Keresés

Részletes keresés

tsu Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1330
köszi szépen:)
amúgy meg a futással az van, hogy azért nem találok rá időt hétköznap, mert mint említettem tanulok, suliba járok. plusszba most a margitsziget nincs futásra kész állapotban :)
H_G Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1329
Meg egyébként is: aki tényleg imád futni, az talál rá időt hétköznap is.
Előzmény: tsu (1326)
H_G Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1328
Ez tök zavaros... A teljes kiőrlésű kenyér nem azonos a rozskenyérrel, lehet búzából is és fordítva, rozslisztből is van nullás.
Előzmény: tsu (1326)
Huzatka Creative Commons License 2006.04.04 0 0 1327
Szia!

Miért,ciki ide írni?:)Vagy miért érzed "furán" magad?
Ha van energiád egy gyors,de durva fogyókúrára,akkor katt ide: www.fogyniakarok.uw.hu
Ezzel elvileg két hét alatt elérnéd a kívánt súlyt,és (elvileg:)) utána vissza se szeded.
Több tippem nincs,nekem is kb ennyit kellett leadnom(nah,jó,picit többet,de lement 8 kg ezzel,és ez pont elég)...nekem bevált:)
Előzmény: tsu (1326)
tsu Creative Commons License 2006.04.04 0 0 1326
sziasztok kissé fura hogy most ideírok, hülyén is érzem magam, mindegy:)
nem tudnátok valami tippet adni, h hogyan lehet kb 2 hónap alatt megzabadulni 4-5 kilótól űgy, hogy ne kelljen sokat szenvednem? (ezalatt értem azt, hogy ne kelljen ilyen hiperszuper kenyereket meg ultraegészséges diétás cuccokat, mert a lakótársaim közül van olyan, aki allergiás a rozsra, ezért nem ehetek teljes kiőrlésű kenyeret, mert egy háztartásban vagyunk, és ez nekem nem gond, mert nem akarok változtatni azon h fehérkenyeret eszek)amugy meg imádok futni, hála mostmár jön a jóidő is, viszont erre is csak hétvégenként van időm.ezek mellett pedig szinte indenhová gyalog megyek. szerintetek jó úton járok? :) jólesne ha adnátok pár tanácsot is
köszi
-szusi- Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1325

Sziasztok!

 

A tv2 Magellán c. műsorában szeretnénk készíteni egy olyan anyagot, amely a fogyókúráról szól. Ehhez keresünk szereplőket. A lényeg: Egy hónapon keresztül biztosítunk minden feltételt a fogyáshoz - profi módszerekkel (személyi edző, tisztítókúra, stb.) - a végén pedig megmutatnánk, mennyire volt eredményes a kúra. Ha érdekel, kérlek írj e-mailt. A beállításokban megadott szuchyzsuzsa@freemail.hu -t minden nap olvasom, a céges szuchy@interaktiv.hu -t ritkábban.

 

Veronique17 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1324
Hát ugymond abba hagytam a fogyit,elkezdtem többet enni,edzeni edzettem,de pár hét alett vissza jöttek,de már szombat ota ujra fogyi,du, bicó,futás!!!;))
Előzmény: Huzatka (1318)
Huzatka Creative Commons License 2006.03.26 0 0 1323
Pillangócska és Veronique!
Találtam egy szerintem egészen jó gyakorlatot csípő,fenék,és comb formálásra:ülj egy stabil(és nem túl magas) ágy,vagy asztal elé,tenyereden támaszkodj,talpakat rakd fel az ágyra/asztalra,majd emeld meg a feneked....Szerintem hatásos,legalábbis az izomlázam ezt mutatja:)
Előzmény: Pillangócska20 (1320)
Huzatka Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1322
Kedves H G!

Én pontosan tudom,hogy ez nem a jó fogyókúra,mert egy-két hónap múlva vissza is fogom hízni....vagyis híznám...de(amint azt előbbi hozzászólásomban is írtam),azért csinálom,hogy kicsit több önbizalmam legyen,és picit fogyjak,mielőtt hozzálátnék egy 90 napos fogyinak...ennyi értelme van,és nem több,nem tervezem,hogy a hosszú hónapok alatt felszedett kilókat 2 hét alatt leadom,és meg is tartom a súlyomat:)
Azt hiszem nem lenne erőm egy 90 naposhoz,úgy, hogy közben medvének érzem magam...ha kicsit megjön az ember önbizalma,már sokkal könnyebb nekiállni egy hosszabb diétának.Ráadásul egy ilyen kemény kúra után,mint amit most csinálok,gyerekjáték lesz a 90 napos:)
(Egyébként azt írják,hogy ha pontosan betartom ezt a diétát,akkor elvileg nem szabadna visszahíznom....hiszi a piszi:)
Pillangócska20 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1321

 

 

Kedves H G!

 

Miért nem jó Huzatka fogyókúrája? Mire utalsz azzal hogy 10 év múlva?

Előzmény: H_G (1319)
Pillangócska20 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1320

 

 

   Kedves Veronique17!

 

   Azt hiszem teljesen 1 cipőben járunk!! Én is a körte (ha jól tudom így mondják) alakúakhoz tartozom, azaz ha feljön rám csak 1 minimális felesleg is, az is mind alulra rakódik! Úgy utálom ezt az alakot!!!!! Emiatt van az is, hogy bár a súlyommal (már) nincs semmi gond, az alakom mégis aránytalan, és hiába nyomok csak 49 kilót, ha  a combjaim vastagok és a csípőm túl kerek (a rárakódott hájtól). Komolyan mondom, szívesebben lennék 55 kiló  ha szép arányos homokóra alakom lenne. egyébként beparáztam az anorexiától mert féélek hogy kihullik a hajam, és az utóbbi időben hetekben elkezdtem enni (az túlzás hogy rendszeresen, de normálisabban) híztam is vagy 2 kilót, amit érzek a csípőmön. Emiatt úgy elkeseredtem, hogy tegnap este ámokfutást csináltam a spejzben és úgy bezabáltam csokiból meg marcipánból, hogy az csak na. Most persze iszonyatos lelkiiismeretfurdalásom van emiatt, úgyhogy ma nem eszem semmit max egy almát, délután pedig elmegyek futni. Egyébként nagyon örülök a szép időnek mert már nagyon szeretnék aktívan mozogni!!! Most én is a kitartás visszaszerzésén fáradozom, elhatároztam hogy a tegnap esti zabálás után mától szigorú diéta és mozgás.

Kitartás!!!!!!!!!

  

Előzmény: Veronique17 (1317)
H_G Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1319
Ez nagyon nem okos fogyókúra, de persze nem fogod elhinni... (Majd térjünk vissza a kérdésre 10 év múlva.)

Előzmény: Huzatka (1318)
Huzatka Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1318
Kb mennyi idő alatt jöttek vissza a "hájacskák"?
Én most a fogyókúrám 4. napján tartok,nem mérem magam,úgyhogy nem tudom,hogy mennyit fogytam(fogytam-e egyáltalán),de elég kemény diéta....Nekem spec. pontosan ez ad erőt:hogy mindenki megjegyzi (baromi "kedvesen",és "lojálisan":)),hogy híztam...utálom,mert én is látom,nem kell nekem állandóan ezt hallgatnom...aztán végülis ez az,ami miatt elkezdtem fogyózni,hogy hagyjanak már békén kicsit:)
Azért is nehéz nekem a fogyózás,mert a párom szakács(nem is akármilyen:)),ráadásul annyit ehet,amennyit csak akar.Én eszegetem a hülye répát,meg főtt tojást,míg ő falja a finomabbnál finomabb kajákat...Elég elkeserítő tud lenni,de ha igaz,akkor jövő vasárnapra 6 kg-val leszek könnyebb,és ez megéri:)
Remélem összejön,és végre nyugisan ehetek öreganyámnál,és nem kell,hogy lelkiismeret-furdalásom legyen:)
Előzmény: Veronique17 (1317)
Veronique17 Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1317
Nemtom,de én is főként a combjaimmal,meg acsipőmőn lévő "hájacskával,meg ahátsómmal vok elégedetlen.mikor elkezdtem fogyizni,edzésprogramom kb.:napi fél ora futás,hetente növ. 5perccel,felülés(persze nem 1huzamba kb.300,később fok.több,fekvőtámasz,kb.100,hátizom is kb. ennyi,+azok a háton fekve láb hajlitások kb.300.ez naponta 3felé elosztva.tökéletesen eltüntek a párnácskák a csípömről a hátsóm kicsi lett,szoval be vált,aztán most meg hova lett a kezdeti kitartásom?v.jöttek ahájacskák.te hogy birod ki hogy ne egyél annyit?ma a volt tanárom +jegyezte h,"Híztál ugye" mondom peeersze....szoval most +probálom +győzni magam h. menni fog.mit csináljak h.visszatartsam farkasétvágyamat?már ugy szégyellem magam.1ideje néha rekord menny. kaját eszek(zabálok)hogy szerezzem vissza a kitarrtásomat????
Előzmény: Pillangócska20 (1314)
brigyud Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1316
Én konyhán dolgozok. Amikor elkezdtem fogytam pár kilót mert nagy lótás futás van ott, egész nap le sem ülök egy percre se. Aztán lassan elkezdtem hízni ami nem csoda mert isteni kaják vannak. Úgyhogy vigyázok mit eszek. Reggel egy szendvics délben egy tányér főtt étel délután már csak salátát. Édességet nem. Ja és mindennap biciklivel jövök megyek 15 perces az út. Szóval egész nap mozgok folyamatosan és folyamatosan hízok. Van valakinek valami ötlete javaslata?
Pillangócska20 Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1315
januárban nagyon durván elvesztettem a léptéket, akkor kb. 2-3  héten keresztül csak napi 1 almát meg 1 joghurtot ettem, de ezt nem lett volna szabad mert ez már anorexia és nagyon radikális!!! azóta javult az állapotom, híztam is vagy 3 kilót, most 49-50 vagyok de kezdek visszaesni mert megint kövérnek látom magam
Pillangócska20 Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1314

egyszerűen én is csak nagyon keveset eszem, (de az csakis minőségi egészséges kaja)zöldség, gyümi, tejtermékek, szénhidrátot ritkán, azt is zabpehely és müzli formájában, esetleg diétás keksz. + naponta, de hetente min. 5ször vmi mozgás, főleg  comb-fenékgyilkoló torna. de most hogy jön a jó idő bicajozni is fogok. nekem egyébként a legnagyobb bajom (már) nem a súlyommal van, hanem az alakommal , meg a csípőmön és combomon lévő zsírréteggel, amin kemény tornával sem sikerült még változtatnom! a torna ugyan megnövelte az állóképességem, viszont szerintem ugyanolyan löttyedt vagyok mint amikor fél éve elkezdtem. miért van ez????????

Előzmény: Veronique17 (1312)
Huzatka Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1313
Sziasztok!

Olvasgattam a hozzászólásokat,és ezen felbuzdulva gondoltam regizek is:)
Nekem is nagyon itt van már az ideje,hogy fogyjak pár(kb 10:))kg-t....ennyi kéne,hogy elégedett legyek a súlyommal végre.
Ma kezdtem el egy kéthetes fogyikúrát:elvileg min. 6 kg adok majd le,amit aztán vissza se szedek,ha mértékletesen kajálok,merthogy megváltoztatja az anyagcserét,vagy mifene...hát nem tudom...elhiszem,hogy le tudom majd adni(akaraterőm hirtelen megnőtt,ahogy tavaszodik,és lengébben kell öltözni:))),de ,hogy meddig maradok könnyebb,az más kérdés...
Úgy tervezem,hogy miután ezzel végeztem,nekiállok a 90 naposnak...úgy legalább nem hízok vissza.Alapból inkább ezt a 90 naposat csinálnám,de úgy gondoltam,hogy kell előtte egy kis fogyás,ami megnöveli az önbizalmam,és lesz erőm egy ilyen 3 hónaposhoz...olyan messze van annak a vége:)
Veronique17 Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1312
Egyszerüen csak keveset ettem,+futottam,meg edzettem.tipikus jojodiéta,leadsz v.mennyit,visszeszedsz többet.Néha ugy érzem,jobb lenne,ha nekem is evésizavaraim lennének,ugy biztos lefogynék.Tudom morbid de ez van... 1ébként neked milyen zavaraid vannak?engem nagyon érdekelne.
Előzmény: Pillangócska20 (1311)
Pillangócska20 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 1311
szerintem írj Vicának a dietetikusnak, ő biztos tud adni jó tippeket. én táplálkozási zavarral küzdök , úgyhogy  inkább nem adok tanácsokat.  milyen fogyókúrát próbáltál mielőtt visszahízál volna?
Előzmény: Veronique17 (1310)
Veronique17 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 1310
Sziasztok! 165cm 58kg vok,szeretnék fogyni már másodszor,ugyanis v.hiztam Tudnátok segiteni?
v i c a Creative Commons License 2006.03.15 0 0 1309

Sziasztok!

 

Dietetikusként személyre szabott teljeskörű alakformáló és cellulitis-elleni programot állítok össze minden fogyni és formálódni vágyónak!

 

A program tartalmazza az egyénre szabott  mintaétrendet, az ajánlott edzésprogramot, illetve a kombinált bőrfeszesítő programot!

 

Már most gondoljatok a nyárra!

 

 

Érdeklődni: sz.vica@freemail.hu

 

Évi

Oxis:) Creative Commons License 2006.03.11 0 0 1308
megírom, hoygne, cska nem ma, mert leesek a székről:P mondjuk holnap... jóéjt!
Előzmény: Pillangócska20 (1307)
Pillangócska20 Creative Commons License 2006.03.10 0 0 1307

szia Oxis!

 

neked mi az általános tapasztalatod? amúgy már én is kész expert vagyok a témában, nekem se nagyon lehet újat mondani...megírnád a történeted?

Előzmény: Oxis:) (1306)
Oxis:) Creative Commons License 2006.03.10 0 0 1306

sziasztok!

most regiztem az oldalra, gondoltam szétnézek ilyen témában.

hihetetlen, de egész életemben fogyókúráztam, persze voltak jól, sőt túl jól sikerült próbálkozásaim is, aminek azóta is szívom a levét. már nagyon unom! mindent tudok a témában, nem tudnak újat mondani, csak odáig nem jut el a történet, hogy az akaraterőm kitartson! régen sokkal erősebb voltam, de belefáradtam és mióta újra meghíztam, nincs már annyi akaraterőm.

nah mindegy, nem akarom kisajátítani a fórumot, remélem azért olvasok egy két sikersztorit, meg ilyeneket, hátha motivál.

helló!

Pillangócska20 Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1305
ez  igaz, de mint írtad, hetente 4szer sportoltál! egyébként a genetika is nagyon meghatározó. nekem  vannak barátnőim, akik mindent ehetnek, akár késő este is, emellett NEM sportolnak és mégis 36os a konfekcióméretük!! ez kicseszés a természettől
Előzmény: Törölt nick (1304)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1304
Szalonna+hamburger+nádszálkarcsúság nem feltétlenül kamu. 23 évesen még én is elmondhattam ezt magamról, igaz, heti 4-szer minimum sportoltam. Sajnos a korral kilók is jönnek...
Bali-lover Creative Commons License 2006.03.08 0 0 1303

két hét káposztaleves, -6 kiló... és hány nap alatt hízza vissza az ember a dupláját???

Én nem hiszek az ilyen drasztikus fogyókúra receptekben.

Előzmény: alienita (1284)
Pillangócska20 Creative Commons License 2006.03.04 0 0 1302

 

 megnéztem a képeket, tényleg szembetűnő a különbség. ha kibróbálod a diétát, kíváncsi vagyok a tapasztalataidra. én most híztam  1 hónap alatt 48kg ról 50re. csak 2 kiló, tudom nem sok de én érzem és eléggé zavar. kint voltam Olaszban, 2 hétig a legjobb kajákat tették elém és akkor is ennem kellett ha nem voltam éhes. aztán hazajöttem és itthon folytatódott a dolog, úgyhogy mostmár jó lesz leállni

Előzmény: Kristóf(ka) (1301)
Kristóf(ka) Creative Commons License 2006.03.04 0 0 1301

Utánagondoltam, hogy ki az a híresség, aki már-már betegesen vékony, tehát annyira, hogy mások azt mondják rá, hogy rémes, de nekem persze tetszik. Itt leredukálódott a dolog Posh Beckhamre, Liz Hurleyre, Demi Moore-ra, és Kate Mossra. Mivel azonban Kate kokainozik, Demi nyers kaját eszik, Liz naponta egyszer kajál, Posh pedig egyszerűen hazudik, mert azt állítja mindenfélét eszik, új idolokat kellett keresnem.:-D Aztán eszembejutott, ki az a sztár, aki egy undorító Miss Röfi szerű lényből finom kis pillangóvá lett néhány hónap alatt...NICHOLE RICHIE! Akinek nem ugrik be: Lionel Richie lánya, aki együtt ribanckodott Paris Hiltonnal (aki szintén azt állítja, hogy big macet eszik szalonnával) a Simple Life című rality showban. Nos, 3 órám ment rá, míg megtaláltam minden fontosat Nicole diétájáról a neten, de megérte. Kis kutatómunkámnak köszönhetően az is kiderült, hogy az amerikai sajtó erőteljesen próbálja sulykolni a fogyasztókba, hogy Nicole kövéren volt szexi, most meg egy csontváz. Ám ez kevés sikerrel működik, hiszen a cikkek alatti hozzászólásokban csak olyanokat olvastam, mint:"Ó, hogy csinálhatta?" "Tudni akarom a diéta-titkait!" "Csodálatos nő, kövéren egy malac volt!"...és ehhez hasonlók. Tehát nem én vagyok az egyetlen, aki forró nyomon követi ma éjjel Miss Richie étkezési szokásait. Néhány véletlen felugró pornóoldal és több tucat hamis cím után rátaláltam... Íme a "The Nicole Richie Diet" nyers fordításban:

 

Nicole as szemünk elött karcsúsodott. A 23 éves sztárocska a következő diétát követte:

 

A DIÉTA


Reggeli: 2 tojás fehérjéből készült rántotta; egy pohár tej
Ebéd: Tenyérnyi roston sült, vagy párolt csirke vagy pulykamell, kevert zöldsaláta, egy pohár préselt gyümölcslé
Vacsora: Tenyérnyi roston sült vagy párolt hal, párolt vagy pirított zöldségekkel

Deszert: Friss gyümölcsök

AZ EDZÉSTERV

Nicole négyszer 90 percet edz egy héten, minden alkalommal más típusú mozgással. Kardio, sulyzós, has és hátizomerősítő, és nyújtó edzések váltják egymást. A kardio edzéseket gyakran sulyzóval nehezíti. Hetente kétszer méregtelenít infraszaunában.

Végül íme néhány "elötte-utána" fotó.

http://www.kidzworld.com/img/upload/article/a9398i1_Nicole-Richie.gif

http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00143/Modell3_143625a.jpg

http://www.anorexics.net/images/skinny/skinny203.jpg

 

Én kipróbálom. :-) Majd mesélek.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!