Én egy barkácsáruházast használtam egy darabig,de aztán rájöttem,hogy semmi félni valóm nincs a fűtéssel kapcsolatban ezért kitettem a szűrét.Más tesztelési lehetőséget nem csináltam vele én sem.
Ez a video pedig a T3 Syncro-t fényezi egy kicsit.Ők csinálták azt az állófűtést amit pár napja feltettem.
Budi témához lenne egy két szösszenetem ha még aktuális.
Eddig használtam fiamma és thetford budikat. Végül a thetfordnál maradtam, Valahogy nagyobb az üleprész igy kényelmesebb intézni a dolgot. A másik hogy ehhez bármikor kapható gyári tartozék,mig ahogy néztem a fiamm-hoz nem annyira.
Sokféle löttyöt kipróbáltam,de igaz megvásárláskor drágának tünik a thefford folyadék,de valahogy mégis jobb illatosabb és ha azt veszem hogy kb két szezonra elég akkor már nem is olyan drága a nagy kiszerelés.
Az más kérdés,hogy huszon tizen sokezret nem adnék egyikért se. Tavaly 6 ezerért szereztem egyet az egyik horgász ismerősnek. Akinek nem sürgős az ebben az árban fog találni.
Először is amit irtam,hogy mikor hova stb az egy általam előirányzott tervezet.
Még magamra nézve sem kötelező.
Az hogy melyik milyen hely döntse el mindenki,bár Agárdra sokmindent lehet mondani csak azt nem hogy retro,de szive joga mindenkinek. Van olyan hely ami sokkal retrosabb és ott is jó a viz igy ott is jól éreztem magam. Lehet akármilyen flancos hely ha a vize meg hatástalan. Agádnak egyetlen előnye van még hogy viszonylag közel van néhányunknak.
Bogács nekünk tetszik,de csak juliusban mindezek után lesz rá időnk,na meg akkor van klubtali és az élet rákényszeritett sokunkat az árérzékenységre.
Hallstadot én azért tervezem igy mert két három nap városi rodeozás után és egy másabb közeg vagyis tali után véleményem szerint jobb lesz visszamenni a természetbe.
Ráadásul mivel nem versenyló effektusban szenvedve akarok turázni bőven elég lesz.
A harmadik szempontom,ha már elautózok egy valag kilométert gazdaságosabbnak tünik tovább hajtani mint külön kimenni a németekhez talira.
Mellesleg az előző évivel ellentétben az idén julius augusztust tervezem a dunapartra.
Az kb azt a szintet nyujtja mint egy juniusi hideg balcsi,igaz nincs hozzá bennefoglalt reggeli.
Harkányt meg azért gondoltam mert talán a környékben lakó lakós barátok is addigra már elvonási tünetekbe szenvednek és talán egy általuk sem agyontalizott helyszinre beneveznek.
A Burgman az nem hegyi zergéknek van kitalálva! És ha nem oda akarod használni,akkor nagyon kényelmes minden aszfaltos úton!
Na jó...nem extrám szar állapotú aszfaltról beszélgetek,de normál utakon nagyon kényelmesen lehet vele menni! Van egy haverom aki Romániát,Horvátországot bejárta két személlyel minden gond és kényelmetlenség nélkül!
De azt javaslom próbálj ki egyet! Egyébként hihetetlen jó a szélvédelme is! Más motoron már szarrá áztál,a burgonyán még csak itt-ott pár csepp a ruhádon!
Gyerekek, ez a csőtészta izzé, ez óriási volt. :)))) Jól kezdődik a napom, ha ilyen szellemben fog folytatódni.:))))
Viszont erős a (v)érzésem, hogy Ti más sorendben csináltátok mint Béla bácsi és Mariska néni. Szerintem előbb volt a feles és utána a komment. A mennyből az angyal helyett pedig még egy feles és már itt is voltak a szlovákok. :))))))))))
Még nem meséltem róla, de van egy haverom Ausztráliában. Ő már 27 éve itthagyta ezt a !?!?!?!?(de nekem kedves) országot. Ott még bőven van hely kempingezni. Elmondása szeint 2db új láncot szokott venni a motorfűrészhez kempingezés elött. Órákat autóznak amíg kiérnek a városból és további órákat, a fák között az erőben, hogy ne zavarjanak senkit.
A másik fontos kellékük egy kis ásó, amivel reggelente magányosan, kellő távolságra a tábortól kis gödröt képeznek, majd dolgukat végezvén betemetik azt.
Iparilag nem így gyártják a csőtésztát - mert így nem szapora és sok feles is kell hozzá.
Tudni kell, hogy a gyárban először a lukat gyártják le.
Nem minden tésztagyárnak van saját luk-gyártó gépsora, ezért néha Szlovákiából veszik - 200 méteres tekercsekben. Azoknál ráadásul olcsóbb is, mint a hazai luk.
A tésztagyártó-gépsorba aztán befűzik a lukat - ahol egy csúszó-pofa rendszerrel tengelyirányban forgatják - miközben halad a gépben.
A forgó lukra aztán rá-adagolják a megfelelő sűrűségű tésztát - ami egyenletesen körbeveszi a lukat- így nyerik az egyenletes falvastagságú csőtésztát.
Onnantól már csak a méretre-vágás és a szárító-alagút, a csomagoló, stb. következik - és kész is a makaróni.
Először meggyúrják a tésztának.Egy részéből a húslevesbe való lesz a másikat pedig kicsit vastagabbra gyúrják és lyukat csinálnak az egyik végén.
Akkor áthívják a szomszédból a Béla bácsit (tudod aki a trombitát szokta fújni a zenekarban) és ő belefúj abba lyukba.Amikor elkezd csővé alakulni a tészta akkor a Mariska néni (aki a templom kórusban visítani szokott) elvagdossa a ruhacsipesznél kisebb darabokra.
Amikor ez meg van,akkor bedobnak egy felest és eléneklik a menyből az angyalt...
Miért ne mehetnénk együtt?"Halstadt majd onnan tovább Németország Neumarkt Europa rally junius 09-13-ig. Innen visszafelé vadkemp mondjuk a salzkammergut 1-2 nap,majd hazafelé Bécs környéke."
Nem zárkóztam el tőle csak azt mondtam,hogy nem tervezem,mert akkor megint elmarad!!
De ahogy kivettem a Kugli leírásából,akkor ők meg visszafelé állnának meg Salzkammergut környékén.Tehát nem együtt megyünk,hanem esetleg ott találkozunk...
Úgy tűnik a válaszokból ítélve,hogy csak mi leszünk a Hallstadti úton társak :) iszugy már kifejtette,hogy miért nem Carleon is a többiek meg majd eldöntik
És az nóóómális, hogy azér fizetsz, hogy nagy nehezen felmész a hegyre és aztán lecsúszkorászol? Ja meg az a hosszú cipőtalp! Az is pénzbe van, pedig ha nem tennéd a lábadra, simán is lejöhetnél, nem úgy nyaktörő módra? Eéééééted? Na, ugye hogy eéérted!