Keresés

Részletes keresés

metalheeler Creative Commons License 2022.09.28 0 0 13056

szia

 

bocs, nem akarok belepofázni - de én (itt a fórumon, lejjebb) kérdeztem tőle nem mért-e szélességet és arra nekem azt válaszolta, hogy már azonnal visszaküldte.

Előzmény: Crossdresser1 (13055)
Crossdresser1 Creative Commons License 2022.09.28 0 0 13055

Szia!😊 

A magassarkúval kapcsolatban írok, hogy esetleg ha még nem küldted vissza a cipő, akkor megvenném!😊 

e-mail ahol tudunk beszélni: crossdresser0628@gmail.com

Előzmény: spikeheels (13028)
metalheeler Creative Commons License 2022.09.28 0 1 13054

Nekem azzal segítenél igazán, ha megmérnéd a hosszát! Köszi előre is!

Merthogy nem tettem le róla - főleg , hogy ha esetleg rámjönne a 42-es akkor (bár teljesen egyszínű fehér nincs belőle) a kevésbé világítótalpú valamelyik világos egész tetszene még utcai mászkáláshoz is,,,

 

Holnap majd még írok, mert végre nyugi lesz...

(ja és az Anna Field-saga is folytatódik, holnap jön - végre nem pénteken! - egy szandál belőle...)

Előzmény: Latex Bond (13053)


Latex Bond Creative Commons License 2022.09.27 0 0 13053

Tudom és nagyon köszönöm a segítséged!

Nem is szemrehányásképpen írtam, amit írtam, csak elmeséltem, hogy másoknak is segítsek vele, akit érdekel ez a fazon. Hisz ismersz.. :)

Még véletlenül se vedd Magadra, csak muszáj volt itt elsírnom a bánatom. :) Kinek másnak sírhatnám el? :))

Előzmény: spikeheels (13052)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.27 0 1 13052

Sajnalom, hogy nem lett jo.

En mindent megtettem az ugy erdekeben. Amint meglattam fotoztam, es mar kuldtem is a hozzaszolast. 

Az mondjuk fura, hogy ennyivel kisebb mint mas szinben, ugyanazon meretben. 

 

 

Előzmény: Latex Bond (13051)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.27 0 0 13051

Nos, elmentem, megnéztem... és pofára estem.

Mondok valami egészen meglepőt: NEM LETT JÓ! :( Miközben ugyanennek a cipőnek a rószaszín/bézs és arany/bézs változatai meg tökéletesen kényelmesek!

Na, erre varrjatok gombot, hogy egy egyazon gyártótól származó, ugyanazon modellsorozaton belüli, mindössze színében különböző cipő számozása ennyire eltérjen! Itt nem arról van szó, hogy egy picit jobban szorított, mint amiket eddig próbáltam, hanem konkrétan nem ment bele a lábam a 42-es feketébe. Talán nem véletlenül volt kivételesen ebből a típusból 43-as is, mert az 1 számnyi elcsúszás az egészen biztos.

Rögtön vettem is egy rózsaszínt önmagam megvigasztalásául, hogy legalább 1 ilyenem legyen a gyűjteményemben, csak azt ugye messze nem tudom olyan szinten kihasználni, mint amennyire a feketét tudtam volna.

 

Hát ennyi a sztori, tudjatok róla, hogy ha valakinek még erre a J.F wedge-re fáj a foga, akkor inkább a színeseket célozza be, mert azok legalább még kaphatók.

Előzmény: spikeheels (13050)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.26 0 1 13050

Szia, 

Amikor posztoltam, akkor fotoztam. Ott voltak a szemeim elott. Sose lattam meg 41-nel nagyobb noi cipot a CCC-ben. 

Előzmény: Latex Bond (13049)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.26 0 0 13049

Szerintem ezt már tutira elvitték, mert itt nem látom, hogy lenne készleten 42-es:

https://ccc.eu/hu/noi/cipok/felcipok/felcipo-jenny-fairy-ws2229-35-fekete

 

Túl nagy kérés lenne, hogy ha esetleg gyakran jársz arrafelé, akkor visszaigazolnád, hogy még mindig van-e belőle?

Mert nekem nagyon nem esik útba az Árkád, de akkor lehet, hogy venném a fáradtságot és elmennék érte..

Köszi szépen!

Előzmény: spikeheels (13042)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.26 0 1 13048

Nagyon szép csizma! ;)

Pontosan ugyanilyenem volt, de sajnos méret miatt meg kellett válnom tőle. (Nekem meg a szára volt túl bő.)

Előzmény: HGegr (13039)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.26 0 1 13047

Ezen gurultam... :))))

Azt hiszem, nekem is tökéletes pénztárcakímélő eszköz az, hogy nem elérhető egy halom fazon, amit szeretnék. :)

Előzmény: spikeheels (13036)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.26 0 1 13046

Erre írtam Metálnak is azt, hogy azért nincs 41-nél nagyobb, mert vagy nem teszik ki (ott van azért a raktárban) vagy irtó kevés van belőle. (Országszerte is csak 4-5 darab, ami 4-5 üzletre van szétosztva.)

Tehát a megoldás: kérdezni-kérdezni-kérdezni! Cikkszám alapján megmondják, hol tudod a kezdebe venni, mert amin nincs kint az, hogy "Csak Online", az nem csak online lesz, hanem offline is. :) Csak lehet, hogy még nem hozták be a hazai boltokba.

Mint pl. ez a JF platform csizma, amitől megint megőrülök, de tuti nem lenne jó rám a 42-es, mert baromi keskeny fazon:

https://ccc.eu/hu/noi/cipok/bokacsizmak/csizma-jenny-fairy-hy1595-b2-fekete

 

Na, erre sincs kiírva, hogy "Online", mégsincs a boltokban! Sőt, több helyen nem is tudnak róla!

Annyit sikerült megtudnom, hogy ez egy külön állatfaj, mert vagy még csak ezután fog bejönni vagy soha, ez még a jövő zenéje, mivel cikkszáma sincs, csak termékszáma.

 

Előzmény: spikeheels (13035)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.26 0 0 13045

Szia Spike,

 

Aranyos vagy nagyon köszönöm!!! :) Én is totál oda vagyok meg vissza, annyira belezúgtam ebbe a színbe. :))

Előzmény: spikeheels (13034)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.26 0 1 13044

Szia Szylvie,

 

Teljesen igazad van és sajnos én is tisztában vagyok vele, hogy nem lehet megbízni egyik mérettáblában sem, amelyik ennyi gyártó termékét foglalja egyetlen webshop-ba, mégis hajlamos vagyok néha elsiklani felette és bízni a támpontként megadott centiméterekben. :(

Előzmény: szylvie (13033)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.26 0 1 13043

Szia Metál,

 

CCC válogatja... No meg persze eladó is. ;) Mármint hogy mennyire lehet diszkréten próbálgatni egy üzletben vagy mennyire nem.

Amelyikben voltál, annak lehet, hogy pont szerencsétlen volt az elhelyezkedése a pénztár helyzetéhez viszonyítva, de ugye nem kötelező ott próbálnod, ahonnan leveszed a cipőt a polcról. :) Akár át is viheted az üzlet másik, eldugottabb sarkába is, ha frusztrál, hogy figyelhetnek.

De hogy megnyugtassalak, egy cseppet sem zavarja őket, ha próbálsz. Én konkrétan már 5 boltjukban is bent jártam, amikor ezt az éktalpú sportcipőt próbáltam felderíteni (meg pár másik modellt, amelyek a webshop tanúsága szerint elviekben szintén elérhetők kellenének, hogy legyenek, hiszen nincs mellettük a "Csak Online" embléma és mégsem található belőlük egyik üzletükben sem) és teljes lelki nyugalommal próbáltam 42-eseket.

Sőt, továbbmegyek, az egyik üzletben volt olyan segítőkész az eladó hölgy, hogy kihozta nekem a raktárból (mert csak az az 1 darabjuk volt) és ott a szeme láttára próbáltam fel az egyik térdcsizmát és nagyon kedvesen meg is kérdezte, hogy elrakja-e nekem későbbre. Épp csak azért nem éltem a lehetőséggel, mert annyira azért nem volt kényelmes, mivel a Jenny Fairy-k alapjáraton tényleg borzasztóan keskeny fazonok, úgyhogy ez egy egészen rendkívüli esetnek számít, hogy a szintén JF wedge sneakers-ből még épp jó volt a 42-es méret.

43-as fekete éktalpú sportcipő egyébként azóta sincs a kínálatban, mert amikor először jeleztem, hogy nincs, utána is csak 1 napig volt ismét elérhető. Szerintem valaki visszavihette, amire azonnal le is csaptak ott helyben. Viszont mostanra már sajnos 42-es sincs feketében, csak bézs-aranyban és bézs-rózsaszínben elérhető még, de szerintem az se sokáig, mert ez nem az őszi/téli kollekció része volt.

 

Az pedig hogy nem láttál 41-nél nagyobbakat a polcon, annak az lehet az oka, hogy nagyon keveset visznek ki belőlük üzletekbe, talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy max. 1-1 párat. Ugyanis nem voltam rest odamenni a pénztárhoz és cikkszám alapján kikerestetni, hogy mondják már meg, konkrétan melyik üzletükben érhető el a keresett típus nagy méretben, hogy ne szédelegjek hiába és csak 2-3 boltot neveztek meg. Ráadásul mindegyikben a legutolsó darabok vannak, amelyek feltehetően a raktárban porosodnak, mint ahogy pl. ez a velúr térdcsizma is ott volt eldugva, amit eredetileg én szerettem volna nagyon, csak az végül tényleg nagyon szűk volt.

Ha pontos elképzelésed van, akkor azt meg tudják mondani, hogy melyik üzletben van még belőle és hogy még hány pár.

 

De ha már letettél erről a tervedről és végleg átpártoltál a Zalando wedge lopakodójára, akkor hiába is szaporítom tovább a szót. :))

 

Csak ennyit akartam lényegében elmondani, hogy aki a továbbiakban valamelyik CCC-s modellre pályázik, az ne féljen kérdezni az eladóktól és legfőképp ne tartson a helyszíni próbától, mert tényleg meglepően segítőkész fogadtatásban lehet része. Pont úgy, mint ahogy a D.-ban is, nekem még azokban sem kellett csalódnom sehol, pedig végigjártam már abból is jó néhányat. Mondom mindezt úgy, hogy még csak nem is vagyok különösebben sem CCC sem D. rajongó... :)

 

Ha kimondottan zavaró tényezőt kellene megneveznem, akkor számomra messze sokkal irritálóbb a "lopásgátló" biztonságiak jelenléte és cirkálása, akik egytől egyig potenciális tolvajt látnak benned, mert ugye mit keresnél Te a női osztályon... :) Na, ők biztosan megnézik, hogy mit matatsz a sorok között és épp attól válsz majd gyanússá, hogy a legrejtettebb szegletébe próbálsz bujdosni az üzletnek és ott kezded próbálgatni a kiszemelt cipőket. Ennél akkor már az is jobb, ha látnak az eladók (akik egyébként nem foglalkoznak veled, amíg nem kérdezel) és esetleg pár kószáló vevő (akiket pláne nem Te fogsz foglalkoztatni), de legalább nem vizslatja és kíséri figyelemmel a teljes akciódat egy tagbaszakadt őr. :) Engem ez sokkal jobban zavar, tekintve, hogy utálom, amikor engem - becsületes vásárlót - tolvajnak néznek, miközben akik meg tényleg azok, gond nélkül lovasítják meg az üzlet termékeit.

 

Előzmény: metalheeler (13032)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.26 0 3 13042

 

Bp. Arkad CCC, ha valakit erdekel, 11995ft, 42es 2db:

 

 

spikeheels Creative Commons License 2022.09.26 0 0 13041

Szia, 

 

Sajnos a szelessegerol nem vettem meretet. Azonnal visszakuldtem, igy mar meg se tudom merni. Erre sajnos nem gondoltam. 

Előzmény: metalheeler (13040)
metalheeler Creative Commons License 2022.09.26 0 0 13040

szia!

 

kösz előre is! nagyon rendelném azt a fehér szandit - ugyanakkor ha egy mód van rá, biztosra mennék...

 

tényleg: a 44-es cipőd szélességéről nem vettél adatot és/vagy már visszaküldted?

Előzmény: spikeheels (13038)
HGegr Creative Commons License 2022.09.26 -1 1 13039

Sziasztok!

 

Hátha érdekel valakit egy új combcsizma. 1 nagy bajom van vele, nekem nem elég magas. Platform nélkül 13- 15 cm amit szeretek. Ez a csizma sajnos nekem kevés. 

Csak próbáltam, vissza nem küldtem, mert nem vennék mást helyette. Számla is megvan, adom hozzá.

Nem postázok, és megkérem a képgyűjtőket, hogy hanyagoljanak.

 

Az ára 13.000 forint.

44- es méret. Külön nem fotóztam le.

 

Plateau térd feletti csizma fekete Egy • 19999.0 Ft • bonprix

 

Ha érdekel, ide írj: hegyesgergo7@gmail.com

 

 

spikeheels Creative Commons License 2022.09.25 0 0 13038

Termeszetesen, mint a 44-nel, megirom a tapasztalataimat. 

09.28-30 koze prognosztizaltak az erkezest. 

 

Nezegettem ma, eleg tisztesseges kinalat van 43-44 metetben. Mondjuk 100ezer koruli osszeget azert nem szannek cipore. 

Előzmény: metalheeler (13037)
metalheeler Creative Commons License 2022.09.25 0 0 13037

szia!

 

Én kérdeztem a márkát, úgyhogy kösz a választ! :-)

 

Ha megjön a 43-as E&O  amit rendeltél másodjára, mindenképpen számítanék a hosszára, mert nemsokára ebből a márkából is egy szandál beszerzése sorra kerülne...

 

Most az Anna Field-vonalon már megjött a rejtett telitalpú után az első valódi  magassarkúm is. Még nem mértem/vannak dilemmák , nemsokára beszámolok róla! (hossza igazából rendben, de elég keskeny - nem tudom, szélességi problémára orvosság-e a nagyobb méret?!)

Előzmény: spikeheels (13034)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.25 0 2 13036

Szia, 

 

Sokat sporolok azzal, hogy nem 40-41 a labmeretem 🙂

Előzmény: szylvie (13033)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.25 0 1 13035

Szia, 

 

Parommal neha be szoktunk nezni a CCC-be. Soha nem lattam meg 41-nel nagyobb noi cipot. 

Szerintem nem veletlen, hogy 41 felett, ha van is barmilyen kinalatuk noi labbelubol, csakis online elerheto. Ez persze nem csak rajuk igaz, a Deichmannal is igy van. 

Ruhat rendszeresen probalok barmilyen uzletben, de cipot nem mernek. A cipoboltban nincs meg a probafulke jotekony hatasa 🙂

Előzmény: metalheeler (13032)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.25 0 1 13034

Szia, 

 

Even&Odd a cipo, amit rendeltem. 

Megrendeltem 43-ban, remelem jo lesz. 42-ben nem mertem. 

 

Gyonyoru az a csizma amit megrendeltel. A szinetol kesz vagyok 🙂

 

Előzmény: Latex Bond (13030)
szylvie Creative Commons License 2022.09.23 0 1 13033

Sziasztok!

bocs,hogy beleszólok ebbe a méretezéses dologba de sajnos az a tapasztalatom,hogy ahány gyártó annyi cipő és méret. :/

De még a dizájnereknél is.én inkább a minöségi lakkbör cipökre vagyok ráállva de az a tapasztalat,hogy egy gyártónál két fajta sem ugyanazon méret. :/

Jimmy chooban sem sajnos.van két fazon és nem ugyanakkora a kettő.

viszont találtam a ccc-ben egy márkát ahonnan sikerült beszerezni pár szép darabot.gondolom ismeritek a Gino Rossit.

Nekem annyiban van szerencsém,hogy 40-41 jó szokott lenni. :)

Előzmény: Latex Bond (13030)
metalheeler Creative Commons License 2022.09.22 0 1 13032

CCC emelt sportcipő :-)

 

na múlt héten készülgettem megnézni...

végül eljutottam - de a helyszín (plázási cipőbolt) és az időpont (szombat délelőtt) garantálta az akció - legalábbis a "diszkréten megnézem és ha van 43-as akkor felpróbálom"-része - sikertelenségét, de a valóság még ezt is felülmúlta :-s

 

annyi, hogy én még ebben a boltban nem voltam, sőt amióta megcsinálták a plázában sem -a bolt elhelyezkedése, elrendezése - minden új volt..

na ennek megfelelően szédelegtem bent, mikor - már valahol a gyerekcipőknél kóvályogva - végre megláttam ezeket a cipőket...

 

persze hol voltak? Igen, a pénztár-pult végével szemben (nagyon közel hozzá) ahol vagy sorban állnak az emberek fizetni - de ha nem, akkor is van ott eladó vagy odamegy rákérdezni, mit szeretnél?

Most a legelső volt (fizetni akartak sokan) , szerencsére kapóra jött hogy pont ott volt egy UNISZEX (én legalábbis akartam, hogy az legyen! :-) zoknisállvány, mert látszólag azt nézegetve fókuszáltam jócskán mögé, az emelt sportcipős polcra...

 

nos, 41-től nagyobbat nem láttam a dobozokon :-(

 

most néztem, épp' nem kapható megint ekkorában.

De hogy őszinte legyek, így, hogy megvettem a Zalandónál a "tökéletes lopakodót", illetve a sportcipő árából ott nem is tudom, melyik következő szépséget vegyem - így ez a világítóan fehér talpú, kissé feltűnő modell  bizonytalan mérettel nem is annyira zsánerol...

 

de "soha nem mondd, hogy soha!" :-)

Előzmény: Latex Bond (13008)
metalheeler Creative Commons License 2022.09.22 0 1 13031

Basszus Bond, mintha a saját gondolataimat olvasnám vissza! :-)))

 

Nekem ugyanez, csizmák (pont bokacsizmára nagyon szükségem volt :-), aminek tavaly kitört a sarka azt még nem csináltam meg , pedig még egy "donorcipő" is lenne hozzá :-p) illetve szandik (azoktól meg a választékuktól itt teljesen kész lettem) és ugye alapból én is azt gondoltam, hogy 44-es valszeg kicsi, 45-ös is kellhet - vajon melyik? - deugye már csak egy van - csak jó lenne megvárni a többieket - DEMIVANHAELVISZÍÍÍÍK!!! - meg biztos mindenki csak megígéri aztán nem is írja be a méreteket...

 

ugye nekem mákom volt, mert pontosan Spikeheels számaival (Deichmann 44=29 cm , csak rám kicsit sem nagy a 44, inkább a szűkebb fazon már nem is jó - de Deichmannból nincs 45 :-(  számoltam, és a rejtett bokacsizma ugyan kicsivel rövidebb - de csak mert nem hegyes az orra.

Közben megjött a 45-ös de nem veszem át mert az a legegyszerűbb visszaküldés...

 

Holnap elvileg itt van egy magassarkú bokacsizma 44-ben, szintén ANNA FIELD - tényleg a másik alapján arra számítok, hogy annyival lesz hosszabb, amivel hegyesebb (magassarkús) az orra.

 

Ha ez is OK, akkor ebből a márkából van kinézve szandi (slingback) több is...

 

Engem amúgy még az EVEN & ODD márka méretezése érdekelne....(de sztem Spike abból vett csak így kép alapján nem merem 100%ra mondani)

Előzmény: Latex Bond (13030)
Latex Bond Creative Commons License 2022.09.22 0 2 13030

Szia Spike,

 

Csatlakozom Metálhoz, ezt én is borzasztóan sajnálom! Mármint hogy nem lett Rád jó a cipellő. :( De vigasztaljon a tudat, hogy a Zalando-nál ahogy néztem, roppant rugalmasan megy a csere (tesznek a csomagba visszapostázó cetlit, csak ki kell tölteni és visszavitetni a GLS-sel). Kínába már messze nem ilyen egyszerű a dolog, de ez szerintem könnyedén orvosolható. A mérettáblázat félrevezető voltával és a vele járó bosszankodással persze egyetértek.

 

Amúgy lehet, hogy érdemes lett volna megvárnunk egymás értékelését, de persze én sem bírtam a "véremmel" és - attól rettegvén, hogy pont az orrom elől viszik el az utolsó darabot - én is azonnal rárepültem egy álomszép lakkcsizmára, amiből már csak 1 pár volt elérhető. Így utólag már én is azt mondom, hogy talán jobb lett volna megvárni valamelyikőtök beszámolóját és ennek tudatában akkor én is 1 számmal kisebbet rendeltem volna, de most már mindegy, a kapkodásnak és a "jaj, csak nehogy elvigye valaki"-jellegű pániknak ez az ára. :)

Meg aztán annyira nagyon nem lőttem mellé a mérettel, hogy mindenképp át kelljen cserélnem, mert csizma esetén ez a fél-1 cm körüli differencia még simán elfogadható (nem csónakázom benne, de legalább nem is szorít sehol :) ), viszont az tény, hogy az én csizmám BTH-ja is 30 cm körüli, csakhogy én Veletek ellentétben 45-öst rendeltem. Most már tudom, hogy a 44-es is elég lett volna, de megkockáztatom, hogy egyes fazonoknál  talán még a 43-as is viselhető lenne, ha idővel nyúlásra képes anyagból (pl. bőrből) van a felsőrész.

Viszont ha ez igaz, akkor ez egészen új világot nyitna meg, mert olyan darabokhoz is hozzájuthatnék, amit még Alin sem árulnak 26,5 cm-nél nagyobb BTH-val. Lehet, hogy próbaképpen majd rendelek valamiből 43-ast, de azért az már nekem is nagyon lutri, mert nagyobbra cserélni nem fogom tudni, ha mégsem lesz jó (mivel nincs nagyobb belőlük).

 

Egyébként én ezt a világosbarna térd fölé érő "Steve Madden"-t rendeltem meg: https://www.zalando.hu/steve-madden-magnifico-magassarku-csizmak-cognac-st311a0gb-o11.html

 

Ha kíváncsiak vagytok, mesélhetek róla bővebben, de a lényeg, hogy tényleg kiváló minőség, nagyon kényelmes darab, talán még sosem volt ennyire komfortos csizmám 10 centis kategóriában. :) A csizma nem bélelt és a lakk sem túl vastag, de gyönyörű, kívül-belül nagyon finom tapintású (a hordozója puha filcszerű), a varrások és ragasztások mindenütt nagyon precízek és az örök vesszőparipám: a sarok stabilitása is elsőosztályú. Igaz, hogy ez egy blokksarkú, aminek a technológiából adódóan "illik" is masszívnak lennie, de én erre is tudnék simán ellenpéldát mutatni, hogy még egy ilyen tömbsarok is tud nyekleni, ha nincs megfelelő merevítés a talpban. Egy közelmúltbeli vásárlásom épp ezért ment a kukába és ment rá azonnal a reklamáció, mert a sarka előre-hátra ingadozott. Meg akartak győzni róla, hogy ennek ilyennek kell lennie és nem lehet merev, mert akkor nem tudnék járni benne - mondják ezt egy olyannak, akinek 40 év távlatában számtalan magassarkú volt már a lábán (ugyanis kb. akkor vettem fel a legelsőt :) ). De engem sem kell ám félteni, ha vehemensen reklamálni kell. :) Meg is nyertem a vitát és vissza is kaptam az árának egy részét. Már eleve azzal kihúzták a gyufát, hogy kioktató hangnemben válaszolgattak, amitől külön felment bennem a pumpa.

 

A Zalando mérettáblájáról meg még csak annyit, hogy ez sajnos várható volt, hogy ahol ennyiféle márka jelen van a kínálatban (az egészen olcsóktól a méregdrága designer darabokig, mert a többszázezer forintos lábbelik sem ritkák), ott nem fognak tudni egységes méretezést felmutatni. Ezt tudhattuk volna előre, igazából ez nem is olyan meglepő, inkább magamon vagyok meglepődve, hogy naivan azt hittem, hogy ez a méretezés minden modelljükre hajszálpontosan ráhúzható. Ez inkább csak iránymutató akar lenni, ami sajnos eltérhet a különböző márkák esetén. Abban viszont azért szeretnék hinni, hogy a 6 mm-es lépték legalább egységesnek tekinthető, mert akkor nekünk (42-esnél nagyobb méretűeknek) tényleg nagyon nehéz lesz megsaccolni, hog melyiket rendeljük.

A próbálkozást viszont úgy vélem, megéri, mert ezzel az új lakkcsizmámmal én most nagyon boldog vagyok! :)

Előzmény: spikeheels (13028)
metalheeler Creative Commons License 2022.09.21 0 2 13029

szia spikey!

 

kösz a beszámolót - és sajnálom, hogy nem lett jó! :-(

mondjuk erre nem számítottam (meg sokan még sztem) hogy túl nagy számozás - a táblázat pont az ellenkezőjét sejtette...

mondjuk komolyan nem értem, hogy egy ilyen cégnél meg áruháznál ahol sokkal nagyobb baromságokra is elmegy vélhetően rengeteg pénz - pont erre nincs keret, hogy a méretet (ami talán a legfontosabb érv vagy ellenérv "normál" cipővásárló esetében a a webes vásárlás mellett vagy ellen) normálisan megadják, illetve időnként ellenőrizzék - szemmel láthatóan beraktak egy táblázatot, ahogy és amit ők megkaptak :-(

 

Ez egyébként milyen márka pontosan? (mert ugye ez a Zalando csak egy gyújtőnév és vélhetően a tényleges márkák még amilyen szerencsénk van, egymástól is eltérhetnek számozásban :-(

 

Amit vettem telitalpú az ANNA FIELD és 44-ben nem volt meg 29 - igaz kerekített orrú.

 

Most rendes magassarkú bokacsizmát rendeltem a héten ugyanebből a márkából, kíváncsi leszek - de azért bízom benne, hogy annyival lesz nagyobb ami a hegyesebb orr miatt kell.

 

Utána viszont szandálokban gondolkodom...

 

 

Előzmény: spikeheels (13028)
spikeheels Creative Commons License 2022.09.20 0 2 13028

Nos Holgyeim es Uraim, 

 

Megerkezett a cipo, megy is vissza. 

 

44-es meretben rendeltem. 

Az orr csucsatol merve kereken 30cm a bth. 

Graceland szinten 44-es meretben pont igy merve 29 cm. 

 

Azt tudni kell, hogy a Graceland 44 is hajszalat nagy, de 43-ban meg elviselhetetlenul szoritott. El is adtam. 

 

Gondban vagyok, hogy milyen meretben rendeljem ujra. A 10 mm azt mondatja velem, hogy a 43 is nagy lesz, de a 42 meg lehet, hogy annyira nyom mint a 43-as Graceland. 

 

Minosegrol nem nagyon tudok nyilatkozni. Latszatra szep. Parom is elismeroen nyilatkozott. Ragasztas sem rosszabb esztetikailag mint a Graceland vagy a Pleaser. 

 

Remelem tudtam segiteni. 

 

Csatolok fotokat:

 

  

metalheeler Creative Commons License 2022.09.19 0 0 13027

Így visszaolvasva félreérthető:

megjött a 44-es, azt próbáltam - és jó lett!

(a 45 annak ellenére, hogy fél nappal (!) később rendeltem, csak jövő hét második felére várható - de - hacsak ez nem valami szerződésszegés-féle :-) - akkor át sem veszem...)

Előzmény: metalheeler (13026)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!