Keresés

Részletes keresés

csiszi Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1354
Sziasztok!

Ádinak végig a szemébe sütött a nap- mentségére szolva- ezért nem látta eléggé Toth N. szenvedését.Enervált és durva is volt tehetetlensége,sikertelensége miatt.1-2 labdát játszott meg jól összességében.Peto szokásához hiven probált neki labdákat adni,de semmi nem jött
össze.Egy alkalommal az elso félidoben tisztán vitte a kapu(s)ra a labdát és elgatyázta.Qrva nagy helyzet volt!M.Gy. szerintem hagyta szenvedni.Reálisan játszott egy (4)-est.
Peto a védekezésbe bujt bele,szinte csak fejelni jött elore és távolról sem probálkozott most.O megbizhatobb volt, robotolt igy neki jár a (6).
Érdekes, hogy milyen sok a hosszura és középre beivelt labda ,mig a szögleteknél a röviden senki nem érkezett.Egyidoben innen csuztatta pl. Thomas a labdát...Hát ezt láttuk mi középrol!A jövohéten csütörtökön este háromnegyed kilences kezdés kicsit késeinek tünik a kupameccsünkön-TV közvetités ide vagy oda!
HHHHAAAAAAJJJJJRRRRRÁÁÁÁÁ VVVVAAAASSSSSAAAAASSS!

Előzmény: ádi (1348)
tot tibi_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1353
És arra is szeretném felhívni a figyelmet, hogy a Fáyban nem az in-cal mutatja a vendég szektort sok tapizással, hanem jó nagy betűkkel ki van írva!!!!Ez is fontos info biancoblu! OK!
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!
A kupadöntő utáni történések nem feledhetők, de a megoldás nem a pályán, vagy a lelátón történhet!!!
geyza_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1352
Vasas-MTK 4:2

Vasas-Ventspils 2:0

biancoblu, így jó lesz?

Előzmény: biancoblu (1351)
biancoblu Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1351
Sziasztok!

Először is gratula a cikkhez! Másodszor pedig a meccsünkről. Remélem annyi góllal nyertek a Ventspils ellen, ahánnyat tőlünk kaptok. :-)))) Egyébként igyekszünk sokan, szervezetten a vendégszektorba menni, ha lesz, mivel eddig nem igazán volt. Mivel nálunk a balhésabb emberek várhatóan otthon maradnak, ezért jól fogunk szurkolni, ha minden összejön.

HAJRÁ MTK!!!

gabriolet_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1350
Kedves VDK_BK!

Gratula mindenkinek akit illet! Büszke vagyok rátok! A Népstadionban találkozunk, addig is

HAJRÁ VASAS!
HAJRÁ VASAS!
HAJRÁ VASAS!
HAJRÁ VASAS!
HAJRÁ VASAS!
HAJRÁ VASAS!

Csááá:
Gabriolet

Előzmény: Lorinc_d (1349)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1349
Ki az a rosszarcu ember az allo sorban balrol a masodik helyen, enyhen ittas abrazattal?
;-))))))))))))))))))))))
Előzmény: zele_d (1344)
ádi Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1348
Persze, ott tematikusan haladni kellett a bal felso saroktól a jobb alsó felé. Jó mulatság, férfimunka volt.

Egy korábbi kérdésedre válaszolva az exújpesti válogatottak közül Petotomi hozta a megszokott hajtós, stabil formáját, de Tóthnorbi nagyon indiszponált volt. A 11es elott csodálatos (pozor :) labdával ugratta ki Simekpetit, ez volt az egytlen értékelheto gyakorlata. A kapu elott volt 3 olyan kihagyott, ajtó-ablak helyzete, hogy egy jóérzésu kölyökedzo is azonnal lehívta volna a pályáról. Nem tudom, mi lesz... Ráadásul kezdik megtalálni a bekiabálásokkal.

Gyerünk, gyerünk Angyalföld!

Előzmény: BéKa_d (1347)
BéKa_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1347
Zele!

Sirály vagy, bár haraxom, hogy nem a mélben elküldött az újságformátumnak megfelelő dőlbetűzés miatt plussz sz@rakodásokkal bővített változatot tetted fel - ezért egy büntető sörre ítéllek, de az elvégzett szép munkád miatt ezt egy forduló próbaidőre felfüggesztem; feltéve, hogy a honlapon a szövegek közé (is) felteszed az elérhetőségét.

Egyébként tényleg cool, ahogy megcsináltad.

HAJRÁ VASAS!

ui.: Ádi! Most sajnáljalak, vagy úútáljalak? Assz'em inkább a második lesz, fene a finnyás mindenit, bezzeg Ventspilsben nem voltál ilyen válogatós fajta...

ádi Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1346
Búzasört akarok! Búzasört akarok!
Bár most iszogatjuk éppen a lett emléket (kétlityis csornoje pivó). Megjárja!
Némó, a szalonbolsevik - ez teccik. :)

Szal, mikor kerülnek fel a lett képek a netre? Egy adagot már láttam TZs jóvoltából - KIRÁLY. Jó lenne, ha a többi kép is hamarosan felkerülne.

Angyalföld, Angyalföld, Angyalföld...

zele_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1345
Köszi Béka!
Előzmény: BéKa_d (1339)
zele_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1344
Némó!

Hát ezzel ki lettem segítve! De azért egészségedre!

Egyébként elérhető a cikk htm változata a következő címen.

Üdv.: Zele

Előzmény: nemo_d (1343)
nemo_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1343
Mindenkinek jó pihit! A holnapi viszont lágytojás! Én megyek egy sört inni mert megrohadok ebbe a melegbe!

Zele!

Majd rád gondolok közbe!

Üdv: Némó aki mindjárt sert iszik

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

zele_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1342
TZS!

Mikor láthatjuk már, sikerült már beüzemelned a scanner-t?

Üdv.: Zele, aki már türelmetlen

Előzmény: TZS (1340)
TZS Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1341
Hoppá!
Látod Béka, ezek a politikusok csak pofáznak, a kisember meg megoldja:-)))

Előzmény: BéKa_d (1339)
TZS Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1340
Majd nézzétek meg a Béka Balti-tenger átúszásos képét:-)))
Előzmény: zele_d (1336)
BéKa_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1339
Zele!

Van úgy, hogy befizet az ember és a másik táncol...

Mészáros Zoltán szakosztálymenedzser is betévedt már a drukkerkocsmába

Virtuális Vasas-klub a világhálón

A Vasas mérkőzéseire kilátogató szimpatizánsok ebben az idényben egy új szurkolói kört is felfedezhetnek. Különös ismertetőjelük, hogy általában a guatemalai bajnokcsapat, a szintén piros-kék Municipal mezét viselik, sőt, rossz időben az azonos színű „szurkolói dzsekiben” pompáznak. Ám az angyalföldi magban az a legérdekesebb, hogy ők valójában a világhálón találtak egymásra, hiszen egy internetes drukkerkocsmában ismerkedtek meg.
- Hamarosan hivatalosan is bejegyzett Baráti Kör leszünk – büszkélkedik Busa Krisztián, internetes álnevén BéKa. a Vasas Drukkerkocsma – Baráti Kör, amit mi egymás között VDK-BK-nak hívunk, napokon belül jogi személy lehet. Persze, amíg idáig eljutottunk, sok idő telt el.
No de miként jött létre az első „randevú”? Szűk egy évvel ezelőtt az Index című internetes újság Drukkerkocsmájában (www.index.hu/forum) úgy gondolta egy Vasas-szimpatizáns, hogy érdemes elindítani egy beszélgetést kedvenc együttesükről. „Hát nyitok egy topicot a Vasasnak, ha már a többség szerint bajnok lesz…” – indította el a fórumot „evad”, aki azóta is aktív látogatója a virtuális dumapartinak. Mindez 1999. szeptember huszadikán történt, és mint azóta ismert, „evad” jóslata nem jött be – mivel a Vasas a harmadik helyen végzett a honi pontvadászatban.
A hívek azonban kitartottak, sőt, az előző idény össze is hozta a „kocsmázókat”.
- Ha jól emlékszem, a tavalyi Vasas-Fradi Magyar Kupa-nyolcaddöntőn találkoztunk először személyesen, és természetesen a 4-1-es győzelem jól jött, hiszen összekovácsolta a társaságot – idézi fel a múltat BéKa.
- Aztán a győri teremtornán már jó néhányan együtt voltunk – veszi át a szót Torma Zsuzsa, aki monogramja révén, TZS-ként ismeretes az internet szörfösei között. – Ezután már természetes volt, hogy összejárunk, együtt nézzük a meccseket.
- Az a nagy dolog – véli „ádi”, Szilas Ádám -, hogy mi korábban nem ismertük egymást, minket a virtuális világ, az internet hozott össze. Ez pedig nem kis dolog! No meg arra is büszkék vagyunk, hogy az interneten több – nevezzük így – „prominens” személy is tiszteletét tette. Egy-két órás beszélgetésre vendégünk volt Komjáti András, aki akkor még kedvenceinket edzette, sőt, Mészáros Zoltán szakosztálymenedzser egy időben állandó látogatója volt a topiknak.
Az elmúlt héten újabb „sztárvendéget” köszönthettek a netezők, hiszen az angyalföldiek új igazolása, a sérült Komódi László csütörtökön (a kínos végeredménnyel zárult UEFA-kupa-selejtező napján) válaszolgatott a kérdésekre.
Persze „élőben” csak azok cseveghettek a középpályással, akik itthon maradtak és nem tették tiszteletüket Ventspilsben. Többen ugyanis útnak indultak a balti országba.
- Vagyunk néhányan igazi fanatikusok, akik nemcsak a hazai összecsapásokon hanem idegenben is a csapattal tartunk – mondja újra BéKa, aki egyébként annak a bizonyos Baráti Körnek az alelnöke (lesz). – Tavaly például az utolsó fordulóban Siófokon jöttünk össze, és az utolsó bajnoki forduló után a Balaton partján maradtunk még egy napot. A szálláshelyünkön megvendégeltük az akkor távozó szakvezetőket – Komjáti Andrást és stábját.
Persze, mint ahogy azt a piros-kék hívek elmondták, ők nem csak az idegenbeli összecsapások alkalmával szeretnek utazgatni…
A tavaszi, Újpest elleni hazai 3-0-s győzelem után kedvünk szottyant utazgatni egy picit… - emlékszik vissza a múltra TZS – Először egy gyorsétteremben két „porszívóügynök” (a VDK szótárában ez a kifejezés az elegánsan, nyakkendőbe öltözött társaikat foglalja magában) rongált a játszóházban. Harmincéves, öltönyös urak dobálóztak egy kicsit a gumilabdákkal. A hancúrozást Velencén folytatták, s néhányan úgy gondolták, megmártóznak a tóban. Ekkor körülbelül tizenöt fokos lehetett a vízhőmérséklet, de ez különösebben nem zavarta a bátrakat. Bezzeg akik kint maradtak, inkább amellett döntöttek, hogy elmennek vásárolni egy pár doboz sört. Persze a lubickolók összes ruhájával… Amikor másfél óra után visszaérkeztek a beszerző körútról, a nedves barátok azonnal a vízbe küldték a folyékony kenyér szállítóit. Egy engedményt azért tettek: nem ruhástól kellett megmártózniuk…
Azonban senki se higgye, hogy ezek a fiatalok ennyire komolytalanok lennének: a társaságnak igen komoly tervei vannak azután, hogy bejegyezték a Baráti Kört.
- A VDK minden Vasas-szurkoló számára nyitott, tehát nem csak az internetezőket fogadjuk be, a lényeg, hogy a csapatot szeresse! Amennyire csak tudjuk, a szurkolásunkon kívül is segítjük kedvenc csapatunkat – bizonygatja BéKa. – A közeljövőben például megpróbálunk egy rendszeresen megjelenő, ingyenes újságot kiadni a Fáy utcában. Hiszen mi is azt szeretnénk, hogy minél több néző legyen a stadionban. Persze ezért elsősorban a csapat tehet valamit…

---
TÓTH PÉTER

De azért elküldöm mélben is.

nemo_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1338
Zele!

Én láttam a képet! Hát a fene tudja? Én nem vagyok gerontofil! Bár ha 15 évvel ezelött készült volna....? Bár azt hozzá kell tenni, hogy nem rossz!

Üdv: Némó aki Békejobbos

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

TZS Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1337
Némó!

Tvoj, (tvájo?). Megdumáltuk.

Hajrá V@s@s!

Előzmény: nemo_d (1335)
zele_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1336
Némó!

Küldd el inkább Ibcsi fürdőruhás képét a Balaton-átúszásról. Állítólag elég jól nézett ki!

Üdv.: Zele

Előzmény: nemo_d (1335)
nemo_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1335
Zele!

Ez nem szép! Neked nem is nyújtok "Békejobb"-ot! Már ha érted?

TZS!

Stop! Ogyin pivó enyém!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

zele_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1334
Némó!

Még Te beszélsz, Szalonbolsevik! Egyébként igyekezz, mert Lőrinc már nagyon ráhajtott a lett sörökre!

Hát most is elbírnék viselni egy korsó hideg sört, ebben a meleg időben, de TZS inkább dolgozik!

Üdv.: Zele, aki szomjas

Előzmény: nemo_d (1332)
TZS Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1333
Némó!

Hat üveg sört hoztam. Már ha érted.

Előzmény: nemo_d (1332)
nemo_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1332
Zele!

Ezt a bolshewista vádat vissza utasítom!!! Inkább úgy jellemezném, hogy nem éppen gyors!

TZS!

Igen tudom a Péter számát! Tényleg nekem nem hoztatok lett sört csak a Zele apukának? Nem szép!!!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

zele_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1331
TZS!

Némó nehéz felfogású:-)))))

Nem is ezért szeretjük!

Üdv.: Zele

Előzmény: TZS (1330)
TZS Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1330
Nem érti:-)))))

Az újságíróét, akinek a képet adtad.

Előzmény: nemo_d (1329)
nemo_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1329
TZS!

Kinek a számát kell tudnom?

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

TZS Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1328
Zele!

Ma sajnos nem jó, beszélünk majd.
Még az Ádi búzasöre is itt van:-)

Hajrá V@s@s!

Előzmény: zele_d (1327)
zele_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1327
TZS!

Mikor tudom elfogyasztani "jól megérdemelt" lett sörömet?

Üdv.: Zele

Előzmény: TZS (1326)
TZS Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1326
Szerintem a sráctól meg lehet szerezni.
Némó, Te tudod a számát!
(Már ha értitek miről van szó:-)

Hajrá V@s@s!

Előzmény: zele_d (1325)
zele_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1325
Béka!

Be kellene scannelni vagy írni a szöveget egy word fájlba. Aki gyorsan tud gépelni, talán megtehetné munkaidőben. Már ha érted!

Üdv.: Zele

Előzmény: BéKa_d (1322)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!