Keresés

Részletes keresés

ShellSport Creative Commons License 2006.02.04 0 0 300

Hello Mindeki!

 

Az ilyet szeretem! De tényleg, végre érdemi vita folyik. Bárcsak a Parlamentben, vagy aZ Önkormányzati ülés lenne ilyen! Pár gondolat felmerült bennem: Valóban nagyon gyenge választás volt az MSZP részéről Deáknét állítani, a fiideszét nem is imerem, a jobbiknak meg esélye sincs, úgyhogy lehet, hogy marad Baky úr, vagy kidobom a szemétbe a kopogatómat. Exxon, valóban, azzal én is egyetértek, hogy inkább Fehérvár felé kéne húzni. Végre valami amiben egyetértünk:) Egyben biztosak lehetünk emberek, mindegy ki nyer, semmilyen változás nem történik kicsiny városunkban. Várpalota igazi alvó városá vált, amibe szerintem jó lesz beletörődni.

Kérges Creative Commons License 2006.02.04 0 0 299
Helló E.V.!
Lapozd fel a Polgái Törvénykönyv. (PTK) 121-124. paragrafusát. Ha jó helyen keresed, olyan példányt találhatsz, amibe már a naprakész módosítások is bele vannak szerkesztve. Hivatalosn az 1959. évi IV. törvény. Meglehetősen hosszas és kimerítő olvasmány, de azt elolvasva bizonyára megérted, hogy egy-egy probléma megoldásához nem elég az "el lehet ballagni". Ezzel lehet hangulatot kelteni (hadd mondják rólam, hogy milyen tökös legény vagy leány vagyok, én aztán meg tudom mondani), de a segítség hatásfoka az ilyen esetekben = 0. És akkor jó, ha nem ártottál vele.
Kérges
Előzmény: Törölt nick (296)
albinopiranha Creative Commons License 2006.02.04 0 0 298

      Tisztelt Kérges !

 Mindkét jelölt ismeretében írtam , amit olvastál. Tudom , hogy milyen végzettségük van...De a legkevésbé sem érdekel. A kultúrát nem a diplomával osztják. Ezt nem tudtad ?

  Az igénytelenséget nem tudom elviselni még ha parlamenti képviselőjelölteknél ez előírás is. ( ezt még Te sem várhatod el tőlem ) Amit írtam az nem sárdobálás , hanem tény. Ezt a várost mindig olyanok képviselték , akik a pártjuk masszáját alkották ( az első ciklusban 0 , azaz nulla felszólalással vétette észre magát a jelöltünk...Gyapai sem volt jobb....most sem lesz másképp )

 Na de jó ,  fogadjuk el - a Te ötleted alapján- , hogy  a jelöltek olyanok , amilyenek. Akkor még mindig ott a külcsin. Szerinted egy jelöltnek kötelező , hogy zsíros legyen a haja ?

 Ezt szerinted nem lehet leírni ? Milyen álszent dolgokat vársz Te el tőlem ?

 Mindkét jelöltet hallottam beszélni - katasztrófa. Mindkét jelöltet karrieristának tartom - ismerem a pályájukat , múltjukat. Ennek ismeretében írtam , amit írtam.

 

Előzmény: Kérges (292)
M471312 Creative Commons License 2006.02.04 0 0 297

Sziasztok Éppen azon gondolkodtam tegnap hogy kit lehetne inditani Várpalotán polgármesteri jelőltként???

Szerintetek ki lenne az az ember????

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.04 0 0 296
ahogy gondolod,de most tökjól elvannak a témával a jogász topicban:))))
Előzmény: Kérges (294)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.04 0 0 295
igen igen,a rómaiknál volt triumvirátus,de szerintem itt pusztán a "3-as" jelölésére használtuk.2pasi1nő felállást mégse irhattunk:DDD
Előzmény: Kérges (293)
Kérges Creative Commons License 2006.02.04 0 0 294
Helló!
Eddig lusta voltam hozzá, de megígérem, megkeresem a vonatkozó törvényhelyet, s megírom ide. Nekem ugyanis volt ezzel kapcsolatban saját ügyem a házunk előtt csordogáló patak és annak túlsó partja tekintetében. Kemény csata volt, de szerencsére minden prsztizsszempontot félretéve a hatóság és én is (sokadmagammal együtt) megegyezésre törekedtünk. Rendeződött a dolog.
Kérges
Előzmény: Törölt nick (291)
Kérges Creative Commons License 2006.02.04 0 0 293
Kedves E.V.!
Éppen tegnap este írtam néhány keresetlen szót az RTL Fókusz c. műsorába. Ott ugyanis a három szépségkirálynőt titulálta triumvirátusnak a műsorvezető.
Emberek! Értsétek már meg végre: a triumvirátus szó magyarul három férfit jelent!
Lehet valakit utálni, de azért még így sem illik (pontos ismeretek nélkül) női mivoltát kétségbe vonni!
Előzmény: Törölt nick (282)
Kérges Creative Commons License 2006.02.04 0 0 292
Hello Albinopiranha!
Ez a topik nem személyeskedő üzenetek írására indult. Most mégis kénytelen vagyok veled kapcsolatban ezt tenni.
Kérdéseim.
1. Neked van-e egy önálló gondolatod? Ez a minden-fikázás, hányingert keltő leugatás nem igényel semmi gondolkodást, mindössze a szavak leírásának formai ismeretére van szüksége annak, aki alkalmazza. Illetve már az sem nagyon, hiszen ismerek olyan "nagyleugatókat", akik az írott betűket már nem is tudják elolvasni, csak a billentyű alakzatait ismerik.
2. Ismered-e pontosan az általad leírt szavak jelentéseit? Nem hiszem, mert akkor nem félnél a bepereléstől. (Egyébként perek esetén lehet kérni bármelyik fél korlátozott cselekvőképességének megállapítását. Már ezért sincs félnivalód.) Boldog lennék, ha néhány kifejezésedet pontosan megmagyaráznád, akkor talán ki lehetne silabizálni, hogy akarsz-e egyáltalán mondani valamit, és ha igen, mit.
3. Volt-e személyes találkozásod bármelyik jelölttel, ha igen, osszál meg velünk néhány konkrétumot?! Megmondom őszintén, biztos, hogy nem T.M. nálam a befutó, de konkrét bírálatot, vele kapcsolatos kételyeket akkor fogok ide írni, ha tényekkel, időpontokkal, eseményekkel tudom azt alátámsztani. Nagyon sokat kell ahhoz összeolvasni. Ha felkészületlenül, zsigerből leszólni, mocskolódni kezdek, akkor bizony én is csak egy nagypofájú internetrehányó vagyok. Ha ez másnak a szabadság érzetét nyújtja, azt sajnálom, én szeretném elkerülni.
4. Nagyon személyes kérdés: te kinek a terméke vagy? Kinek engeded meg, hogy téged, mint terméket minősíten? Ha esetleg selejtnek minősítenek nagyon sokan (ezt úgy mondják, szignifikáns mennyiségben), kiket szidsz, hogy selejtet állítottak elő?
5. Feleseges ugyan a kérdés, de felteszem: van-e tudomásod arról hogy mindkét jelölt felsőfokú végzettséggel rendelkezik, iskolában tanít-tanított. ( Amennyiben téged is, akkor valóban nagyon eredménytelenül tették.) Mindenesetre ebből a nézőpontból nagyon érdekes, hogy tőlük félted a kultúrát . Kinek a kultúráját?
6. Meg tudnád-e magyarázni a tömeggyilkos Mikulással kapcsolatos szóvirágaidat? Tudod, míg rövid szösszeneted olvasása közben idáig jutottam, csak sejtelmeim voltak: most már szilárd a meggyőződésem. Kérlek, a magad és a mi érdekünkben sürgősen fordulj szakorvoshoz. A városban biztosan van.
Addig azonban hagyj fel a rombolással, a csukott szemmel végzett szardobálással (elnézést az ideillő kifejezésért), hiszen hiába hajigálod azt válogatás nélkül felfelé. minél vadabbul és dühösebben teszed, annál inkább van rá esélyed, hogy a saját fejedre hulljon vissza.
Üdvözlettel:
Kérges
Előzmény: albinopiranha (283)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.04 0 0 291
Elbirtoklás: átvittem a témát a jogász topicba,és könnyen előferdülhet,hogy megy az elbirtokás önkormányzati területtel szemben is.még vitatkoznak rajta,többoldalról rágják a témát.most a földhivatali bejegyeztetésnél tartanak,hogy miként lehet az elbirtokolt területet bejegyeztetni.érdekesség,hogy a nemzetközi jog is ismeri az elbirtoklás fogalmát,99év az időhatár.tehát ha pl 99évig használjuk jóhiszeműen Erdélyt akkor bejegyzik a Földhivatalnál hogy elbirtokoltuk:DDDDD
Előzmény: Kérges (251)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.04 0 0 290
hello Botond! egyszer se láttuk a két másik polgármestert Palotán,meg a mienket se odaát.de még csak az se történt meg,hogy a Palota Expon Veszprémnek és Fehérvárnak standja legyen.azért hogyha a fehérváriak itt jártak volna,arról a Fejér megyei Hirlap(1995óta olvasom),a Palota tévé,Napló,Várpalotai Újság beszámolt volna. én a magam részéről a teljes Fehérvárhoz orientálódást tartom helyes útnak.Inota eleve 1951ig Fejér megye volt,Tés a fehérvári püspök birtoka volt,tehát ebben a térségben igenis van múltbeli hagyománya a Fejér megye orientációnak.Veszprémről nekem az a véleményem,hogy "baragadt" az egyetemváros pszichózisban,és egyhelyben topog.az igazi befektetők elkerülték-elkerülik,és miközben az volt,hogy Fehérvárnak nincs felsőoktatása,bezzeg nekik van,azalatt Fehérváron megtelepült a Kodolányi,a Kandó,meg még valami fősuli,tehát lett felsőoktatásuk. a Fehérvár-Várpalota-Veszprém-Ajka ipari tengely sajnos nem ketyeg,mert olyan mint a csapágyas főtengely....az egyik csapágy-Várpalota-cserére szorul.
Előzmény: blbotond (286)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.04 0 0 289
Szervusz Kérges! nézd,a helyi vezetés figyelme már többször fel lett hivva a munkahelyteremtés problémájára.1999-es közmeghallgatáson rákérdeztem,hogy "a következő 6hónap során hány cég települ Palotára?".2002ben a polgármester egyenesen a szemembe mondta hogy "nekem nem feladatom a munkahelyteremtés".nem is egy jelenlegi képviselő kijelentette,hogy "Palotára nem lehet munkahelyet hozni" "bányászkéz nem alkalmas chipgyártásra" "mit akarunk mi turizmust,mikor szállodánk sincs". a pont az i-re nemrégiben egy francia kisváros testvérvárosi kapcsolatfelvételi kezdeményezésének durva elutasitása volt,mert nincs rá rongyos 5millió forint/év. namármost,ezek után én ennek a társaságnak ötletet nem adok.gondolom nem én voltam az egyetlen,akinek voltak próbálkozásai,hogy felhivják a figyelmet a befektetők idecsalogatására.igenis az ötleteimet az ősszel felálló új városvezetés számára tartogatom.a jelenlegi vezetéstől egyet várnék:"hölgyeim és uraim.elnézésüket kérjük,eltelt 15év,próbálkoztunk,nem ment.felállunk,és jöjjenek olyanok akik értenek a városfejlesztéshez."
Előzmény: Kérges (288)
Kérges Creative Commons License 2006.02.04 0 0 288
Kedves BLbotond!
Kérlek, hogy tedd fel a fórumra annak az ajánlott levélnek a másolatát, melyben ötletadó polgárként az álatald leírtakat javasoltad a polgármesternek. Ugyanitt mellékeld azt is, melyben elutasít. Mondhatnád, hogy ők miért nem olyan okosok, hogy ezt maguktól megtegyék. Ezért vagyunk mi, civilek. ha nem vették észre ezt a lehetőséget, akkor fel kell hívni rá az figyelmüket. (Engem például rendesen leszólt az egyik fiam, mert a számítógépen valamit igen nehézkesen oldottam meg, pedig volt könnyebb út is. Rögtön megkérdeztem: a letoláson kívül ahhoz is tanácsot adsz, hogyan csináljam? Mert cikizni, fikázni ma már mindenkinek van lehetősége, aki nethez, számítógéphez jut. Néha még gondolkodni, írni sem kell tudni hozzá.)
Utánanéztél? Nem lehetséges, hogy mindezeket már régen megtették, most is folytatják, csak neked elkerülte a figyelmedet? Feltételezem, hogy az önkormányzat (és vezetői) örömmel vennék a konkrét, jól meghatározható dolgokra vonatkozó ötleteket. Remek politikai tőkét is kovácsolhatnának egy-egy ilyen ötlet megvalósításából. Hangosan hirdethetnék, hogy a civil körökből érkező javaslat valósult meg. Remélem, nem azért titkoljátok frappáns megoldási javslataitokat a környék gondjainak megoldására, mert azokat a később jövő vezetés számára tartogatjátok? Ez nem lenne becsületes, mert akkor cikizni is majd őket kell, akik nem vették figyelembe az ötleteiteket. Arról már nem is merek vitatkozni, hogy nincsenek sarkigazságokat kimondó, a világot azonnal megváltó ötletek. Még a családban is igen megváltozik egy ötlet, míg elér a megvalósításig: talán mindenki alakít rajta egy keveset. Hát akkor egy várost érintő probléma tekintetében csak én vagy te mondhatod ki az aranyigazságot? Ahogy te vagy én kimondom (még ha jó is az ötlet), annak úgy, betű szerint kell megvalósulni? Nem a leugatás, sárba tiprás, a fikázás, a becsületsértés, a mások véleményének figyelmen kívül hagyása a demokrácia. Az okos vita. Amennyiben képesek vagyunk rá.
Üdvözlettel:
Kérges
Előzmény: blbotond (286)
Kérges Creative Commons License 2006.02.04 0 0 287
Hogy miért lépett vissza?
Ne legyetek már naivak! El tudjátok képzelni, hogy saját elhatározásából lépett vissza? Ha felteszem, de el nem fogadom, hogy mégis maga döntött így, a döntése abban az esetben is talán csak mgelőzte vagy megerősítette az ELVTÁRSAK döntését. (Ezért egyébként nem neheztelek a gazdáira: minden normális párt ezt tenné az ilyen képviselővel. Lám, most még hízelegtem is nekik.)
Továbbikban a képviselői munkájáról(?). Azt már az előbb taglaltam, hogy ő a "vattához" tartozott a parlamentben. Neki ez volt a kiosztott szerepe, és ezt nagyon becsületesen alakította, vitte végig két cikluson: tényleg, szinte észre sem lehetett venni. (De a keze nyomát sem valamely, a környéket érintő jelentősebb törvényen, akción, eseményen.) A körzet egyik községében élő barátom elmondta, hogy közvetlen beszélgetések alkalmával, illetve négyoldalas ajánlott levélben hívta fel a figyelmét a környékükön folytatott bűnös természetrombolásra. A posta visszahozta az igazolást az átvett levélről, alkalmi találkozások során a képviselő megemlítette, hogy nem felejtette el a dolgot, de az égvilágon semmit nem tett, nem is próbálkozott. Barátom később tudta meg, hogy esetleges intézkedésével egy országos cég komoly gazdasági érdekeit sértette volna.
Menjetek el a kis falvakba, és kérdezzétek meg: milyen kézzel fogható eredményét látja a község a képviselő munkájának? A nagy semmit tapasztalnátok, vagy olyan dolgokat, melyek a képviselő nélkül valósultak meg, ő esetleg lelkesen drukkolt...
Kiment viszont Várpalotán is az áruház elé aláírásokat gyűjteni a népszvazás érdekében. Azért ez kissé snassz egy olyan képviesőtől akinek harcossága általában az ünnepségeken feltálalt finomságok elleni küzdelemben mutatkozott meg leginkább.
Lehet, hogy nagyon jó polgármester, lehetséges, hogy falujának apraja-nagyját keblére öleli, de azért az országgyűlési képviselőség egy kissé más...
Summázva: nem rossz ember ő, de képviselőnek teljességgel alkalmatlan volt. Éppen ezért béke (képviselői) poraira.
Előzmény: M471312 (275)
blbotond Creative Commons License 2006.02.04 0 0 286

 

 

A város vezetéséről csak egy vitaindító felvetést hadd tegyek:

 

hányszor láttátok itt a városban Leszkovszki meghívásában, vagy akár más városi képviselő meghívásában a két mellettünk lévő megyeszékhely polgármesterét? Hányszor értesülhettünk arról, hogy valami közös munkát, programot, projektet hajtottunk végre a két várossal? A környező településeinkkel való kapcsolatot hogy értékelitek? Szerintetek felhőtlen, tökéletes? Mert ha igen, akkor bennem valami hatalmas értékelési gondok vannak...

 

blbotond

blbotond Creative Commons License 2006.02.04 0 0 285

 

Üdv mindenkinek!

 

Szerintem is rossz jelölt Talabér Márta, mert ha már esze nem sok van valakinek, legalább legyen szép! Talán a Fidesz védjegy bejuttathatja az országgyűlésbe, saját képességei biztosan nem.

Az mszp-s Deákné meg legalább a nyugdíjasok szívébe be tudja magát lopni, ha más nem, mert az öreg nyugdíjasokokban érzelmileg meg tud valamit mozgatni puszta megjelenésével is. A hírtévés akciója nem a legfényesebb, de végül is csak statisztáskodott Vámosi mellett. Sokkal zavaróbb, hogy ő megmutatta már, hogy mit tud a városért tenni képviselőként, hát ezt nem választanám semmi pénzért! A szadesz jelöltje azért "jó", mert itt nem annyira ismerik a tevékenységét, legföljebb a nevét, és egy jóarcú ember, meg azt jól el lehet adni, hogy ő egy polgármester. Ráadásul egyedül lesz férfi talán a mezőnyben, mert a Miép-Jobbik Harmadik út is egy hölgyet indít Erdei Beatrix személyében.

 

Én pártkötődésemből fakadóan elfogult vagyok, úgyhogy Erdei Beatrixra adom a szavazatomat. De hát ilyen "jobbnál jobb" jelöltek között egyébként sem hiszem, hogy másra adnám...

 

blbotond

 

Kérges Creative Commons License 2006.02.04 0 0 284
Hogy miért lépett vissza?
A válaszhoz a mostani, pohárkicsordulást előidéző ámokfutásán kívül meg kellene vizsgálni az elmúlt nyolc év tevékenységét is. Tárgyilagosan.
A FIDESZ-nek ez válsztási körzet túl meleg, hogy nagy klasszikusukat idézzem, itt még sok a "panelproli", akiket nem elég hazafias lelkesedéssel táplálni. Éppen ezért ez a körzet számukra egy olyan jóhamegvanenemsokatjelent kategóriába tartozik, mint ahogy az összes olyan körzet az országban, ahol a rendszerváltásból következően alapvető életmód- , életminőségbeli negatív változások álltak be. Ezeken ők sem tudnak változtatni, következésképp az életre bízzák, hogy időben lecsengesse ezeket a változásokat, s amikor a problémák már kisebbek lesznek, megoldódtak vagy megoldották őket, akkor majd nagyon nyomulni akarnak. Addig viszont örülnek, ha véletlenül (a politikai ellenfél 2002-es szerencsétlen jelölése következtében) az ő emberük ül be innen a parlamentbe. Ilyen körzetekből pontosan olyan kis marionettfigurákra van szükségük, mint az eddigi képviselő: nem árt, nem használ, csak akkor mozog, ha valaki fentről a zsinórókat húzogatja. Tenni meg ne próbáljon semmit, hiszen ez egy tartós válságból éppen kilábaló, napi és távlati gondokkal terhelt terület. Nehogy már néhány sikertelen akcióval impotensségét bizonyítsa a FIDESZ képviselője. A stratégia itt az volt, hogy a képviselő járjon csak vidékre, a kis falvakba, legyen ott a falusi ünnepségeken, öregek napján, valaminek az átadásán stb. Ezeken a helyeken nem kell neki semmit csinálni, szól néhány semmitmondó mondatot, szépen mosolyog, mindenhová visz saját termésű borából. Lehetőleg minél több emberrel összetegeződik, jókat eszik, iszik. Menjetek el a körzet falvaiba és kérdezgessetek alaposan. Egyöntetű lesz az a vélemény, hogy már régen érezték valami hasonló esemény bekövetkeztét. Soroztosan fordult ugyanis elő, hogy egy-egy falusi vendéglátás után alig tudott beszállni a kocsijába, amit ő, saját maga vezetett. És nem a meghatottságtól vagy az elválás okozta bánattól gyengült el a lába...
Hozzáteszem: remekül énekelt együtt a fehér asztal mellett a helyi önkormányzat tagjaival vagy az idős emberekkel, esetleg a helyi pávakörrel.
Gondoljuk meg: az országgyűlési képviselő intézményét ilyen célra hozták létre? Közpénzen?
Folyt. köv.
Előzmény: M471312 (275)
albinopiranha Creative Commons License 2006.02.04 0 0 283

Hát , hát gyerekek mindkettő jelölt nagyon gáz ..

A Talabér Mártának nincs egy önálló gondolata , sajnos buta - ezt nehezen írom le , mert nem akarok bántani senkit ....-  , nem tudom honnan veszi a bátorságot , hogy parlamenti képviselő legyen. Na jó értem én , hogy Viktornak kikre van szüksége...

    Ha egy korunkra jellemző karrieristát akartok a parlamentbe , akkor szavazzatok Talabér Mártára...Jó lesz , mert önálló gondolata nincs, nem volt és nem is lesz. Ennyiben hasonlít a mai FIDESZ-re...Ő simán fogja képviselni a szinvonaltalanságot....Nem lesz ezzel problémája , mert a magyar kultúra nem tudta megérinteni...Én arra bíztatom majd az embereket , hogy rá szavazzanak , mert ő - szerintem - nem veszi majd a bátorságot , hogy valamit tegyen a térség érdekében..., mint ahogy az összes képviselőnk tette - eddig...

 Ha ennél is szinvonaltalanabb simlist akartok megválasztani , akkor - viszont - a Deáknére kell adni a voksot. Ő is korunk "terméke " ( a simlis szóért persze beperelhettek...ez olyan , mintha egy tömeggyilkosra azt mondanám , hogy Mikulás )

 Ne legyenek illúzióitok ! Ők a saját gyengeségeiket erényként fogják előadni ...Soha nem fognak egyetlen kérdésben ellentmondani a pártvezetésnek , nekik már álmukban sem jut eszükbe megkérdőjelezni a térségünk érdekeivel ellentétes döntéseket...

 Szavazzatok , arra akinek a képe jobban idegesít benneteket , mert így nagyobb az esély arra , hogy kevesebbet látjátok !

Előzmény: Törölt nick (282)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 282
"Lehet, hogy a lépviselői választást sikerül, de az önkormányzatit kétlem, hogy megtudják nyerni Ahogy mondani szokás: A csatát megnyerhetik, de a háborút nem..." tudod akkor is meglenne nyerve a háború,ha történetesen a mi körzetünkben most éppen nem fideszes,hanem mondjuk független jelölt nyerne,és összel meg lecserélnénk az önkormányzatot.nekem ez igy jó is lenne.de az a Deákné nem tudom hogy gondolja az elindulást.nonszensz.a triumvirátus harmadik tagja aki beégette a tévében Palotát.ennek nincs férje aki elagyabugyálja érte?
Előzmény: ShellSport (280)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 281
Szia Shell! mondok Neked még jobbat: egy teljesen "szűz" jelölt lett volna a legjobb,aki még a parlamentben sem járt soha életében.
Előzmény: ShellSport (280)
ShellSport Creative Commons License 2006.02.03 0 0 280

Hello Exxon!

 

Ezt te se gondolod komolyan, hogy a mai politikai farkashelyzetben ez így müködik, hogy te, ez nem jó, jó lenne váltani... SAjnos ez nem ilyen egyszerű. Ez nélküled is megtörtént volna, meg a Fidesz honlapon is magyarázzk,h egészségügy, meg minden. Meg kell mondani, hogy lényegében ő sem csinált semmit 8 év alatt a városért. Nem tudom azt tudjátok-e, hogy ha jól tudom, Gyapay az elmúlt 4 évben 8-szor szólalt fel, olyan fontos kérdésekben, mint a Büntető törvényköny és a hozzá kapcsolodó rendeletek módosítása, a környezetterhelési díjról, a gyapjas pillékről és a költségvetésről folytatott vitákban. Az is igaz, hogy kétszer szólalt fel a helyi önkormányzatok érdekében. De! Kérdés, vagy kérelem nincsa a neve mellett. Egyszer sem szólalt fel például az inotai kohó ügyében, ami most eléggé nagy szívfájdalma várpalotának. Az oké, hogy jön egy új, aki munkahelyeket ígér, nem cak Palotára, hanem Zircre is. Csak nehogy megint átessen a ló túloldalára, hogy csak a helyi falvakkal foglalkozik, Palotával meg nem igazán. MErt azért valljuk be, hogy ez így történt. Lehet, hogy a lépviselői választást sikerül, de az önkormányzatit kétlem, hogy megtudják nyerni Ahogy mondani szokás: A csatát megnyerhetik, de a háborút nem...

Előzmény: Törölt nick (278)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 279
Talabér Márta az új induló,berhidai,önkormányzati képviselő,és a megyei közgyűlésben is volt 1998-2002 között.a fidesz honlapon is fennvan,hogy nemcsak Palotán,hanem Zircen is a munkahelyteremtést tekinti a fő pontnak,amit meg kell oldani.az lenne az igazi,ha a parlamenti képviselő segitségével a kistérségben és a leendő új önkormányzat által is ez lenne a prioritás: munkahelyet munkahelyet munkahelyet.ez a meglevő problémáink eredője,ha ez meg lesz oldva akkor lehet itt fejlesztésről beszélgetni,hogy mit szeretnénk.sajnálatos,hogy a szocik tudatáig ez nem jut el:(
Előzmény: M471312 (274)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 278
Hello! nem kell itt találgatni,én is megirtam az Árpinak mailben a hét elején,hogy néhány választónak is az a véleménye,hogy fiatalabb,pörgősebb,tévében többet szereplő ember kéne.ő erre úgy reagált,hogy "parancs értettük".a pia hab volt a tortán.
Előzmény: ShellSport (276)
albinopiranha Creative Commons License 2006.02.03 0 0 277

 Nyilvánvaló , hogy vissza kellett lépnie. Ittasan vezették az autóját és ő is ott volt , tudott róla.....

 Ezt nem érted ?

Előzmény: M471312 (275)
ShellSport Creative Commons License 2006.02.03 0 0 276

Hello Mindenki!

 

Hello M!

 

Bocsi, hogy nem írtam ki teljesen a neved. Mondhat bárki bármit, hogy miért lépett vissza. MAjd jönnek a Fideszes hírek, hogy azért mert ő belátta, hogy a fiatalságé a jövő, meg úgyérzi, hogy neki elég volt 8 év, és biztos az egészségi állapotára is hivatkozni fog meg blablabla. Szerintem valójában föntről kapta az utasítást, hogy Zolika jobb lenne ha mos kicsit visszalépnél, kicsit a háttérbe kerülnél, mert egy fideszes politikus nem csinálhat ilyet, hogy atomrészegen beül egy másik ittas személy mellé... Nah várom a magyarázatokat:):) 

M471312 Creative Commons License 2006.02.03 0 0 275
Arra is kiváncsi lennék hogy mi miatt lépett vissza????
Előzmény: Törölt nick (271)
M471312 Creative Commons License 2006.02.03 0 0 274
Nagyon kiváncsi leszek hogy ki lessz helyette jelőlve???
Előzmény: Törölt nick (271)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.03 0 0 273
hello! oké,ha nem lesz más program addig,akkor meghallgatjuk.
Előzmény: odon-b (272)
odon-b Creative Commons License 2006.02.02 0 0 272
Hamár politikai fórumos téma, akkor ide teszem:

"A várpalotai 4134/3 hrsz-ú ingatlanon létesítendõ Hulladékhasznosító Erõmû
létesítési engedélyezésével kapcsolatos részletes környezetvédelmi tanulmány tárgyában a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelõség nyilvános tárgyalást -közmeghallgatást - tart ... 2006. március 2-án 14.00 órakor a Várpalotai Jó szerencsét Mûvelõdési Ház (Várpalota, Honvéd u. 1.) 15-ös számú termében." forrás: www.varpalota.hu

Aki tud menjen el, és tájékoztassa azokat a topictársakat akik nem tudnak elmenni!

Üdv.: odon-b

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.02 0 0 271
Gyapay Zoltán visszalépett a jelöltségtől,utódját ma este mutatják be.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!