakinek a valakije volt és szépen kapott egy beosztást magának, az hogy nem ért semmihez és bármelyik eladó-pénztáros többet tud az üzletben mint ő az persze nem számit. A területvezető is pont egy ilyen senki szarházi, amikor beszél veled, még arra sem méltat, hogy a szemedbe nézzen, vajon miért? Azért mert kapott egy autót egy telefont és azt hiszi ő a mindenható, pedig dehogy csak egy sunyi dög,és csak az számit neki, hogy a revizió mindent renben találjon, ami azért ugye mindenki tudja nem az ő érdeme, és még csak nem is a boltvezetőjé, hanem a dolgozóké akik güriznek és befogják a szájukat, mert nem akarnak az utcára kerülni.

Előzmény: Sundri bundri (2409)
Sundri bundri Creative Commons License 2012.11.16 0 0 2409

Ezeknek csak a mystery shopping meg a revíziós eredmények számítanak. Ha ezek nem 100%-osak akkor megy a lebaszás, de azt nem nézi egyik nagyfejű sem, hogy közben folyamatosan nő a forgalmunk a tavalyihoz képest. Van néhány fecni a kocsik alatt vagy valahol foltos a padozat? Arra nem gondolnak, hogy nincs szabad kapacitásunk arra, hogy ezekre mindíg odafigyeljünk mert inkább a vásárlók kiszolgálását tartjuk fontosnak! Egy műszakban 3 ember két kasszás meg egy MV a két kasszás folyamatosan kasszázik az Mv meg tölt üveget vesz át stb.... Ha nekiállok ablakot takarítani, hogy a shoppernek jó legyen és mondjuk nincs kint víz mit mondok a vásárlónak? Bocs előbb felnyalom a boltot, hogy tetszen a nagyfejű terveznek meg a shoppernak aztán kapsz vizet.

White Feri Creative Commons License 2012.11.12 0 0 2408

Én lehet nem leszek szimpatikus most, de szivesen dolgoznék a hozzászólások ellenére is a Pennyben. Higgyék el nem tiltakoznék a túlórák ellen egy szóval sem, szó nélkül örömmel mennék dolgozni akármikor rendelnének be. Vezetőimnek még pihenőnapjaimon  a magánjellegü munkákat is elvégezném ingyen és bérmentve! A jelenlegi munkahelyem helyett ez nekem felüdülés lenne!

Ficzek Úr Creative Commons License 2012.11.10 0 0 2407

Régebben írtam hogy bv voltam a cégnél. Napi 12 órát dolgoztam hetente legalább háromszor,a szombati munkanapom pedig reggel hattól este nyolcig tartott,akkor kellett az átpakolásokat megtenni.Akkor még nem voltunk vasárnap nyitva,és három hónap alatt sikerült 2,azaz kettő szabadnapra elmennem.Sikerült forgalmat növelnem elsősorban azzal,hogy a déli kötelező takarítás helyett töltöttünk,ugyanis addigra a tejtermékek,csemegeáruk lefogytak.Ezt a területi vezető úgy köszönte meg hogy szerinte mocskos volt a bolt.Hogy nagyobb volt a forgalom?Valahogy nem érdekelte.Azt tapasztaltam hogy nem tudtál jót tenni,ha valamibe eredményt értél el akkor a területi vezető mindjárt talált másik dolgot - ami akár teljesen piti is lehetett- hogy letörje a szarvadat.Ezek miatt is léptem le.Csak azért írtam le mert én mint bv így dolgoztam,itt meg azt olvasom hogy vannak akik a bohócot fényezik egész nap.És dolgoztam,mert pl délután a legnagyobb forgalomba amikor 2 kassza ment én voltam egyedül a boltba (a bolt összlétszáma két műszakra 6 dolgozó volt,és én kiadtam a szabadnapokat a dolgozóimnak még ha mi a többiek megszakadtunk akkor is),és persze akkor jött a kamion,meg akkor hozták vissza a kuncsaftok a legtöbb üveget.Plusz még töltöttem is,főleg a tejhűtő ürült a leggyorsabban.Ezek szerint ekkora változások történtek azóta a vezetőkkel kapcsolatban?Nehogy visszamenjek!

Előzmény: egypennys (2405)
Micimackó 19 Creative Commons License 2012.11.08 0 0 2406

Egyetértek veled. Én 10 évig voltam pennys dolgozó. Az utolsó 5 évben műszakvezető voltam. Nekem azt mondta a ter. vez hogy azért vagyok vezető, hogy írányitsam a dolgozokat. Végül arra jukadtunk ki, hogy szarul csinálok mindent. Ha túl sokat csináltam addig jó voltam, de amikor belassultam, mert sok napot dolgaztam egyből minden voltam csak jó nem. Ebben a pennyben az üv. egy igazi seggnyaló. Ha valami jól volt megcsinálva (dolgozok csinálták nem a vezetők) akkor úgy állította be a dolgokat, hogy ő csinálta. A rendelésen, meg a friss hűtő töltésén kívűl nem igazán csinált semmit, mégis ő volt a jó. Remélem egyszer felnyílika fenti vezetőség szeme és észre fogják venni, hogy nem az üzletvezető az aki viszi a boltot hanem a dolgozok akik folyamatosan túlóráznak. Ebben a boltban csak olyan emberek dolgoznak akik szípatikusak az üv.-nek. Az lényegtelen, hogy a neki nem szímpatikusak jól is tudnak dolgozni. Ma megtudtam, hogy megint egy olyan embert rúgtak ki ebből az üzletből aki dolgozott is csak nem volt szímpi. Sajnálatos, hogy így működik ez az üzlet. Úgyhogy végeredményben ebben az üzletben is csak a seggnyalás megy meg a súnyiság az üv. részéről. Senkihez nics egy jó szava, de ő elvárja, hogy őt mindenki istenitse. Sajnálatos hogy a dolgózok sehol sem számítanak.

Előzmény: egypennys (2405)
egypennys Creative Commons License 2012.11.05 0 0 2405

Nem,még nem próbáltam...tudod lehet hogy ők elvárnak dolgokat tőlünk dolgozóktól...de talán annyi lehetne bennük hogy oda-vissza játék legyen..azt gondolom ha valakinek gondja van vagy épp nem úgy teljesít egy-egy nap nem kell egyből üvöltözni meg jönni azzal, hogy "miattad maradt bent az árú" "miattad megy 3kassza mert tul lassú vagy" ...és azt ki látja hogy nem csak a mi hibánk?ki nézi azt hogy egyes penny boltokba az ü.v nem csinál mást mint az irodába ücsörög,rendelget,ideoda teszi magát csak hogy ugy láttszon csinál valamit??csak a dolgozók hibáit látják meg...csak mi lehetünk hibásak mindenbe..

White Feri Creative Commons License 2012.11.04 0 0 2404

Nem próbáltad még hogy nem foglalkozol a dolgokkal, nem veszed a lelkedre? Azt csinálod amit éppen mondanak kényelmesen de látványosan. Próbálj arra játszani hogy elmegy ez nap is. Ha kiabálnak veled hallgasd meg érts egyet, igérd meg hogy megpróbálsz a hibákon javitani. Letelik a munkaidód és mehetsz haza onnantól a mukehelyet felejtsd el! Hidd el én évek óta erre utazok, mindenben helyeslek ami velem kapcsolatos megrovás, és igérem minden erőmmel azon leszek hogy javuljon a teljesitményem. Tudom ez tetszik minden Főnöknek de semmin nem változtatok.

Előzmény: egypennys (2403)
egypennys Creative Commons License 2012.11.02 0 0 2403

80ezerért és szaros 3ezer cafeteriáért(amit csak a pennybe vásárolhatsz le) egésznap idegeskedni gyomorideggel dolgozni érdemes?Ezen kell elgondolkozni!!

Happeniing Creative Commons License 2012.11.02 0 0 2402

Nem érdemes.......

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.27 0 0 2401

sziasztok, nem tudom, hogy most mi a téma pontosan, és bocsi hogy csak így belecsöppenek a beszélgetésbe és egy teljesen más témával állok elő...

 

Olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy mennyi a fizetés Penny-be? Mennyit kap kézhez az ember. esetleg vmi további juttatások, prémiumok? egy sima árufeltöltő, illetve pénztáros, kezdő munkatárs fizetésére lennék kiváncsi.

White Feri Creative Commons License 2012.10.27 0 0 2400

Ez sajnos ma mindegyikünkel igy van. Nekem még a besugónak is nyalnom kell ha azt akarom hogy magasabbról ne szi...sanak. Igy is mivel független vagyok minden hétvégén,és ünnepnap bevagyok osztva. Pihenőnapjaimon meg dolgozok a besugónak, amiért még egy köszönöm sem hagyta el a száját! Bezzeg nekem még ha a szemetét viteti ki velem azt is megkell köszönnöm!

Előzmény: Il portinaio (2399)
Il portinaio Creative Commons License 2012.10.25 0 0 2399

Gyerekek a Pennynél nem a sarló és a kalapács a munkajele hanem a fagyi és a galamb ami = azzal ,ha nem nyalssssz nem köpsz repülsz:))No több komment!A a gyengébbek kedvéért írtam sok sz-el ,mert sajna aki a fagyibólél és gusztustalan ,de ŐK alatuk sincs bebetonozva a szék !!

Micimackó 19 Creative Commons License 2012.10.18 0 0 2395

Nem semmi mennyire gusztustalan dolgokról ír itt pár ember. Van olyan is aki csak 1 embert szidalmaz. Végül is az az oldal neve, hogy Penny Market "ELKERÜLÖM". ahhoz képest senki nem az oldal nevéhez méltó megjegyzéseket tesz.

White Feri Creative Commons License 2012.10.13 0 0 2394

Te nem az a Takács Tamás vagy aki őrtoronyból lépett le bulizni 90-ben?

titan36 Creative Commons License 2012.10.10 0 0 2392

Egyetértek.A legjobb megoldás ha észre sem veszitek,válaszra sem kell méltatni,hátha előbb utóbb megunja azt odébb vitorlázik valami katona honlapra...:-)))

Előzmény: Ottakringer5 (2387)
titan36 Creative Commons License 2012.10.10 0 0 2391

Katona???Lehet azt sem tudja mi az?Talán gyerek még...ennyi ésszel csak is az lehet,igen...:-)))

Előzmény: börtomi (2380)
titan36 Creative Commons License 2012.10.10 0 0 2390

Nem buzi csupán nem 100-as.Oda se kell rá figyelni...:-)))

Előzmény: börtomi (2386)
titan36 Creative Commons License 2012.10.10 0 0 2389

Lehet ha ott dolgoznál mindennaposak lennének a gyomorgörcseid...

Előzmény: Törölt nick (2388)
Ottakringer5 Creative Commons License 2012.10.10 0 0 2387

Csak most jöttél rá?Hát olvasd végig a hozzászólásait,egyből levágtam!Beteg az ember,ő oktat itt minket

Előzmény: börtomi (2386)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!