"Dér volt jelentem ( +1C 06.oo-kor, +3C 08.oo-kor és most 11.oo-kor +13C). Ettől nagyobbat ne tévedjenek a meteorológusok. Volt olyan év, hogy szeptember 08-én -3C volt hajnalban..."
Ki írta hogy tényleg fagy volt (csak auzt jósolták a meteorológusok), de ha már ennyire kötözködsz: tényleg volt fagy (Taliándörögdön: -0,7C, ami O fok alattvan, azaz fagypont alatt).
Pihenjél inkább, vagy foglalkozz a családdal...(többet ér, hidd el)...
Dér volt jelentem ( +1C 06.oo-kor, +3C 08.oo-kor és most 11.oo-kor +13C). Ettől nagyobbat ne tévedjenek a meteorológusok. Volt olyan év, hogy szeptember 08-én -3C volt hajnalban...
Én sem enném meg magában a kökényt (vegyeslekvárhoz kell), legalább három fajtából készítem a vegyeslekvárt, mindenképpen tartalmaz borzaglekvárt (önállóan nem tudom megenni, de aki megeszi így is, az más aljasságokra is képes).
Természetesen vannak olyan lekvárok, amit vétek keverni (pedig sokan azokat is keverik)...
Amúgy a kökénylekvár nem éppen a csúcs. Nekem már kevés régi lekvárom van maradva, de 2 üveg kökény 2009-ből még ott ül a polcon. (van muzeális 1995-ös banánlekvárom, de azt már csak azért se bontom fel). Ha idén eljutok októberben Erdélybe, akkor azért újra főzök. De jobb szeretném, ha gombászni lehetne, az jobb, mint a kökénylekvár:)
Szia. Én mindenképp főzök kökényböl. A hétvégén a sok bokor között felleltem néhány nagyobb termésűt,szedtem pár kilót és beraktam a fagyóba. Így imitálom a fagyot. Kivéve már nem fanyar. Ez a módszer nálam már a naspolyánál is bevált.
Nyilván más néven (Kenyérsütés) írtam, tekintettel arra, hogy nem az egész nacionálémat tárom fel ( gombásodás ügyben használta azt a nevet, házilag kellett kenyeret sütnöm).
Célszerű több nicknevet használni, mert sok oktondi nem nézi meg, hogy a név mögött az egész idő alatti hozzászólása elolvasható. Az internetem minden hozzászólás fennmarad, ,mindörökké...