Nem hiszem:(((( De ha nem vagy pösti, akkor ha erre jársz, nekiindulsz Szentendre fele!!!! Aztán ha eléred a filatorigáti felüljárót, akkor mész tovább, elhagyod Aquincumot (jobboldalra esik!!!) mész tovább és kb. 1 kilosmájszter után lesz 1 OMV kút és onnan a következő létesítmény a Csillagvár!!!:)))) Tehát lehajtasz a kihajtó sávra, mintha a benzinkúthoz mennél, de nem mész, hanem kicsit tovább a Csillagvár parkolójába!!!:)))) És ottan vár a CSODA:DDDDDDDD
az az igazsag, h a vilag legjobb fagyija ITT van, es meg ide is olyan ritkan jutok el, de ha egyszer vegre BP-en leszek akkor miert ne? az a nagggyonfeketecsoki beinditotta a nyalelvalasztast.
Főleg, amelyikben a dög édes, darás szaloncukor szerű kulimász van, pfujj:DDDDD Csoki az legy... apropó ilyet még nem ettem gyerekek!!!! Most nyílt nem rég 1 cuki, ahol fagyit is mérnek és az 1ik tankhajóban olyan fekete kulimász volt, mint a fekete cibőbox!!!! Étcsoki fagyi!!!:)))) Valami felséges, valami isteni!!!!!:)))) Jó, mondjuk levesz az értékéből, hogy 190 fornyák 1 gombóc, de nem számít:)))))) Király!!!!!
Na, aaaaaz tuti, hogy intenzív íze van :DD A coco-t nagyon sokan szeretik, én is azt hallom általában vissza. Hát én maradok a szív , és bokrétás bonbonoknál::D
Szerintem egész jó. Bár nekem a cocoa pleasure a kedvencem. Igaz a málnás egy kicsit tényleg túl édes de amúgy állagra, illatra és szerintem még ízre is elég kellemes. Pont ilyen tavasz/nyári időben szerintem a legjobb. Olyan intenzív nyári íze van.
NNNNNNa, én kipróbáltam a málnás milkát, és óóó borzalom :S Mintha málna szörőöt magában innék, annyira csömör. Ellenben az epres szív alakú milka bon bonnal :P (L)
Aranyos volt a Várban tepertős csokit árusító hölgyben (aki nekem nem alkalmazottnak tűnt), hogy mikor említettem neki ugyanezt (vagyis a Zotter pár éve megjelent hasonló termékét), úgy tett, mintha a Zotter nevet sose hallotta volna. Ami azért kissé valószínűtlennek tűnt ott nekem...
Melyik a legfinomabb csoki?? Mindenkinek más... én nagyon szeretem az alpesi tejkrémes milkát, általában ezt veszem, de előfordul, hogy Lindt, vagy Cotedor vagy valami hasonló márkás csokira sem mondok nemet!
el se bírom képzelni, milyen lehet egy ilyen jellegű csoki :D lehet nem vagyok elég világi ilyen téren, de én maradok a jól bevált ízeknél "Normális" csokiknál kinek mi volt a legfinomabb íz kombináció amit kóstoltatok , vagy az egyszerűséget kedvelitek(pl. tejcsoki)?
Úgy ahogy mondod! Mazsolás-mogyorós az egyik alap a milkában! De most van valami málnás-coco-ás cucc és eléggé odabassza az ízlelőbimbóidat!:D Érdemes rámozdulni!
de mivel a mangalica made in hungary ezért hatalmas egoizmusunkban nyugodtan nevezhetjük magyar találmánynak. Úgy se érdekel senkit, hogy kinek a "találmánya".
Bár a magam részéről inkább ódzkodnék a tepertős csokitól, maradjunk meg inkább a jó öreg mazsolás-mogyorós milkánál, azt még csokinak is lehet nevezni.
Én a táblásat kóstoltam, a drazsét nem. Táblásban nemrossz a csoki/tepertő arány de nemhiszem h fogok még ilyet venni. A legfincsibb csoki a cote dor pistache noir, a pisztácia és a csokoládé sztem jobb kombináció mint a töpörtyű-csoki :) Bár előbbi magyar találmány és ezért szeretjük, utóbbi belga és nagyonfinom, azt meg azért.
Ha picit visszaolvastál volna... Az előző két hozzászólás is erről szólt... A drazsét kóstoltam, a táblást nem. A csoki része kifejezetten jó, a kombináció megítélése meg ízlés dolga.
sziasztok! láttam reklámját egy mangalica zsírral megküldött csokoládénak, hazai találmány. van valakinek tapasztalata róla? mert ahhoz nem elég olcsó, hogy kóstolóra vegyem meg, viszont izgat.
visszaolvastam egy kicsit, válasz egy kicsivel előbbi hsz-ra. Minden rossz okozója a cukor, főleg a finomitott kristálycukor, ami a kommerszebb csokikban nagy mennyiségben jelen van. A finomitott cukor sima szaharóz, amit a szervezetnek nemigen kell bontania, egyből felhasználhatja energiaként, ebből nagymennyiség hamar raktározódik a zsírszövetben, hiszen ilyen energiabombára egyszerre nincs szüksége. Az igazi csokoládé nem cukor és kakaómassza, hanem magas kakaótartalmú étcsokoládé, ami kis mennyiségben jo hatással van az emésztésre is a sziv és érrendszerre is, illetve a fogaknak sem árt, mert zsirtartalma révén bevonatot képez a fogakon ami tulajdonképp védi azokat. Egyszómintszáz: tessék minőségi csokit (magas kakaótartalom) mértékkel fogyasztani. Magas vérnyomásra soxor ajánlják :)