Keresés

Részletes keresés

bojank Creative Commons License 2010.05.06 0 0 19406
Május 26-án 90 éves története során először játszik Magyar Kupa döntőt a ZTE FC labdarúgócsapata. Tóth Krisztián, a ZTE FC marketing vezetője a mérkőzéssel kapcsolatos információkat osztotta meg honlapunkkal.

A Magyar Kupa döntőjével kapcsolatos megbeszélést tartottak ma a Puskás Ferenc Stadionban az MLSZ illetékesei, a rendvédelmi szervek és biztonsági szervek képviselői, valamint a klubok megbízottjai.

A két szurkolótábor előzetes elhelyezése a megbeszélés után véglegesült, a ZTE FC szurkolótábora a VIP páholytól balra ( VII. szektortól balra), míg a Loki fanatikusai a VIP páholytól jobbra kerülnek elhelyezésre. A klubunkat kísérő szurkolóink a Dózsa György úti bejáratnál tudnak majd belépni, az autóval és busszal érkező zalaiaik számára a Dózsa György út a délutáni órákban lezárásra kerül. Kapunyitás 16 órakor lesz, egy helyszíni pénztár is működni fog.

A mérkőzés napjáig Zalaegerszegen kívül kizárólag Budapesten, az Oktogonnál lévő IBUSZ irodában lehet a ZTE táborba jegyet váltani ( a többi IBUSZ irodában csak a táboroktól független semleges szektorokba). A különvonattal utazókat mind a ZTE FC saját biztonsági szolgálata, mind rendőri erők kísérik végig az utazás alatt. A buszokkal és autókkal érkezők számára várhatóan fél ötkor van találkozó az érdi pihenőnél, öt órakor pedig onnan rendőri felvezetéssel konvojban mennek a Puskás Stadionig. Akik tudnak és akarnak, mindenképpen célszerű, hogy csatlakozzanak a konvojhoz, mert így várhatóan nem kell majd a délutáni "dugóban" végigaraszolniuk a városon.

FONTOS! A belépőjegyek megvásárolhatók péntektől a ZTE FC klubházában, az Alibi Pubban, a Galéria kávézóban és a Tabacco Shopban (Betti cukrászdával szemben) 1000,-Ft illetve 1500,-Ft-ért.

Ugyanezeken a helyeken lehet jelentkezni a részvételi díj befizetésével ( 3500,-Ft) a különvonatra. A vonat pontos indulási időpontja még bizonytalan ( 2 - fél 3 körül), az érkezés 17.30-kor lesz a Keleti Pályaudvarra, majd onnan rendőri kísérettel gyalog a stadionba. Visszaindulás 23 órakor szintén a Keletiből.

A vonatra jelentkezni és belépőjegyet vásárolni a Bp. Honvéd ellen meccs előtt is lehet a Főbejáratnál és a Nyugati Tribünnél is kijelölt pénztárban! A jövő vasárnapi Haladás elleni rangadónkra szintén itt lesznek kaphatóak a jegyek illetve hétköznap a klubházban és az Alibi Pubban.

A kupadöntőre limitált darabszámú ajándéktárgyak készülnek, ezek a szombati meccsünk előtt megvásárolhatók az árus lányoknál ( terveink szerint a vonaton és a Puskásban is lesz árusítás ).

KÉRJÜK HOGY A HÁTRALÉVŐ BAJNOKI MÉRKŐZÉSEINKEN ÉS KÜLÖNÖSEN A KUPADÖNTŐN MINDENKI EREJE SZERINT HANGJÁVAL ÉS RÉSZVÉTELÉVEL BÍZTASSA A CSAPATOT A 3. HELY MEGSZERZÉSÉÉRT ÉS A KUPAGYŐZELEMÉRT!

FabrizioZeg Creative Commons License 2010.05.06 0 0 19405
Állitolag van köze a dologhoz.
Előzmény: Cruzito76 (19403)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.05.06 0 0 19404
Menj az MK döntő fül alá, ott van egy ajándéktárgyas rész, ott már vannak hozzászólások.

A kiállítás tényleg vicc volt, azért nélküle is simán kell, hogy verjük a Honvédot a hétvégén ha akarjuk a bronzot.
Előzmény: Cruzito76 (19403)
Cruzito76 Creative Commons License 2010.05.06 0 0 19403
Én nem látom, hogy lenne komment lehetőség.
Mondjuk logikus lenne, mert szerintem a tiltogatás óta senki sem nézni, csak a nem hivatalos oldalt.

Horváth találatának örülök, és egyben sajnálom is Szegényt, hogy egy ilyen hülye helyzetben kiállították, remélem most beindul.
Tudja valaki, hogy Sluka miért nem játszik? Van ennek vmi köze az idióta népsport " bajok vannak a Zeténél" cikkéhez, ami után a Mester azt nyilatkozta, h ha megtudná kitől szivárgott ki a hír, kirúgná? Gyanús, hogy azóta nem játszik.
Kár lenne érte, az egyik legjobb emberünk lett az elmúlt fél évben.
Előzmény: Sharpshooter1920 (19402)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.05.05 0 0 19402
De szép nap volt, kosárban aláztunk és fociban is megvan a 3 pont. Versenyben vagyunk a 3. helyért és alakul a Zete- emtéje döntő is, tökéletes :)

Úgy látszik csak meg kellett említeni a Horváth Andrást és máris jobban csipkedi magát. Azért kosáron lehettünk volna többen is, tudom én, hogy adja a tv meg hétköznap de ez akkor is kevesebb mint amit ez a csapat megérdemel!

Ahogy elnézem a ztefc.hu oldalon újra lehet kommentálni :)

Hajrá ZTE!
Egerszeg!!
Előzmény: bojank (19401)
bojank Creative Commons License 2010.05.03 0 0 19401
Szerdán 18:15-től Zalakerámia ZTE KK-Szolnok (Sport Klub)
18:45-től Lombard Pápa-ZTE (Sport1)

Jó választást mindenkinek. :)
bojank Creative Commons License 2010.05.03 0 0 19400
2010. május 26-án fennállása során első ízben játszik Magyar Kupa döntőt csapatunk a Puskás Ferenc Stadionban, ellenfelünk a DVSC-TEVA lesz.

A mérkőzésre a ZTE FC és a ZTE Baráti Kör különvonatot szervez. A zalaegerszegi indulás pontos időpontjáról később tudunk tájékoztatást adni (várhatóan fél kettő körül indulunk). Az oda-vissza vonatjegy ára 3500,-Ft, ehhez jön még a mérkőzés belépőjegye (IV.bal, IV. jobb, III. bal - 1500,-Ft, III. jobbtól a kapu felé 1000,-Ft).

Jelentkezni kizárólag az utazási költség befizetésével lehet, aki akarja, természetesen a belépőjegyét is meg tudja venni PÉNTEKTŐL a következő helyeken: ZTE FC klubház, Alibi Pub, Galéria kávéző (Gyémántház alatt), Tabacco Shop (Betti cukrászdával szemben).

MINDENKI Budapestre!!!
drMeister Creative Commons License 2010.05.03 0 0 19399
Klónoztatnám Horváth Andrást és Todorovic-ot és még azt sem kellene mondani, hogy kapjunk ki a Fraditól, elegendő csak Todorovic átemelős góljára gondolni az első tavaszi hazain... Na jó, Szalainak és Mathildának is szorítanék helyet a kezdőben.
Előzmény: Sharpshooter1920 (19396)
IanStuart Creative Commons License 2010.05.03 0 0 19398
"Prince Rajcomart használható játékosnak gondolom, kár, hogy abszolút jobblábas."

Ezt magam is így gondolom. Művezető is lehetne, ha tudna bal lábbal gyapotot szedni.
Előzmény: Konrád József (19397)
Konrád József Creative Commons License 2010.05.03 0 0 19397

Úgy nyertünk három nullra, hogy szerintem kb. 50%-ot adott ki magából a csapat, és három kulcsember hiányzott.

 

Prince Rajcomart használható játékosnak gondolom, kár, hogy abszolút jobblábas.

Schultz félóra alatt több mindent csinált, mint Horváth egész idényben.

Vétek ilyen jó képességű játékost ennyire mellőzni. A keret leglabdabiztosabb tagja, nála tényleg jó helyen van a labda.

Előzmény: Sharpshooter1920 (19396)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.05.02 0 0 19396
Beszélgettem a szünetben egy-két kollégával, hiányolták a beszámolókat. Erről a meccsről nem lehet sokat írni, ez a Diósgyőr az egész nb1 leggyengébb csapata, pedig még Prince Mathildával meg a Horváth Andrással 2ős emberelőnyt adtunk nekik, de így is lefociztuk őket. Azért remélem visszajutnak, a franc akar ilyen szolnok meg reac szintű csapatokat nézegetni.....

Erről jut eszembe, hogy jön a szolnoki olajka szerdán, remélem jól lefárasztotta őket az alba. Jó lenne továbbjutni aztán mehetnénk újra a szomszédba a tornaterembe alázni :)))

Nem tudom néztétek-e a Lazio-Inter meccset (különösen Frankee hehe), hát kész humorfesztivál volt. Most is röhögök ahogy a Lazio szurkerek őrjöngtek örömükben a kapott góloknál, az "ooohhh noooo" kiírást meg felemelték a gól után, szerintem majd beszartak amikor a Lazio átlépte a félpályát, nehogy gólt lőjenek, bár a csapat megfelelt az elvárásoknak, kábé annyi kedvük volt támadni mint nekem hali sálat köttetni a nagyival :)

Egyébként most elképzelve egy hasonló szitut, ti mit csinálnátok? Mondjuk nekünk már tökmindegy a bajnokság, sima középmezőny, a Fradi jön hozzánk akik a halival vívnak vérre menő csatát a bajnokságért (nem röhögni!! :)))
Pain Mester (Betty) Creative Commons License 2010.04.22 0 0 19395
Te készen vagy nagyon! :D
Remek írás.
Énekeljük közösen a számot!!!! :D :D :D
Előzmény: Sharpshooter1920 (19394)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.04.20 0 0 19394
Gyerekek, elfogtam egy levelet :)

------------------------------------
Tisztelt OVB!

Elnézésüket kérem, hogy kéretlen levelemmel zavarni merészelem az Önök felettébb professzionális munkáját amelynek a választási szakértők csodájára járnak az egész világon, de lenne egy kérésem a tisztelt bizottsághoz.

Köztudott, hogy Zalaegerszegen a Zala megyei 1. számú választókerületben már április 11.-én eldőlt a mandátum sorsa ezért nincs szükség a 25.-i második fordulóra. Időközben városunkban azonban erős igény mutatkozott arra, hogy a második fordulót is megrendezzék, egy jelölt részvételével akit a "Ki nem ugrál - összefogás a Zetéért Egyesület" szeretne indítani, hogy a már mandátumot nyert Gyimesi úr mellett méltóképpen képviselhesse a városunkat. Tudatában vagyok, hogy a fent körvonalazott kérelem bizonyos jogi aggályokat vet fel a tekintetben, hogy mennyire felel meg az 1989. évi XXXIV.-es választási törvényben foglalt követelmények de álláspontom szerint ha egy április 11.-én este 7-ig tartó szavazást meg lehet ejteni 12.-én hajnali 2kor 3 pizza, 2 doboz sör elfogyasztása és egy kártyaparti utáni szunyókálás után egy újbudai általános iskola tornatermében az eredmények teljes tudatában, akkor ez is belefér a törvény által biztosított keretekbe.

Bizakodó vagyok, hogy két pogácsázás, kávéfogyasztás, tollrágás, jegyzetelés és a magyar televíziónak adott magas szintű nyilatkozatok között jut arra idejük, hogy kérelmem pozitív elbírálásban részesítsék, megadva az esélyt a jelöltnek hogy elinduljon. Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy városunkban sok a türelmes ember ezért az idei gyakorlatnak megfelelően hajnali fél 5ig is nyitva tarthatnak a szavazókörök, ha 14 évet vártunk egy kupagyőzelemre, ezt már játszva kibírjuk.

Arról is szeretném biztosítani Önöket, amennyiben e kérés nem talál támogatásra az Önök részéről - bár lakhelyének és nevének kombinációja elég fájó emlékeket idéz városunk kosárlabdát szerető lakóiban - készek vagyunk a budapesti Sólyom (Köztársasági Elnök) Úrhoz fordulni jogorvoslatért.

Köszönöm szépen a megtisztelő figyelmüket!

Egy választópolgár
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.04.18 0 0 19393
Tényleg nem rossz a stat, bár ezt már megszoktuk. Nézzük csak, lesz még 1 hali meccs, meg ha döntőzünk a körmendi dózsával (amit nagyon remélek) akkor még a 10 győzelem is meglehet egy szezonban :)))))

Egyébként tényleg nem semmi, hogy Watson meg Hinnant jó játéka nélkül is milyen simán hoztuk, ez azért jó előjel a play-offra.

KUPAGYŐZTES!
HAJRÁ ZTE!!!!
EGERSZEG!!!
Előzmény: Pain Mester (Betty) (19391)
(s.z.) Creative Commons License 2010.04.18 0 0 19392
Sziasztok!

Akit érdekel:
http://trendmediasport.blogspot.com/2010/04/zte-gyor-online.html
http://trendmediasport.blogspot.com/2010/04/igy-lattak-zte-gyort.html
Pain Mester (Betty) Creative Commons License 2010.04.18 0 0 19391
Szar lehet idén IS vasinak lenni! :D :D :D
ZTE vs. vas 7 győzelem 1 döntetlen
Adja az isten, h a kosár döntőt a körmendiekkel játsszuk!
De vajon mi kell még nekik, h ne legyen akkora az arc??!!

KÉK AZ ISTEN!!!
Pain Mester (Betty) Creative Commons License 2010.04.17 0 0 19390
SZÉP VOLT FIÚK!!!Megvan az idei első trófea!MINDENKI A DÍSZ TÉRRE!!!
KÉK AZ ISTEN!!!
Előzmény: anilac (19389)
anilac Creative Commons License 2010.04.17 0 0 19389
Kupa győztes!!!!!!!!!!!!!!!

Zalakerámia ZTE–Falco-Szova KC 91–74 (24–20, 25–24, 22–12, 20–18)


Csak a Zete!!!!!!!!!!!
Cruzito76 Creative Commons License 2010.04.17 0 0 19388
Közben látom a lilák még a Presidentétől várnak választ a kupameccs "után történtekre".
He-he.
Egészen elképesztő, mit képesek siránkozni, ahelyett, hogy kisebbre vennék az arcot és futballoznának...
Pain Mester (Betty) Creative Commons License 2010.04.17 0 0 19387
Kezd valóra válni a 2 kupa 1 bajnokság 1 bronz álom! :D Szerintem a kosár kupát ma szállítják is a srácok!
KÉK AZ ISTEN!
Előzmény: Norbi UZ (19386)
Norbi UZ Creative Commons License 2010.04.16 0 0 19386
adom
Előzmény: Pain Mester (Betty) (19385)
Pain Mester (Betty) Creative Commons License 2010.04.16 0 0 19385
Nem hiszem egyébként, hogy olyan sok fradista jönne eddig se jöttek olyan sokan a fontosabb meccseinkre. Szerintem meg a fradi pályán tökéletesen elkülöníthetőek a felek egy hosszanti a hurkásoké másik meg a miénk.
Előzmény: Cruzito76 (19384)
Cruzito76 Creative Commons License 2010.04.16 0 0 19384
Igen, sztem is lehet, hogy változtatni fogják a helyszínt.
Bár, mivel valszeg elég sok fradista is jön, lehet, hogy maradnak a Puskásnál, ott elég jól el lehet különíteni a feleket.
Előzmény: Sharpshooter1920 (19383)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 19383
Biztos, hogy a Puskásban lesz? Csak azért kérdezem, mert egy ekkora stadionban még 10000 ember is elveszik, annál többen meg nem valószínű, hogy leszünk. (ne legyen igazam)

Nem lehetne valami másik, hangulatosabb pesti helyszínre átvinni? Mondjuk semlegesnek ott van mindjárt az Üllői :)))
Előzmény: Cruzito76 (19377)
volata Creative Commons License 2010.04.15 0 0 19382
aki azt állítja, hogy 11-es volt, az megnézte valaha videón az esetet? Géza ugrik a labda felé, kinyújtja a kezeit, Kabát meg átesik rajta, ennyi. ha akarta volna, simán "továbbsodorja" Vlaszák kezeit, és otthagyja.
Konrád József Creative Commons License 2010.04.15 0 0 19381

Egyébként 25-ször visszanéztem az esetet, szerintem nem volt tiszta 11-es. Az lett volna óriási felelőtlenség, hogy egy ilyen mozdulatért egész meccsen emberhátrányban játsszon egy csapat.

A 11-es épp elég gesztus volt.

 

 

Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 19380
Hát nem brillíroztunk az biztos, de ez ki a francot érdekel amikor történelmet írunk!

1920 - megalakulás

1972 - feljutás

1983 - az első terembajnoki siker

1995 - az első gólkirály

2002 - bajnokság, Man U verés

2010 május 26 - KUPADÖNTŐ!!!!!

Hajrá ZTE!
Egerszeg!!
Előzmény: Cruzito76 (19377)
Konrád József Creative Commons License 2010.04.15 0 0 19379

Csank mester nagyon ért hozzá szerencsére, hogy gyenge játékkal is EREDMÉNYES csapatot építsen.Egész tavasszal szerencsénk is van, ezzel együtt mégsem lehet véletlen a szereplésünk!

 

Meglepően jó volt tegnap Bogunovic (!) és a többek között általam is szidott Horváth,rajtuk kívűl Kamber elszántsága tetszett a leginkább. Ja, és a tavasz meglepetése nekem egyértelműen Panikvar! Szerintem az NB1-ben az egyik legjobb a posztján.

 

Rudnevs viszont gyenge formában van (csak nagy jóindulattal sorolnám amúgyis képzett játékosnak), átlagban minden 10. megoldása sikerül csak, igaz ezek általában emlékezetesek (bombagóljai). Pavicevicet lényegesen jobb képességű játékosnak gondolom.

 

Mészőly Géza botrányosan nyilatkozott a SPORTV-ben a meccs után,ilyen célozgatásokat még nem is hallottam egy edzőtől sem.

Előzmény: Cruzito76 (19377)
Ljungberg Creative Commons License 2010.04.15 0 0 19378
Gratulálok a kupadöntőhöz!

Szerintem jó páran besegítünk nektek 26-án, ebben biztos vagyok! :)
Cruzito76 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 19377
Mi van Srácok, mindenki pihen egyet a nyári szünet előtt? :)
Nagy a csönd.

Pedig behúztuk a majmok ellenit, Mészöly Gézuka és Kabát fröcsög a Népsportban, ami csak azt felejtette el megírni, hogy 180 percig nem tudtak gólt lőni nekünk.

Node, hagyjuk a majmokat, a stadionszétverésen kívül máshoz nem értenek.

A lényeg: Május 26. Puskás stadion, INVÁZIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!