Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.14 0 0 1460
Hétfőn este nyolc órási Sportarénában lesz Lengyel Krisztiánról egy anyag a Duna Tv-n.
tomiBVB Creative Commons License 2008.12.14 0 0 1459
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.06 0 0 1458
 Minden magyarnak boldog mikulási ünnepeket kivánok!                http://www.youtube.com/watch?v=pJqwierpaUc
Csodaszarvas_ Creative Commons License 2008.12.02 0 0 1457
nincs az a törvény, amit egy magyar nem tud kijátszani, ha nagyon akarja :)
Előzmény: Törölt nick (1456)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.02 0 0 1456

Jó lenne tudni, hogy szól pontosan a törvény.

Szerintem tuti ki lehet majd játszani.

 

FELVIDÉK!

Előzmény: Csodaszarvas_ (1455)
Csodaszarvas_ Creative Commons License 2008.12.01 0 0 1455
a "hivatalos" ezek szerint ott van a törvényben? úgy emlékeztem, h nincs. mindenesetre egy újabb adalék a hármashalom, no meg a kettős kereszt mellé...
Előzmény: antipeti1 (1454)
antipeti1 Creative Commons License 2008.11.30 0 0 1454

jól látod,sőt a beszterceiek is használják az Árpádsávost,persze más kérdés hogy tudják-e egyáltalán hogy honnét származik a címerük.

ami a kitiltandó dolgokat illeti,csak a hivatalos állami zászlókkal egyértelmű a törvény,és a hivatalos címerekkel.A többi jelképet a rendőrség megítélésre bízza.Szerintem a kassaiak,és a beszterceiek zászlóját nem fogják törvénybeütközőnek(magyar jelképnek) minősíteni.

Előzmény: Csodaszarvas_ (1453)
Csodaszarvas_ Creative Commons License 2008.11.30 0 0 1453
azt jól látom, h a kassai MFK címerében ott figyelnek az Árpád-sávok? illetve az sztem Kassa város címere, de ez csak tipp. ez nem kitiltandó?
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.30 0 0 1452
 A hídegben jólesett egy kis meleg!
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.30 0 0 1451
 Sál nélkül belépni tilos!
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.30 0 0 1450
  Győzelemmel búcsúzott a DAC az ősztől és a szurkolóktól

A Szlovák Labdarúgó bajnokság őszi utolsó fordulójában a dunaszerdahelyi DAC a Máriatölgyes (Dubnica) csapatát fogadta a városi arénában 13:00 órától. A hideg idő ellenére mintegy ötezren voltak kíváncsiak az összecsapásra, amelyen fantasztikus hangulatot varázsoltak a sárga-kékek szurkolói.

Igazi fociünnepnek lehettek szemtanúi azok, akik szombaton a Corgoň liga 18. fordulójának mérkőzésen kilátogattak a stadionba. Miután csütörtökön, november 27-én a Szlovák Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága engedélyezte, hogy nézők előtt játszhassák le a sárga-kékek az utolsó mérkőzésüket, így ismét benépesülhetett a fociaréna, ahol idős és fiatal együtt szurkolt a Felvidék kedvenc csapatának.

A mérkőzés elején egy perces néma csenddel adóztak a héten elhunyt egykori sárga-kék csapatvezető emlékének, Reisz Árpádnak a stadionban. A mérkőzést harcias szellemben kezdték a csallóköziek, akiknél a négy sárga lapot begyűjtő magyarországi légiós Regedei Csaba nem léphetett pályára. A 6. percben megszerezhette volna máris a vezetést a DAC, amikor Kweuke és HAssan páros remek összjátékának köszönhetően a labda a máriatölgyesi kapust becsapva már a hálóba tartott, de a vendégek egyik játékosa kivágta a gólvonalról azt. A 10. percben ismét Hassan került helyzetbe, de lövését szögletre öklözte a kapus. A 19. percben a DAC gólvágójával Kweukeval szabálytalankodtak a vendégek a tizenhatosuk közvetlen közelében. A megítélt büntetőt Hassan küldte kapura, akinek lövése Zajac kapus bal kapufája mellett süvöltött el. A 25. percben Kweuke és Nlend próbálta berúgni a labdát a vendégek hálóőrének, de eredménytelenül. Ismét nagy helyzet maradt ki! A 42. és 45. percben ismét a sárga-kékek kerültek helyzetbe, de gólt nem sikerült rúgniuk, így 0:0-s döntetlennel vonulhattak be az öltözőkbe a csapatok az első félidőben.

A félidő szünetében a DAC vezetősége egy örökös VIP kártyát adott át a mérkőzéseket állandóan látogató és a csapat mellett szívvel-lélekkel kiálló Pázmány Péternek, Dunaszerdahely városának polgármesterének.

A második félidő ismét a dunaszerdahelyiek harciasságát hozta. Állandó támadásaikkal veszélyt jelentettek Zajac kapusra, aki hol Nlend, hol Mougfire lövését védte. Novota kapus dacolt a hideggel, mert munkája nem akadt. Egészen a 70. percig kellett várakoznia az ötezer nézőnek, hogy felugorhasson a székéről (bár a nagy hidegben sokan álltak). Kweuke 25 méterről lőtt és a labda kapuba kötött ki. 1:0 a DAC javára! Mindenki Leót ünnepli, a játékosok és az egész stadion is. Megérdemli!

A későbbiekben is csak DAC támadásokat láthattunk, de az eredmény nem változott, így a sárga-kékek utolsó mérkőzésén győzelemmel búcsúztak az ősztől és a lelkes szurkolóiktól, akik a hideg ellenére is az egész mérkőzésen lelkesen, tele torokból buzdították csapatukat. Novota János ma ünnepelte 25. születésnapját, akinek sok egészséget és sikeres játékot kívánunk szerkesztőségünk nevében is. A mérkőzés után a DAC játékosai szokásukhoz híven megköszönték a biztatást és némelyek mezüket is odaajándékozták a szurkolóknak emlékül.

Az ünneplés a stadion éttermében folytatódott, ahol a sajtótájékoztató után felköszöntötték a DAC hálóőrét és hosszú ideig csak autogramokat osztott és a fényképezőgépek előtt pózolt.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a DAC vezetőedzője Werner Lorant külön megköszönte a szurkolóknak a biztatást, akik mindig a csapat 12. játékosaként ott vannak a lelátókon, akár otthon, akár idegenben. Elmondta, hogy bízik abban miszerint az illetékesek belátják, hogy a foci a nézőkért van és nem zárják be a stadiont, hiszen ma is meggyőződhettek arról, hogy a városban milyen sokan szeretik a labdarúgást és micsoda hangulat uralkodik a stadionban a szurkolók révén. A DAC edzőjének nyilatkozatához csatlakozott a máriatölgyesi edző Gergely Peter is, aki szintén hangoztatta, hogy megemeli a kalapját a DAC szurkolók előtt, akik végig sportszerűen biztatták csapatukat és akiktől a máriatölgyesiek is példát vehetnénk!

Előzmény: sztomi81 (1449)
sztomi81 Creative Commons License 2008.11.29 0 0 1449
DAC-Dubnica 1-0
Csodaszarvas_ Creative Commons License 2008.11.29 0 0 1448
aha, köszi, így már minden világos. nekem az Taksonyfalva a térképemen, de gondolom egyre gondolunk.
Előzmény: korieander (1447)
korieander Creative Commons License 2008.11.29 0 0 1447
van 1 Taksony a Mátyusföldön is (Vágsellye környékén)
Előzmény: Csodaszarvas_ (1446)
Csodaszarvas_ Creative Commons License 2008.11.29 0 0 1446
Taksony itt van Pest alatt. ehhez képest a honlapon nem János, hanem Ján szerepel. pedig, ha taksonyi, akkor neki "hivatalosan" is János a keresztneve, nem "csak úgy magyarosan". v akkor most mi van? elírták? vki világosítson már fel!
Előzmény: My City Dubai (1444)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.29 0 0 1445
 Egy zsákkal a csapatnak, és a szurkolóknak is! / Meg az ide betérőknek!/
Előzmény: My City Dubai (1444)
My City Dubai Creative Commons License 2008.11.29 0 0 1444

Győzelemmel zár a DAC?

 

A DAC a Dubnicát fogadja a labdarúgó Corgoň Liga 18. fordulójában szombaton egy órától. A sárga-kékek, akik szurkolóik előtt játszhatnak, győzelemmel akarják zárni az őszi szezont. Annál is inkább, mert Novota János ma ünnepli 25. születésnapját, s társai így szeretnének kedveskedni a hórihorgas kapusnak.

 

Megkönnyebbültek a DAC-rajongók, hogy a Szlovák Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága helyt adott a klub kérvényének - a korábbi pályaletiltást 7 hónapra, 2009. június 26-ig feltételesen felfüggesztette -, így a szurkolók már ma a lelátóról biztathatják kedvenceiket. A szövetség határozatainak megsértéséért 50 000 koronás pénzbírsággal sújtották az egyesületet, Antal Barnabás alelnöknek a delegált személyek megsértéséért 10 000 koronát kell fizetnie. Bíró Tamás november 29-től két hónapig - a büntetést a téli szünet alatt megszakítják - nem töltheti be a műsorközlői szerepét, mert a meccsellenőri jelentés alapján a DAC B-Prievidza találkozón sportszerűtlenül viselkedett.

 

„Nagyon örülünk, hogy drukkereink előtt kerül sor az őszi zárótalálkozóra. Ismerjük ellenfelünk erősségeit és gyengéit, tetszetős és eredményes támadófocival szeretnénk kedveskedni lelkes szurkolóinknak. Mindenképpen győzelemmel akarjuk befejezni a sikeres idényt“ - mondta lapunknak Radványi Miklós, a DAC másodedzője.

 

Megtudtuk, hogy az edzőpáros a meccs után ünnepli meg Werner Lorant múlt heti 60., illetve Radványi Miklós 40. születésnapját. „Remélem, a három pont begyűjtése után jó buli lesz, s remek hangulatban köszöntjük fel a 25 éves Novota Janit is“ - fejezte be Lorant mester segítője. Szakítva a hagyományokkal a DAC a tegnapi gyakorlás után nem vonult edzőtáborba, csak két órával a meccs előtt találkoznak a játékosok. A rózsahegyiek ellen kiállított Adiaba és Caha mellett a négy sárgát begyűjtő Regedei is hiányozni fog, viszont az egymeccses eltiltás után visszatér a rutinos Pinte Attila.

 

„Drukkereink jelenléte a stadionban még jobban motivál engem. Alig várom már, hogy kifussak a pályára. Kicsit már most izgulok, ám úgy érzem, sikeres meccsel zárjuk a szezont. Az lenne az igazi, ha szülinapomon érintetlen maradna a hálóm. Nehéz mérkőzés vár ránk, mert zömében technikás játékosok alkotják a dubnicai csapatot, de nyerni fogunk. Utána aztán lehet vigadni“ - szögezte le a taksonyi származású Novota János.

 

(www.ujszo.com)

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.28 0 0 1443
  Újabb pénzbírság a dunaszerdahelyi klubnak

Nézők előtt játszhat a DAC

 

Nézők előtt látja vendégül a DAC a Dubnicát a Corgoň liga 18. fordulójában. Így döntött tegnapi, maratoni ülésén – 16 órától közel 22 óráig tárgyaltak – a Szlovák Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága. Tehát az illetékesek elfogadták a csallóközi klub kérvényét, és a büntetést 7 hónapra feltételesen felfüggesztette. Ez azt jelenti, amennyiben ebben az időszakban legkissebb rendbontás történik valamelyik hazai bajnoki találkozón, újra szurkolók nélkül kell megrendezni a tétmérkőzéseket.

 

A szövetség határozatainak megsértéséért 50 000 koronás pénzbírsággal sújtották a dunaszerdahelyi egyesületet.

tomiBVB Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1442

az újabb hírek szerint, a felfuggesztés úgy lesz, hogy rendellenesség esetén, csak az az 1 felfuggesztett kapuzárás jon érvénybe. Tehát így nincs komolyabb gond.......

Meglátjuk, hogy végul is mi lesz az igazság.

Előzmény: tomiBVB (1439)
tomiBVB Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1441
KERESZTREJTVÉNY és TALÁLÓS KÉRDÉS: ki lesz a bajnok?? !!!!

Van egy ,, Národný štadion,, szervezet,, felugyelo bizottság elnoke a SFZ elnoke, továbbá a felugyelo biottság tagja meg egy CL-ás klub tulajdonosa : pán KM.....!! Ennek a bizottságnak az elnoke, hogy fog viselkedni egy felugyelo bizottság tagjával szemben, ha valamit le kell szavazni ? MEGBÍZHATÓAN!!!
Van egy magán TV csatorna ,tulajdonosa pán KM.....!!!, ahol aź egyik bemondó foállásban dolgozik, tehát a pán K a fonoke, és ez a bemondó meg CL-ás mérkozéseit fújja, valamikor játszott a DAC színeiben is, 3 év alatt 1. ligás bíró lett, és 2 év után meg már az elso ot UEFA bírok kozott van a ,,szép hazánkból,,!!! Ez a bíró tehát, hogy fog fújni, ha tudja , hogy a fonoke egy klub tulajdonos? MEGBÍZHATÓAN!!!
Van egy híres Športprogress, akinek az elnoke , egy híres klub felugyelo bizottság alelnoke is, és a Śportprogress meg a SFZ alá tartozik, tehát a SFZ elnoke, hogy fog viselkedni a Sportprogress elnokével szemben? MEGBÍZHATÓAN!!

Ez a ,,BRATISLAVA-SFZ,,!!!! Csináljuk, ahogy jónak lássuk, buntetunk, ahogy jónak lássuk, jól viselkedunk a hatalommal, ahogy jónak lássuk, mert az állam dotálni fogja a ,,národný štadión,, építését!!!

Ez már nem FOCI, ez már POLITIKA, mOCSKOSSÁG!!!!!!!!!!!

HAJRÁ DDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!

Ilyen csak ebben az országban lehet!!!!
tomiBVB Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1440

Eltiltották a stadion bemondónkat is 2 hónapra.

Tiltottak már el játékost, elnokot buntettek, zártak be stadiont így kitiltva az embereket. Vertek minket agyon, most már a bemondot is baszogatják.

Megáll az ész, komolyan mondom!

tomiBVB Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1439

A hír az, hogy felfuggesztették a buntetést és szombaton lehet menni a meccre.....

na de most jon 1 óriási DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha az elkovetkezendo 7 hónapban, torténik bármiféle rendellenesség, akkor bezárják a DAC stadiont az év végéig.

Ha dec. 1-e után meglátnak 1 magyarnak tuno zászlót, vagy esetleg Riázást gondolom ez is elég lesz a rendellenességre. Vagy ide tesznek 1 kibaszott bírót, aki majd befúj 1 kitalált 11-est és nem fúj le 45 szabalytalanságot a DAC ellen és ne adj Isten valaki bedob valamit, mert nem fogja bírni cérnával, már meg is van a stadion bezárás!!!!! Számtalan ilyen szcenárió lehet és ezt ok tudják.

 

Mindent osszevetve: Kaptunk 1 meccset ajándékba a már eleve jogtalan eltiltásból, de a jovoben elakarják venni az osszeset!

 

Hihetetlen és dobbenet, ami itt folyik emberek! így nem lehet meccsre menni, hogy félned kell. Nem vihetsz semmi olyat, amit eddig hordtál. Nem kiabálhatsz olyanokat amit eddig tettél........ Elvesznek tolunk mindent, amit csak tudnak!!! 

Előzmény: sztomi81 (1438)
sztomi81 Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1438
úgy néz ki hogy mehetunk meccsre Szombaton.
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1437
   2008. november 27.

Isten veled, Árpi!

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a DAC egykori csapatvezetője, Reisz Árpád, életének 60. esztendejében hosszantartó, súlyos betegség után ma, 2008. november 27-én örökre megpihent.

Személyében egy igaz ember tavózott, aki sokunknak fog hiányozni, nem csak a DAC stadion lelátójáról.

2008. november 28-án, pénteken 11.30 órakor a dunaszerdahelyi zsidó temetőben veszünk tőle végső búcsút.

Kiss Balázs: R.I.P. Reisz Árpád A stadion volt bölcsője, mely ringatta, ha sírt,

A futball volt élete, mely nélkül élni nem bírt.

Lelke a pályán oly szabad volt, mint a madár,

Messzeszálltak gondjai, ha gólt lőtt a csatár.

 

Vezetése alatt a Bayernnal meccseltünk,

A kispadon ült mindig, s vele sokszor nyertünk.

Égi futballpálya lett most az ő otthona,

Árpi bácsit a DAC drukker nem felejti soha!

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1436
 Szegény kislány meddig fogja?   KITARTÁS                           /Vicc, ne vedd komolyan!/
Előzmény: Sádzsi (1434)
tomiBVB Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1435
nagyon aranyos! :)
Előzmény: Sádzsi (1434)
Sádzsi Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1434
Flóra

Tomi ezt még Nektek üzeni a kislányom!!!

KITARTÁS
Előzmény: tomiBVB (1428)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1432

 A következő hozzászólásomban elnézést kértem érte! Úgy csináltam, mint a Feri! Tudod?

Előzmény: Törölt nick (1430)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1429
  Re: Magyar csapatok drukkereinek hozzászólása! Szerző: balala Dátum: szer. nov. 26, 2008 10:04 pm

Kovács Ernő írta:

lv vv.jpg

Spori, ez bunda lesz! / Krisztián, ezt mindenki tudta!/



Minőségi képek!! Elismerésem!!

DAC is my No. 1!!!                            Azért nagyon ne hízzál meg! / Egyébként mégegyszer gratula!/

Előzmény: Basildon (1426)
tomiBVB Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1428

Nagyon orulok, hogy végre találkoztam személyesen Petivel, Adriánnal és veled Worns, meg persze a barátnoddel. :) Bár veled Worns sokat nem dumáltunk, remélem majd potoljuk egyszer!

 

Előzmény: Törölt nick (1415)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!