Keresés

Részletes keresés

Júlia. Creative Commons License 2013.08.19 0 0 2611

Kedves Nikoletta!

 

Mit ért az alatt, hogy "leszőrtelenítem magam"? Milyen módszerrel? 

Bizonyos kisebb, otthoni IPL gépekről már korábban, a 2594-es bejegyzésemben írtam. Nem lehet tőlük komoly eredményt várni. Nem véletlenül fejlesztettek ki több milliós értékű gépeket, melyek biztosítják a megfelelő technikai feltételeket a tartós szőrtelenítéshez.

Ha elmúlt már 16-18, akkor egy megbízható eljárásnál nem kell attól tartania, hogy erősödik a szőrzete.

 

Üdv:

 

Dr. Júlia

Előzmény: Nikolett9001 (2610)
Nikolett9001 Creative Commons License 2013.08.19 0 0 2610

Dr. Júlia

Segìtségre lenne szükségem. Én is a szőreim miatt szenvedek  és tanàcsra lenne szükségem, hogy tudnék tőlük megszabadulni? Minden hol szőr van a kézfejemen, ujjaimon, karomon, combomon stb... 

Ha le szőrtelenìtem magam akkor ugyan ugy visszanő csak sokkal több és erősebb. Nem tudom  mit csinàljak hogy meg szabaduljak töllük. Mit tegyek , mit javasol?

 

Segítségét előe is köszönöm: Nikoletta

CuteRiana Creative Commons License 2013.08.16 0 0 2609

Őszintén? voltam nála és borzalmasan nézek ki Tele vagyok fehér pötyökkel amik az évek múlásával egyre rémesebbek nem barnulnak be, semmivel nem tüntethetők el, továbbá jopár hegem is van Katinak köszönhetően...És nem én vagyok az egyetlen aki így járt.Az tény hogy végleges de ilyen áron...És nem én vagyok az egyetlen aki így járt...Szóval tényhogy az elektrolizis a legjobb végleges megoldás de utána ahogy az ember bőre kinéz az rondább mint a szőr...És ha előre tudom hogy így fogok kinézni egyáltalán nem biztos hogy bevállaltam volna...Úgyhogy én c sak azt tudom javasolni mindenkinek aki elektrolizisbe vág hogy gondolja meg, mert  pár év műlva lehet megfogja bánni és utána már nem fog tudni a bőrével kezdeni semmit sem... Félreértés ne essék Kati jó szakember, ez az elektrolízis velejárója...

Előzmény: Beautiful07 (2607)
Oksi13 Creative Commons License 2013.08.16 0 0 2608

De hát folyamatosan reklámozol. Csak szúrassa magát az, aki ezt akarja.

Előzmény: Beautiful07 (2607)
Beautiful07 Creative Commons License 2013.08.11 0 0 2607

Kedves CuteRiana!

 

Nem reklámozni akarom Korsós Katit,de én is elégedett vagyok vele! igaz,hogy nagyon sok türelem kell hozzá,és még annál is több,de nekem ez bevállt!

Valóban nem sok az elégedett forumozó,de attól még hogy ide nem írnak sokan,azért vannak elégedettek hidd el! Az elektrolizis jó! A lézer szerintem vagyis nekem nagyon nem vállt be,és Ipl meg pláne,semmit nem ért!

Egyébként az augusztus 8-án megjelent véleményeddel nagyon egyet értek! Sajnos tényleg szinte csak a pénzéhes lehúzások mennek! Garancia meg sehol semmi,én biztos soha többé nem megyek semmiféle szalonba!!  Volt benne részem nekem is sajnos... szörnyű,hogy mik vannak és mennek!

Én az elektorlizist ajánlom mindenkinek aki tényleg végleg akar szabadulni a gusztustalan szőrőktől! Nagyon megéri csak sok idő és türelem kell hozzá! Ez a kettő ami nagyon fontos,mint a fogyókúránál! :)

CuteRiana Creative Commons License 2013.08.08 0 0 2606

Oksi az a baj, hogy laikusként egy páciens egyik gépről sem fogja tudni eldönteni hogy az jó-e v agy sem .Bármivel be lehet etetni a pácienst egy olyan szolgáltatás esetében ahol előre fizetsz ám a tényleges eredmény csak évekkel később derül ki. És pont ezért hiányolom hogy nincs normális garancia, mert ha valóban az lenne a végeredmény amit ígérgetnek akkor egy minimális garanciát mindenki be merne vállalni. És nyilván van 1-2 ember aki nem úgy reagál de ilyen összegek mellett szerintem ez még beleférne a veszteség kategóriába ha a cégek korrektek lennének. Én akiket eddig néztem és amiket ahátuk mögött hallottam róluk azt szűrtem le szinte sehol nincs normális garancia, mindenhol csak a pénzlehúzás megy. Ahol van garancia ott meg élesben egyáltalán nem, úgy megy a dolog ahogy ígérve van. Úgyhogy ezt laikusként eldönteni hogy hova merjen elmenni az ember szinte nem is lehet

 

Az új SHR is olyan, mint a lézer vagy a villanófény.Ígéretek vannak garancia semmi...

 

Ráadásul az összes fórumban szinte csak problémás eseteket talál az ember meg agitáló szolgáltatókat. :) Kár hogy a fórumba nem térnek vissza az elégedett emberkék.Kirke kivételével nem is tudok ilyenről :)

 

 

Júlia. Creative Commons License 2013.08.04 0 0 2605

Kedves pirate1017!

 

Nagyon szívesen ajánlok, de inkább személyesen, akár közelség, elérhetőség szempontjából megfelelőt.

Írjon lakhelyet, vagy munkahelyet, és aszerint szűröm a megfelelően képzett partnereinket.

 

Üdv:

 

Júlia Dr.

 

mayerffybt@gmail.com

Előzmény: pirate1017 (2602)
Júlia. Creative Commons License 2013.08.04 0 0 2604

Kedves CuteRiana!

 

Először is abba szeretném beavatni, hogy honnan is vannak azok az információim, melyeket eddig írtam és amelyeket most fogok Önnel megosztani.

Férjemmel részt veszünk egy német-magyar kooprodukcióban német lézerspecialistákkal, akik sok-sok éve villanófényes szőrtelenítéssel és felületi elváltozások kezelésével (hajszálerek, pigmentfoltok eltávolítása és ránctalanítás) foglalkoznak. Ebben az együttműködésben mi is forgalmazunk, illetve üzemeltetünk ilyen orvos-kozmetikai gépeket bőrgyógyászoknál, kozmetikusoknál. Ezt azért is mondom el, mert erre a kapcsolatra hivatkozni fogok.

Partnereink Németországban ragaszkodnak a korrekt és pontos kifejezésekhez, ezért „szőrzet-csökkentés”-ről, illetve „bőrfeszesítés”-ről beszélnek, noha a gépeikkel végzett kezelések eredményessége a gyakorlatban mintegy 95-98 %-os. Oktatásainkon, előadásainkon, kezelések előtti konzultációinkon tehát a legfontosabbnak tartjuk – német mintára – a korrekt tájékoztatást. Őszintén és szakmailag megalapozott módon beszéljünk a várható eredményekről és ne tápláljunk irreális elvárásokat. Visszafogott ígéretek után látványos eredményeket elérni sokkal jobb, mint fordítva. Az, amit az első bekezdésben leír, az gyakorlatilag megfelel a valóságnak. Az a technika, amivel mi dolgozunk már sok éve, hozza az eredményeket. Rengeteg bőrgyógyász, plasztikai sebész dolgozik vele – főként Németországban – évek óta sikeresen. A gép nem varázsol, egyszerűen csak megbízhatóan végzi a dolgát. Ahogy korábban is említettem, a sikeres kezelésekhez profi gépre és szakképzett személyzetre van szükség.

Egy személyes konzultáción el tudjuk mondani részletesen, hogy pontosan milyen elven működik a szőrtelenítés és mi zajlik a kezelések során, mire kell figyelni és vigyázni közösen, hogy biztosított legyen a hatás. Nem akarok nagy szavakat mondani, bizonygatni a garanciát, elég az én személyes példám. Férjem másfél éve kezelte a lábszáramat összesen 4 alkalommal, és most kb. 26 szál szőr található elszórva. A bőröm olyan sima, hogy az szinte hihetetlen. Napról-napra halljuk vissza pácienseinktől, vendégeinktől a hasonló visszajelzéseket, mi csak mosolygunk, mondván: hát erről beszéltünk az elején…

Nem akarom, hogy túl hosszú legyen ez a bejegyzés, ezért most már csak a garanciára térek ki. Alapvetően mindenkinél ugyanazokat a jó eredményeket tudjuk biztosítani, de ennek sok függvénye van a páciens részéről. Genetikailag, hormonálisan, fájdalomtűrés terén nagyon sok múlik az egyes emberen. Nem lehet személytől függetlenül bizonyos eredményeket garantálni. Sok száz kezelésünk közül mindig is volt 1-1 rendkívüli helyzet, amikor bizonyos háttér miatt másként reagált az illető szervezete, mint az összes többinek.

 

Amit a 2599-ben írtam, az azt jelenti, hogy alkalomról-alkalomra kb. 20 %-át tudjuk elpusztítani az aktív szőrtüszőinknek, tehát egyre ritkább lesz, és a kezeléssorozat végére gyakorlatilag – szőrtüsző híján – már nem lesz szőrnövekedés. A legtöbb esetben azt tapasztaljuk, hogy több éven át nincsen zavaró szőrnövekedés, később is csak gyengébb és kevesebb – egyéntől függően. Alapvetően őssejtek esetleges aktivizálódásáról van szó hosszú távon, tehát új szőrök keletkezéséről, nem a régiek visszanövéséről.

 

Konkrét szalonokat inkább személyesen javaslok akár elérhetőség, közelség szempontjából megfelelőt a profik közül.

 

Üdv:

Julia Dr.

 

mayerffybt@gmail.com

Előzmény: CuteRiana (2601)
Oksi13 Creative Commons License 2013.08.04 0 0 2603

Lassan kipukkad ez a lufi is!

 

Sajnálom az ostoba vendégek mellett azokat a kozmetikusokat is, akik benyalták ezt a SHR vagy bármi baromságot.

 

A szőr nő, és nőni fog, csak a lézer és a komoly orvosi garancia számít. Ezt senki sem adja. Pár milliós rossz készülékekkel felvenni a versenyt 10-20 milliós lézerrel, próbáljátok meg...

 

Fizessetek! Legyen kupon, legyen akció, hajrá.

 

Marci

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: CuteRiana (2601)
pirate1017 Creative Commons License 2013.08.04 0 0 2602

Kérem ajánljon Budapesti szalonokat,ahol az új módszerrel szőrtelenítenek.

Előzmény: Júlia. (2591)
CuteRiana Creative Commons License 2013.08.02 0 0 2601

Tisztelt Júlia Dr.!

 

Engem az érdekelne, hogy a villanófény mennyi évre szabadít meg a szőrszálaktól és mit jelent ez. pl comb kar és intim részleg tekintetében. 5-6 kezelés mondjuk 90%osan lecsupaszít és 1-2-5 év múlva visszanő 10-20-50%? gondolom területenként is változik.  Az önáltal javasolt technikára van bárminemű garancia? Pesten kiket javasolna?

 

Igazándiból nagyon sok helyet megnéztem, sok mindenkit megkérdeztem, sok helyen a garanciális kezelésekre is panaszkodtak, hogy csak a fórumokon meg a weboldalon hangzik jól a garancia, a valóságban már egyáltalán nem úgy működik a dolog, ahogy azt ígérgetik.

 

A legtöbb helyen semmiféle garanciát nem vállalnak sem az eredményre, sem a biztonságra.(Ami számomra döbbenet is, hiszen itt minimum féltől pár millió forintig tartó összeghatárokról beszélünk) Ami azért rettenetesen sok pénz.Természetesen ez függ hormonális és egyéb dolgoktól is, de nem értem, ha  a kezelések valóban hatásosak, a cégek miért nem mernek valamiféle  garanciát vállalni és miért nem védi semmi a pácienst, sem az egészségét sem a pénzét...Szinte az összes fórumon csak olyanokat olvasni, hogy nem  vált be ilyen olyan okok miatt.

 

Kérdés ipl vagy lézeres szőrtelenítésnél(fehér bőr, fekete szőr) rendes kezelés mennyiségnél mi várható a gyakorlatban. 90%  vagy x%végleg eltűnik, bizonyos visszanő. vagy x% eltűnik x% helyén piheszőrök nőnek. vagy csak pár évig nincs szőr aztán a többsége visszanő? Annyi az eltérő információ a weboldalakon, hogy most már nem tudom eldönteni.

 

Továbbá mi van olyankor, ha az ember  végigcsinálja a kezeléssorozatot de utána nem jár emlékeztető kezelésekre?Szépen visszaszőrösödik teljesen? 

 

Az az igazság, hogy most én is keresek egy normális lézeres helyet, de lassan ott tartok, hogy már senkihez nem merek elmenni, mert mindenkiről annyi rosszat hallottam a páciensektől. Ilyenkor mi alapján döntsön az ember? 

Előzmény: Júlia. (2599)
flora1974 Creative Commons License 2013.07.31 0 0 2600

Kedves Júlia és Kádár doktor!

 

Mindkettőjüknek tényleg nagyon köszönöm a segítőkész és szakszerű választ. Abban erősítenek meg méginkább, hogy jól meg kell fontoljam a döntést: ha már megvan az elhatározás és az összespórolt rávaló, akkor azt a legjobb/leghatékonyabb kezelésre fordítsam. Ezért is nagyon jó és hasznos egy ilyen fórum, hogy segítse az egyszeri, szőrétől szabadulni szándékozó laikust...

Most nyaralni megyek, és szeptembertől újult erővel vágok bele új projektjeimbe, köztük ebbe is. Mégegyszer köszönöm a válaszokat, mindenkinek szép nyarat kívánok!

Júlia. Creative Commons License 2013.07.31 0 0 2599

Kedves Flóra!

 

Rögtön olvastam kérdéseidet, amiket jó 2 héttel ezelőtt írtál. Mivel konkrét címzetthez szóltak, ezért nem találtam illendőnek beleszólni, kvázi helyette válaszolni, mégha várnod is kellett a válaszokra. Persze ennek a műfajnak, itt, épp az a sajátossága, hogy többfelől érkeznek vélemények és az ember összegyűjti, amit szükségesnek és hitelesnek talál.

 

Most olvastam a Neked írt választ és nem tudom megállni, hogy ne tegyek hozzá néhány megjegyzést, hiszen férjemmel nap mint nap ezen a szakterületen forgolódunk és nagyon sok tévhitet kell eloszlatnunk.

 

A kolléga által használt teke-hasonlat egy nagyon idilli esélyt sugall, mégpedig azt, hogy minél ügyesebbek vagyunk, annáll több bábut tudunk egy gurítással ledönteni, vagyis annál több szőrtüszőt tudunk már az első kezelésnél elpusztítani. Szervezetünk fiziológiája, testünk biológiája sajnos nem engedi meg ezt az optimizmust. 

Minden villanófényes szőrtelenítő technológiánál - legyen az lézeres vagy IPL-es - CSUPÁN az anagén (növekedési) fázisban lévő szőrtüszőkre tudunk hatni. Ekkor van ugyanis meg az esély arra, hogy a fényimpulzusok a szőr melaninjában (festékanyagában) való elnyelődésén keresztül hőenergiává alakulva levezessék azt a szőrtüszőig és ott kb. 70 °C-on elpusztítsák azt. Ezt nevezzük koagulációnak, a fehérje kicsapódásának. 

Egyidőben azonban átlagosan csak mintegy  20 %-a van szőrzetünknek növekedési fázisban. Ez azt jelenti, hogy a legjobb törekvésünkkel sem tudjuk ennek többszörösét egy kezelés alatt elpusztítani. Ez hamis illúzió! Legfeljebb a többi szőrszál növekedését tudjuk megzavarni és ezzel átmeneti látszati sikert elérni, de ez semmiképpen sem tartós eredmény. A szőrtüszők visszatérve eredeti növekedési ciklusukba újból teljes erőbedobással növekszenek. Emiatt az arány miatt kell kb. 5-6 kezelésen részt vennünk. Aki ettől lényegesen eltérő kezelésszámot irányoz elő, az valahol nem jó technikát használ.

 

A másik állítás a barnult bőr problémájával kapcsolatos, ami alapvetően helytálló tudást tükröz. Valóban nagyon komolyan kell venni az égés veszélyét, a párhuzamos napozással és szolizással kapcsolatban.

Az álláspont csupán - szerencsére - idejétmúlt, hiszen fél éve megjelent már a legmodernebb IPL-es szőrtelenítési technológia, az SHR, amiről a 2591-es posztomban már írtam. Ennek az a jellemzője, hogy 36-42 Joule energia helyett 16-18 Joul-os energiaszinten biztosítja ugyanazt az eredményt, csupán többszörösen visszatérő villanásokkal, ami azt jelenti, hogy időben és több úton kapja meg a bőr, a szövetek és a szőrtüsző a szükséges hőenergiát. Tehát minimális fényterheléssel jár a kezelés, ezért lehet már barnult bőrön is kezelni és a nyári hónapokat sem kell kihagyni a kezelésekből.

Az újfajta hatásmechanizmus révén ugyanis már kb. 45 °C-os hőmérsékleten is biztosítható a koaguláció, ezért nem fáj, nem éget a kezelés. Ebből adódik, hogy nem kell válogatni a bőr- és szőrtípusok között, minden alkaton eredményesen végezhetők a kezelések, mind a szőke szőr, barna bőr kezelhető, csupán a vörös, az ősz szőr és az afrikai bőrtípus jelent még akadályt. 

Teljes intim-szőrtelenítés is végezhető kíméletesen, fájdalommentesen az új technológiával. Budapesten tudok ajánlani helyszíneket, ahol képzett szakemberek végzik professzionális német gépekkel.

 

A Kolléga Úrnak is szívből ajánlom az új technikát.

 

Ha valakit további részletek, információk is érdekelnek a témában, szívesen küldök leírást, válaszokat.

 

Üdvözlettel:

 

Júlia dr.

Előzmény: flora1974 (2595)
klsderm Creative Commons License 2013.07.30 0 0 2598

Kecskeméten keresse fel Hajdú Klára dr-nőt. Ő évek óta sikeresen szőrtelenít alexandrit lézerrel.

 

Kádárdr

Előzmény: Jena307 (2597)
Jena307 Creative Commons License 2013.07.30 0 0 2597
sziasztok, érdeklődnék páromat szeretném meglepni, intim szőrtelenítéssel, sokat küzd értem, nagyon vékony bőrű ezért sem gyantázni sem epillálni nem tudja, Kecskemét környékiek vagyunk így a professzőr cég van kéznél,
IGazából a kérdés van e rá esély hogy bármit másként érezzen az intim résznél a beavatkozás után? Lehet ez láma kérdés, de kevésbé vagyok informált ahhoz minthogy ki tudjam szűrni a neten keringő valótlanságokat rémtörténeteket
klsderm Creative Commons License 2013.07.27 0 0 2596

Kedves Flóra!

 

A kezelés sorozat egyik legfontosabb része az ELSŐ kezelés. Gondoljon egy teke partira. Áll a kilenc bábú, és rágurítunk. Ha gyengén engedem el a golyót, alig dönt el párat. Ha teljes erőből meglököm, úgy lehet, hogy oldalt a vályúban köt ki a golyóbis. Tehát jó erősen, de célzottan kell kezeli.
A másik lényeges pont a kilenc bábu. Az első kezelésnél mind áll, magyarán ilyenkor a legjobb a célpont. Durr, bele a közepébe. A jó dobás, sokszor mindent visz. Ezt hívják malacnak. A páciens felhív három hónap múlva, mert nem akar jönni, mert nincs egy szál szőr sem!
Aztán gondoljon a második vagy sokadik dobásra. Már nem áll annyi bábu, csak egy-kettő, milyen esélye van, hogy nagyot tarol? Nem sok.

 

Tehát, ha csak egy kezelésre tud eljönni, az is lényegi szőrzetcsökkenést fog eredményezni, de nem fog eredmény garanciát kapni.

 

A másik a bőr barnasága. Mindenképpen akkor tudunk jól „gurítani”, ha jól láthatóak a bábuk. Sötétben nem lehet rendesen tekézni. Nyáron nem lehet tisztességesen szőrteleníteni. Ha homály van a teke teremben, túl könnyen cél tévesztünk. Nagyon sokan bevállalják a nyári kezelést, elszalasztva az ideális (sötét szőrzet, világos bőr) állapotot és a „kilenc bábu helyzetet”. Nem adnak elég energiát, nehogy megégjen a bőr, vagy túl nagy energiát adva összeégetik. Tehát bármilyen módszerrel (fényvédő, ruházat) el kell érni, hogy a bőre nem kapjon UV fényt. A fényvédőkkel azonban az a gond vagy előny, hogy engedik a bőrt égés nélkül finoman barnulni. Ez sem jó a lézeres szőrtelenítésnek. Ezért a fényvédős nyaralás után hordjon nadrágot pár hétig. 

 

A kezelés fájdalmas, de még senki sem hagyta abba emiatt. Gondoljon bele, nagyajkat kezelünk, úgy hogy minden simán megy! Szeptember közepén kezdünk, akkor eljön egy vizitre és felteszek pár próbalövést (ha barna a bőre), majd a következő héten kezelhetünk.

 

Üdvözlettel: Kádárdr

 

Előzmény: flora1974 (2595)
flora1974 Creative Commons License 2013.07.14 0 0 2595

Tisztelt Doktor Úr!

 

Megnéztem a honlapját és visszaolvastam a fórumot, és úgy döntöttem hogy belevágok a kezelésbe Önnél.  Két teljes láb+térd, elég sűrű, fekete szőrrel, tejfehér bőrrel.

 

 Van azonban több kérdésem is:  októberben lombik kezelésre megyünk,  előtte augusztusban két hétre nyaralni. Szóval valamikor szeptemberben tudnék menni egy első konzultációra és szőr-kezelésre. Ezt követően lesz a lombik, és ha sikerül amire nagyon vágyom, akkor ugye 9 hónap kihagyás. Utána, a szoptatás alatt ha jól olvastam lehet ismét menni. 

Mivel azt olvastam a hozzászólásai között hogy már az első kezelés is 30-50%-os, úgy gondolom érdemes lenne már szeptemberben kipróbálni. Mi a véleménye Doktor Úr, érdemes most belevágnom, ha lehet hogy csak egy alkalom lesz most,  a többi majd a baba után? (ha nem sikerül a lombik akkor persze  tudom folytatni, hiszen ott is ki kell hagyni minimum 3 hónapot a következőig).

Számít egy ilyen hosszú kihagyás a végleges végeredmény (4-6 kezelés után) szempontjából? Úgy értem, hogy csak eltolja a kívánt végeredményt időben, vagy esetleg mást is befolyásol?

 

A másik kérdésem:  mivel strandra is megyünk a nyaraláskor, ahol  napvédő krémmel minimálisan barnulok,  ez még engedélyezett?

 

Egy ülésben el lehet végezni egy teljes láb kezelését vagy több szokott lenni? Mármint fájdalom szempontjából, mivel olvasom hogy azért ez fájdalommal jár. Szóval a két teljes láb (alsó lábszár+comb) egy kezelése hány alkalomból van meg, átlagos fájdalomtűrö-képesség esetén?

 

Még valami: visszereim is vannak, nagyok is meg kis seprűvénák, családi örökség, ugye ez nem kontraindikációja a szőrkezelésnek?

 

Köszönöm előre is válaszát, szép napot kívánok:

 

Flóra

Júlia. Creative Commons License 2013.07.07 0 0 2594

Szia Micu!

 

Sajnos, rengeteg tévinformáció kering a témában. Mind a fórumokon, mind szalonokban elhangzanag súlyos tévedések.

Nem elég azt mondani, hogy frissen borotválva, vagy pár nappal előre, hanem azt is meg kell tudni mondani, hogy miért!

A helyes kezelés: közvetlenül a kezelést megelőző napon borotválni. Miért? A cél, hogy ne legyenek a bőr felszínén szőrök, mert abban rögtön elnyelődik a fény, ami átalakul hőenergiává és égeti a bőrt. A bőrt ugyanis kímélnünk kell és minél kevésbé felhevíteni. Viszont a friss borotválás némi hámsérülést okoz, ez megint rizikófaktor a kezeléshez. Nyugodt bőrön kell dolgozni.

És itt jön a következő kritérium: megfelelő eszköz. Mivel nagy fényenergiára van szükségünk a fényelnyelődéshez, a sejtmátrix koagulációjához, vagyis a szőrtüsző elpusztításához, amit csak komoly, nagy teljesítményű gép képes előállítani és ellenőrzött körülmények között kibocsátani, ezért a kisebb gépek nem tudnak megfelelő eredményt elérni. Ha mégis képes lenne nagyenergiájú fényimpulzus kioldására, akkor meg speciális hűtésre van szükség (bőrhűtés és a gép hűtése). 

A profi szalonok nem véletlenül dolgoznak több millió forint értékű gépekkel, hiszen ezek képesek speciális kezeléseket végezni, valódi eredményekkel és hosszú távú hatással.

Ismét mondom, én tudok olyan helyeket, ahol orvosi háttérrel és profi német szakmai tudással és eszközökkel végzik a szőrtelenítő kezeléseket.

 

Várom a további keresztkérdéseket! :-)

 

Júlia

Előzmény: micu14 (2592)
Agnes Laszlo Creative Commons License 2013.07.03 0 0 2593

Szia! Tudnal nekem segiteni??? agnes.laszlo87@gmail.com :)

Előzmény: Júlia. (2591)
micu14 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 2592

Sziasztok!

 

Én most hallottam és olvastam a Philips lumea IPl szőrtelenítő gépet. 150.000 ft. ba , kerül , ami nem is rossz ár szerintem.

Használta már valaki?

A videóbe amit láttam azt mondják ill. a philips honlapján is azt írják hogy a kezelés elött simára kell borotválni a felüleletet.

Viszont egy esztétikai központba azt mondták hogy a kezelés elött pár nappal kell borotválni hogy közvetlen elötte pár militméterniy legyen a szőr. Most akkor sima legyen vagy borostás?

 

Választ előre is köszönöm.

Júlia. Creative Commons License 2013.06.27 0 0 2591

Kedves Rebimano, Halmee és Pinkie!

Csak most olvastam a hozzászólásaitokat a szőrtelenítés témában. Nem tudom, aktuális-e még, jártok-e erre.

Én szakértőnek mondhatom magam ezen a területen, német specialistáktól tanultam és magamon is próbáltam.

Lézeres és IPL-szőrtelenítésről nagyon sokat kell tudni, mert sok téves információ kering róluk.

Nem az IPL a drága, hanem a lézeres kezelés. Pedig nem tud többet, csak jobb az imázsa, csak orvosok végezhetjük és drágábban eladható. Sok rossz IPL-lel dolgoznak kozmetikusok is és orvosok is. Minden a minőségen, a technikán és a háttértudáson múlik.

Én inkább az IPL-es szőrtelenítést javaslom, mert a lézeres nem tud többet, sőt jobban fáj és kevesebb beállítási lehetőség van rajta, kevésbé szabható személyre a kezelés.

Persze, nem akármilyen IPL jó, csak a legkomolyabb orvos-kozmetikai gépek jöhetnek szóba. Én dolgozom német IPL-készülékkel, tudom, hogy mire képes. Tudok olyan helyeket ajánlani, ahol ezzel a márkával dolgoznak.

Van végleges szőrtelenítés, csak tisztázni kell a fogalmakat, hogy ki mit ért alatta. Én azt, hogy a most aktív szőrtüszők 98 %-osan elmusztíthatók,egy teljes kezeléssorozattal (5-6 alkalom) évekre megszűntethető a szőrnövekedés, utána csak újonnan létrejövő szőrtüszők működésével lehet számolni, ami 1-2 szintentartó kezeléssel kiiktatható.

Már van olyan szőrtelenítő kezelés, ami teljesen fájdalommentes, mégis hatékony. Itt csupán egy fokozódó melegséget érzel a bőrödben, nem ütő, csípő, szúró, égető érzést. SHR-technológiának hívják, ami "Super Hair Remooval"-t jelent. Néhány hónapja jelent meg, forradalmian új megoldás.

Személyes tapasztalatom: lábszáramat 4x kezeltük, maradt 6-8 szál. Ez tényleg nagyon eredményes.

Tudok ilyen szalonokat ajánlani, ahol szakmailag felkészült kezelők végzik a kezeléseket.

"Nem kívánt szőrök"-nek nem csak a hormonális zavarokból eredő szőrnövekedést és területet nevezzük, hanem mindazokon a területeken lévő szőrzetet, amitől meg akarunk szabadulni és únjuk már a rendszeres epilálást, gyantázást, borotválást, szőrbenövést, szőrtüszőgyulladást, kipattogzást stb. Ezekre mind megoldás egy profi szőrtelenítő kezeléssorozat.

 

Előzmény: rebimano88 (2585)
Pinkie Pie Creative Commons License 2013.05.24 0 0 2590

Szia Beauti!

 

Hasamon kétszer végigmentünk, most pihen.

Az államon épp nincs.

Most úgy belejöttem, hogy megcsináltuk a jobb hónaljam!

Te hogy haladsz?

Előzmény: Beautiful07 (2589)
Beautiful07 Creative Commons License 2013.05.24 0 0 2589

Szia Pinkie!!

Mi újság elektrolízisen? milyen testrésszel jársz most?! üdv..

Kateroni Creative Commons License 2013.05.24 0 0 2588

Mindenképpen a meleggyantát javasolnám, azokból pedig rengetegféle van... Szerintem olyat válassz, amihez van minden 'tartozék', pl láttam egy újat, ami szerintem jó lehet neked, itt majd a videót nézd meg: https://bitly.com/ingyencipő 

Habokkal, meg egyebekkel szerintem nem érdemes szöszölni, nem is olyan tartós, mitn a gyanta, tapasztalataim szerint... 

 

Előzmény: rebimano88 (2587)
rebimano88 Creative Commons License 2013.05.24 0 0 2587

Jobb szeretném otthon csinálni, nincs időm sajnos kozmetikushoz eljárkálni.:( Gyantázó szettek közül melyiket érdemes kipróbálni? Nincs hozzá semmim..:)

Előzmény: Kateroni (2586)
Kateroni Creative Commons License 2013.05.24 0 0 2586

Ha az epilátort nem bírod, akkor én a gyantázást javasolnám. Kozmetikusnál, vagy akár otthon. Egyszerű, hamar megvan. Megértem, hogy eleged van a borotvából, azt én se bírom.:)

Előzmény: rebimano88 (2585)
rebimano88 Creative Commons License 2013.05.24 0 0 2585

És meddig tart az a tartós szőrtelenítés? Ha egy-két évig, akkor azért megéri szerintem. A lézeres árával, ami a neten láttam. A villanófényessel már nem annyira.:)) Nekem igazából csak annyi a lényeg, hogy találjak valami viszonylag tartósabb szőrtelentítési módszert, mert az epilátort nem bírom, a borotvából meg elegem van, hogy két nap után már szúr. Más tippnek is örülnék, én igazából ezidáig borotvát használtam, epilátort egyszer próbáltam, másban viszont nincs tapasztalatom. 

Előzmény: HalmeeCat (2584)
HalmeeCat Creative Commons License 2013.05.24 0 0 2584

Részletekbe menően sajnos nem tudom véleményt mondani, nekem egy perc alatt elvette a kedvemet, amikor megtudtam, hogy végleges szőrtelenítés nem is létezik, csupán tartósról beszélhetünk... Akkor meg minek adjak ki egy rakás pénzt? Főleg, hogy nem egy alkalom az egész, hanem több hétig kell járni. Az úgy persze teljesen más tészta, ha valakinek hormonális problémái vannak, és nemkívánt szőrszálakat kell eltüntetnie, de egy láb vagy egy hónalj epilálásához szerintem megteszi a kozmetikusnál a gyanta is. Nekem legalábbis.:)

Előzmény: rebimano88 (2583)
rebimano88 Creative Commons License 2013.05.24 0 0 2583

Gondolkodom rajta, hogy csináltatnék végleges szőrtelenítést. A lézeres miben jobb, mint az IPL? Néztem a neten árakat, és a villanófényes sajnos elég drága.:( Hónaljat szeretnék szőrteleníttetni, legalábbis első körben. Melyiket ajánlanátok és mennyire tartósak? Nem igazán vagyok otthon a témában. Köszi! Rebi

Pinkie Pie Creative Commons License 2013.05.23 0 0 2582

Sziasztok,

Gondoltam leírom mi történik velem mostanában....

Nos, a hormonjaim nagyjából rendben vannak.

A PCOS beigazolódni látszik+ a D vitamin szintem is alacsony+ hozzáadódik némi inzulinrezisztencia is, ami azt jelenti, hogy a szervezetem cukorbevitelkor többszörös inzulintermeléssel próbálja helyre állítani a vércukorszintem.

Ha mindezt figyelmen kívül hagynám, nagy valószínűséggel kialakulna nálam a 2-es típusú cukorbetegség annak ellenére, hogy a családomban nem volt cukorbeteg.

Kezelés: szigorú diéta és rengeteg testmozgás+ vissza kaptam a fogamzásgátlót a PCOS-ra.

Rendületlenül járok elektrolízisre és bízom abban, hogy szépen lassan helyreáll a régi rend és végre nem kell szoronganom.

Röviden ennyi, később írok még, hogy haladok!

Szép estét mindenkinek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!