Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Smíró Creative Commons License 2016.02.07 0 0 0

Sony Xperia Z telefonra töltöttem le. A telefon teljesen új. 7 napos próba verzió után vettem meg világtérképpel, HUD és Dashcam is járt hozzá korrekt kedvezménnyel. Kifizettem egy európai "élő szolgáltatást" is egy évre, ezzel elvileg a traffipaxos helyeket KELLENE előre jeleznie.

 

Korábban a Sygic Car Navigation egyik verzióját használtam, igaz, másik, de ugyanilyen telefonon. Azzal teljesen elégedett voltam, 2 évig nem volt semmi gond. Közben egy malőr miatt új telefonon lett és mivel a térképek elavultak voltak, ahhoz nem lehetett frissíteni, megvettem a licencet. Szándékaim szerint ezt is OFFline üzemmódban használnám.

 

A problémáim: elég nehezen talál jelet, emiatt segédprogramot(GPS Státusz) is már mellé töltöttem, de így sem:( Nagyon gyakran eldobja navigálás közben a jelet, Murphy törvénye szerint mindig akkor, amikor épp letérni kellene. Ráadásul kilép a programból is.

 

A következő feladatom nyilván az lesz, hogy ráhúzom egy tabletre a programot és párhuzamosan fogom futtatni. Akkor talán kiderül, hogy szoftver hiba-e, vagy hardveres gondjai vannak az új telefonnak.

 

A másik probléma, hogy a traffipaxos helyeket nem mutatja. Offline üzemmód. Ha valaki használja még rajtam kívül, működik rendesen? Nem hiszem, hogy nagy feladat lenne a nem rég kiadott adatbázist felmásolnia a cégnek, ha már eladják a terméket...

 

Harmadik gondom, hogy a HUD üzemmódból pár másodperc múlva programhiba jelzéssel kilép.

 

Ha valaki járt így, talált megoldást, vagy a leírtakra van ötlete, ne tartsa magába, köszi előre is!

 

 

Smíró Creative Commons License 2016.02.07 0 0 topiknyitó

Sziasztok! Nagyon rég óta használok navigácót, még a jó öreg PDA korszakban kezdődött. (hogy múlik ez a rohadt idő...) Kipróbáltam elég sok fajtát. A 3 betűs navigációval kezdődött, annak kezdő fórumán közzé tett skinekkel teszteltük, "ötleteltük" a végső képet, az országot járva buzgón regisztráltuk a traffipaxos helyeket és haza érve az első volt, hogy a koordinátákat bemásoltuk. 

 

Végül ennél a letisztultabb formájú  navigációnál kötöttem ki. Az "örök" licence és halálig tartó frissítés (ígérete) nagy úr manapság...

 

De mint minden programnak, ennek is vannak/lehetnek problémái. Nekem is adódott. Fórumot nem találtam, ezért nyitottam ezt az új topikot. Remélem, hogy hozzáértők is megjelennek idővel és mindannyian úgy fogjuk tudni használni, hogy nem érzünk ellenállhatatlan vágyat arra, hogy nagy ívben kivágjuk az egész telefont/tabletet az ablakon. Akkor go, vágjunk bele!

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!