Keresés

Részletes keresés

Matyika_ Creative Commons License 2002.10.20 0 0 topiknyitó
Kedves Emberek!

Isten hozott mindenkit az NHL-trivia topicban. A trivia az a játék (ha valaki nem tudná), amikor feltesznek egy cseles kérdést, és meg kell válaszolni, világos?

Szabályok nem bonyolultak: mivel a játék kedvéért játszunk, nem számolunk eredményeket/pontokat (megaztán Mac önelégült feje se hiányzik, mikor megválaszolja a századik kérdést), mindenki tartsa számon magának, legyen szíves, ha akarja.

Ígyaztán a játékmenet is egyszerű: mindjárt felkerül egy kérdés, amire választ várunk. Aki először beírja a helyes megfejtést, az adhat új rejtvényt. Ha nagyon biztos az igazában az illető, nem kell megvárnia, míg a kérdésfeltevő nyugtázza a helyes választ. De lehet tippelgetni is nyugodtan. Újat adni nem kötelező, de akkor írjátok be, hogy lemondtok ezen jogotokról, ilyenkor valaki majd aktivizálja magát. Ha nem születik lemondó nyilatkozat, úgy 24 óra elteltével az ad újat, aki akar.

Ha nagyon nem akarnak érkezni a válaszok, a tisztelt kérdező kisebb hintekkel segíthetné a közönséget. Ha így se sikerül mondjuk 1 napig kitalálni a dolgokat, akkor a kérdző vagy nagyon ügyes volt, vagy nagyon ügyetlen :) mindenesetre kérdezzen újat.

Komolyabb utánjárás nem ér, a dolog becsületkassza alapon megy, tehát a "hány darab Aubin keresztnevű játékos van a ligában?" kérdésre légyszi ne a hockeydb.com-on keressétek a választ. Ha valami nagyon nem megy a játékosoknak, akkor is jobb megvárni a hintet. Csak becsületesen és visszafogottan, gyerekek :)

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk az ötletgazda stero kollégával együtt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!