Keresés

Részletes keresés

pk20 Creative Commons License 2006.09.19 0 0 268

Felénk is tüntetnek az emberkék :) Hát véleményt inkább nem nyilvánítok erről az egészről hátha kitiltanak innen a fórumról:)))

Elkezdtem egy angol tanfolyamot és tök jól éreztem magam. Végre valami jó is a vezetés mellett.

landsmann Creative Commons License 2006.09.19 0 0 267

Az evés most van folyamatban. Zuhanyozás majd jön, de nem értem, az alváshoz minek a könyv? :))

Most egy kicsit jobb, a híradót a heverőn elnyúlva néztem, ez némi pihentséget jelentett. Most nem vagyok annyira álmos. De azért motoszkál bennem a kisördög, hogy ha történik valami, nem akarok lemaradni. Akkor megint éjszakázás lesz. Ezek történelmi események, nem szabad elszalasztani.

Előzmény: Melles-leg-nő (266)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.19 0 0 266

Ez nem túl jól hangzik!

Jobban kellene vigyázni magadra!Én is néztem az eseményeket!Ez már nagyon érlelődött szerintem!Egyél,zuhanyozz,fogj egy jó könyvet,és álmodj!

Előzmény: landsmann (265)
landsmann Creative Commons License 2006.09.19 0 0 265

Én most elég jól be vagyok lassulva. Nagyon kótyagosan érzem magam. Szinte másfél napja nem aludtam. Az éjjel 3-ig néztem az eseményeket, aztán valamikor 4 után tudtam elaludni, de negyed 7-kor meg keltem. Remélem nem basznak ki velem és korábban lefekhetek. :)

 

"Az egészség a legdrágább kincs, mégis azt herdálja el az emberiség leghamarabb."

Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.18 0 0 264

Sziasztok!

  Attól,hogy nem írok,olvaslak benneteket mindig!Az írás pedig azért nem ihlet meg,mert a hétköznapi mókukerékben vagyok.Az történik,amit tudtok!

A legtöbb ember orvosai tanácsa ellenére,és különböző vezetést hátrányosan befolyásoló gyógyszerekkel is a volán mögé ül/sajnos/!A Te eseteben szerintem csak arról van szó,hogy biztonságban vagy,mert melletted az oktató,s így akár nézelődni is képes vagy:))!

pk20 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 263

Na jólvan azért kicsit felnagyítva meséltem a dolgokat, tényleg figyelmetlen vagyok, de semmiképp sem közveszélyes. Amúgy  a gyalogosokról meg annyit hogy sztem a vezetők kilencven százaléka nem tartja be azt hogy ha már lelép valaki a zebrára rögtön megáll. amúgy meglesz a jogsim úgyse fogok belvárosba jó ideig vezetni, amúgy meg a lakóhelyemtől a városba tök flottul megy a dolog.

landsmann Creative Commons License 2006.09.17 0 0 262
Hú, ha tényleg ilyen vagy, akkor inkább ne erőltesd a jogosítványt, mert abból tragédia lesz. Van egy haverom, ő megmondta, neki sohasem lesz jogosítványa, mert képtelen lenne csak a vezetésre koncentrálni. Ő ugyanúgy bámulna mindent, mintha utas lenne. Hát ilyen esetben tényleg jobb ha nem akar jogsit. De legalább beismeri és nem akar veszélyeztetni másokat.
Előzmény: pk20 (261)
pk20 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 261
Azt oktató azt mondta hogy felmond mert már nem bírja ezt tovább:)) Átmegyek a szembesávba, el akarom ütni a gyalogosokat, szval elég elkeserítő a helyzet. Figyelmetlen vagyok, dehát én csak olyan vagyok az utakon mint amilyen a valóságba is:)
landsmann Creative Commons License 2006.09.17 0 0 260
Én vagyok mint a befőtt. Netezgetek, fórumozgatok. Az jó jel, hogy jól érzed magad. Vezetés hogy megy?
pk20 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 259

Haliho!!! Lassan én leszek a topic egyedüli hozzászólója:) Végülis ez jó jel, ezek szerint kevés a beteg. Már én sem tekintek magam annak, de azért néha még nosztalgiázom, meg amíg gyógyszert szedek nem is tudom elfelejteni. Tök jó, jövőhéten ötéves osztálytalálkozóm lesz:) És veletek mi újság?

landsmann Creative Commons License 2006.09.13 0 0 258

Azért szerintem fél év után nem ért visszanézned a dokihoz, ha nincs is rajta a zárójelentésen.

 

A büntetéssel kapcsolatosan röviden a következőről van szó. Vannak cégek, akik valamilyen szolgáltatást vagy terméket reklámoznak. Tegyék, ez nem büntetendő. Viszont az már igen, ha ezt e-mailben teszik a címzett előzetes beleegyezése nélkül. Már az első, ajánlatkérő e-mail is törvénysértő, noha bizonyos jogszabályokra hivatkozva azt a látszatot keltik, hogy az nem az. De bizony az és a NHH-nál simán fel lehet jelenteni az ilyen reklámozókat. A böntetés ötvenezertől ötszázezer Forintig terjedhet.

 

"Az élet a legjobb tanítómester, de néha nem árt mások hibájából tanulni."

Előzmény: pk20 (257)
pk20 Creative Commons License 2006.09.13 0 0 257

A zárójelentésen nincs kontroll, csak mintha mondta volna hogy menjek vissza. De valószínű hogy úgy gondolta tényleg hogy csak akkor ha panasz van. Mindegy végülis mert még nagyon odébb van az.

Ezt a büntetés dolgot nem igazán értem hogy miről isvan szó, de örülök hogy jobb kedved lett tőle:D Még holnap egy infó előadás és jöhet a hosszú hétvége nekem is:D

Bár előtte még túl kell élnem a vezetést a városba:) Mondhatom jó időszakot fogtam ki. Az egész várost újraépítik, tele útlezárásokkal, új hatalmas lámpás és többsávos körforgalmak.... fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj

landsmann Creative Commons License 2006.09.13 0 0 256

Azt nézdd meg, hogy ami zárójelentéseket adtak a dokik, van-e rajta olyan hogy vissza kell menni valamikor. Nekem mindig ráírják hogy fél év múlva találkozó. Ha nem írtak rá időpontot, akkor szerintem nem kell visszamenned, csak ha valami változást tapasztalt, magyarul ha romlik a helyzet, vagy újabb problémák adódnak. De szerintem ha fél év után sem javul, akkor azért célszerű lehet egy kontroll. Az nem árt. Beutaló mindenképpen kell a háziorvostól.

 

Amúgy most egy kicsit boldog vagyok, mert az egyik piszkálódásom eredményt hozott. Az egyik céget megbüntették 100000 Ft-ra, spam küldés miatt. :) Ma kaptam meg a levelet a NHH-tól. Hehe, nekem ne küldözgessenek ilyen vackokat, mert feljelentés lesz belőle.

 

"Amiről azt hisszük sohasem jön el, kiderül néha nem is olyan nehéz elérni."

Előzmény: pk20 (255)
pk20 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 255

Ugyan már, mindenkinek megvannaka maga hülyeségei ami miatt hosszabb távon elviselhetetlen lenne. és mégis elviselhetőek vagyunk :) 

azt hiszem most megyek tollasbálba, mert holnap korán kelek. ja tényleg te mint tapasztalt dokihoz járó lenne egy kérdésem: szted fél év után miután abbahagytam a gyógyszert vissza kell menni a dokimhoz? nem igazán emlékszem rá mit is mondott,meg úgy izgultam ott hogy rá sem kérdeztem a dologra.

landsmann Creative Commons License 2006.09.12 0 0 254
Á, ne hidd. Elég rossz tulajdonság. Tényleg az látszik kívülről, hogy egy morcos, nyűgös, kötekedő alakról van szó. Valójából persze nem is, de mégis. :) Én tudom magamról hogy hosszabb távon elviselhetetlen lennék.
Előzmény: pk20 (253)
pk20 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 253
Aha értem. Te tényleg nem hagyod annyiban a dolgokat, de sztem ez egyáltaláln nem rossz tulajdonság. Bárcsak sokszor én is ilyen tudnék lenni:D
landsmann Creative Commons License 2006.09.12 0 0 252

Amúgy egy jó éve megfogadtam, a doki is azt tanácsolta, hogy nem is idegesítem fel magam a hétköznapi dolgokon. Egy darabig tudtam is tűrni, de valahogy csak nem tudom elviselni ha hülyének néznek, vagy át akarnak verni. Ettől persze néha szúrós a hangulatom. De most nincs semmi ilyemi, bár most is folyamatban van egy ügy. De úgy látszik hivtalosan nem lesz belőle semmi, hát akkor más módját választom a dolgok elintézésének. :)

 

"Az élet a legjobb forgatókönyv író. Sokszor a leghihetetlenebb eset az igazi."

landsmann Creative Commons License 2006.09.12 0 0 251

Nem, nem történt semmi. Amúgy nyűgös vagyok, azt mondta rólam az egyik kollégám valakinek, éppen tegnap azt hiszem, hogy rosszabb vagyok mint ő. Nekem nem jó semmi, kötekedek, meg harcban állok mindennel. Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Ami nem jó, az nem jó. Nem kötekedek, csak vannak jogos elvárásaim. Nem állok állandó harcban senkivel vagy semmivel, de egyik szolgáltatótól vagy intézménytől sem tűröm el hogy packázzanak velem. Volt olyan, amelyik ellen valóságos hadjáratot indítottam. Aztán végülis megváltunk egymástól.

 

"A telepátia egy olyan szolgáltatófüggetlen telefonálás, ami hálózaton belül és kívül is ingyenes külön díj nélkül."

 

(Amúgy az idézetek csak úgy jönnek sorban, nem feltétlenül a hangulatomat tükrözik. :) )

Előzmény: pk20 (250)
pk20 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 250
Ajaj, történt veled valami? Elég morcinak tűnt az írásod, na meg az idézetedről nem is beszélve...
landsmann Creative Commons License 2006.09.12 0 0 249

Hm, én rühhellem az ilyen banzájokat. Egy esküvő valóságos csapás a számomra. Nem is tudom hova tudnék olyankor menekülni. Nem is nagyon szoktam menni.

Most itthon vagyok, pár nap szabadságot töltök. Van belőle bőven. Reggel sokáig alhatnák, ha azt a francos gyógyszert nem kellene zabálni. De kihagyni, vagy sokkal később bevenni nem akarom. Inkább erőt veszek magamon, bekapom és visszafekszek. Jövőhónap végén kell visszamennem a neurológushoz, akkor telik le a fél év.

 

"Vannak, akik állandóan kihasználnak másokat. Élősködnek mint a kullancs, miközben barátnak nevezik magukat."

Előzmény: pk20 (248)
pk20 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 248
Szia!! A partynak fél kettőkor lett vége,úgyhogy jó volt a hangulat. Amúgy tényleg nagy itt a pangás mostanában, biztosan mindenkinek sok a dolga. Nekem most még az elején nagyon laza minden szerencsére.
landsmann Creative Commons License 2006.09.11 0 0 247

No, még mindig tart a parti? JÓ hosszúra sikerült.

 

Amúgy elég csendes a topic. Íme egy újabb idézet:

 

"Az emberi hülyeség határtalan, de vannak akik még ezt is tudják fokozni."

Előzmény: pk20 (246)
pk20 Creative Commons License 2006.09.09 0 0 246

Sziasztok!!!

Épp a parti kellős közepén vagyunk, de már untam banánt, gondoltam felnézek ide. Igen szeretek szórakozni járni, a mozi, színház stimmel, de diszkóba nagyon ritkán megyek el.  Nemtudom máshol mi a helyzet, de nekem ezek a Győri szórakozóhelyek nem fekszenek. Brutális miket látni egy-egy ilyen helyen. Megyek megnézem hogy áll a pörkölt, egész nap arra vártam:D

landsmann Creative Commons License 2006.09.09 0 0 245

Na, most jöttem haza nemrég a favágásból. Éppen csak lezuhanyoztam. Egyből itt vagyok, hogy veletek lehessek. :) Annyira nem volt megerőltető, inkább a láncfűrész hangja volt kellemetlen, meg a szél ahogy a pofámba fújta a kipufogófüstöt és a fűrészport. Nade ki lehetett bírni. Tudom, szemüveg, füldogó ajánlatos lenne ilyenkor. Én is csak addig nem használom ezeket, míg valami nem történik. Elméletileg amúgy sem lenne szabad láncfűrészt és egyéb ilyen vibrációs eszközt használnom. Nade csak nem halok bele.

 

"Nem minden az, mint aminek első ránézésre tűnik."

Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.09 0 0 244

Hogy birom?Nehezen!De ha meg sem próbálom,akkor meg sehogyan sem!

Két munka,2-3 suli!Még nem tudtam összeegyeztetni,valamiből le kell adnom,mert nincs a hónapnak annyi napja,mint amennyire szükségem lenne!:)

Szeged nagyon szép város,egyszer el kell jönnöd ide!Rengeteg fiatal van,sok program,ami Neked is fekszik gondolom!

Nekem nem esik jól,csak egy darabig,míg rend van!:)Szoktál járni bulizni?

Moziba,szinházba?

"Vannak, akik mindig morognak, mert a rózsáknak töviseik vannak. Én hálás vagyok, hogy a töviseknek vannak rózsabimbói."-gyüjtsed akkor őket,ha szereted!:)

Előzmény: pk20 (243)
pk20 Creative Commons License 2006.09.09 0 0 243

A takarítás nem hangzik rosszul :), de most komolyan nekem van amikor kimondottan jól esik. Szegeden laksz? Az nagyon messze van innen, még sosem jártam arra. Egyébként hogy bírod a munkát meg a sulit együtt?

Jaj annyira szeretem a jó idézeteket!!!!:)

Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.09 0 0 242

Sziasztok!

Látom azért támogatjátok egymást lelkiekben!Velem semmi ujdonság,csak munka,és munka!Nekem pk20 már aug.28-tól rendes tanítás volt,és felhívták a figyelmet,hogy lógni nem ajánlatos!:)

Megkértek a"rák vagy a szomorú valóság"c topicon,egy betegtársuk meglátogatására!

Szivesen teszek ennek eleget,itt lakik Szegeden.

A házimunkát hanyagoltam az utóbbi időben,úgyhogy nekem ma ez lesz a legyőzendő feladat!

"Senki sem választhatja el a hajóját attól a víztől,melyen az úszik."

                                                                                         Schiller

pk20 Creative Commons License 2006.09.09 0 0 241

Írnod kéne egy idézetes könyvecskét:)

Nálunk meg kerti pary lesz délután, arra készül az egész család:) ez az első szabad percem reggel óta. amúgy a 300 ft-os dolog sztem is szemétség, bár engem érint a legkevésbé. eddig legalábbis,  és remélem így is marad. a fél éves gyógyszeradagom is felírták egyszerre mindet szerencsére. akkor jó favágást aztán meg pihend ki magad!!!!

landsmann Creative Commons License 2006.09.09 0 0 240

Igen, sejtettem én hogy erről fúj a szél. Az igazi tanítás még nem indult be a felsőoktatásban.

Ma nem dolgozok, itthon lopom a napot. Délután az egyik kollágámhoz megyek fát vágni. Láncfűrésszel azt hiszem egy jó óra, másfél óra alatt felvágom neki. Na, az fog még lefárasztani rendesen. Pontosabban nem is fáradtság lesz az, hanem a kézremegés fog előjönni látványosan. Mint egy 200 éves vénembernél. :) Nade majd csillapodik az. Nem terveztem semmi finom munkát, úgyhogy azt hiszem nem fog különösebben zavarni 1-2 napig. Csak ne kelljen órában elemet cserélni, mert az biztos nem fog menni. :)

Tegnap írattam ki gyógyszereket. Azt hiszem elkezdem felhalmozni őket, hogy januártól egy darabig ne kelljen menni. Spórolok a 300 Ft-okkal. De ez is milyen szemét dolog. Nincs az embernek elég baja, fizettetik vele a járulákokat, ráadásul többet mint eddig, aztán még fizessen, de semmivel sem kap több vagy jobb ellátást, sőt még inkább rosszabbat. Többet kell várni az orvosoknál.

Amúgy az idézet saját. Itt egy újabb:

 

"A nagy dolgok mindig szükségből születnek."

Előzmény: pk20 (239)
pk20 Creative Commons License 2006.09.08 0 0 239

:D A fősulin senki nem fog rámszólni hogy hiányoztam, azért bátorkodtam ellógni. meg aztán az első hét még csak regisztrációs hét, ráadásul este lett volna nyolcig órám úgy hogy a tanár lehet be se jön. szval röviden ezt hagytam ki. Ma naggyon rosszul vezettem, tiszta bamba voltam. állok a zöld lámpánál egy óráig, mindenki rám dudál de még azt sem vettem észre.  :D

amúgy szép az idézeted. gondolom ezt is te írtad

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!