Keresés

Részletes keresés

szylvie Creative Commons License 2022.10.01 0 1 13086

Szia Bond!

A méret nálam tényleg szerencsésebb viszont az izlésemből fakadóan nagyon válogatós vagyok. :/

Csak a lakkbőr cipők jöhetnek számításba ami ugye megint korlátoz.tény,hogy lehet már találni nem örület drágán de azt vettem észre,hogy a 30 ezres kategóriából inkább 60 lett ami nem egy pénztárcakímélő megoldás sajnos így tényleg csak azokra a darabokra csapok le amik megmozgatják a fantáziámat. 

Előzmény: Latex Bond (13071)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.30 0 1 13085

Nincs mit! :) Paraméterek alapján éreztem én látatlanban is, hogy kb. ilyen lehet, mint itt a fotón. :))

Spike-nak van még gyönyörű lába, attól mindig elalélok és irigykedem is rá ezerrel.. :)))

Előzmény: déliszomszéd (13082)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.30 0 0 13084

Közben "ügyesen" rájöttem magamtól is, hogy jó nagy marhaságot írtam, mert a Flamingo-knak nem a platformja 8", hanem a sarka. :)

A platform ennek csak a fele (4"), de a sejtésem attól még továbbra is áll: ennek a fekete chunky szandinak ránézésre kb. 10-15 cm közötti platformja lehet, azaz 4"-6". Keresgéltem hasonló fazonokat a neten, de pont ugyanilyet nem találtam.

Előzmény: Latex Bond (13078)


Latex Bond Creative Commons License 2022.09.30 0 1 13083

Értem, sajnálom.. :( Mármint hogy már nincs egyik csizmából sem, amit szerettél volna. De talán ez még nem lefutott téma, hiszen még csak most megyünk bele a szezonba. Jönnek itt még télies darabok dögivel, amiből válogatni lehet vagy épp ezekből is hoznak még teljes szortimenteket.

 

Az viszont érdekes, amit írtál, hogy különösen nagy keletje van a hosszú szárúaknak. Bárcsak úgy lenne, de majd ennek áldásos hatását úgyis látni fogjuk a hidegebb idő beköszöntével... - vagy nem, mert a nők körében a mai napig jelen van az a rossz beidegződés, hogy egy combcsizma csakis cafkás lehet, tök mindegy, mivel viseljük.. Én ezen a korlátolt, előítéletes gondolkodáson mindig csak ámuldozni tudok.

Szóval reméljük igazad lesz és belátják végre tévedésüket vagy a kisebbség magával rántja a bizonytalankodó többbbséget és tömegével láthatunk majd ezen a télen (is) combcsizmás nőket. ;)

 

A próba lehetőségét meg ne add fel, én azt mondom.. Tény, hogy kicsit körülményesebb egy térd fölé érő csizma próbálgatása, mert eleve úgy kell felöltözni hozzá, hogy egyáltalán fel tudd venni, próbafülke meg nincs egy cipőboltban. Esetünkben (pasiknál) nyilván csak egy feszülősebb, stretch nadrág jöhet szóba, mert a sort-harisnya páros már tényleg nagyon meredek lenne. :) Nadrágra húzva meg nem tudod pontosan behatárolni a megfelelő szárbőséget. De azért ez sem lehetetlen küldetés.

Előzmény: déliszomszéd (13081)
déliszomszéd Creative Commons License 2022.09.30 0 7 13082

És köszi a gazellás láb jelzőt:)

 

 

Előzmény: Latex Bond (13068)
déliszomszéd Creative Commons License 2022.09.30 0 1 13081

Én időnként nagyon érdekes dolgokon tudok dilemmázni :))

Mielőtt elküldtem a hozzászólást, benéztem egy pesti CCC-be, ma meg egy budaiba, de sajnos már nem volt a csizmákból. Az egyik helyen azt mondta az eladó, hogy a hosszú szárúakat hamar elviszik. (Akkor viszont jó sok combcsizmás lányt láthatunk majd télen:)) Magas sarkú cipőt próbáltam már boltban, csizmához valóban parázok.

Előzmény: Latex Bond (13068)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.30 -1 1 13080

Nagyon szepen koszonom. Toled meg kimindottan jol esik ☺

Előzmény: Latex Bond (13067)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.30 0 0 13079

Szia, 

Most nem vagyok otthon. Remelem holnap nem felejtem el ujra lemerni a szelesseget. 

Nagyon szep ez a szandi. 

Varom, hogy melyik meret lesz a jo 🙂

Előzmény: metalheeler (13073)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.30 0 1 13078

Ja, tényleg nagyon látványos platform szandi van a hölgyön, de szerintem ez nem éri el a 7-8"-t. Gondolj bele, ekkora platformja mondjuk egy Pleaser-es Flamingo-nak van (OK, az tűsarkú és ott ezért kontrasztosabb a talpmagasság), de azért a 18-20 centitől ez azért még elég messze van.

Kb. 5"-nak vagy nagyon maximum is csak 6"-nak saccolnám.

Ebből a perspektívából (ami persze csalhat is egy kicsit) nagyjából ugyanakkora lehet a platformja, mint a mellette 2-vel odébb ülő lány fapapucsának a sarokmagassága. Annak is van persze egy kis platformja, de az azzal együtt sincs 13-14 cm-nél magasabb.

 

Viszont kétségtelenül szemvonzó, mint ahogy Bea (a piros ruhás csaj) tükörezüst szandálja. Szép arzenál.. :)

Előzmény: w__b (13075)
metalheeler Creative Commons License 2022.09.30 0 0 13077

ok, akkor megírom - de kicsit bővebben, a téma nagyjából "rendszerváltásközeli magassarkúviselési megfigyelések az akkor még létező szocialista országokban" lesz! ;-)

Előzmény: Latex Bond (13076)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.30 0 0 13076

Azon a koncerten én is kint voltam, úgyhogy PACSI! :)

A zenére dolgozásban rokonlelkek vagyunk, pláne amióta Home Office van. De mondjuk egytemi ZH-kra tanulni is fura módon mindig csak zene mellett tudtam, engem a síri csend jobban zavart akkoriban.

 

A drága és imádott tűsarkak kímélése és az egységnyi időre eső polgárpukkasztás minimalizálása érdekében természetesen én is inkább a szobakerékpárra szavazok, ha már a bicajozás kontra tűsarok téma merült fel, bár nyilván sokkal jobb lenne ezt az élményt a szabadban megélni és nem a 4 fal között. :)

 

Engem nagyon érdekelne az az orosz tollasozós sztori! :)

Előzmény: metalheeler (13074)
w__b Creative Commons License 2022.09.30 -1 1 13075
metalheeler Creative Commons License 2022.09.30 0 2 13074

szia Bond!

 

Érdekes mert nagyon zenés vagyok (ha megkérdezné valaki miért jó most élni, az egy kezemen megszámolható okok egyike az lenne, hogy amikor és amit csak akarok, azt hallgatok jó minőségben :-s) , kb, 5-6 ezer lemezt hallgattam meg amióta 2010-től itthon dolgozok :-)

De a klip más tészta, azt nézni kell (zene mellett dolgozni tök jól lehet, sokszor inspirál is) emiatt kicsit műveletlen vagyok bennük :-S

 

ACtől a zenéiket szinte mind (voltam 91-ben a Monsters of Rock-on a Népstadionban - bár én megcseréltem volna a Metallicaval, főzenekarként ez a kicsit egysíkú ausztrál boogie túl hosszú volt) vizuálisan csak  a "Let there be Rock"  című klipet ismerem jól, de megnéztem amit javasoltál - és igen, beugrott, hogy azért ebben a kategóriában , a "legalább annyira élvezetes cipő szempontból mint zeneileg" klipekből  akad jó pár...

Majd teszek be, akartam korábban is! ;-)

 

Amúgy nekem a bicaj sokszor társam a mászkálásban, mert vannak olyan helyek, amik nagyon jók - de oda még el kell jutni...

Illetve van egy olyan előnye, hogy VHS-filmnézés inverzeként én az "izgalmas részeket tekerem át :-)" - amikor valami zavar támad az erőben és jobb odébbállni egy ilyen séta során :-S

Manapság már annyira nem favorizálom, egyrészt  a szebb cipőknek nem tesz jót a pedálozás élesben, másrészt találtam jó helyet a közelünkben - és végül harmadrészt ha lábon kopogok, olyankor is tolni kell a bringát és amiatt ilyen támaszkodós-féloldalas járást lehet csak megvalósítani, nem az igazi!  :-(

 

Gyerekkoromtól egy mára felkapott, akkor csak kevesek által ismert üdülőfaluban volt nyaralónk pár évvel ezelőttig. Ott sokat láttam a 80-as -90-es években klasszikus magassarkú papucsban meg szandálban tekerő asszonyokat :-) Ja, és ha már szabadidős magassarkúzás: a strandről mai napig előjönnek durva észlelés-élmények, sok nő akkoriban magassarkú papucsban (a nagy kedvenc műanyagtalpú) vagy szandálban ment ki a strandra, volt aki már leöltözve, fürdőruhásan is abban mászkált! (tiszta békebeli szépségverseny-feeling :-)))

 

A sport-téma: az említett élmény a Szovjetúnióban (!) ért és tollaslabdázás volt a "name of the game" , ha érdekel mesélek róla! ;-)

 

 

 

 

Előzmény: Latex Bond (13066)
metalheeler Creative Commons License 2022.09.30 0 2 13073

szia

 

tényleg nagyon jól áll - látszik,hogy megoldódott a méret-probléma...(elkeserítő,mikor nőkön látom, hogy - annak ellenére, hogy minden társadalmi megbélyegzés nélkül halomra próbálhatják a cipőboltok választékát - klaffog a körömcipőben mert nem jó rá :-S)

 

viszont a 8,5 durván keskeny...

 

el is bizonytalanodtam , mert ez elég hegyes orr és lehet, hogy ennél törvényszerűen marad akár 1,5 centi is a láb előtt - akkor viszont kicsi is lehet rám a 43 (akár elöl a szélessége miatt is . bár a szandálpántok elég trükkösek, van hogy pont úgy fogja  a lábat normálisan, hogy ha amúgy kicsi lenne szélességre..)

úgyhogy szokásosan két külön csomagban rendeltem 43-ast és 44-est is ebből:

Ugye nyitott elejű cipőknél nem szép  a körömcipők,csizmák azoknál tökéletes hegyes orrvégződése, ezért ezeket kellemesen gömbölyítik (ez meg pont zártaknál kicsit bumfordi hatást kelt, de szandinál tökéletes látvány :-) Szóval ha a körörmcipőd 43-ban hegyéig 29, akkor könnyen lehet, hogy azonos márka szandálja azonos méretben (nekem a sarok alapján rokonoknak tűnnek :-) csak 28 és az máris nem OK...

 

Az ANNA FIELD szandál érdekes, mert pont 29 a talphossza, de hátul is nyitott, szóval a sarkam vége hátrább van - és igen, elöl több marad mint kellene (csak látványra!) ráadásul ebből ultraklasszikusat nem találtam, csak olyat aminek az eleje egyenesre vágott :-(

 

Tanulság: fogalmam sincs, melyik lesz jó! :-)

 

 

Előzmény: spikeheels (13065)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.30 0 1 13072

Na, akkor vagyunk már 2-en is, akik szívesen elkísérünk próbálni, ha valakinek figyelemelterelésre vagy bátorításra lenne szüksége. :)))

Előzmény: spikeheels (13070)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.30 0 1 13071

Szia Szylvie,

43-as lábam van.. sajnos... :(

Mármint klasszikus EU méretezés szerint és nem pedig a német, francia EU, meg a mit tudom melyik nemzet mércéje alapján. Szabványos cipész mérővonalzóval lett megállapítva.

És igen, jól gondolod: hossza alapján 42.5-es lenne (27,5-27,8 cm között mozog, mert ugye nap végére mindenkinek kicsit jobban szétterül a lába) 42,5-es, a szélessége alapján azonban inkább 43-as.

Ettől függetlenül lehet, hogy a Zalando-nál teszek majd egy óvatos próbát a 42.5-es kategóriával is, mert nekem is az a meglátásom, hogy annak még nem szabadna annyira szorítania, hiába írják azt, hogy a 42-eshez a 26.37 cm BTH tartozik.

Aki nem tud üzletben próbálni, annak mindig egy nagy találgatás a méretválasztás és ez nagyon frusztráló.

CCC-ben is annyi, de annyi csizma van most, mint égen a csillag, ami nagyon tetszene, de egy sem jó rám. Már próbáltam..

Még 75 cm (!) szárhosszúságú csizma is van a kollekciójukban (ami elég ritka üzletben és nekem is jócskán félcomb fölé érne) - igaz teljesen lapos talpú, tehát nem témája a topiknak, de a fél karomat odaadnám érte, ha jó lenne rám, mert most nagyon rácuppantam a bézs lakkra és műbőrre. :)

 

Hidd el, hogy nagyon kiváltságosak vagytok ezzel a 41-körüli mérettel. Még talán egy 42-esnek sem kell túlságosan elkeserednie, viszont afölött már egy csapásra eltűnnek a szép és divatos modellek és csak a hihetetlenül rondák és a konzervatív vackok maradnak, így nekünk marad a (többnyire találomra történő) rendelgetés.

 

Előzmény: szylvie (13069)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.30 0 1 13070

En is szivesen elmegyek tamogatonak, figyelemelterelonek🙂

Előzmény: Latex Bond (13068)
szylvie Creative Commons License 2022.09.30 0 1 13069

Kedves Latex!

ha 42es lábad van akkor nem is értelek.nekem is 42es és simán jók a 40-41es cipők :)

upppsz.lehet,hogy keskenyebb a lábfejem.ezt kifelejtettem.

 

Előzmény: Latex Bond (13068)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.29 0 0 13068

Szia Déliszomszéd,

 

Ugye most csak húzol minket ezzel a 40/41-es dilemmáddal? :)))

 

Tudod, hogy mi itt mindannyian boldogan segítünk bárkinek, de szerintem a világon senki sem fogja tudni megjósolni Neked, hogy jó lesz-e rád valamelyik kiszemelt combcsizma vagy sem és hogy a lábadon mindenütt tökéletesen passzolni fog-e szára. Még úgy sem, hogy megadtál 3 lábkör adatot, mert a combcsizma tipikusan olyan "állatfajta", amit próbálni kell, mert lehet, hogy a bokádon és a vádlidon jó lesz, de mondjuk combperemnél esetleg bevág. Vagy épp lötyögni fog és akkor meg csúszkál a combon. A jó combcsizma ott marad stabilan a lábon, akkor is, ha futsz benne. Ennek az a titka, ha a szárszabás is pont olyan, mint amilyennek a lábköreidet mérted, tehát térdnél egy minimálisan beszűkül. De ezt képtelenség egy képről megállapítani innen a gép mellől..

Ha most a segíteni akarás zászlaja alatt benéznék Neked a CCC-be és a kezembe venném a 2 említett combcsizmát, hogy lecsekkoljam a szárnyúlási hányadosukat, még akkor sem fogok tudni egyértelmű választ adni a kérdésedre, mert függ a combformától, meg hogy mennyire izmos térd felett, stb.

Annyi biztos, hogy ránézésre ez mindkettő harisnyacsizma-fazon és mivel bebújósak (félcipzárasak), ezért egészen biztosan van bizonyos mértékű rugalmasságuk. Ezek többnyire stretch hordozójú PU anyagok, amelyek többféle lábvastagságra is jók lehetnek (akár egy műbőr leggings), máskülönben nagyon szűk határok között lennének csak eladhatók konfekcióban.

A Te lábad nagyjából az enyémhez hasonlatos (boka/vádli/térd:25/41/39), illetve a Tiéd az enyémnél valamivel "gazellásabb", de azt gondolom, hogy az alsó lábszárral akkor sem valószínű, hogy gondod lesz. A kardinális kérdés inkább a térd feletti rész lehet.

 

De nem is értem, miért nem mész el és próbálod fel??? Abban a baromi szerencsés helyzetben vagy, hogy a lábadra bárhol kaphatsz szinte bármit, akkor miért nem élsz ezzel az Isten adta lehetőséggel? Ha nekem ilyen méreteim lennének, a franc se görcsölne azon, hogy vajon a világ túlfeléről megrendelt lábbeli épp melyik paraméterében nem lesz jó, hanem végigjárnám a hazai boltokat és személyesen venném meg őket próbálgatás után. Engem ki se lehetne robbantani a cipőboltokból, de itthon tojnak a 42-esnél nagyobb lábúakra, mert valami barom kitalálta, hogy nem létezik 42-esnél nagyobb lábú nő, aki nem akar tramplinak öltözni.

Szóval ha rám hallgatsz, beugrasz egy CCC-be és bátran felpróbálod azokat a csizmákat. De ha ennyire nagyon parázol, akkor meg vigyél magaddal egy centit és nézd meg, mennyit nyúlik vádlinál és a felső pereménél a száruk és dönts aszerint.

 

Vagy ha gondolod, elmegyek Veled próbálni háttér erősítés gyanánt. :)) Úgy tuti nem mernének megbámulni, mert az én outfit-emmel elterelném a kíváncsiskodókat. Hozzád már el sem jutna a pillantásuk. :))))

 

Előzmény: déliszomszéd (13062)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.29 0 1 13067

Elképesztő csinos!!! :) Mintha csak Rád tervezték volna. ;)

Előzmény: spikeheels (13065)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.29 0 0 13066

Metál, hogy Te mennyire fején találtad a szöget! :)

Erre eddig nem is gondoltam, hogy a sarokcsont íve simán torzíthatja a pontos BTH mérést, pedig eléggé kézenfekvő és magától értetődő dolog.

Habár amikor a cipészmester legutóbb körülrajzolta a lábam (a klasszikus méretvétel ugyanis így zajlik), akkor függőlegesen tartott ceruzával rajzolta körül úgy, hogy a sarokcsontnál vezette körbe, nem pedig a talpfelület élén, ami a talajjal érintkezik.

Hivatalosan ugye így kell lábhosszt mérni, csakhogy ez nem feltétlenül lesz pariban a cipőre megállapított BTH-val, aminél lehet mérni a saroknál kigömbölyödő résztől kezdve az orrcsúcsig terjedő hosszt és lehet a talpbélés hosszát, ami nyilván nem ugyanaz.

Szóval most rávilágítottál egy olyan dologra, ami tök triviális, de mégsem esett le eddig. :)

Valószínűleg ez a sportcipő a saroknál jobban "kidudorodik" vagy legalábbis kényelmesebb a sarokcsontnak, ha nekifeszül, mint egy teljesen merev, nyúlásra képtelen kérgű cipő vagy csizma.

 

A lábujjnyomkodós teszt eredménye nálam egyértelműen az, hogy fullra végig ér benne a lábam, kb. egy papírlapot sem lehetne betenni a cipőorr és a nagylábujjam közé. :) Nyilván ez így nem egészséges, lehet, hogy hosszú távú viselésnél ez meg is bosszulja majd magát, de majd meglátjuk.

 

Egyetértek, a sport és a fétis tökéletesen megfér egymás mellett és szépen összhangba is hozhatók. :) Egy ismerősöm pl. egyszer régebben latex dresszben ment el úszni, én meg combcsizmában mentem kirándulni, bár az kétségtelen, hogy nem tűsarkú volt, csak amolyan blokksarkú. :)

A futás pont nem a kedvenc sportom, de ebben a cipőben muszáj lesz kipróbálnom, mert ad egy plusz adrenalin löketet, ami épp ahhoz kell, hogy megjöjjön hozzá a kedvem. ;)

 

Nem tudom, megvan-e az AC/DC-nek a "You shook me all night long" videója, amelyben lányok "szobakerékpároznak" eszement magassarkú cipőkben. :) Na, az nálam olyan szinten bevésődött, hogy azóta is csak magassarkúban tudnám elképzelni a bicajozást. Már ha tehetném... :)

Előzmény: metalheeler (13064)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.29 0 5 13065

Sziasztok, 

 

Tokéletes:

 

Bth: 29cm

Legszelesebb pontnal 8.5cm (igyekeztem pontosan merni, max ± 1mm) 

metalheeler Creative Commons License 2022.09.29 0 1 13064

szia!

 

kösz az infót!

talphossz mérés nekem is a kedvencem, a garázs összes autószerelési segédanyagát fel kell túrni, mire megfelelő formára hajlítható félmerev "valami" előkerül - és még nem beszéltem a csizmák (zárt cipők) esetében arról, hogy egy kis lyukon kell benyúlni :-(

 

meg az is félrevezető, hogy ha a lábadat sarokkal a falhoz téve leméred a hosszt, akkor a leghátsó pont az a sarokcsont. Viszont a cipők sarka meg olyan, hogy a talpbélés nem tart a sarokcsontig, az a talpadnak a nehezen meghatározható végpontjáig van csak, után már a felsőrész követi a talpból sarokba átfordulását ívesen a lábnak és a sarokcsont az már a talp felett a felsőrésznél van.

 

ezért is lehet hogy néha a talp(bélés) alapján kicsinek mondott cipő végül jó...

magassarkúnál szinte lehetetlen pontosan, mert lényegében a talp ívével párhuzamosan, a felett kellene 2-3 centivel mérni :-p

 

sportcipőnél talán könnyebb - esetleg az érdekelne még, hogy a szokásos lábujjnyomkodós teszt mit ad ki? Ha felveszed teljesen végigér a lábad / ki is feszíti vagy még marad hely előtte?

(nekem a 44-es bokacsizma elég passzos - de elöl még van hely a lábujjam előtt, innen tudom hogy a keskeny fazonja a gond, nem önmagában a (hossz)mérete.

 

elmész futni benne? hmmm, ez mondhatni "erős kép"... :-)

számomra úgy általában a szabadidős tevékenység magassarkúban - ezen belül nyilván az effektív sportolás eléggé zsáner :-S

 

nagyon intenzíven elő is jött egy érdekes emlék, a legfogékonyabb kamaszkoromból - és ráadásul külföldi észlelés  ;-)

 

Előzmény: Latex Bond (13057)
metalheeler Creative Commons License 2022.09.29 0 0 13063

szia!

 

kösz , nyilván segíteni akartam a kollégán - meg hát csak olyan infóra hivatkoztam, ami publikus volt,,,

 

én is be vagyok zsongva :-) mert azért már fogyogatnak a nagy méretek - és ugyan tegnap a kinézett szandálnál minden méret megvolt - de ez akkor is így van, ha 3 db van - aztán egyet megvesznek és máris azt írja , hogy "csak 2 db maradt" :-(

 

nálam dióhéjban az van, hogy

-a rejtett telitalpú (ANNA FIELD minden amiről írok) pont mint a Deichmann, 44-as tökéletes

-pénteken jött meg a magassarkú bokacsizma ,44 szintén -  hosszban OK de nagyon keskeny - tegnap tudtam itthon egy délelőttöt viselni - nem igazán tudom  eldönteni, mi legyen...

-tegnap jött meg egy hagyományos szandál , 44-ben tökéletes. Múlt pénteken mikor rendeltem, már egyes színeknél egyes méretek hiányoztak :-(

 

tegnap estére oda jutottam, hogy

-megvárom milyen lesz az E&O cipőd 43-ban és rendelem a fehér szandált ebből a márkából

-plusz akkor már átmenetileg nem ver a földhöz 15e, rendelek a magassarkú bokacsizmámból egy 45-öset is a szandival egyszerre - aztán vagy azt küldöm vissza, vagy a tegnap próbált 44-est.

 

nnna, a csizmából nincs 45! - de nem elfogyott, hanem nem is volt - pedig esküdni mertem volna - valszeg bekavarodtam a nagy választékban :-(

Előzmény: spikeheels (13061)
déliszomszéd Creative Commons License 2022.09.28 0 0 13062

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni. Ezt a két csizmát néztem a CCC-nél.

https://ccc.eu/hu/noi/cipok/csizma/csizma-deezee-wyl2299-7-fekete

https://ccc.eu/hu/noi/cipok/csizma/csizma-jenny-fairy-ws19016-07-fekete

Az első a szármagassága miatt jobban tetszik, de abból nincs 40-es. 41-esben nem fog csúszkálni a lábam? Illetve a másodiknak elég szűk a szára. A bokám kerülete 24 cm, a vádlim 38 cm, térdhajlatnál a lábam 36 cm. Feljön egyáltalán a lábszáramra a második csizma? 

 

spikeheels Creative Commons License 2022.09.28 0 0 13061

Szia, 

En szeretem ha belepofazol 🙂

A cipo az email es sms ertesites szerint holnap erkezik. Remelhetoleg igy is lesz. Amint haza ertem, maris probalok, es merek. 

Be vagyok zsongva, mintha az elso cipomet vennem 🙂 Mondjuk erosen bennem van a segiteni akaras is. Orulok, ha mas orul 🙂

Előzmény: metalheeler (13056)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.28 0 0 13060

Szia, 

Azert annak orulok, hogy nekem koszonhetoen sikerult egy egesz jo cipot venned magadnak 🤗

 

Előzmény: Latex Bond (13057)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.28 0 0 13059

Szia, 

Igen, ahogy metal irta, azonnal visszakuldtam. Meg az erkezes napjan kitoltottem az applikcioban a visszakuldest. Sajnalom. 

Előzmény: Crossdresser1 (13055)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.28 0 0 13058

Egyetlen aprócska problémám van csak a sportcipővel, mégpedig az, hogy csillámporos az anyaga.

És a csillám ugye hullik, ragad rá a kézre, aztán meg az arcra, ha odanyúlunk vele... :))) Totális bukta tud lenni. :)

Előzmény: Latex Bond (13057)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.28 0 0 13057

Na, ez aztán tényleg nagyon fura!!!

Megmértem a hosszát a kérésedre, de így most még kevésbé értem a dolgot..

27 cm-nek adódott, akárhogy igazgattam a centit (egyébként is elég macerás BTH-t mérni, ha nem lehet kiszedni mondjuk a talpbélését egy cipőnek és azt megmérni). Ez alapján viszont nem kéne, hogy jó legyen, hiszen közel 28 cm-es lábam van (na jó, ha precíz akarok lenni, akkor 27.7 cm) , de a rózsaszín MÉGIS JÓ rám!

Csak azt bírom elképzelni, hogy a világosaknak jobban nyúlik az anyaga, mint a feketéé. Más ötletem nincs erre a rejtélyre.

A fekete nem jött fel próbakor, ez viszont határozottan kényelmesnek mondható.

OK, nem tökéletesen illik a lábamra, nyilván jobban örülnék egy fél számmal nagyobbnak, de már most a sok fel- és levétel után tágult annyit, hogy kifejezetten hordhatóvá vált hosszú távon is.

Egyik este lemegyek benne futni egyet (mégiscsak egy sportcipőről van szó :) ) és majd az lesz az igazi tesztje.

De ez alapján merem állítani, hogy Rád is passzolna, ha nem annyira vészesen széles a lábad.

Előzmény: metalheeler (13054)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!