Keresés

Részletes keresés

Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.06 0 0 2239

Pontosan!

 

Nem véletlenül kaszálja el őket (sok más csodaszeres, csodakütyüs céget is) a GVH, súlyosbító tényezőként veszik számba, hogy a legkiszolgáltatottabb rétegeket (betegek, idősek) veszik célba.

 

Vagy itt, vagy a bioptronos topikon olvastam, hogy valakinek a nagyothalló, gyengénlátó 90 éves rokonára sóztak rá ilyet, mindent aláírattak vele. :-(((((

Az ilyen ügynökök ellen még külön polgári pert is indítanék! Simán megállna a csalás bűntette.

Előzmény: joy (2230)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.06 0 0 2238

Jajj, de hogy van köze! Csak ez (szinte az összes kókler MLM cégnél) előjön marketing parasztvakításként. Hogy rámondják a termékre/alapanyagra/módszerre: a NASA számára fejlesztették ki. LOL-ROTFL-LOL

 

Pontosan erről van szó, amit írsz:

Annyi történt, hogy a csúcstechnológia melléktermékeire hivatkozott néhány gyártó, és kihasználta az emberek hiszékenységét, fanatizmusát.

 

 

De az ámítás folyamatosan megy tovább...

Másik kedvencünk - OFF - a Forever Living aloe vera cuccai. Ahol az A-V ültetvények fölött - az FLP legendárium szerint :-DDDDD - a cég megvette a légteret, hogy a repülők ne szennyezzék a hiperübermegagigabio növényeket.

Az, hogy létezik szél, meg csapadék, az a lehető legkevésbé se zavarjon a tisztánlátásban. :-DDDDDDDD  Odaát a másik topikon már tovább taglaltuk, hogy valszeg az ültetvényeken gépeket se használnak (kipufogógáz), sőt, a kétkezi munkásoknak valszeg szellenteni sem szabad. :-DDDDD

 

Ezekkel az MLM-parasztvakításokkal kb. két évadnyi stand-up comedy műsort meg lehetne tölteni. :-DDDDDD

Előzmény: joy (2228)
tuutuu Creative Commons License 2010.08.06 0 0 2237

Jól tudtam, csak fölmelegítéssel, újbóli nyomás alá helyezéssel szüntethető meg a keletkezett vákuum, akkor magától kinyílik a kotla.

 

 

Lehűtéssel is...:}}

Előzmény: joy (2231)
tuutuu Creative Commons License 2010.08.06 0 0 2236

Elkeserítlek: a túlnyomásod akkor fog vákuummá változni, ha van egy szelep, ami kifelé enged, befelé nem.

 

Mert ellenkező esetben a fizika borul...:}}

 

A kuktával ugyanúgy el lehet játszani a konyha beterítését...:}}}

Előzmény: joy (2231)
.psp Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2235

Tiszta KINAI ..LOL

 

A Windows szerinted Önálló Microsoft fejlesztés? ...akkor miért használod:-)

 

A farizeusokat még a bünösöknél is jobban megvetik...

Előzmény: joy (2232)
.psp Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2234

Mi a közös bennük?

 

Egyikükse engedhette volna meg magának amit vett, vagy költött, de édes volt a tiltott gyümölcs.....hajaj...régi história ez már, nagyon régi..Kb 6000 éves.

Ugy kezdődik hogy.:.ne kivánd....:-)

Előzmény: .psp (2233)
.psp Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2233

Gátlástalanul  Diákhitelből  milliókat költő egyetemisták..Gonosz bank becsapta.

 

Csóró, melós Uj szuzukit, Chevrolet et vesz 3.5 milláért 10 éves hitelre fos fizetésből  ..Gonosz a bank ha nem tudja fizetni.

 

Átszellemült fiatalok tömegei vásárolnak lakást...igen még most is, 20-30 évre eladósodva 80 ezertől -a csillagos ég ig terjedő törlesztőrészlettel..ha elválnak, mexünik a munkahely, vagy évekig nem talál jólfizető állást ..Gonosz a bank aki pénzt adott.

 

 

A jólfizetett tőzsdeügynök (de lehet más "menedzser is")  szarrá adósodik mert a drága életmód helyett 5x olyan fényüzően él mint megengedhetné...Gonosz bank vissza akarja kapni a hitelkártyára a pénzt.

 

3 müszakos szartse kereső 90-125 ezres fizetésére bevásárlókártyát váltó melós, "lapostévét ":-) vesz a VBre mert a nélkül nem élet az élet, haleállás vagy 4 napos munkahét bevezetés van és csökken a bér, akkor Gonosz a bank mert fenyegetőzik a minimum törlesztés miatt.

 

 

0 nyugdíjra többszázezres terméket ( mindegy hogy zepteres vagy nem) vásárló kisnyugdijas szidja a Gonosz bankot mikor fizetni kell.

 

 

Most Zeptertől függetlenül: Nem a VÁGYAINKAT kéne megzabolázni? Aki nem vállalja a felelőséget a tetteiért ( Pl: Igen én voltam a barom aki a nagymellü ügynökcsajtól aki még a seggét is hozzámdörgölte :-))) megvettem a villanyborotvát 200 000 ért 20 éves hitelre:-XD) az ÖRÖKRE EGY INFANTILIS NEVELETLEN gyerek marad.

 

Ez van.

 

(Az utszéli kurvákkal ugyanez a helyzet, én nem állnék meg egynek se, van aki meg nyafog hogy trippert kapott ezért jobban kéne ellenőrizni őket:-)

 

Bocs a példákért de igy talán érthetőbb.

 

 

 

Előzmény: joy (2230)
joy Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2232

Hogyan is van?

 

Ez legalább tiszta.

 

De mi van a sok-sokk ellopott márkával?

Előzmény: Otto Normalverbraucher (2226)
joy Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2231

Szívatással.

:o)

 

Az én zepteriktől lealázott kotláim is vákuumoznak.

A nehéz, tökéletes anyagú és kidolgozású edények kis túlnyomás alatt főznek, majd a fűtés lekapcsolása után lassan lehűlő edényre rászorul a kiválóan fémzáró fedő, vákuum keletkezik a kotlában. Alkalmasint olyan erős, hogy ha a födőt gombjánál fogva fölemeled, jön az egész kotla a benne lévő rakománnyal együtt.

Én is megtapasztaltam nem is 1*.

Foglalkozásomból adódóan sok tapasztalatom van a tömítésekről, nyomástartó edényekről.

Jól tudtam, csak fölmelegítéssel, újbóli nyomás alá helyezéssel szüntethető meg a keletkezett vákuum, akkor magától kinyílik a kotla.

 

Egyik haver bemutatót tartott istenített eszközével. Mondtam, ne erősködjön, de ő a "legdeltásabb legény a cityben". Addig feszigette, rángatta a kotlafülét-fedőt, míg bebizonyosodott, tényleg erősebb nála. Szerencsétlen !zepter lábos! megadta magát. Szusszantott 1et, engedett, és -beterítette a csodabio, zsír-víz nélkül főzött lecsóval konyháját.

Nem volt kéznél zepter sterilizáló blöttyszívó.

Viszon eszméletlen jót röhögött a 3, hatalmas zajra berohanó kölke a konyhaajtóban.

Asszony mint mondott?

Úrihölgy lévén csupán annyit:

Barom... erős vagy. Fölmosót tudod, hol van."

:o)

Előzmény: tuutuu (2222)
joy Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2230

A bioptront 80 éves, /23 éve/kisnyugdíjas anyósommal etették be, és én fizettem ki több, mint felét 4 éve.

De mi van azokkal, akiknek nincs emberi jövedelemmel rendelkező családtagjuk?

 

Van pofájuk 40-60%-os banki hitelbe zavarni szerencsétleneket, akiknek a napi karajnyi kenyér, pohár tej, szelet parízer megvásárlása is gondot okoz, de elhitetik velük, hogy nagyon olcsón, csodálatosan egészséges ételeket ehetnek majd ezekből a szerkentyűkből, elmúlnak évtizedes fájdalmaik, eltűnik reumájuk, köszvényük gyötrő kínja.

És akkor még nagyarccal azt állítják, hogy az utolsó éveiket fájdalmak, kétségek között vergődők matekprofesszorok logikájával, informatikus egyetemi tanárok, klinikai orvosok, közgazdászok tudásával, képeségeivel kell elemezzék a hasznossá-ár-érték arányt...

:o(

Előzmény: Otto Normalverbraucher (2220)
joy Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2229

Ez az igazi parasztvakítás.

 

Kár érte, mert a polarizált fény valódi gyógyír, ha szakemberek -börgyógyészek, reumatológusok- használják, nem biznic-vigéc sarlatánok hülyítik vele a hiszékeny embereket több100e HuF-ért 20-40%-os közvetítői haszon reményében, kifizethetetlen hitelbe üldözve a szerencsétlen, valóban szenvedő kisnyögdíjasokat.

:o/

Előzmény: Otto Normalverbraucher (2218)
joy Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2228

Szted van bármi köze a NASA-nak ezekhez a csoda "űrkotlák"-hoz?

Én kétlem.

Annyi történt, hogy a csúcstechnológia melléktermékeire hivatkozott néhány gyártó, és kihasználta az emberek hiszékenységét, fanatizmusát.

 

Sok régi, tradicionális gyártó kiváló minőségű termékét lekoppintották, és a valódi űrtechnológiára hivatkozva megtévesztették -megtévesztik a hinni akarókat, és alaposan kizsebelik a fantaszta vásárlókat.

 

A Tefal teflonját, a germánok- japánok- szíriaikak kiváló acélját, az európaiak régi, öntöttvaskotlás főzés-sütés technológiáját összekutyulva, hatalmas reklámmal a régi edények, főzés-sütés módszerek álarca mögött vaskos kizsebelést folytatnak.

Előzmény: Otto Normalverbraucher (2216)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2227

Tőlem nekifuthatsz ahányszor csak akarsz...

Minket egy baráti családhoz hívtak el (4 másik házaspárral), és a férjtársakkal halálra röhögtük magunakt a szánalmas próbálkozásokon, hogy a gyereket a hasunkba beszéljék. Hogy "ugye MENNYIVEL finomabb" ez, mint a másikban főzött, satöbbi-satöbbi.

 

Ez a vákuum meg tényleg külön LOL, valszeg a NASA-ban más a fizika, mint a Földön. :-D

 

 

Előzmény: .psp (2224)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2226

Te meg olyan vagy, mint a süket sógor. MOndod a magadét.

 

Bemásoltam már pár korábbi részletet. Méghogy nincs átvágás! Lehet, hogy épp a te bemutatód egy pozitív egyedi eset :-))))) volt, de én is voltam bemutatón, és nem a tisztességesség jött le az egészből.

 

Hidd el, hogy nagyon nagy a hasonlóság az amway-jel is.

 

Ugyanúgy Fordot adnak el neked, csak az embléma le van cserélve Ferrarira.

A minőséget itt már ezerszer végigragoztuk. NINCS minőségi különbség! Lsd. Stiftung Warentest értékelést is!

 

 

 

Előzmény: .psp (2225)
.psp Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2225

Jó és akkor mi a gáz? Nem informálodik egy szabadáras világban..Ű dóga 'ahogy az öreg székely Józsibácsi mondaná.

 

Milyen mágiárol beszélsz, Ez nem az Amway :_) Nincs mágia ,bemutató van.Tudom, bementem megnéztem.

Az átverés az lenne ha nem azt a minőséget kapná a pénzéért amit mondtak neki,

 

Csak egy vicc jut erről az eszembe, mikor a székely atyafi kijön a Csillagok háboruja vetitéséről a Bukaresti moziból, megpödri a bajszát, rágyujt a pipájára , köp egyet, majd azt dörmögi a bajsza alatt: Mutassák, mutassák, de én ezt akkó' se hiszem :-)

 

 

Előzmény: Otto Normalverbraucher (2221)
.psp Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2224

"Nem érzelmi alapon kéne megközeliteni, az edény pont annyit tud mint amit mutatnak, ha szkeptikus vagy, kimennek hozzád és főznek neked-veled valamit "házibemutató" keretében akár saját akár általuk hozott alapanyagból..Sztem ez elég korrekt, persze ha gyülölködni akar valaki akor semmi se jó."

 

csak magamat tudom idézni.

Fussunk neki mégegyszer:-)

 

 

Előzmény: Otto Normalverbraucher (2220)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2223

Ne igazi (fizikai) vákuumra gondolj, ez olyan zeptervákuum. :-)) Nem vákuum, de mégis az, mert az ügynök azt mondja. :-D  Része a marketing hókuszpókusznak.

 

Egy kézmozdulattal levehető fedő alatt ugyan már hogy lenne vákuum?

 

 

Előzmény: tuutuu (2222)
tuutuu Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2222

Én csak azt nem értem, hogy' a rákban lehet edénnyel speciális szivattyú nélkül vákkuumban főzni?

Mert túlnyomással pl. kuktában, vagy qrva nehéz födővel lehet, de vákuumban?

 

Ráadásul a vákuumban a forráspont alacsonyabb, ami lehet jó, de kivitelezni?

 

tuutuu

most Tudatlan

Előzmény: joy (2179)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2221

A lustaságnak sincs köze hozzá, b.kker.... Hány nyugdíjas internetez szerinted???? Már az átlagnyugdíjasok közül?

Felhívják őket, hogy nyert valami terméket. Ideje van, miért ne menjen el... És máris ott találja magát a parasztvakító előadás közepén. Cipolla mester csinál egy-két mágiát, és észre sem veszi: már aláírta a szerződést. :-(((((

 

Ha ez neked elfogadható módszer, hát akkor megvan a véleményem.

 

 

Előzmény: .psp (2219)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2220

Ezen a logikán végigmenve nem az utcai rabló, vagy a trükkös tolvaj a bűnös, hanem a 80 éves nyugdíjas...

 

Ehhez  a kapzsiságnak 0 (nulla) köze van! Az idős emberek egyszerűen nincsenek felkészülve arra, hogy - magukat elegáns öltönyben álcázó -  gátlástalan MLM-bűnözők is kiénekelhetik a sajtot a csőrükből. :-(((((

 

Az egész értékesítés érzelmi-pszichikai módszerekkel zajlik! Hókuszpókusz, parasztvakítás!

 

 

Előzmény: .psp (2219)
.psp Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2219

És még VÉLETLENÜL sem fordul elő, hogy az ügynök azt mondja, hogy ha _itt és most_ aláírod a szerződést, akkor kapsz 10....20... % kezdvezményt. De csak ha standa-pityere ott virít az aláírásod....  Egyben rögtön felajánlják, hogy már el is indítják neked a "kedvezményes" bankhitelt...

igen olcsóbban adja ha azonnal veszel és?

Hitel 18.5% 36 helyett.

a szerződés biztositja az elállást  Nekem pl a navigációm miután beszart 5 nap után nem cserélték a Saturnban hanem elküldték "javitásra" Én meg a dokomentumokat  a Fogyasztóvédelemnek.

 

Nem érzelmi alapon kéne megközeliteni, az edény pont annyit tud mint amit mutatnak, ha szkeptikus vagy, kimennek hozzád és főznek neked-veled valamit "házibemutató" keretében akár saját akár általuk hozott alapanyagból..Sztem ez elég korrekt, persze ha gyülölködni akar valaki akor semmi se jó.

 

 

"De sajnos csak ezen a topikon is volt nem egy bajbajutott segítségkérő, hogy a nyugdíjas édesanyját/nagynénjét/egyéb rokonát fírölték be, akinek a nyugdíja alig elég a megélhetésre, és most fizetheti a havi többtízezer törlesztést.

 

No ez az undorító! "

 

Nem az az undoiritó hogy értelmes ivarérett:-) felnőtt ,esetenként diplomás idős emberek százezrekért vásárolnak amikor kajára se elég a nyugdijuk, mitgondolsz annyira hülyék hogy nem tudnak számolni? Dehogynem, csak kapzsi emberek, akiknek muszály Zepter edényt venni:-9

Igazadvan vannak olcsóbbak, miért nem néz körül pl a neten ( ahogy javaslod? )Mert LUSTA

Előzmény: Otto Normalverbraucher (2206)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2218

Meg lehet nézni a szaktopikon

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9011233

 

hogy itt is csupa elégedett vásárló :-DDDD próbál megszabadulni a mindenre hatásos csodaterméktől.

(pedig már párszor kigyomláltattam a topikot, lévén tilos az árulás a fórumon)

 

 

Előzmény: joy (2215)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2217

A csupa elégedett vásárló féláron próbál megszabadulni a csodakotláitól... :-)

 

 

Előzmény: joy (2214)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2216

Még a topik elején itt verték a nyálukat (bocsánat a kifejezésért) a fanok, az abszolút zsírmentes sütés-főzést nyomatva. Mostanra - ahogy látom - már finomult a módszer, jéé, már kell hozzá kevés zsíradék náluk is. :-DDDD

 

Képtelenek voltak felfogni, hogy az egészségesség nem függ a két kávéskanál olívaolajtól, viszont annyi plusz ízt ad pl. egy hirtelen sült húsnak, amit ők elképzelni sem tudnak!

 

Jött a szokásos MLM-es egybites észjárás: aki nem cepterben süt, az naponta három liter olajat használ. :-DDDDDDD  És persze az is, hogyan fog elkárhozni súlyos agyérszűkületben...

 

Mi is inkább megbízható, friss, jó minőségű alapanyagokat veszünk - érdemesebb arra költeni, mint a NASA-nak jogdíjat fizetni a kotlákért. :-DDD

 

 

Előzmény: joy (2213)
joy Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2215

Ezt hallottam valahol, de nem foglalkoztam vele különösebben, nem érdekelnek az átverések 100 000-ért.

 

Engem csupán a kiváló minőség, jól használhatóság, kedvező árarány érdekel.

 

 

Sajna 1 családtagom belámpásodott, nem lehetett lebeszélni róla.

Én is kipróbáltam a Bioptront egy kezdődő arcüreggyulladásnál!

Totális ellenjavallat!

Nálam berobbantotta úgy, hogy csak 2 napi intenzív mentás-kamillás inhalálással sikerült kilábalnom belőle.

Még szerencse, hogy akkor épp szabadhetes voltam, így nem kellett kiíratni magam dokival.

Különböző bőr- izomsérülésekre, valóban nagyon hatékony az EVOLITE lámpa, de gyulladásos megbetegedésekre orvosi ellenőrzés nélkül senki se használja!!!

Ennyit Alladin csodalámpásáról.

Előzmény: Otto Normalverbraucher (2212)
joy Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2214
Előzmény: Otto Normalverbraucher (2211)
joy Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2213

Mi pölö átszoktunk lassan két éve az olajos ételekről a mangalicazsíros ételekre.

Miután bedöglött a fritunk nem vettem, hanem eleinte olajban sütögettem, de indig zavart az a nyúlós-ragadós tak.ny, ami az edényeken keletkezett a sütés végére.

A zsírtól soha nem lessz ilyen.

Erős kétségeim vannak, mennyire egészséges az a polimerizátum az emberi szervezetre, amely nem csak a bő, de az éppcsak

Hőmérséklete is könyebben ellenőrizhető a zsírnak.

És ami a fő: sokkal kevesebb szívódik bele az ételbe, mint az olajból.

Ez miért van nem tudom, de egy biztos: a csorgatórácsról papírtörölközöre áttéve a bő olajban sültek vaskos nyomot hagynak, míg a mangalicausírban készítettek alig foltosítják be azt.

Bár imádom a lángost, de csak akkor eszünk, ha magaunk sütünk, mert a sütödei olajosok csicsognak az olajtól. Nem szeretem, ahogyan a mekis stb cuccokat sem.

 

A szokásos tavaszi véranalízis kis mértékű javulást mutatott nejemnél és nálam is, anyósomnál nem változott, de ő 7közben viteti magának a kaját, csak 7végén eszi, amit főzünk.

 

Ezen a 7végén pölö magyaros z.bableves, burjúpörkölt, juhtúrós nokedli koviubival, valamint fűszeres grilloldalas grillezett salátával lesz a 7végi menű.

Csak annyi mangalicazsírt használok, amennyi a hagyma pirításához szükséges /1 kanálnyi/, a salátán lesz 2-3 eka ex. olíva olaj, ami a végén kerül bele.

 

Nem Zepterben, hanem jóminőségű üvegfedős VOK-ban készül a borjú, a sült, és a zöldség is, a leves pedig a képen látható kotlában.Zsírszegényen, energiatakarékosan, és gyorsan, de csupán olyan és annyi fűszerrel, amennyi az ételbe kell.

Nálam az alapanyag és a készítés módja határozza meg egy étel ízletességét a fűszerezés csupán csöppnyit elmel rajta, nem az határozza meg az ízességét.

Ez természetesen nam vonatkozik a speciálisan fűszerezett kajákra: tárkonyos raguleves, fokhagymás flekken, pestós sertésszelet...

Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2212

Tényleg tökugyanaz! EGy szerb csóka, aki korábban az AMC-nél dolgozott vigécként, lenyúlta a móccert meg a know-howt, és megcsinálta ugyanazt zepter néven.

 

Itt van a 1039-es hsz-ban:

"Born Milan Jankovic, he emigrated to Austria from the former Yugoslavia in the early 1980s as a young university graduate with a degree in Economics. After working as a pot and pan salesman for AMC, he changed his name to Philip Zepter (using the maiden name of his grandmother) and set up his utensil-making business in Linz in 1986."
Forrás: http://cnbceb.com/2007/04/01/the-new-billionaires-club/
Vagy itt: http://www.ekonomist.co.yu/eng/magazin/broj_329/reg1.jsp
Szóval Jankovic (alias Zepter) úr először AMC-ügynök volt. Aztán "véletlenül" pont ilyen "bótot" nyitott. Jó, mi?

 

És egy kis történet arról, hogy "semmifélel átvágás" nincs...

http://www.nol.hu/belfold/erzsike_nene_zepterkeje

 

És innen is egy jó komment:

 

miskun | 2009. június 26. | 20:17:03

A Zepter az egyik legzsiványabb cég hazánkban!
Eleve azzal kábították a jónépet anno, hogy svájci cég, miközben egy szerb családi vállalkozásról szólt a történet.
Üzletpolitikájuk (és sok, hasonló, MLM vagy direct marketinggel forgalmazó cég üzletpolitikája) hemzseg a hazugságoktól, árképzésük pedig vetekszik az uzsorások árképzésével. Sok hazai vezetője pedig egyszerű gátlástalan g.zember.
Az illetékes hatóság(ok)nak igencsak jól meg kellene vizsgálni ezen cégek működését, termékeikről szóló állításaik igazságtartalmát.
Annak idején a Zepter akkori m.o.-i igazgatója azzal hitegette az üzletkötőket, s általuk a vásárlókat, hogy ezekhez az edényekhez a Gundel készít szakácskönyvet. Hát meg lehet nézni, mi lett ebből.
Amúgy az edények jól működnek, de messze nem érnek több százezer forintot (max., egy-két tízezret).
A Zepter porszívókra meg annyi panasz van, amivel a Niagarát is el lehetne zárni.
Egyébként semmi mást nem csinált a Zepter, mint lekoppintott sikeres cuccokat, és saját márkanéven adta-adja el őket.
Pl. AMC edényekből lett a Zepter, a Lux porszívóból is Zepter lett, Amway, Avon, Oriflame mintára jöttek a Zepter kozmetikumok, s a Bioptron lámpának is meg volt a megfelelő elődje.
Értékesítésük pedig arra épül, hogy az üzletkötők az otthonokban tartott bemutatókon beférkőznek az emberek bizalmába, majd ráveszik a balekokat a méregdrága cuccok megvásárlására.
A probléma, hogy az egyszerű embereknek nincs technikájuk a csalafinta üzletkötői fogások kivédésére.

 

 

És még egy

http://fogyasztok.hu/cikk/20090423/szerzodes_elallasi_vita_zepter_ugyben/

 

Ennyit a fjordokról.... :-)))

 

Előzmény: joy (2209)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2211

Elég szétnézni a vatera-n, ott nyomulnak több tucatnyian "alig használt", vagy "újszerű állapotban", vagy akár használatlanul kínált csodakészletekkel....

Jó eséllyel ők is a 8 nap után jöttek rá, hogy mennyire átb....k őket. Aztán még próbálják menteni a menthetőt, és a lehető legkisebb veszteséggel szabadulni a megaüberhiperszupergalaktikus-NASA-fejlesztésű kotlától. :-D

Előzmény: joy (2210)
joy Creative Commons License 2010.08.05 0 0 2210

Azért LNKeltem be, mert már vagy egy éve nem volt, azóta sok újszülött hőbörög itt a baromira drága csodakotla mellett.

 

Sztem egyetlen nincs közöttük, aki rendszeresen főz-süt -nem csak magának!-, és többféle edényt is kipróbált volna kuktálkodásai során!

Előzmény: Otto Normalverbraucher (2208)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!